Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretnek pasik nyalni (4 db)

Miért szeretnek a pasik nyalni?

Szerintetek élvezetes, ha a nyelvét bedugja a hüvelybe és ott elkezdi gyorsan föl-le mozgatni? Még nem tapasztaltam :$ =)

Legjobb válasz: Azért csinálják, mert nagyon jó érzés a nõknek. A nõk is azért csinálják, mert jó a pasinak. Ennyi a lényege. Mindenkét fél a legjobbat akarja a másiknak.

Azért csinálják, mert nagyon jó érzés a nõknek. A nõk is azért csinálják, mert jó a pasinak. Ennyi a lényege. Mindenkét fél a legjobbat akarja a másiknak.
A pasik többsége nagyon szereti ha a partnernõje a penisét a szájába veszi, és ott izgatja. A legjobb természetesen, ha teljesen a szájába fogadja, a kielégülés végéig. Tehát van, aki azért nyal, hogy a partnernõje ezt neki megtegye, én pedig azért, mert imádom, amikor a szerelmem orgazmusát a nyelvemen, a számban érzem, és azt szinte bármilyen hosszúra nyújthatom. Utána idõnként meg-G-pontozom, és utána fél óráig nem bír felkelni És ahogy a "feléledése" után rám mosolyog, az maga a mennyország !!
A barátom nagyon szeret szájjal és a nyelvével izgatni! Én pedig viszont szeretem neki csinálni! Szóval mi nálunk úgy van, hogy nem csak a másik örömére, ha nem a saját magunkéra is figyelünk! Mellesleg a legtöbb ember hiába akar a párjának örömet szerezni, ha nem esik jól szájába venni a dolgokat, mert undorodik! Én úgy gondolom, hogy az orális szex az egy bensõséges dolog és fontos, hogy mindkét fél számára örömet okozzon egyszerre, ne csak annak, aki élvezi...
Akkor ne kérdezz ilyet, ha nem vagy tisztában a szex lényegében. Nem nyalni szeretnek, amikor valaki orális szexet, mondjuk ugy csinál, de akár szexet általában, a partneérnek akar élvezetet okozni. Ha szeretek valakit, azt akarom, h neki jó legyen. Mivel a nõknek ez egy nagyon jó érzés, illetve a férfiaknak, ha a nõ csinálja, ezért szereti minkét nem. (amugy fantasztikus érzés)
A kérdező hozzászólása: tisztába vagyok én a szexxel, csak hallottam már soka pasitól, hogy mindig mondják, hogy "húú de szeretek én nyalni" ezért kérdeztem. Gondoltam, hogy azért is csinálják, hogy a nõnek jó legyen és ugyanezt fordítva.

A pasik szeretnek nyalni? Vagy csak "kötelességből" csinálják? Miért van az, h én nem szeretem, ha nyalnak?

Túl szégyenl?s vagyok? Az lehet a baj? Attól nem tud izgatni a dolog? :(

Legjobb válasz: Dehogy csinálják kötelességbõl. SZeretik. Legalábbis a legtöbben, és a párom biztosan. Ugyanúgy ahogy én is szeretem õt orálisan kényeztetni. Szerintem te még nem vagy érett a szexre. Akkor kell csinálni, ha már megbolondulsz annyira akarod. És akkor akarni fogsz mindent.

