Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretik a cigány (15 db)

A cigány nőknek miért van olyan mély vagy rekedtes hangjuk? Amúgy te szereted a cigányokat (miért)? Vagy utálod őket (miért)?

én senkit sem fogok pontozni,úgyhogy mindent ír ki magadból;):D !

Legjobb válasz: Miért van rekedtes hangjuk? Genetika...? De amúgy nem mindegyiknek van olyan hangja. Ezt így nem tudom megmondani, hogy szeretem-e õket, csak személyenként. Van cigány barátom, aki nagyon jófej, õt pl. szeretem, de vannak ezek a hangoskodó, rajoskodó cigányok, azokat utálom. Viszont ha meglátok egy idegen cigányt, nem könyvelem el rögtön ilyennek csak mert cigány.

Miért van rekedtes hangjuk? Genetika...? De amúgy nem mindegyiknek van olyan hangja. Ezt így nem tudom megmondani, hogy szeretem-e õket, csak személyenként. Van cigány barátom, aki nagyon jófej, õt pl. szeretem, de vannak ezek a hangoskodó, rajoskodó cigányok, azokat utálom. Viszont ha meglátok egy idegen cigányt, nem könyvelem el rögtön ilyennek csak mert cigány.
A cigi meg pia mellett ezek a nõk folyton üvöltenek szerencsétlen, rossz helyre született gyerekeikkel, ezért lehet még rekedtes a hangjuk. Én utálom az összeset, ha meglátok egyet átmegyek a másik oldalra. Az a baj, hogy õk akarták maguknak azt, hogy utáljuk õket, beilleszkedhettek volna de jobb otthon lógatni a lábukat és a postást várni. Ráadásul még a pofájuk is nagy. Azért fogalmazok általánosságban, mert én még nem találkoztam rendes cigánnyal. És amíg ez nem következik be, addig nekem az összes egyforma!!
szerintem azért mert isznak és cigiznek (a cigi az tuti). és nem szeretem õket, személyes tapasztalatok alapján:S
inkább nem írok ide ha nem baj.... vmi más elfoglaltságod nincs?
A kérdező hozzászólása: am írtál ide xD jesszus...nem is vagytok annyira rasszisták mint én:D...ah mindegy. ja lehet cigi, meg ital:/ am én sajna egybõl elítélek minden cigányt...személyes tapasztalat... bloeeee...gyûlölöm mindet(a cigányul viselkedõ cigányokat)! egyetlen egy normális cigányt usmerek, aki szereti az állatokat...de a többi is szereti, csak akkor ha hordhatja...-.-"
Hát nekem alapvetõen nem lenne gondom velük, csak ne kerüljön velem kontaktusba a fürdetlen, büdös, koszos, nem kimondottan becsületes része. És sajna ebbõl van a több :/ Mostanában elkezdtem jobban utálni õket, mert reggel megyek a vonaton, mellettem van egy kan meg egy nõstény, és szerencsétlenkednek valamit. Az elõbbi elkezd kopogni az ablakon én meg pont a vonaton levõ órát néztem, erre beszól hogy ne nézzé. Aztán amikor szállok le, elkezd a hátam mögött szidni. Hát az ilyenekbe nem sajnálnék pár gramm ólmot...
hát.... van benne valami hogy van a romáknak egy részük, amelyik agresszív, szemtelen, és hanyag. de a másik részük nem olyan mint a többi és ezt a fajgyûlölõ rasszisták nem tudják felfogni ezért veszik egy kalap alá az összeset.találkoztam már olyan rasszistával is amelyik azt irta hogy õ nem tekinti embernek a színes bõrûeket meg ilyenek....
hát.... van benne valami hogy van a romáknak egy részük, amelyik agresszív, szemtelen, és hanyag. de a másik részük nem olyan mint a többi és ezt a fajgyûlölõ rasszisták nem tudják felfogni ezért veszik egy kalap alá az összeset.találkoztam már olyan rasszistával is amelyik azt irta hogy õ nem tekinti embernek a színes bõrûeket meg ilyenek.... de am a kérdésre válaszolva sztem a sok kiabálástól

Baloldali vagyok, de nem szeretem a cigányokat, miért zsidóznak le egybõl?

Legjobb válasz: miért a cigányokat ki szereti,azt mond már meg....

miért a cigányokat ki szereti, azt mond már meg....
Ittál, vagy ez a normál stílusod? Má ha a zösszefüggéstelen fecsegés szílus kérdése.
Mostanában valóban divat lett zsidózni meg komcsizni a baloldali szimpatizánsokat.De hogy ez honnan jött.Ugyan úgy vannak zsidók a jobboldali politikusok között is.Meg az õ tagjaik is ugyan úgy kommunisták voltak régen mint a baloldaliak.
Egy libsi zsidó rasszista? Téged nagyon sok helyen meg akarhatnak verni :D Amúgy fogalmazz úgy, hogy azokat a romákat nem szívleled, akik ellopták a biciklidet, és akkor a poént félretéve, senki sem szólhat be neked.. A véresszájú 'rasszistázók' pedig ugyan olyan divatmajmoló emberek, mint mondjuk az emósok. Ma divat 'rasszistázni', pedig természetes ösztön az emberben, hogy különbséget tesz a saját és a különbözõ rasszok között. Természetes az is, hogy nem az ösztönei irányítják és hogy fantasztikus tudatossággal egyenlõként tudja kezelni a különbözõ rasszokhoz tartozó embereket (+ a melegeket is :) .. Nos, ennyit azokról akik beszólnak neked. Primitív emberek, kezeld õket egyenlõként és tisztelettel.. de ha szavazás kérdése lenne akkor szerintem támogasd azt, hogy ne járjon minden.. butus embernek szavazati jog, mert aki primitív, az nem biztos hogy ésszerû döntéseket hoz. Most azokról van szó akik téged lezsidóznak.. vagy beszólnak ok nélkül hogy rasszista vagy. Ezek fejben még csak gyerekek, mosolyogj rajtuk és hagyd õket játszani tovább..
A kérdező hozzászólása: Van olyan ember aki kapásból lerasszistázott mert azt mondtam társaságban hogy a cigányokat ellopták a biciklimet.
Én az emberi butaságot jelölném meg forrásként.. vagy a tudatos széthúzást, feszültségkeltést.. egymás megbélyegzését hogy még véletlenül se alkothassunk egységet. Ezzel most csak nem gondolok hülyeséget..

A cigányok miért szeretik a Mercedest?

Nem értem, miért pont a Mercit. Báffyhunyadon a cigánypalotákat is óriási Mercedes emblémák ékesítik.

Legjobb válasz: "...mint a 80-90es években. Csóró cigányoknak akkoriban Ladájuk, pénzesebbeknek Mercijük volt." Azért a 80-as években szerintem sokan szerettek volna Ladát a cigányokon kívül is. Sõt még a 90-es években is elég sokan jártak azzal szintén a "színeseken" kívül.

"...mint a 80-90es években. Csóró cigányoknak akkoriban Ladájuk, pénzesebbeknek Mercijük volt." Azért a 80-as években szerintem sokan szerettek volna Ladát a cigányokon kívül is. Sõt még a 90-es években is elég sokan jártak azzal szintén a "színeseken" kívül.
Szted kapnak hitelt?...lopják.
Azt gondolják ha most vesznek egy nagy mercit akkor ök a nagy emberek semmi másért azt is lehet hogy 7-év hitelre veszik!
Mert attol erzik magukat RAJnak es uriembernek. Sajnos az intelligenciajuk erre nem jogositja fel oket, valamitol annak kell erezzek magukat.
Mert a múltban ragadtak és azt hiszik hogy a Mercedes "A legmenõbb nyugati autó" mint a 80-90es években. Csóró cigányoknak akkoriban Ladájuk, pénzesebbeknek Mercijük volt. Még pár év és suzkiszvift embléma lesz a kapukon. :)
Nemrég láttam ezeket a palotákat, igaz Mercedes emblémát nem láttam egyiken sem, és a fényképeket gyors átnézve, azokon sem volt, de egy-két helyen láttam csak egy szakadt mergát a ház elõtt. Inkább furgonok(transporter meg társai) meg régi daciak álltak a házak elõtt. Amúgy nem lakják ezeket a házakat, csak pár van elkészülve, de ott az alsó szinten egy putrit rendeztek be. De ha a házat így megcsinálják, utat már nem, térdig érõ gödrök a kavicsos úton, pedig ha ilyen palotát építenék, bizony az utat is rendbehozatnám. megértem megfordulni az egyik utcába, de így is kb. 50 métert kellett tolatnom, hogy megtudjak, mert ha belemegyek a térdig érõ gödörbe, akkor ott is marad az autó
a kockalámpás Mergák még nagyon jók voltak és kitûntek, azután már elkopott a fényük.
3# vagyok. 90es vége-2000es éveket akartam írni.
Mert a cigányok a legnagyobb sznobok, a státusz szimbólumok megszerzésével akarják megmutatni milyen "úriemberek". Az olvasás útján történõ információ szerzés viszont nem az erõsségük, különben tudnák, hogy a Mercedes a mélypontot 1995 és 2005 között érte el a minõség terén, gyakran a meghibásodás sûrûsége kenterbe verte a sokat szidott francia autókét is.

Ha nem szeretem a zsidókat, nem szeretem a cigányokat, és a melegeket is utálom, attól még miért neveznek nácinak, és jobbikosnak?

Nem vagyok egyik sem! Rühellem a nácikat, rühellem a kukluxklánt és a többi hülyeséget. Hitler egy idióta volt, és egy mészáros.

Legjobb válasz: „A legtöbb ember egy másik ember. Gondolataik valaki más véleménye, életük utánzat, szenvedélyük idézet." Oscar Wilde mondta ezeket a csodálatos sorokat. A mai világban az emberek úgy gondolják hogy nincsenek egyéni vélemények, megnyilvánulások csakis közösségi. Ha te azt valód, hogy mi egykor a majmokból lettünk akkor Darwinista vagy. Lényegtelen, hogy a büdös életben nem halótál róla, az õ véleményén vagy ezért az õ közösségébe tartozol. Ha azt mondod az isten teremtette az embert, akkor keresztény. Ha azt mondod az ufók csináltak minket, hogy aranyat bányászunk nekik, amik a bolygójuk sztratoszférájának megvédésére kell, akkor paleoasztronauta. Ha pedig simán azt mondod, téged nem érdekel, akkor lusta dög vagy! Mára már minden véleményre van jelzõnk.

