Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretik pasik annyira a lányok (4 db)

Miért szeretik a pasik annyira a lányok mellbimbijét szívogatni?

Legjobb válasz: Mert izgatja õket, szeretik a melleket. És nem mellesleg a lánynak is jó. Add vissza neki, imádni fogják. Ha nem is rögtön, idõvel rákapnak. ;) A pasiknak is érzékeny a mellbimbójuk.

Mert izgatja õket, szeretik a melleket. És nem mellesleg a lánynak is jó. Add vissza neki, imádni fogják. Ha nem is rögtön, idõvel rákapnak. ;) A pasiknak is érzékeny a mellbimbójuk.
Talán mert jól esik nekik! Mellesleg a lányok is szoptak mellet valamikor, õk mért nem buknak rá akkor?! De kb annyi a válasz erre a kérdésre, hogy miért szeretik egyes csajok a pasik farkát szopni?
Eszükbe jut a régi szépidök:D
Ez egy jo kerdes, igaza lehet az elottem szolonak. Lehet, hogy ez valami reflex-szeru naluk, passz
Sokféle oka lehet... amiket itt írtak, plusz sok más. De szerintem ne ezzel foglalkozz. Ha szereted õt, kínáld csak oda neki nyugodtan :-) Egyébként elõfordulhat olyan is, hogy a nõnek annyira jó, hogy még tej is lesz belõle, pár hónapon belül.

Csajok miért szeretitek az ilyen partyarc féle pasikat, akik csak a külsejükkel foglalkoznak, csak a lányokat hajkurásszák és tanulni már nem annyira szeretnek?

http://trollfesz.cc/fun/208872

Legjobb válasz: mert jól néz ki,nem azért mert nem tanul :) de semmi komolyat nem akarnék tõle 18/L

mert jól néz ki, nem azért mert nem tanul :) de semmi komolyat nem akarnék tõle 18/L
Ja, általánosítás. Hogy én is általánosítsak. Általában a normális lányok és fiúk elkerülik egymást. Hogy miért? Nem tudom. Mindig a jók szívják meg, nem csak párkapcsolati téren.
Anyádat általánosíts.
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy sweg? Idiot egy szó, magyarul írjunk már, ha lehet.
Es a fiuk miert csak a plaza sweg k..vakat szeretik? Ugye hogy szar az altalanositas?!
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/131126/1234978_1425430791017..
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor jön mindig a kedvencem, pfújj nekem ez a srác nem jön be. Ronda (ugye a szépség relatív, tehát akkor rengeteg lánynak az ilyen rondának is kellene tekintenie, de valahogy nem ezt látom), buta, nem tanul jól, így nem is kell nekem. Ezzel kész. Aztán ha ilyen pasival találkozik az ezt kommentelõ csaj, már másnap bújik is vele ágyba. Képmutatás?
3-as csak ez nem általánosítás, hanem a valóság és az igazság amit leírtál.
A kérdező hozzászólása: Én nem általánosítok, de mikor néhány képe alatt van 600 like, az nem biztos, hogy csak azért van, mert jódumás a csávó. De ugye tudjuk az ész a fontos és nem a jó külsõ. Hagyjuk.
Ez a srác szerintem tényleg nem csúnya, kicsit helyesebb az átlagnál. Személyiségét nem ismerem, így nem tudok véleményt alkotni. Viszont szerintem ez még mindig ezerszer jobb a páwáknál.

Miért szeretik a pasik annyira, ha a lány lenyeli az ondót?

Legjobb válasz: Mert így nem ér hirtelen véget az egész, hanem még a lány szájában maradhatnak elernyedni.

