Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretik pasik (234 db)

A pasik miért szeretik azokat a nőket, akik csak kihasználják őket?

Miért szeretik a férfiak azokat a csajokat, akik pasifalóak.

Legjobb válasz: És a nõk miért azokat a pasikat szeretik akik csak kihasználják õket?

Egy rendes lány általában nem kezdeményez, ha odamegyünk ott a bizonytalanság hogy visszautasít. Amelyik nõ kezdeményez, ott nincs ez a bizonytalanság, sokkal kevésbé stresszes az egész. Tudod, mi is a kényelmes megoldásokat szeretjük.
És a nõk miért azokat a pasikat szeretik akik csak kihasználják õket?
A ribiket én is szeretem , de csak egy éjszakára!!!! Szerintem olyan hogy gyengéd, nõies, hûséges nõ már nem létezik vagy ha igen azzal csak egy a baj!!! Hogy nem az Enyém!!!
isten õrizz
Önmagában attól nem lesz vonzóbb ha kezdeményez.
A kérdező hozzászólása: Az utolsó elõttinek szólt az elõzõ komment. :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsónak köszi a választ. :) Ezek szerint azok a csajok vonzóbbak, akiken látszik, hogy könnyen kaphatóak?
Két verzió van, a pasi olyan amilyet írtál, a másik olyan, hogy kerül ezeket a nõket.
A kérdező hozzászólása: Nem a fordított helyzetre vagyok kíváncsi, hanem erre.
igen otthon xD :D és itt válaszolunk :DDD
Szóval ez van nagyrészt a nõknél és a pasiknál is! Másképpen akkor minden normális , hûséges rendes szép illetve jóképû, pasi és nõ otthon ül egyedül????
most akkor tedd fel a kérdést megint, csak cseréld le a nõket pasikra, és a pasikat nõre. és válaszold meg a saját kérdésed
A kezdeményezõ még nem jelent könnyen kaphatót. És egyértelmû, ha bejön a csaj aki kezdeményez akkor senki sem olyan balfék hogy elrontson egy tuti helyzetet. Mondjuk a foglalt pasit is jellemzi ha elcsábul. Nekem semmi bajom a kezdeményezõ féllel akkor, ha tisztán játszik és elõre tudni hogy mire számíthatok tõle. 26 ff

Szerintetek miért szeretik a 18-20éves pasik a 14 éves csajokat?

Egyre jobban azt vettem észre hogy a 19-20 éves pasiknak 14-15 éves barátn?jük van.jó oké hogy egyre érettebbek a 13-15 éves csajok küls?leg ... áá nem értem xD

Legjobb válasz: Nem tudom. De az még jobb kérdés, hogy miért szeretik a 28-30 éves pasik a 14 éveseket?? Ezt soha nem értettem.:DD

