Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretik a pasik a hosszú (4 db)

Miért szeretik a pasik a hosszú lábú nőket?

Legjobb válasz: Mert a hosszú, formás (!) láb szexi. Mondom ezt kurtalábú tökmagként:)

Mert a hosszú, formás (!) láb szexi. Mondom ezt kurtalábú tökmagként:)
Istenem már az a kérdés. Egyébként úgy van ahogyan az elsõ írta.
hát én nõként ránézek (minden ferde hajlam nélkül élek) és látom, hogy szexi. az én lábam se rossz, de rövid, ez van, ezt dobta a gép. de a formás tényleg fontos, ismerek én olyan csajt, akinek hosszú a lába, de inkább egy sodrófához hasonlít... akkor inkább a sajátom. :D
mert minél hosszabb az út a cél felé, annál izgalmasabb a túra:P

Miért van az, hogy a lányok pasit szeretnének maguknak minden áron, ha meg együtt van velük a pasijuk viszonylag hosszú ideje (aki talán még szereti is), ezt a pasit nem becsülik meg, és más pasit szeretnének? Ez a tipikus ribi effektus, nem?

A megunta dolgot válaszként nem szeretném kapni.

Legjobb válasz: Nem ribiség ez, hanem egyfajta személyiségtípus. Ha hozunk egy döntést, bármivel kapcsolatban az életben, akkor mindig igyekszünk jól dönteni, de sosem tudhatjuk, hogy a másik döntés milyen életet hozott volna. Minden döntés veszteséggel is jár, még akkor is, ha a lehetõ legjobb döntést hozod. Vannak embertípusok (én is ilyen vagyok) akik ezeket a veszteségeket siratják ahelyett, hogy a jó döntésnek örülnének. Ez iszonyatos kétségeket és frisztrációkat szül, amiket aztán a másikon vezet le az ember, pedig a másik nem tehet róla, nem õ döntött. Érdemes ezt felismerni és változtatni rajta. Még nem tudom hogy kell, de rá fogok jönni.

Nem ribiség ez, hanem egyfajta személyiségtípus. Ha hozunk egy döntést, bármivel kapcsolatban az életben, akkor mindig igyekszünk jól dönteni, de sosem tudhatjuk, hogy a másik döntés milyen életet hozott volna. Minden döntés veszteséggel is jár, még akkor is, ha a lehetõ legjobb döntést hozod. Vannak embertípusok (én is ilyen vagyok) akik ezeket a veszteségeket siratják ahelyett, hogy a jó döntésnek örülnének. Ez iszonyatos kétségeket és frisztrációkat szül, amiket aztán a másikon vezet le az ember, pedig a másik nem tehet róla, nem õ döntött. Érdemes ezt felismerni és változtatni rajta. Még nem tudom hogy kell, de rá fogok jönni.
Szerintem a férfiakkal is ugyanígy van
Mit teszel meg a kapcsolat ellaposodása ellen? Õ mit tesz meg? A szerelem nem elég..magamból kiindulva, 14 éve együtt, elhanyagolt, nem foglalkozott velünk /2 gyerek/, magát is elhanyagolta, de szeretett..én meg most nem tudom, mert más pasi van kilátásban... 33/N
Ha ezért ribinek nevezed, akkor nem tudom ki nem becsül kit... Ne mindig a másikban keresd a hibát, elõbb nézz mélyen magadba, hogy te vajon mennyire tiszteled a barátnõdet, ha már a kérdést is így teszed fel. Nem piszkálódásképpen, hanem komolyan mondom. Nem a másikat kell hibáztatni, hanme TE tegyél meg mindent a kapcsolatért, és majd akkor van mirõl beszélned (vele, nem a haverokkal).

Miért szeretik jobban a pasik a hosszú hajat, mint a rövidet?

Legjobb válasz: Nem tudom, de ha a hosszú hajú nõ finoman meglóbálja a haját, az bizony beleég a férfi retinájába.

Nem tudom, de ha a hosszú hajú nõ finoman meglóbálja a haját, az bizony beleég a férfi retinájába.
szerettek beletúrni a hosszú dús hajba mi? :P 17L
Mert a hosszab az nõiesebb, ezzel ellentétben a rövis pedig férfiasabb! Bár vannak olyan nõk akiknek kifejezetten jól áll a rövid haj..
Én nem értelek titeket fiuk. A lányoknak kötelezõ kellék a hosszú haj vagy a nagy mellek a karcsú alkat? , , Mindenkiben ott lakik a tündér csak meg kell találni" DE ez így nem ér hogy a lányok csak ezekkel az adalékokkal szépek de a fiuk azok tökélyek és ha valami rossz szót szólunk akkor már bunkók vagyunk.
Mert ez hozzájuk tartozik, egy nõnek legyen hosszú haja, ami derékig minimum de inkább fenékig ér.Egy fiúnak legyen rövid haja, amit tud formázni zselével.
Hosszú haj egyértelmû egy csajnál, csakis hosszú lehet.
van olyan akinek nagyon szexisen áll a rövid haj...
Láttad a Durex reklámot? Hát én a végén lévõ rövidhajú csajra azt hittem pasi, és csak néztem, hogy miért csókolózik két pasas egy óvszer reklámaban...
A barátnõm egyszer táncolt nekem. Nagyon szexi volt, ahogy a haját "dobálta". Hosssssszú vörös haj..hmmm :)
nekem jól áll a rövid haj is, bár hosszabb most, viszont egy nõ nem a hajtól lesz nõies meg a mellektõl, akinek ennyibõl áll a nõiesség az tök gáz engem rövid hajjal is nõnek néznek, nemcsak alkatilag, az arcom miatt is a pasiknak is jól áll a hosszú haj, én szeretem, de nekem mindegy h hosszú vagy rövid, páromnak mindkettõ jól áll nincs olyan h ideálom amúgy rövid hajat igaz könnyû elfeküdni, de a hosszú hajat szárítgatni kell, nekem viszont a vállig érõ is goboncolódik a túl hosszú haj meg nem szép sztem én mindig ráfeküdtem ha meg folyton összekötve van akkor nincs értelme megnöveszteni
Mert az jól néz ki:)
Pontosan, mert egyszerûen gyönyörûûûûûû! Annyira beindulok ha a pasim kiengedi a derékig érõ haját, hogy csak na... :)
Mert nagyon szexi:)
Mert gyönyörû, ahogy száll a szélben :) Miért, a pasik miért szeretik, ha egy lány kiengedi a szép, hosszú haját? Egyébként nekem összefogva is tetszik, de pl. a hullámos/göndör hajúaknál általában elõnyösebb kibontva.
Nekem hosszú hajú barátom van és mindig kikönyörgöm hogy hordja kiengedve, de nem tudom miért, egyszerûen annyi erõ van benne hogy na! szerintem ez ösztönös valami lehet...
nem tudom...de ha már össze tudja fogni se feltétlen az igazi.... a raszta, a raszta máás, az mindenhogy gyönyörû legtöbbször :)
pff.....Jézusom..Mi abban a szép?!?!Ízlések és pofonok...
Ez elég gáz. Mármint hogy a lányok többsége hajra nedvesedik. Érdekes mi fiúnk miért nem izgulunk konkrétan hajra? Jézusom :S Haj...pfff
szexi ahogy meglibben náhaxD meg ha már hosszú, minek "takargatni":P
*irtó
Hát mert írtó dögös!!!!!
hú nem tudom, de attól teljesen beindulok :D
hú de nem szeretem egy fiún a hosszú hajat...
nem tudom miért szeretik de örülök ha így van:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!