Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretik pasik annyira a (16 db)

Miért szeretik a pasik annyira a lányok mellbimbijét szívogatni?

Legjobb válasz: Mert izgatja õket, szeretik a melleket. És nem mellesleg a lánynak is jó. Add vissza neki, imádni fogják. Ha nem is rögtön, idõvel rákapnak. ;) A pasiknak is érzékeny a mellbimbójuk.

Mert izgatja õket, szeretik a melleket. És nem mellesleg a lánynak is jó. Add vissza neki, imádni fogják. Ha nem is rögtön, idõvel rákapnak. ;) A pasiknak is érzékeny a mellbimbójuk.
Talán mert jól esik nekik! Mellesleg a lányok is szoptak mellet valamikor, õk mért nem buknak rá akkor?! De kb annyi a válasz erre a kérdésre, hogy miért szeretik egyes csajok a pasik farkát szopni?
Eszükbe jut a régi szépidök:D
Ez egy jo kerdes, igaza lehet az elottem szolonak. Lehet, hogy ez valami reflex-szeru naluk, passz
Sokféle oka lehet... amiket itt írtak, plusz sok más. De szerintem ne ezzel foglalkozz. Ha szereted õt, kínáld csak oda neki nyugodtan :-) Egyébként elõfordulhat olyan is, hogy a nõnek annyira jó, hogy még tej is lesz belõle, pár hónapon belül.

Miért szereti annyira a pasim ha leszopom? Miért szereti az extrém helyeket?

miért?? meg miért szereti annyira ha leszopom?? fiuk miért olyan jo érzés?? mer nekem is jo csak ö mindig mondja annyira szereti mer nagyon jo érzésmeg stb. ennyire?? és fiuk miért jo nektek ha extrém helyeken csináljuk ?

Legjobb válasz: ha annyira szereti a szopást biztos jól szopsz legyél rá büszke nem minden csaj tud... és igen akkor annyira szereti extrém helyrõl nincs fogalmam gondolom ilyenre gerjed sokan vannak így

ha annyira szereti a szopást biztos jól szopsz legyél rá büszke nem minden csaj tud... és igen akkor annyira szereti extrém helyrõl nincs fogalmam gondolom ilyenre gerjed sokan vannak így
Nem tudom, kérdezd meg tõle :) Mindenkinél más... Én csak a kocsiban szeretem ha leszop a barátnõm, egyrészt mert jó érzés, másrészt mert szeretem az autókat is, és ez egyfajta felsõbbrendûség érzetet ad nekem, hátradõlök, megy a zene, becsukom a szemem, és csak élvezem :) Persze otthon se rossz.
A kérdező hozzászólása: de az extrém helyet a sexhez is szereti (padon , mosdóba, házibuli, egyszer csináltuk hátsó sorba moziba , tóparton naplementében...stb.)
Azt tudom mondani én is, hogy valószínûleg ügyesen csinálod és ezért szereti, lehet azt úgy is szopni, hogy "na megcsinálom már neki ne sírjon a szája", az ilyen hozzáállással lehet agyonütni az egészet, és hidd el aki így van vele annak nem áradoznak, hogy "milyen kellemes érzés". Extrém helyek? A lebukás lehetõsége izgalmas! Ez perverzitás én személy szerint átérzem :D.

A pasik miért szeretik annyira ha két csaj "játszadozik" egymással? és miért akartok annyira benne lenni egy hármasban? :$

Legjobb válasz: Mert a férfi az olyan,hogy izgatja egy szép nõ látványa. És mi jobb egy nõnél? Két nõ! Nekem régebben megvolt a két nõ együtt,de ma már nem fantáziálok róla.