Nem tudom. De az még jobb kérdés, hogy miért szeretik a 28-30 éves pasik a 14 éveseket?? Ezt soha nem értettem.:DD
Mert ronda pedo köcsögök akik nem tudnak felszedni egy korosztályuk béli csajt, mert igen bénák.
mer fincsi friss husi, finom puha bõr, hamvas pina, és könnyen felszedhetõk.
mert a hülye kis csitriket még nagyon könnyû átverni és az orruknál fogva vezetni...
Mert a 14 éves kis csajoknak könnyû átcseszni az agyát És amúgy is egy alkalomra jók lesznek X éves lány
Talán mert könnyen kaphatóak, és utána könnyebb dobni is õket...Talán mert tudják, hogy igazából õk csak kaland, és komolyabb úgyse lesz....
Szerintetek miért szeretik a 18-20éves pasik a 14 éves csajokat? Egyértelmû: mert nem tudnak megfelelni egy 18-19 éves lánynak. -mert ba*lfékek -sza*r pasik az ágyban -lúz*er, pedofil pö*csök -éretlen is fas*zok...nem kéne 18 évesen nemi életet élniük, mert éretlenek rá.
Akkor nekem nagyon gyerekes nõkkel volt dolgom eddig. :D
amúgy lehet azért mert több mindent bevállalnak mint a mostani 18 éves lányok...és büszkék lennének arra hogy felszedtek 1 náluk jóval fiatalabb csajszit:) (L/15)
Izgatja õket a friss pipihús meg talán az, hogy elvehetik nekik. Érdekes, engem miért nem akartak ennyi idõsen felszedni az idõsebb fiúk? Pedig külsõre teljesen átlagos vagyok.
ha belegondoltok, hogy a mai tizenéves lányokat kihasználnak, becsapnak, milyen hozzáállásuk lesz 25 évesen egy bármiyen párkapcsolathoz? Pont az ilyen pedofilhajlamú, semmirekellõ lúzerfasz*ok miatt lesz egy csomó kiégett (nem kiélt!), kiábrándult egyedülálló, és leszbikus nõ.
Szeretni?? Minek? Jönnek azok maguktól is....
Mert imádok 30-40 kilókat emelgetni !
szereted-nem szereted, tök mindegy, 14 évesen nem lehet nõ.
:32-es. Én fõként most arról a lányról beszélek, akit szeretek.. :D
"Mert már nõk" hahahahaha LOL, mirõl beszélsz? 14 éves, az még nem is lány, kislány. Esetleg nõnek hiszi magát, de attól nem lesz nõ hogy egy kiló smink van rajta meg több f*szt fogott mint kilincset.
Mert a többségét könnyebb megfektetni!Le lehet pontozni, de így van!
Mert már nõk (van köztük), de nem mocskolta be õket olyan szinten a világ (arányosan nézve, persze), mint a 18+ lányokat.
A kérdező hozzászólása: te tuti pasi vagy :D
A kérdező hozzászólása: igazad van 3.ik válaszoló :) erre nem is gondoltam :D :P xD ez fájt :D
A kérdező hozzászólása: Háát nem tom sztem inkább szeretnek velük b...ni :D de mivel jobbak mint egy 18 éves ? :D vagy azért mert még irányíthatóak ?
szeretik õket, vagy szeretnek velük ...ni?
A kérdező hozzászólása: Háát nem tudom am h így mi lesz ... de már ha bulizni megyek akkor is már a bulizók fele 14 éves :S

Miért szeretik a pasik a mélytorkot?

Legjobb válasz: A pasik nem szeretik a mélytorkot, csak szeretnék, mert minden pornófilmben ez van, és akkor csudijó!!! A mélytorok egy technika, amit a nõnek meg kell tanulni, és sok gyakorlás kell hozzá. Azt csak megemlíteném, hogy a pornós nénik esetenként szurit kapnak a nyakukba, hogy ellazuljanak az izmaik. A garatreflex kikapcsolását sem olyan egyszerû megtanulni. A hullám elindítója a Deep Throat címû pornófilm a '70es évekbõl. Mókás kis film, ajánlom mindenkinek :)

