Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretik a pasik a nagy melleket (2 db)

A pasik miért szeretik szívogatni a lányok mellét? És a lányokat ez felizgatja? Mert engem nem nagyon.

Legjobb válasz: hát elsõdleges erogén zonának van fenntartva. általában a nõk szeretik, lehet te vagy a kivétel, de akkor mondjad a barátodnak hogy te jobban felizgulc ha pl.: afüled "vakarja". hát a férfi csak úgy szereti a melleket ezt nem lehet magyarázni. mindenki aki hetero azt izgatja a nõi test és a mell az egyik meghatározobb része.

hát elsõdleges erogén zonának van fenntartva. általában a nõk szeretik, lehet te vagy a kivétel, de akkor mondjad a barátodnak hogy te jobban felizgulc ha pl.: afüled "vakarja". hát a férfi csak úgy szereti a melleket ezt nem lehet magyarázni. mindenki aki hetero azt izgatja a nõi test és a mell az egyik meghatározobb része.
Hány éves vagy, amúgy?
Én sem nagyon szeretem:) Mondjuk lehet, hogy azért mert kicsi, és ez zavar, de egyáltalán nem izgat fel.:)
Ne izgulj én sem szeretem, szinte érzéketlenek a mellbimbóim, semmi izgalmat nem okoz. :-) ez van, ez jutott :-D
Én élvezem, a barátom pedig szereti csinálni, mert a mellemmel játszhat, és szereti a mellemet. Az, hogy te nem szereted, az azért van, mert nem vagyunk egyformák. Valakinek ez jön be, valakinek az.
Én teljesen kész vagyok tõle, bármikor csinálja a párom, egyszerûen imádom. Párszor el is élveztem így.. 22/L
Nem vagy egyedül, én sem élvezem, és én is lány vagyok:P A párom viszont annál inkább, lehet ezért is ûzi rajtam, mert azt hiszi nekem is éppoly jó. Szereti, ha simogatom, olyankor teljesen fel van izgulva :)
A kérdező hozzászólása: 18 vagyok, de bennem semmi vágyat nem kelt, az ilyen.
Eléggé szerelmes vagy a párodba? Vonzódsz hozzá? Mert ha nem akkor ez a probléma, szerintem..
úúúúú, hát amikor majd szétvet a vágy, és már totál kivagyok és szenvedélyesen, vadul szeretkezünk..áááh, az már csak hab a tortán ha a mellemhez ér bármilyen módon :) hogyan nem lehet azt élvezni???? :O 20/L
Én sem szeretem :P nem izgat fel egyáltalán, nem is engedem neki, mert nem jó érzés nekem.

Miért szeretik jobban a pasik a nagy melleket?

Legjobb válasz: Az elõbb leirtak igazak, de nem minden férfi van oda a nagy mellekért. Nekem voltak kis és nagy mellû barátnõim. Nem a mell nagysága vagy kicsinysége volt számomra fontos.(SZ)

Az elõbb leirtak igazak, de nem minden férfi van oda a nagy mellekért. Nekem voltak kis és nagy mellû barátnõim. Nem a mell nagysága vagy kicsinysége volt számomra fontos.(SZ)
Van, aki ezt szereti, van aki azt, nem vagyunk egyformák, éppen ebbõl kifolyólag az ízlésünk sem az. A nõk sem egyféle típusú férfit szeretnek: van, aki a mackósat, van, aki a vékonyat, van, aki a kifejezetten kövéret, van, aki az izmosat, és még sorolhatnám. Minden csak ízlés kérdése, tehát a kis mellû lányok ne keseredjenek el: vannak, akiknek õk az igaziak!
biológia! Nagy mell, széles csípõ=termékenység!
Mert az szép és jó és wáhh!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!