Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretik pasik annyira (17 db)

Miért szereti annyira a pasim ha leszopom? Miért szereti az extrém helyeket?

miért?? meg miért szereti annyira ha leszopom?? fiuk miért olyan jo érzés?? mer nekem is jo csak ö mindig mondja annyira szereti mer nagyon jo érzésmeg stb. ennyire?? és fiuk miért jo nektek ha extrém helyeken csináljuk ?

Legjobb válasz: ha annyira szereti a szopást biztos jól szopsz legyél rá büszke nem minden csaj tud... és igen akkor annyira szereti extrém helyrõl nincs fogalmam gondolom ilyenre gerjed sokan vannak így

ha annyira szereti a szopást biztos jól szopsz legyél rá büszke nem minden csaj tud... és igen akkor annyira szereti extrém helyrõl nincs fogalmam gondolom ilyenre gerjed sokan vannak így
Nem tudom, kérdezd meg tõle :) Mindenkinél más... Én csak a kocsiban szeretem ha leszop a barátnõm, egyrészt mert jó érzés, másrészt mert szeretem az autókat is, és ez egyfajta felsõbbrendûség érzetet ad nekem, hátradõlök, megy a zene, becsukom a szemem, és csak élvezem :) Persze otthon se rossz.
A kérdező hozzászólása: de az extrém helyet a sexhez is szereti (padon , mosdóba, házibuli, egyszer csináltuk hátsó sorba moziba , tóparton naplementében...stb.)
Azt tudom mondani én is, hogy valószínûleg ügyesen csinálod és ezért szereti, lehet azt úgy is szopni, hogy "na megcsinálom már neki ne sírjon a szája", az ilyen hozzáállással lehet agyonütni az egészet, és hidd el aki így van vele annak nem áradoznak, hogy "milyen kellemes érzés". Extrém helyek? A lebukás lehetõsége izgalmas! Ez perverzitás én személy szerint átérzem :D.

A pasik miért szeretnek annyira a csajok szájába élvezni? Miért jobb a szájunkba élvezni, mint a mellünkre, hasunkra, arcunkra, puncinkba, fenekünkbe stb.

Legjobb válasz: Á... Puszta vizualitás. Látvány szempontjából valahogy izgatóbb - viszont csak akkor, ha a nõnek is jó. Ha õ maga ezt szemmel láthatólag nem élvezi, vagy netán undorodik tõle, akkor már nem jó az egész. Szóval ennyi. Ha a nõ is szereti, akkor nincs semmi gond, és a férfinek is jó, ha meg nem szereti, hát nem csinálja, és a férfinek se lesz ettõl rosszabb. Pont.

Á... Puszta vizualitás. Látvány szempontjából valahogy izgatóbb - viszont csak akkor, ha a nõnek is jó. Ha õ maga ezt szemmel láthatólag nem élvezi, vagy netán undorodik tõle, akkor már nem jó az egész. Szóval ennyi. Ha a nõ is szereti, akkor nincs semmi gond, és a férfinek is jó, ha meg nem szereti, hát nem csinálja, és a férfinek se lesz ettõl rosszabb. Pont.
a lényeg: ha egy csaj szájába élvezek ettõl nem érzem felsõrendûbbnek magam, nem érzem úgy, hogy jobban elfogad, egyszerûen jó érzés, hogy nem úgy fejezi be az ember, hogy a kellemesen meleg nedves környezetbõl (száj) kikerül a hideg levegõre...egyszerûen csak jó érzés. De van, hogy csak praktikus, ha olyan a helyzet, hogy nem lehet zsepivel bíbelõdni (vagy nincs kéznél). Egyszerûen lehet sima vizualitás, de ez nem a pornótól van. amúgy meg személy szerint én a mellekre élvezek legszívesebben, nekem az jobban bejön...de ízlések és pofonok, ha valaki talál magának megfelelõ partnert akkor nincs kérdés! :)
Az arcra sokkal izgatóbb :) Vagy az a legjobb amikor szájba és arcra is megy a cucc :D
ebben nem a felsõbrendûség érzés játszik közre. fõleg, ha az ember szereti a párját. Itt inkább az, hogy a lány magába fogadja a fiút... Tehát itt a lány van irányító helyzetben.
Gondolom mert ettõl még inkább felsõbbrendûségi érzésük van. Jobban érzik, hogy uralkodó helyzetben vannak.
Nem tudom honnan szedted ezt; nagy divat manapság ez a téma. Igazság szerint a pasik szeretnek elélvezni (akárcsak a nõk). Voltaképp ez a szex lényege. Az pedig, hogy hova megy már másodlagos. Soha nem hallottam még olyan pasiról aki csak akkor tudott elmenni ha a párja hagyta, hogy a szájába engedje. Ilyen alapon azt is kérdezhetted volna a nõk miert szeretnek úgy elmenni, hogy a párjuk szájjal izgatja õket? ... igen, ha egy nõ elmegy annak nincs meg minden esetben az a kézzelfogható végterméke... de ez már biológia és nem igazán tehetünk ellene. :P
a sok buzl pornófilmben ezt látják és ezért azt hiszik ez a menõ...

