Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretik pasik a (210 db)

Miért szereti annyira a pasim ha leszopom? Miért szereti az extrém helyeket?

miért?? meg miért szereti annyira ha leszopom?? fiuk miért olyan jo érzés?? mer nekem is jo csak ö mindig mondja annyira szereti mer nagyon jo érzésmeg stb. ennyire?? és fiuk miért jo nektek ha extrém helyeken csináljuk ?

Legjobb válasz: ha annyira szereti a szopást biztos jól szopsz legyél rá büszke nem minden csaj tud... és igen akkor annyira szereti extrém helyrõl nincs fogalmam gondolom ilyenre gerjed sokan vannak így

ha annyira szereti a szopást biztos jól szopsz legyél rá büszke nem minden csaj tud... és igen akkor annyira szereti extrém helyrõl nincs fogalmam gondolom ilyenre gerjed sokan vannak így
Nem tudom, kérdezd meg tõle :) Mindenkinél más... Én csak a kocsiban szeretem ha leszop a barátnõm, egyrészt mert jó érzés, másrészt mert szeretem az autókat is, és ez egyfajta felsõbbrendûség érzetet ad nekem, hátradõlök, megy a zene, becsukom a szemem, és csak élvezem :) Persze otthon se rossz.
A kérdező hozzászólása: de az extrém helyet a sexhez is szereti (padon , mosdóba, házibuli, egyszer csináltuk hátsó sorba moziba , tóparton naplementében...stb.)
Azt tudom mondani én is, hogy valószínûleg ügyesen csinálod és ezért szereti, lehet azt úgy is szopni, hogy "na megcsinálom már neki ne sírjon a szája", az ilyen hozzáállással lehet agyonütni az egészet, és hidd el aki így van vele annak nem áradoznak, hogy "milyen kellemes érzés". Extrém helyek? A lebukás lehetõsége izgalmas! Ez perverzitás én személy szerint átérzem :D.

A pasik miért szeretik azokat a nőket, akik csak kihasználják őket?

Miért szeretik a férfiak azokat a csajokat, akik pasifalóak.

Legjobb válasz: És a nõk miért azokat a pasikat szeretik akik csak kihasználják õket?

Egy rendes lány általában nem kezdeményez, ha odamegyünk ott a bizonytalanság hogy visszautasít. Amelyik nõ kezdeményez, ott nincs ez a bizonytalanság, sokkal kevésbé stresszes az egész. Tudod, mi is a kényelmes megoldásokat szeretjük.
És a nõk miért azokat a pasikat szeretik akik csak kihasználják õket?
A ribiket én is szeretem , de csak egy éjszakára!!!! Szerintem olyan hogy gyengéd, nõies, hûséges nõ már nem létezik vagy ha igen azzal csak egy a baj!!! Hogy nem az Enyém!!!
isten õrizz
Önmagában attól nem lesz vonzóbb ha kezdeményez.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó elõttinek szólt az elõzõ komment. :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak köszi a választ. :) Ezek szerint azok a csajok vonzóbbak, akiken látszik, hogy könnyen kaphatóak?
Két verzió van, a pasi olyan amilyet írtál, a másik olyan, hogy kerül ezeket a nõket.
A kérdező hozzászólása: Nem a fordított helyzetre vagyok kíváncsi, hanem erre.
igen otthon xD :D és itt válaszolunk :DDD
Szóval ez van nagyrészt a nõknél és a pasiknál is! Másképpen akkor minden normális , hûséges rendes szép illetve jóképû, pasi és nõ otthon ül egyedül????
most akkor tedd fel a kérdést megint, csak cseréld le a nõket pasikra, és a pasikat nõre. és válaszold meg a saját kérdésed
A kezdeményezõ még nem jelent könnyen kaphatót. És egyértelmû, ha bejön a csaj aki kezdeményez akkor senki sem olyan balfék hogy elrontson egy tuti helyzetet. Mondjuk a foglalt pasit is jellemzi ha elcsábul. Nekem semmi bajom a kezdeményezõ féllel akkor, ha tisztán játszik és elõre tudni hogy mire számíthatok tõle. 26 ff

Minek kell prémium felhasználónak lenni facebook csajok pasikba ahhoz, hogy egy nyamvadt képet ki tudjak nagyítani ? Nem tudom miért szeretik ennyen a facebookot mikor ilyen dolgokat se. Bezzeg a mvyp randi, iwiw csajok pasik.

Legjobb válasz: "Minek kell prémium felhasználónak lenni facebook csajok pasikba ahhoz, hogy egy nyamvadt képet ki tudjak nagyítani ? " P.É.N.Z. "Bezzeg a mvyp randi, iwiw csajok pasik." Az iwiwen se sokat tudsz csinálni a Cs&P-ben ingyen.

"Minek kell prémium felhasználónak lenni facebook csajok pasikba ahhoz, hogy egy nyamvadt képet ki tudjak nagyítani ? " P.É.N.Z. "Bezzeg a mvyp randi, iwiw csajok pasik." Az iwiwen se sokat tudsz csinálni a Cs&P-ben ingyen.

Csajok miért szeretitek ennyire a fekete pasikat? Mit tudnak ők amit mi nem?

