Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretik a pasik a (210 db)

Miért szeretik a pasik a mélytorkot?

Legjobb válasz: A pasik nem szeretik a mélytorkot, csak szeretnék, mert minden pornófilmben ez van, és akkor csudijó!!! A mélytorok egy technika, amit a nõnek meg kell tanulni, és sok gyakorlás kell hozzá. Azt csak megemlíteném, hogy a pornós nénik esetenként szurit kapnak a nyakukba, hogy ellazuljanak az izmaik. A garatreflex kikapcsolását sem olyan egyszerû megtanulni. A hullám elindítója a Deep Throat címû pornófilm a '70es évekbõl. Mókás kis film, ajánlom mindenkinek :)

A pasik nem szeretik a mélytorkot, csak szeretnék, mert minden pornófilmben ez van, és akkor csudijó!!! A mélytorok egy technika, amit a nõnek meg kell tanulni, és sok gyakorlás kell hozzá. Azt csak megemlíteném, hogy a pornós nénik esetenként szurit kapnak a nyakukba, hogy ellazuljanak az izmaik. A garatreflex kikapcsolását sem olyan egyszerû megtanulni. A hullám elindítója a Deep Throat címû pornófilm a '70es évekbõl. Mókás kis film, ajánlom mindenkinek :)
Miért ne? 20F
Nem neked szántam, hanem az elõttem szólónak !
A kérdező hozzászólása: szeretem a páromat és szeretem így is kényeztetni. szeretem mikor látom az arcán hogy nagyon élvezi úgyhogy ebben semmi kényszer nincs csak érdekelt más srácok véleménye :)
jó az:D
hm, én a szexben nem szoktam divat kedvéért csinálni semmit és olyat meg fõleg nem ami nem esik jól ! a szexben csak olyat szabad csinálni, amit mindkét fél élvez, az már régen rossz, ha olyat csinálsz amit nem élvezel, de a másik elvárja , vagy csak a másik kedvéért csinálod ! utolsó elõtti vagyok , legalábbis voltam míg ezt meg nem írtam :) )
Nem jobb csak egy hülye divat! Fõleg mikor az ember látja, hogy neki nem jó csinálni.
hát szerintem más érzés, mint a sima szopás ! Már eleve azért is mert ott bent sokkal szûkebb, mint a száj maga szopásnál és a makk kerül szorító helyzetbe, ami amúgy is a pasik legérzékenyebb része ! aztán ott van maga a látvány, hogy féltett kincsük teljesen eltûnik párjuk szájában! ha meg a lelki oldalát nézzük akkor ez egy bensõséges kapcsolat a szexben! Én imádom a páromnak csinálni, engem baromira lázba hoz, ahogy a szemébe nézek közben , áááááá !
Így már értem. Az én pasim azt mondta, nem érez lényegi különbséget, hogy annyival jobb lenne, hogy most már csak így akarja. Ezek szerint nem is jobb? :)
A kérdező hozzászólása: én is meg tudom csinálni mindenféle injekció nélkül csak a párom sem tudja megmondani h mitõl jó az neki... és kíváncsi vagyok.
Azért szeretik mert olyankor a hangszálaid rezegnek (fõleg ha hangot is adsz ki) és az izgatóbb nekik:)
A kérdező hozzászólása: úgy értem h akkor mit éreztek vagy mivel jobb mint egy ún. sima sz*pás?
téynleg más érzés nekem is csinálták már..és az naon jo érzés volt...és ép mondtam neki "most naon jo" és álitalag akkro volt bent a szájába tövig...