„A legtöbb ember egy másik ember. Gondolataik valaki más véleménye, életük utánzat, szenvedélyük idézet." Oscar Wilde mondta ezeket a csodálatos sorokat. A mai világban az emberek úgy gondolják hogy nincsenek egyéni vélemények, megnyilvánulások csakis közösségi. Ha te azt valód, hogy mi egykor a majmokból lettünk akkor Darwinista vagy. Lényegtelen, hogy a büdös életben nem halótál róla, az õ véleményén vagy ezért az õ közösségébe tartozol. Ha azt mondod az isten teremtette az embert, akkor keresztény. Ha azt mondod az ufók csináltak minket, hogy aranyat bányászunk nekik, amik a bolygójuk sztratoszférájának megvédésére kell, akkor paleoasztronauta. Ha pedig simán azt mondod, téged nem érdekel, akkor lusta dög vagy! Mára már minden véleményre van jelzõnk.
Nyugalom, nem vagy náci, csak rasszista, antiszemita, és homofób. A nácik is vallották mind a hármat, de azért ennél többrõl szólt a nácizmus, mint politikai ideológia.
Figyelj én egy katolikus vallásos családba nevelkedtem s egész kicsi koromtól tudtam hogy meleg vagyok! Ezt nem látással tanultam el, nem erõszakoltak meg, így jöttem-e világra.
Én beszûkült gondolkodású, elõítéletes, fasisztoid taplónak nevezlek, így jó?
Legalább nem vagyok egyedül.
Kérem szépen ez antiszemitizmus.Nektek gojoknak meg kell tanulni tisztelni minket kiválasztottakat. csak egy vicc
Már megint egy szörnyû goj. Mit képzelsz magadról?
Ha zsidó vagy elítéled Radnóti Miklóst? Amúgy nem zsidók hanem oroszok kínaiak és arabok mozgatják a világot, de nézd meg Dubait az is te benzin kúton elköltött pénzedbõl épült fel. Meleg vagyok, de semmi közöd nincs ahhoz hogy mit teszek, én smárolok, de nem leszek benne a másik szájába hogy hány ingert keltsek.
A kérdező hozzászólása: "a kommentedbõl egyértelmûnek tûnik, hogy nagyon is helyesnek tartod az alapvetõ emberi jogok ilyen szintû korlátozását" A melegek házasságkötése nem alapvetõ emberi jog! Mirõl beszélünk? Ha az lenne már nemzetközileg elfogadott lenne! Viszont soha nem lesz az, mert szerencsére vannak és lesznek is értelmes országok, ahol gondolkodnak is, és nem csak engedélyeznek minden hülyeséget! Ugyanúgy nem lesz engedélyezve az eutanázia sem és az abortusz sem, mert nem alapvetõ emberi jogok!
A kérdező hozzászólása: Teljesen meghülyült az oldal, valami moderátor biztosan kontárkodik és belepiszkál a dolgokba! Na látod most sérülnek a jogaink! :D Valaki kénye kedve szerint variál itt, pedig nincs rá oka, és elvileg nem is tettünk/írtunk olyat ami ezt indokolná!
A kérdező hozzászólása: Katolikus keresztényként a Bibliát forgatom és az újszövetség az alapja a vallásomnak! "A biblia szerint a melegeket meg kell gyilkolni. " Idézz nekem ide egy rész Jézustól ahol ezt mondja és leírták a Bibliában! Hülyeségeket beszélsz!
"Ha a melegek "meleg házasságot" akarnak, akkor adjanak neki más nevet!" tényleg csak ennyi a problémád? hidd el a melegeket eddig sem érdekelte, hogy nevezik azt a "dolgot", ami nem diszkriminálná õket. nyugodtan lehet a neve (mint ahogy az is) polgári bejegyzett élettársi kapcsolat. a lényeg olyan apró jogi kérdéseben van, hogy ha a pár egyik tagja váratlanul elhuny, akkor annak családja ne túrhassa ki a másikat a közös lakásból. például. de még van több más jogtechnikai kérdés. ismétlem és hangsúlyzom: jogi kérdésekrõl van szó, nem az általad hõsiesen védelmezett házasságról, ami szerinted "vallási eredetû intézmény! " nem errõl van szó, hanem a polgári házasságról, aminek lényege az egyén párkapcsolatban való élésének megkönnyítése. fel tudod ezt fogni a pici begyöpösödött vallási fanatikus agyacskáddal? nyugodtan bárminek lehet nevezni ezt a _közjogi_ intézményt, ez a legkevesebb..
bakker ekkora öngólt: Kérdezõ elõször: "nem szeretem a zsidókat, nem szeretem a cigányokat, és a melegeket is utálom" Kérdezõ másodszor: "Katolikus keresztényként a Bibliát forgatom és az újszövetség az alapja a vallásomnak! " idesüss: Jézus mondá: 42. Hallottátok, hogy megmondatott: Szeresd felebarátodat és gyûlöld ellenségedet. 44. Én pedig azt mondom néktek: Szeressétek ellenségeiteket, áldjátok azokat, a kik titeket átkoznak, jót tegyetek azokkal, a kik titeket gyûlölnek, és imádkozzatok azokért, a kik háborgatnak és kergetnek titeket. (Máté evangéliuma) Kedves kérdezõ, ha most ezek után nem ég le a pofádról minden bõr, és nem sunnyogsz el a francba wannabe ideológiai fosmányos szarságaiddal, egy utolsó kis képmutató komplexusos náci vagy!
A kérdező hozzászólása: Nem gyûlölöm sem a cigányokat sem a zsidókat sem a melegeket! Csak nem szeretem õket azért amik, lehetek ettõl rasszista, és lehetek bûnös is, nem mondtam, hogy szeplõtelen vagyok, és bûntelen, ennek semmi köze ahhoz, hogy vallásos is vagyok, senki sem tökéletes! Nem ég le a pofámról a bõr, amúgy meg nem pofám van hanem arcom, és nem vagyok náci, pláne nem komplexusos! A jogi házassággal is van bajom, mert a gyermekvállalást nem engedélyezném, és még pár dolgot, de tõlem lehet köztük szerzõdés az öröklést illetõen, az nem érdekel, erre most is van lehetõség, úgy hívják, hogy végrendelet, de köthetnek eltartási szerzõdést is, vagy más hasonlót! A házasság jelképét nem kaphatják meg, sem társadalmi sem vallási szempontból. Jogilag most is megoldhatják a köteléket, szerzõdjenek, de ne házasodjanak!
"Csak nem szeretem õket..." Szeres felebarátodat, mint magadat.. ha már Jézust akarod követni. "... végrendelet, de köthetnek eltartási szerzõdést is, vagy más hasonlót!" végrendelet? váratlan elhalálozáskor z nem segít. meg különben miért kéne mindenféle szerzõdést írni, ha másnak nem kell? ez neked az egyenlõ jog? a mindenféle szerzõdés? "A házasság jelképét nem kaphatják meg, sem társadalmi sem vallási szempontból. " és miért nem? mert te azt mondtad? oké...
A kérdező hozzászólása: Már mondtam, egy házasság férfi és nõ közt köttetik! Az hogy ennek lett jogi háttere is az csak a jogi viták elkerülése miatt alakult ki! A házasság társadalmi és vallási szimbólum, vallási szempontból pedig szentség! Egy egészséges társadalom nem hagyja, hogy egy kisebbség, amely eltér a természetes és egészséges létformától, megbontsa ezt a jelképet, ezt a viselkedésformát, vagy hívjuk emberi közösségi alappillérnek! Egy olyan meleg ember, aki a saját önös érdekein is túllát, nem akar házasságot kötni úgy mint egy hetero. Tudatosítja magában, hogy szó sincs arról, hogy kétféle ember él a világon, meleg és hetero. Az ember nem születik fele arányba melegnek, fele arányban pedig heteronak! Születik egészséges hetero ember, és néha néha genetikai hiba okán sajnos egy-két meleg tudatú egyed is. Sajnos becsúszik ilyen hibás selejtes génállomány is a természetben, de ezek szerencsére nem szaporodnak, és jobb esetben kikopik a vérvonal. A természet kijavítja a hibáit. Nincs szó egyenjogúságról! Egy beteg embernek ahhoz van joga, hogy egészségügyi ellátást kapjon, és a társadalom segítse, elviselhetõvé tegye számára a betegségét. A homoszexualitás az elme betegsége, és ezt sajnos nem lehet gyógyítani egyelõre! Hiába rinyálnak a melegek! Ha lenne módszer arra, hogy kiszûrjék a meleg hajlamot egy születendõ gyermeknél, akkor ugyanúgy vizsgálnák, mint más betegségeket, vagy betegségre való hajlamot. Ha egy petesejtbõl vagy egy spermiumból, vagy a megtermékenyített petesejtbõl ki tudnák olvasni, hogy az utód meleg lesz vagy sem, akkor megtennék. Ha be tudnának avatkozni és javítani a hibát megtennék! Ha a természet maga tudná ideje korán javítani a hibát megtenné! Ez a normális hozzáállás! Senkinek nem jó, ha egy meleg ember születik! Ha már megszületett, és felnõtt, akkor segíteni kell, és elfogadni, ilyen és kész, ahogy egy másfajta betegségben szenvedõ embertársunkat is segítjük. Viszont a betegségre hivatkozva nem kérhet olyan jogokat, ami szemben áll alapvetõ természeti törvényekkel! Egy meleg nem fog szaporodni, mert nem tud azonos nemû fajtársával, és ellenkezõ nemûhöz pedig nem vonzódik! Ahogy már mondtam a természet nem hülye! A melegek persze csak meleg aggyal tudnak gondolkodni, és követelik az ésszerûtlen "jogaikat" és szembefordulnak a természet törvényeivel, és bomlasztani akarják az egészséges emberek világképét. Olyan kisebbségrõl van szó, amely nem arról szó, hogy valaki fehér, néger, kínai, vagy indián, és emiatt nem különbözik tõlünk, hanem arról szól, hogy egy sajnálatos genetikai hiba miatt így születnek néhányan, és õk alkotnak egy kisebbséget. Az egészséges emberek mindig is undorral, idegenkedve és távolságtartóan fognak viszonyulni hozzájuk. Persze kulturált és civilizált ember módjára elfogadjuk õket, és mindaddig, míg nem emelik ki ferde hajlamukat, és nem érzékeltetik ezt a többiekkel, nem mutatjuk feléjük az idegenkedésünket és undorunkat. Természetes dolog, hogy egy hetero undorodik a homoszexualitás minden megnyilvánulásától! Ezt nem kell megváltoztatni, ez így van rendjén, és jól! Aki nem ezt mondja, az vagy meleg, vagy semmibe veszi, hogy kicsoda valójában, egy emberi lény, egy élõlény amelynek neme van, és amely szaporodásra és utódnemzésre van kitalálva, ez az életének fõ irányvonala, ha tetszik ha nem!
báj dö véj: "alapvetõ természeti törvények" címû retorikát Hitler is elõszeretettel alkalmazta, annak ellenére, h semmi értelme sincs. te kis náci :P
... csak a saját véleményedet szajkózod el újra és újra: pl: "az egészséges társadalom nem hagyja.. " kezdetû mondatoddal is. nem veszed észre, hogy azok a társadalmak, ahol nem kérdés a szex. orientáción alapuló diszkrimináció, jóval egészségesebbek, mint a te "egészséges társadalmad". még mindig nem látod a különbséget vallás és jogállam közt.
Jó és ez a te Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatára épített világod hol áll ellentétben pl. a jelenlegi katolikus egyház tanításaival? A biblia szerint a melegeket meg kell gyilkolni. Magyarországon 1961-ig bûntették a homoszexualitást. A szodómia törvény egyértelmûen az egyház mûve. mária teréziát is az egyház irányította. Halomra gyilkolták a melegeket. Uganda is keresztény ország. ott most egy "meleg holokauszt" történik. Az egyház propagandája rövid idõ alatt úgy átmosta az emberek agyát, hogy a melegek egy elkerített nyomornegyedben próbálnak bujkálni. Most fogják bevezetni azt, hogy minden meleget meg kell gyilkolni. Halál bûntetés vár rájuk. Ez történik akkor, amikor az egyház hatalomra kerül.
A kérdező hozzászólása: javítás: hupsz, csalást írtam család helyett bár lenne értelme :) mert, igen, csalás lenne ha egyenlõ lenne!
Szekularitásról, az állam és az egyház szétválasztásáról nem hallottál még? Magyarországnak nincs államvallása. De ha ennyire vallásos alapokon akarod elképzelni az életet, akkor kíváncsi vagyok, mik a terveid a válás betiltásával kapcsolatban, esetleg milyen büntetést tartasz megfelelõnek azon asszonyok számára, akik nem tanúsítanak kellõ engedelmességet a férjüknek. Merthogy ezekrõl is van ám szó a bibliában.
