Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretik a pasik (210 db)

Miért szeretnek a pasik minél több nõt megkapni? Miért jó ez nekik?

Legjobb válasz: nem szeretnék minél több nõt megkapni. csak egyet sokszor. õk meg megunják :D 30+F

nem szeretnék minél több nõt megkapni. csak egyet sokszor. õk meg megunják :D 30+F
A pasik csak egy nõt akarnak, de azt örökre. Mondom én 36 évesen. És amirõl a lányok nem beszélnek (Ezt egy másik válaszba írtam, de itt is helye van szerintem.): A fiatal lányoknak elveik vannak (nem csak a maiaknak, a régebbieknek is). Két hétnél tovább egyetlen egy pasit sem tartanak meg, és maximum egyszer fekszenek le velük. Az a pasi aki maximum két hét alatt nem viszi õket ágyba, megy a "levesbe", és nincs több lehetõsége. Két hét után, vagy a második szexnél beleszeretnének, és akkor vége a numera gyûjtésnek. Ilyenkor csak a darabszám növelése a fontos, sok lány írja a pasik adatit, hogy amikor dicsekedni kell, nehogy egyet is elfelejtsenek. Tudok olyan nõrõl(40) aki 20 éves korára olyan múlttal, dicsekedhetett, amirõl még a pornós nõk is csak álmodnak (évi 30-40 pasi 15 éves kora óta). És egyik sem fizetett neki. Utána férjhez mennek, letagadják az elõéletüket, majd amikor a férjük rájön, hogy azért lapos, és unalmas a szex, mert az asszonyka 20 éves korára mindent kipróbált, és már szét volt k**r**va, mire megismerte, rádöbben, hogy nem Õ az igazi. Szerinted miért van annyi elvált 1-3 gyerekes 25-40 éves nõ? Mert hazudtak a férjüknek az exeikrõl, és egy férfi sem akar ri**bi**vel élni.
Utolsó ennél nagyobb baromságot ritkán olvasok.:D
#16! Tudod a legnagyobb baromságokat az élet írja. Én sem akartam elhinni, de miután több nõ is (pironkodva), de elmondta, hogy Õ is így élt már elhiszem. Viszont anyukátokat, feleségeiteket ne kérdezzétek meg errõl, mert egy világ fog összeomlani, bennetek.
Ne általánosíts! Nekem csak egy kell, de az szeressen.
Jólvan akkor, te biztosan tudod.:D Az ilyen okosoktól meneküljön meg a világ...
Látom rossz ember lettem, mert kiadtam a kis titkotokat.
Ffi vagyok. Te meg egy szörnyen buta ember. De az ilyenekkel felesleges foglalkozni, hidd csak ezt, ha ettõl jobb neked.:D De tudtad, hogy van vilagranglistájuk is, ahol minden lánynak mérik, hogy fiatal korában hány emberrel kuratta meg magát? Ezért csinálják :D Jóég...
#21 Ahogy írtam is, én sem akartam elhinni, de létezõ, élõ, felnõtt nõk bizonygatták nekem, hogy igaz. Ahogy írtam is a "rekorder" ismerõsöm. Persze a férje nem tud semmirõl. Nemrégiben a tvben láttam egy riportot róluk, ott azon versenyeztek, hogy egy hónap alatt, ki tud több pasit ágyba vinni. Elhiheted, hogy sokkal jobban éreztem magam, amikor még én is abban a hitben voltam mint Te. Az én lányom még csak 6 éves, de már most félek, hogy esetleg Õ is ilyen lesz.
Lányod van és ezzel együtt annyi eszed, hogy pár r..banc alapján már õt is ettõl félted... Tudod a te és az anyja neveltetésén múlik, hogy milyen lesz a drága lányod. Nem félteni kell, hanem figyelni rá... Az ilyeneknek, akiket te említesz, senki nem mondta meg, hogy ez jó vagy rossz dolog esetleg. Senki nem foglalkozott velük, aztán gondolom így akartak feltûnést kelteni. De inkább kérdezz meg errõl egy pszihológust, mert én nem vagyok az. De majd õ felvilágosít, hogy egy normális neveltetést kapott, normális lánynak/nõnek nem az az életcélja, hogy kiégesse és megaláztassa magát fiatal korában...
Hát... Emberek. Ez így nem igaz. Itt mindenki azt mondja, hogy a lányoknak meg jön az önbizalma mert a fiúk bókolnak nekik. HÁT NINCS ÍGY! Mert a fiúk kinéznek néhány lányt, akik után futnak, a többi lány meg irigykedve nézi azt a két darab szerencsés lányt aki után hatvan fiú fut, esélytelenül.