Miért szeretik a pasik a szűz lányokat? Mi a külömbség szűz nő és nem szűz között? (Normális válaszokat ha lehet)

Legjobb válasz: Azért jo szüz lánnyal kezdeni ,mert neki ugymond még nincs szexuális "kulturája" és azzal hogy én vezetem be a szexualitásba igy olyanra formálhatom ami tökéletes. De egy oylan lány aki már volt pasival annak vannak összehasonlítási alapjai, van saját "terve" és kivitelezésre váró teknikája. Ami nem mindig klappol az én elképzeléseimmel. :) ilyen egyszerü a pasik 90% aki a szüz lányoakra hajt, ezért hajt rájuk. :D

Azért jo szüz lánnyal kezdeni , mert neki ugymond még nincs szexuális "kulturája" és azzal hogy én vezetem be a szexualitásba igy olyanra formálhatom ami tökéletes. De egy oylan lány aki már volt pasival annak vannak összehasonlítási alapjai, van saját "terve" és kivitelezésre váró teknikája. Ami nem mindig klappol az én elképzeléseimmel. :) ilyen egyszerü a pasik 90% aki a szüz lányoakra hajt, ezért hajt rájuk. :D
aki ez alapján választ barátnõt, az szeretné idomítani a lányt, és kevés az önbizalma
nem szeretik, max azok akik bénák az ágyban, mert egy szûz csaj meg úgy sem tudja milyen a jó szex:D
Nem tudom, a legelsõ barátnõm volt csak szûz meg akkor én is 17 évesen. Azóta egy lány sem volt szûz, és nem is számít nem is érdekel h az e.
nem mind szereti
Kisebb a teljesítés kényszer, elvégre bármit bárhogy is csinálsz, a lánynak nincs összehasonlítási alapja. Ezért például olyan férfiak, akik önbizalomhiányosak jobban boldogulnak egy szûz lánnyal.
Nincsen semmi különbség a kettõ között, csak a tapasztalat. Azért szeretik, mert a tapasztalatlan pasik a szûz csajok elõtt kevesebb eséllyel égnek be, illetve egy tapasztalatlan lánynak azt mutatod meg, amit csak akarsz, és tuti, hogy úgy csinálja, ahogy a pasinak jó, mert célirányosan azt tanítja meg neki, míg egy olyan, akinek elõtte több partnere volt, nem biztos, hogy tudja, mi jó az adott férfinek.

Miért szeretik a pasik a náluk idősebb nőket?

Nem sokkal, csak mondjuk pár évvel id?sebbeket. Sok pasitól hallottam, hogy volt 3-4-5-6 évvel id?sebb barátn?je, meg azt is, hogy szereti, ha a lány az id?sebb. Miért?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hány éves az illetõ... Én azért szeretem, mert nem tapasztaltabbak és érettebbek, mint az átlag fiatalok... 16 és F

Attól függ, hogy hány éves az illetõ... Én azért szeretem, mert nem tapasztaltabbak és érettebbek, mint az átlag fiatalok... 16 és F
a milf meg a mature az mar eltart.
Érettebbeket, tapasztaltabbak. De ez inkább csak tipp, én nem hajtok idõsebb nõre. És nektek nõknek miért az idõsebb férfiak kellenek?:)
Mert nagyjából a 20-21 alatti korosztálynak csak a bulizás, meg az "élés" a fontos(sose értettem miért jó összejönni haverokkal éjfélkor 1 parkban, és részegre inni magunkat... Ha már ivás, akkor film, üvegpohár stb, de túrázni vagy valami még mindig jobb). Csupán ennyiért! 16/f

Miért szeretik a pasik a szopást?

Legjobb válasz: Több oka is van. Egyrészt a puncinál sokkal hatékonyabb eszköz a megfelelõ kellemes érzés elérésére. Jobban tudja a csaj változtatni a szorosság mértékét, finomabb ingerlést lehet elérni szájjal,ráadásul közben a nyelvet is tudja használni,ami szintén izgató. Másrészt az a tudat is izgató,hogy a szájával elégít ki.Ez egyfajta alávetettség a férfival szemben. Olyan,mint amikor férfi nyal a nõnek. Nem pejoratív értelemben gondolom itt,hanem egyfajta enyhe perverzitásként.Persze nem perverzió,mert sztem normális,de mégis izgatóbb érzés fogja el az embert,mint egy sima közösüléskor. A szopás csúcspontja,ha beleélvezel a lány szájába.Ez még fokozza ezt a "perverz" érzést. Nem minden lány szereti,sõt sajnos nekem aki eddig volt egyik sem szeretett szopni,de van aki imádja.

