Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretik pasik annyira, ha (5 db)

Miért szeretik a pasik annyira, ha a lány lenyeli az ondót?

Legjobb válasz: Mert így nem ér hirtelen véget az egész, hanem még a lány szájában maradhatnak elernyedni.

Egy lány ha szerelmes megteszi a párjáért. A fiu imádja már a látványt is, és hogy megteszi érte a szerelme. Személy szerint kedvenc részem, imádom. Egy fiú
Mert így nem ér hirtelen véget az egész, hanem még a lány szájában maradhatnak elernyedni.
Mondjuk az én barátom is nagyon szereti ha a számba élvezhet és lenyelem.Mi is elvárjuk ha odalent "bütykörészik", akkor nyelje le az elõváladékot.Ez is olyasmi csak egy kicsit több!:) Amugy azért jobb nekik, mert nem kell ott a zsepivel szemvedni és sokkal izgatóbb neki, hogy az "lövés" közepén ki kell venni, meg kell törölni stb.
én nem akartam lenyelni, és ki is köptem eleinte, ami nem nagyon tetszett a páromnak, aztán kitaláltuk, hogy csoki van a számban közben és együtt olvad el az ondóval:D jó játék (volt), de ma már lenyelem és kész, azt mondja, ilyenkor azt érzi, hogy semmilyen szinten nem undorodok tõle, egy vagyok vele, kifejezem a szeretetem, hasonlók:)
én inkább azt mondanám, hogy azt nem szeretik, ha kiköpi. Az valahogy kicsit olyan megalázó, ha undorodik tõle. Végülis az a pasi része, az örökítõ anyaga. Az új élet (fele) forrása. Mondjuk én ennél azért rugalmasabban kezelem a dolgot, csak rávilágítottam erre az aspektusra is.
Mert ez van akit izgat...
Szerintem köze van hozzá, hogy a pornófilmekben ez van. A fiúk sajnos onnan meritenek sok ötletet...Pedig a valósághoz nem sok köze
Nem kell lenyelni, csak lehetõleg ne hagyd közben félbe a kényeztetését. És, ha lehet, ne csorgasd százfelé... nem túl gusztusos. Egyébként lehet olyan oka is, hogy a lány így fejezi ki, mi mindent megtenne a párjáért. Vagy alárendetség kifejezése. Én azt mondom, hogy semmi olyat ne tegyél meg, ami nem esik jól. Neki is meg kell értenie.
Ha lenyeli nincs vele gond. Ha meg undorodik tõle a csaj, akkor a egyátalán ne szopja le.
mert ha nem nyeli le, akkor eláznak a szobanyövények. saját tapasztalatbol mondom.
mond meg neki nyelje le õ a menstruációdat.mit szól hozzá?én imádom a szexet, de ezt nem kell.hazudik az a nõ aki aztmondja jólesik neki.
Én se nyelem le, bármennyire is imádom és kívánom a barátomat. Persze ettõl még nem az van, hogy mielõtt elmegy, kiveszem a számból, vagy rögtön utána rohanok a zsepiért. Meg van a levezetõ is, de lenyelni egyszerûen nem bírom. Nem amiatt, hogy undorodom magától a dologtól, hanem egyszerûen az íze miatt. Én elég érzékeny vagyok az ilyesmire.
mert a férfi annyira önzetlenül szereti a partnerét, hogy juttat neki egy kis vitamin és ásványianyag komplexet, ami drogériákban megvásárolva sokkal drágább lenne
úgy látszik kivétel vagyok, de én szeretem lenyelni. semmiféle rossz érzéssel, undorral nem társul a dolog.

Miért szereti annyira a pasim ha leszopom? Miért szereti az extrém helyeket?

miért?? meg miért szereti annyira ha leszopom?? fiuk miért olyan jo érzés?? mer nekem is jo csak ö mindig mondja annyira szereti mer nagyon jo érzésmeg stb. ennyire?? és fiuk miért jo nektek ha extrém helyeken csináljuk ?