Legjobb válasz: Én nem szeretem õket... Sõt....:( a magyar pasik a legjobbak:D

Semmivel se tudnak többet, csak pusztán kiváncsiságból, divatból, hencegésbõl vannak velük. Manapság ez a sikk, egy pár év múlva már szerintem az ázsiai fiúk lesznek felkapottak, már most is vannak felhangok, a média gerjeszti az egészet, pl. a csillagszületikes bad boysban is volt vagy kettõ.
Nekem feka fiúm van..Nos szerintem sokkal szexybbek...a testük, a kisugárzásuk....persze nem mindegyiknek;)de ha szeretsz vkit akkor teljesen mindegy, h milyen a bõre színe és h honnan jött...
Én nem szeretem õket... Sõt....:( a magyar pasik a legjobbak:D
Én nem szeretem õket xD De szerintem vannak még páran így...
A nagyobb pénisz egy legenda... Kimutatták, hogy átlagban egy centivel sem nagyobb a feketebõrüeké...
Semmit, csak 10 centivel nagyobb a farkuk!
Mit tudnak, amit mi nem? +40 cm
Én ffi vagyok, és utálom öket:@
érdekesebbek...
Én nem szeretem a feka férkiakat, mint pasikat! Mint emberrel nincs velük bajom, de valahogy nem látom õket vonzónak! Az nagy hülyeség, h a péniszük miatt van ez a rajongás. Vagy ha valaki amiatt vágyik rájuk, akkor sztem az elsõ szex után rájön, h nem éri meg! Én nem voltam még feka sráccal, de volt már olyan pasim, akinek átlagon felüli volt a mérete, de nem volt vele jó a szex! Bárhogy próbálkozott, nekem fájt (vele volt ilyen egyedül!) Szóval sztem az elsõ szex után már nem vágynak a nõk az extra méretre! Bár lehet, h tévedek, de nem egy embernek ugyanez volt a tapasztalata! De ismerjük be, gyönyörûek a félvér gyerekek!!! 24/L
Azért azt nem állítanám, hogy jobban szeretem a csoki fiúkat, magyar srác az élettársam és imádom. De mégis miért szeretjünk õket? Én speckó azért, mert sokkal másabb a kisugárzásuk, a mentalitásuk, sokkal karakánabb a kiállásuk. Csak nézd meg azt, hogy egy magyar sráccal sokkal nehezebb az ismerkedés. Úgy értem, pl. utcán rám nézel, tetszem, egy kicsit mosolyogsz, visszamosolygom, te pedig tovább mész. Ezzel szemben egy egy csokika, ha visszamosolygom, megkérdi hogy vagyok. :) No és igen.. Az ágy sem elhanyagolható szempont. Életem legjobb szexuális élményét egy afro sráccal éltem át. Olyan élményem senki mással nem volt, mint vele. Három sötét bõrszínû barátom volt és mindegyikõjüknél jellmezõ volt, hogy éreztem, hogy õ a férfi. Sokkal vadabbak, sokkal jobban irányítanak. Én pedig nõként szeretem érezni, hogy valaki férfi. De sajnos ezt magyar pasinál még nem éreztem ennyire erõteljes szinten, mint náluk. Mellesleg mind a három srác jóval nagyobb mérettel rendelkezett odalenn, mint bármelyik fehér. Az pedig, hogy ez kinek jó, kinek nem, mindenkinek a saját dolga. Igazság szerint nekem sokáig hiányzott a nagy rúd. Hirtelenjében talán ennyi. Remélem kielégítõ volt a válaszom. Üdv: WM Azt hiszem nagyjából ennyi, amit el tudok
-Azt hiszem nagyjából ennyi, amit el tudok Sorry! ;)
Nekem egyedül az a visszataszito hogy a farkuk.Valahogy nekem nem jön be a nagy.Amugy igaza van az elõttem szólónak sokkal férfiasabbak, figyelmesebbek és nem csak magukkal törödnek meg azzal hogy megfektessen.
Mert emlékeztetnek Pákóra!
Ha szeretsz valakit, lényegtelen a bõrszíne. Nem gondolom, hogy minden nõ a feketéket szereti. Azt pedig felejtsétek már el, hogy minden nõ 30 centisre vágyik, már a 20onakármennyi sem kellemes.

A pasik miért szeretnek annyira a csajok szájába élvezni? Miért jobb a szájunkba élvezni, mint a mellünkre, hasunkra, arcunkra, puncinkba, fenekünkbe stb.

Legjobb válasz: Á... Puszta vizualitás. Látvány szempontjából valahogy izgatóbb - viszont csak akkor, ha a nõnek is jó. Ha õ maga ezt szemmel láthatólag nem élvezi, vagy netán undorodik tõle, akkor már nem jó az egész. Szóval ennyi. Ha a nõ is szereti, akkor nincs semmi gond, és a férfinek is jó, ha meg nem szereti, hát nem csinálja, és a férfinek se lesz ettõl rosszabb. Pont.

Á... Puszta vizualitás. Látvány szempontjából valahogy izgatóbb - viszont csak akkor, ha a nõnek is jó. Ha õ maga ezt szemmel láthatólag nem élvezi, vagy netán undorodik tõle, akkor már nem jó az egész. Szóval ennyi. Ha a nõ is szereti, akkor nincs semmi gond, és a férfinek is jó, ha meg nem szereti, hát nem csinálja, és a férfinek se lesz ettõl rosszabb. Pont.
a lényeg: ha egy csaj szájába élvezek ettõl nem érzem felsõrendûbbnek magam, nem érzem úgy, hogy jobban elfogad, egyszerûen jó érzés, hogy nem úgy fejezi be az ember, hogy a kellemesen meleg nedves környezetbõl (száj) kikerül a hideg levegõre...egyszerûen csak jó érzés. De van, hogy csak praktikus, ha olyan a helyzet, hogy nem lehet zsepivel bíbelõdni (vagy nincs kéznél). Egyszerûen lehet sima vizualitás, de ez nem a pornótól van. amúgy meg személy szerint én a mellekre élvezek legszívesebben, nekem az jobban bejön...de ízlések és pofonok, ha valaki talál magának megfelelõ partnert akkor nincs kérdés! :)
Az arcra sokkal izgatóbb :) Vagy az a legjobb amikor szájba és arcra is megy a cucc :D
ebben nem a felsõbrendûség érzés játszik közre. fõleg, ha az ember szereti a párját. Itt inkább az, hogy a lány magába fogadja a fiút... Tehát itt a lány van irányító helyzetben.
Gondolom mert ettõl még inkább felsõbbrendûségi érzésük van. Jobban érzik, hogy uralkodó helyzetben vannak.
Nem tudom honnan szedted ezt; nagy divat manapság ez a téma. Igazság szerint a pasik szeretnek elélvezni (akárcsak a nõk). Voltaképp ez a szex lényege. Az pedig, hogy hova megy már másodlagos. Soha nem hallottam még olyan pasiról aki csak akkor tudott elmenni ha a párja hagyta, hogy a szájába engedje. Ilyen alapon azt is kérdezhetted volna a nõk miert szeretnek úgy elmenni, hogy a párjuk szájjal izgatja õket? ... igen, ha egy nõ elmegy annak nincs meg minden esetben az a kézzelfogható végterméke... de ez már biológia és nem igazán tehetünk ellene. :P
a sok buzl pornófilmben ezt látják és ezért azt hiszik ez a menõ...

