Találatok a következő kifejezésre: Miért szokták új (11 db)

Ha nem írod ki a címed sehova, a partnernek pedig nem árulkodik senki, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) Viszont az az illetõ, akit nem veszünk fel, nem lát majd a partnerlestáján, tehát gyanús lesz neki, ez így igaz)

Miért szokták az új házat megszentelni?

És ez hogy történik? Miel?tt beköltözünk, vagy utánna is jó? Új építés?.

Legjobb válasz: A kérdésbõl EGYENESEN KÖVETKEZIK A VÁLASZ: MÉG VÉLETLENÜL SE SZENTELTESD MEG A HÁZAD. Mielõtt teljesen lehurrog mindenki, elmondom, hogy miért: A kérdezõ azzal a kérdéssel jött, hogy MIÉRT szokták megszentelni a házat. Vagyis ebbõl következik, hogy egy "úrimódi" dolgot akar megvalósítani, mert nem tudja, hogy a házszentelés miért szükséges, mi a célja, értelme. Pont ezért neki NINCS rá szüksége, õ csak azért szenteltetne házat, mert az "úgy kell". Márpedig a vallás ne arról szóljon, hogy "mert a szomszédom is így csinálja..."

A kérdésbõl EGYENESEN KÖVETKEZIK A VÁLASZ: MÉG VÉLETLENÜL SE SZENTELTESD MEG A HÁZAD. Mielõtt teljesen lehurrog mindenki, elmondom, hogy miért: A kérdezõ azzal a kérdéssel jött, hogy MIÉRT szokták megszentelni a házat. Vagyis ebbõl következik, hogy egy "úrimódi" dolgot akar megvalósítani, mert nem tudja, hogy a házszentelés miért szükséges, mi a célja, értelme. Pont ezért neki NINCS rá szüksége, õ csak azért szenteltetne házat, mert az "úgy kell". Márpedig a vallás ne arról szóljon, hogy "mert a szomszédom is így csinálja..."
január 6. a keleti egyház ezen a napon ünnepli Jézus születését, a katolikusoknál pedig a víz- és a házszentelés volt a legelterjedtebb szokás. mi történik? szentelt vizzel a helyiségeket felszentelik, majd a köv.szöveget mondják: Áldd meg ezt a házat (ezt a helyiséget). Lakjék benne egészség, tisztaság és a lélek legyõzhetetlen ereje; töltse el alázat, jóság és szelídség, engedelmesség és hálaadás az Atyának, a Fiúnak és a Szentléleknek. Kérünk, maradjon meg szent áldásod ezen a házon (helyiségen) és minden lakóján. Krisztus, a mi Urunk által. - Ámen. az idõpont teljesen mindegy, régi vagy új ez sem számit! nos, lehet vitatkozni kinek mi kell, de ha érdekli miért ne tenné... azt is kérdezhetnénk, hogy miért szoktak férjhez menni? és ezt hogy történik? mégis férjhez mennek és megtörténik a lakodalom.. szenteltesse, ha akarja!
Azt nem tudom, hogy a katolikus vallásban ez hogyan mûködik, de azt igen, hogy a Biblia a Jézus Krisztusban hívõ, Szent Szellemmel betöltekezett embereket nevezi szenteknek - Jézus vére miatt. Egy szent embernek a háza népe is szent, és az otthona is. Úgyhogy nem a formaság számít, hanem a tartalom :-)
Mert pénzt kereshet vele apap, akárcsak a keresztelõvel, meg a temetéssel. Ja és a bucsúcédula volt a legjobban menõ pénzkereset.
Az anyag információt hordoz, a gondolataid, érzéseid (és másoké is) pedig nem áll meg a koponyádnál. (Mutatja ezt az a szenzációs kísérlet, amit ha jól tudom Kínában vagy Japánban végeztek, kiraktak edényeket az utcára, az egyikre azt írták "Szeretlek", a másikra azt, hogy "Gyûlöllek", a harmadikra azt, hogy "Köszönöm", a negyedikre semmit nem írtak. Az emberek arra jártak, ránéztek az üvegekre és a feliratok alapján érzések keltek bennük, nem is igazán erõs érzések, csak eszükbe jutott az adott érzés, esetleg néhány emlék. X idõ múlva a kutató külön-külön lefagyasztotta a "vizeket" és különbözõ módszerekkel megvizsgálta a kristályszerkezetüket. A legtökéletesebb kristályszerkezete annak a jégnek volt, ami a "Szeretlek"-feliratú edénybõl származott, a második helyezett a "Köszönöm"-é volt, a harmadik a felirat nélküli, a legrosszabb kristályszerkezete a "Gyûlöllek"-feliratú edénybõl származó jégnek volt. Ezután növényeket tápláld a különbözõ edényekbõl származó vízzel, és a növények a fenti helyezéseknek megfelelõen fejlõdtek.) Tehát az akarat és az érzelmek keresztül kasul vándorolnak a világban és minden anyag hordozza azt az információt, amely érte. Minden ember valóban érzi, hogy milyen emberek laktak egy lakásban. Egy lakás tud kellemes és visszataszító is lenni még csukott szemmel is, bútorok nélkül is. A szentelés tisztítólag hat, másrészt szûri is a kívülrõl érkezõ indulati információkat. Olyan mint egy pajzs. Nem a legügyesebb pajzs, de ez a válasz a kérdésre.
Nálam játéknál szokta néha csinálni a telefonom. Próbálj meg egy szoftverfrissítést.