A pasik nem szeretik a mélytorkot, csak szeretnék, mert minden pornófilmben ez van, és akkor csudijó!!! A mélytorok egy technika, amit a nõnek meg kell tanulni, és sok gyakorlás kell hozzá. Azt csak megemlíteném, hogy a pornós nénik esetenként szurit kapnak a nyakukba, hogy ellazuljanak az izmaik. A garatreflex kikapcsolását sem olyan egyszerû megtanulni. A hullám elindítója a Deep Throat címû pornófilm a '70es évekbõl. Mókás kis film, ajánlom mindenkinek :)
Miért ne? 20F
Nem neked szántam, hanem az elõttem szólónak !
A kérdező hozzászólása: szeretem a páromat és szeretem így is kényeztetni. szeretem mikor látom az arcán hogy nagyon élvezi úgyhogy ebben semmi kényszer nincs csak érdekelt más srácok véleménye :)
jó az:D
hm, én a szexben nem szoktam divat kedvéért csinálni semmit és olyat meg fõleg nem ami nem esik jól ! a szexben csak olyat szabad csinálni, amit mindkét fél élvez, az már régen rossz, ha olyat csinálsz amit nem élvezel, de a másik elvárja , vagy csak a másik kedvéért csinálod ! utolsó elõtti vagyok , legalábbis voltam míg ezt meg nem írtam :) )
Nem jobb csak egy hülye divat! Fõleg mikor az ember látja, hogy neki nem jó csinálni.
hát szerintem más érzés, mint a sima szopás ! Már eleve azért is mert ott bent sokkal szûkebb, mint a száj maga szopásnál és a makk kerül szorító helyzetbe, ami amúgy is a pasik legérzékenyebb része ! aztán ott van maga a látvány, hogy féltett kincsük teljesen eltûnik párjuk szájában! ha meg a lelki oldalát nézzük akkor ez egy bensõséges kapcsolat a szexben! Én imádom a páromnak csinálni, engem baromira lázba hoz, ahogy a szemébe nézek közben , áááááá !
Így már értem. Az én pasim azt mondta, nem érez lényegi különbséget, hogy annyival jobb lenne, hogy most már csak így akarja. Ezek szerint nem is jobb? :)
A kérdező hozzászólása: én is meg tudom csinálni mindenféle injekció nélkül csak a párom sem tudja megmondani h mitõl jó az neki... és kíváncsi vagyok.
Azért szeretik mert olyankor a hangszálaid rezegnek (fõleg ha hangot is adsz ki) és az izgatóbb nekik:)
A kérdező hozzászólása: úgy értem h akkor mit éreztek vagy mivel jobb mint egy ún. sima sz*pás?
téynleg más érzés nekem is csinálták már..és az naon jo érzés volt...és ép mondtam neki "most naon jo" és álitalag akkro volt bent a szájába tövig...

Miért szereti annyira a pasim ha leszopom? Miért szereti az extrém helyeket?

miért?? meg miért szereti annyira ha leszopom?? fiuk miért olyan jo érzés?? mer nekem is jo csak ö mindig mondja annyira szereti mer nagyon jo érzésmeg stb. ennyire?? és fiuk miért jo nektek ha extrém helyeken csináljuk ?

Legjobb válasz: ha annyira szereti a szopást biztos jól szopsz legyél rá büszke nem minden csaj tud... és igen akkor annyira szereti extrém helyrõl nincs fogalmam gondolom ilyenre gerjed sokan vannak így

ha annyira szereti a szopást biztos jól szopsz legyél rá büszke nem minden csaj tud... és igen akkor annyira szereti extrém helyrõl nincs fogalmam gondolom ilyenre gerjed sokan vannak így
Nem tudom, kérdezd meg tõle :) Mindenkinél más... Én csak a kocsiban szeretem ha leszop a barátnõm, egyrészt mert jó érzés, másrészt mert szeretem az autókat is, és ez egyfajta felsõbbrendûség érzetet ad nekem, hátradõlök, megy a zene, becsukom a szemem, és csak élvezem :) Persze otthon se rossz.
A kérdező hozzászólása: de az extrém helyet a sexhez is szereti (padon , mosdóba, házibuli, egyszer csináltuk hátsó sorba moziba , tóparton naplementében...stb.)
Azt tudom mondani én is, hogy valószínûleg ügyesen csinálod és ezért szereti, lehet azt úgy is szopni, hogy "na megcsinálom már neki ne sírjon a szája", az ilyen hozzáállással lehet agyonütni az egészet, és hidd el aki így van vele annak nem áradoznak, hogy "milyen kellemes érzés". Extrém helyek? A lebukás lehetõsége izgalmas! Ez perverzitás én személy szerint átérzem :D.