itt nem kellene egymásra mutogatni. az a logika, hogy "engem megcsaltak, akkor most én is hûtlen leszek a partneremhez" hülyeség ahogy van, mert nyilván egy olyanon vezeted le a mérged, aki semmit sem tett ellened. engem is csaltak már meg, és? nem a mostani barátomon fogom megbosszulni, aki szeret és törõdik velem, hanem ezt nyilván azzal az illetõvel kellene lerendeznem, aki átvert (már ha érdekelne még a dolog). amúgy meg az ember nem monogám állatfaj (bocs azoktól, akiknek a most következõ rész sértõnek számít). nem hattyúk vagyunk, hogy ha valakinek meghal a párja, akkor többet soha ne válasszon mást. az özvegyek is, ha elég fiatalok, újraházasodnak, már ha szeretnének. az emberre a jelenlegi nyugati kultúrában a sorozatos monogámia a jellemzõ, azaz egy ideig egy emberrel van, de azt lecseréli, már ha úgy hozza a szükség, érzelmi és motivációs tényezõk, egyéb dolgok. persze, mondhatnánk, hogy a pasik úgy vannak kódolva, hogy minél több helyen szétszórják a "magjukat", de ez hülyeség. egyáltalán nem így vannak kódolva, csak a hûtlenek szeretik ezt hajtogatni, hogy ezzel racionalizálják a tetteiket. arra vannak kódolva, hogy egyáltalán TOVÁBBADJÁK a génjeiket, aminek az esélyét növelve esetleg több nõt is megpróbálnak megtermékenyíteni. ezért jó neki. ösztönök, és mint tudjuk, vannak olyanok, akik nem tudnak elszakadni állatias énjüktõl, és hûtlenkednek meg du...gnak orrba-szájba. mások emberi mivoltukhoz méltón képesek ezen felülkerekedni, és a kultúrának megfelelõ viselkedésformát, a másikat tisztelve leélni az életüket. ennyi csak. semmi több.
En fiu vagyok.Szerintem a lanyok sokszor azert is jarnak valakivel hogy nelegyenek egyedul.Nemakarnak szegyenbe maradni a sajat baratnoik szemeben.Igy ha mindig van pasijuk azt hiszik hogy Ertekesebbek. Nemhinnem hogy mindig erzelembol vannak valakivel. De egy csajnak minel tobb apsija van annal ertektelenebb noszemely az en szemebne.csak sexre jo masra nem!
Jah, a csajok gyakrabban kúrnak félre, mert õk könnyen megtehetik csak hagyni kell pl hogy flörtöljenek veled, elfogadni az italt, követni a placcra, szétnyitni a lábad. Egy férfinak tudatosan bókolnia, és meg kell terveznie az egész félrelépést, ezért ritkább fiatal korban.
Mert ha mi maradunk husegesek hozzatok akkor elobb utobb ti leptek felre...masanpsag mar csak romlott husdarabok vagytok....
Sokan csalódnak az elején, utána már nem akarnak a nõktõl semmit, csak p..nát. A r..banc társaidnak köszönd :D
2es hogy lehetsz ekkora paraszt? Szerintem azért mondod ezt mert eddig csak r*bancokkal kezdtél ;) igazi nõvel nem.
az elso 3 kommentben nincs semmi utkozes.ugyan azt irja mind. Lanyok nemgondoljatok, hogy van ennek valami alapja?
nem csak a pasiknak jó :)
Én nem szeretnék többet, egy teljes mértékben elég lenne, de még annyi sem jön össze... :/
Elárulom rengeteg hûséges nõ van aki nem érdemli mégis ezt kapja. Aztán a fejükhöz vágjátok h azért mert egyvalaki vagy több megcsalt titeket? Ennyi erõvel ezek a lányok is mondhatnák h megcsalták õket ezért nem lesznek többé hûségesek ? hová vezet ez?
igazat mond! sok nõ félrelép
4! hat nemfogtam vissza magamat:) A fiuk alandoan csak bokolgatnak nektek, hizelegnek.Nemcsoda hogy megjon az onbizalmatok.Aztan ha jon egy apro gond a kapcsolatban akkor nem a megoldast keresitek hanem: AHHH ugy is jol nezek ki keresek egy masikat.
A másik fele meg az, hogy a mostani nõk azt hiszik, hogy egy kapcsolat addig értékes, amíg megvan a lángolás, a tomboló szerelem. Aztán ha az alábbhagy, nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, és kezdik elölrõl egy másikkal.
#24 ez fordítva is igaz.