Egy lány ha szerelmes megteszi a párjáért. A fiu imádja már a látványt is, és hogy megteszi érte a szerelme. Személy szerint kedvenc részem, imádom. Egy fiú
Mert így nem ér hirtelen véget az egész, hanem még a lány szájában maradhatnak elernyedni.
Mondjuk az én barátom is nagyon szereti ha a számba élvezhet és lenyelem.Mi is elvárjuk ha odalent "bütykörészik", akkor nyelje le az elõváladékot.Ez is olyasmi csak egy kicsit több!:) Amugy azért jobb nekik, mert nem kell ott a zsepivel szemvedni és sokkal izgatóbb neki, hogy az "lövés" közepén ki kell venni, meg kell törölni stb.
én nem akartam lenyelni, és ki is köptem eleinte, ami nem nagyon tetszett a páromnak, aztán kitaláltuk, hogy csoki van a számban közben és együtt olvad el az ondóval:D jó játék (volt), de ma már lenyelem és kész, azt mondja, ilyenkor azt érzi, hogy semmilyen szinten nem undorodok tõle, egy vagyok vele, kifejezem a szeretetem, hasonlók:)
én inkább azt mondanám, hogy azt nem szeretik, ha kiköpi. Az valahogy kicsit olyan megalázó, ha undorodik tõle. Végülis az a pasi része, az örökítõ anyaga. Az új élet (fele) forrása. Mondjuk én ennél azért rugalmasabban kezelem a dolgot, csak rávilágítottam erre az aspektusra is.
Mert ez van akit izgat...
Szerintem köze van hozzá, hogy a pornófilmekben ez van. A fiúk sajnos onnan meritenek sok ötletet...Pedig a valósághoz nem sok köze
Nem kell lenyelni, csak lehetõleg ne hagyd közben félbe a kényeztetését. És, ha lehet, ne csorgasd százfelé... nem túl gusztusos. Egyébként lehet olyan oka is, hogy a lány így fejezi ki, mi mindent megtenne a párjáért. Vagy alárendetség kifejezése. Én azt mondom, hogy semmi olyat ne tegyél meg, ami nem esik jól. Neki is meg kell értenie.
Ha lenyeli nincs vele gond. Ha meg undorodik tõle a csaj, akkor a egyátalán ne szopja le.
mert ha nem nyeli le, akkor eláznak a szobanyövények. saját tapasztalatbol mondom.
mond meg neki nyelje le õ a menstruációdat.mit szól hozzá?én imádom a szexet, de ezt nem kell.hazudik az a nõ aki aztmondja jólesik neki.
Én se nyelem le, bármennyire is imádom és kívánom a barátomat. Persze ettõl még nem az van, hogy mielõtt elmegy, kiveszem a számból, vagy rögtön utána rohanok a zsepiért. Meg van a levezetõ is, de lenyelni egyszerûen nem bírom. Nem amiatt, hogy undorodom magától a dologtól, hanem egyszerûen az íze miatt. Én elég érzékeny vagyok az ilyesmire.
mert a férfi annyira önzetlenül szereti a partnerét, hogy juttat neki egy kis vitamin és ásványianyag komplexet, ami drogériákban megvásárolva sokkal drágább lenne
úgy látszik kivétel vagyok, de én szeretem lenyelni. semmiféle rossz érzéssel, undorral nem társul a dolog.

Miért van az, hogy egyes pasik a barátnőjük mellett más lányokkal is lefekszenek, ha elvileg annyira szeretik a barátnőjüket?

Lehet?leg pasik válaszát várnám,akik már csináltak ilyet...úgyis név nélkül megy az egész.De persze írhatnak csajok is:)

Legjobb válasz: Az ez van beléjük kódolva szöveget meg normális ember nem hiszi el... Aki "a férfiaknak ez ösztön" alapon csinálja ezt, annak nincs joga a szerelemhez. Ja, és ennyi erõvel a nõk meg mondhatnák: 1.jaj bocsi minden héten másba vagyok szerelmes, hiszen nõ vagyok, az van belémkódolva h szeressek 2.ugyanúgy csinálhatnák õk is ezt, hiszen, ha egy férfinak minél több nõt kell megtermékenyítenie, akkor hol az a rengeteg nõ, aki hagyja magát, ha a nõknek ez nem ösztön. Logika... 1 nõnek is ugyanúgy "viszkethet" csúnyán szólva, szóval az, h. férfi ösztön, röhejes. Mind2 szemétség... (Amúgy meg az ebmeriség úgyis túlnépesedett, úgyhogy a kedves "férfiak", nincs szükség már a jelen korban arra, h. minél több nõstényt termékenyítsetek meg. lol)

