Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretkeznek 13-14 (1 db)

Miért szeretkeznek a 13-14 évesek, Isten mencs, ha még a fiatalabbak is, ha nincsenek tisztában a szexel, mint olyannal?

Nem tudják, hogy m?ködik, mit?l, miért lesznek terhesek, csak csinálják. Lányok miért? Hová kell sietni? 18 éves korotokra kiégett emberek lesztek.

Legjobb válasz: Hogy miért? Mert azt hiszik ez menõ. Majd néhány év múlva bánni fogják, hogy csak úgy eldobták maguktól az igazi seretkezés élményét. A szülõk meg naívan azt hiszik, hogy ráérnek a felvilágosítással. Az iskola meg mégse erre való.

Hogy miért? Mert azt hiszik ez menõ. Majd néhány év múlva bánni fogják, hogy csak úgy eldobták maguktól az igazi seretkezés élményét. A szülõk meg naívan azt hiszik, hogy ráérnek a felvilágosítással. Az iskola meg mégse erre való.
Én ezt nem értem, amúgy. Utolsó hozzászoló vagyok.. de miért menõ!? Mi azon a menõ, hogy van egy olyan dolog, ami csak az övé, és csak egy van belõle, és értékes??? Pont ezért.. Nekem mindig azt mondogatta egy idõs jóbarátom, hogy vigyázzak a kincsemre. Hisz a pasiknak is sokkal jobb érzés, ha ÕK LEHETNE AZOK, akik elveszik azt a valamint egy lánytól.. megkapják. Nem értem, mi abba a menõ, hogy egyszer majd véletlenül lesz egy normális kapcsolata 17 évesen, de már volt 20 pasival, bocsika, x betegség.. ilyen-olyan tapasztalat. És még mindig nem fog semmit tudni az igazi szeretkezésrõl, mert nem amiatt csinálta, ami miatt kell.
azért mert a szülõk azt hiszik, hogy a szex egy tabutéma, és majd az iskolában kioktatják errõl a gyerekeket egstan órán. hameg a gyerek nem figyel órán, a tanár azt lese szarja. aztán elkezdik nézni a viva tv-t meg az mtv-t meg minden szart, ahol mindenféle videoklipben azt látják, hogy az anorexiás, mûcsöcsü-plasztikseggü-szopottszáju szõkehajú csaj ott riszálja magát egy kigyúrt fószernek. meg ugye ott a netespornó. ahol óvszer nélkül szexelnek, meg mindenki szop mindenkit. ez a baj a mai társadalommal, hogy a fiatalok a médiából tanulják el ezeket, aztán csodálkoznak hogy terhesek, meg elkaptak egy jó kis gonorrheát meg aidset meg mindenféle gombát meg faszomtuggyamég mit ... amúgy egy elrettentõ példaként ott van egy osztálytársam. 13 éves és 12 évesen vesztette el a szüzességét. azóta akadt dolga már drogos 30 évessel, 20-25 évesekkel és a legfiatalabb barátja 12 évesen volt, a pasija akkor volt 17 vagy 18 éves. aztán állitólag "szüneteltek" és addig a kiscsajon végigment a sulinkban a 8.-osztály fele, nem tom hányan megujjazták, és még neki állt feljebb, hogy mindenki csak a "suli qrvájának" nevezte. jah és érdekesség: nem csak a szülõk hibája hogy seggek a gyerekeik. ugyanis ottvan a felvilágosító könyv. amikor a lány osztálytársaimmal tesi elõtt beszélgettünk errõl, elmondtam hogy én szoktam olvasni felvilágositó könyvet. erre kaptam a puffogást meg a lehurrogást hogy úristen, meg izéé, de hülye vagy, meg kibeszéltek a hátam mögött hogy én ilyenekre masztizok meg mindennek elmondtak :D bár én ezen már csak röhögni tudok, mert nem nekem volt 13 évesen abortuszom és nem én kérdezek olyanokat hogy "úristen szerintetek terhes vagyok?Nem használtunk a pasimmal óvszert!" :) ) bocsi a regényért :P 13L
És éppen ez a legnagyobb probléma. Miért kezelik a szülõk a szexet tabu témaként? Igenis megkell beszélni a gyerekkel, ha érdekli valami. Nem szabad a témát kerülni. Aztán meg csodálkozik a sok szülõ, hogy a gyereke már 12 évesen szexel...
Ja a múltkor a barátom látta, hogy a drogériában a kislány rázogatta az óvszeres dobozokat, és megkérdezte az anyukáját mi az. Erre anyuka: Nem tudom, menjünk innen.
Egyértelmûen a trendet követik, de itt is a multkor egyik kérdésre azt mondtam, 18 elõtt nem ajánlanám a szexet, nekem támadt valaki, hogy milyen idióta maradi vagyok és én a 18 at nem is a korhatár miatt mondom, mellesleg csak vélemény. Tölem kezdhetik hamarabb is, de fogják már fel, hogy attól, hogy hozzájuk ér egy pasi, nem lehetnek terhesek. Aztán 17-18 évesen nem lesz hogyan feldobni a szexuális életet, mert már uncsi. Aki még normlisan gondolkodik, ugyis azt fogja a ygerekének tanitani, hogy a szexuális életet szerelembõl kell élni, nem divatból.
Elsõsorban kíváncsiság hajtja õket, másrészt égõnek tartják, ha még nem voltak senkivel. Ha kevesebb szülõ tekintené a szexet tabu témaként és leülnének a gyerekkel beszélgetni vagy ha a gyerek kérdez valamit nem térnének ki a válaszadás elõl, akkor talán nem lenne ez. Én azt tanácsolom elsõsorban a szülõknek, hogy próbáljanak kialakítani jó kapcsolatot a gyerekkel és az adott témában is nyújtsanak kellõ felvilágosítást.