A kérdező hozzászólása: De hallottam a szétválasztásról, viszont ez is csak a kényelmes és lusta megoldás, és azért erõltették mindig, mert menekülni akartak a kötelezettségek alól, és csak a jogokat akarták érvényesíteni az emberek. Én vagyok az Isten, nincs is Isten, nem kell, hogy lenne már Isten? Én mondom meg mi lesz, én döntöm el ki leszek mi leszek, és hogy mi lesz velem, hogy mi történjen azt én szabom meg! Én én én én én ..... Én vagyok az Isten, és nincs felettem senki! —> vagyis libertárius vagyok, akinek nem parancsol senki, és aki bármit megtehet mert mindenhez van jogom, és kötelezettségem az nincs, mert szabad vagyok! Ez nem szabadság! Sajnálatos módon elszakadtunk a Szent István korabeli és Szent László, Könyves Kálmán korabeli keresztény magyar állam felépítésétõl, azoktól a törvényektõl, és szokásjogoktól, amik rendet, békét elégedettséget és nyugalmat tartottak fenn az országban! Hiába volt egy ember kezében a hatalom, mégis korrupciómentesen képes volt irányítani az országot, és most ne menjünk bele a nemesség kiváltságaiba, meg stb, mert akkoriban nem volt olyan ember aki ha dolgozott, tett a közösségért és a családjáért és betartotta a törvényeket akkor éhezett volna, vagy hajléktalanná és kirekesztetté vált volna! Semmi olyan rész nem volt a vallási törvények közt, ami korlátozta volna az emberek szabadságát, hiszen mindenki vallásos volt, és az, hogy eljárt templomba nem volt számára kényszer, és azt, hogy ezt kötelezõ volt megtenni, nem is érzékelte, mert ment magától. Ateista ember meg nincsen, csak beképzelt és lusta arrogáns emberek, akik magukat helyezik a világ középpontjába mindenféle önkritika és szerénység nélkül! A szabad párválasztás lehetõségét pedig nem a vallás tiltotta, hanem az akkori társadalmi szokások, de errõl az emberek tehettek, nem a vallás és nem az állam írta elõ, hogy két szülõ pár döntsön a gyerekek házasodási sorsáról. Ez nem tetszett volna, de mint mondtam, ez speciel nem volt se törvénybe foglalva sem állami sem egyházi oldalról. A bûncselekmények büntetése példát statuált, és rendet tartott. Ha valaki lopott x érték felett annak levágták a kezét, vagy mindkettõt stb. Akkoriban nyomozni sem nagyon kellett, mert az emberek maguk kiderítették ki a tettes, és segítették egymást, nem letojták, hogy a szomszédban mi van, hanem jóban voltak, és támogatták egymást. Ha a bûnös elbújt vagy le akart lépni, az emberek maguk elkapták és törvény elé vitték! A halálbüntetéssel most sem értek egyet, de a szigorú törvénykezés igenis rendet teremt és visszatartó erõ! Akkoriban nem volt ennyi válás, és megcsalás sem, mert nem merték megtenni, és mert volt a nõkben és férfiakban hûség és tartás, és erkölcs. A zsidóknál megkövezték a csalfa asszonyt, de Mózes idejében a gyilkosokat is, és nem nagyon volt kibúvó ez alól. Persze van némi elnyomás a nõkre nézve a zsidóknál is, hiszen ott a nõt mindig jobban büntetik, mint a férfit, ha hibázik, ezzel sem értek egyet. Persze megölni valakit hûtlenségért manapság nem lehet, nem is szabad. Ha ez lenne a módszer, akkor már kihaltunk volna, ráadásul több lenne a megkövezésre váró, mint a kövezõ nép, akik nem követtek el soha semmit. Az egyház tud jól és igazságosan is mûködni, nem a korrupt egyházat kell nézni, hanem a korrupciómenteset, mert olyan is van, nem kell a vallást okolni a dolgok miatt. Ha meg valaki házasságra adja a fejét, az tudja mit vállal, mert az életre szól, és abból nem lehet kilépni, de miért is lépne ki bárki? Aki nem felelõtlen és nem egy megbízhatatlan és erkölcstelen elvek nélküli senkiházi, az tudja kezelni a házasságot, és ha dönt akkor tudatosan és megfontoltan dönt egy házasság mellett, és nem 1-2 évre tervez, hanem élete végéig. A mai kor embere erre képtelen! Kifogásnak felhozza a gazdasági helyzetet, a nehézségeket, panaszkodik, tele van félelemmel és közben meg követel és nem tûri el, hogy vannak kötelezettségei, és csak a jogait emlegeti és emeli ki, de tenni nem akar semmit. Ezért vannak válások, és ezért nincsenek házasságok, vagy ha vannak nem sokáig tartanak. Az emberek képtelenek tartós értékeket találni az életben és képtelenek megtalálni a boldogságot, és csak az örömöket kergetik de azok nem tartósak így mennek a következõ örömforrásra és így tovább... A mai kor embere õrült, hasonlít egy kutyára amelyik az autókat kergeti, rohan utánuk, és mikor elkap egyet, rájön, hogy nem is kell neki, nem is tud vele mit kezdeni, lepisálja és rohan a következõ után. Ebben pedig támogatásra lel a libertárius eszmékben és ezt követi. Ahogy az elején is írtam, az emberek már nem úgy beszélnek a hétköznapokban, hogy "mi ..." hanem hogy "én, én, én ...!". Ez a legnagyobb baj, és nem a vallás okoz bajt, hanem az elkorcsosult és betegen értelmezett szabadság!
Ejha. Elismerésem, kérdezõ, ennyi hülyeséget egy rakáson már régen olvastam. Ha tényleg elhiszed ezt a hagymázas teokrata utópiát, csak sajnálni tudlak. Nem véletlenül múlt el az a kor, és nem véletlenül nem vágyják vissza az emberek. Ha te igen, lépj be valami szektába, ahol a saját elveid szerint szabályozzák az életed, ne te akard szabályozni másokét.
A kérdező hozzászólása: 58: Értem, ez utópia, és ezzel tisztában is vagyok, nem azért írtam le, mert azt várom/gondolom, hogy ilyen valaha is lesz. A te világod mivel jobb ennél? Nincs egyház, nincs vallás, mindenki azt csinál amit akar, totális szabadság, totális liberalizmus, vagyis legyen anarchia? Az jobb lenne? Erre vágytok?
Az én utópiámban elfér az egyház és a vallás, de csak addig, amíg tiszteletben tartják mások szabadságjogait, és nem kívûnják a saját szabályaikat másokra is kiterjeszteni. Az én világomban jogilag egyenlõ vagyok mindenki mással, nemtõl, bõrszíntõl, etnikai hovatartozástól vagy szexuális orientációtól függetlenül. Az én világomban megkapom ugyanazt a tiszteletet, amit másoknak megadok, nem kell kirekesztést, megbélyegzést, diszkriminációt szenvednem olyasmiért, amirõl nem tehetek. Az én világomban az empátia és a tolerancia alapvetõ társadalomalkotó erõk. Az én világomat az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata definiálja.
A kérdező hozzászólása: Jó és ez a te Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatára épített világod hol áll ellentétben pl. a jelenlegi katolikus egyház tanításaival?
Hát hogy messzebb ne menjünk, ott van a házasság intézményének kiterjesztése a melegekre, ami miatt a pápa pár éve polgári engedetlenségre szólított fel spanyol közszolgákat. A házasság közjogi intézmény, aminek mindenkire kell vonatkoznia, de úgy látszik, a katolikus egyház ezt nem így gondolja, vagyis sérül az egyenlõség. Vagy ott van, amit már írtam egyszer, hogy a biblia szerint az asszony engedelmességgel tartozik a férjének. Mi ez, ha nem nemi alapú diszkrimináció?
A kérdező hozzászólása: Hová tûnt a kommentem?
Nem tudom, én nem jelentettem, válaszolni akartam rá. Tiszteletben tartom a véleményedet, de felszólalok ellene. Viszont mivel a kommentedbõl egyértelmûnek tûnik, hogy nagyon is helyesnek tartod az alapvetõ emberi jogok ilyen szintû korlátozását, ugyanakkor figyelmen kívül hagyod a valóság bizonyos részleteit, amelyek nem felelnek meg az elképzeléseidnek, azt hiszem, a továbbiakban nincs mirõl vitatkoznunk.
A kérdező hozzászólása: Akkor leírom röviden mégegyszer. Házasság = nõ + férfi = család -> gyerekek Házasság != nõ + nõ V férfi + férfi != csalás -/-> gyerekek A katolikus vallásban is így van, a természetben is, és a világi házassági törvények is ebbõl fejlõdtek ki, nem jogászok találták ki, sem szociológusok, sem pszichológusok, sem más tudósok! A házasság vallási eredetû intézmény! Senki nem kérdõjelezheti meg, hogy egy házassághoz nõ és férfi kell! A meleg és hithû katolikusok (biztosan vannak), nem házasodnak! Elfogadják, hogy nem lehet, ahogy egy mozgássérült, vagy egy vak elfogadja, hogy nincs lába, vagy nem lát! Nem követel, nem tüntet, nem hõbörög emiatt! A vak nem megy lövészversenyre, mert nem neki találták ki és a mozgássérült meg nem fut maratont, mert nem neki találták ki! Nem keres erre jogi megoldást, és nem nyafog, hogy diszkriminálva van! A paraolimpia != olimpia, létezik, hogy lehessen ilyen is a korlátozott sportolók számára! Nemes és szép dolog! Ha a melegek "meleg házasságot" akarnak, akkor adjanak neki más nevet! Ne legyen benn a házasság szó! Találjanak ki újat ne lopják el a heterok jogait, mert ez csak heteroknak van, nem melegeknek! Egy katolikus keresztény házasságban nem kell hogy a nõ szolga legyen! Tévedésben élsz! Egy nõ segíti támogatja a férjét és mellette van jóban rosszban de nem parancsolgathat neki a férje mint egy rabszolgának! A zsidóknál lehet ilyet, és a cigányoknál, de az más tészta...
A kérdező hozzászólása: Lehet itt vitatkozni, de aki meleg, az azért meleg, mert genetikailag hibás a génállománya. Egészséges ember nem meleg, és nem közösül azonos nemû fajtársával! Csak a melegek vitatkoznak ezzel, mert nekik mûködik a fejükben fordítva a nemi vágy. A többség ugyanúgy mint én, egy hibás fejlõdés eredményének látja a melegek szexuális hajlamát. Lehet itt nácizni, de ezt nem Hitler találta ki, hanem a természet, akármit is jelent ez a fogalom bárkinek is, genetikát, Istent, isteneket, vagy ufókat, tökmindegy. A nemek szerepe okkal van kitalálva, egy egészséges egyed heteronak születik és nem melegnek! Ennyi!
hiba? neked hiba ha valami eltér a többségtõl? akkor a vörös haj is hiba. meg a balkezeség. meg ha valaki túl magas, alacsony? akkor maga a természet is hibás, hisz a homoszexuális élõlények is a természet részei (pingvinek, muslicák zsiráfok, mindenhol elõfordul beleértve az embert is). ekkora egy kevély pöffeteg embert mint te... minden hiba, ami nem egyforma... és hiába írsz úgy, mintha te lennél a viláuniverzum igazságának a szószólója (ennyi, lol), még mindig csak saját jelentéktelen véleményedet prosperálod.. ennyi.
Hát akkor nem náci, csak fasiszta vagy. Most jobb? xD
A kérdező hozzászólása: 91: "Állami törvénykezésben nincs helye a kirekesztésnek, a jogi egyenlõség a társadalom alapelve." Mégis jelen van, nem házasodhatnak a melegek, és nem nevelhetnek gyermeket Magyarországon. Ezek szerint mégis helye van, vagy te nem fogadod el a magyar alkotmányt és szerinted az állami törvénykezés amivel a lakosság többsége egyetért helytelen és rossz. Emellett ezek szerint te nem tartod társadalomnak a magyar emberek közösségét, mert nincs meg benne az ami szerinted alapelv kéne hogy legyen. Ez viszont senkit nem érdekel, mert a többségnek nagyon jó így ahogy van, téged meg a véleményedet pedig többség [email protected] 92: Nem, nem jobb, fasiszta sem vagyok hiszen nem jellemzõ rám a totális polgári demokrácia tagadása, és az etatizmussal sem értek teljes mértékben egyet. Vagyis nem vagyok fasiszta. Ha nem tudod mi mit jelent akkor ne írd le, mert csak okoskodásnak fog tûnni, és az is!
"szerinted az állami törvénykezés amivel a lakosság többsége egyetért helytelen és rossz" Így van. A melegházasság indoklás nélküli, deklaratív tilalma ellentmond az Alkotmány szellemiségével, így ezt a hibát egy késõbbi kormány kénytelen lesz korrigálni. Egyébként is, ha mindenki minden törvénnyel egyetértene, akkor felszámolhatnánk az egész törvényhozó apparátust, nem igaz? "Emellett ezek szerint te nem tartod társadalomnak a magyar emberek közösségét, mert nincs meg benne az ami szerinted alapelv kéne hogy legyen." Dehogynem tartom társadalomnak a magyar emberek közösségét. És az emberek többsége igenis hajlik az empátiára és a toleranciára. Csak rámutatok, hogy az elmúlt évtizedekben elért fejlõdés ellenére is a mai állapotok még azért távol vannak a magunk elé tûzött ideáltól, a magyar társadalomnak azért van még hova fejlõdni.
Te osztod az észt 10 oldal óta :D Hogy tetszik, hogy beskatulyáznak és ezáltal ítélnek el? :D Ha te is ezt csinálod, mert ezt csinálod akármit beszélsz mellé, nehogy már neked álljon feljebb :D A végén majd a lekvár teszi el a nagymamát is.
A kérdező hozzászólása: Lassan értelmét veszti a vita, mert csak meleg hozzászólókkal vitatkozom, és így értelmetlen, mert úgyis csak a követelõzést tudják leírni, én meg úgysem adom meg nekik amit követelnek, ahogy a magyarok többsége sem, és ahogy a mindenkori állami vezetés sem fogja megadni, feltéve, hogy nem valami liberális SZDSZ-bõl átkorcsosult [email protected] párt kerül kormányzó pozícióba, ami nagy valószínûséggel, és reményeim szerint kizárt dolog! Mivel egyelõre a törvények az én álláspontom mellett vannak és azt támogatják, így nincs is mirõl vitatkoznom veletek melegekkel, mert jelenleg az van amit én is jónak találok és érzek, és ti csak követelitek azt ami nincs, és csak reménykedhettek benne, hogy majd egyszer lesz, hát remélem soha nem lesz! Részemrõl lezárom a témát, további hozzászólásokra nem reagálok, de persze az ócsárol meg írja le a véleményét még aki akarja, ehhez van jogotok! :) Sziasztok!
ja, nem egy kérdést tettél fel? és nem azt vártad, hogy kifejtik neked az ellenkezõ álláspontot? vagy azt vártad, hogy bólogató birkák jönnek neked ide megerõsíteni fasiszta szemléletedet? nem tetszik, hogy vannak máshogy gondolkodók? meglepõdtél, hogy kevesen osszák a gyûlöletpropagandádat? remélem már tudod a választ a feltett kérdésekre..