Legjobb válasz: ha annyira szereti a szopást biztos jól szopsz legyél rá büszke nem minden csaj tud... és igen akkor annyira szereti extrém helyrõl nincs fogalmam gondolom ilyenre gerjed sokan vannak így

ha annyira szereti a szopást biztos jól szopsz legyél rá büszke nem minden csaj tud... és igen akkor annyira szereti extrém helyrõl nincs fogalmam gondolom ilyenre gerjed sokan vannak így
Nem tudom, kérdezd meg tõle :) Mindenkinél más... Én csak a kocsiban szeretem ha leszop a barátnõm, egyrészt mert jó érzés, másrészt mert szeretem az autókat is, és ez egyfajta felsõbbrendûség érzetet ad nekem, hátradõlök, megy a zene, becsukom a szemem, és csak élvezem :) Persze otthon se rossz.
A kérdező hozzászólása: de az extrém helyet a sexhez is szereti (padon , mosdóba, házibuli, egyszer csináltuk hátsó sorba moziba , tóparton naplementében...stb.)
Azt tudom mondani én is, hogy valószínûleg ügyesen csinálod és ezért szereti, lehet azt úgy is szopni, hogy "na megcsinálom már neki ne sírjon a szája", az ilyen hozzáállással lehet agyonütni az egészet, és hidd el aki így van vele annak nem áradoznak, hogy "milyen kellemes érzés". Extrém helyek? A lebukás lehetõsége izgalmas! Ez perverzitás én személy szerint átérzem :D.

A pasik miért szeretik annyira ha két csaj "játszadozik" egymással? és miért akartok annyira benne lenni egy hármasban? :$

Legjobb válasz: Mert a férfi az olyan,hogy izgatja egy szép nõ látványa. És mi jobb egy nõnél? Két nõ! Nekem régebben megvolt a két nõ együtt,de ma már nem fantáziálok róla.

Mert a férfi az olyan, hogy izgatja egy szép nõ látványa. És mi jobb egy nõnél? Két nõ! Nekem régebben megvolt a két nõ együtt, de ma már nem fantáziálok róla.
Én lány vagyok, de engem is izgat a két lány egy pasi felállás.
Azért szeretik a pasik, mert a csajok érzékiek egymáshoz, és bár ezt mi pasik sokszor nem tudjuk, ez az érzékiesség kell ahhoz hogy a szex ne csak szex, hanem szeretkezés legyen. A szeretkezés pedig élvezetesebb mint a szex. Ráadásul szinte leírhatatlanul izgató amikor két nõ egymást kényezteti. A hármas szex pedig fõleg a szexuális kíváncsiság miatt fordul meg az emberek fejében, illetve olyan esetekben amikor a párok egyik tagjának jelentõsebb nagyobb szexuális étvágya van mint a másiknak. Nincs ebben semmi rossz, sok tapasztalatot lehet szerezni így is, amit késõbb kettesben is felhasználhattok, illetve a testeteket is jobban megismerhetitek miközben ketten kényeztetnek, illetve új dolgokat fedezhettek fel. Persze elõtte érdemes mindent megbeszélni párotokkal mielõtt egy ilyenbe belementek, illetve ha már mindent kitárgyaltatok érdemes a harmadik féllel is elbeszélgetni errõl.
"Akit nehéz kielégíteni, annak kell több férfi egyszerre, mert egy nem bír vele. Gondolom" Ez hülyeség, nõk közül legalább annyi szeretné, mint fordítva.
1 férfi teherbe tud ejteni több nõt, de 1 nõ csak 1 férfitól tud teherbe esni. :)
Miért, a lányok miért akarnak két pasit?
Akit nehéz kielégíteni, annak kell több férfi egyszerre, mert egy nem bír vele. Gondolom.
A kérdező hozzászólása: hàt.. 4 kéz két szàj dupla élvezet:D
Két legyet egy csapásra, a legjobb kifejezés a dologra.De mért ne?Vannak nõk akik két pasival bújnak ágyba.

Miért nem szeretik annyira a csajok, ha mi pasik alaposan megnézzük a mellüket?

Ha meg nem örülnek ennek annyira, akkor könyörgöm, minek vesznek fel kivágott meg feszes fels?ket? Ne vegyenek fel ilyeneket, akkor mi se fogjuk bámulni a cickókat.