A kérdező hozzászólása: Huhh ez az utolsó hozzászólás nagyon meg döbbentett.
ert azt hiszik ettõl "menõk" lesznek. Volt itt már olyan kérdés is, hogy "hogyan tágítsam magam". Te jó ég én annál a kérdésnél a fejemhez kaptam. Úristen. Mert, hogy a pasimnak így nem lez nehéz dolga.. hát istenem, ez a pasik dolga nem de? hagyd rájuk ne foglalkozz velük majd rájönnek pár év múlva ha már 15 abortuszon lesznek túl. rájönnek, h hibát követtek el és hogy ráértek volna még ezzel.
Nem teljesen értek egyet. Most 17 éves vagyok. 4 éve van a barátom, akivel azóta is nagyon élvezetes a szexuális életünk. Édesanyám felvilágositott, mikor lefeküdtünk elmondtam neki (igaz hanyattdobta magát majdnem:D), meg lehetett vele beszélni. A barátom 18 volt én 13. Testileg érett voltam már akkor is, lehet korai, de semmiképp nem bántam meg. Egyedül vele feküdtem le és nem is tervezek egyelõre mással is lefeküdni. Inkább Kedved Anyukák, figyeljetek lányaitokra, készséggel válaszoljatok kérdéseikre és hagyjátok, hagy tegye azt, amire neki van szüksége. Legyen döntésképes egy fiatal lány, ezt pedig csak úgy tanulhatja meg, ha hagyják dönteni...Az pedig, h menõ...oltári nagy butaság...sztem. Élvezik amit a neten, v tévében látnak, v ahogyan maszturbálnak és ezt a kellemes érzést akarják fokozni és szimplán kiváncsiságból fekszenek le vkivel. De többségében szó sincs menõségrõl. Akkor nem a lánykával, hanem az anyjával kellene elbeszélgetni...hogyan is kéne gyereket nevelni....Bocsássatok meg :D Túlteng bennem az anyai ösztön:D de ráérek még;)
Úristeeeeen! Most mindenki azt hiszi, hogy azért csinálják, mert ez a menõ??? Atya világ járjunk már egy kicsit tágabb látással ebben a világban!!! Általában minden lánynak idõsebb barátja van akiket szeretnek csak van az a gond, hogy ezeknek a fiúknak elvárásaik vannak és ha a lány nem teljesíti tovább állnak...És mivel a szerelem vak ezért mindent megteszünk a másikért! Nem??? Vagy discóba ... Ott a drog a pia stb...a Jó buli a pöri Meg a jószándékú "séta"...Talán a szülök is tehetnek rólla...Nem tom egy 13-14 évesnek mi keresni valója van olyan szitukba ahhol minden megtörténhet...És még a szülök vannak felháborodva ... Mikor a szülõ magának is köszönheti ha a 13-14 éves lánya teherbe esik!Talán többet kéne foglalkozni meg bexélgetni a gyerekekkel ezekrõl a dolgokról és nem lennyi ennyi gond! Szóval errõl ennyit!
Ez mind hülyeség-->azért, mert az hiszik, hogy ez a menõ... Elmondom én a frankot, hogy miért szeretkeznek ilyen fiatalon a lányok! Azért, mert úgyebár az a normális ha a lánynak idõsebb a barátja...Vagyis a lányok mindig idõsebb pasit fognak ki! És ha abba a fiúba beleszeretnek azért mindent megtesznek, hogy az a fiú ne találjon egy új lányt akitõl biztosaan megkapja! A szerelem vak...és sajna sok fiú el is várja, hogy a fiatal bnõjük lefeküdjön vele...Vagy van olyan helyzet is, hogy ilyenkorban mindenki discóról discóra jár már...Hát igen ott mi megy drog, pia stb...Nah igen és akk jön egy jó képû pasi akivel elmegy a lány sétálni...és hát nem séta lessz belõle hanem egy eldugott hely ahol a fiú ráveszi a lányt a nemi kapcsolatra...Sajna ez így van! És sajna ez így van! És ez nem menõség inkább ciki de ez van és ez nem a lány számára ciki hanem a fiú számára...Sztem!!:S
Szia. Ilyent már én is kérdeztem.=) Szerintem azért mert nagynak érzik magukat ettõl. Legyen mivel dicsekedni.
Így van ahogy az elõttem lévõ leírta, csak az a baj, hogy a 13 éves nem így fogja fel! Hanem úgy, hogy õ ettõl lesz menõ!!!
Furcsa, hogy senki nem írja azt, hogy a szex egy csodálatos dolog, felszabadít, ellazít, határtalan örömet okoz, szerintem aki egyszer próbálta az már örökké erre vágyik, aki pedig még nem, az szívesen kipróbálná... ezért!
A kérdező hozzászólása: Hát... Pedig sztem egy kislánynak is meg lehet finoman mondani...
Szerintem túl kiváncsiak. Ennyi. Plusz még hozzá jön, mellesleg, h a pasik is ludasak ebben.. biztos nem egymással csinálják, és van rá elég sok olyan pasi, aki ebbe bele is megy. Ha én férfi lennék, tuti nem tudnék lefektetni egy "kislányt". Mert vhogy fontosabb lenne a tisztelet.. meg minden egyéb. Egyértelmû. Szerintem amíg ezt megtehetik, és amíg nem is KÉPESEK látni a következményeket, valamint az egésznek az értelmét, feltételeit, stbi. addig ez így fog menni. Senki nem magyarázza el nekik elõtte, hogy ez miért, mikor, hogy... Senki. A nevelésen is sok múlik. NAgyon sok. Szerintem.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Vannak orosz anya fia amatőr szex azok valódiak?