Miért szereti a pasim ha kinozhat szex közben?

A pasim egyszerűen imádja ha kinozhat szex közben.. egyszer volt olyan hogy már nagyban aludtam és arra keltem fel hogy a pasim már javában basz engem.. Meg volt olyan is hogy vett a szex shop ba ilyen bilincset és azt mondta hogy próbáljuk ki én meg belementem, ami utána történt az szörnyű volt.. ugye odabilincselt, először csak normálisan szeretkeztünk kb. fél órán keresztűl, utána mondtam neki hogy engedjen el, de ő nem engedett.. 4 órán keresztűl baszott, harapdálta a p*nám, ilyen kisdarab csövekkel ütögette, közben állandóan izgatta a csiklómat és én már ugy orditottam mint senki más, önkivületi állapotban voltam.. aztán megigérte hogy nem fog ilyet csinálni többet csak játszunk olyan bilincseset, csakhát megint eljátszotta és ez még rosszabb volt.. Nem tudom mit mondjak neki, mert amugy meg nagyon szeretem.. lehet hogy csak én reagálom túl.. Miért szereti ha kinozhat engem szex közben ? Fiúk ti szoktatok ilyet a barátnőitekkel csinálni? ha igen miért?

Legjobb válasz: Két pofon, és lépj le keress olyan embert akinek van normális szexkultúrája... Ha az egyik félnek valami már nagyon fáj, az nem jó és nem élvezetes. Ne haragudj, de beteg a pasid :/ Hagyd ott, elhiszem, hogy szereted, de te magad mondod, hogy kínoz, neked ez kín õ meg figyelmen kívül hagyja...

Két pofon, és lépj le keress olyan embert akinek van normális szexkultúrája... Ha az egyik félnek valami már nagyon fáj, az nem jó és nem élvezetes. Ne haragudj, de beteg a pasid :/ Hagyd ott, elhiszem, hogy szereted, de te magad mondod, hogy kínoz, neked ez kín õ meg figyelmen kívül hagyja...
Azonnal hagyd el! Menj el tõle olyan messzire, amennyire csak lehet! Ez azért már tényleg beteges.
ez az ember nem normális, hagyd ott a francba, késõbb még tovább fajulhat a dolog, esetleg megver stb...
a ostoba vagy maradj vele
Magyarán kétszer megerõszakolt és számodra nem egyértelmû még a válasz? Hát akkor magadra vess amikor majd az lesz a hírekben, hogy az elmebeteg pasi kinyírta a barátnõjét.
A kérdező hozzászólása: de nem erõszakolt meg, mert eleinte én is benne voltam a dologban már mint ebben a bilincses témában
De pontosan azt tette. Aki nem áll meg amikor te már nem akarod az erõszakot követ el. De ha ilyen buta vagy, akkor magadra vess.