Lányok miért szeretitek jobban a vékony pasikat mint a vastagabb, erősebb, izmosakat?

Tudom hogy nem minden csaj a vékonyakra bukik, de a többségetek szerintem igen, és nem értem hogy miért.

Legjobb válasz: ez hülyeség, én vékony vagyok és rengeteg lány monta h neki az izmos pasik jönek be jobban , csak azok nagyképû szarok

ez hülyeség, én vékony vagyok és rengeteg lány monta h neki az izmos pasik jönek be jobban , csak azok nagyképû szarok
Sokra mész az izmaiddal és az evolúciós elméleteddel, mikor egy félreesõ kis utcában éjjel egy ilyen semmitmondó, nem izmos gyerek lead pár lövést a lõfegyverével a mellkasodra. Akkor meg azt hörögnéd, hogy "nem érvényes így, meg különben is". Lõfegyverre nem kell gyúrni...
Akkor szerinted több millió nõ hazudik. Valójában igen, a huszonéveseknek is a kigyúrt férfiak kellenek. A nõk az izmos férfiakra indulnak be. De látom te nem akarod elfogadni a tényeket. Én viszont nem akarom itt pazarolni az idõm, úgyhogy higgy amit akarsz, írj amit akarsz, legyen tiéd az utolsó szó, engem nem érdekel.
Mondjuk a 70 kilót is úgy kell azért érteni, hogy akkor legyen magas és inkább a karja legyen egy kicsit izmos, semmi esetre ne a dereka, az maradjon vékony. :)
Akkor engem több ezren vertek át. :( Én kivétel? Én még elég mérsékelt is vagyok ebben. A többieknek általában már 60 kg körüli, kifejezetten vékony srácok kellenek, a huszonéveseknek is. Nekem még 70 kilóig belefér, ha helyes. :) A kigyúrtakat meg õk mondják "rondának", nem én. :) )
Te lehet, hogy kivétel vagy, de a többségnek az izmos férfiak kellenek.
Persze tiszteletreméltó, ha valaki felépít egy "tökéletes" testet, elhiszem, hogy sok munka eredménye. Megnézi az ember, de úgy általánosságban inkább. Így nekem is "tetszik". De bizsergést nem érzek, ágyba nem kéne. :)
Hát, nekem meg a barátnõimnek biztos nem. Sõt, sok nõt hallok panaszkodni, hogy a barátja lufira fújta fel magát és már nem vonzó. Sportos, vékony derekú, dekoratív arcú, ezektõl nedvesedik a bugyi. Az arc helyessége különösen fontos! :)
Tévedsz, mert a nõknek a kigyúrt férfiak kellenek.
A túl izmosaktól meg általában kifejezetten undorodnak a nõk. Nem véletlen, hogy a testépítõknek általában nincsen nõje. Legyen sportos, egészséges, de a többség ezt VÉKONY formában képzeli el.
Sose buktak az izmosra, a helyesre buknak a nõk. Az erõsek épp azért lettek olyan nagy, melák termetûek, hogy kijátsszák a nõi ízlést és leverjék a vékony, helyes pasikat. :) Persze, hogy most, amikor már nem a kõkorszakban élünk, ez kevésbé lehetséges!
Nem hiszem. Nekem ezt nõk mondták. Attól, hogy hajtogatod az ellenkezõjét, még nem lesz igaz, de engem se érdekel. Amúgy nem kényszerítenek bennünket ágyba a kigyúrtakkal, felõlem kondizgathatnak kedvükre. Csak maradjanak csinos fiúk is. ;)
Csak annyit még hozzátennék, hogy akkor te mit csinálsz? Ezzel az erõvel te is csak hajtogatod a saját állításod. Az már más dolog, hogy az állításod ellentétes a valósággal. Egyébként ismerõs az írásod, a stílusod. (Tipikus ellenszenves.) Ha jól emlékszem te vagy az a grafomániás provokátor, aki állítólag 28-30 éves biológus nõ (legalábbis annak adja ki magát), aki már ki is lett bannolva errõl az oldalról, de továbbra is itt trollkodik. (Innenntõl kezdve már még inkább idõpazarlás neked írnom.)
Hehe, te mindenütt ezt csinálod. Azért használod ezeket a szavakat, hogy elfedd a belsõ bizonytalanságod. Egyszerûen ennyire szükséged van a túlzó jellegre, az abszolút fogalmakra, mint "tény", "valóság". Ennek nincs hatása, változatlanul azt látom, amit a kérdezõ is, vékony, csini, sportos fiúk kellenek a csajoknak, nem 100 kiló sonka. :) De köszi, hogy ilyen szép, hosszú szöveget írtál. Van bnõd? :) ) Helyes vagy? :)
Figyelj, elég csak körülnézni a világban, és láthatod (ha ebben a világban élsz), hogy mindenhol az esetek többségében a nõknek a kigyúrt férfiak kellenek. Még a vékony nõknek is! Ezt látom, hallom, tapasztalom, mit ahogy mindenki más is. Nem véletlenül van az, hogy szinte mindenkinek izmos barátjaik vannak. Akármennyire is nem bírod elviselni, de ez a valóság. Nem magadból kéne kiindulnod, hogyha másról írsz valamit. Úgy látszik még nem tanultad meg azt, hogy hiába vitatkozol a tényekkel, attól még azok nem fognak megváltozni! Talán majd ha kijössz a képzeletvilágodból, akkor talán belátod, hogy tévedtél. Visszaolvasol majd azokra amiket írtál, és nevetsz egy jót magadon. Egyébként ez olyan, mint hogy az erdõben van oxigén. Teljesen evidens tény, de te ezzel vitatkozol, és azt állítod, hogy márpedig nincs. Tipikus troll vagy. Jólvan, jólvan, meddig folytatod még a mesédet és a figyelem elterelését az eredeti témáról? Én nem vagyok admin, de hogy honnan tudhatja az ember, hogy bannolva