Miért szoktak a meleg és bi fiúk folyamatosan új partnert keresni?

Ugyanis többször kerestem fix partnert, de azt tapasztaltam, hogy nem akar senki több alkalmat, mert az új mindig izgibb...

Legjobb válasz: Sokan vannak így,de idõvel mindenki megállapodik,vannak akik elsõre az igazit keresik.Igazad van új emberrel csinálni izgis de az nem szerelem.Ha csak szexelsz akkor nagyon ritka.hogy igaz társat találsz.Ha társat keresel légy kedves és rázd le a szexéheseket,ha csak szexelni akarsz akkor ezt az utolsó mondatot nem kell figyelembe venned.

Sokan vannak így, de idõvel mindenki megállapodik, vannak akik elsõre az igazit keresik.Igazad van új emberrel csinálni izgis de az nem szerelem.Ha csak szexelsz akkor nagyon ritka.hogy igaz társat találsz.Ha társat keresel légy kedves és rázd le a szexéheseket, ha csak szexelni akarsz akkor ezt az utolsó mondatot nem kell figyelembe venned.
Én állandóan olyannal akadok össze aki kapcsolatot akar... Lehet velem van a baj...
A kérdező hozzászólása: Vagy nem vagyunk egy korosztály...
Hát igaz 22 éves vagyok és csak idõsebb pasikat keresek 30-35 éveseket azokkal megtudom magam értetni normálisan

Kb. 1 hónapig anyum nem, most már ujra rendesen szedi a fogamzásgátlót. Ezekszerint szeretkezni is szoktak apummal? És miért van az, hogy mostmár ujra szedi a gyógyszert? Miért ilyen furcsa anyum?

Legjobb válasz: Mi ebben a furcsa? Szerinted téged a gólya hozott? Azontúl, hogy õk a szüleid, még egy pár is!! Biztos csak pihit tartott a gyógyszer szedésében. Néhány nõgyógyász szokta javasolni. (Néhány meg nagyon nem!)

Mi ebben a furcsa? Szerinted téged a gólya hozott? Azontúl, hogy õk a szüleid, még egy pár is!! Biztos csak pihit tartott a gyógyszer szedésében. Néhány nõgyógyász szokta javasolni. (Néhány meg nagyon nem!)
Nincs ebben semmi furcsa. Minden gyerek életében elérkezik az az idõszak, mikor rájön, hogy a szülei szoktak szexelni. :) Nálad ez most jött el. Lehet, hogy kicsit sokkoló, de majd megérted. :)
A kérdező hozzászólása: Aha, értem. De mindig úgy csinálják, hogy én ne vegyem észre! :@
Istenem, még jó hogy úgy csinálják, hogy ne vedd észre! A szexhez nincs szükség nézõközönségre...
ha mar meg tudod allapitani h anyud fogamzasgatlot szed es azt is tudod h miert akkor ezen miert csodalkozol? anyud is ugyanigy fog csodalkozni mikor megtudja h te is.... :p
jézusom! hány éves vagy, 8? vagy még csak 7? ne legyél már ennyire primkó! ha szexet akarsz nézni, itt a net elõtted, milliónyi pornóoldal van. ne a szüleid kukkold.
Ugye te nem kutakodsz az anyád után :D?? Figyelj tényleg teljesen alap hogy szexelnek ezen ne csodálkozz , és azon se hogy anyud leállt a fogamzásgátlóval mert nem mindenki bírja egyfolytába szedni.