Több oka is van. Egyrészt a puncinál sokkal hatékonyabb eszköz a megfelelõ kellemes érzés elérésére. Jobban tudja a csaj változtatni a szorosság mértékét, finomabb ingerlést lehet elérni szájjal, ráadásul közben a nyelvet is tudja használni, ami szintén izgató. Másrészt az a tudat is izgató, hogy a szájával elégít ki.Ez egyfajta alávetettség a férfival szemben. Olyan, mint amikor férfi nyal a nõnek. Nem pejoratív értelemben gondolom itt, hanem egyfajta enyhe perverzitásként.Persze nem perverzió, mert sztem normális, de mégis izgatóbb érzés fogja el az embert, mint egy sima közösüléskor. A szopás csúcspontja, ha beleélvezel a lány szájába.Ez még fokozza ezt a "perverz" érzést. Nem minden lány szereti, sõt sajnos nekem aki eddig volt egyik sem szeretett szopni, de van aki imádja.
nem vagyok benne biztos hogy ertem-e a kerdesedet, de ha esetleg megis ertem akkor az a valaszom, hogy mert jo erzes
Mert imádom, amikor a csajszi végigcsókol, majd kéjesen mosolyogva széép lassan letérdel elõttem, kigombolja a gatyámat, elõveszi, és a szájával kényezteti a farkamat. Sokkal jobban szeretem oda dugni, mint más testnyílásába!
Csak a melegek szeretik a szopást, a férfiak a szopatást szeretik
Én nem szeretem a szopást, csak ha szopnak 19 F
Azért amiért Te a nyalást!!!!!!
Én pl. sosem szoptam még, és nem is szeretnék. :) 24/F (Hülye kérdésre hülye válasz. Legközelebb egyértelmûen fogalmazz és ne tegyél már fel ekkora baromságot, pls. Szerinted mi a rákért szeretik a pasik, ha a farkukkal játszik egy csaj, pláne, ha nyelvvel, szájjal. Most komolyan. Nõjetek már fel végre.)
Én utálom a szopást és nem is csinálom:D Lány.
Én nem szeretem.
:O c::::3
I <3 szoptatás*-* :O c::::3
én is szeretem, ha szopnak, mert olyan jo.
mert állítólag lágyabb a felsõ ajak mint az alsó
A kérdező hozzászólása: Köszi 10/20 > 12:03-as!! A makk alatti tipped nagyon, de nagyon bejött! S az én pasim is nagyon érzékeny a hugycsönyílásnál. Szóval kösziiiii!
Ha arra gondolsz, miért szeretjük mi, srácok, ha leszopnak minket, akkor íme a válasz: addig nincs, aki beleszóljon a focimeccsbe.
Sokat gondolkoztam a kérdéseden, és arra jutottam, hogy az már egyénfüggõ, hogy ki hogy szereti, ráadásul akció közben is változhat, hogy mikor mi a célravezetõ. Mikor belekezdesz, mikor közeledtek a csúcshoz akkor is máshogy szeretheti. Sõt attól is, hogy épp mennyire vagytok beindulva. Ezt vele kell megbeszélni. Én annyira nem szeretem túl keményen, és gyorsan, kivéve ha ki vagyok éhezve teljesen. Jobb szeretm, ha közben a nyelvével is dolgozik (fõleg a makk alatt) de pld a makkom hegyén a húgycsõnyilás már túl érzékeny. Azon kivûl, hogy megbeszéled vele, hogy milyen ómdokon szereti az is célravbezetõ lehet, ha beleéled magad, és elképzeled mintha magadnak csinálnád. Nem egyféleképpen, hanem minél fantáziadúsabban, többféle módon, akkor biztos élvezni fogja.De hát ezt érezni kell :)
Kombináld a kettõt. Ha csak szopogatod, akkor bizonytalannak tûnsz, és nem leszel elég izgató. Ha pedig tövig bekapod, és ott fuldokolsz rajt' neki, akkor egy idõ után az se lesz jó, egyikõtöknek se. Szóval szerintem kombináld.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy hülye kérdés..., de én azt tapasztalom, hogy a pasim sokkal jobban kedveli a szopást, mint a sima szerekezést. Ez elöször meglepett, ... de élvezettel csinálom neki, hisz látom, hogy mennyire jó neki... Csak a "miért" maradt kérdöjel... Ja, és még annyit: szerintetek hogy az élvezetesebb: ha tövig benne van a szájban, vagy ha szopogatom neki? .... Bocs, a hülye kérdésért, de tényleg tudni akarom.... Köszike!
Elég hülye kérdésem van. Miben különbözik az ha valaki leszop attól, hogy benyálazom a makkomat és simogatom? 18/F