lettél? Például annál a kérdésnél valaki azt írta üzenetben, hogy már bannoltak téged, és milyen meglepõ, hirtelen abbahagytad ott a trollkodást. Az, hogy itt a kérdezõ mit kérdez, az egy dolog. Az emberek mindenfélét kérdeznek, függetlenül attól, hogy van-e értelme. Meddig erõlködsz még itt? Jah, igen, te egész nap ráérsz, hiszen nincs más dolgod. Itt vagy egész nap, ez az életed, mert nincs senkid. Jól tudod provokálni az embereket és kiforgatni a szavaikat, és ezt itt jól tudod kamatoztatni. Gratulálok! Most már tényleg, legyen tiéd az utolsó szó, mert egy olyan troll, mint te nem bírja ki, ha nem az övé az utolsó szó. (Egy ilyen grafomániással nem tudok mit kezdeni. Okos enged...) Ki is törlöm ezt a kérdést a megválaszoltjaim közül, úgyhogy nyugodtan beszélgess tovább magaddal. Nem adom meg neked azt az élvezetet, hogy belerángass egy hosszú flame war-ba. Értelmes ember úgyis tudja, hogy mi az igazság. Nekem meg nincs se idõm, se türelmem egy magadfajta szupеrtrollal vitatkozni. Nekem más dolgom is van, mert veled ellentétben nekem van aktív életem. Na pá!
Nézd, én ezt hallottam, tapasztaltam, ahogyan a kérdezõ is. De ezen kár vitázni, tudom, hogy a sok gyúrós csóka úgyis mással magyarázza a jelenséget. Szóval, ezen lépjünk túl. :) Ami esetleg zavar, hogy általában elég erõszakosan nyomulnak, odajönnek, és erõltetik a dolgot, hiába mondom én, vagy ismerõseim, hogy nem az esetem, szajkózza, hogy de, márpedig a nõknek, nekünk is az ilyen tetszik, fogadjuk el. Aztán sértett kisfiú módjára elvonulnak azzal, hogy mi vagyunk a hülyék. :) De ez nem igen érdekel, az õ dolguk. Nyilván nem fogják elfogadni, ami ellenük van. A másik fontosabb. Egy kérdésnél olvastam, amelyben rólad beszélgettek és több más kérdésrõl. Ott voltak azok a nõk és valami újságíró ismerõsük. Állítólag levelet is írtak a gyakorikérdések.hu-nak. Ezt nem állítom biztosra, hogy veled volt bajuk, az idézetekbõl, stílusból következtettem erre. Régebben volt már, ott valami troll nõgyûlölõnek festettek le. Nem is ebben a kategóriában. Viszont tényleg érdekelne, helyes vagy-e, és honnan tudod, kik lettek bannolva? Ott elég sok személy írt, annál. Õket mindet bannoltattad? Nekem nincs bajom veled, sok hasonló gyúrós, magának való, elvont figurát ismerek, mind ezt hiszi, nem zavarnak különösebben.
Hát nagyon el vagy tévedve. Én tényeket írtam, mivel evidens, az életben állandóan ez történik, ezt lehet tapasztalni, és másokkal is így van. Te viszont csak megrögzötten ismételgeted a saját tévhitedet érvek nélkül. Elég sok kérdésben provokáltad az embereket és veszekedtél velük, de mint mondtam nem szóltam bele, mert nincs értelme. hahaha Újságírót? Ugye csak viccelsz? :) Amit írtál, már tényleg eléggé átlátszó, hogy kitaláltad. Azt hiszed én vagyok az admin, mert az admin is úgy gondolta, hogy jobb kibannolni téged? :) Szánalmas. Kettõnk közül nem én vagyok az, aki bosszúhadjáratot csinál. Valami súlyos problémád lehet, mert egész nap mindig itt vagy és provokálod az embereket. Ha valaki 1000x cáfol téged, te a grafomániádnak köszönhetõen a végtelenségig tudod elhúzni a flame wart, míg végül mindenkibe belefojtod a szót.
Ezek nem érvek. :) Én tapasztalatokról írtam, te pedig ugyanazt ismételgeted. Nem haragszom rád, aranyos vagy. Láttam néhány olyan kérdést, és feltûnt, hogy mással nem tudsz érvelni, csak azzal, hogy "ez a valóság". Sokszor csak olvastam, bele sem szóltam. Azt honnan tudod, hogy ki lett bannolva? Csak azért írom, mert ott, az egyiknél, volt jó pár feldühödött nõ, akik szerint te valami admin lehetsz itt, aki visszaélt a hatalmával, így bérelni akartak valami újságírót, aki ír a gyakorikérdésekrõl és kirugat téged. Egyébként érdekes, hogy egyfajta bosszúhadjáratot indítottál egy halom ember ellen, közben a normálisan érvelõket minõsíted trollnak, akik csak véleményt, tapasztalatokat írnak le. Gyakran szoktam-e ide jönni? Nem tudom megítélni, heti 2-szer, 3-szor, hétvégén néha éjszaka, ha a barátom éjszakai mûszakos és unatkozom. A reget is õ használja többet, a munkahelyén is tud gyakorizni. "Ha erre azt akarod írni, hogy én meg 3-kor írtam ide, stb. Hát ez nem jelenti azt, hogy én mindig itt vagyok. Mert ha így lenne, akkor már 08.24-én írtam volna neked választ, nem pedig egy hónappal késõbb. Szóval az idõpontok is engem igazolnak." Nem akarok én írni semmit. :) Akármekkora troll vagy, tényleg már-már aranyos, amit csinálsz. Kár érted, hogy nem vagy fiatal, csinos srác, de ezt vedd nyugodtan magánvéleménynek! :) )