Mert a férfi az olyan, hogy izgatja egy szép nõ látványa. És mi jobb egy nõnél? Két nõ! Nekem régebben megvolt a két nõ együtt, de ma már nem fantáziálok róla.
Én lány vagyok, de engem is izgat a két lány egy pasi felállás.
Azért szeretik a pasik, mert a csajok érzékiek egymáshoz, és bár ezt mi pasik sokszor nem tudjuk, ez az érzékiesség kell ahhoz hogy a szex ne csak szex, hanem szeretkezés legyen. A szeretkezés pedig élvezetesebb mint a szex. Ráadásul szinte leírhatatlanul izgató amikor két nõ egymást kényezteti. A hármas szex pedig fõleg a szexuális kíváncsiság miatt fordul meg az emberek fejében, illetve olyan esetekben amikor a párok egyik tagjának jelentõsebb nagyobb szexuális étvágya van mint a másiknak. Nincs ebben semmi rossz, sok tapasztalatot lehet szerezni így is, amit késõbb kettesben is felhasználhattok, illetve a testeteket is jobban megismerhetitek miközben ketten kényeztetnek, illetve új dolgokat fedezhettek fel. Persze elõtte érdemes mindent megbeszélni párotokkal mielõtt egy ilyenbe belementek, illetve ha már mindent kitárgyaltatok érdemes a harmadik féllel is elbeszélgetni errõl.
"Akit nehéz kielégíteni, annak kell több férfi egyszerre, mert egy nem bír vele. Gondolom" Ez hülyeség, nõk közül legalább annyi szeretné, mint fordítva.
1 férfi teherbe tud ejteni több nõt, de 1 nõ csak 1 férfitól tud teherbe esni. :)
Miért, a lányok miért akarnak két pasit?
Akit nehéz kielégíteni, annak kell több férfi egyszerre, mert egy nem bír vele. Gondolom.
A kérdező hozzászólása: hàt.. 4 kéz két szàj dupla élvezet:D
Két legyet egy csapásra, a legjobb kifejezés a dologra.De mért ne?Vannak nõk akik két pasival bújnak ágyba.

A pasik miért szeretnek annyira a csajok szájába élvezni? Miért jobb a szájunkba élvezni, mint a mellünkre, hasunkra, arcunkra, puncinkba, fenekünkbe stb.

Legjobb válasz: Á... Puszta vizualitás. Látvány szempontjából valahogy izgatóbb - viszont csak akkor, ha a nõnek is jó. Ha õ maga ezt szemmel láthatólag nem élvezi, vagy netán undorodik tõle, akkor már nem jó az egész. Szóval ennyi. Ha a nõ is szereti, akkor nincs semmi gond, és a férfinek is jó, ha meg nem szereti, hát nem csinálja, és a férfinek se lesz ettõl rosszabb. Pont.

Á... Puszta vizualitás. Látvány szempontjából valahogy izgatóbb - viszont csak akkor, ha a nõnek is jó. Ha õ maga ezt szemmel láthatólag nem élvezi, vagy netán undorodik tõle, akkor már nem jó az egész. Szóval ennyi. Ha a nõ is szereti, akkor nincs semmi gond, és a férfinek is jó, ha meg nem szereti, hát nem csinálja, és a férfinek se lesz ettõl rosszabb. Pont.
a lényeg: ha egy csaj szájába élvezek ettõl nem érzem felsõrendûbbnek magam, nem érzem úgy, hogy jobban elfogad, egyszerûen jó érzés, hogy nem úgy fejezi be az ember, hogy a kellemesen meleg nedves környezetbõl (száj) kikerül a hideg levegõre...egyszerûen csak jó érzés. De van, hogy csak praktikus, ha olyan a helyzet, hogy nem lehet zsepivel bíbelõdni (vagy nincs kéznél). Egyszerûen lehet sima vizualitás, de ez nem a pornótól van. amúgy meg személy szerint én a mellekre élvezek legszívesebben, nekem az jobban bejön...de ízlések és pofonok, ha valaki talál magának megfelelõ partnert akkor nincs kérdés! :)
Az arcra sokkal izgatóbb :) Vagy az a legjobb amikor szájba és arcra is megy a cucc :D
ebben nem a felsõbrendûség érzés játszik közre. fõleg, ha az ember szereti a párját. Itt inkább az, hogy a lány magába fogadja a fiút... Tehát itt a lány van irányító helyzetben.
Gondolom mert ettõl még inkább felsõbbrendûségi érzésük van. Jobban érzik, hogy uralkodó helyzetben vannak.
Nem tudom honnan szedted ezt; nagy divat manapság ez a téma. Igazság szerint a pasik szeretnek elélvezni (akárcsak a nõk). Voltaképp ez a szex lényege. Az pedig, hogy hova megy már másodlagos. Soha nem hallottam még olyan pasiról aki csak akkor tudott elmenni ha a párja hagyta, hogy a szájába engedje. Ilyen alapon azt is kérdezhetted volna a nõk miert szeretnek úgy elmenni, hogy a párjuk szájjal izgatja õket? ... igen, ha egy nõ elmegy annak nincs meg minden esetben az a kézzelfogható végterméke... de ez már biológia és nem igazán tehetünk ellene. :P
a sok buzl pornófilmben ezt látják és ezért azt hiszik ez a menõ...

