Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretkeznek 13-14 (1 db)

Miért szeretkeznek a 13-14 évesek, Isten mencs, ha még a fiatalabbak is, ha nincsenek tisztában a szexel, mint olyannal?

Nem tudják, hogy m?ködik, mit?l, miért lesznek terhesek, csak csinálják. Lányok miért? Hová kell sietni? 18 éves korotokra kiégett emberek lesztek.

Legjobb válasz: Hogy miért? Mert azt hiszik ez menõ. Majd néhány év múlva bánni fogják, hogy csak úgy eldobták maguktól az igazi seretkezés élményét. A szülõk meg naívan azt hiszik, hogy ráérnek a felvilágosítással. Az iskola meg mégse erre való.

Hogy miért? Mert azt hiszik ez menõ. Majd néhány év múlva bánni fogják, hogy csak úgy eldobták maguktól az igazi seretkezés élményét. A szülõk meg naívan azt hiszik, hogy ráérnek a felvilágosítással. Az iskola meg mégse erre való.
Én ezt nem értem, amúgy. Utolsó hozzászoló vagyok.. de miért menõ!? Mi azon a menõ, hogy van egy olyan dolog, ami csak az övé, és csak egy van belõle, és értékes??? Pont ezért.. Nekem mindig azt mondogatta egy idõs jóbarátom, hogy vigyázzak a kincsemre. Hisz a pasiknak is sokkal jobb érzés, ha ÕK LEHETNE AZOK, akik elveszik azt a valamint egy lánytól.. megkapják. Nem értem, mi abba a menõ, hogy egyszer majd véletlenül lesz egy normális kapcsolata 17 évesen, de már volt 20 pasival, bocsika, x betegség.. ilyen-olyan tapasztalat. És még mindig nem fog semmit tudni az igazi szeretkezésrõl, mert nem amiatt csinálta, ami miatt kell.
azért mert a szülõk azt hiszik, hogy a szex egy tabutéma, és majd az iskolában kioktatják errõl a gyerekeket egstan órán. hameg a gyerek nem figyel órán, a tanár azt lese szarja. aztán elkezdik nézni a viva tv-t meg az mtv-t meg minden szart, ahol mindenféle videoklipben azt látják, hogy az anorexiás, mûcsöcsü-plasztikseggü-szopottszáju szõkehajú csaj ott riszálja magát egy kigyúrt fószernek. meg ugye ott a netespornó. ahol óvszer nélkül szexelnek, meg mindenki szop mindenkit. ez a baj a mai társadalommal, hogy a fiatalok a médiából tanulják el ezeket, aztán csodálkoznak hogy terhesek, meg elkaptak egy jó kis gonorrheát meg aidset meg mindenféle gombát meg faszomtuggyamég mit ... amúgy egy elrettentõ példaként ott van egy osztálytársam. 13 éves és 12 évesen vesztette el a szüzességét. azóta akadt dolga már drogos 30 évessel, 20-25 évesekkel és a legfiatalabb barátja 12 évesen volt, a pasija akkor volt 17 vagy 18 éves. aztán állitólag "szüneteltek" és addig a kiscsajon végigment a sulinkban a 8.-osztály fele, nem tom hányan megujjazták, és még neki állt feljebb, hogy mindenki csak a "suli qrvájának" nevezte. jah és érdekesség: nem csak a szülõk hibája hogy seggek a gyerekeik. ugyanis ottvan a felvilágosító könyv. amikor a lány osztálytársaimmal tesi elõtt beszélgettünk errõl, elmondtam hogy én szoktam olvasni felvilágositó könyvet. erre kaptam a puffogást meg a lehurrogást hogy úristen, meg izéé, de hülye vagy, meg kibeszéltek a hátam mögött hogy én ilyenekre masztizok meg mindennek elmondtak :D bár én ezen már csak röhögni tudok, mert nem nekem volt 13 évesen abortuszom és nem én kérdezek olyanokat hogy "úristen szerintetek terhes vagyok?Nem használtunk a pasimmal óvszert!" :) ) bocsi a regényért :P 13L
És éppen ez a legnagyobb probléma. Miért kezelik a szülõk a szexet tabu témaként? Igenis megkell beszélni a gyerekkel, ha érdekli valami. Nem szabad a témát kerülni. Aztán meg csodálkozik a sok szülõ, hogy a gyereke már 12 évesen szexel...
Ja a múltkor a barátom látta, hogy a drogériában a kislány rázogatta az óvszeres dobozokat, és megkérdezte az anyukáját mi az. Erre anyuka: Nem tudom, menjünk innen.
Egyértelmûen a trendet követik, de itt is a multkor egyik kérdésre azt mondtam, 18 elõtt nem ajánlanám a szexet, nekem támadt valaki, hogy milyen idióta maradi vagyok és én a 18 at nem is a korhatár miatt mondom, mellesleg csak vélemény. Tölem kezdhetik hamarabb is, de fogják már fel, hogy attól, hogy hozzájuk ér egy pasi, nem lehetnek terhesek. Aztán 17-18 évesen nem lesz hogyan feldobni a szexuális életet, mert már uncsi. Aki még normlisan gondolkodik, ugyis azt fogja a ygerekének tanitani, hogy a szexuális életet szerelembõl kell élni, nem divatból.
Elsõsorban kíváncsiság hajtja õket, másrészt égõnek tartják, ha még nem voltak senkivel. Ha kevesebb szülõ tekintené a szexet tabu témaként és leülnének a gyerekkel beszélgetni vagy ha a gyerek kérdez valamit nem térnének ki a válaszadás elõl, akkor talán nem lenne ez. Én azt tanácsolom elsõsorban a szülõknek, hogy próbáljanak kialakítani jó kapcsolatot a gyerekkel és az adott témában is nyújtsanak kellõ felvilágosítást.