Ja, és az, hogy még erre a régi, több, mint 2 éves kérdésre is válaszoltál, valamint az, hogy írtál nekem választ szinte azonnal, és még hajnali fél 4-kor is, ez is arra utal, hogy te állandóan ezen az oldalon vagy. Ha erre azt akarod írni, hogy én meg 3-kor írtam ide, stb. Hát ez nem jelenti azt, hogy én mindig itt vagyok. Mert ha így lenne, akkor már 08.24-én írtam volna neked választ, nem pedig egy hónappal késõbb. Szóval az idõpontok is engem igazolnak.
Azért írtam, hogy az a valóság, mert nyilvánvalóan az a valóság. Ennél jobban már nem lehet leírni. De neked mi az egyetlen érved? Az, hogy "így van és kész". De szerencsére az, hogy te milyen képzeletvilágban élsz, az nem változtat a valóságon. Ezek szerint nem csalt az emlékezetem veled kapcsolatban (pl. ugyanúgy 2 hozzászólással válaszolsz 1 helyett). Valóban eltaláltam, hogy te vagy az a troll. Mivel meglepõdtél azon, hogy magadra ismertél a feltételezésemben, ezért most olyan taktikához folyamodtál, hogy leírod ugyanazt mint amit én leírtam, csak megfordítod, és azt hiszed, hogy úgy nagyon jó lesz. Én kb 1-szer (vagy 2-szer) álltam le veled vitázni, de az is nagy kár volt. A többi kérdésnél ahol láttam, hogy provokálod a többi válaszolót, vitázol velük, inkább már nem is írtam semmit. Egyébként én ritkán szoktam ide jönni. Most is csak egy telefonnal kapcsolatos kérdés miatt jöttem ide, és gondoltam ha már itt vagyok, megnézek a megválaszolt kérdések közül egy párat. És mi sem lehetett természetesebb annál, hogy egybõl megjelentél te.
Huszonéves biológusnõ egyébként soha nem voltam. Már 30-on is túl vagyok, de a stílusod nekem is ismerõs. És velem ellentétben szerintem inkább te voltál bannolva. Kb. minden "izmos" kérdéshez írtál, amit eddig láttam, pedig nem gyakran jövök fel, és a végén minden veled egyet nem értõ nõt, férfit nagyjából hülyének, trollnak, vagy tévedésben élõnek minõsítettél. Mivel meggyõzni úgysem tudjuk egymást, szerintem én rád hagyom az egészet.
Mi van? :D Részeg vagy? :) Különben neked meg az egyetlen érved a "valóság" szó. Felõlem olyan mesevilágban élsz, amilyenben akarsz. Nem kell idegeskedni, nyugi. :) Lehet egy keresztkérdésem? Mennyire vagy helyes arcú? :) )
Kérdezõ! Te nagyon hülye vagy. A lányoknak pont az kell, hogy a fiú kigyúrt, izmos legyen. Ha ez nem teljesül akkor a dagadtat is elfogadják. Ha egy fiú vékony, akkor nem sok esélye van a lányoknál. Talán csak a prostiknál.
A kérdező hozzászólása: utolsó igaz igaz, te tudod mi a jó! :D
Azért az egó ott van :) :P , én sem vagyok nagy darab 19éves 60kiló , vékonynak érzem magam viszont aki látta a felsõ testem lány az mindíg csak megnézett illetve mindíg megkérdezték hogy kondizom --e .. de életemben nem nyúltam súlyzóhoz... Nekem is van kis barátnõm neki is vannak hibái mint minden embernek és nekem is és ha nõt akartok szerezni ne nagyon alkoss a külsõre mert lehet csak 2 éjszakára akar :D Jó nekem is fontos hogy jól nézzen ki de egy ici pici felesleg azért jöhet :D Nagy seggû nõket valóban jobban meg lehet teremteni...hadd lovagoljon , jól belemarkolsz széthúzod a fenekét azt küldöd neki had visíccson ááááááhh :D
Hát a nõk nagy többségének, (szerintem) egy ilyen testalkatú férfi tetszik: http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://www.eszaon.hu/kepe..
"A nõk elvileg úgy vannak kódolva hogy a legerõsebb pasi kell nekik mert õ tud nekik erõs gyereket csinálni" hidd el, férjnek nem valószínû h olyat választanak amint a mai kis vasalt hajú, imós kinézetû buzeránsok. nekem inkább az izmosabb, testesebb, magasabb pasik jönnek be. de ez nem azt jelenti h egy vékonyabb srácba nem tudnék beleszeretni, vagy hogy nem lehet mert úgy néz ki. attól még lehet h jobban megvédene, mint egy izmosabb. vagy akármi.
A kérdező hozzászólása: Jajj... hova tévedtem. :D Guns ember
Ezek nem izmosak, ezek tök átlagosak! A lányok azokat a pasikat szeretik, akik szálkásan izmosak. A testépítõket ki nem állhatja a többség, azokat csak a testépítõ csajok szeretik. A pufi srácokat sem nagyon kedvelik. Az ilyenek mint ezen a képen van az elõzõ hozzászólásban, ilyenek bejönnek a nõknek, akiknek ilyen a testalkatuk, viszont izmosabbak egy kicsit. Mert ezek elég véznák még de már nem sok hiányzik.
Én nem szeretem a vékony srácokat. És a kisebb pocakkal sincsen bajom, de nekem az ilyesmi jön be. http://seguraopicuma.files.wordpress.com/2010/02/dean-and-sa.. Bár itt van izom bõven, de a barátom ilyesmi. Õ nagyon magas (190cm fölött) Széles váll, erõs karok. de nincs kidolgozott izma, mondjuk kockahas vagy kockamell vagy hogy hívják azt : D :) Tehát azilyen teljesen normál bár kicsit erõsebb testalkat. Az a tipikus FÉRFIAS :) ) hmm ^^
A macisnak sörhasa van :) Ha 40 körüli vagy mindemellé és 190 cm akkor írj :D
A kérdező hozzászólása: Hát akkor lehet csak én keresgélek rossz helyen. Én is macis, izmos vagyok vagy mi..