Miért szeretik a pasik annyira a lányok mellbimbijét szívogatni?

Legjobb válasz: Mert izgatja õket, szeretik a melleket. És nem mellesleg a lánynak is jó. Add vissza neki, imádni fogják. Ha nem is rögtön, idõvel rákapnak. ;) A pasiknak is érzékeny a mellbimbójuk.

Mert izgatja õket, szeretik a melleket. És nem mellesleg a lánynak is jó. Add vissza neki, imádni fogják. Ha nem is rögtön, idõvel rákapnak. ;) A pasiknak is érzékeny a mellbimbójuk.
Talán mert jól esik nekik! Mellesleg a lányok is szoptak mellet valamikor, õk mért nem buknak rá akkor?! De kb annyi a válasz erre a kérdésre, hogy miért szeretik egyes csajok a pasik farkát szopni?
Eszükbe jut a régi szépidök:D
Ez egy jo kerdes, igaza lehet az elottem szolonak. Lehet, hogy ez valami reflex-szeru naluk, passz
Sokféle oka lehet... amiket itt írtak, plusz sok más. De szerintem ne ezzel foglalkozz. Ha szereted õt, kínáld csak oda neki nyugodtan :-) Egyébként elõfordulhat olyan is, hogy a nõnek annyira jó, hogy még tej is lesz belõle, pár hónapon belül.

A pasik miért szeretik annyira ha két csaj "játszadozik" egymással? és miért akartok annyira benne lenni egy hármasban? :$

Legjobb válasz: Mert a férfi az olyan,hogy izgatja egy szép nõ látványa. És mi jobb egy nõnél? Két nõ! Nekem régebben megvolt a két nõ együtt,de ma már nem fantáziálok róla.

Mert a férfi az olyan, hogy izgatja egy szép nõ látványa. És mi jobb egy nõnél? Két nõ! Nekem régebben megvolt a két nõ együtt, de ma már nem fantáziálok róla.
Én lány vagyok, de engem is izgat a két lány egy pasi felállás.
Azért szeretik a pasik, mert a csajok érzékiek egymáshoz, és bár ezt mi pasik sokszor nem tudjuk, ez az érzékiesség kell ahhoz hogy a szex ne csak szex, hanem szeretkezés legyen. A szeretkezés pedig élvezetesebb mint a szex. Ráadásul szinte leírhatatlanul izgató amikor két nõ egymást kényezteti. A hármas szex pedig fõleg a szexuális kíváncsiság miatt fordul meg az emberek fejében, illetve olyan esetekben amikor a párok egyik tagjának jelentõsebb nagyobb szexuális étvágya van mint a másiknak. Nincs ebben semmi rossz, sok tapasztalatot lehet szerezni így is, amit késõbb kettesben is felhasználhattok, illetve a testeteket is jobban megismerhetitek miközben ketten kényeztetnek, illetve új dolgokat fedezhettek fel. Persze elõtte érdemes mindent megbeszélni párotokkal mielõtt egy ilyenbe belementek, illetve ha már mindent kitárgyaltatok érdemes a harmadik féllel is elbeszélgetni errõl.
"Akit nehéz kielégíteni, annak kell több férfi egyszerre, mert egy nem bír vele. Gondolom" Ez hülyeség, nõk közül legalább annyi szeretné, mint fordítva.
1 férfi teherbe tud ejteni több nõt, de 1 nõ csak 1 férfitól tud teherbe esni. :)
Miért, a lányok miért akarnak két pasit?
Akit nehéz kielégíteni, annak kell több férfi egyszerre, mert egy nem bír vele. Gondolom.
A kérdező hozzászólása: hàt.. 4 kéz két szàj dupla élvezet:D
Két legyet egy csapásra, a legjobb kifejezés a dologra.De mért ne?Vannak nõk akik két pasival bújnak ágyba.