Miért szeretik annyira a pasik az análszexet?

Legjobb válasz: Nem hinném hogy a legtöbb pasi oda van érte, többek közt én sem Már egyszer ezt megírtam: ami kimenet, az maradjon is az xdXD

Nem hinném hogy a legtöbb pasi oda van érte, többek közt én sem Már egyszer ezt megírtam: ami kimenet, az maradjon is az xdXD
nem szeretik de piros napokon nem marad más választásunk...
mert szûk...
A segglyuk nem tágul ki annyira, sokkal szûkebb, erõsebbek az izmai... szerintem. :D
én azt hallottam h olyan érzés a lánynak mintha szarnia kéne:S de télleg több pasi szereti/szeretné kiprobálni h mér nekem is csak annyit mondtak mer szûkebb..
Én még nem próbáltam, de asszem kihagynám. Szerintem van a nõnek egy külön erre kitalált szerve, hogy a pasi bedugja a szerszámát. :)
Nem csak pasik élvezik. Mi rendszeresen csináljuk a párommal és nagyon intenzív élvezetet tud adni és brutál-orgazmust mindkettõnknek. Aki szerint rossz az anál, az nem jó emberrel próbálta, nem figyeltek oda, hogy igazán jó legyen, vagy hogy el tudja magát engedni. semmi rossz nincs a dologban.
többek között én se csinálnám. a puncinál jobbat még nem találtak ki:)
nem tom...ez olyan izé...mondjuk lehet hogy csak nekem...hogy lehet s*ggbe rakni valakit? sose értettem, minthogy azt se hogy lehet menstruáció közben orálisan kielégíteni egy lányt :D
"nekem azt mondta egy pasi, h mert szûkebb...na bumm." Akkor nyomja egy macskába az még szûkebb!
Aberrált hülyeemberek csinálnak ilyet!
nekem azt mondta egy pasi, h mert szûkebb...na bumm.....én sem értem
Na erre én is nagyon kíváncsi vagyok!!:D
1. nehogy már piros napokon ne lehessen kibírni 2. lehet a pasi élvezi, de a csajnak rohadtul fáj 3. ha sokszor csinálják(egészségükre) akkor öreg korukra nagyobb bajban lesznek a nagydolog tartásával....

Csajok miért szeretitek az ilyen partyarc féle pasikat, akik csak a külsejükkel foglalkoznak, csak a lányokat hajkurásszák és tanulni már nem annyira szeretnek?

http://trollfesz.cc/fun/208872

Legjobb válasz: mert jól néz ki,nem azért mert nem tanul :) de semmi komolyat nem akarnék tõle 18/L

mert jól néz ki, nem azért mert nem tanul :) de semmi komolyat nem akarnék tõle 18/L
Ja, általánosítás. Hogy én is általánosítsak. Általában a normális lányok és fiúk elkerülik egymást. Hogy miért? Nem tudom. Mindig a jók szívják meg, nem csak párkapcsolati téren.
Anyádat általánosíts.
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy sweg? Idiot egy szó, magyarul írjunk már, ha lehet.
Es a fiuk miert csak a plaza sweg k..vakat szeretik? Ugye hogy szar az altalanositas?!
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/131126/1234978_1425430791017..
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor jön mindig a kedvencem, pfújj nekem ez a srác nem jön be. Ronda (ugye a szépség relatív, tehát akkor rengeteg lánynak az ilyen rondának is kellene tekintenie, de valahogy nem ezt látom), buta, nem tanul jól, így nem is kell nekem. Ezzel kész. Aztán ha ilyen pasival találkozik az ezt kommentelõ csaj, már másnap bújik is vele ágyba. Képmutatás?
3-as csak ez nem általánosítás, hanem a valóság és az igazság amit leírtál.
A kérdező hozzászólása: Én nem általánosítok, de mikor néhány képe alatt van 600 like, az nem biztos, hogy csak azért van, mert jódumás a csávó. De ugye tudjuk az ész a fontos és nem a jó külsõ. Hagyjuk.
Ez a srác szerintem tényleg nem csúnya, kicsit helyesebb az átlagnál. Személyiségét nem ismerem, így nem tudok véleményt alkotni. Viszont szerintem ez még mindig ezerszer jobb a páwáknál.