Hol lehet olyan pasit találni akinek nem az számít h hogy nézek ki? ! Komolyan minden pasinak csak a cicababák tetszenek? ! Miért szeretitek ha egy halom smink van a csajotokon? !

Legjobb válasz: Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.

Mindegyiknek számít hogy nézel ki. Nekünk nõknek is számít, hogy néz ki egy pasi. De nem mindegyik felszínes, és mindnek más tetszik. Hidd el míg ennyire negatív, és általánosító vagy a férfiakkal szemben, nem azért nem lesz pasid, mert esetleg nincs sminked és cicababa kinézeted. Ha lenne se futnának utánad, ezzel a hozzáállással.
Azért van halom smink és parfüm a lányokon mert büdösek és rondák.
ezt a honnan veszed h így van?
Én meg azt nem értem miért feltételezik ha egy nõ kicsit sminkeli magát és nõiesen öltözködik miért nézik egybõl egy ócska ostoba ribancnak. Mondom úgy, hogy ritkán sminkelem magam, nincs hozzá türelmem és szeretek sokáig aludni. :) Meg kell ismerni az embereket egyénenként és hagyni a fenébe az általánosításokat. 21/N
Ilyen férfit a vakok és gyengén látók intézetében találsz.
Pontosan elõzõ elõtti valaszolo. Hogy valaki igényes nem egyenlõ a cicababaval!! -.- itt az ido te is kezdj valamit magaddal!! Mindenkibol mil lehet hozni a legtobbet!!!
A kérdező hozzászólása: #11 hát nem hiszem h csak ezt hisszük. De sajnálom akkor h nem ismerlek. .
A kérdező hozzászólása: Én nem mondtam h cicababaság alatt azt értem h valaki nõiesen öltözik és néha kicsit sminkel..
20-as te h*lye vagy az biztos
Ha ronda is vagy , meg a hozzallasod is ilyen, akkor ne nagyon csodalkozz ha nem talalsz pasit..:D
A férfiak a szemükkel, a õk a fülükkel lesznek szerelmesek. Sajnos ez evolúciós berögzõdés; a szép nõk valószínûleg nõiesek és termékenyek. A pasiknak meg az a dolga, hogy továbbörökítsék a génjeiket, tehát nyilván olyat KELL választaniuk párként, aki alkalmas rá. Viszont szerencsére a szépség terén megoszlik a pasik ízlése, így elõbb-utóbb jó eséllyel mindenki párra talál.
Írj rám kérdezõ, garantáltan nem bánod meg :D.
28-as te lúzer p*cs!
A kérdező hozzászólása: #29 egyet értek
Akkor ne kérdezd hol lehet ilyet találni!Ha luzer p.cs vagyok!Nekem a belso a fontos, de inkább hagyjuk.
mert hogy nézel ki?
Itt vagyok!!!!!!
Így van. Am nem értek egyet ezzel a cicababás résszel ...de te most kb a normal csajokat maris a halom sminkessel hozod osszefuzesbe.....a ketto nem egyuttjar
Ez butaság.. Azért fontos hogy nézzen ki valahogy, de nekem nem kéne egy "pláza cica" 17f
Megint egy általánosítás.