8

Akinek van tapasztalata lakásos prostikról leírná részletesen hogy hogy zajlik a dolog?

Tehát pl. kell-e számítanom arra hogy nem egyedül lesz a lakásban, mikor kell fizetni, meg úgy általában hogy zajlik le az egész dolog? Ha kérhetem olyan írjon akinek saját tapasztalata van, mert találgatni én is tudok.
Minden részlet érdekel, most mennék először és fogalmam sincs mire számítsak.

12

Kedves fiúk, miért izgultok ennyire a farok méretetek miatt? Módosítva az előzőtől

Na gondoltam újra kiírom, mert lebombáztak az értelmiségiek sok levéllel, mert egyszerűen képtelenek értelmezni.

És remélem ezzel egy kicsit megszűnik az (eléggé nagy a farkam he? kérdés)

Na akkor belekezdek.
Egy dolgot tanuljatok meg, de mielőtt elkezdem, azért mondom ezt és azért tudom mert az összes pasim megkérdezte tőlem, hogy elég nagy e a farkam. Igen elég nagy!!! Mi nők többsége nem vagyunk tisztában a centikkel, mi szemre mérünk, én onnan tudom a centiket mert pár pasimét nekem kellet meg mérni, hogy megnyugodjon.

Szedem pontokban és ezt tapasztalatból mondom és nagy részt más nő társaimtól hallott tapasztalat alapján.

Kedves fiúk, miért izgultok ennyire a farok méretetek miatt?