Dehogy csinálják kötelességbõl. SZeretik. Legalábbis a legtöbben, és a párom biztosan. Ugyanúgy ahogy én is szeretem õt orálisan kényeztetni. Szerintem te még nem vagy érett a szexre. Akkor kell csinálni, ha már megbolondulsz annyira akarod. És akkor akarni fogsz mindent.
Én imádok nyalni...Annál egyszerûen jobb nincs...Ujjazni is szeretek, de a nyalás valahogy nagyon jó...Megõrülök érte, és nem tudom miért...nagyon jó érzés, hogy a csaj tõllem megy el, attól amit csinálok. F17
Valószínû, ha már régóta leszel együtt a pároddal akkor majd lassan eltûnnek az ilyen gátlások nálam is így volt!De már 2 éve együtt vagyunk és gátlások nélkül tusok minden ilyen örömet élvezni!Csak hagy idõt magadnak!
Lehet benne valami, hogy még "éretlen" vagy. És ezt nem lealacsonyítónak vagy ilyesminek szánom. Én 17 voltam, amikor elõször éltem át ilyet, és én sem élveztem, sõt... Valahogy "soknak" éreztem vagy nem tudom, nem volt jó érzés. Nem is erõltettük a dolgot az akkori párommal. De ahogy telt-múlt az idõ, változtak a dolgok, és a végén már én magam kértem, hogy csinálja, és nagyon-nagyon élveztem :) Szóval nyugi, ez még változhat :)
Jah, és itt az éretlent nem úgy értettem, hogy abszolút nem szabad még semmiféle szexuális dologgal foglalkoznod, hanem hogy szép fokozatosan, és az idõ múlásával egyre jobban és jobban fogod élvezni a dolgokat :) elõzõ válaszadó voltam
"Erre is rá kell tanulni" hogyan élvezheted, én megõrülök azért, ahogy a pasim csinálja, fenomenális.Ki kell tapasztalni hogy jó neked, lehet hogy ehhez idõ kell, de utána meghalsz érte.Ahogy én is.
Valaki itt írta, hogy az elsõ nem volt jó élmény neki. Ezzel én is így vagyok. Amikor elõször volt benne részem, leállítottam a srácot, vagy inkább õ állt le magától, mert látta rajtam, hogy nem tudom magam elengedni. Hiába gondoltam azt az eszemmel, meg talán a testemmel is, hogy akarom, a lelkem nem volt kész rá. Azóta annak a kapcsolatnak már vége lett, és nem is nagyon próbálkoztam azóta újra vele. Most fél éve vagyok együtt a Kedvesemmel, tõle már szeretném, csak még nehezen lehet megoldani, mert messzi lakunk egymástól... Szóval szerintem neked is egy kis idõ kell még hozzá. :) De persze lehet, hogy te azon kivételek közé tartozol, akik nem élvezik, akkor sem kell kétségbeesni! :) 22.l.
Én úgy gondolom ha egy férfi nem szeret puncit nyalni, nem fogja kényszerböl kinyalni. az én férjem például imád nyalni, 14-éve boldog házasságban élünk két tündéri csemetével, talán ezért is erõs a szerelmünk mert szájjal is szeretjük ki elégíteni egymást. ez heti több alkalom is, ha nagyon fáradtak vagyunk este munka után , akkor is kényeztetjük egymást... ez kell mind kettõnknek.

Miért intim hogy egy pasi kinyalja a csajt! Tudom pasi vagyok szeretem nyalni a nőt. De valakinek egy alkalmi dologban ez nem fér bele. Mert néhány pali úgy gondolja, csak a barátnőjüket nyalják ki. Lányok nektek mi a véleményetek?

kérdés azért volt, mert pár pali ha "elszed" egy csajt és dug velük.az elvárja hogy leszopja de ,ő csak a barátnőjét nyalja ki.szerintem még ha futólagosan is szexelünk akkor is jár a csaj kényeztetés.mert utána szerintem otthon is a barátnőjükkel is majd el fejtik. és persze ez nem azoknak szól akik pénisszel nem tudják kielégíteni a csajokat.ez azoknak aki miatt néhány nő azt mondja ,hogy leszbikus lesz mert a másik csaj kinyalja és akkor élvezik.

Legjobb válasz: Szerintem szûz vagy még kérdezõ!