A kérdező hozzászólása: #1 tapasztalatból veszem.
A kérdező hozzászólása: #4 bocsánat akkor tisztelet annak az 1%-nak
Meg kell találnod a hozzád valót! http://usite.hu/x/1097
Mindig ilyen kérdés van.Lehet valaki cicababa, ha belül üres.Kisugárzás fontosabb, hogy mosolyogj, legyél jókedvû, ezt a pasik is egybõl észreveszik:)
Engem már nem érdekelne hogy néz ki csak találjak 1 normális csajt :D
Ki mondta, hogy szeretjük? Csak ti csajok hiszitek ezt. Valószínû még nem futottál össze velem, mert akkor nem született volna meg ez az idióta kérdés sem.
na mutatsd hogy nézel ki?..
Ez baromira nem így van, de azért minden fiúnak van egy szint, hogy mennyire legyen szép a csaj.Attól függ hogy nézel ki?
Miert sír mindenki azon hogy külsõ igy meg úgy! Arra fogják ezek az emberek hogy milyen felszínesek az emberek....nem errõl van szó.jó az is van de különben a legbénábbul kinézõ emberbõl is ki lehet hozni s legtöbbet!! Annyi a lényeg hogy ápolt és igényes legyél a többi részlretkérdés. A belsõ fontos. Tudjuk.meg a külsõ.miert? Mert a szerelem = TESTI és LELKi vonzalom. Oersze van hogy nem tetszik meg elsore hanem beleszeretsz es akkor õ lesz számodra a legszebb....(de a külsõ ami megfog a belsõ ami megtart ;) )
Azért látod így kérdezõ, mert te csak a srácok kb. 20%-át veszed észre, akik olyanok. Számodra õk a "minden pasi", pedig valójában csak az ötödrészük olyan.
attól h cicababa valaki, még nem azt jelenti h szép vagy szexi vagy igényes, attol lesz valaki összességében cicababa, hogy mûnek néz ki, a külsõre megy, szolibarnam ondjuk, meg vasalt hajú, esetleg egy kiló festék, meg szexi ruha, nagy karmok, magassarkú ridikül, de lehet egy nem plázacica is bombázó kisk osztümben, blúzban, vagy sportos ruhában, nagy mellek nélkül, van kainek a rövid haj jól áll, mert olyan szép kis arca van, meg smink nélkül is gyönyörûek a szemei, sõt akkor szép igazán, és jó a tartása, meg tök jó alakja van husisan is, vagy vékonyan is meg akkoris ha fehér a bõre, elvégre nem romák vagy négerek vagyunk volt kai szexibb meg szebb volt hosszú naciban lapos talpuban meg hosszú karcsúsított szövetkabátban alig sminkben, mint az aki miniben volt, tûsarokkal, meg kivágott felsõben, hosszú hajjal, mûszempillákkal van aki inkább nevetségesen néz ki közülük van aki rocker, de olyan rocker vagy goth csaj, hogy pl van piercingje, meg eg két tettoja, és bakancsba jár, vagy egy csaj mondjuk tornacipõben és hozzá felvesz egy farmerszoknyát, néha olyan jol tudnakk inézni :)

