Találatok a következő kifejezésre: Miért tölt lassan az (23 db)

Miért tölt be az internet XP alatt lassan bootoláskor?

Sziasztok! Mikor bekapcsolom az XP-s gépet az asztal megjelenése után egy jó 2 percig nem tudok csatlakozni a netre, illetve a hálózati helyeket nem lehet elérni. Emlékszek, hogy vmit a helyi hálózatoknál kellet kikapcsolni a QoS ütemez?t, meg a fálj- és nyomtatómegosztást, de valószín?leg nem csak ennyi mert ez most nem m?kszik. Mit csináljak?

Legjobb válasz: QoS kikapcsolásával csak magadnak okozol bosszúságot... a problémád inkább a futó programokkal van, vagyis hogy miket indít el az operációs rendszered bekapcsoláskor. egy újratelepítés biztosan megoldja a problémát.

QoS kikapcsolásával csak magadnak okozol bosszúságot... a problémád inkább a futó programokkal van, vagyis hogy miket indít el az operációs rendszered bekapcsoláskor. egy újratelepítés biztosan megoldja a problémát.
Várjá' két percet.
A kérdező hozzászólása: Elõzõnek nagyon köszönöm az ige hasznos tanácsát. Tisztelt Elsõ! Nem evvel nem lesz gond, mert épp újratelepítés után vagyok, illetve az msconfig-ban is csak az nélkülözhetetlenek futnak.
Net szolgáltatót kérdezted nincs e baj? kozvetlenul kapcsolodik gép a netre? vagy routerek switchek?
Másik gépel kilehet probálni? lehet kártya haldoklik

Miért tölt be lassan az XP?

Legjobb válasz: Akkor tõlt lassan amikor elakarja indítanni a Windows-t és megjelenik a logója nem? Mert akkor nekem is ez van néha, szar az XP, talán egy újra telepítés segíthetne.

Akkor tõlt lassan amikor elakarja indítanni a Windows-t és megjelenik a logója nem? Mert akkor nekem is ez van néha, szar az XP, talán egy újra telepítés segíthetne.
Milyen antivÍrus programod van ? TelepÍtetté mostanába valamiféle progit ? Regiszter boster féle programot végigfuttatad a gépeden ? Javaslom telepÍts egy ccleaner programot talán megoldja a problémát .Végsõ esetbe rendszer visszaállÍtás .
A registry tisztítás és a felesleges programok eltávolítása nyerõ lehet, valószínûleg az idõk folyamán sok szemetet szedhetett össze a rendszered. De ajánlatos még egy töredezettségmentesítés futtatása és egy teljes víruskeresés lefuttatása is.
Szia Sok ikon az asztalon, kevés lemezterület. Túl sok rezidens program, töredezett tárolók... Ha reinstall lesz, akkor csinálj egy külön partíciót, és ide telepíts mindent, ide tölts le stb... TEMP et rendszeresen töröld, ilyenekkel segíthetsz az xp-n :)
Kedves! Én ajánlom, hogy csinálj a gépen egy karbatartást adok egy programot nevet Advanced SystemCare 4 ha evvel tiszitod a géped akkor gyorsabb lesz! Ez a programot ingyen letöltheted! Vagy lehet virusos a géped! Indísál el egy virusírtó programot! Remélem segítem! Ha valami kell írj nyugodtan segítek nagyon szívesen! E-mail cím: [email protected] Nevem: Deme Mónika
csinálj egy *.bat fájl-t jegyzettömbbe és írd bele ezt: shutdown -s -f -t 1 ha megvan akkor tedd be a startmenübe az inditópultba és indítsd újra a gépet.
Mert nyugdíjazta a Microsoft és éli a nyugdíjasok vidám, de lassú életét. Lassan csak a sakk indul el és az háziorvos rendelési ideje lesz a háttérkép.
Egyetértek a 4/5-ös válaszadóval. Én is ezt tenném mielõtt nekiugranék legyalulni az egész rendszert. Még annyi, hogy törölj olyan programokat amik feleslegesek. Lesz bõven szerintem. És nem ráhat töredezettség mentesíteni sem, valamint a Windows indulásával együtt induló programokból is gyomlálnod kellene ami nem fontos. Ha így sem megy, jöhet a C:format :) Üdv: Iridium
Csinálj egy lemezkarbantartást. Start menü-Kellékek-Rendszerezközök-Lemezkarbantartó Ezt futtasd le, nagyság, és memória kérdése milyen sokáig tart a lemezkarbantartás, magyarán mégha úgy is érzed hogy leállt a gép, és nem megy alemezkarbantartó, hagyjad csak ne kapcsold ki mert megy az. Ha ezután is fennáll a probléma, telepítsd újra az XP-t, és onnantól kezdve mindig figyeld mit telepítesz, ha meg törölsz akkor a gyökérbõl is töröld le fájlokat amit eltávolítottál.Tudod az XP szeret nagyon eltárolni minden dolgot, érdemes néha nagy takarítást tartani rajta.Nah mondjuk ha nem vagy túlzottan számítógép zseni akkor a gyökérkönyvtáros törléseket nem ajánlom, mert nagy kárt tehetsz benne. Remélem segítettem.
sokféle oka lehet a leggyakoribb a karbantartás teljes hiánya, tele a registry, a kuka ilyesmi...a legjobb egy karbantartó prg beszerzése, nagyon tudom ajánlani az advanced system care nevût, ha szükséges segítek pro vezió megszerzésében.nálam ez fut egy sima ingyenes avast6-tal és 1.5 éve semmi gond a géppel 25-30 s alatt jelentkezik be
mégis mennyire lassan? mert a gyenge gépnél is lehet lasú!
sztem is telepítsétek újra az segíthet, kárt nem okozhat
Mert bugos a windóóóz!!!