Jézusom, van valaki akit nem utálsz? Amúgy meg a melegekrõl: ilyen formán akkor azt se mutasd ki, hogy heteró vagy. Én pl undorodom attól ha valakik a szemem elõtt falják egymást közterületen. Miért kell nekem azt nézni? Ellenben meleggel még sosem találkoztam (értsd úgy, hogy soha senkivel nem találkoztam aki a viselkedésével felhívta magára a figyelmet és abból tudtam volna, hogy meleg)
Pár évvel ezelõtt elolvasva egy ilyen kérdést jelentõsen megemelkedett volna a vérnyomásom. Most csak sajnálom szegény kérdezõt, mert ennyire szûklátókörû. Realitás nem igazán van az írásaiban, inkább csak sztereotípiák.
Abnormális vagy enyhén szólva, és te vagy a nevetséges, de van még idõ felnõni mert tuti nem vagy több 14-nél. Ha mégis, akkor veszett fejsze!!! (Nem meleg, nem cigány, nem zsidó, nem kreol, nem néger, sem semmi egyéb nem vagyok mellékesen, amit esetlegesen még utálhatsz te segg)
09:18 A családideálod kirekesztõ. Attól, hogy egy egynemû pár és az általuk nevelt gyermekek szerinted nem alkotnak egy családot, az még így van, ezt számos példa illusztrálja. És a házasság nem az utódnemzésrõl szól elsõsorban (ami azt illeti, a gyermekek jelentõs része házasságon kívül fogan és/vagy nevelkedik), hanem a monogám, hosszútávú kapcsolatról, amelyre nem csak a különnemûek képesek. Állami törvénykezésben nincs helye a kirekesztésnek, a jogi egyenlõség a társadalom alapelve.
attól, hogy valamit rengetegszer leírsz, még nem lesz sem hihetõbb, sem valóságosabb.
A kérdező hozzászólása: Itt nem a szeretet meg a tolerancia hiánya a lényeg, mert nincs ebben hiány, hanem a pofátlanság a lényeg, amit a két videóban láthatunk! Egyrészt ilyesmivel nem viccelõdünk, mert sértõ az említett országokra nézve, másrészt olyat nem követelünk, ami nem jár, és nincs valóságalapja, és ha valaki a kisujját nyújtja nekünk, akkor nem tépjük le az egész kezét, mert hogy az jár nekünk!
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy itt egyedül vagyok, mert nem egy nyílt vitafórum, de a lakosság többsége velem ért egyet, és még mindig nincs meleg házasság sem meleg gyermek vállalás, sem mindenféle szabadosság, amit szélsõséges liberálisok és melegek annyira követelnek, és nem is lesz, itt Magyarországon biztosan nem mostanában, és remélhetõleg sohasem! Ennyi!
jól mondod. itt még nincs. régen itt is kommunizmus volt. meg a nõknek itt sem volt szavazati joguk. régebben. de szerencsére nem visszafele haladunk az idõben, hanem elõrefele. és semmi "szélsõséges liberális szabadosságról" nincs szó, hanem normális alapvetõ emberi jogokról, amivel minden normális ember egyet ért. legyen hetero v homo. csak megsúgom, h a normális országokban mindenhol támogatja az állampolgárok többsége a ezt a fajta jogegyenlõséget. sõt.. még az adoptálást is. nézz utána csórikám..
A melegek elfogadását nálunk is a lakosság többsége támogatja a legutolsó Eurobarométer-felmérés szerint, csak a házasság és az örökbefogadás kérdésében vannak kisebbségben a támogatók (egyelõre). A kérdezõ által megálmodott teokrata államrend támogatói viszont szerintem törpe kisebbségben vannak.
A kérdező hozzászólása: Itthon már köthettek bejegyzett (regisztrált) élettársi kapcsolatot. Elégedjetek meg vele, ez is már eléggé nagy gesztus az állam részérõl! így is vannak országok (pl. Lengyelország, Ukrajna, Litvánia, Lettország, Szerbia, az USA számos tagállama) ahol törvényben vagy az alkotmányban kifejezetten tiltják az azonos nemû párok közötti házasságot, szóval még itt könnyebb dolgotok is van. Már megyünk lefelé a lejtõn ezek szerint. Magyarországon a családjogi törvény értelmében házasságot csak egy nõ és egy férfi köthet. Az azonos nemû párok együttélését a Polgári Törvénykönyv élettársi kapcsolatnak ismeri el. Itt tartunk most, és pont. Maradjon is ennyiben, azért mindennek van határa!
A kérdésre: Valszeg azért, mert az elôítéletes, antiszemita, rasszista, homofób fasisztoid embereket sokan nácinak tartják. Valójában, ha nem vagy agresszív ( nem kötsz bele azokba, akiket utálsz ) akkor nem vagy kifejezetten náci, csak amit az elején említettem. Ami a magyarázataidat illeti, röviden: a tanulatlanságodat, szellemi tunyaságodat mutatják. ( "Mindig elmondom, hogy szerintem a zsidók irányítják a világot" - szerinted, de bizonyítani nem tudod, mert nem így van. Persze, szellemi tunyaságod megakadályoz abban, hogy kellô alaossággal utánanézz. "Mindig elmondom, hogy cigány bûnözés van" - nem azért bûnözô, mert cigány, csak ezt rendesen meggondolni persze fárasztó lenne. "bezáratnám, kitoloncoltatnám" Lehet, hogy mégis náci vagy? Vagy legalábbis nemcsak fasisztOID, hanem kifejezetten fasiszta. "Utálom a melegek viselkedését" A túlzások valóban nem rokonszenvesek és a tettet már a Tóra is büntetni rendelte. De a hajlamot nem, csak a tettet, ha volt rá legalább két szavahihetônek ismert tanú, akik elôzôleg figyelmeztették is. Amúgy, ha fiú és lány nyelik el és fogdossák egymást a villamosn, buszon, stb, az rendben van? Mert ha az se, akkor ugye nem az a baj, hogy azonosnemûek, hanem, hogy rám tukmálják a magánügyüket, amihez semmi közöm és nem is érdekel. Ha nem volnál annyira tunya szellemileg, talán elgondolkodhatnál, nincs-e valami halvány lehetôsége annak, hogy esetleg tévedsz? Bár elismerem, ez fárasztó lehet. "eléggé nagy gesztus" Az emberi jogok megkülönböztetés nélküli biztosítása a jogalkotó részérôl nem gesztus, hanem kutya kötelessége. Azért kapja a fizetését. "vannak országok" Vannak. Ilyesmire kérdezte az elsôs tantónénink, hogy "ha Pisti a kútba ugrik, akkor Te is?". "Magyarországon a családjogi törvény értelmében házasságot csak egy nõ és egy férfi köthet." Így igaz. És ez hiba. A polgári házasság ugyanis csak az anyakvvezetô és a tanuk elôtti egybehangzó akaratnyilvánítást és az aláírást követeli meg, semmi mást. Vallási házasság a zsidó - keresztény - muszlim kultúrkörben temészetesen elképzelhetetlen, mert a vallási hazasság az érvényességhez azt is megköveteli ( tanuval! ), amit a Tóra tilt.
A kérdező hozzászólása: "Magyarországon a családjogi törvény értelmében házasságot csak egy nõ és egy férfi köthet." Ez nem hiba, ezt csak te tartod hibának, az emberek többsége nem! Innentõl kezdve miért én vagyok a tunya és miért nem te? Szerintem meg te vagy tudatlan, és összekevered a házasságot, és a családot valami gazdasági társasággal, ahol vannak tagok, meg hivatalosan létrejön oszt csókolom! Azért az nem egészen úgy van ám, hogy jogállamba élünk, és akkor egy jogi úton köttetett házasság kérdésében csak jogi szempontok alapján hoznak ide vonatkozó törvényeket. Ha így lenne, akkor nem lennének sem kulturális sem érzelmi vonásaink. A magyar házasságkötés tisztán hivatalos állami formában is többet jelent puszta gazdasági egyesülésnél, és nem csak egy jogi kérdés, függetlenül egyházaktól, egy világi esküvõ mögött kulturális értékek vannak, amibe beletartozik, hogy a családalapítás a házassággal kezdõdik nõ és férfi közt, és a család a nõ és férfi kapcsolatára épül! Csak nõ és csak férfi között!! Ennek oka van, és nem matekozni kell egy ilyen kérdésben, ez nem egzakt jogi kérdés, hanem kulturális is, és a kultúrát befolyásolja a többség vallási meggyõzõdése is, és Magyarország a megalapítása óta egy keresztény ország, még ha más vallásúak ezt nem is szeretnék elfogadni és azon vannak, hogy ezt felszámolják/elfeledtessék és rombolják! Az ország kultúrája keresztényi értékrendeken alapul, és ez a jövõben is így lesz, ha nem így lenne, akkor beolvadunk Európa mocskába, vagy mi leszünk Izrael2 esetleg majd feldarabolnak és felvásárolnak minket, ahogy viccelõdött ezzel az izraeli miniszterelnök anno. Hát neki lehet, hogy k.urva vicces volt, de nekünk annyira nem! http://www.youtube.com/watch?v=zK0paj_hFWw
A kérdező hozzászólása: Tessék inkább itt van felirattal is: http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M&feature=related
A kérdező hozzászólása: Ja és amirõl egy korábbi kommentemben írtam, hogy országalapítónak meri magát nevezni a zsidó kisebbség, és követel, követelõzik, követeli, hogy ismerjük el, hogy ez így van. Hát nincs így! Nem alapítottatok ti semmit sem! http://www.youtube.com/watch?v=nTPQBtMaV1Y&feature=related
én is tudnék videókat belinkelni szeretetrõl, elfogadásról, toleranciáról, nem nagy tudomány..
Még kérdezed is? Nem gondolod hogy kicsit ellentmondásos vagy? Utálod a neonácikat, a Jobbikosokat, de közben ugyanazt szajkózod mint õk. Nem vagy túl hiteles. A melegekkel kapcsolatban a tipikus álszent szöveget mondod, utálod ha 2 pasi együtt nyalja-falja magát, bezzeg ha 2 csaj tenné akkor már állna egybõl. Mikor keverik a közszférába a dolgaikat? Az év 1 napján mikor felvonulnak? Basszus, nem fogsz belehalni abba az egy délutánba, nem kell nézni, nem kell gyerekkel odamenni és belenevelni, hogy fúj micsoda búzik. Azt kívánom, bár meleg lennél, hogy megtudd milyen melegként élni - amit SENKI nem választ magának - és akkor nem lenne ekkora arcod. Én meg téged büntetnélek, mert ilyen végtelenül ostoba ember vagy. Nem baj elég nagy büntetés ez az élettõl, ha ilyen iq light valaki.
A kérdező hozzászólása: És ezzel mi a baj? Az emberek 99%-a vallásos, és Magyarország alapvetõen keresztény katolikus ország, a többi vallás csak hozzácsapódott és megtûrtük, majd demokrácia jött, és lett vallásszabadság. Ettõl még sok vallás tiltja a homoszexuálisak bizonyos tevékenykedését, a Bibliában is jelen van a téma, szodomizmus stb, Szodoma és Gomora városának pusztulása stb stb
A kérdező hozzászólása: Semmi olyat nem írtam, ami nem igaz, vagy nem állna nagyon közel a valósághoz!
15:17 Hú. Nagyon nem érted ezt. Nem fognak venni óvszert, nem fognak vigyázni, mindenkivel szexelni fognak, ha az emberiség a pincébe kényszeríti õket.
"Nyilván ha lenne rá gyógymód akkor a melegeket gyógyítanák, de sajnos nem ismerjük a hibás gént/géneket és helyrehozni sem tudjuk a dolgot! " Nahát a génmanipuláció aztán rohadt természetes én normális.
"Szexuális felvilágosítást pedig mindenki kap, ott sem kérdik a suliban meg, hogy ki meleg és ki nem, mert ha van meleg az most menjen ki, ilyen nincs!" Na ja. A hímvesszõt behelyezzük a vaginába. ezzel aztán sokra mennek a melegek... Egyébként hány éves vagy? Amiket írogatsz elég éretlen lehetsz.
Tönkretenni a melegeket, elvenni az alapvetõ emberi jogaikat nem érték. Mindannyian erre a világra születtünk. NINCS JOGOD MEGFOSZTANI MÁSOKAT A JOGAIKTÓL. Keleten meg elnyomás van. Utazz csak oda, de remélem akkor téged is el fognak nyomni valami miatt, ami speciel nekik nem tetszik és akkor megtudod, milyen érzés.
Te nem náci, hanem diktatúra párti vagy. Gondolom neked az elõzõ rendszer maga volt a mennyország.