Miért szeretik a pasik a mélytorkot?

Legjobb válasz: A pasik nem szeretik a mélytorkot, csak szeretnék, mert minden pornófilmben ez van, és akkor csudijó!!! A mélytorok egy technika, amit a nõnek meg kell tanulni, és sok gyakorlás kell hozzá. Azt csak megemlíteném, hogy a pornós nénik esetenként szurit kapnak a nyakukba, hogy ellazuljanak az izmaik. A garatreflex kikapcsolását sem olyan egyszerû megtanulni. A hullám elindítója a Deep Throat címû pornófilm a '70es évekbõl. Mókás kis film, ajánlom mindenkinek :)

A pasik nem szeretik a mélytorkot, csak szeretnék, mert minden pornófilmben ez van, és akkor csudijó!!! A mélytorok egy technika, amit a nõnek meg kell tanulni, és sok gyakorlás kell hozzá. Azt csak megemlíteném, hogy a pornós nénik esetenként szurit kapnak a nyakukba, hogy ellazuljanak az izmaik. A garatreflex kikapcsolását sem olyan egyszerû megtanulni. A hullám elindítója a Deep Throat címû pornófilm a '70es évekbõl. Mókás kis film, ajánlom mindenkinek :)
Miért ne? 20F
Nem neked szántam, hanem az elõttem szólónak !
A kérdező hozzászólása: szeretem a páromat és szeretem így is kényeztetni. szeretem mikor látom az arcán hogy nagyon élvezi úgyhogy ebben semmi kényszer nincs csak érdekelt más srácok véleménye :)
jó az:D
hm, én a szexben nem szoktam divat kedvéért csinálni semmit és olyat meg fõleg nem ami nem esik jól ! a szexben csak olyat szabad csinálni, amit mindkét fél élvez, az már régen rossz, ha olyat csinálsz amit nem élvezel, de a másik elvárja , vagy csak a másik kedvéért csinálod ! utolsó elõtti vagyok , legalábbis voltam míg ezt meg nem írtam :) )
Nem jobb csak egy hülye divat! Fõleg mikor az ember látja, hogy neki nem jó csinálni.
hát szerintem más érzés, mint a sima szopás ! Már eleve azért is mert ott bent sokkal szûkebb, mint a száj maga szopásnál és a makk kerül szorító helyzetbe, ami amúgy is a pasik legérzékenyebb része ! aztán ott van maga a látvány, hogy féltett kincsük teljesen eltûnik párjuk szájában! ha meg a lelki oldalát nézzük akkor ez egy bensõséges kapcsolat a szexben! Én imádom a páromnak csinálni, engem baromira lázba hoz, ahogy a szemébe nézek közben , áááááá !
Így már értem. Az én pasim azt mondta, nem érez lényegi különbséget, hogy annyival jobb lenne, hogy most már csak így akarja. Ezek szerint nem is jobb? :)
A kérdező hozzászólása: én is meg tudom csinálni mindenféle injekció nélkül csak a párom sem tudja megmondani h mitõl jó az neki... és kíváncsi vagyok.
Azért szeretik mert olyankor a hangszálaid rezegnek (fõleg ha hangot is adsz ki) és az izgatóbb nekik:)
A kérdező hozzászólása: úgy értem h akkor mit éreztek vagy mivel jobb mint egy ún. sima sz*pás?
téynleg más érzés nekem is csinálták már..és az naon jo érzés volt...és ép mondtam neki "most naon jo" és álitalag akkro volt bent a szájába tövig...

Miért szeretik a pasik, ha két csaj smárol?

Nekem nincs abban semmi extra, ha pasi pasival, de mikor két lány, akkor a közelb?l az összes pasi odamegy és ?ket bámulja...

Legjobb válasz: Nekem az jön be, ha két pasi smárol.