Miért tölt olyan lassan felfelé az internet Wifin keresztül?

Legjobb válasz: TP-Link routeren keresztül használom az internetet,de a feltöltés nagyon lassú,vagy egyáltalán nem megy. Közvetlen modemmel használva rendes sebességgel tölt felfelé is.Mi lehet a gond?

A kérdező hozzászólása: TP-Link routeren keresztül használom az internetet, de a feltöltés nagyon lassú, vagy egyáltalán nem megy. Közvetlen modemmel használva rendes sebességgel tölt felfelé is.Mi lehet a gond?
Portot kell nyitni a torrentnek, hogy tudjon rendesen folyni az adat kifelé is.
A kérdező hozzászólása: De én nem torrentet akartam feltölteni, csak egy egyszerû fotót.


Miért ilyen lassan tölt az internet?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Elõferdül sajnos az ilyen amikor torrentezik az ember!

Elõferdül sajnos az ilyen amikor torrentezik az ember!

A google chrome miért töltõdik be annyira lassan és nehezen az elsõ indításnál?

Amikor elindul a PC a Google Update.exe azonal fut és zabálja is a memóriát rendesen. Ezzel szemben a Chrome viszont alig töltõdik be. Nincsen véletlen egy olyan böngészõ ami tudja azt amit a Chrome és még se vágja tacsra a gép minden erõforrását? (Mondjuk azt sem értem, hogy miért fut a Chrome egyszerre vagy 20 példányban????)

Legjobb válasz: Ha úgy indítod a chrome-ot hogy megvan nyitva 20 lap, akkor eltarthat egy darabig amíg mindet betölti. Chrome több szálon fut, az normális.

Ha úgy indítod a chrome-ot hogy megvan nyitva 20 lap, akkor eltarthat egy darabig amíg mindet betölti. Chrome több szálon fut, az normális.
A kérdező hozzászólása: Ott a baj, hogy nem úgy indítom, hogy ha már megy, hanem csak egyszerûen. az eszközkezelõben viszont azonnal elindul vagy 3 példányban egyszerre. Ami késõbb felgyarapszik elég rendesen.