A kérdező hozzászólása: 21-es: Dehogy álljon ki egy politikus azzal, hogy "hello, 3 éve dolgozom, ismertek, politikus vagyok itt meg itt, ebben meg ebben a pártban, de most elmondom, meleg vagyok." Nem kell elmondania! Senkinek nem kell a családját és a magánéletét mutogatnia a médiában, ez önálló döntés. Az hogy Orbán mutogatja a családját, az az ö dolga, nyilván kampányfogás is, mindig is az volt külföldön is, de pl. egy átlag politikusnak, pl. Kis Pista Kisgazda (direkt írtam nem létezõ pártot) képviselõnek nem kell magáról mondani a médiában semmit ha nem akar! Aki meleg, az tartsa meg ezt az információt magának, a párjának meg azoknak az embereknek akiket közel tud magához és megbízik bennük, barátok, család stb. Engem xy-t nem érdekel, sem az utcán sem a tv-ben! Ha férfiról van szó aki meleg, az meg viselkedjen férfiként ha nõrõl az meg nõként, és ne az ellenkezõ nemet utánozza! Tudom, meleg és meleg közt is van különbség, de mivel heteró aggyal én ezt nem érthetem, felmerül bennem a kérdés, hogy attól még, hogy a saját nememhez vonzódom miért kellene az ellenkezõ nem vonásait magamra vennem? Vagy egy meleg ember az ellenkezõ nem vonásait genetikailag is magában hordozza? Mármint nõnek érzi magát? Hiányolja a melleit meg bántja hogy farka van? Nem hinném, hogy ez igaz lenne, akik meg ilyenek azoknál már pszichés gond is van nem csak simán melegek! 22-es: Miért szexelne egy meleg óvszer nélkül, én még mindig nem értem. Nekem a hetero agyammal soha nem jönne olyan ötlet, hogy egy totál ismeretlen csajjal gumi nélkül szexeljek. Ha pedig hetero létemre egy lánnyal anális szexet gyakorlok, akkor meg még inkább mindenképpen óvszert használnánk, mert nem vagyok hülye, hogy fertõzésnek tegyem ki magam. Egy meleg agya nem mûködik másként alapvetõen mint egy heteroé, vagy mégis? Ne mond már! Ugyanannyi hülye barom hetero van arányosan mint meleg! Sõt ez alapján több a hülye hetero, mert többen vagyunk, így több a hetero AIDS-es mert több hülye ahhoz, hogy tudja ha nem húz gumit beteg lehet. Szóval ez nem logikus. Ha egy meleg nem vonulhat fel, és nem taperolhatja meg nyalhatja falhatja a párját egy parkban vagy nyilvános helyen mert tiltjuk neki attól még nem fog gumi nélkül szexelni, sem otthon sem máshol, és miért szexelne wc-ben meg mindenféle más helyen? Ezt sem értem. Hazamegy a párjával és otthon szexelnek! Nincs rájuk írva hogy mit csinálnak otthon, és nem kell rózsaszín háromszöget varrniuk magukra mint anno... semmi ilyenrõl nincs szó!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok diktatúra párti, de túlliberalizált demokrata sem vagyok és nem is leszek! Az emberek önmagukban képtelenek irányítani a társadalmat, aki ezt nem így látja, az nem ismeri az emberi elmét, a csoportos emberi viselkedést. Aki azt meri mondani, hogy egy totálisan népuralmi, liberális, vezetõk és minimális összpontosított hatalom nélküli világban fenn lehet tartani egy társadalmat az totálisan hülye, és teljesen el van tévedve! Még a nagyon összetartó és barátságos békés népeknél is volt vezetõ! (pl, indiánok, és egyes benszülött törzsekben most is) Egy kézben volt a döntés és a vezetés, csak nem voltak korrupt vezetõk, ennyi! Az emberekkel van a baj nem a vezetõkkel!
A kérdező hozzászólása: 26-os baromságokat beszélsz és olyan dolgokhoz kötsz amikhez semmi közöm, és nem is írtam róla! Totálisan nem errõl beszélek, és az elõzõ rendszer totálisan nem azt csinálta amirõl én beszélek, és nem is szimpatizálok azzal a korszakkal.
"Egy meleg agya nem mûködik másként alapvetõen mint egy hetero, vagy mégis? Ne mond már!" De igen máshogy mûködik. Úgy nõttek fel, úgy élnek, ahogy azt te el se tudod képzelni. Te heteroszexuálisként nõttél fel egy heteroszexuális társadalomban. Mintha egy teljesen másik bolygón élnénk. Én meleg vagyok, ezért pontosan tudom, hogy rengeteg meleg emberben mi játszódik le, ezért pontosan tudom, hogy elnyomva csak a saját fejük után fognak menni. Nem fognak óvszert húzni, nem fognak vigyázni. A legapróbb örömöket amik maradtak igyekeznek majd kihasználni. Már írtam. nyilvános WC-kben, parkokban stb. Képzelj el egy embert, teljesen lecsupaszítva, minden szexuális civilizációt nélkülözne, akár csak egy állat. Egy olyan meleg generáció, amely az általad világban nõ fel, ilyen lesz. El fogják fogadni, hogy deviánsok, perverzek, alternatívak, és eszerint fognak élni. Nem fognak foglalkozni olyasmikkel, mint a biztonságos szex, hiszen olyasmit csak szexuálisan civilizált emberek használnak, nem pedig állatok.
"Mikor láttál te olyan riportot, hogy "Gipsz Jakab színmûvész megkereste stábunkat, mert nem bírta már tovább és riportot adott amiben kijelentett, hogy hátulról szereti csinálni az asszonnyal" itt már el is árulta magát, hogy asszonya van. A homoszexualitás nem arról szól, hogy ki milyen pózban szexel. egy politikus igenis álljon ki, hogy ne legyen zsarolható. A közszereplõket meg üldözi a média. Vagy kiállnak, vagy bujkálnak, mint ahogy sok közszereplõ teszi. Én olyan heteroszexuális közszereplõt még nem láttam, amelyik ne dicsekedne azzal, hogy õ mennyire házas, meg mennyire szeret az ellenkezõ nemû párját. Orbán Viktor egyenesen futtatja a családját. Folyamatosan mutogatja õket. Ricky Martinnak is felrótták, hogy mért dicsekedik, miközben 20 paparazzi ólálkodott a háza elõtt.
15:10 folyt. (véletlenül entert nyomtam) a szõnyeg alá söpörve, elhallgattatva nem lehet civilizáltan élni. Oroszország szó szerint egy beteg társadalmat hoz létre. Sok homoszexuális ember a nyomás alatt megtör és heteroként fog élni. Megházasodik, gyereket csinál, de az ösztöneit nem tudja leküzdeni, így titokban futó kapcsolataik lesznek. Elkapják a betegséget, amit utána hazavisznek és megfertõzik vele a feleségüket, aki beteg gyerekeket fog a világra hozni. Persze nem fognak tudni róluk, hogy elkapták a vírust. Ha nem hiszitek, nézzetek utána mi volt a kommunizmusban. Akkor se lehetett beszélni róla. Tele volt minden nyilvános WC meg park melegekkel, akiknek egy része azt hitte, hogy ez a módja a szexualitásuk kielégítésének (nem kaptak civilizált felvilágosítást, hiszen ismétlem nem lehetett beszélni róla), a többiek nyomásra megházasodtak és csak így tudták kiélni a vágyaikat. Még szerencse, hogy akkoriba nem volt AIDS, legalábbis a késõi kommunizmusban már volt, de a vasfüggöny valamilyen szinten felfogta. Eleve a meleg szervezetek munkájának és erõlködésének köszönhetõ, hogy nem terjedt el nagy mértékben. Nem hagyták magukat és "propagálták" az AIDS megelõzõ programokat (Szigeten meg is gyûlt a bajuk Tarlóssal). Ha az elõzõ rendszer a szájbefogós politikájával most lenne, sokkal több AIDS beteg élne közöttünk. A nagy részük nem is tudna róla.
A kérdező hozzászólása: Miért terjedne az AIDS azért mert nem lehet mindent ugyanúgy megengedni a melegeknek mint a heteroknak? Ettõl miért terjedne? Ha valaki meleg, ugyanúgy bemehet óvszert venni a patikába vagy a boltba és senki nem kérdi meg, hogy hová fogja dugni az óvszerrel felszerelt farkát, seggbe vagy punciba! Attól hogy nem lehet nekik mindent, és nincs meleg propaganda még nem jelenti azt, hogy nem szexelhetnek a saját házukban a meleg partnerükkel óvszerben! Ez miféle kifogás megint? Senkinek nem tilos óvszert húzni, hogy elkerülje a nemi betegségeket. Szexuális felvilágosítást pedig mindenki kap, ott sem kérdik a suliban meg, hogy ki meleg és ki nem, mert ha van meleg az most menjen ki, ilyen nincs!
A kérdező hozzászólása: A melegek ne smároljanak közösségben! Milyen példát mutat egy meleg pár ezzel egy gyereknek, vagy egy fiatalnak, aki még csak most kezd ismerkedni a nemi identitásával? Amúgy meg igen, beskatulyázzák az embert, pedig egyéni véleményem és gondolataim vannak, és nem akarok tartozni egyetlen kreált szervezetbe sem!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek joga van a véleménynyilvánításhoz. Nem vagyok fasisztoid, ez kb olyan mintha lenáciznának, az sem vagyok. Nem szeretem, ha beskatulyáznak, már mondtam, hogy egyik szervezettel sem szimpatizálok, és azokkal a kezdeményezésekkel, vagy ötletekkel, hogy a zsidókat, cigányokat, és melegeket bántani kellene, vagy eltüntetni, azzal sem értek egyet, és nem támogatom. Én csak azt mondom, hogy a melegek károsak a társadalomra, károsak az egészséges szexualitású emberekre. A zsidók egy része cionista és hatalomvágyuk mértéktelen, és folyamatosan másoknál magasabbra helyezik magukat, és másokon akarnak uralkodni. A cigányok kb 80%-a pedig segélyekbõl él, gyereket gyárt, a segély megszerzése érdekében, lop csal hazudik és gyilkol, garázdálkodik, mindent csinál, csak nem dolgozik, és nem próbál meg beilleszkedni a társadalomba! Nekem nem a cigányokkal vagy a zsidókkal van bajom, vagy a melegekkel, hanem ezen csoportok egy bizonyos rétegével! A cionista és ártó zsidóságot utálom, a lusta és bûnözõ antiszociális cigányokat, és a magamutogató és botrányt keltõ melegeket, akik a ferde hajlamukat kiviszik az utcára, nyilvánosan intim helyzetben mutatkoznak az egészséges szexualitású társaik között, és mindezt szándékosan teszik, hogy megbotránkoztassák a többieket. Ehhez pedig támogatást ad a beteg liberális közeg, ami sajnos a nyugati hatás hoz folyamatosan be hozzánk is!
"Amúgy meg igen, beskatulyázzák az embert, pedig egyéni véleményem és gondolataim vannak" Kicsit a nézeteid és az elvárásaid kissé kiütik egymást. Ezek után ne te követelõzz szerintem...
18:55 Azt nem írtad, hogy ha te dirigálhatnál mit tennél ezzel a három csoporttal?
A kérdező hozzászólása: Én dirigálni nem akarok! Én csak azt akarom, hogy ha a gyerekem kimegy az utcára, akkor ne kelljen attól félnem, hogy bûnözõ cigányok megverik, meglopják és megerõszakolják, vagy megölik.(, de a nem cigányok is tesznek ilyet tudom, vannak nem cigány bûnözõk is ezt aláírom, de a lakosság cigány-magyar arányát tekintve, és ezzel az aránnyal súlyozva a cigány lakosság nagyobb része büntetett elõéletû és követett el erõszakos bûntettet mint a magyar lakosságé.) Ne kelljen attól féltenem, hogy melegek erkölcstelen és ártó viselkedésének szem és vagy fültanúja lesz. Azt akarom, hogy ne cionista gyûlöletet hirdetõ zsidók kezében legyen a monetáris piaci hatalom, és ne szinte csak tõlük függjenek a nagyobb világszintû és méretû kérdések eldöntései, és ne õk irányítsák a médiát a sajtót. Felháborító, mikor azt merik mondani bizonyos zsidó vezetõk itt az országon belül, hogy õk is államalapítók, õk is honfoglalók, mert mennyit adtak ennek az országnak meg a kultúrájának. Azért ez már arrogancia, és kissé beképzelt hozzáállás! Nélkülük is magyar volt a magyar, és nem tartoznak hozzá a nemzethez, különösen ezért nem, mert míg én azt mondom, hogy magyar vagyok, és esetleg ha van bennem nemzetiségi vér, akkor másodsorban vagyok csak szász, szerb, görög, horvát, vagy akármi, de elsõsorban magyar! Ezzel szemben egyes zsidók azt vallják, hogy õk elsõsorban zsidók, izraeliták, és csak ezután magyarok, mert itt élnek, de az õ hazájuk Izrael! Hát az ilyen ember nem magyar! Húzzon vissza a sivatagba aztán lövöldözzön. Egymásközt összetartanak, de a magyart az igaz magyart csak gójnak tartják, és ott verik át ahol lehet, és kihasználják! Nem fajgyûlölet az a kijelentés, hogy a cigány és a zsidó olyan nép amelynek soha nem volt és soha nem is lesz igazán hazája! Megy ide oda, kereskedik meg spekulál, és dolgoztat, mások munkáját eladja, de maga nem termel értéket, csak a már megtermelt értéket értékesíti. Ezek a dolgok nagyon is erõsen jelen vannak a cionista irányzatú zsidókban! Miért tud a cigányok 10%-a normálisan együtt élni a magyarokkal! A maradék 90%-nak mi baja? Örülhetnének, hogy van egy ország amely eltûri õket, és próbál velük együtt élni és közösen a jövõbe tekinteni! Az a 10% miért normális, miért nem lop és miért nem bûnözõ, és miért kell eltûrnie a társainak a magatartását, és azt, hogy miattuk õket is diszkriminálják? A zsidóknál is ez a helyzet. Vannak normális zsidók, akik nem emelik magukat mások fölé! Nem verik a mellüket, hogy õk a kiválasztottak, és nekik mindent lehet, és a többi gójt meg le kell [email protected] Ezek a zsidók miért büszkék rá, hogy magyarok és csak vallásuk miatt zsidók? Nem keverik a [email protected], és nem élõsködnek és verik át a nem zsidókat! Miért fizetünk még mindig kártérítést a holokauszt áldozatainak leszármazottai részére? Meg hová tûnnek a pénzek, amiket oda adott a magyar állam nekik? Mennek a pereskedések, mert eltûntek, mert ezek a zsidók már egymástól is lopnak! Kaptak már eleget! Mit akarnak még? Meddig támogassuk õket? Engem ki fog támogatni azért, mert a nagyapámat megölték a zsidók a második világháború után? Vagy mert egy rokonom miattuk volt kénytelen menekülni az országból? Én miért nem kapok kártérítést? Hogy merészelnek pénzt és bocsánatkérések tömkelegét kérni és követleni a magyaroktól? Azért mindennek van ám határa! Meddig sajnáltatják még magukat? 