(elõzõ vagyok) Azért azt se felejtsük el, h. a lányoknak is kb uannyi %a csalja meg a barátját (férjét). Nekem is van olyan lány ismerõsöm, aki ezt csinálja. Tehát ez sajnos az emberekre általánosan vonatkozik. És hogy miért? Sztem a válasz nem az õsemberekben ("a férfiaknak szabad mert férfiak" címû történet) keresendõ, az a kor egy kis ideje már lejárt:D Hanem az embereket ért hatások, és az összetett lelkiviláguk és érzéseik miatt. Hatások: tv, média, más emberek véleménye ill. élete, filozófiák, amiket bebeszélnek maguknak és nem is biztos h igaz. Akárhogy lehet élni, cak az annak a 2 vkinek tökéletesen feleljen meg. Na és persze ne felejtsük el, h. hajlamosak vagyunk nem kimondani különbözõ okokból, ha vmit szeretnénk, vmi bánt, nem oké. Sokszor csak apró dolgok, amik aztán felhalmozódnak. És sokan még akkor se képesek megmondani, h. másra van szükségük. Így aztán létrejön a megcsalás. De ott, abban a pillanatban elmúlik az igazi, tökéletes, "tiszta szerelem". Ezért érezzük magunkat ilyen esetmbe megalázva, földbe tiporba stb. Szóval az emberek teljesen meg vannak zavarodva, érzelmileg és gondolkodásban egyaránt. Mindenki jobbat és jobbat akar, a boldogságot hajszolják, és ha elérnek vmit, máris a következõ boldogságtényezõt kergetik. Egy kapcsolatot pedig 1000 dolog befolyásolhat. Ez van...:-S (amint látod engem is érdekel a témaXD)
Az ez van beléjük kódolva szöveget meg normális ember nem hiszi el... Aki "a férfiaknak ez ösztön" alapon csinálja ezt, annak nincs joga a szerelemhez. Ja, és ennyi erõvel a nõk meg mondhatnák: 1.jaj bocsi minden héten másba vagyok szerelmes, hiszen nõ vagyok, az van belémkódolva h szeressek 2.ugyanúgy csinálhatnák õk is ezt, hiszen, ha egy férfinak minél több nõt kell megtermékenyítenie, akkor hol az a rengeteg nõ, aki hagyja magát, ha a nõknek ez nem ösztön. Logika... 1 nõnek is ugyanúgy "viszkethet" csúnyán szólva, szóval az, h. férfi ösztön, röhejes. Mind2 szemétség... (Amúgy meg az ebmeriség úgyis túlnépesedett, úgyhogy a kedves "férfiak", nincs szükség már a jelen korban arra, h. minél több nõstényt termékenyítsetek meg. lol)
Akkor nem szereti/nem kap meg mindent, ennyire egyszerû a válasz.24/f
Mert csak elvileg szeretik annyira...
Hmm, hogy is mondjam... ez ösztönös a férfiaknál. Minél több nõt megtermékenyíteni. Ez van belénkkódolva. Nyilván ezen valaki tud uralkodni, valaki meg nem. A szóban forgó srác éppenséggel olyan, aki nem bírja magát fékezni. Vagy lehet, hogy nem is szereti igazából a barátnõjét?
Ha vki annyira kiváncsi h milyen mással, akkor mért nem egyéjszakásban vesztette el a szüzességét? a kérdésedre: mert gerinctelen balf*szok...
tapasztalatgyûjtés... pl ha vki a barátnõjével vesztette el a szüzességét, utána kíváncsi h milyen más lányokkal... mással jobb, vagy rosszabb!
A kérdező hozzászólása: De ha nem csak tapasztalat gyûjtés, mivel a srác már idõsebb, és már kb 1 éve együtt vannak, és a bnõje mit sem sejti, hogy õt a szeretõ szerelme folyton megcsalja.
A kérdező hozzászólása: Ha nem szereti annyira, akkor miért nem hagyja el, és keres egy olyan lányt akit nem csalna meg? Amúgy meg aki azt írta, hogy a férfiakba ez bele van kódolva...hát hagy ne jellemezzem az illetõt! És köszönöm az eddigi válaszokat...és persze várok még nagyon sokat:) Ugyanis engem ez a téma nagyon érdekel.Kár, hogy nem láthatunk bele a pasik agyába...
Pont amiért a nõk is lefekszenek addig más srácokkal. Hidd el, nagyon sok olyan lánnyal volt dolgom, akiknek csak egy kis kaland kellett.
Vagy hazudik és nem is szereti, vagy nem kapja meg azt amire vágyik, sajnos ennyi az egész, plusz a vadászösztön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!