Miért tölt be olyan lassan a windows, az üdvözöljük szövegnél percekig áll?

Arról van szó, hogy volt egy fiókom és jelszavam, amivel beléptem a windowsba. Már a napokban elkezdett lassulni, aztán olyan is volt hogy kiírt valami olyat hogy ezt a fiókot egy másik felhasználó használja, és nem bírja betölteni, vagy valami ilyesmi. Utána ma olyan volt hogy nem sikerült valami fáklt betölteni ami ehhez a felhasználói fiókhoz kell, stb. Állt is jó sokáig, aztán letöröltem azt a fiókot, és csináltam egy másikat. A törlésnél kiírta, hogy a felhasználóhoz tartozó fájlok meg beállítások vagy ilyenek elvesznek, de elmenti egy mappába (vagy ilyesmi). Megcsináltam az újat, beléptem, de azzal is lassú volt. Utána meglepődtem, mert 9 gb hely felszabadult a windows partíción, de nem értem hogyan, hisz nem hiányzik semmi, legalábbis nem tűnt fel. De az üdvözöljük szövegnél még mindig dög lassú..

Legjobb válasz: jah, és windows xp. Egyébként volt már a windwsban is olyan, hogy érthetetlenül lelassult, például mg akarom nézni egy fájlnak a tulajdonságait, és várni kell míg bejön, vagy a legördülõ menüre kell várni, stb. A vírusirtó semmit nem talál

A kérdező hozzászólása: jah, és windows xp. Egyébként volt már a windwsban is olyan, hogy érthetetlenül lelassult, például mg akarom nézni egy fájlnak a tulajdonságait, és várni kell míg bejön, vagy a legördülõ menüre kell várni, stb. A vírusirtó semmit nem talál
A kérdező hozzászólása: ja, és az is elõfordul, hogy az explorer összeomlik, eltûnnek az ikonok, meg a többi. Már korábban is volt olyan, hogy mikor bejöt a windows asztal, az ikonok meg a tálca nem volt ott
Talán meg van terhelve a géped mert sok mindent töltesz rá nekem is volt ilyen vagy csak több RAM kellene bele!

Miért tölt be lassan az Xp ezen a gépen?

A gép teljesen új, minden alkatrész múlthéten lett véve. A régi gépemen gyorsan bejött az XP pedig nagyon gyatra gép volt, de ezen lassabban tölti be, frissen van telepítve. Mi lehet a gond? Az Xp telepítő ugyan az mint a régin. -Asrock 960GM-GS3FX -Sempron X2 190 2,5GHz -2x2GB Kingmax 1333MHz CL9 -Shappire HD6450 1GB -WD 320GB Sata2 (használt, de 100/100 keveset futott) -Modecom Logic 420W

Legjobb válasz: Ellenõrizted, hogy minden driver jó lett telepítés után?