10, 20, 50, 100 évig? Örökre? Miért vannak melegek, akik tudnak viselkedni! Nem mutogatják magukat szexuális töltettel az utcán, nem vonulnak fel csak azért mert melegek, ahogy én sem vonulok ki csak mert nem vagyok meleg! Jó õk a kisebbség, ez az indok? Na és? Én is kisebbségben vagyok azzal, hogy pl szeretem a nyers uborkát mustárral enni, persze nem szeretem, de csak hogy mondjak valami példát hirtelen... Szóval ez még nem jogosít fel magamutogatásra! Csókolóznak meg tapogatják egymást az utcán, és külön kiemelik, hogy õk melegek, mindenki vegye tudomásul. Ja és amit leginkább utálok és nevetséges, az a "vállaljuk fel, hogy melegek vagyunk" szöveg, amit a politikusok közt lévõ melegek és az ismert emberek közt lévõ melegek tesznek/mondanak. Mit kell felvállalni? Mi közünk nekünk ehhez? Mi közöm egy másik ember szexualitásához? Miért kell ezt köztudatba vinni? Ki nem [email protected] le? Csak azért, hogy odafigyeljünk rájuk? Én büntetném a melegeket, ha másságukat reklámoznák. betiltanám a melegfelvonulást! A trafó melegeket bezáratnám, ha nõi ruhában mutatkoznak köztéren, vagy olyan helyen ahol kiskorúak is vannak! Nem engedném nekik a házasságot, sem a gyermek vállalást! Totálisan meg kell szüntetni a pozitív diszkriminációt is! Igenis van cigány bûnözés és tenni kell ellene! Folyamatosan pozitív diszkriminációt kapnak a cigányok, mert fajgyûlöletre hivatkoznak! Baromság! Nem fajgyûlölet az oka annak, hogy utálják õket, hanem a viselkedésük! Ha nem tudnak beilleszkedni az országba akkor menjenek máshová! Segélyért sorba állni tudnak, meg gyereket gyártani, de erõfeszítéseket tenni már nem! Dolgozni elvbõl nem dolgoznak, a kultúrájuk nem is erre van berendezkedve és szégyen náluk a munka! Ilyen népség nem való egy dolgozó magyar nép közé! Nem érdemelnek támogatást, és nem hogy támogatást nem adnék nekik, még büntetném is õket ha három gyereknél többet vállalnak! De minimum mindenféle pótlék megvonás lenne a hatása annak, ha több gyereket csinálna valamelyik! Felháborító volt, hogy eddig nem lehetett védekezni a saját otthonunkban, mert ha valaki bejött és megtámadott minket, és mondjuk halálra vertük, leszúrtuk vagy agyonlõttük, vagy csak egyszerûen védekezésbõl leütöttük, akkor még mi, az áldozatok jártunk rosszul, mert bûncselekmény és testi sértés bûntette miatt minket ítéltek el! Hála Istennek ez megszûnt, ha valaki bejön a házamba az engedélyem nélkül és úgy érzem fenyeget engem vagy a családomat, akkor nyugodtan állampolgári jogomnál fogva lelõhetem, és még csak egy szót nem is szólhat a hatóság érte! Ez így nagyon helyes! Már rég ezt kellett volna törvénybe hozni! Folytathatnám de minek! Úgyis az jön, hogy fajgyûlölõ meg rasszista meg antiszemita és homofób vagyok, mást nem is tudtok mondani, csak ezt, miközben a tények mellettem szólnak és nem túlzom el a dolgokat. Ez az én véleményem, és szerintem megfelelõ hozzáállással együtt lehetne élni még a melegekkel, a zsidókkal és a cigányokkal is! Nem én keltek gyûlöletet azzal, hogy ha támadás ér engem ezekbõl a körökbõl, akkor felháborodom és dühös vagyok, hanem az kelti a gyûlöletet, hogy ezek a csoportok igenis támadóan viselkednek a lakosságra nézve! Én senkit nem akarok agyonlõni, sem deportálni sem gázkamrába küldeni, én azt akarom, hogy rend legyen és mindenki megkapja a büntetését aki bûnt követett el, és ne hivatkozhasson holokausztra meg rasszizmusra, meleg gyûlöletre, vagy egyéb kifogásra, mert legtöbbször ezek miatt nincs normális igazságszolgáltatás, mert már nem mernek az emberek szólni, és ha nem vagyok eléggé betegen liberális, akkor nem vagyok trendi meg európai... stb.. Mondok valamit! Nem akarok európai lenni! Ilyen Európában nem! Inkább húzok a kelethez, és a keleti kultúrák hagyományaihoz, ahol még volt becsület, bátorság, hazaszeretet, rend és igazság. Hol vannak már a régi magyar értékek, amik a honfoglalláskor és államalapításkor megvoltak!??
Szóval simán csak azt akarod, hogy a cigányok meg zsidók legyenek olyanok, mint mindenki más (ne legyenek bûnözõk stb.) Viszont a melegeket az alapvetõ emberi jogaiktól akarod megfosztani. Nem tudom, hogy ez szimplán rosszindulat, vagy tudatlanság. Mindenkit érdekel mások magánélete. Aki ezt tagadja, az hazudik. Amint elkezdenek gyanakodni arról, hogy valaki meleg, azonnal összeül a válságstáb, a pletykások gyülekezete, hogyan is deríthetnék ki az igazságot. Az érintett ember két dolgot csinálhat. Vagy nyíltan vállalja (amit te büntetnél), vagy úgy él, mint a zsidók a holokauszt idején, bujkálnának. Mindenkinek hazudniuk kéne (egy beszélgetésnél mindig elõkerül a szexualitás, legalább azon a szinten, hogy van-e valakije a másiknak, egyedül él-e, netán házas stb.), a párjukkal nem mehetnének sehova, nehogy gyanút fogjanak (amire te simán rámondhatod, hogy hirdetik, mivel valamiért elkezdtek gyanakodni), nem intézhetnek hivatalos ügyeket, ha nem akarnak tettetni és hazudni, nem állhatnak szóba senkivel, hátha valaki feljelenti õket. A tolerancia gondolom nálad szóba se jöhet. Több tucat meleg fiatal követ el öngyilkosságot pont az olyan emberek miatt, mint te. Sokukat a saját szülei kergetnek öngyilkosságba. A homofóbia egy társadalmi probléma, amirõl igenis beszélni kell, mert túl sok ember életét keseríti meg (gondolj bele mit érezhet egy anya, amikor rájön, hogy megölte a saját gyerekét a begyepesedett elõítéleteivel). Az AIDS megelõzésrõl nem is beszélve. Ahol szõnyeg alá söprik a homoszexualitást és az érintettek nem kapnak semmilyen szexuális felvilágosítást, niylvános "propagandát" arról, hogy éljenek komoly, monogám kapcsolatba (sok sorozatban a meleg karakterek még a legunalmasabb házaspárokon is túltesznek pl. Született feleségek), ott sokkal jobban terjed az AIDS (pl. Ukrajna), mert a melegek elfogadják, hogy a szõnyeg alá vannak söpörve és csinálhatnak amit akarnak, a nagy többség úgyis elítéli õket (így minek veszõdjenek komoly kapcsolattal, ami egy társadalmi elvárás lenne), akár a legerkölcsösebb emberek is lehetnek, akik 50 éve egy társ mellet vannak, akkor is megbélyegzik és erkölcstelenséggel vádolják õket. Az AIDS megtalálja az elnyomott és megalázott embereket.
14:53 Ahogy a szexuális propaganda a heteroszexuális embereket arra készteti, hogy ne csak az ösztöneik után menjenek, mint az állatok, hanem éljenek meggondolt párkapcsolatokban, állapodjanak meg, ugyan ezt kéne csinálni a homoszexuálisokkal. Igenis tanítsa meg a társadalom a melegeket, hogy ne szégyelljék magukat és ne éljenek "nekem úgy is mindegy, hiszen elítélnek, bármit csinálok" alapon. Szükség van a meleg propagandára ugyanúgy, mint a hetero propagandára, hiszen ettõl vagyunk civilizáltak.
Oroszországban bizonyos részeiben nemrég betiltották a meleg "propagandát". Nem lehet beszélni a jelenségrõl egyáltalán. A fejemet tenném rá, hogy nemsokára megduplázódik az AIDS megbetegedések száma, utána a végeredményt is nyugodtan meg lehet duplázni és így tovább. A szõnyeg alá söpörve, elhallgatása nem lehet
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy nem jól fogalmaztam, vagy nem jött ki a lényeg az írásomból. A melegeknél a "vállaljuk fel" dolgot kicsit máshogy értelmezted. Nem azt mondom, hogy ha van egy társaság, és beszélgetnek, és megkérdezik konkrétan, hogy "te Dezsõkém, meleg vagy, ugye jól gondoljuk?", akkor Dezsõke kezdjen el hazudozni, hogy nem is jajj dehogy stb.. ez nem az a "vállaljuk fel" amirõl én beszélek. Én arról beszélek, mikor kb mint egy új költségvetési tervet a tv-ben bejelenti egy politikus, hogy meleg. Vagy egy színész vagy zenész, a fókuszban errõl nyilatkozik. Miért teszi? Ne tegye, ne teregesse ki a szexuális életét. Mikor láttál te olyan riportot, hogy "Gipsz Jakab színmûvész megkereste stábunkat, mert nem bírta már tovább és riportot adott amiben kijelentett, hogy hátulról szereti csinálni az asszonnyal..." vagy akármi, szóval érted? Ennek ugyanannyira semmi köze semmihez, mint hogy nõvel vagy férfivel csinálja, nem akarom tudni, nem akarom ezt hallani tõle, és ne is nyilatkozza le se a Fókuszban se az Aktívban, se a hülye Hajdú Péternél (jó sok pénzért biztosan). Ha errõl beszélni akar azt tegye egy meleg mûsorban vagy szextakshowban pl este 10-11 után valami kereskedelmi csatornán, de ne fõmûsoridõben a többi hír között leadva. Pláne egy politikus ne tegyen ilyet, mert szánalmas, hogy ezzel foglalkoznak, neki nem ez a dolga, és semmi közünk hozzá kibe rakja a farkát az otthonában! Egy melegnek nem lehet olyan joga a hétköznapokban mint egy nem melegnek! Már írtam korábban, hogy a természetes biológia normáktól eltérõen viselkednek. Ennek megfelelõen nem helyezhetõ elõtérbe a biológiai törvények fölé az õ szociális igénye! Ez olyan mintha azt mondanák, hogy nekik jár az a jog, hogy mivel melegek, külön nyilvános wc-t követelnek mintegy harmadik opciót, vagy a nõi wc-be akarnak járni mert nem férfiak. Joguk van hozzá, mert melegek, és nem férfiak! Vagy mintha követelnének egy másfajta személyi számot. Azt is tiltanám, hogy egy férfit nõvé vagy egy nõt férfivá operáljanak, mert ez ugyanolyan sértõ a többi emberre nézve mintha valaki hazudna a személyazonosságát illetõen ée pénzt vagy mást csalna ki a másiktól. Átveri a környezetét. Nem normális dolog a homoszexualitás! Mirõl beszélünk egyáltalán? Férfi nem közösülhet férfival sem nõ nõvel! Az emberi faj férfi és nõ közösülése által szaporodik, minden más kombináció csak egy hiba, egy rossz gén következménye, ha úgy tetszik mutáció, de olyan mutáció, ami nem mutat elõre, hanem csak egy sikertelen biológiai folyamat eredménye. Nyilván ha lenne rá gyógymód akkor a melegeket gyógyítanák, de sajnos nem ismerjük a hibás gént/géneket és helyrehozni sem tudjuk a dolgot! Nem akarom és nem kívánom egy melegnek sem hogy öngyilkos legyen és ha az én gyerekemrõl derülne ki akkor sem bántanám érte, de nem engedném neki, hogy ezt olyan szabadosan tegye mint egy heteroszexuális, mert hát az hogy meleg, az nem egy egészséges vágy hanem természetellenes!
A kérdező hozzászólása: 24-es: Nem gondolod komolyan, hogy száz hetero diákból egy meleg diák kedvéért majd meleg felvilágosító kampányt indít a Magyar Egészségügyi Minisztérium? Amúgy meg a felvilágosítás arról szól, hogy húzz óvszert a farkadra a nem kivánt terhesség, és a nemi betegség ellen. Egy meleg fiúnak is van farka, szóval rá is vonatkozik, ráadásul abban a korban mikor felvilágosítást kapnak a diákok, még nem hiszem, hogy kiforrott szexuális identitásuk lenne, legalábbis normál esetben nem teljesen. Bár manapság már az oviban is szexelnek, annyira elborult világot élünk. Most komolyan pár meleg miatt nem fogunk gyökeres változásokat eszközölni! Ugyanúgy ahogy nem tesszük ezt más kisebbségek kedvéért sem! Nekem sem tartanak csak azért görög nyelvû szexuális felvilágosítást, mert görög kisebbségbe tartozónak vallom magam, vagy a dédszüleimben volt görög vér és én görögnek érzem magam a magyar állampolgárságom mellett. Nem jár ezért megkülönböztetés nekem... Hiába akarják a melegek azokat a jogokat megkapni amit egy heteroszexuális megkap, õk nem kaphatják meg és soha nem is fogják megkapni, ha bele szakadnak akkor sem! Sem házasságot nem köthetnek sem szülõi feladatokat nem láthatnak el! Errõl ne is álmodjanak, errõl szó sem lehet! Egy családban apa és anya van, és gyerekek és nem azonos nemû szülõk! Innentõl kezdve máris elvehetem a melegek jogait ehhez a családalapítási tevékenységhez, és el is veszem ha rajtam múlik! Ez nem diktatúra, ez egészséges gondolkodásmód, természetes, és mind társadalmilag mind biológiailag életképes és csak ez életképes!
"az elõzõ rendszer totálisan nem azt csinálta amirõl én beszélek" dehogynem. Meleg témában ugyan azt csinálta, amit te itt vizionálsz. Teljesen ugyan az a politika. Meg is látszódott az eredménye a melegeknél.
"Magyarországon tudomásom szerint két azonos nemû ember nem házasodhat össze és nem vállalhat gyereket sem. Ha tévednék akkor bocs, és akkor eléggé elszomorító, hogy már ez az ország is ilyen dolgokra adta a fejét, mert ez nagyon nem normális az biztos!" Hivatalosan nem... Persze ki az a balek, aki évekig járja a köröket, hogy legális úton örökbe fogadhasson. Itthon ez nagyon bürokratikus. Mesterséges megtermékenyítésrõl meg nem kell tudnia senkinek sem. Egy leszbikus párnak meg ez sokkal egyszerûbb. Csak egy donor meg egy fecskendõ kell. Pár száz forint a gyógyszertárban.