Miért szeretnek a pasik a barátnőjükkel így sétálni?

Többször láttam már, hogy nem úgy sétál egy pár, hogy egymás kezét fogják, hanem a fiú átöleli az egyik kezével a csajt, a kezét pedig a csaj csípőjére teszi; néha meg-megállnak, a pasi olyankor odahajol a csajhoz.

Legjobb válasz: nekem volt egy barátom, õ úgy szeretett sétálni velem, ha átöleltük egymás derekát

nekem volt egy barátom, õ úgy szeretett sétálni velem, ha átöleltük egymás derekát
én szerettem azt a fiút ölelgetni szép emlékek:)

Miért szeretik a pasik a hosszú lábú nőket?

Legjobb válasz: Mert a hosszú, formás (!) láb szexi. Mondom ezt kurtalábú tökmagként:)

Mert a hosszú, formás (!) láb szexi. Mondom ezt kurtalábú tökmagként:)
Istenem már az a kérdés. Egyébként úgy van ahogyan az elsõ írta.
hát én nõként ránézek (minden ferde hajlam nélkül élek) és látom, hogy szexi. az én lábam se rossz, de rövid, ez van, ezt dobta a gép. de a formás tényleg fontos, ismerek én olyan csajt, akinek hosszú a lába, de inkább egy sodrófához hasonlít... akkor inkább a sajátom. :D
mert minél hosszabb az út a cél felé, annál izgalmasabb a túra:P
#1 Jogos feltételezésXDDD
Kitalálom: 80+ kiló vagy?
miért szeretik a lányok az ecsethajú szõrtelen páva fiúkat akikre soha nem lehet azt mondani hogy férfi?
Miért?Te mire vagy jó?
Van olyan pasi, aki ezt szereti, van, aki nem. Ne általánosíts, nõként mondom ezt.
Étkezéskor több kaja marad nekünk! :)
Fogyj le és megtudod.:)
FFFFFFÚÚÚÚÚÚJ ! Ilyet többé meg ne halljak ! Elképzeltem amit leírtál :(
Mert az 50 kilós páwagyerek mellett hülyén néz ki az a csaj akinek nagyobb karja van.
ezt hívják ízlésnek ami ugye mindenkínél más. Norbi Update...
Az, hogy Te konkrétan túlsúlyos vagy, és emiatt nem kellesz n+1 hapsinak(habár majdnem biztos vagyok benne, hogy nem csak emiatt), az nem azt jelenti, hogy az ellenkezõje kéne nekik. Melyik a jobb, ha majd éhen halsz, vagy ha már hánysz, annyit ettél? - a kajás példa csak a véletlen mûve, pusztán szemléltetõ célzattal hoztam fel.
#15 - az hol jó? Látod a légbuborékot a mellében, anyaghiba a szilikonban... :D
mert a vékony nõknek normális az önbecslése, sõt az átlagnak alacsony. nem úgy mint a molettebb, kövérebb nõknek, azok jelentõsebb része ugyan ezeket a kérdéseket teszik fel, és válaszolnak úgy rá, hogy : "csak a kutyák játszanak csontokkal" meg hasonlók. mellesleg a kövérséget elérni nem kell erõfeszítés, viszont egy jó alakot akár vékony akár átlagos, karban kell tartani. eddigi barátnõim is vékonyak voltak, és érdekes módon, a kövér nõkön kívül, senki nem csinált belõle ügyet.
Ez a marhaságot honnan szedted. Én nagyon ocsmánynak tartom az ilyet és szerintem elég sokan velem értenek egyet. Ez gusztustalan: http://pink.ize.hu/_files/pics/00002/00002993.jpg Ez a jó: http://www.blikk.hu/data/cikk/88/37/81/cikk_883781/d0004DFEA..
Miért divat mostanában irigykedni a kövéreknek a soványakra? Miért nem fogyóznak+sportolnak? És akkor nem lenne keserû a sz.r.
Egy bizonyos tömegfelesleg alatt szép lehet egy nõ. De a 80 90 vagy több már nem... Szerintem szeretni lehet egy husosabb, vagy épp csontosabb nt is, ha jó a személyisége.
Ilyen dumákkal csak a dagadékok dobálóznak, így a kérdezõ is az valószínûleg.
A férfiak inkább a telt idomokat szeretik, de mindegy...Amúgy meg az anorexiás nõket kevés férfi tartja vonzónak, ahogy a full dagadtakat is, a kettõ közöttit szeretik! Gondolom te nem ott helyezkedsz el...
Dehogy szeretem azokat.
A kérdező hozzászólása: dehogy vagyok :D
Általánosítás lvl max
Nos... En 174 cm magas vagyok, 50 kg vekony vagyok. Igen kiall a val es a csipo csontom, de nem tehetek rola, sokat eszem, de nem hizom, tavaly nyaron korosan sovanynak minositettek, de ugyanugy ettem rendesen. Iden mar jobb. Es hidd el, eddig egy pasinak sem jottem be, pedig a barataim szerint szep vagyok.