Miért szeretik annyira a pasik az análszexet?

Legjobb válasz: Nem hinném hogy a legtöbb pasi oda van érte, többek közt én sem Már egyszer ezt megírtam: ami kimenet, az maradjon is az xdXD

Nem hinném hogy a legtöbb pasi oda van érte, többek közt én sem Már egyszer ezt megírtam: ami kimenet, az maradjon is az xdXD
nem szeretik de piros napokon nem marad más választásunk...
mert szûk...
A segglyuk nem tágul ki annyira, sokkal szûkebb, erõsebbek az izmai... szerintem. :D
én azt hallottam h olyan érzés a lánynak mintha szarnia kéne:S de télleg több pasi szereti/szeretné kiprobálni h mér nekem is csak annyit mondtak mer szûkebb..
Én még nem próbáltam, de asszem kihagynám. Szerintem van a nõnek egy külön erre kitalált szerve, hogy a pasi bedugja a szerszámát. :)
Nem csak pasik élvezik. Mi rendszeresen csináljuk a párommal és nagyon intenzív élvezetet tud adni és brutál-orgazmust mindkettõnknek. Aki szerint rossz az anál, az nem jó emberrel próbálta, nem figyeltek oda, hogy igazán jó legyen, vagy hogy el tudja magát engedni. semmi rossz nincs a dologban.
többek között én se csinálnám. a puncinál jobbat még nem találtak ki:)
nem tom...ez olyan izé...mondjuk lehet hogy csak nekem...hogy lehet s*ggbe rakni valakit? sose értettem, minthogy azt se hogy lehet menstruáció közben orálisan kielégíteni egy lányt :D
"nekem azt mondta egy pasi, h mert szûkebb...na bumm." Akkor nyomja egy macskába az még szûkebb!
Aberrált hülyeemberek csinálnak ilyet!
nekem azt mondta egy pasi, h mert szûkebb...na bumm.....én sem értem
Na erre én is nagyon kíváncsi vagyok!!:D
1. nehogy már piros napokon ne lehessen kibírni 2. lehet a pasi élvezi, de a csajnak rohadtul fáj 3. ha sokszor csinálják(egészségükre) akkor öreg korukra nagyobb bajban lesznek a nagydolog tartásával....

Csajok miért szeretitek az ilyen partyarc féle pasikat, akik csak a külsejükkel foglalkoznak, csak a lányokat hajkurásszák és tanulni már nem annyira szeretnek?

http://trollfesz.cc/fun/208872

Legjobb válasz: mert jól néz ki,nem azért mert nem tanul :) de semmi komolyat nem akarnék tõle 18/L

mert jól néz ki, nem azért mert nem tanul :) de semmi komolyat nem akarnék tõle 18/L
Ja, általánosítás. Hogy én is általánosítsak. Általában a normális lányok és fiúk elkerülik egymást. Hogy miért? Nem tudom. Mindig a jók szívják meg, nem csak párkapcsolati téren.
Anyádat általánosíts.
A kérdező hozzászólása: Mi az, hogy sweg? Idiot egy szó, magyarul írjunk már, ha lehet.
Es a fiuk miert csak a plaza sweg k..vakat szeretik? Ugye hogy szar az altalanositas?!
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/131126/1234978_1425430791017..
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor jön mindig a kedvencem, pfújj nekem ez a srác nem jön be. Ronda (ugye a szépség relatív, tehát akkor rengeteg lánynak az ilyen rondának is kellene tekintenie, de valahogy nem ezt látom), buta, nem tanul jól, így nem is kell nekem. Ezzel kész. Aztán ha ilyen pasival találkozik az ezt kommentelõ csaj, már másnap bújik is vele ágyba. Képmutatás?
3-as csak ez nem általánosítás, hanem a valóság és az igazság amit leírtál.
A kérdező hozzászólása: Én nem általánosítok, de mikor néhány képe alatt van 600 like, az nem biztos, hogy csak azért van, mert jódumás a csávó. De ugye tudjuk az ész a fontos és nem a jó külsõ. Hagyjuk.
Ez a srác szerintem tényleg nem csúnya, kicsit helyesebb az átlagnál. Személyiségét nem ismerem, így nem tudok véleményt alkotni. Viszont szerintem ez még mindig ezerszer jobb a páwáknál.