Én lány vagyok és az összes lány ismerõsöm inkább a vastagabb pasikra bukik. Nem az izmikre, hanem a picit pocisabbakra. Nem a nagyon kövérekre, csak a husisabbakra. Én meg kifejezetten nem kedvelem a túl vékony srácokat.
Szerintemis
Fúj dehogy, nézzétek már meg hogy néz ki a csípõcsontja alatt...
:D Megmondom neked hogy az izmos pasik kakit sem érnek... gondolj bele izmos (tehát merev az egész teste)egy nála vékonyabb srác akinek nem sok izma van mondjuk hogy alap gyerek sokkal könnyebben tud mozogni ha az izmos sráccal verekszik mert az átlagos srác könyebben hajlik mint az izmos amelyik feszül és merev magyarul megér mozogni... Elmondom neked én sem vagyok egy izmos gyerek van barátnõm is és csak a hasam kockás tehát lehet látni de életemben nem gyúrtam, küzdõsportokra járok és soha nem gyúrok , állóképességem az nagy éss nekem ez bõven elég, rengetegszer odajöttek kötekedni ezek a nagy vagyok gyerekek az felfújt izmaikkal kit érdekel? Mire õ ütne egyet én 3szor körbecsavarnám a testén a saját [email protected]át úgy hogy meg sem bírna mozdulni.Ráadásul ezeknél a srácoknál a verekedés közben semmit nem kell csinálni egy vagy két ponton ahol a test érzékeny mondjuk a belsõ comb térd részénél oda teszel egy nyomást bármivel összerogyik... Lengõbordán vágod kiszakad a tüdeje... És igen amit egy emberi testen nem lehet edzeni az a torkodnál vagyis a szegycsontnál lévõ ki pont igaz hogy 1cm az egész de az nem erõsödik meg egy emberen puha marad , kivéded az ütést becsavarod az ujjad a szegycsontja közé egyrészt elkezd fulladozni másrészt fájdalmas és simán leül neked onnantól meg a tiéd... mézesmadzagon vezetheted...
Hy! Én nagy darab vagyok (és nem csak izom) Jó igaz kevesebb nõ az aki télleg ezt szereti de vannak!!! Aki meg nem szereti azzal is eltudom magam fogadtatni...És a sexben sincsenek emiatt problémáim...sõõõt jobb vagyok mint mások !!! Szal aki azokat a nyálgépeket szereti a mûizommal amivel csak díszelegni tudnak azok még nem nõttek fel az igazi párválasztáshoz!!!! Amugy ugyanez a kérdés jöhetne csak nõiben is!!!!!! Bár amugy nekem mindegy hogy egy nõ mekkora csak megfelelõ formát öltsön...És nemtom hogy miért de a nagyobb seggû lányokat élvezetesebb megrakni!!!
Az a lány vagyok aki elõször küldött linket. Szerintem ez izmos. De direkt nem olyan képet küldtem ahol látszik is, mert nekem ez jön be. De itt van ugyan az a két pasi, felsõ nélkül. Így már izmosabb? : DD Na ez az ami nekem annyira már nem kell :) http://www.supernatural-fan.ca/wp-content/gallery/SamandDean.. http://www.all-photos.net/pictures/d/112260-1/Jensen+Ackles+..
érdekes ez a téma - mint a válaszokból látszik, mindenkinek más jön be :) én, annak ellenére, hogy husibb vagyok (na jó, dagi) sosem jöttek be a husibb fiúk. egyszerûen nem tetszett, pedig amennyi elõítélet ért még anno a suliban, nagyon hülyén éreztem magam, hogy pont én válogatok... dehát ez van, az ízlést nem lehet ép ésszel befolyásolni. és engem valahogy kiábrándított a rezgõ pocak egy srácon. a vékonyak sem nagyon tetszenek (már csak azért sem, mert ne nézzünk már ki úgy, mint Stan és Pan :D), igazából én pont, hogy az izmos, vaskosabb típust szeretem. életem párja versenyszerûen thai-boxolt, mellesleg katona, edzésben van mindig :) nem a kigyúrt fajta, nem is a leszálkásított, hanem egy 178/80, erõteljes pasi. nadddon tetszik :) ))
Ez nem igaz, mert én pont a kövérebbekre bukom. Nekem világ életemben a párnás pasik tetszettek és a 30-40 körüliek, akiknek sörhasa van. Szóval lehet, hogy egyes nõkben a V alak indítja be a kódot, de bennem például nem.
Azért b+, mert nem mindegy, hogy izmos vagy, vagy kövér. Hiába vagy nagydarab, ha zsír van rajtad, nem esztétikus, és nem indítja be a genetikai kódot sem, mert azt látja, hogy jé b+ egy fos. Nekem valahogy nincsenek bajom a csajozással, ha akarok valakit szerezni, akkor kb 1 perc.
Amúgy nem lehet általánosítani, minden ember más és más, ízlések és pofonok! Szóval mindegy milyen testalkatod van, úgyis ha kinézel egy nõt, egyedül csak szerencsésnek kell lenned, hogy õ pont azt a típust szeresse amilyen te vagy. Mert most ha mondjuk vékony vagy, és van egy nõ aki tetszik, de neki nem jössz be, ezt sikertelenségnek fogod fel, elkezdesz gyúrni meg edzeni, izmos leszel, kinézel egy újabb nõt akire azt mondod, hogy na igen, vele el tudnám képzelni az életem, meghódítom, közbe kiderül hogy õ meg a soványakat szereti. Szerencse kell fõleg ezekhez.
Ez baromság, mert amikor 70 kg voltam, akkor alig néztek rám, de egy év alatt megemberesedtem és lettem majdnem 90, azóta viszont van siker:D
A kérdező hozzászólása: és azután mi történik? :) )
Bocsi, de az ismerõs barátnõim kivétel nélkül az izmos pasikat szeretik, én kivétel vagyok, mert én meg a macis pasikat. A magasság meg abszolút mindenkinél feltétel.