Nekem az jön be, ha két pasi smárol.
nekem is a két pasis változat jön be
Én a másik oldalról üzenem, hogy a nyálcsorgatást ha lehet máshol csináljátok, mert marhára nem hiányzik sem az én, sem a csajom estéjébe 4-5 ilyen balfácán. Egyszer elegem lesz, és tökönrúgom az eggyiket az tutifix.
mert sunáznám õket!
18:07 nálad már csak chuck norris keményebb!
Genetikai programozás. :D A férfiaknak a látvány jön be. :)
xDDDDDD Verekedõs cipõ van rajta
Engem is jobban érdekel két pasi! :) Valószinûleg azért, mert lány vagyok. xD

Miért szeretik a pasik annyira a lányok mellbimbijét szívogatni?

Legjobb válasz: Mert izgatja õket, szeretik a melleket. És nem mellesleg a lánynak is jó. Add vissza neki, imádni fogják. Ha nem is rögtön, idõvel rákapnak. ;) A pasiknak is érzékeny a mellbimbójuk.

Mert izgatja õket, szeretik a melleket. És nem mellesleg a lánynak is jó. Add vissza neki, imádni fogják. Ha nem is rögtön, idõvel rákapnak. ;) A pasiknak is érzékeny a mellbimbójuk.
Talán mert jól esik nekik! Mellesleg a lányok is szoptak mellet valamikor, õk mért nem buknak rá akkor?! De kb annyi a válasz erre a kérdésre, hogy miért szeretik egyes csajok a pasik farkát szopni?
Eszükbe jut a régi szépidök:D
Ez egy jo kerdes, igaza lehet az elottem szolonak. Lehet, hogy ez valami reflex-szeru naluk, passz
Sokféle oka lehet... amiket itt írtak, plusz sok más. De szerintem ne ezzel foglalkozz. Ha szereted õt, kínáld csak oda neki nyugodtan :-) Egyébként elõfordulhat olyan is, hogy a nõnek annyira jó, hogy még tej is lesz belõle, pár hónapon belül.

Miért szeretik a pasik a szűz lányokat? Mi a külömbség szűz nő és nem szűz között? (Normális válaszokat ha lehet)

Legjobb válasz: Azért jo szüz lánnyal kezdeni ,mert neki ugymond még nincs szexuális "kulturája" és azzal hogy én vezetem be a szexualitásba igy olyanra formálhatom ami tökéletes. De egy oylan lány aki már volt pasival annak vannak összehasonlítási alapjai, van saját "terve" és kivitelezésre váró teknikája. Ami nem mindig klappol az én elképzeléseimmel. :) ilyen egyszerü a pasik 90% aki a szüz lányoakra hajt, ezért hajt rájuk. :D

Azért jo szüz lánnyal kezdeni , mert neki ugymond még nincs szexuális "kulturája" és azzal hogy én vezetem be a szexualitásba igy olyanra formálhatom ami tökéletes. De egy oylan lány aki már volt pasival annak vannak összehasonlítási alapjai, van saját "terve" és kivitelezésre váró teknikája. Ami nem mindig klappol az én elképzeléseimmel. :) ilyen egyszerü a pasik 90% aki a szüz lányoakra hajt, ezért hajt rájuk. :D
aki ez alapján választ barátnõt, az szeretné idomítani a lányt, és kevés az önbizalma
nem szeretik, max azok akik bénák az ágyban, mert egy szûz csaj meg úgy sem tudja milyen a jó szex:D
Nem tudom, a legelsõ barátnõm volt csak szûz meg akkor én is 17 évesen. Azóta egy lány sem volt szûz, és nem is számít nem is érdekel h az e.
nem mind szereti
Kisebb a teljesítés kényszer, elvégre bármit bárhogy is csinálsz, a lánynak nincs összehasonlítási alapja. Ezért például olyan férfiak, akik önbizalomhiányosak jobban boldogulnak egy szûz lánnyal.
Nincsen semmi különbség a kettõ között, csak a tapasztalat. Azért szeretik, mert a tapasztalatlan pasik a szûz csajok elõtt kevesebb eséllyel égnek be, illetve egy tapasztalatlan lánynak azt mutatod meg, amit csak akarsz, és tuti, hogy úgy csinálja, ahogy a pasinak jó, mert célirányosan azt tanítja meg neki, míg egy olyan, akinek elõtte több partnere volt, nem biztos, hogy tudja, mi jó az adott férfinek.

