Találatok a következő kifejezésre: Miért szur bal oldalon jobban (1 db)

Miért szur a bal oldalon jobban?

6 hetes vagyok, és vannak görcseim is, de a bal oldalon intenzivebben szurkál, már kezdek aggodni. Szerdán megyek dokihoz, megkérdezem miért.

Legjobb válasz: Persze, kérdezd meg,Te is megnyugszol, amúgy nekem is szúrkált bal oldalon 10 hetesen,és megvizsgált, de nem talált semnmit.Valószínû,hogy tágul odabent minden.Ha a görcs nem erõs ,csak mensi szerû, az normális, sokaknak van, ne aggódj.Ha mész dokihoz, beszéld meg vele ezeket,meglátod, megnyugszol.

Persze, kérdezd meg, Te is megnyugszol, amúgy nekem is szúrkált bal oldalon 10 hetesen, és megvizsgált, de nem talált semnmit.Valószínû, hogy tágul odabent minden.Ha a görcs nem erõs , csak mensi szerû, az normális, sokaknak van, ne aggódj.Ha mész dokihoz, beszéld meg vele ezeket, meglátod, megnyugszol.
Érdekes, nekem is mindig a bal oldalon fájdogál, vagy szúrkál!:) Én is pont ma este gondolkodtam el ezen, hogy vajon mitõl lehet ez, hogy mindig ugyanott!?16 hetes vagyok, de a mai napig is ott érzem ha érzem.
Az elején tersmészetes, mert a méhed kezd felkészülni egy más állapotra, nekem azt hittem, hogy kiszakad a hasam ilyen idõsen, nagyon idegesített, de aztán rájöttem, hogy ez volt az oka, plusz más terhes kismamák is ezt mondták nekem. Most 14 hetes múltam és a lágyékhajlatomban húzódik, valószínûleg a méhszalagok feszülnek ahogy nõ a méh...remélem. Vegyél be esetleg, ha nagyon rossz egy vagy napi kettõ magneB6-ot, semmi bajod nem lesz tõle, ha gondolod kérdezz rá a dokidnál.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történik a nődokinál (sztk) ha 4 hetes terhesen egy pozi teszttel bemegyek?

Tudom hogy 4 hetesen még nincs nagy esély hogy lát hall bármit is, csak ez hogy zajlik? Bemegyek, elmondom mi a szitu, megvizsgál és mondja hogy menjek vissza 2 hét múlva?

12

Ismertek olyant, akik idősen vagy fiatalon vállalták be a gyerek vállalást?

19

Beágyazodásnál lehet hőemelkedés?

1

A magánorvosod mennyire figyel/figyelt a súlyodra?

Én meglepődtem, miután az orvosom kijelentette, hogy összesen 9 kg-ot hízhatok az egész terhességem alatt. Havonta egyet. Punktum!
Másnál is ilyen fontos a súly?

15

Szülhetek-e a Sote II. sz. Női Klinikán, ha területileg nem oda tartozom, de a fogadott orvosom ott dolgozik? Tapasztalat?

Kicsit megijesztett ma a védőnő, mikor azt mondta, hogy nem biztos, hogy ott szülhetek, ergo ha beindul a szülés és bemegyünk átküldhetnek a területileg illetékes kórházba. Persze erről kérdeztem már a dokimat(magánrendelőjébe járok), de csak futólag azt mondta, hogy ha aktuális lesz akkor menjünk nyugodtan, és mondjam meg, hogy ő az orvosom és ennyi, akkor nem küldenek el. Tényleg ennyire egyszerű? Természetesen meg fogom kérdezni az orvosomat is, de csak nov. 18.-án megyek hozzá, és addig nem szeretnék ezen agyalni. Erről valami tapasztalat esetleg?

12

32. héten hasleszállás? Seg. ítsetek?

A párom mondja, hogy lejjebb ment, a nadrág kényelmetlen, nagyon szorít alul.Rettenetesen feszül a szeméremcsontom, szinte alig tudok menni. Fejfájás, hányinger.
Van sok folyásom, holnap kezdeném a Candibene kúrát.
Sokat szédülök, vérnyomás rendben.Neoferrofolgamma napi 2x, Magnerot napi 3x, Ladeevit 1x.
December 25.-ére vagyunk kiírva. A baba fönt rugdos, a bordáimat fájdalmasan. Ha van fájásom, sokkal fájdalmasabb, mint amiket eddig éreztem. Maszírozni kell a derekamat.
Készülhet kifelé a baba?!!!

4

Fiú-lány próba? Bejött?

Kicsit babona, bocsánat, ha vkinek nem tetszik, játéknak szánom.
Biztosan ismeritek: gyűrűt fel kell lógatni egy cérnára, poci felé rakni, s ha köröz, lányod lesz, ha fel-le mozog, kisfiú :)
Aki próbálta: bevált? :)

7

Márciusra kiírt kismamik hogy vagytok?

Mikorra vagytok kiírva?

18

S. O. S 12 hetes kismama vagyok kétségbe vagyok esve miért nem érzem hogy mozog?

eddig éreztem aktívan a baba mozgását de ma reggel óta meg sem moccant , legalább is nem érzem:( ez miért van ?
Baj lehet ? :(

17

Hyperechogén papilláris izommal született egészséges baba? Volt olyan, akinél ilyet diagnosztizáltak és elmúlt? Ha igen mikor? Akinél nem múlt el azoknál Downos baba lett?

A 18. heti uh-on találtak a babámnál egy hyperechogén papilláris izmot a bal szívkamrában. A nőgyógyász azt mondta ez utalhat Down kórra. Kérdeztem, hogy mi a további vizsgálat. Egy újabb uh-ra küldött Dr. Lintner Balázshoz az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumba. Õ megvizsgálta a babát és azt mondta ez el fog múlni a 30. hét környékére. Tekintsük úgy a baba esélyeit, mintha nem is lenne ott. Egyébként mindent rendben találtak. (tarkóredő, magzatvíz, orrcsont stb.) Mégis félek!

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!