Miért ropogtatjuk az ujjainkat? Nem rossz ez neki? :D később nem lehet baj belőle? Én még a nyakam is szoktam ropogtatni.

Legjobb válasz: Én is szoktam ropogtatni az ujjaimat:D Szüleim azzal ijesztgetnek,hogy öregkoromra remegni fog a kezem,mert az izületek lazulnak ezáltal... pedig olyan jóó ropogtatni:XD

Én is szoktam ropogtatni az ujjaimat:D Szüleim azzal ijesztgetnek, hogy öregkoromra remegni fog a kezem, mert az izületek lazulnak ezáltal... pedig olyan jóó ropogtatni:XD
De igen, rossz neki, tönkremennek az izületek. Csakhogy jó érzés ropogtatni :) Számomra olyan, mintha egy feszültség szûnne meg azáltal, hogy ropogtatok egy jót.
A porcok idõvel megkophatnak, az ízület kilazulhat.
Nekem már most is remeg a kezem, szóval olymindegy.

Segítsen már valaki lécci! Újra írható DVD-re szoktam kiírni filmet de a DVD lejátszóm állandóan csak a feléig játsza le a filmet utána kilép, nem játsza tovább. miért csinálja ezt?

Volt már rá példa hogy vlmit végigjátszott, de legtöbbször csak a feléig...

Legjobb válasz: 1db lemezt használsz, vagy többet? próbálj lemez márkát váltani, nekem bejött.

1db lemezt használsz, vagy többet? próbálj lemez márkát váltani, nekem bejött.
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm szépen :)
A kérdező hozzászólása: amúgy megoldódott, átkonvertáltam a letöltött filmet és úgy írtam ki. Mostmár jóó ;)
Gyengék a tartóizmok és már valami kopás is lehet a csigolyákon.
Most pl min szorongsz? Leírhatod privátban is ha ide nem akarod.
beszélned kell valekivel, de fõõleg magadban kell tisztáznod, csak nincs semmi értelme szorongani, mert csak keservesebb lesz túle az életed, nem tesz semmik jót, csak rosszat
A kérdező hozzászólása: A háziállatom vemhes lett. Ijesztõ belegondolni hogy sok kis apró kölyke lesz az én kicsimnek. Örülök neki, meg minden, de szokatlan, mert nálunk még nem volt ilyesmi, csak a tengerimalacunknak voltak kicsinyei, még régebben. Akkor még nem voltak ilyen problémáim. Kb. 3 éve van. Akkoriban minden vasárnap este szörnyû érzésem volt a tudattól, hogy másnap iskolába kell menni, és azóta minden aprósággal így vagyok...

Nekem lenne gy olyan problémám, hogy szoktam játszani a Metin2Mesterrel és szinte mindig elsötétül a képernyő, de aztán visszajön. EZ megismétlődik párszor, de később a gépen kék halál szerű képernyő jön be majd újra indul. Miért történik ez?

Legjobb válasz: Én erre nem tudok válaszolni, viszont azt tanácsolom, hogy ne is pazarold rá az idõdet, mert szerintem egy ... Tudok jobb játékokat ajánlani, minden mûfajban, Metinhez hasonló MMO-t is, viszont el kell mondanom, hogy a Metin egy irtó [email protected] játék, szóval szerintem ne nagyon erõltesd, inkább ajánlok játékokat, amiket érdemes kipróbálni, már csak azért is, mert nemtom hány ezerszer játszanak velük többen... kb. 20-30-szor. (Am tudok ajánlani MMO-ba a World of Warcraftot, de van még pár GOTY-játék, aminek sok eséllye lenne a címre: Assassin's Creed trilogy, Spider-Man Trilogy, Batman Trilogy, Battlefield 3, CoD MW 3, stb...

Én erre nem tudok válaszolni, viszont azt tanácsolom, hogy ne is pazarold rá az idõdet, mert szerintem egy ... Tudok jobb játékokat ajánlani, minden mûfajban, Metinhez hasonló MMO-t is, viszont el kell mondanom, hogy a Metin egy irtó [email protected] játék, szóval szerintem ne nagyon erõltesd, inkább ajánlok játékokat, amiket érdemes kipróbálni, már csak azért is, mert nemtom hány ezerszer játszanak velük többen... kb. 20-30-szor. (Am tudok ajánlani MMO-ba a World of Warcraftot, de van még pár GOTY-játék, aminek sok eséllye lenne a címre: Assassin's Creed trilogy, Spider-Man Trilogy, Batman Trilogy, Battlefield 3, CoD MW 3, stb...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!