Vörös rúzst miért szeretik a pasik? 16L is viselhet?

Legjobb válasz: Én jobban szeretem természtesen 15/F

Én jobban szeretem természtesen 15/F
Mert kihangsúlyozza az ajkakat, ami ugyebár a szexualitás egyik szimbóluma. :) 16 évesnek nem ajánlanám, érett nõkön áll jól, ilyen fiatalokon eléggé ribis. ^^; Bár vannak kivételek.
Szerintem marhára nem szeretik! Egy 16 éves lány meg ne vakolja magát! Neki még ott van a természetes szépsége! Nekem amúgyis csak a halvány rózsaszínhez közelálló pasztell színek jönnek be, amik közel állnak a bõr és az ajak színéhez. Szerintem csak azok nõiesek. Bár néha egy két extrémebb példa is jól tud kinézni a piros rúzs szerintem borzalmasan néz ki a legtöbb nõnek a legtöbb helyzetben! És egyáltalán nem is szexi!!! http://krisztamami.hunreal.com/nyar/ Ezen a képen a csaj nem annyira szép de szépen sminkelt!
Mert úgy kívánatosabbak az ajkaid, persze h viselhetsz vörös rúzst..:D 17/L
Én nem szeretem, régimódi stílust tükröz számomra. Viszont a szájfényért csorog a nyálam. o:
16/F mert ribancos felkínálod magad a pasiknak akik rád ugranak. szerintem, de nekem nem jön be.:DD
Szerintem inkább hanyagold.Ez általába a 30 év feletti nõknek való.Használj inkább szájfényt. L19
Én is szeretem, azért mert szexi. Nyugodtan viselhesz hétvégén vagy ha szórakozni mész csak ne minden nap. 22F
én nem szeretem.
mert szexi.. simán viselheti de ne csodálkozzon ha [email protected] fogják nézni...
testbeszéd enciklopédiájában olvastam, hogy a vörös száj a felizgult punit jelképezi! :D
tegnap 09:45 Ha fényvisszaverõ csíkokat ragasztgatna rá akkor is ki lenne hangsúlyozva! A piros rúzs már nem divat és hülyén is néz ki!

Miért szeretik a pasik az anált?

Legjobb válasz: nagyon sok pasinak izgatja ez a fantáziáját!Valószínûleg azért kedvelik annyira mert ott szûkebb, és ezért szorosabb érzést nyújt nekik,valamint az elõttem szólónak is igazat adok a "tiltott gyümölcs"-el kapcsolatban!