Na akkor belekezdek.
Egy dolgot tanuljatok meg, de mielőtt elkezdem, azért mondom ezt és azért tudom mert az összes pasim megkérdezte tőlem, hogy elég nagy e a farkam. Igen elég nagy!!! Mi nők többsége nem vagyunk tisztában a centikkel, mi szemre mérünk, én onnan tudom a centiket mert pár pasimét nekem kellet meg mérni, hogy megnyugodjon.

Szedem pontokban és ezt tapasztalatból mondom és nagy részt más nő társaimtól hallott tapasztalat alapján.

- Kicsi(10-13 cm)
- Nagy (14- 17)
- Nagyon nagy (18-tól felfelé)

IGEN NINCS BELE ÍRVA AZ ÁTLAG!!! (ezzel kapcsolatban kaptam sok levelet, hogy milyen hülye vagyok mert nincs benne átlag, meg kicsi után nagy jön, ami gyakorlatilag relatív mert tényleg az jön utána)

Kedves férfiak, azért nincs benne az átlag mert lövésünk sincs hogy az mekkora, elmondom még 1x, SZEMRE MÉRÜNK NEM CENTIRE

Mi így mérjük szemre, csak azért irtam centit mert én tisztában vagyok vele, mert sok pasim lemérte mutatta, és csak, hogy tisztában legyetek vele, nálunk ez hogy megy.
A másik, sok csaj meg tudja mondani szemre, hogy jaj ez vastag vagy hosszú lesz nekem mert tudja sacra a hüvelye mit képes bevenni.
Az amelyik csaj (ezt nőként mondom) hangoztatja, hogy nagy kell az esetek nagy százalékában csak a szája nagy, vagy már úgy szét van dugva, hogy egyéb méret harangozik benne, kis százalékban meg tényleg nagy kell neki mert a testi adottságai olyanok.

A másik, ne a pornohoz viszonyítsatok már könyörgöm, sok hülye férfi azt hiszi a pornó miatt, hogy a nőknek nagy kell, nézz meg egy pornót egyszer, nem úgy hogy jaj ehhee pornó, ha nem a csaj arcát, próbálja úgy mutatni, mintha élvezné a nagy péniszt de amúgy meg szenved, ennyi.

Köszönöm
L/24

16

Fiuk mikor vertétek ki utoljára?

kort írjatok

9

Lányok, ti szólnátok, ha valaki rátok írna akár ismerős, akár vadidegen, hogy szeretne veletek 'csak szex és más semmi' kapcsolatot kialakítani?

Barátság extrákkal típusú kérdés.

Kort írjatok illetve, hogy kapcsolatban vagytok most vagy sem (mert azért ez se mindegy)

F/26 Szeged

8

Túl kanos vagyok! Mindenre beindulok. HELP!?

Rohadtul zavar a napi 2x-i pornó+farok verés, és hogy lányokra értelmesen nem tudok nézni..mindig csak a forró puncit látom bennük.
Ez kb 1 éve tart már...a lány haverjaimat mind elvesztettem, vagy halálra sértettem, mert minden buliban rájuk nyomulok (részegen), a suliban sem tudok értelmesen beszélgetni velük, sőt semmilyen lánnyal sem, mert egyböl a szex jut eszembe, és elkezdek fantáziálni.

Nemvagyok már kisgyerek, és nem is foglalkoztat a szex egész nap, csak amikor elkezdek dumálni egy lánnyal, vagy ha mellém ül, akár ha rám néz...
Alapvetően nemvagyok /nemtartom magam/ annyira rútnak, szóval sokszor próbálnak a lányok velem baráti..vagy akármilyen kapcsolatot teremteni...de amikor rájönnek hogy csak egy nagy mozgó farok vagyok, akkor otthagynak..:S
Bulikba is félek már elmenni, mert nemtudom magam kontrollálni ebböl a szempontból, ha iszok..a csajok nemegyszer a szemembe mondták hogy huzzak el a bulibol, vagy állitsak a szexmániámon..:S

Valami tanács esetleg?:S

12

Kigyúrt pasikról hol vannak szexis / meztelen képek?

linket légyszi

11

Szerinted tökéletes a teste? Hány pont?

http://www.origo.hu/i/1103/20110316szaboerik6.jpg

7

Miért nem jön ki a spermám? De érzem azt a bizsergő érzést! Kb hány évesen kell ki jönni_e?

6

Lányok! Nektek személy szerint milyen hosszúságú és vastagságú pénisz a megfelelő? (kb. )

Komoly a kérdés és meg köszönném a komoly válaszokat.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!