Találatok a következő kifejezésre: Miért tölt lassan az (23 db)

Miért tölt be az internet XP alatt lassan bootoláskor?

Sziasztok! Mikor bekapcsolom az XP-s gépet az asztal megjelenése után egy jó 2 percig nem tudok csatlakozni a netre, illetve a hálózati helyeket nem lehet elérni. Emlékszek, hogy vmit a helyi hálózatoknál kellet kikapcsolni a QoS ütemez?t, meg a fálj- és nyomtatómegosztást, de valószín?leg nem csak ennyi mert ez most nem m?kszik. Mit csináljak?

Legjobb válasz: QoS kikapcsolásával csak magadnak okozol bosszúságot... a problémád inkább a futó programokkal van, vagyis hogy miket indít el az operációs rendszered bekapcsoláskor. egy újratelepítés biztosan megoldja a problémát.

QoS kikapcsolásával csak magadnak okozol bosszúságot... a problémád inkább a futó programokkal van, vagyis hogy miket indít el az operációs rendszered bekapcsoláskor. egy újratelepítés biztosan megoldja a problémát.
Várjá' két percet.
A kérdező hozzászólása: Elõzõnek nagyon köszönöm az ige hasznos tanácsát. Tisztelt Elsõ! Nem evvel nem lesz gond, mert épp újratelepítés után vagyok, illetve az msconfig-ban is csak az nélkülözhetetlenek futnak.
Net szolgáltatót kérdezted nincs e baj? kozvetlenul kapcsolodik gép a netre? vagy routerek switchek?
Másik gépel kilehet probálni? lehet kártya haldoklik

Miért tölt be lassan az XP?

Legjobb válasz: Akkor tõlt lassan amikor elakarja indítanni a Windows-t és megjelenik a logója nem? Mert akkor nekem is ez van néha, szar az XP, talán egy újra telepítés segíthetne.

Akkor tõlt lassan amikor elakarja indítanni a Windows-t és megjelenik a logója nem? Mert akkor nekem is ez van néha, szar az XP, talán egy újra telepítés segíthetne.
Milyen antivÍrus programod van ? TelepÍtetté mostanába valamiféle progit ? Regiszter boster féle programot végigfuttatad a gépeden ? Javaslom telepÍts egy ccleaner programot talán megoldja a problémát .Végsõ esetbe rendszer visszaállÍtás .
A registry tisztítás és a felesleges programok eltávolítása nyerõ lehet, valószínûleg az idõk folyamán sok szemetet szedhetett össze a rendszered. De ajánlatos még egy töredezettségmentesítés futtatása és egy teljes víruskeresés lefuttatása is.
Szia Sok ikon az asztalon, kevés lemezterület. Túl sok rezidens program, töredezett tárolók... Ha reinstall lesz, akkor csinálj egy külön partíciót, és ide telepíts mindent, ide tölts le stb... TEMP et rendszeresen töröld, ilyenekkel segíthetsz az xp-n :)
Kedves! Én ajánlom, hogy csinálj a gépen egy karbatartást adok egy programot nevet Advanced SystemCare 4 ha evvel tiszitod a géped akkor gyorsabb lesz! Ez a programot ingyen letöltheted! Vagy lehet virusos a géped! Indísál el egy virusírtó programot! Remélem segítem! Ha valami kell írj nyugodtan segítek nagyon szívesen! E-mail cím: [email protected] Nevem: Deme Mónika
csinálj egy *.bat fájl-t jegyzettömbbe és írd bele ezt: shutdown -s -f -t 1 ha megvan akkor tedd be a startmenübe az inditópultba és indítsd újra a gépet.
Mert nyugdíjazta a Microsoft és éli a nyugdíjasok vidám, de lassú életét. Lassan csak a sakk indul el és az háziorvos rendelési ideje lesz a háttérkép.
Egyetértek a 4/5-ös válaszadóval. Én is ezt tenném mielõtt nekiugranék legyalulni az egész rendszert. Még annyi, hogy törölj olyan programokat amik feleslegesek. Lesz bõven szerintem. És nem ráhat töredezettség mentesíteni sem, valamint a Windows indulásával együtt induló programokból is gyomlálnod kellene ami nem fontos. Ha így sem megy, jöhet a C:format :) Üdv: Iridium
Csinálj egy lemezkarbantartást. Start menü-Kellékek-Rendszerezközök-Lemezkarbantartó Ezt futtasd le, nagyság, és memória kérdése milyen sokáig tart a lemezkarbantartás, magyarán mégha úgy is érzed hogy leállt a gép, és nem megy alemezkarbantartó, hagyjad csak ne kapcsold ki mert megy az. Ha ezután is fennáll a probléma, telepítsd újra az XP-t, és onnantól kezdve mindig figyeld mit telepítesz, ha meg törölsz akkor a gyökérbõl is töröld le fájlokat amit eltávolítottál.Tudod az XP szeret nagyon eltárolni minden dolgot, érdemes néha nagy takarítást tartani rajta.Nah mondjuk ha nem vagy túlzottan számítógép zseni akkor a gyökérkönyvtáros törléseket nem ajánlom, mert nagy kárt tehetsz benne. Remélem segítettem.
sokféle oka lehet a leggyakoribb a karbantartás teljes hiánya, tele a registry, a kuka ilyesmi...a legjobb egy karbantartó prg beszerzése, nagyon tudom ajánlani az advanced system care nevût, ha szükséges segítek pro vezió megszerzésében.nálam ez fut egy sima ingyenes avast6-tal és 1.5 éve semmi gond a géppel 25-30 s alatt jelentkezik be
mégis mennyire lassan? mert a gyenge gépnél is lehet lasú!
sztem is telepítsétek újra az segíthet, kárt nem okozhat
Mert bugos a windóóóz!!!