Miért szeretik annyira a pasik az análszexet?

Legjobb válasz: Nem hinném hogy a legtöbb pasi oda van érte, többek közt én sem Már egyszer ezt megírtam: ami kimenet, az maradjon is az xdXD

Nem hinném hogy a legtöbb pasi oda van érte, többek közt én sem Már egyszer ezt megírtam: ami kimenet, az maradjon is az xdXD
nem szeretik de piros napokon nem marad más választásunk...
mert szûk...
A segglyuk nem tágul ki annyira, sokkal szûkebb, erõsebbek az izmai... szerintem. :D
én azt hallottam h olyan érzés a lánynak mintha szarnia kéne:S de télleg több pasi szereti/szeretné kiprobálni h mér nekem is csak annyit mondtak mer szûkebb..
Én még nem próbáltam, de asszem kihagynám. Szerintem van a nõnek egy külön erre kitalált szerve, hogy a pasi bedugja a szerszámát. :)
Nem csak pasik élvezik. Mi rendszeresen csináljuk a párommal és nagyon intenzív élvezetet tud adni és brutál-orgazmust mindkettõnknek. Aki szerint rossz az anál, az nem jó emberrel próbálta, nem figyeltek oda, hogy igazán jó legyen, vagy hogy el tudja magát engedni. semmi rossz nincs a dologban.
többek között én se csinálnám. a puncinál jobbat még nem találtak ki:)
nem tom...ez olyan izé...mondjuk lehet hogy csak nekem...hogy lehet s*ggbe rakni valakit? sose értettem, minthogy azt se hogy lehet menstruáció közben orálisan kielégíteni egy lányt :D
"nekem azt mondta egy pasi, h mert szûkebb...na bumm." Akkor nyomja egy macskába az még szûkebb!
Aberrált hülyeemberek csinálnak ilyet!
nekem azt mondta egy pasi, h mert szûkebb...na bumm.....én sem értem
Na erre én is nagyon kíváncsi vagyok!!:D
1. nehogy már piros napokon ne lehessen kibírni 2. lehet a pasi élvezi, de a csajnak rohadtul fáj 3. ha sokszor csinálják(egészségükre) akkor öreg korukra nagyobb bajban lesznek a nagydolog tartásával....

Miért szeretik nézni a pasik, ha a lány masztizik?

A barátom megkért, h elégítsem ki magam előtte, de nem értem, h ez miért jó neki.ez így nekem kínszenvedés volt, mert láttam közben, és szívem szerint rávetném volna magamat, de ő engem akart nézni.Meg is kérdeztem tőle, de nem nagyon adott érthető válaszolt.

Legjobb válasz: Passz. Valamiért ez felhúzza a pasikat bár én végig nem néztem volna max kis felhúzó elõjátéknak aztán lehet a rávetés :) 23/F

Passz. Valamiért ez felhúzza a pasikat bár én végig nem néztem volna max kis felhúzó elõjátéknak aztán lehet a rávetés :) 23/F
erre csak pasik tudnak válaszolni titok marad :D F
Mert a férfiak vizuálisak és rettentõen izgatónak találják a nõi testet, hát még ha saját magát kényezteti egy nõ. A párom is odavan, ha elõtte simogatom magam és engem is nagyon beindít, hogy õ erre (vagyis rám) gerjed. 27N

Miért szeretik annyira a pasik a lovaglópózt?

Legjobb válasz: Én nem szeretem.

Én nem szeretem.
mert lónak lenni jó.
Mert nem kell nekünk semmit csinálni, és az benne a jóóóó..
A kérdező hozzászólása: Mi nindig csak azt csinaljuk hogy vegyem ra apasim hogycmas is legyen?
Egyszerûen kérd meg , hogy szeretnéd máshogy is. Ha félretesszük azt hogy a pasi lusta , amúgy azért mert más szögbõl teljes látványban láthat , és tud arra figyelni amit csinálsz , mert ugye nem õ dolgozik.
"Figyelj Jóska most legyél te felül, vagy hátul vagy akármi különben nincs szex." Szerintem érteni fogja.
Mert ilyenkor szoktuk nézni a focimeccset azért! ;)

Sok csaj megengedi a pasijának az anális szexet? Miért szeretik ennyire a pasik, csak én tartom undorítónak?

22L

Legjobb válasz: Ha a csaj megfeleloen "elokesziti" magat az analra, akkor nem undorito. Azt meg csak-csak elfogadom, hogy ha faj neki, akkor nem kell eroltetni, de elojatekkal + sikositoval (v akar nyal is megteszi) egy atlagos meretu penisznek nem kellene fajnia sem. Max, ha gorcsol a holgyemeny.