A kérdező hozzászólása: Huhh ez az utolsó hozzászólás nagyon meg döbbentett.
ert azt hiszik ettõl "menõk" lesznek. Volt itt már olyan kérdés is, hogy "hogyan tágítsam magam". Te jó ég én annál a kérdésnél a fejemhez kaptam. Úristen. Mert, hogy a pasimnak így nem lez nehéz dolga.. hát istenem, ez a pasik dolga nem de? hagyd rájuk ne foglalkozz velük majd rájönnek pár év múlva ha már 15 abortuszon lesznek túl. rájönnek, h hibát követtek el és hogy ráértek volna még ezzel.
Nem teljesen értek egyet. Most 17 éves vagyok. 4 éve van a barátom, akivel azóta is nagyon élvezetes a szexuális életünk. Édesanyám felvilágositott, mikor lefeküdtünk elmondtam neki (igaz hanyattdobta magát majdnem:D), meg lehetett vele beszélni. A barátom 18 volt én 13. Testileg érett voltam már akkor is, lehet korai, de semmiképp nem bántam meg. Egyedül vele feküdtem le és nem is tervezek egyelõre mással is lefeküdni. Inkább Kedved Anyukák, figyeljetek lányaitokra, készséggel válaszoljatok kérdéseikre és hagyjátok, hagy tegye azt, amire neki van szüksége. Legyen döntésképes egy fiatal lány, ezt pedig csak úgy tanulhatja meg, ha hagyják dönteni...Az pedig, h menõ...oltári nagy butaság...sztem. Élvezik amit a neten, v tévében látnak, v ahogyan maszturbálnak és ezt a kellemes érzést akarják fokozni és szimplán kiváncsiságból fekszenek le vkivel. De többségében szó sincs menõségrõl. Akkor nem a lánykával, hanem az anyjával kellene elbeszélgetni...hogyan is kéne gyereket nevelni....Bocsássatok meg :D Túlteng bennem az anyai ösztön:D de ráérek még;)
Úristeeeeen! Most mindenki azt hiszi, hogy azért csinálják, mert ez a menõ??? Atya világ járjunk már egy kicsit tágabb látással ebben a világban!!! Általában minden lánynak idõsebb barátja van akiket szeretnek csak van az a gond, hogy ezeknek a fiúknak elvárásaik vannak és ha a lány nem teljesíti tovább állnak...És mivel a szerelem vak ezért mindent megteszünk a másikért! Nem??? Vagy discóba ... Ott a drog a pia stb...a Jó buli a pöri Meg a jószándékú "séta"...Talán a szülök is tehetnek rólla...Nem tom egy 13-14 évesnek mi keresni valója van olyan szitukba ahhol minden megtörténhet...És még a szülök vannak felháborodva ... Mikor a szülõ magának is köszönheti ha a 13-14 éves lánya teherbe esik!Talán többet kéne foglalkozni meg bexélgetni a gyerekekkel ezekrõl a dolgokról és nem lennyi ennyi gond! Szóval errõl ennyit!
Ez mind hülyeség-->azért, mert az hiszik, hogy ez a menõ... Elmondom én a frankot, hogy miért szeretkeznek ilyen fiatalon a lányok! Azért, mert úgyebár az a normális ha a lánynak idõsebb a barátja...Vagyis a lányok mindig idõsebb pasit fognak ki! És ha abba a fiúba beleszeretnek azért mindent megtesznek, hogy az a fiú ne találjon egy új lányt akitõl biztosaan megkapja! A szerelem vak...és sajna sok fiú el is várja, hogy a fiatal bnõjük lefeküdjön vele...Vagy van olyan helyzet is, hogy ilyenkorban mindenki discóról discóra jár már...Hát igen ott mi megy drog, pia stb...Nah igen és akk jön egy jó képû pasi akivel elmegy a lány sétálni...és hát nem séta lessz belõle hanem egy eldugott hely ahol a fiú ráveszi a lányt a nemi kapcsolatra...Sajna ez így van! És sajna ez így van! És ez nem menõség inkább ciki de ez van és ez nem a lány számára ciki hanem a fiú számára...Sztem!!:S
Szia. Ilyent már én is kérdeztem.=) Szerintem azért mert nagynak érzik magukat ettõl. Legyen mivel dicsekedni.
Így van ahogy az elõttem lévõ leírta, csak az a baj, hogy a 13 éves nem így fogja fel! Hanem úgy, hogy õ ettõl lesz menõ!!!
Furcsa, hogy senki nem írja azt, hogy a szex egy csodálatos dolog, felszabadít, ellazít, határtalan örömet okoz, szerintem aki egyszer próbálta az már örökké erre vágyik, aki pedig még nem, az szívesen kipróbálná... ezért!
A kérdező hozzászólása: Hát... Pedig sztem egy kislánynak is meg lehet finoman mondani...
Szerintem túl kiváncsiak. Ennyi. Plusz még hozzá jön, mellesleg, h a pasik is ludasak ebben.. biztos nem egymással csinálják, és van rá elég sok olyan pasi, aki ebbe bele is megy. Ha én férfi lennék, tuti nem tudnék lefektetni egy "kislányt". Mert vhogy fontosabb lenne a tisztelet.. meg minden egyéb. Egyértelmû. Szerintem amíg ezt megtehetik, és amíg nem is KÉPESEK látni a következményeket, valamint az egésznek az értelmét, feltételeit, stbi. addig ez így fog menni. Senki nem magyarázza el nekik elõtte, hogy ez miért, mikor, hogy... Senki. A nevelésen is sok múlik. NAgyon sok. Szerintem.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek a public pickup-s filmekről?