Mindent meg lehet oldani, csak meg kell lobogtatni a meleg politikusok listáját.
Egyébként mit csinálnál azokkal a meleg párokkal, akik gyereket nevelnek? Erõszakkal elvennéd tõlük? Még a sajátjukat is (mesterséges megtermékenyítés)?
A kérdező hozzászólása: "Egyébként mit csinálnál azokkal a meleg párokkal, akik gyereket nevelnek? Erõszakkal elvennéd tõlük? Még a sajátjukat is (mesterséges megtermékenyítés)?" Nyilván nem lehet, mert a gyermeknek ezzel kárt okoznánk, de ez éppen olyan nem megoldható "bûntett" mint az, hogy valaki a gyermekét erõszakra neveli, vagy éppen direkt vegának, vagy mondjuk nem járatja iskolába. Elítélendõ, de törvényes úton képtelenség kordában tartani. Nyilván ilyen esetben nincs házasság a két nõ között, hanem valakié a gyermek biológiailag, aztán azt kamuzhat amit akar, elhagyta a pasija stb bármi hadd menjen, elengedte nem kér pénzt tõles stb. tökmindegy mit hazudik... elhiszik és pont le is szarják. Ha meg a meleg párjával megy ide-oda, orvoshoz stb, ott meg akár mondhatja azt is, hogy elkísérte egy barátnõje, agy egy nõi rokona stb. Közeli barátok és családon, szomszédon kívül senki nem tudna a két nõ intim kapcsolatáról. Viszont az megint csak be kéne látni, hogy egy gyerek fejlõdésében a normális családkép apa és anya hiánya igenis okoz egy helytelen pszichés fejlõdést. Minden lány az apját veszi alapul mikor párt keres, valahol az apjához vagy az apja egyes tulajdonságait magán viselõ férfit keres, az apja a férfi modell a lánygyermek életében, majd a párja lesz a következõ. Egy fiú életében pedig ugyanez az anya személyére vetítve. Ez a normális és egészséges emberi fejlõdés menete. Ezt megint csak nem cáfolhatják a melegek, mert ha ezt is baromságnak tartják, akkor ennyi erõvel holnaptól kézen állva is járhatnánk mert az is lehet normális egy kisebbség szerint és akkor miért ne?
"Viszont az megint csak be kéne látni, hogy egy gyerek fejlõdésében a normális családkép apa és anya hiánya igenis okoz egy helytelen pszichés fejlõdést." Már az elõbb írtam. Nincsen semmi bajuk. Komoly szakemberek pszichológusok hada vizsgálta meg õket. Lehet, hogy azért, mert egy homoszexuális ember olyan, mint egy harmadik nem, ezért anyai és apai tulajdonságokkal is rendelkezhet. Két hetero férfi vagy nõ nem biztos, hogy így tudna gyereket nevelni.
A kérdező hozzászólása: 49: ezen nem fogunk vitatkozni és ebbõl nem fogok engedni, mert ha ez ennyire tökmindegy lenne, akkor nem lennének tiltások törvények és lehetne mindent amit a melegek akarnak, mégsem lehet és biztos vagyok benne, hogy nem csak a homofobia az oka ennek! Te biztosan mondod, hogy olvastál errõl, vagy tudsz errõl, hogy egy gyerek fejlõdésében tökmindegy, hogy két apa két anya vagy egy hagyományos pár neveli fel, én meg olvastam és én meg úgy tudom, hogy igenis problémás és nem normális fejlõdést okoz két azonos nemû szülõ nevelése. Lehet, hogy nem lesz baja a gyereknek, én sem állítom, hogy pszichopata vagy más szélsõség lesz belõle, de a természet nem hülye, hím és nõstény szülõje van minden emlõsnek, és általában így is történik a nevelés. Ez nem véletlen.
Azért hívnak nácinak mert magyar országon élsz. +Rasszista vagy egy pöppet...
Látom, te nem hagyod, hogy a valóság megzavarja a tisztánlátásodat. Empirikus vizsgálatok igazolják, hogy az eszmefuttatásaid tévesek, a természet nagymértékû alkalmazkodóképességrõl tesz tanúbizonyságot ezen a téren. Ezért nevezlek elõítéletesnek, mert nem a valóságra, hanem saját elképzeléseidre alapozva alkotsz véleményt másokról. Ja és én neveztelek fasisztoidnak is, ami nem ugyanaz, mint nácinak nevezni, ugyanis az -oid latin toldalék annyit tesz, valamihez hasonló. Te nem vagy nemzetiszocialista párt vagy eszmerendszer tagja/támogatója (náci), de a nézeteid nagyon hasonlítanak a fasisztákéhoz - elutasítod az egyenlõséget mint a demokrácia egyik alapelvét, saját ízlésedet közerkölcsként akarod beállítani és másokra kötelezõ érvényû törvényként kiterjeszteni. És igen, a demokrácia védelméhez tartozik, hogy az ilyesfajta nézeteket nem szabad hagyni szó nélkül terjeszteni, hanem - a véleménynyilvánítás szabadságának tiszteletben tartása mellett - szembe kell szállni vele, amikor felüti a fejét. Te ezzel szemben büntetni akarsz másokat, amiért élni szeretnének az alapvetõ emberi jogaikkal. Ebben mellesleg nagyon is egybevág a hozzáállásod a nácikéval meg a Jobbikéval, úgyhogy ne lepõdj meg, ha összeboronálnak velük.
A kérdező hozzászólása: fasisztoidnak nevezel én pedig téged libertáriusnak!
Az a legnagyobb baj, hogy fölöslegesen ügyet csinálsz az egészbõl. Ha a gyereked meglát egy meleg párt, nem lesz semmi baja sem. Ha pedig úgy alakulna, hogy szintén meleg (én így születtem. mindig tudtam, hogy meleg vagyok), akkor legalább egy példa lehetne elõtte. nekem is sokkal egyszerûbb lett volna megbirkózni az egésszel, ha van elõttem egy példa. A közszereplõkben ez a jó. Nem érzem magam UFO-nak, hiszen más normális emberek is vannak rajtam kívül, akik melegek. Gyereket meg már évtizedek óta nevelnek meleg párok. generációk nõttek fel így, akiket megvizsgáltak, és kiderült, hogy nincsen semmi bajuk. Nekem is lesz gyerekem, ebbe biztos vagyok. Az egész hiszti fölösleges.
A kérdező hozzászólása: Magyarországon tudomásom szerint két azonos nemû ember nem házasodhat össze és nem vállalhat gyereket sem. Ha tévednék akkor bocs, és akkor eléggé elszomorító, hogy már ez az ország is ilyen dolgokra adta a fejét, mert ez nagyon nem normális az biztos! Nem fogom azt mondani a gyerekemnek, "hogy igen vannak olyan bácsik/nénik akik másik bácsit/nénit szeretnek és együtt élnek és szerelmeskednek, de emiatt nem szabad bántani õket, õk ugyanúgy tehetnek mindent mint mi, és ugyanolyanok mint mi, és nekik is majd lesz kislányuk/kisfiúk mint ahogy nekem meg anyunak te lettél, de biztos jó emberek, köszönj ám szépen nekik stb..." hát egy frászt! azt fogom mondani neki, és ez az igazság is, hogy: "hogy igen vannak olyan bácsik/nénik akik másik bácsit/nénit szeretnek, de emiatt nem szabad bántani õket, csak mások mint mi, õk majdnem ugyanúgy tehetnek mindent mint mi, de nem ugyanolyanok mint mi, és nekik nem lesz nem lehet kislányuk/kisfiúk mint ahogy nekem meg anyunak te lettél, õk sajnos ilyenek, és így kell elfogadni õket, így születtek és már nem lesznek mások sajnos, de azért biztosan kedves emberek, szépen köszönj nekik stb.."
Terry Black-el nem az a baj, hogy meleg, hanem az hogy egy idióta barom! Az pedig, hogy gyereket nevelhet/nevelhetett, nem tudom most mi van ezzel az üggyel... az egyenesen felháborító! Megzsarolta az egész magyar politikai elitet. Ennyi történt :) ))
A régi idõkben a melegeket nem lehetett embereknek nevezni. Roncsok voltak, és te ezt a világot akarod visszahozni. Lehet, hogy te magad nem akarod tönkretenni a melegeket, de az a világ, amit te vizionálsz, igenis tönkreteszi õket. Nem akarod, hogy meleg fiatalok öngyilkosak legyenek, de egy ilyen világnak ez a következménye.
"Errõl ne is álmodjanak, errõl szó sem lehet! Egy családban apa és anya van, és gyerekek és nem azonos nemû szülõk!" Ez nem álom, hanem valóság. A külvilág szerint tiltva van, de ez nem a valóság. Hála az olyan embereknek, mint te. Már írtam, hogy a meleg politikusok zsarolhatóak... Emlékezz Terry Blackre.
"Most komolyan pár meleg miatt nem fogunk gyökeres változásokat eszközölni!" Kilóg a lóláb, mert azzal, hogy tiltani akarod sokkal nagyobb energiát fektetsz az egészbe. Nem nagy dolog a szexuális felvilágosítás MINDENKINEK. Sok nyugati országba mûködik.
A kérdező hozzászólása: Én személy szerint nem bánok és nem is tekintek a melegekre állatként, és ahogy már írtam, a hálószobájukban azt csinálnak amit akarnak! És húzzanak is óvszert, ezt nem hogy engedjük nekik, ezt el is várjuk tõlük! Értem én, hogy mire írod, hogy máshogy mûködik az agyuk, de te mondtad, meleg vagy! Értelmeseket írsz és értelmesnek talállak! Nem tekintek rád állatként és nem érdekel, hogy mit csinálsz a partnereddel! Mivel nem vagy hülye feltételezem, hogy te sem óvszer nélkül csinálod, és nem is csináltad soha anélkül, csak mert meleg vagy! Ennyire hülye te sem voltál, és nem is vagy hülyébb másoknál csak mert meleg vagy! Már mondta, ez hülyeség, nem kerül semmibe óvszert húzni, és ha ezt nem fogja fel egy meleg agya, hogy az miért kell, akkor nem az a baja, hogy meleg, hanem más pszichés baja van, és akkor már nem meleg-problémáról beszélünk, hanem pszichés betegségrõl! Nem diszkriminállak, de ha a családommal sétálok a gyerekeimmel, és te mellettem smárolsz az azonos nemû pároddal, és a gyermekem kénytelen ezt végignézni akkor igenis fel leszek háborodva rád jogosan! Nem várhatod el, hogy a gyerekemet arra tanítsam meg, hogy "igen kislányom/kisfiam, vannak lányok/fiuk akik nem fiut hanem lányt keresnek és nem lányt hanem fiút maguknak, és vele élnek és vele szerelmeskednek, nincsenek olyan sokan mint azok akik ellenkezõ nemû párt választanak, de vannak bizony ilyen emberek"..."de apu apu akkor ki az apuka és ki az anyuka?" ... vagy mit fog gondolni a gyerek, meg totál összezavarodik. Ha valaki meleg, az legyen tudatában annak, hogy nem megfelelõen fejlõdött ki az agyában valami és ezért ilyen. Ez nem betegség, ez egy állapot, rendellenesség, mint mondjuk egy felemás színû szem, vagy egy 6. ujj, vagy stb. Viszont legyen benne annyi felelõsség, hogy a társadalomban fejlõdõ gyermekek elõtt ezt a rendellenességét nem veri nagy dobra és nem reprezentálja, mert ezzel kárt okozhat, és befolyásolhatja a fejlõdésben rossz irányba!
"Hiába akarják a melegek azokat a jogokat megkapni amit egy heteroszexuális megkap, õk nem kaphatják meg és soha nem is fogják megkapni, ha bele szakadnak akkor sem!" Már megkapták hála a politikusok és a melegek összetartásának hála. Annyira vicces ezt a naiv szöveget végigolvasni. Nem tudtak, hogy a legüldözöttebb kisebbség mindig a legösszetartóbb? A melegek ráadásul mindenhol ott vannak. Nem olyanok, mint a cigányok. Nem lehet megkülönböztetni õket. Legalábbis egy heteronak ezt nem megy. A melegek természetesen felismerik egymást.
-hála
"igen kislányom/kisfiam, vannak lányok/fiuk akik nem fiut hanem lányt keresnek és nem lányt hanem fiút maguknak, és vele élnek és vele szerelmeskednek, nincsenek olyan sokan mint azok akik ellenkezõ nemû párt választanak, de vannak bizony ilyen emberek" Pontosan így kell elmagyarázni a gyereknek. Hidd el, nem lesz semmi baja.
A kérdező hozzászólása: Terry Black-el nem az a baj, hogy meleg, hanem az hogy egy idióta barom! Az pedig, hogy gyereket nevelhet/nevelhetett, nem tudom most mi van ezzel az üggyel... az egyenesen felháborító! Akkor még elnézhetõ, ha a gyereket maga neveli mint az apja, és nem él házasság szerû kapcsolatban egy másik férfival s ezt nem kell a gyereknek fejlõdése alatt átélnie és végig megtapasztalnia. Az még mellette szól, hogy legalább a gyerek nem intézetben nõ fel, ahol más bajok és rossz behatások érhetik! Viszont egy ilyen meleg szülõ köteles a gyereket úgy nevelni, hogy az egy heteroszexuális világban élhesse le a gyermekkorát, és ne érzékelje hogy a nevelõszülõje egy meleg férfi vagy nõ!
Én még csak nemrég végeztem a sulival, így már egy olyan világban nõttem fel, ahol már nincsenek annyira elnyomva a melegek, de ha 40 évvel fiatalabb lennék valószínûleg már halott lennék. vagy én is állatként viselkednék, mikor a szexualitásról lenne szó. Még azt se tudom elképzelni, hogy mi lett volna, ha 10 évvel idõsebb lennék, annyit fejlõdött minden a témában.
"ezen nem fogunk vitatkozni és ebbõl nem fogok engedni, mert ha ez ennyire tökmindegy lenne, akkor nem lennének tiltások törvények és lehetne mindent amit a melegek akarnak, mégsem lehet és biztos vagyok benne, hogy nem csak a homofóbia az oka ennek! " Nem, a vallásé. Azok állnak mindenhol a tiltó törvények mögött. Azok a "szakmai" vélemények, amik azt mondják, hogy az azonoson nemû szülõk ártalmasak, azok mögött mind a vallás áll. Csak meg kell nézni a forrást.