Miért tölt olyan lassan felfelé az internet Wifin keresztül?

Legjobb válasz: TP-Link routeren keresztül használom az internetet,de a feltöltés nagyon lassú,vagy egyáltalán nem megy. Közvetlen modemmel használva rendes sebességgel tölt felfelé is.Mi lehet a gond?

A kérdező hozzászólása: TP-Link routeren keresztül használom az internetet, de a feltöltés nagyon lassú, vagy egyáltalán nem megy. Közvetlen modemmel használva rendes sebességgel tölt felfelé is.Mi lehet a gond?
Portot kell nyitni a torrentnek, hogy tudjon rendesen folyni az adat kifelé is.
A kérdező hozzászólása: De én nem torrentet akartam feltölteni, csak egy egyszerû fotót.


Miért ilyen lassan tölt az internet?

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Elõferdül sajnos az ilyen amikor torrentezik az ember!

Elõferdül sajnos az ilyen amikor torrentezik az ember!

A google chrome miért töltõdik be annyira lassan és nehezen az elsõ indításnál?

Amikor elindul a PC a Google Update.exe azonal fut és zabálja is a memóriát rendesen. Ezzel szemben a Chrome viszont alig töltõdik be. Nincsen véletlen egy olyan böngészõ ami tudja azt amit a Chrome és még se vágja tacsra a gép minden erõforrását? (Mondjuk azt sem értem, hogy miért fut a Chrome egyszerre vagy 20 példányban????)

Legjobb válasz: Ha úgy indítod a chrome-ot hogy megvan nyitva 20 lap, akkor eltarthat egy darabig amíg mindet betölti. Chrome több szálon fut, az normális.

Ha úgy indítod a chrome-ot hogy megvan nyitva 20 lap, akkor eltarthat egy darabig amíg mindet betölti. Chrome több szálon fut, az normális.
A kérdező hozzászólása: Ott a baj, hogy nem úgy indítom, hogy ha már megy, hanem csak egyszerûen. az eszközkezelõben viszont azonnal elindul vagy 3 példányban egyszerre. Ami késõbb felgyarapszik elég rendesen.

Miért tölt be nagyon lassan az Elder Scrolls IV Oblivion? ( PC )

1 hónappal ezelőtt még semmi baja nem volt. Tökéletesen futott magas grafikán is, és nem volt semmi töltési probléma. Most viszont nagyon nem akar tölteni. Driverek frissítve vannak. Azon gondolkoztam hogy újra telepítem a windowst, de ha van valami ötletetek akkor legyetek szívesek irjátok le. Már rákerestem a dologra de csak olyanokat találtam ahol XBOX-on volt probléma.

Legjobb válasz: A driverekkel kicsit mondjuk szórakoztam, lehet azzal van a baj. Más játék is lassult, pl.: GTA San Andreas. Max grafikán játszottam vele, élsimítás is bevolt kapcsolva maxra és futott. Most már kicsi felbontás, élsimítás nélkül,alacsony grafika. Csak így megy.

A kérdező hozzászólása: A driverekkel kicsit mondjuk szórakoztam, lehet azzal van a baj. Más játék is lassult, pl.: GTA San Andreas. Max grafikán játszottam vele, élsimítás is bevolt kapcsolva maxra és futott. Most már kicsi felbontás, élsimítás nélkül, alacsony grafika. Csak így megy.
Mit szorakoztál a driverekel és mért töbel? csak vga drivert firisteted nem? letörlöd a vga drivered ujraindit leszeded legújabat és normâlisan felteszed vagy a régebit amiveå jól ment directx et meg websetupal felfrisited ha nincs mi kel még? hogy szorakoztâl vele? hivatalos nvidia vagy ati oldalról kel a driver a te windows odhoz való egyértelmü mikor kiválasztod telepitéskor meg csak telepítö fut es ujrainditod mikor kész ha nem kérné akor is persze mevvárma még feltelepült mi volt a gond?

Miért tölt ilyen lassan az uTorrent?