Minek kell prémium felhasználónak lenni facebook csajok pasikba ahhoz, hogy egy nyamvadt képet ki tudjak nagyítani ? Nem tudom miért szeretik ennyen a facebookot mikor ilyen dolgokat se. Bezzeg a mvyp randi, iwiw csajok pasik.

Legjobb válasz: "Minek kell prémium felhasználónak lenni facebook csajok pasikba ahhoz, hogy egy nyamvadt képet ki tudjak nagyítani ? " P.É.N.Z. "Bezzeg a mvyp randi, iwiw csajok pasik." Az iwiwen se sokat tudsz csinálni a Cs&P-ben ingyen.

"Minek kell prémium felhasználónak lenni facebook csajok pasikba ahhoz, hogy egy nyamvadt képet ki tudjak nagyítani ? " P.É.N.Z. "Bezzeg a mvyp randi, iwiw csajok pasik." Az iwiwen se sokat tudsz csinálni a Cs&P-ben ingyen.

Miért szereti a pasim ha kinozhat szex közben?

A pasim egyszerűen imádja ha kinozhat szex közben.. egyszer volt olyan hogy már nagyban aludtam és arra keltem fel hogy a pasim már javában basz engem.. Meg volt olyan is hogy vett a szex shop ba ilyen bilincset és azt mondta hogy próbáljuk ki én meg belementem, ami utána történt az szörnyű volt.. ugye odabilincselt, először csak normálisan szeretkeztünk kb. fél órán keresztűl, utána mondtam neki hogy engedjen el, de ő nem engedett.. 4 órán keresztűl baszott, harapdálta a p*nám, ilyen kisdarab csövekkel ütögette, közben állandóan izgatta a csiklómat és én már ugy orditottam mint senki más, önkivületi állapotban voltam.. aztán megigérte hogy nem fog ilyet csinálni többet csak játszunk olyan bilincseset, csakhát megint eljátszotta és ez még rosszabb volt.. Nem tudom mit mondjak neki, mert amugy meg nagyon szeretem.. lehet hogy csak én reagálom túl.. Miért szereti ha kinozhat engem szex közben ? Fiúk ti szoktatok ilyet a barátnőitekkel csinálni? ha igen miért?

Legjobb válasz: Két pofon, és lépj le keress olyan embert akinek van normális szexkultúrája... Ha az egyik félnek valami már nagyon fáj, az nem jó és nem élvezetes. Ne haragudj, de beteg a pasid :/ Hagyd ott, elhiszem, hogy szereted, de te magad mondod, hogy kínoz, neked ez kín õ meg figyelmen kívül hagyja...

Két pofon, és lépj le keress olyan embert akinek van normális szexkultúrája... Ha az egyik félnek valami már nagyon fáj, az nem jó és nem élvezetes. Ne haragudj, de beteg a pasid :/ Hagyd ott, elhiszem, hogy szereted, de te magad mondod, hogy kínoz, neked ez kín õ meg figyelmen kívül hagyja...
Azonnal hagyd el! Menj el tõle olyan messzire, amennyire csak lehet! Ez azért már tényleg beteges.
ez az ember nem normális, hagyd ott a francba, késõbb még tovább fajulhat a dolog, esetleg megver stb...
a ostoba vagy maradj vele
Magyarán kétszer megerõszakolt és számodra nem egyértelmû még a válasz? Hát akkor magadra vess amikor majd az lesz a hírekben, hogy az elmebeteg pasi kinyírta a barátnõjét.
A kérdező hozzászólása: de nem erõszakolt meg, mert eleinte én is benne voltam a dologban már mint ebben a bilincses témában
De pontosan azt tette. Aki nem áll meg amikor te már nem akarod az erõszakot követ el. De ha ilyen buta vagy, akkor magadra vess.
jobban szorít annyival jobb
gyulolom az analt L
kb annyira szakad szét mint a szád az evéstõl vagy a sz..pástól
de amúgy nekem a nuncus is megteszi :)
Néha jól esik, de nem szabad túlzásba vinni, mert elég kellemetlen lehet, mert elernyednek az izmok.
Jah, csak vigyázz ám, mert szétszakad a záróizma, mint a buzsiknak:PP
Jó hát! : D Persze nem kell túlzásba vinni, de olykor-olykor (a kezdeti nehézségek után) szerintem élvezhetõ. (NE írjatok privit, nem fogok válaszolni.)
Nekem az tetszik, hogy zárójelben még meg is magyarázza, hogy mi az az análszex :D Egyébként nyilván egyénfüggõ. Van aki élvezi, van aki nem. És persze sok múlik a pasin is, a türelmen, esetleg eszközökön.

Miért szereti szinte az összes lány a deszkás, bmx-es pasikat?