Miért szeretik a pasik a szűz lányokat?

Csak a tudattól, hogy ?k az els?k, vagy más oka is van?

Legjobb válasz: Álltalában a szûz lányok sokkal visszahuzdobbak mint az aki minden második sráccal lefekszik szoval ez sokkal jobb érzés 1 srácnak na meg az a tudat hogy õ lessz az elsõ aki elveszi a szüzességét ez nagyon jó érzés... meg én is ugyvettem észre hogy a szûz lányok tényleg sokkal szerényebbek, ami persze az elején nem jó ha megakarja ismerni 1 srác de hát nem olyan nagy gond az... késõbb ugyis feloldodik a másik fél is

Álltalában a szûz lányok sokkal visszahuzdobbak mint az aki minden második sráccal lefekszik szoval ez sokkal jobb érzés 1 srácnak na meg az a tudat hogy õ lessz az elsõ aki elveszi a szüzességét ez nagyon jó érzés... meg én is ugyvettem észre hogy a szûz lányok tényleg sokkal szerényebbek, ami persze az elején nem jó ha megakarja ismerni 1 srác de hát nem olyan nagy gond az... késõbb ugyis feloldodik a másik fél is
Akkor ide is leírom, amit a másik kérdéshez írtam: Minden férfiben van egy kis féltékenység. Egy féltékény pasinak pedig nagyon hízelgõ, hogy párja nem csinálta még mással. Szerintem a többség ezért.
Szerintem az is számit hogy az a lány aki szüz még nem volt együt srácal szoval nincs öszehasonlitási alapja ezért valoszinü h a lánynak jól fog esni akor is ha a srác nem volt ojan jó ... (legalábis én igy gondolom "férfi" fejel 16vok)
mert akk udják h az a lány még "senkilyé se volt" és h õ lesz neki az elsõ meg egyebek de sztem ez tök jo dolog ha te veszed el a bnõd szüzességét mert ez egyrészt megtisztelõ is....:D
Kinek kell egy szende lány????
Felesleges végletekben gondolkozni: szende lány <-> ordas k***a? Azért mert szûz nem biztos, hogy szende, az meg pláne nem biztos, hogy az is marad. Ha megízleli a szex örömeit, nem feltétlenül marad szende...
mert nem szeretik a kritikát
Hát én 20 éves pasi vagyok, de elmondanám neked, hogy a pasik nem szeretik a szûz lányokat, mert ugye tapasztalatlanok és elõjön a fatörzs effketus, amikor a nõ csak hanyattvágja magát.
Ha csak dugni akartok, akkor persze, hogy nem szeretitek, de ha hosszútávra terveztek, nem mindegy?