Ellenõrizted, hogy minden driver jó lett telepítés után?
Ennél gyengébb gépekre is már illik win7-et rakni, sokkal gyorsabb mint az xp.
Felejtsd el az XP-t, már nagyon elavult! Erre a gépre valami újabb rendszer dukál.
A kérdező hozzászólása: Nem is tudom.. lehet meg kéne próbálni a 7-et. Az Xp betöltése után mondjuk szépen pörög a gép, csak a betöltése nem tetszik. Ami még furcsa hogy a Kingmax ramok 1066MHz-en futnak, néztem a Biost. Ezt se értem.
A kérdező hozzászólása: Minden fent van, más felesleges cuccot nem telepítettem az Asrock dvd-rõl. Vannak még rajta instan boot stb szoftverek de azokat nem tettem fel csak a drivereket.
"Amit kaptam dvd a laphoz meg a többihez azok fent vannak, de megnézem hogy van-e újabb." Mindent felraktál a DVD -rõl!? Lehet túl sok szemetet, toolst és virtuális eszközt akar betölteni indításkor.
A kérdező hozzászólása: tamasoft Igazad lehet, sõt biztos is mert nézem hogy már XP-t nem is ajánlják hozzá. Annyira nem ragaszkodom az Xp-hez, csak ez van most meg. Lehet jobban járnék Win7-el. Olvastam is hogy az Xp nem nagyon szereti, és nem is igazán jól kezeli a Sata-t. Azért csak furcsáltam hogy ezen a konfigon azért illene gyorsabban betöltenie, nem egy erõmû az tény, de az a kis Sempron amúgy nagyon jól dolgozik.
A kérdező hozzászólása: Amit kaptam dvd a laphoz meg a többihez azok fent vannak, de megnézem hogy van-e újabb.
Az alaplapi illesztõ programokkal, azaz driverekkel lehet összefüggésben. pld. a sata vezérlõvel. Lehet hogy ehhez az alaplaphoz XP illesztõk nem is lesznek már. Valljuk be, erre a gépre már nem elegáns XP-t tenni, mert igen-igen elavult, és ezt a hardver is megérzi. 64 bites win7-et neki! Ha mégis XP-nél maradnál, ezeket mindenképpen tedd fel: http://www.asrock.com/mb/AMD/960GM-GS3%20FX/?cat=Download&os..
Ez a gépem lenne akkor már rég újabb oprendszer lenne rajta ami ki tudja használni a benne (konfig) rejlõ lehetõségeket, fejlesztéseket!

Miért tölt be lassan az XP asztal, ikonok indításkor?

Vírusírtást inditotta csökkentett módban is Iconcache fájlt töröltem egyszer ahogy kell, de nem csinált ujat a windows, nem találom a local mappában.. Az ikonok betöltése és tálca több mint 2perc..

Legjobb válasz: Töredezettség-mentesítsd a lemezt! Start/Programok/Minden Program/Kellékek/Rendszereszközök/Lemez töredezettség-mentesítés.

Töredezettség-mentesítsd a lemezt! Start/Programok/Minden Program/Kellékek/Rendszereszközök/Lemez töredezettség-mentesítés.

Miért tölt be nagyon lassan az Elder Scrolls IV Oblivion? ( PC )

1 hónappal ezelőtt még semmi baja nem volt. Tökéletesen futott magas grafikán is, és nem volt semmi töltési probléma. Most viszont nagyon nem akar tölteni. Driverek frissítve vannak. Azon gondolkoztam hogy újra telepítem a windowst, de ha van valami ötletetek akkor legyetek szívesek irjátok le. Már rákerestem a dologra de csak olyanokat találtam ahol XBOX-on volt probléma.

Legjobb válasz: A driverekkel kicsit mondjuk szórakoztam, lehet azzal van a baj. Más játék is lassult, pl.: GTA San Andreas. Max grafikán játszottam vele, élsimítás is bevolt kapcsolva maxra és futott. Most már kicsi felbontás, élsimítás nélkül,alacsony grafika. Csak így megy.

A kérdező hozzászólása: A driverekkel kicsit mondjuk szórakoztam, lehet azzal van a baj. Más játék is lassult, pl.: GTA San Andreas. Max grafikán játszottam vele, élsimítás is bevolt kapcsolva maxra és futott. Most már kicsi felbontás, élsimítás nélkül, alacsony grafika. Csak így megy.
Mit szorakoztál a driverekel és mért töbel? csak vga drivert firisteted nem? letörlöd a vga drivered ujraindit leszeded legújabat és normâlisan felteszed vagy a régebit amiveå jól ment directx et meg websetupal felfrisited ha nincs mi kel még? hogy szorakoztâl vele? hivatalos nvidia vagy ati oldalról kel a driver a te windows odhoz való egyértelmü mikor kiválasztod telepitéskor meg csak telepítö fut es ujrainditod mikor kész ha nem kérné akor is persze mevvárma még feltelepült mi volt a gond?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!