nagyon sok pasinak izgatja ez a fantáziáját!Valószínûleg azért kedvelik annyira mert ott szûkebb, és ezért szorosabb érzést nyújt nekik, valamint az elõttem szólónak is igazat adok a "tiltott gyümölcs"-el kapcsolatban!
Ha hozzáértõ ember csinálja akkor nem fáj!!!
1. tiltott gyümölcs 2. szûk 3. forró (jóval melegebb, mint a punci, legalábbis érzésre)
az én párom nem szereti, ezaz, h én szeretném(ritkán)
Inkább csak szeretnék:D A tiltott gyümölcs mindig édesebb:D Ezt pár napja már írtam...XD
Mert még nem próbáltá ki, hogy milyen, amikor nekik csinálják! Csak tudnák milyen, amikor abba a szûk lukba próbálnak valamit tömködni! Utána biztos nem kérnék a barátnõjüktõl!
utolsó hozzászóló el vagy varázsolva!! Mióta nem kell análhoz gumi???? Tudod hogy mennyi fertõzést el lehet így kapni?? Még ha állandó a partner akkor is kell, mert rengeteg baktérium él ott. Amúgy a kérdezõnek!! Hát szerintem a pornó miatt hiszik azt, hogy milyen jó, de ki kéne próbálniuk! Mert igaz, hogy nem fáj, ha megfelelõen elõkészítik, de ahhoz ne mindegyiknek fülik a foga!
gusztus kérdése, valaki szereti, valaki nem. Mivel ott nincs petesejt, nem kell gumi, és máris jobban esik a szex, mert ugye hogyha egy normál pénisz méretre felhúzunk egy gumit az szorít, nehogy leessen. szûksége is jobb, és érdesebb a felülete, ami egy nagyon jó érzés a férfiaknál
Én pasi vok és nem szeretem! Sõõõt...bleee :)
nem tudom.legszívesebben azt írnám h azért mert buzi..és le lehet pontozni.lehet maradi vagyok(kétlem).de aki fenékre játszik akkor ott vmi sántít:P(sztem) persze a kivétel erõsíti a szabályt
"Mivel ott nincs petesejt, nem kell gumi, és máris jobban esik a szex, mert ugye hogyha egy normál pénisz méretre felhúzunk egy gumit az szorít, nehogy leessen." szerintem mielõtt análra szánod magad, olvassál kicsit a témában. azért kell gumi, hogy ne kapjatok el semmitse.
háát ha jól meg van mosva akkor igen!!xd
én pasi vagyok, és én se szeretem az anált.
Sziasztok Mi egy házaspár vagyunk!Mindkettõnk horoszkópja oroszlán, és meglepõ módon a vezetéknevünk is ugyanaz.Elsõ perctõl kezdve megértjük szexuális téren egymást, totális az összhang! Mindenképp a megfelelõ partner kell hozzá! A pasik 2 okból kifolyólag szeretik: 1.azért mert lassabban tágul mint a punci:) 2.mert a férfi úgy érzi, "leigázta a nõt"és bármit megtehet vele. Mi a férjemmel rendszeresen szexelünk análisan.... Közben olyan szinten felfedeztük a szexnek ezt az oldalát, hogy azóta rendszeresen átélem az anális orgazmust!Mindenféle olaj, síkosító, stb nélkül! Kiváltságosnak érzem magam, mert sok nõ, nemhogy análisan, de sehogy nem tud elélvezni.Az esetek többségében, ezért mindíg a nõben lévõ undor, szorongás, és-vagy gátlás okolható.Vagyis maga a nõ.... Ennek van egy menete mi "ANÁLIS-KULTÚRÁNAK"neveztük el.... (azért azt hozzátennénk, hogy gond nélkül rávesszük egymást olyan dolgokra is, amit az ember önmagának sem vall be!!!) Használhatjuk egymást arra, amire csak akarjuk!Van aki szerint perverzek vagyunk, de szerintünk a szexuális életünk teljesen normális...tehát a perverz szó fogalma relatív! A férfit, (legalábbis nálunk)azért izgatja, mert õ adja azt az érzést a nõnek, amit még soha senki...én amúgy is egy temperamentumos határozott nõ vagyok, és ilyenkor a férjem élvezi, hogy LEIGÁZHAT....
valahogy nincs kedvem 40 évesen pelenkát hordani, csak mert a pasiknak bejön. Nem tesz valami jót az ottani záróizmoknak. Én kipróbáltam és nem tetszett. Fááájt :S Aztán amik jöttek...pfeeeej. Azóta megundorodtam tõle és gusztustalannak tartom.
Nõ vagyok így nem tudhatom, de talán szûkebb és érdekesebb, talán a változatosság miatt. Csak annyit mondanék, hogy nekem - mint szerintem minden nõnek - más élményt nyújt, egy orál, anál, kézimunka, maszti stb. Mindegyiktõl elélvezek, de mindegyik más élmény!!! Talán õk is azért, hogy többfajta élményben legyen részük!! Amelyik pasi + mindig azt akarja az meleg!!!!
Mert szûkebb mint a hüvely, teljesen más érzés!!! A volt csajomat tudtam csak eddig rávenni, de nem bánta meg. Az elsõ három alkalom volt neki kellemetlen, aztán megszerette, és volt h el is ment közben!!!!