6

Nehezen izgulok fel mit tegyek?

Párkapcsolatban élek 2 éve szeretem a páromat és nagyon vonzó a teste számomra, sok mindent megtesz hogy felizgasson de csak ha erősen koncentrálok akkor megy mit tegyek mi baj velem??? Én vagyok a lány)

9

Szerelem vagy szeretet van a szeretők között?

12

Lanyok masztizas kozbe mire izgultok fel? -porno nezes -fantaziallas -camsex Esetleg valami mas?

3

Jobban szeretjük a szeretőnket mint a párunkat?

14

Még egy hét mire találkozok a barátommal, de addig én megőrülök. Mit csináljak?

13

A swingerezésben nem tűnik el a szex intimitása?

vagy ha igen, ez mit jelent? mivel más? nem silányul el az élmény?

6

Vaginális szexnél szoktátok a lány fenekét összeszorítani, hogy még szűkebb legyen?

6

A kollégám felesége?

33éves ffi vagyok.
A sztori a következő.

Van egy kollégám, 35 éves, van egy felesége aki 23! A csajjal többször talákoztam ill. összefutottam amikor jött be a férjéhez, sokszor hozott be nekünk sütit is pl. (többen vagyunk ffiak kollégák).
Aztán egyszer haza kellett engem hozni a reptérről, de a kollégám nem ért rá és a feleségét küldte értem.
A csaj hihetetlen, korát meghazudtoló. Talpraesett, okos, humoros, és szép. Nem az a tipikus plázamacska akikkel ált. dolgom van, van melle, feneke, van mit rajta fogni de bomba!
Amikor hazahozott a reptérrő beszélgettünk, kicsit néha talán perverzebb poént is előttem neki.
Hát, múlthéten aztán lefeküdt Velem...
Nem kérek kommenteket hogy a csaj mekkora ri..nc és hasonlók, valahol megértem, a férje...- hát hagyjuk is.

A sajnálatos az hogy a Férjével közvetlen munkakapcsolatom van, és kicsit ciki ha szóba kerül a csaj, vagy mesél róla/magukról bármit. A csaj nem akarja Velem folytatni a dolgot, Én viszont nagyon szeretném.
Mit kellene tennem? Annyiban hagyni?

37

Ismerkedni 16-17 éves lányok valaki?

http://kepfeltoltes.hu/view/131025/PhotoChooser-3a672cef-9e5..

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!