Legjobb válasz: én szeretem:) kivéve ha beszélgetek valakivel és õ csak az ikreket figyeli és nem tudja moderálni magát. finoman is lehet stírölni:)

én szeretem:) kivéve ha beszélgetek valakivel és õ csak az ikreket figyeli és nem tudja moderálni magát. finoman is lehet stírölni:)
Mert lehet, hogy nem azért veszik fel a kivágott felsõt, hogy a pasik megnézzék a mellüket, hanem mert így érzik magukat csinosnak, magabiztosnak. Vagy mert tetszeni akarnak nekik, de az már egy kicsit túlzás, ha "alaposan" nézik meg a mellüket. Tolakodásnak érzik.
Nézni lehet, a lényeg a mértékletesség;)
És Ti pasik szeretnétek, ha a nõk a slicceteket vizslatnák és próbálnának tippelni?
21.55-nek! Tudom, hogy nem attól csinos csak, de van aki így érzi. Így érzi magát csak magabiztosnak, meg szépnek. Nem azt írtam, hogy csak akkor csinos. Tévedés ne essék.
Szerintem azért, mert a nõk általában több idõt szakítanak a sminkre meg a frizurára, és ha már megszenvedett hogy szép legyen akkor ne a melleit nézzék már hanem az arcát..:D vagy nem tudom..:)
jah, amúúúúgy, egy nõ nemattól csinos h kipakolja a mellét. ezt itt vkinek feljebb üzenem.
jajj.....szeretiiiik..:D csak titkolják, meg eljátsszák a felháborodottat. amúgy van különbség megnézés és megnézés között. mert nemkell azt úgy megnézni h láccik h csorog ay nyálad, diszkréten is meglehet nézni. én pl nemszeretem, de nemis nagyon hordok kivágott felsõket.
Attól, hogy egy nõ szeret csinosan, kivágottabb felsõkbe öltözni, az nem jogosítja fel a ffiakat arra, hogy nyálcsorgatva bámulja a mellüket, mint egy idióta. ez egy sértõ és primitív gesztus a nõ felé. diszkréten szemügyre lehet venni, de nem ostobán bámulni esetleg beszólni. ennyi. 23 L
Lehet örül csak zavarában nem tud mit kezdeni a helyzettel, talán diszkrétebben kellene nézegetni!
Azért szerintem a nyálcsorgatós, meg az elkerekedett szemes verziónak senki sem örül, az túlzás! :S Én utálom, ha megnéznek, szóval én nem is viselek ilyen ruhákat... -.-" 16l.

Miért van az, hogy egyes pasik a barátnőjük mellett más lányokkal is lefekszenek, ha elvileg annyira szeretik a barátnőjüket?

Lehet?leg pasik válaszát várnám,akik már csináltak ilyet...úgyis név nélkül megy az egész.De persze írhatnak csajok is:)

Legjobb válasz: Az ez van beléjük kódolva szöveget meg normális ember nem hiszi el... Aki "a férfiaknak ez ösztön" alapon csinálja ezt, annak nincs joga a szerelemhez. Ja, és ennyi erõvel a nõk meg mondhatnák: 1.jaj bocsi minden héten másba vagyok szerelmes, hiszen nõ vagyok, az van belémkódolva h szeressek 2.ugyanúgy csinálhatnák õk is ezt, hiszen, ha egy férfinak minél több nõt kell megtermékenyítenie, akkor hol az a rengeteg nõ, aki hagyja magát, ha a nõknek ez nem ösztön. Logika... 1 nõnek is ugyanúgy "viszkethet" csúnyán szólva, szóval az, h. férfi ösztön, röhejes. Mind2 szemétség... (Amúgy meg az ebmeriség úgyis túlnépesedett, úgyhogy a kedves "férfiak", nincs szükség már a jelen korban arra, h. minél több nõstényt termékenyítsetek meg. lol)