Miért szeretik annyira a pasik a lovaglópózt?

Legjobb válasz: Én nem szeretem.

Én nem szeretem.
mert lónak lenni jó.
Mert nem kell nekünk semmit csinálni, és az benne a jóóóó..
A kérdező hozzászólása: Mi nindig csak azt csinaljuk hogy vegyem ra apasim hogycmas is legyen?
Egyszerûen kérd meg , hogy szeretnéd máshogy is. Ha félretesszük azt hogy a pasi lusta , amúgy azért mert más szögbõl teljes látványban láthat , és tud arra figyelni amit csinálsz , mert ugye nem õ dolgozik.
"Figyelj Jóska most legyél te felül, vagy hátul vagy akármi különben nincs szex." Szerintem érteni fogja.
Mert ilyenkor szoktuk nézni a focimeccset azért! ;)

Miért szereti annyira a pasim a popsimat d. gni?

még szűz vagyok és nem akarja punciba..csak popsiba..és nem értem miért..

Legjobb válasz: Azt szokta. Nem akar bonyolult dolgokat tanulni, ez mehet lánynál, fiunál egyaránt (Lehet, hogy nem is tudja, hogy lány vagy?)

Azt szokta. Nem akar bonyolult dolgokat tanulni, ez mehet lánynál, fiunál egyaránt (Lehet, hogy nem is tudja, hogy lány vagy?)
Nekem az a fura, h szuz vagy, de analba mar tolod... van is rad egy szo. Ejjj, de most nem jut eszembe...
Gondolom arra gerjed...Vannak ilyenek
Szerintem csak simán perverz és jóval idõsebb a csajnál ezért fél megrontani szegény ártatlan teremtést:) Mert amelyik srác még szexuális élete elején van az csak puncit akart puncit puncit!
Homoszexuális.
Isten útjai kifürkészhetetlenek.
Jönnek itt a nagy "lelkizõs" válaszok... :D Szerintem a pasi egyszerûen csak azok közé a férfiak közé tartozik, akik nem szeretnek puncit dugni, csak popsit és mivel a lány szûz és befolyásolható még, ezért nagyon könnyen rá tudja venni arra, hogy csak a popsiját nyújtsa, ne a punciját. Kérdezõ, pontozz le, de szerintem az a fiú semmi mást nem szeret benned, csak a saját farkát és azt is csak akkor, ha a seggedben van.
Valószínûleg nem szerelmes beléd. Csak veled van , mert így neki kényelmes. Fél elvenni a szüzességedet, mert azzal már valami maradandó nyomot hagyna az életedben. Nem akar ilyet hagyni, mert gondolkozik, ergo nem szerelmes beléd, vagy csak bátorítani kell, hogy ne féljen, te is vele akarod elveszteni.
Na és élvezed a popsi dugást?Mert akkor nincs gond ha igen:D
Te élvezed amúgy? Korod?
4-es, szûzkųrva? :D
Lehet, h még õrizni akarja a szüzességed, gondolván te fiatal vagy még ahhoz, h elveszítsd! Beszéld meg vele, ha téged zavar ez a fajta örömszerzés.
mert nincs akkor lelkiismeret furdalása, hogy elvette a szüzességedet. Amúgy az anál jó dolog, gondolom nem neked, de a pasidnak biztos jó. Ha szexelni akarsz vele, akkor mond meg.
Nem akarja elvenni tõled
Hány éves vagy? Élvezed amúgy?

Pasik, miért szeretitek annyira fogdosni a nők fenekét? Bármelyiket szivesen fogdozzátok, vagy azért vannak "kritériumok"?