Éppen töltöttem le egy 5 GB-os videót, egészen a feléig töltötte kb 500 megával de aztán hirtelen belassult és most alig tölt. Van úgy hogy megáll és csak pár perc után kezdi el megint de max 2(!) megával. it?l lehet ez?

Legjobb válasz: Ja, és az internetkapcsolatom rendben van, nem ott van a hiba. Köszi elõre mindenkinek!

A kérdező hozzászólása: Ja, és az internetkapcsolatom rendben van, nem ott van a hiba. Köszi elõre mindenkinek!
Lehet hogy nem bírja a feltöltõ seedelni, fõleg ha sokan töltik. Ilyenkor olyan mintha te "nem kapnál" adatot, és megáll.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de sajnos nem ez lesz, megpróbáltam még vagy 10 másik torrentet és egyiknél sem mûködött

Miért tölt ilyen lassan az utorrent?

Amikor elíndítok egy letöltést az utorrenten tök normálisan tölti egy ideig (pl 50 százalék) és aztán nagyon belassul néha net is elmegy.Aztán van amikor 10 másodpercig megint normálisan kb 600 kb per másodperccel tölti aztán megint belassul 0.1 kb per másodpercre.A seedekkel nincs gond ,van vagy minimum 20 de amikor 400 seed volt akkor is belassult a felénél. Mi lehet a probléma? :S

Legjobb válasz: lehet, hogy a te neteddel van a baj (?) Esetleg ha nem probáltad még akkor frissítsd a kliensedet, ha nem automatán csinálja. Nekem volt hasonló, csak pont a föltöltéssel, hogy vagy 0.2-0.3 al ment vagy sehogy, az interenetszolgáltató váltása ugy tûnik megoldotta. nálad az is lehet, hogy esetleg az oldallal van valami gány.

lehet, hogy a te neteddel van a baj (?) Esetleg ha nem probáltad még akkor frissítsd a kliensedet, ha nem automatán csinálja. Nekem volt hasonló, csak pont a föltöltéssel, hogy vagy 0.2-0.3 al ment vagy sehogy, az interenetszolgáltató váltása ugy tûnik megoldotta. nálad az is lehet, hogy esetleg az oldallal van valami gány.
A kérdező hozzászólása: Igen már szinte biztos hogy nettel van a baj mert az elõbb is elment.Kikapcsoltam a rootert majd vissza és most megint megy.Nem tudom mi lehet a probléma. :( (egyébként két számítógép csatlakozik a netre wifirõl de eddig nem volt semelyikkel se gond egyszerre lehetett netezni most meg csak úgy néha elmegy néha van tehát így össze vissza nem értem :S)
melyik szolgáltatónál vagy?
A kérdező hozzászólása: t-home
na mi azt váltottuk UPC-re :D persze néha ez is szivozik de hát semmi sem tökéletes.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom eddig a T-Home-al se volt probléma de pl most tökéletesen megy a net meg a letöltés is.Szóval fogalmam sincs mitõl megy el néha lehet hogy valami program lassítja be?
lehet hogy valami vírus, nem legális torrentoldalakrol akár össze is szedhettél egyet-kettõt, esetleg futtas le egy-két keresést, de én igy elsõ körbe azt mondanám hogy a szolgáltató a szar

Miért tölt be lassan az online film?

Megauploadon nézek online sorozatot, de elképeszt?en lassan tölt be, pedig a sávszélességem kiváló. Mi lehet a probléma? Lehet tenni valamit annak érdekében, hogy gyorsabb legyen?

Legjobb válasz: Nem hiszem hogy bármit tudnál csinálni mivel gondolom vagy a szerver gép foglalt vagy nem vagy jogosult az oldalon semmire csak mint guest vagy ott ha lehet fizess elõ, vagy vedd fel velük a kapcsolatot.

Nem hiszem hogy bármit tudnál csinálni mivel gondolom vagy a szerver gép foglalt vagy nem vagy jogosult az oldalon semmire csak mint guest vagy ott ha lehet fizess elõ, vagy vedd fel velük a kapcsolatot.

Miért tölt nagyon lassan az utorrent? Mindegyikre azt irja ki, hogy a DHT nem engedélyezett, hogy állitsam be?

Legjobb válasz: Én is ezt az utorrent progit használom és most ujból le kell töltenem azt a szart mert amit tegnap este sikerült letöltenem a fáljokat nem ismerte fel a gépem.Sehogysem tudtam megnyitni :( Ha most sem mûködik megtépem magam vagy keresek egy másik torrent letöltõ progit.

Én is ezt az utorrent progit használom és most ujból le kell töltenem azt a szart mert amit tegnap este sikerült letöltenem a fáljokat nem ismerte fel a gépem.Sehogysem tudtam megnyitni :( Ha most sem mûködik megtépem magam vagy keresek egy másik torrent letöltõ progit.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!