Legjobb válasz: A jóképû gyorsasági motoros pasikat szeretik!!! Tapasztalat.. :P

A jóképû gyorsasági motoros pasikat szeretik!!! Tapasztalat.. :P
azért* bocs
Én se szeretem az ilyen fiúkat.
Mert jókat lehet velük bandázni, ügyesek, többségük jóarc:) Emellett tetszik a stílusuk. (Csõgatya, póló, deszkáscipõ) Én is hasonló ruhákat preferálom. És alakalomadtán el lehet velük menni focizni, kosarazni vagy akár csak beülni velük valahova.:) egy 17 éves bmx-es fiú 16 éves barátnõje:)
Én az olyan pasikat szeretem, akik nem nagyképûek, viszont nem is csúnyák..:D és ezek általában a deszkás és a bmx-es pasik...persze minden típusból van kivétel is..:S
én pl egyáltalán nem szeretem ezeket a "csinifiúkat":s inkább a kishajú/kopasz kigyúrt fiúkat szeretem=)
ez am télleg igy van.. énis õket szeretem, meg bnõm is. én aszért mert: cukik:) sztem helyesek jó a hajuk jó a stílusuk ..
Én egyáltalán nem szeretem õket
bmx-es pasik?? Ez [email protected]ás... XD Inkább a fullos autós pasikat!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :)
21:49 hát..13 évesen nem hiszem h 16-18 éves korosztályból kellene választanod.. õk meg téged fognak értetlennek tartani. Ja és hidd el a te korosztályodban (13-14) is vannak normálisak, nem kell egybõl azt h éretlenek, mert olyankor még senki sem olyan komoly, akkor még nem is kell szerintem. Én max. 1-2 évvel szeretem ha idõsebb nálam a pasi, max.egykorú velem. 15L
23:18-Ennek örülök=)..de nem?azok a férfiak..nem pedig a mostani télleg "csini"háát -emberek..mert ezek nem fiúk:/ 21:38-akkor ezekszerint én egy nagyonis érett nõ vagyok=) de még csak 14leszek:) ... és szerintetek(bocsi hogy ideírom ezt) de szerintetek baj ha mondjuk nekem(13, 5)inkább a 16-18éves fiúk jönnek be? szerintem ezek a 13-15évesek annyira éretlenek(persze mindig vannak kivételek) 22:06-os voltam
Kérdezõ, légyszíves ne általánosíts:) Nem az összes lány szereti, ahogy látod én sem és még páran a kommentelõk közül sem szeretjük:D Hogy miért? Mert a legtöbb csak vagánykodni tud, nagyképûek és mindenkinek beszólogatnak vagy lenéznek. (Persze nem mind, vannak olyanok akik elég jófejek) Én meg amúgy eleve nem is szeretem az olyan srácokat akik vagánykodnak.. És ahogy más is írta, általában a 13-16 éveseknek jön be ez.Egy idõ után õk is kinövik:) .
13-16 eves kiscsajoknak bejonnek, akimar kicsit erettebb, az nem all szoba bekepzelt, vaganykodo sracokkal.
Nekem azért nem jönnek be mert õk általában gyerekek :D 22/L
Hát nekem sem éppen az eseteim... Valamiért nem túl szimpatikusak. Ez van. :) 18L
Ja amúgy így van:D a sok tucat... egyszer majd kinövik.. mondjuk úgy 13 éves koromban nekem is tetszett pár ilyen langyifiúka... de két évre rá kinõttem szóval ha így 15 évesen visszagondolok csak nevetek az egészen:D
A kérdező hozzászólása: odaírtam, hogy "szinte"
én kifejezetten utálom ezt a stílust szóval légyszi ne általánosíts... amúgy ez kb olyan mintha én aztkérdezném miért szereti az összes pasi az üresfejû szõke lufimellû cicababákat. nyilván ezt is hülyeség lenne megkérdezni
22:06-os! Teljesen igazad van!!!! :) Nekem pont így néz ki a párom. ( kopasz, izmos, tattooja van) Bár Õ 25 éves, nem 17.....
Én IMÁDOM õket!:$ :)

Csajok miért szeretitek ennyire a fekete pasikat? Mit tudnak ők amit mi nem?