Miért szeretik annyira a pasik a lovaglópózt?

Legjobb válasz: Én nem szeretem.

Én nem szeretem.
mert lónak lenni jó.
Mert nem kell nekünk semmit csinálni, és az benne a jóóóó..
A kérdező hozzászólása: Mi nindig csak azt csinaljuk hogy vegyem ra apasim hogycmas is legyen?
Egyszerûen kérd meg , hogy szeretnéd máshogy is. Ha félretesszük azt hogy a pasi lusta , amúgy azért mert más szögbõl teljes látványban láthat , és tud arra figyelni amit csinálsz , mert ugye nem õ dolgozik.
"Figyelj Jóska most legyél te felül, vagy hátul vagy akármi különben nincs szex." Szerintem érteni fogja.
Mert ilyenkor szoktuk nézni a focimeccset azért! ;)

Szeretem vadul meglovagolni a pasimat és azt is szeretem, amikor hanyatt fekszem és ő nagyon erősen csinálja. Sőt az orális szexet is imádom. De utána annyira ribancosnak érzem magam, hogy szinte szégyellem magam. Miért van ez?

Legjobb válasz: Luke, rá fogsz jönni, hogy sok igazság, amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik. Anakin jó barátom volt. Amikor megismertem, apád már remek pilóta volt, engem valósággal megdöbbentett, mennyire vele van az Erõ. Azt hittem, én is lehetek olyan jó tanító mestere, mint Yoda. Tévedtem. :DD

Luke, rá fogsz jönni, hogy sok igazság, amihez ragaszkodunk, javarészt a mi szemszögünkön múlik. Anakin jó barátom volt. Amikor megismertem, apád már remek pilóta volt, engem valósággal megdöbbentett, mennyire vele van az Erõ. Azt hittem, én is lehetek olyan jó tanító mestere, mint Yoda. Tévedtem. :DD
Ha ezt alapjáraton nem mindig mással csinálod, akkor egyáltalán nem kell ribancnak érezned magad, csak egy nõnek, aki szereti a jó szexet. Örülj neki, hogy ilyen vagy és most nem azt kellett megkérdezned, hogy miért nem tudod élvezni a szexet...
Én úgy érzem nem vagy benne biztos, hogy szeret..
Majd kinövöd ...
A kérdező hozzászólása: állandóan arra gondolok, hogyha a számra néz, biztos csak az jut eszébe
A kérdező hozzászólása: néhány hónapja. pl. van egy kis vita valami apróságon pl. hová menjünk hétvégén. aztán az jut eszembe, hogy engem úgysem lehet komolyan venni, mert egy szajha vagyok.
Nem tudtok komoly dolgokròl? Akkor meg mi értelme? Miòta vagytok együtt? Korosztàly? Mi szàmit komoly témànak neked?
A kérdező hozzászólása: ugyanazzal csinálom:) csak annyira nehéz mondjuk másnap komoly dolgokról beszélgetni a pasimmal
Ha mindig ugyanazzal az emberrel csinálod akkor nem kell ribancnak érezned magad. Nem vagy az?
Szerintem önbizalomhiányos vagy.

Miért nem szeretik annyira a csajok, ha mi pasik alaposan megnézzük a mellüket?

Ha meg nem örülnek ennek annyira, akkor könyörgöm, minek vesznek fel kivágott meg feszes fels?ket? Ne vegyenek fel ilyeneket, akkor mi se fogjuk bámulni a cickókat.

Legjobb válasz: én szeretem:) kivéve ha beszélgetek valakivel és õ csak az ikreket figyeli és nem tudja moderálni magát. finoman is lehet stírölni:)