Miért szeretnek a pasik minél több nõt megkapni? Miért jó ez nekik?

Legjobb válasz: nem szeretnék minél több nõt megkapni. csak egyet sokszor. õk meg megunják :D 30+F

nem szeretnék minél több nõt megkapni. csak egyet sokszor. õk meg megunják :D 30+F
A pasik csak egy nõt akarnak, de azt örökre. Mondom én 36 évesen. És amirõl a lányok nem beszélnek (Ezt egy másik válaszba írtam, de itt is helye van szerintem.): A fiatal lányoknak elveik vannak (nem csak a maiaknak, a régebbieknek is). Két hétnél tovább egyetlen egy pasit sem tartanak meg, és maximum egyszer fekszenek le velük. Az a pasi aki maximum két hét alatt nem viszi õket ágyba, megy a "levesbe", és nincs több lehetõsége. Két hét után, vagy a második szexnél beleszeretnének, és akkor vége a numera gyûjtésnek. Ilyenkor csak a darabszám növelése a fontos, sok lány írja a pasik adatit, hogy amikor dicsekedni kell, nehogy egyet is elfelejtsenek. Tudok olyan nõrõl(40) aki 20 éves korára olyan múlttal, dicsekedhetett, amirõl még a pornós nõk is csak álmodnak (évi 30-40 pasi 15 éves kora óta). És egyik sem fizetett neki. Utána férjhez mennek, letagadják az elõéletüket, majd amikor a férjük rájön, hogy azért lapos, és unalmas a szex, mert az asszonyka 20 éves korára mindent kipróbált, és már szét volt k**r**va, mire megismerte, rádöbben, hogy nem Õ az igazi. Szerinted miért van annyi elvált 1-3 gyerekes 25-40 éves nõ? Mert hazudtak a férjüknek az exeikrõl, és egy férfi sem akar ri**bi**vel élni.
Utolsó ennél nagyobb baromságot ritkán olvasok.:D
#16! Tudod a legnagyobb baromságokat az élet írja. Én sem akartam elhinni, de miután több nõ is (pironkodva), de elmondta, hogy Õ is így élt már elhiszem. Viszont anyukátokat, feleségeiteket ne kérdezzétek meg errõl, mert egy világ fog összeomlani, bennetek.
Ne általánosíts! Nekem csak egy kell, de az szeressen.
Jólvan akkor, te biztosan tudod.:D Az ilyen okosoktól meneküljön meg a világ...
Látom rossz ember lettem, mert kiadtam a kis titkotokat.
Ffi vagyok. Te meg egy szörnyen buta ember. De az ilyenekkel felesleges foglalkozni, hidd csak ezt, ha ettõl jobb neked.:D De tudtad, hogy van vilagranglistájuk is, ahol minden lánynak mérik, hogy fiatal korában hány emberrel kuratta meg magát? Ezért csinálják :D Jóég...
#21 Ahogy írtam is, én sem akartam elhinni, de létezõ, élõ, felnõtt nõk bizonygatták nekem, hogy igaz. Ahogy írtam is a "rekorder" ismerõsöm. Persze a férje nem tud semmirõl. Nemrégiben a tvben láttam egy riportot róluk, ott azon versenyeztek, hogy egy hónap alatt, ki tud több pasit ágyba vinni. Elhiheted, hogy sokkal jobban éreztem magam, amikor még én is abban a hitben voltam mint Te. Az én lányom még csak 6 éves, de már most félek, hogy esetleg Õ is ilyen lesz.
Lányod van és ezzel együtt annyi eszed, hogy pár r..banc alapján már õt is ettõl félted... Tudod a te és az anyja neveltetésén múlik, hogy milyen lesz a drága lányod. Nem félteni kell, hanem figyelni rá... Az ilyeneknek, akiket te említesz, senki nem mondta meg, hogy ez jó vagy rossz dolog esetleg. Senki nem foglalkozott velük, aztán gondolom így akartak feltûnést kelteni. De inkább kérdezz meg errõl egy pszihológust, mert én nem vagyok az. De majd õ felvilágosít, hogy egy normális neveltetést kapott, normális lánynak/nõnek nem az az életcélja, hogy kiégesse és megaláztassa magát fiatal korában...
Hát... Emberek. Ez így nem igaz. Itt mindenki azt mondja, hogy a lányoknak meg jön az önbizalma mert a fiúk bókolnak nekik. HÁT NINCS ÍGY! Mert a fiúk kinéznek néhány lányt, akik után futnak, a többi lány meg irigykedve nézi azt a két darab szerencsés lányt aki után hatvan fiú fut, esélytelenül.
