Találatok a következő kifejezésre: Miért szokott sírni (3 db)

Mondjátok már meg nekem miért ordít az én 17hónapos fiam miközben én mosogatok? Jó, tudom, mert nem vele foglalkozom, de vannak más elfoglaltságaim is, akkor nem szokott sírni.

de ahogy megnyitom a csapot, rángat és ordít.én meg?rülök.mit tegyek?

Legjobb válasz: gyerekkoromban berögzött félemem volt hogy ha anyukám kihuzza a dugót a kádból akkor lefolyok vagy a tesóm. mivel 3 éves koromig nem tudtam beszélni (én azt szoktam mondnai, hogy nem értettek meg) ezért csak késöbb derült ki hogy miért visítok ha kihuzta anyukám a dugót, én ugrottam ki szó szerint a vízböl és addig ordítottam míg a tesómat is kivették. én nem emlékszem rá de anyukám mindig meséli.

gyerekkoromban berögzött félemem volt hogy ha anyukám kihuzza a dugót a kádból akkor lefolyok vagy a tesóm. mivel 3 éves koromig nem tudtam beszélni (én azt szoktam mondnai, hogy nem értettek meg) ezért csak késöbb derült ki hogy miért visítok ha kihuzta anyukám a dugót, én ugrottam ki szó szerint a vízböl és addig ordítottam míg a tesómat is kivették. én nem emlékszem rá de anyukám mindig meséli.
a fiam azóta nem sír mióta odatettem a mosogató mellé, etetõszékbe. tettem elé ezt -azt, amit betehetett a vízbe. sztem az zavarta, h nem látta, mit is csinálok. volt olyan, hogy mosogatás közben etettem.
utolsó vagyok, 18 hónapos
nem lehet hogy õ pancsolna a vízben?kisfiamtól a fürdõkádat nem lehet kimosni mert õ akarna benne pacsálni a vízben.ordít és ezerrel tol férre a kádtól és nyújtozkódik hátha vizet ér:-)
én lányom mikor kicsi volt akkor ha bekapcsoltam a tv-t és ha a deviza árfolyam ment akkor sirt de ha elkapcsoltam abba hagyta és nem tudtam megfejteni amúgy 1-2 éves lehetett
A kérdező hozzászólása: húúú, megnyugodtam, hogy nem az én picim kattant be, én viszont befogok :)
11 hónapos szintén zenész. A miértre még én sem jöttem rá sajnos.én is inkább a fele hajlok, hogy a hátat fordítás zavarja, mert minden más tevékenységben tudunk rendesen kommunikálni, én erre tippelek.Te jó ég!ez el tarthat akkor még 6 hónapig is??
az enyém 15 hónapos lány, és üvölt, ha mosogatok :) ))))) ha takarítunk, vagy proszívózok, vagy bármi más, azt szereti, de ha mosogatok, azt gyûûûûlöli:) )))))
Te jó isten!!! Ez akkor valami 17 hónapos fiúkat jellemzõ viselkedés! Az enyém is ezt csinálja. Igaz õ már kb. 2 hónapja mûveli ezt. Én úgy gondolom, az a baja, hogy hosszabb idõre hátat fordítok neki. De ez csak tipp. Kikészít vele:(( Egyszer megpróbáltam, hogy felállítottam a székre, és hagytam, hogy mosogassa a kanalakat. Ne tedd:) Bár nagyon tetszett neki (még jó, hogy tetszett:) ), nem érte meg. Át kellett öltöztetnem, én is csupa víz lettem, a mosogatás kétszer tovább tartott, és utána végigüvöltötte, amíg megszüntettem a mosogató körül képzõdött cunamival felérõ természeti katasztrófát:)
A kérdező hozzászólása: de amikor csak a pulton teszek-veszek, akkor nem sír.és akkor is ugyanúgy állok mint a mosogatásnál.és tényleg amint megnyitom a csapot ordít, ha elzárom abbahagyja :S

Barátnőm elmesélte, hogy maszti után szokott sírni. Miért sír?

Nem tudja, hogy mitől van de cikinek találta bárkitől is megkérdezni, így a legjobb barátjától kérdezte meg tőlem,de én nem tudtam neki segíteni.Adnék tanácsot, hogy mit tegyen, de nem tudom mit. Szeretnék neki segíteni a kérdésben, de fogalmam sincs miért van ez, talán begolyózott?

Legjobb válasz: Lehet hogy kellemetlennek találta, és szégyellte magát! Pedig mond csak meg neki hogy ez természetes!

Lehet hogy kellemetlennek találta, és szégyellte magát! Pedig mond csak meg neki hogy ez természetes!
énis szoktam sírni O.o a megkönnyebbüléstõl mert olyan jó volt.
Van aki bûntudatot érez utána, még akkor is ha élvezte...

Miért szokott vísítani, sírni egy tengerimalac?

Legjobb válasz: Nekem 3 malacom van. Különbözõ visító hangok léteznek, de a leggyakoribbak: amikor éhesek, félnek, fáj valamijük.

Nekem 3 malacom van. Különbözõ visító hangok léteznek, de a leggyakoribbak: amikor éhesek, félnek, fáj valamijük.
Csak akkor szokott ha éhes, vagy verekedett a társával.
Igaz amit elõttem írtak. Az enyém meg mondjuk akkoris szokott, ha azt akarja, hogy felfigyeljeünk rá, foglalkozzunk vele.
Az enyém is visított ha kellett, ha nem. Mindent kipróbáltunk: etettük, kiengedtük, foglalkoztunk vele, a végére már az összes türelmünk elfogyott, nagyon idegesített. Ekkorra kinõtte a helyét, és úgy gondoltam, beteszem a törpenyulamhoz, úgy nem kell annyit takarítani, meg jobban el is fognak férni. Na, ekkor megtörtént a csoda: mióta összeszoktak, egyáltalán nem is halljuk a hangját! Tehát mi a tanulságokat úgy vontuk le, hogy biztosan magányában visított állandóan. A két állat már nagyon szereti egymást, a nyuszi a gyerekének tekinti a malackát: nyaldossák egymást, a malacka a nyuszi hátán alszik, összebújnak úgyhogy azóta szerencsére semmi bajunk velük! =o) Ja, és nagyon szeretjük nézni, ahogyan szeretik egymást! Szóval úgy gondolom: pár kellene mellé...
igen nekem is kettö van mondjuk nekem annya lánya deh nekem akkor is vísit ha a hörcsöggel foglakozom szóval...nah mind1 csatlakozom az elöttem állohoz kell neki 1 pár 1 társ akivel alszórakozhat
Enyém sokat visít, mindig éhes. Pedig nem koplal, elég jó húsban van:)
A tengerimalacok mindig visítanak, ha az ételre emlékeztetõ hangot hallják!! És mindig éhesek! :)
mert a fél a pinakoboldtól!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!