én szeretem:) kivéve ha beszélgetek valakivel és õ csak az ikreket figyeli és nem tudja moderálni magát. finoman is lehet stírölni:)
Mert lehet, hogy nem azért veszik fel a kivágott felsõt, hogy a pasik megnézzék a mellüket, hanem mert így érzik magukat csinosnak, magabiztosnak. Vagy mert tetszeni akarnak nekik, de az már egy kicsit túlzás, ha "alaposan" nézik meg a mellüket. Tolakodásnak érzik.
Nézni lehet, a lényeg a mértékletesség;)
És Ti pasik szeretnétek, ha a nõk a slicceteket vizslatnák és próbálnának tippelni?
21.55-nek! Tudom, hogy nem attól csinos csak, de van aki így érzi. Így érzi magát csak magabiztosnak, meg szépnek. Nem azt írtam, hogy csak akkor csinos. Tévedés ne essék.
Szerintem azért, mert a nõk általában több idõt szakítanak a sminkre meg a frizurára, és ha már megszenvedett hogy szép legyen akkor ne a melleit nézzék már hanem az arcát..:D vagy nem tudom..:)
jah, amúúúúgy, egy nõ nemattól csinos h kipakolja a mellét. ezt itt vkinek feljebb üzenem.
jajj.....szeretiiiik..:D csak titkolják, meg eljátsszák a felháborodottat. amúgy van különbség megnézés és megnézés között. mert nemkell azt úgy megnézni h láccik h csorog ay nyálad, diszkréten is meglehet nézni. én pl nemszeretem, de nemis nagyon hordok kivágott felsõket.
Attól, hogy egy nõ szeret csinosan, kivágottabb felsõkbe öltözni, az nem jogosítja fel a ffiakat arra, hogy nyálcsorgatva bámulja a mellüket, mint egy idióta. ez egy sértõ és primitív gesztus a nõ felé. diszkréten szemügyre lehet venni, de nem ostobán bámulni esetleg beszólni. ennyi. 23 L
Lehet örül csak zavarában nem tud mit kezdeni a helyzettel, talán diszkrétebben kellene nézegetni!
Azért szerintem a nyálcsorgatós, meg az elkerekedett szemes verziónak senki sem örül, az túlzás! :S Én utálom, ha megnéznek, szóval én nem is viselek ilyen ruhákat... -.-" 16l.

Pasik, miért szeretitek annyira fogdosni a nők fenekét? Bármelyiket szivesen fogdozzátok, vagy azért vannak "kritériumok"?

Én nem tartom jónak a fenekemet, de mégis ha pasival vagyok, akkor az folyton azt fogdossa/markolgatja...és nem tudom eldönteni, hogy azért e mert jónak tartja, vagy csak úgy alapból,ez olyan megszokás a pasiknál

Legjobb válasz: csak ha tetszik és ha jó. olyat nem fogdosok ami nem tetszik...ez így hülyeség.

csak ha tetszik és ha jó. olyat nem fogdosok ami nem tetszik...ez így hülyeség.
Egy fenék nagyon szép és izgató lehet. Én például rajongok értük, az arcon kívül az tud legjobban tetszeni, felizgatni egy lányon, egy gyönyörû fenék teljesen megbolondít :) Imádom fogdosni, simogatni. Amúgy minden fenék más, van amelyik gyönyörû mint írtam, de van ami nem tetszik, viszont azt nem tudnám megmondani mitõl függ ez. Ezek szerint neked szép formás popsid van, becsüld meg :)
Amint rájössz, hogy bizonyos helyzetekben mennyit dob a kedveden, ha belemarkolsz a pasid seggébe...rögtön meg fogod érteni, miért is markolászunk olyan szívesen! :)
A nõi segg az nõi segg, mindig jó belemarkolni... De mondjuk egy 100 kg nõnek a seggéhez nem nyúlnék, max bottal..
Csak akkor fogdosom ha jó:D Olyat nem jó, ahol a hájt kell pakolgatni.
A kérdező hozzászólása: :D na jó, én azért nem vagyok 100 kg :D kb 58kg vagyok (magasságom 170cm)
Hogy miért szeretjük?Mert jóóó:D Persze vannak határok.Van ami kicsi, és nem tudom megfogni, de egy olyan feneket sem fognék meg, amelyik akkora hogy "bele tudnék költözni" :D Amúgy a fenék és a mell látványa indít be minket, a fogdosása 1%-os kielégülés, a többi 99%-ot máshogyan lehet elérni:D
Szerintem ha nem tartaná jónak akkor nem is fogdosná és nem lennétek együtt. Bár, az is igaz, hogy egy jó popsi kevés a kölcsönös megértéshez, szerelemhez, hosszú távú együttléthez.
én nem szoktam markolászni senkinek, illetlen dolognak tartom, de úgy kb. az összes lányét szívesen megmarkolásznám akit az utcán látok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!