Én nem tartom jónak a fenekemet, de mégis ha pasival vagyok, akkor az folyton azt fogdossa/markolgatja...és nem tudom eldönteni, hogy azért e mert jónak tartja, vagy csak úgy alapból,ez olyan megszokás a pasiknál

Legjobb válasz: csak ha tetszik és ha jó. olyat nem fogdosok ami nem tetszik...ez így hülyeség.

csak ha tetszik és ha jó. olyat nem fogdosok ami nem tetszik...ez így hülyeség.
Egy fenék nagyon szép és izgató lehet. Én például rajongok értük, az arcon kívül az tud legjobban tetszeni, felizgatni egy lányon, egy gyönyörû fenék teljesen megbolondít :) Imádom fogdosni, simogatni. Amúgy minden fenék más, van amelyik gyönyörû mint írtam, de van ami nem tetszik, viszont azt nem tudnám megmondani mitõl függ ez. Ezek szerint neked szép formás popsid van, becsüld meg :)
Amint rájössz, hogy bizonyos helyzetekben mennyit dob a kedveden, ha belemarkolsz a pasid seggébe...rögtön meg fogod érteni, miért is markolászunk olyan szívesen! :)
A nõi segg az nõi segg, mindig jó belemarkolni... De mondjuk egy 100 kg nõnek a seggéhez nem nyúlnék, max bottal..
Csak akkor fogdosom ha jó:D Olyat nem jó, ahol a hájt kell pakolgatni.
A kérdező hozzászólása: :D na jó, én azért nem vagyok 100 kg :D kb 58kg vagyok (magasságom 170cm)
Hogy miért szeretjük?Mert jóóó:D Persze vannak határok.Van ami kicsi, és nem tudom megfogni, de egy olyan feneket sem fognék meg, amelyik akkora hogy "bele tudnék költözni" :D Amúgy a fenék és a mell látványa indít be minket, a fogdosása 1%-os kielégülés, a többi 99%-ot máshogyan lehet elérni:D
Szerintem ha nem tartaná jónak akkor nem is fogdosná és nem lennétek együtt. Bár, az is igaz, hogy egy jó popsi kevés a kölcsönös megértéshez, szerelemhez, hosszú távú együttléthez.
én nem szoktam markolászni senkinek, illetlen dolognak tartom, de úgy kb. az összes lányét szívesen megmarkolásznám akit az utcán látok.

Mi jó a punci illatába? A pasik miért szeretik annyira?

Legjobb válasz: Én nõ vagyok és izgat a sajátom illata. :) Több pasitól hallottam, hogy minden nõnek másmilyen az illata és van olyan, ami riasztóan hat rájuk, van ami meg nem. Ez a kémia, vagy mûködik 2 ember között, vagy nem. :)

Én nõ vagyok és izgat a sajátom illata. :) Több pasitól hallottam, hogy minden nõnek másmilyen az illata és van olyan, ami riasztóan hat rájuk, van ami meg nem. Ez a kémia, vagy mûködik 2 ember között, vagy nem. :)
De legalább helyesen tud írni. És ismeri a nagy kezdõbetûket.
Én pl nem szeretem a fa*z illatát, ízét. Nincs benne semmi különleges.
Te mit szeretsz a [email protected] illatában ill. leginkább ízében!?!Õk ugyan azt szeretik bennünk mint mi bennük.26/N
túl sokat használod a nyilván szót!
Azt mondta Leonardo da Vinci: büdös a pına, de fincsi! :)
Semmi jó. Ki mondta hogy szeretjük?
Köszi az építõ kritikát. A készülõ könyvem szempontjából nyilván :) /mindenképpen hasznos.
Nem lehet szavakkal leírni... Pl. akármennyire fáradt, és nincs kedve hozzá a férfinak, ha beleszippant a punci illatába, akkor máris kõkeményen áll a dákó. (ha mûködik kettõjük közöttük a kémia, ahogy az egyik elõzõ válaszadó írta). Nyilván az állatvilágba is vissza lehet vezetni. Szerinted - ha éppen tüzel a nõstény - akkor a hím azért megy a szag után, mert hajtja a kíváncsiság, hogy "honnan a francból jöhet ez az undorító szag"? :) Nem hiszem. És akármennyire leszólják a Gyurit, nyilván õsi dolgokon alapul a "Ne fürgyé le". Persze nyilván egészséges mértékig.
a húgyszag miatt

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!