itt nem kellene egymásra mutogatni. az a logika, hogy "engem megcsaltak, akkor most én is hûtlen leszek a partneremhez" hülyeség ahogy van, mert nyilván egy olyanon vezeted le a mérged, aki semmit sem tett ellened. engem is csaltak már meg, és? nem a mostani barátomon fogom megbosszulni, aki szeret és törõdik velem, hanem ezt nyilván azzal az illetõvel kellene lerendeznem, aki átvert (már ha érdekelne még a dolog). amúgy meg az ember nem monogám állatfaj (bocs azoktól, akiknek a most következõ rész sértõnek számít). nem hattyúk vagyunk, hogy ha valakinek meghal a párja, akkor többet soha ne válasszon mást. az özvegyek is, ha elég fiatalok, újraházasodnak, már ha szeretnének. az emberre a jelenlegi nyugati kultúrában a sorozatos monogámia a jellemzõ, azaz egy ideig egy emberrel van, de azt lecseréli, már ha úgy hozza a szükség, érzelmi és motivációs tényezõk, egyéb dolgok. persze, mondhatnánk, hogy a pasik úgy vannak kódolva, hogy minél több helyen szétszórják a "magjukat", de ez hülyeség. egyáltalán nem így vannak kódolva, csak a hûtlenek szeretik ezt hajtogatni, hogy ezzel racionalizálják a tetteiket. arra vannak kódolva, hogy egyáltalán TOVÁBBADJÁK a génjeiket, aminek az esélyét növelve esetleg több nõt is megpróbálnak megtermékenyíteni. ezért jó neki. ösztönök, és mint tudjuk, vannak olyanok, akik nem tudnak elszakadni állatias énjüktõl, és hûtlenkednek meg du...gnak orrba-szájba. mások emberi mivoltukhoz méltón képesek ezen felülkerekedni, és a kultúrának megfelelõ viselkedésformát, a másikat tisztelve leélni az életüket. ennyi csak. semmi több.
En fiu vagyok.Szerintem a lanyok sokszor azert is jarnak valakivel hogy nelegyenek egyedul.Nemakarnak szegyenbe maradni a sajat baratnoik szemeben.Igy ha mindig van pasijuk azt hiszik hogy Ertekesebbek. Nemhinnem hogy mindig erzelembol vannak valakivel. De egy csajnak minel tobb apsija van annal ertektelenebb noszemely az en szemebne.csak sexre jo masra nem!
Jah, a csajok gyakrabban kúrnak félre, mert õk könnyen megtehetik csak hagyni kell pl hogy flörtöljenek veled, elfogadni az italt, követni a placcra, szétnyitni a lábad. Egy férfinak tudatosan bókolnia, és meg kell terveznie az egész félrelépést, ezért ritkább fiatal korban.
Mert ha mi maradunk husegesek hozzatok akkor elobb utobb ti leptek felre...masanpsag mar csak romlott husdarabok vagytok....
Sokan csalódnak az elején, utána már nem akarnak a nõktõl semmit, csak p..nát. A r..banc társaidnak köszönd :D
2es hogy lehetsz ekkora paraszt? Szerintem azért mondod ezt mert eddig csak r*bancokkal kezdtél ;) igazi nõvel nem.
az elso 3 kommentben nincs semmi utkozes.ugyan azt irja mind. Lanyok nemgondoljatok, hogy van ennek valami alapja?
nem csak a pasiknak jó :)
Én nem szeretnék többet, egy teljes mértékben elég lenne, de még annyi sem jön össze... :/
Elárulom rengeteg hûséges nõ van aki nem érdemli mégis ezt kapja. Aztán a fejükhöz vágjátok h azért mert egyvalaki vagy több megcsalt titeket? Ennyi erõvel ezek a lányok is mondhatnák h megcsalták õket ezért nem lesznek többé hûségesek ? hová vezet ez?
igazat mond! sok nõ félrelép
4! hat nemfogtam vissza magamat:) A fiuk alandoan csak bokolgatnak nektek, hizelegnek.Nemcsoda hogy megjon az onbizalmatok.Aztan ha jon egy apro gond a kapcsolatban akkor nem a megoldast keresitek hanem: AHHH ugy is jol nezek ki keresek egy masikat.
A másik fele meg az, hogy a mostani nõk azt hiszik, hogy egy kapcsolat addig értékes, amíg megvan a lángolás, a tomboló szerelem. Aztán ha az alábbhagy, nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, és kezdik elölrõl egy másikkal.
#24 ez fordítva is igaz.