Szerintem szûz vagy még kérdezõ!
Te retardált vagy.
És hány éves a kapitány?
Itt már elvesztettem a fonalalt ki mikor miert nem akarja kinyalni a csajt?
[email protected] meg, ekkora dilemmát! Bár fogalmam sincs mit is akarsz.
ne törõdj senkivel hülyegyerek, nyald a nunit!
Tul.képpen mit is szeretnél megtudni?! :D Ugyanis a kérdésbõl ki nem derül...
na, pali, ott a jancsi, pali, juliska, nyali. ennyit errõl a kérdésrõl. ja hogy ha nem tudok értelmesen válaszolni, ne válaszoljak? ja, ha nem tudsz értelmesen kérdezni, minek kérdezel? primitivus palus
én azért nagyjából értem, megpróbálom lefordítani. egy hapsi csak az állandó nõjét nyalja, alkalmit nem, de azt elvárja, akkor is ha alkalmi, hogy õt leszopják. Így párhuzamot vonni a szopás, és a nyalás között, lehet hogy hülyeség. ahogyan a nõk, és a férfiak között is. a kérdésre válaszolva, férfiként fogalmam sincs, csak komoly kapcsolatom van/volt, ahol mind kettõ természetes, így a kérdésre nem tudok értelmes választ adni. Talán azért van ez, amit kérdezel, mert a lányok ma már feslettebbek, mint a palik, és a péniszt berakni nekik még bele fér, de azt az agyonhasznált lukat nyalni...hát... a csajok, meg ha begerjedtek mindegy nekik, a [email protected] lemosni is könnyebb, és ha jó keményet akarnak magukban, sokat segít a szopás
A kérdező hozzászólása: hát én kinyalom , elvtársak.csak vannak akik úgy vannak hogy otthon az asszonyt nalják ki .mert õk "hüségesek" szerintem nem értitek a kérdést.
ki mondta, hogy alkalmiba ez nem fér bele? szerintem senki, bár a vélemények eltérõek lesznek N
én értem, volt munkatársam is elmondta, hogy õ a szeretõjét sosem nyalja ki, csakis azt akibe beleszeret, és ugye a feleségét.Nála ettõl különbözik egy kaland és egy kapcsolat.19L

Sok csaj miért tartja undorítónak ha a pasija szereti nyalni a lábát, meg masszírozni stb?

Itt oldalon olvasom, hogy fujjmá, meg de undorító, én tuti leállítanám a pasimat, ha csinálná, meg az milyen ég? már ha talpnyaló a pasim...ne a lábamra gerjedjen már hanem mellemre fenekemre stb stb..

Legjobb válasz: Te kérdezted ezt már pár hónapja meg? :) Ott is megirtam, én nem tartom undoritónak, ha õ erre gerjed akkor csinálja, persze az más dolog, hogy csiklandós vagyok és lehet tökön rúgnám... De csak tiszta, megmosott lábbal engedném neki közvetlenül fürdés után, késõbb nem, mert az már tényleg undi. A masszást meg egyenesen én is imádom. :) Órákig engedném :) Nem tudom ki nem szereti a lábmasszást.

Te kérdezted ezt már pár hónapja meg? :) Ott is megirtam, én nem tartom undoritónak, ha õ erre gerjed akkor csinálja, persze az más dolog, hogy csiklandós vagyok és lehet tökön rúgnám... De csak tiszta, megmosott lábbal engedném neki közvetlenül fürdés után, késõbb nem, mert az már tényleg undi. A masszást meg egyenesen én is imádom. :) Órákig engedném :) Nem tudom ki nem szereti a lábmasszást.
A kérdező hozzászólása: nem nem..neménvoltam :) waoo irigylem a pasidat.:D :P jo persze én sem akkor akarnám nyalogatni, mikor hazajön a suliból, és leveti a cipõjét du. 4 kor, amit reggel 7 óta le sem vett...XD
nálunk nincsenek tabuk. van hogy szex közben csókolgatja a talpam, lábam, így izgató is. bár elõjáték közben nem nagyon tudnám elképzelni :) de ha neki ez tetszik, ez izgatja, akkor miért ne szerezhetnék neki így örömet? :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!