Legjobb válasz: Én nem szeretem õket... Sõt....:( a magyar pasik a legjobbak:D

Semmivel se tudnak többet, csak pusztán kiváncsiságból, divatból, hencegésbõl vannak velük. Manapság ez a sikk, egy pár év múlva már szerintem az ázsiai fiúk lesznek felkapottak, már most is vannak felhangok, a média gerjeszti az egészet, pl. a csillagszületikes bad boysban is volt vagy kettõ.
Nekem feka fiúm van..Nos szerintem sokkal szexybbek...a testük, a kisugárzásuk....persze nem mindegyiknek;)de ha szeretsz vkit akkor teljesen mindegy, h milyen a bõre színe és h honnan jött...
Én nem szeretem õket... Sõt....:( a magyar pasik a legjobbak:D
Én nem szeretem õket xD De szerintem vannak még páran így...
A nagyobb pénisz egy legenda... Kimutatták, hogy átlagban egy centivel sem nagyobb a feketebõrüeké...
Semmit, csak 10 centivel nagyobb a farkuk!
Mit tudnak, amit mi nem? +40 cm
Én ffi vagyok, és utálom öket:@
érdekesebbek...
Én nem szeretem a feka férkiakat, mint pasikat! Mint emberrel nincs velük bajom, de valahogy nem látom õket vonzónak! Az nagy hülyeség, h a péniszük miatt van ez a rajongás. Vagy ha valaki amiatt vágyik rájuk, akkor sztem az elsõ szex után rájön, h nem éri meg! Én nem voltam még feka sráccal, de volt már olyan pasim, akinek átlagon felüli volt a mérete, de nem volt vele jó a szex! Bárhogy próbálkozott, nekem fájt (vele volt ilyen egyedül!) Szóval sztem az elsõ szex után már nem vágynak a nõk az extra méretre! Bár lehet, h tévedek, de nem egy embernek ugyanez volt a tapasztalata! De ismerjük be, gyönyörûek a félvér gyerekek!!! 24/L
Azért azt nem állítanám, hogy jobban szeretem a csoki fiúkat, magyar srác az élettársam és imádom. De mégis miért szeretjünk õket? Én speckó azért, mert sokkal másabb a kisugárzásuk, a mentalitásuk, sokkal karakánabb a kiállásuk. Csak nézd meg azt, hogy egy magyar sráccal sokkal nehezebb az ismerkedés. Úgy értem, pl. utcán rám nézel, tetszem, egy kicsit mosolyogsz, visszamosolygom, te pedig tovább mész. Ezzel szemben egy egy csokika, ha visszamosolygom, megkérdi hogy vagyok. :) No és igen.. Az ágy sem elhanyagolható szempont. Életem legjobb szexuális élményét egy afro sráccal éltem át. Olyan élményem senki mással nem volt, mint vele. Három sötét bõrszínû barátom volt és mindegyikõjüknél jellmezõ volt, hogy éreztem, hogy õ a férfi. Sokkal vadabbak, sokkal jobban irányítanak. Én pedig nõként szeretem érezni, hogy valaki férfi. De sajnos ezt magyar pasinál még nem éreztem ennyire erõteljes szinten, mint náluk. Mellesleg mind a három srác jóval nagyobb mérettel rendelkezett odalenn, mint bármelyik fehér. Az pedig, hogy ez kinek jó, kinek nem, mindenkinek a saját dolga. Igazság szerint nekem sokáig hiányzott a nagy rúd. Hirtelenjében talán ennyi. Remélem kielégítõ volt a válaszom. Üdv: WM Azt hiszem nagyjából ennyi, amit el tudok
-Azt hiszem nagyjából ennyi, amit el tudok Sorry! ;)
Nekem egyedül az a visszataszito hogy a farkuk.Valahogy nekem nem jön be a nagy.Amugy igaza van az elõttem szólónak sokkal férfiasabbak, figyelmesebbek és nem csak magukkal törödnek meg azzal hogy megfektessen.
Mert emlékeztetnek Pákóra!
Ha szeretsz valakit, lényegtelen a bõrszíne. Nem gondolom, hogy minden nõ a feketéket szereti. Azt pedig felejtsétek már el, hogy minden nõ 30 centisre vágyik, már a 20onakármennyi sem kellemes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!