Miért szeretik a pasik a náluk idősebb nőket?

Nem sokkal, csak mondjuk pár évvel id?sebbeket. Sok pasitól hallottam, hogy volt 3-4-5-6 évvel id?sebb barátn?je, meg azt is, hogy szereti, ha a lány az id?sebb. Miért?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy hány éves az illetõ... Én azért szeretem, mert nem tapasztaltabbak és érettebbek, mint az átlag fiatalok... 16 és F

Attól függ, hogy hány éves az illetõ... Én azért szeretem, mert nem tapasztaltabbak és érettebbek, mint az átlag fiatalok... 16 és F
a milf meg a mature az mar eltart.
Érettebbeket, tapasztaltabbak. De ez inkább csak tipp, én nem hajtok idõsebb nõre. És nektek nõknek miért az idõsebb férfiak kellenek?:)
Mert nagyjából a 20-21 alatti korosztálynak csak a bulizás, meg az "élés" a fontos(sose értettem miért jó összejönni haverokkal éjfélkor 1 parkban, és részegre inni magunkat... Ha már ivás, akkor film, üvegpohár stb, de túrázni vagy valami még mindig jobb). Csupán ennyiért! 16/f

Miért szeretnek a pasik nyalni?

Szerintetek élvezetes, ha a nyelvét bedugja a hüvelybe és ott elkezdi gyorsan föl-le mozgatni? Még nem tapasztaltam :$ =)

Legjobb válasz: Azért csinálják, mert nagyon jó érzés a nõknek. A nõk is azért csinálják, mert jó a pasinak. Ennyi a lényege. Mindenkét fél a legjobbat akarja a másiknak.

Azért csinálják, mert nagyon jó érzés a nõknek. A nõk is azért csinálják, mert jó a pasinak. Ennyi a lényege. Mindenkét fél a legjobbat akarja a másiknak.
A pasik többsége nagyon szereti ha a partnernõje a penisét a szájába veszi, és ott izgatja. A legjobb természetesen, ha teljesen a szájába fogadja, a kielégülés végéig. Tehát van, aki azért nyal, hogy a partnernõje ezt neki megtegye, én pedig azért, mert imádom, amikor a szerelmem orgazmusát a nyelvemen, a számban érzem, és azt szinte bármilyen hosszúra nyújthatom. Utána idõnként meg-G-pontozom, és utána fél óráig nem bír felkelni És ahogy a "feléledése" után rám mosolyog, az maga a mennyország !!
A barátom nagyon szeret szájjal és a nyelvével izgatni! Én pedig viszont szeretem neki csinálni! Szóval mi nálunk úgy van, hogy nem csak a másik örömére, ha nem a saját magunkéra is figyelünk! Mellesleg a legtöbb ember hiába akar a párjának örömet szerezni, ha nem esik jól szájába venni a dolgokat, mert undorodik! Én úgy gondolom, hogy az orális szex az egy bensõséges dolog és fontos, hogy mindkét fél számára örömet okozzon egyszerre, ne csak annak, aki élvezi...
Akkor ne kérdezz ilyet, ha nem vagy tisztában a szex lényegében. Nem nyalni szeretnek, amikor valaki orális szexet, mondjuk ugy csinál, de akár szexet általában, a partneérnek akar élvezetet okozni. Ha szeretek valakit, azt akarom, h neki jó legyen. Mivel a nõknek ez egy nagyon jó érzés, illetve a férfiaknak, ha a nõ csinálja, ezért szereti minkét nem. (amugy fantasztikus érzés)
A kérdező hozzászólása: tisztába vagyok én a szexxel, csak hallottam már soka pasitól, hogy mindig mondják, hogy "húú de szeretek én nyalni" ezért kérdeztem. Gondoltam, hogy azért is csinálják, hogy a nõnek jó legyen és ugyanezt fordítva.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!