Miért szereti a pasim ha kinozhat szex közben?

A pasim egyszerűen imádja ha kinozhat szex közben.. egyszer volt olyan hogy már nagyban aludtam és arra keltem fel hogy a pasim már javában basz engem.. Meg volt olyan is hogy vett a szex shop ba ilyen bilincset és azt mondta hogy próbáljuk ki én meg belementem, ami utána történt az szörnyű volt.. ugye odabilincselt, először csak normálisan szeretkeztünk kb. fél órán keresztűl, utána mondtam neki hogy engedjen el, de ő nem engedett.. 4 órán keresztűl baszott, harapdálta a p*nám, ilyen kisdarab csövekkel ütögette, közben állandóan izgatta a csiklómat és én már ugy orditottam mint senki más, önkivületi állapotban voltam.. aztán megigérte hogy nem fog ilyet csinálni többet csak játszunk olyan bilincseset, csakhát megint eljátszotta és ez még rosszabb volt.. Nem tudom mit mondjak neki, mert amugy meg nagyon szeretem.. lehet hogy csak én reagálom túl.. Miért szereti ha kinozhat engem szex közben ? Fiúk ti szoktatok ilyet a barátnőitekkel csinálni? ha igen miért?

Legjobb válasz: Két pofon, és lépj le keress olyan embert akinek van normális szexkultúrája... Ha az egyik félnek valami már nagyon fáj, az nem jó és nem élvezetes. Ne haragudj, de beteg a pasid :/ Hagyd ott, elhiszem, hogy szereted, de te magad mondod, hogy kínoz, neked ez kín õ meg figyelmen kívül hagyja...

Két pofon, és lépj le keress olyan embert akinek van normális szexkultúrája... Ha az egyik félnek valami már nagyon fáj, az nem jó és nem élvezetes. Ne haragudj, de beteg a pasid :/ Hagyd ott, elhiszem, hogy szereted, de te magad mondod, hogy kínoz, neked ez kín õ meg figyelmen kívül hagyja...
Azonnal hagyd el! Menj el tõle olyan messzire, amennyire csak lehet! Ez azért már tényleg beteges.
ez az ember nem normális, hagyd ott a francba, késõbb még tovább fajulhat a dolog, esetleg megver stb...
a ostoba vagy maradj vele
Magyarán kétszer megerõszakolt és számodra nem egyértelmû még a válasz? Hát akkor magadra vess amikor majd az lesz a hírekben, hogy az elmebeteg pasi kinyírta a barátnõjét.
A kérdező hozzászólása: de nem erõszakolt meg, mert eleinte én is benne voltam a dologban már mint ebben a bilincses témában
De pontosan azt tette. Aki nem áll meg amikor te már nem akarod az erõszakot követ el. De ha ilyen buta vagy, akkor magadra vess.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!