(elõzõ vagyok) Azért azt se felejtsük el, h. a lányoknak is kb uannyi %a csalja meg a barátját (férjét). Nekem is van olyan lány ismerõsöm, aki ezt csinálja. Tehát ez sajnos az emberekre általánosan vonatkozik. És hogy miért? Sztem a válasz nem az õsemberekben ("a férfiaknak szabad mert férfiak" címû történet) keresendõ, az a kor egy kis ideje már lejárt:D Hanem az embereket ért hatások, és az összetett lelkiviláguk és érzéseik miatt. Hatások: tv, média, más emberek véleménye ill. élete, filozófiák, amiket bebeszélnek maguknak és nem is biztos h igaz. Akárhogy lehet élni, cak az annak a 2 vkinek tökéletesen feleljen meg. Na és persze ne felejtsük el, h. hajlamosak vagyunk nem kimondani különbözõ okokból, ha vmit szeretnénk, vmi bánt, nem oké. Sokszor csak apró dolgok, amik aztán felhalmozódnak. És sokan még akkor se képesek megmondani, h. másra van szükségük. Így aztán létrejön a megcsalás. De ott, abban a pillanatban elmúlik az igazi, tökéletes, "tiszta szerelem". Ezért érezzük magunkat ilyen esetmbe megalázva, földbe tiporba stb. Szóval az emberek teljesen meg vannak zavarodva, érzelmileg és gondolkodásban egyaránt. Mindenki jobbat és jobbat akar, a boldogságot hajszolják, és ha elérnek vmit, máris a következõ boldogságtényezõt kergetik. Egy kapcsolatot pedig 1000 dolog befolyásolhat. Ez van...:-S (amint látod engem is érdekel a témaXD)
Az ez van beléjük kódolva szöveget meg normális ember nem hiszi el... Aki "a férfiaknak ez ösztön" alapon csinálja ezt, annak nincs joga a szerelemhez. Ja, és ennyi erõvel a nõk meg mondhatnák: 1.jaj bocsi minden héten másba vagyok szerelmes, hiszen nõ vagyok, az van belémkódolva h szeressek 2.ugyanúgy csinálhatnák õk is ezt, hiszen, ha egy férfinak minél több nõt kell megtermékenyítenie, akkor hol az a rengeteg nõ, aki hagyja magát, ha a nõknek ez nem ösztön. Logika... 1 nõnek is ugyanúgy "viszkethet" csúnyán szólva, szóval az, h. férfi ösztön, röhejes. Mind2 szemétség... (Amúgy meg az ebmeriség úgyis túlnépesedett, úgyhogy a kedves "férfiak", nincs szükség már a jelen korban arra, h. minél több nõstényt termékenyítsetek meg. lol)
Akkor nem szereti/nem kap meg mindent, ennyire egyszerû a válasz.24/f
Mert csak elvileg szeretik annyira...
Hmm, hogy is mondjam... ez ösztönös a férfiaknál. Minél több nõt megtermékenyíteni. Ez van belénkkódolva. Nyilván ezen valaki tud uralkodni, valaki meg nem. A szóban forgó srác éppenséggel olyan, aki nem bírja magát fékezni. Vagy lehet, hogy nem is szereti igazából a barátnõjét?
Ha vki annyira kiváncsi h milyen mással, akkor mért nem egyéjszakásban vesztette el a szüzességét? a kérdésedre: mert gerinctelen balf*szok...
tapasztalatgyûjtés... pl ha vki a barátnõjével vesztette el a szüzességét, utána kíváncsi h milyen más lányokkal... mással jobb, vagy rosszabb!
A kérdező hozzászólása: De ha nem csak tapasztalat gyûjtés, mivel a srác már idõsebb, és már kb 1 éve együtt vannak, és a bnõje mit sem sejti, hogy õt a szeretõ szerelme folyton megcsalja.
A kérdező hozzászólása: Ha nem szereti annyira, akkor miért nem hagyja el, és keres egy olyan lányt akit nem csalna meg? Amúgy meg aki azt írta, hogy a férfiakba ez bele van kódolva...hát hagy ne jellemezzem az illetõt! És köszönöm az eddigi válaszokat...és persze várok még nagyon sokat:) Ugyanis engem ez a téma nagyon érdekel.Kár, hogy nem láthatunk bele a pasik agyába...
Pont amiért a nõk is lefekszenek addig más srácokkal. Hidd el, nagyon sok olyan lánnyal volt dolgom, akiknek csak egy kis kaland kellett.
Vagy hazudik és nem is szereti, vagy nem kapja meg azt amire vágyik, sajnos ennyi az egész, plusz a vadászösztön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!