Ha a csaj megfeleloen "elokesziti" magat az analra, akkor nem undorito. Azt meg csak-csak elfogadom, hogy ha faj neki, akkor nem kell eroltetni, de elojatekkal + sikositoval (v akar nyal is megteszi) egy atlagos meretu penisznek nem kellene fajnia sem. Max, ha gorcsol a holgyemeny.
sztem ez is ki igy ki úgy kérdés... régen én is undoritonak tartottam , azomban a võlegényem megtette, hogy beavasson ebbe a formába is:D hát igazából elvagyok nélküle, de ha úgy jön ki a dolog nem tiltakozom ellene. viszont azt tudom, hogy másnak biztos nem engedném meg soha az életben, mert ez már nagyon bizalomjáték is...
Ha undorítónak tartod, akkor ne csináld. Én a "tenger gyümölcseinek" nevezett puhatestûeket tartom undorítónak bármilyen formában elkészítve. Nem is eszem soha.
Szerintem nem az a baj vele, h undorító (na jó az IS) de a fõ baj, h szerintem fáj/kellemetlen érzés.Szóval én nem hagynám...Vagy közölném a pasimmal, h vibrátort dugok a s*ggébe, ha meg akarja tenni :)
Az, hogy undoritó, az még csak jó izlés kérdése, de igen káros is az egészségre, mert a végbél nem erre lett "kitalálva", igy tökremegy a záróizom, tehát nem tudja utánna az illetö a székletet tartani, berepedezik, ami erösen fertözésveszélyes, aranyeret kap, ami szintén könnyen elrákosodik stb. A közelmúlig csak homoszexuális férfiak módszere volt - mivel más módon nem tudtak szexelni. Idöközben azok is alkalmazzák, akik nem ismerik be - saját maguknak sem, - hogy ilyen hajlamaik vannak. NEkem a saját egészségem fontosabb, mint az ilyen divatok, ezért minden szivfájdalom nélkül lemondok róla. (Öszintén szólva kisértést se érzek rá.)
Én sem próbáltam még sosem, és egy pasim se kérte, pedig volt néhány, úgyhogy ezek szerint még nem mindenkit kerített ez annyira hatalmába, igen ez sajnos a pornóhatásnak is köszönhetõ.Nem mondom, hogy majd talán, ha megtalálom azt a férfit, akit imádok, kölcsönös bizalom és szerelem van, és eldöntjük, hogy kiszeretnénk próbálni, nem megyek bele kíváncsiságból, d egyelõre jegelem ezt a témát, amúgy is sokszor érzékeny meg fáj ott, ezért nem szeretném az egészségemet emiatt kockára tenni, míg nagyon szûk és edzett puncim van, talán van akinek ez is elég, remélem...
A pasim szeretné, de engem nagyon nem vonz a dolog, így nem is hagyom neki. Minimális kíváncsiság van bennem, de ez bõven nem elég nekem ahhoz, hogy azt mondjam, hogy mehet a menet. A pasik szerintem egyrészt a pornóból szedik ezt (ott szinte minden csajt seggbe nyomnak, és persze élvezik de nagyon), másrészt vonzza õket a "tiltott lyuk", elvileg szûkebb is, mint a vagina stb. De ha ennyire undorodsz tõle, akkor persze kerüld el messzire.
szerintem is undorító. Olyan mint ha egy pasi seggébe dugná vááá undorító de nagyon.
Miért lenne ez fájdalmas? Valamit ahhoz rosszul kell csinálni. Nekem sosem fájt, nagyon is jó.
Kedves kérdezõ! Ameddig nem próbálod ki nem tudhatod. Ha olyan a partnered aki törõdik veled akkor nem fáj és csikló izgatással extra élményt nyújt. N:30
A tegnapelõtti 21:38-asnak: Ezeket a tényeket már mind megcáfolták. Kellõ körültekintéssel és óvatossággal nincs semmi mellékhatása(persze nem a napi többszöri alkalomra nézve) Attól meg nem lesz meleg senki ha seggbe akar dugni egy csajt.
Hát eléggé undorító sztem is. 1. az a végbelem, örülök ha kijön onnan az a valami nemhogy még valaki beljebb nyomkodja... 2. eléggé fájdalmas, egyszer kipróbáltam, azóta soha senkinek nem hagynám 3. a pasik többsége a pornó miatt akarja kipróbálni, és én biztos nem teszem tönkre az egészségemet azért h nekik legyen egy kis "plussz" a szexben
Hülyeség hogy a "pornó miatt". Másrészt odafigyeléssel és törõdéssel nem kellemetlen. A barátnõm nagyon szereti és élvezi mivel új érdekes érzés ami izgatja. Másrészrõl a férfi szemszögébõl melegebb és szorítóbb érzés. Ha a nõ és a férfi is eléggé oda figyel akkor egyáltalán nem fájdalmas és undorító. Persze 3-4 havonta ha csináljuk mivel tisztában vagyunk vele hogy mik a hátrányai így idõt hagyunk regenerálódni annak aminek kell. Szóval csak egy megfelelõ partner kell és sok elõkészület mert ha közben arra gondolsz hogy ez neked egyáltalán nem lehet jó és csak azért csinálod mert megkért rá a párod akkor az nem is lesz jó. Pl mi úgy csináljuk hogy elélvezek elõtte így nincs gond a mérettel. Nehezebb a férfi számára a behatolás de a nõnek kifejezetten elõnyös mivel benne keményedik meg újra (nekem nincs problémám hogy újra kemény legyek de lehet egyeseknek nem megy) így fokozatosan szokja meg a méretet így nem fájdalmas és persze síkosítót használunk. Szóval izgalmas, új és izgató érzés lehet mind a nõ mind a férfi számára persze ha ésszel csinálja az ember.
(az elõzõ hozzászóló) Persze egyes nõk egyáltalán nem bírják és ekkor férfiak nem lehet erõltetni ezt mint egy kisgyerek "hogy de én akkor is akarom" és még bömbölsz is hozzá. Hallottam már ilyenrõl is hogy a férfi elvár bizonyos dolgokat ami meg hülyeség.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!