Miért baj hogy nem szeretem a cigányokat és ki is mondom?

Körbe kellene nézni a világban!(Franciaország,Szlovákia,Kanada stb)

Legjobb válasz: hanem attol inkább hogy hagyja hogy egy itt - és sehol máshol sem- õshonos vándornép rettegésben tartsa az utcán , vidéken az otthonában az idõs embereket?

hanem attol inkább hogy hagyja hogy egy itt - és sehol máshol sem- õshonos vándornép rettegésben tartsa az utcán , vidéken az otthonában az idõs embereket?
Mert a kormány és a szadesz azt sugallja, hogy az jobbikosgárditahungaristarasszistahitlerista csõcselék és hatalmas bûnt követ el. Na de ébred már az oroszlán..!
Ki az a Magyar ember, aki állítani merészeli azt hogy az állásfoglalásod és kijelentéseid baj lenne???
Értelmetlen lett, bocs )) Tehát: Szerintem, HA több ismereted lenne.... stb.
Az, hogy kit szeretek és kit nem, nem a származásától teszem függõvé, hanem viselkedésétõl.A nem cigányok között is vannak garázdák, tolvajok, gyilkosok. Nem szeretem pl.Gyurcsányt, aki nem cigány, de nem szeretem OV.-t sem, aki pedig az.Egyiket sem tartom tisztességes politikusnak.
Mert egy undorító fasiszta neonáci rasszista kirekesztõ csõcselék vagy! - A vakok szerint. Az igazság: a rendszer ellen dolgozol, mivel észrevetted a bajt és hangot is adsz neki, keresztbe teszel a tervnek. (A terv ugyanis az, hogy a magyarokat kicsinálják a cigányok, aztán pedig jönnek az új honfoglalók. Ne tessenek nevetni és ne mondják, hogy ostoba összeesküvés elmélet! Nyissák ki a szemeiket, olvassanak sokat (ne csak blabla weboldalakat és újságokat) Nézzék meg, kiknek mik vannak a kezein, kik járnak jól a válságból és kik nem! Mi, magyarok nem, ez egyértelmû!
Ne butáskodjatok már.....! Nekem nem baj, mert én nem vagyok cigány. De visszakérdeznék, ha nem bánod: mi az, amit tudsz a cigányokról? A történelmükrõl, a vándorlásaikról, arról, hogy mi történt velük a II. vh-ban, utána, és a rendszerváltás után? Szerintem több ismereted lenne róluk, nem lenne ennyire szélsõséges véleményed, mert ez egy baromi hosszú folyamat, aminek lehet, hogy te csak a végét látod. Ez a társadalom sajnos nem képes kezelni bizonyos helyzeteket, és a romakérdés is ezek közé tartozik.
Mindenkinek vannak buta gondolatai, de a bölcs elhallgatja azokat.
Nem ettõl lesz valaki Magyar.
Szégyellem, hogy ilyen honfitársaim vannak. <---védesz?
Meg fogsz lepõdni: az ingyenes abortusszal maximálisan egyetértek. A szociális munka pedig nem arról szól, hogy odaadom neki a pénztárcámat, hanem, hogy segítek nekik abban pl., hogy önálló keresethez jussanak, ne kelljen lopniuk. Magyarul: én közvetetten téged védelek, de ha nehéz megérteni, sajnálom...
jah és így is rengeteg segélyt kapnak ezt kifelejtettem mondnai h az én gimimbe Ösztöndij csak a romáknak van-.-2 es átlagért kapnak 30.000 et én meg az 4, 5 mért egy vállveregetést. az egyetlen dolog amivel támagtnám õket , hogy ingyen lenne abortusz a cigányoknak.
Talán ezért értem meg õket jobban, mint te. <--- ahham persze hétköznap 6 órát vagyok velük összezárva egy gimnáziumnak nevezett börtönbe.persze hogy te joban érted õket mivel van 2 vagy 3 ismerõsöd..és mit teszel érte hadd kérdezzem már meg? ha ennyire szereted õket akkor add nekik önként a telefonod meg a pénztárcád ne kelljen szegényeknek a rablásig folyamodni. nah milyen ötlet?
"Bársonyszékes" = szociális munkás vagyok. Jó, ha egyáltalán székem van, amire ráüljek, nemhogy "bársony" :) ) Ismerek cigányokat. Képzeld, van, hogy meg is vendégelem õket :) ) Meg szokták köszönni. Se apám, se anyám nem volt, a bársonyszék jó vicc, de sajnos nem igaz. Talán ezért értem meg õket jobban, mint te. Viszont vagyok annyira igényes magyar ember, hogy megtanultam az anyanyelvem helyesírását, illetve, ha vitába szállok valakivel, elõtte utána nézek a témának. Pl. könyvtár. Tudod, mi az? A másik alapvetõ különbség, hogy én egy büdös szóval nem sértegettem senkit, akinek ellenkezõ véleménye van, te viszont - aki szart se teszel a hazádért - csak mocskolódsz, és jártatod a buta szádat. Szégyellem, hogy ilyen honfitársaim vannak. Én legalább megpróbálok javítani a helyzeten, azokkal az eszközökkel, amik a rendelkezésemre állnak.
Tényleg, az a Magyar, akinek ilyen helyesírása van, mint neked<--- ha most cigány lennék átvágnám a torkod. de mivel magyar vagyok : ezért inkább azt mondom , hogy kabbe .igen is tudok írni helyesen csak hozzá szoktam , hogy gyorsan írok.a bársonyszékesnek azt üzenném , hogy vendégelj meg pár vadidegen "szegény rosszul élõ" cigányt és nézd meg mi fog történni :)
Bíztam benne, hogy vagy olyan értelmes, intelligens hogy képes leszel megérteni a bársonyszék metaforáját. Mea culpa. Igenis prédikálsz, a szolidaritással takaródol anélkül, hogy bármi fingod lenne arról, hogy mondjuk a 8. kerületben, vagy akármelyik vidéki faluban hogy élnek a cigányok. Ezért is lett öngól az utolsó mondatod. Aki putriban él ne vállaljon gyereket, ha nem tudja eltartani. Ennyi.
Csak munkaidõben :) ) Most nem. De nagyon átment a dolog kötekedõsbe, erre meg én nem vagyok vevõ. Egészséges, értelmes vitára igen.
Mert egy kalap alá vonod õket, holott akad közöttük olyan, aki különb nálam és valószínûleg nálad is. Azokat miért büntessük?? Csak azért, mert szerencsétlenek cigánynak születtek??? Rosszabb ember lennél te attól, ha egyik napról a másikra a külsõd egy cigányéra változna át? NEM. A legtöbb cigány ..., DE NEM AZ ÖSSZES!!!!!
A Magyar Köztársaság Alkotmánya (alap törvénye) által biztosított jogod! ..éppen ezért, miért lenne baj? ”61. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabad véleménynyilvánításra, továbbá arra, hogy a közérdekû adatokat megismerje, illetõleg terjessze”. (szólás szabadsága)
Kiegészítés képen e témához, lábjegyzetként: A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG ALKOTMÁNYA (lényeges, alapokat érintõ módosítás dátuma: 1989. okt. 23.) Alapvetõ jogok és kötelességek: ”68. § (1) A Magyar Köztársaságban élõ nemzeti és etnikai kisebbségek részesei a nép hatalmának: államalkotó tényezõk. (2) A Magyar Köztársaság védelemben részesíti a nemzeti és etnikai kisebbségeket.” (lásd, jogaik!...és miért csak õket?) Ez pedig ránk, a Magyar Köztársaságban élõ, magyar dolgozókra vonatkozik: ”70/I. § Minden természetes személy, jogi személy és jogi személyiséggel nem rendelkezõ szervezet köteles jövedelmi és vagyoni viszonyainak megfelelõen a közterhekhez hozzájárulni.” (lásd, kötelességünk!...és miért csak nekünk?)
Szerintem baj. Ráerõsít erre talán, hogy cigány vagyok (és magyar!). Ez tökugyanolyan, mint amikor valaki azt mondja, hogy utálja szlovákokat azért, mert csomószor megvernek magyarokat. Egy egész népcsoportot nem érdemes elítélni, azért, mert sok problémás (gonosztevõ) tagja van. Mond azt, hogy sok cigányt nem bírsz, vagy nemtom. Ha én elkezdeném, hogy az olyan elbaszott kreténeket nem szeretem, mint te, akkor nem jutnánk sokkal elõbbre. Ha úgy érzed, hogy nagy a baj a cigányokkal, ne leölni vagy kirúgni akarj minket, hanem segíteni azokon, akiken lehet (pl. gyerekek).
A kérdező hozzászólása: Az "elbaszott kretén" nem akar senkit leölni, kirúgni.Egyszerûen csak hányingere van az utcán látottaktól, hírekbõl hallottaktól.És az elbaszott kreténezés sem szeretetet fog szülni tesó.
a szlovákokat is kinem éllhatom nincs is sajét orszéguk az a milyénk+kérjük vissza :D õár péniszmiatt lett az övéké.
Majd ha látok valamiféle integrálódásra való hajlamot akkor segítek.
Ez tök jó akkor. Egyébként a szeretet is jól jön, de a gondolkodás még jobban: 20 év múlva már tényleg elképesztõen sok cigány származású állampolgár fog kis hazánkban élni, és ha minden így megy tovább, döntõ részük mély szegénységben, iskolázatlanul és nagyon fals világképpel megáldva fog itt nyomorogni vagy rosszabb esetben bûnözni. Az elmúlt évtizedek tapasztalata az, hogy erõvel (kommunizmus, magyar gárda) vagy szimplán pénzzel nem lehet rábírni a most is ilyen embereket, hogy ezen változtassanak. Ez egyébként ugyanúgy áll a lecsúszott alkesz nem-cigányokra is. Ha hõsiesen kimondod, hogy mennyire utálod õket, akkor nem jó irányba ügyködsz, hanem egy elég rossz folyamatnak leszel a szekértolója. Azt meg nyilvánvalóan butaság mondani, hogy nincsenek olyan cigányemberek, akik ne akarnának értelmesebben és jobban élni, különösen a gyerekeknél, akik még azt se tudják, mit akarnak, csak a szüleiket másolják.
Nem baj az!Hogyan is szerethetnél egy közutálatnak örvendõ fajt?
Ilyen ostoba emberekkel nagyon nehéz vitatkozni, de még beszélgetni is. Nem prédikáltam, és nem ültem bársonyszékben, csupán igyekeztem egy másik szemszögbõl megvilágítani a dolgokat. Könnyû mondani, hogy te így, meg úgy csinálnád, amíg nem vagy abban a helyzetben...
9:45 majd ha élsz egy évet a nyolcadik kerület cigányok lakta területén, akkor majd joggal prédikálhatsz az elõítéletekrõl. A bársonyszékbõl baromi könnyû ám osztani az észt. Mellesleg kit érdekel, hogy milyen dolguk volt több száz éve? Tudtommal már a 21. századot éljük. Ja és ha éhezne a gyerekem akkor elmennék DOLGOZNI. még ha a legmocskosabb munkát is kellene elvállalnom! Kifogást mindig egyszerûbb keresni mint munkát!
A kérdező hozzászólása: 21:01 Nem vagyok fajgyûlölõ, egyszerûen csak nehezen viselem azt a viselkedést, amit elõadnak.A mostban elkövetett szörnyûségekért, pedig szerintem ne a múltat okoljuk.
Kedves kommentelõk! Mégis miért kellene tudni az õ történetüket, vándorlásaikat stb., amikor õk sem hajlandóak megtanulni a miénket? Szerintem ebben a kérdésben ez mindegy, ugyanis minden nép ét ált sok rosszat és sok megaláztatást, mégsem kanászosodtak el! A magyaroknak is mennyi szenvedés kijutott a történelmük során! Itt egy a fontos: NEM KÉPESEK BEILLESZKEDNI, nem képesek együtt élni velünk, a SAJÁT SZABÁLYAIK SZERINT ÉLNEK, MÉGIS EGYENLÕ JOGOKAT AKARNAK! Én ismerem a cigányokat, sokkal volt dolgom az eddigi életem során. A tapasztalatom: akikrõl azt hittem, hogy a barátaim, megloptak (nem egyrõl van szó, és ez már gyerekkoromban is így volt, tehát már az 5 éves szomszéd cigánygyerek is ellopta a kedvenc jegesmacimat), a nagymamámhoz állandóan betörnek, elviszik a termést, nagypapám szerszámait, a vasakat és a fákat! Tavaéy nyáron mamám vette észre, amint tesóm egyik cigány "barátja" éjszaka bement a kertbe és paprikát lopott! Hozzátenném, hogy az anyja minden héten átjön kérni valamit és mamám mindig ad nekik! Mamám szomszédja szintén cigány, mamámnak 2 hete el kellett mennie fél órára valahova, 10 éves unokaöcsém egyedül maradt otthon aDDIG. Bement a nõ, hogy megfõzhesse a kávéját, miután megtudta, hogy mamám nincs otthon, a naív gyereket elküdte az utca végére, hogy "nézze meg, hátha jön már". Elvitte az összes kávét, erõspaprikát és a cukrot! A mi szomszédünkba 3 éve költözött egy cigány család, tudtunkkal nem volt köztünk semmi nézeteltérés, mégis állandóan narancshéjat raktak a küszöbünkre és taknyos papírzsebkendõt dobálnak a postaládánkba! Érdekes módon magyarokkal hasonló konfliktusom egy sem volt. De szegény cigányok nyilván azért csinálják ezt, mert 1000 évvel ezelõtt a vándorlásaik során át kellett kelni a tengeren.... De nem baj! Õk éljenek segélybõl meg gyerekcsinálásból, lopjanak, fenyegessenek, gyilkoljanak idõseket, gyerekeket, erõszakolják meg nyugodtan az ártatlanokat! Csak mi ne mondjuk el, ha bajunk van!
az elõzõ kommentelõ hosszú válasza tükrözi a cigány mentalitást. ez a helyzet siralmas, és AZONNAL TENNI KELL VALAMIT MERT ELSZAKAD A CÉRNA ÉS POLGÁRHÁBORÚ LESZ! nem vicc!!!!
bocs, de inkább a magyar mentalitást tükrözi.....
Szerintem egyáltalán nem baj. Miért, õk szeretnek minket? Azért hívnak parasztoknak? A kérdésedbe beleírhattad volna Olaszországot, na ott aztán még mindíg megy a balhé - most jöttem haza.
én is kimondom utálom õket.8 ba vagyok suliba 16 éves kb mindenap belém kötnek mert hazsnálni merem a saját telefonom .azt kifelejtettétek , hogy a kés az náluk egy olyan dolog ami nélkül nem teszik ki a lábukat a patkány fészkükbõl.tõlem például mindig cigit akarnak és mondom nekik , hogy vegyenek maguknak akkor azt a beszolást vágjám nekem hogy :"há ne magyaraoskodjál már"õk magyarozhatnak akkor én mért nem cigányozhatok?meg amugy is mi a sértõ benne ?õk épitették maguknak "ezt a hirnevet" viseljék is el. hozá teszem nem akarom h mind eltünjön mert nekem 2 tisztességes roma ismerõsõm van.arra is volt példa hogy a zsomszédos utcába lévõ cigány gyerek ki akart rabolni én meg nem hagytam magam és 30 perc mulva lakásra jötek 4 en... szerencsémre itt volt apu:) ) a kérdésre a válasz:Cigányozz nyugodtan :)
Nekem félcigány férjem van.Magyarnak vallja magát, és az is! Becsületesen dolgozik, fizeti az adót, neveljük a gyerekeinket, rendes MAGYAR családi életet élünk. Vele semmi gond. Mindenki szerti, tiszteli, a munkahelyén elismert szakember. MI SEM SZERETJÜK azokat a cigányokat, akik verekednek, segélybõl kocsmáznak, lopnak, csalnak, embert ölnek. Senki nem szereti õket. Hogy miért nem? Mert nem tesznek azért, hogy elfogadtassák magukat. Kit érdekel, hogy mi volt a II. vh-ban? Nehogy már még mindig emiatt kelljen õket elfogadni. Az ilyenek tényleg megérdemlik, amit kapnak, és egyetértek azokkal, akik meg szeretnének szabadulni tõlük. Sokszor a putrisoktól nem lehet kimozdulni sehova, mert kötekednek, szitkozódnak ok nélkül, és bármeddig képesek elmenni, mert tudják, hogy védve vannak, és hogy MEGTEHETIK. TEGYENEK ellene, és nem lesz gyûlölködés. És nem mondhatjátok rám, hogy fajgyûlölõ vagyok. De ha ebbõl komolyabb dolog lesz, kitalálhatjátok, hogy melyik oldalra állok, a férjemmel egyetemben.
de épp ez az , hogy miért mi tegyünk az ilyenek ellen? én szivesen cselekednék de a törvény nem engedi ezt a módszert. tegyenek õk maguk ez ellen vagy azok a rohadt politikusaink.
Dehogy lesz ebbõl komolyabb dolog kedves utolsó elõtti. A magyarok egyre megosztottabbak, lassan ember embernek farkasa, a cigányokban legalább van összetartás. Errõl kéne példát venni, nem az "mert-ilyen-a-magyar-mentalitás" ozásból!
Mert egy cigányországban élünk. Õk a befolyásolható választók, akiket mindig le lehet fizetni egy kétezressel. Ilyen az ország... Tartani kell õket a kormánynak
Megfogadtam, hogy nem szállok be ilyen vitába, volt már éppen elég ezen a fórumon, de úgy látszik, nem bírok ellenállni...:) ) Nem arról van szó, hogy szereti-e valaki a cigányokat vagy nem. Ez teljesen mindegy. A lényeg, hogy a probléma, amit okoznak, a magyar embereket is érinti, ezt a problémát pedig nem takony tizenéves gyerekek fogják mocskos szavak hangoztatásával megoldani anonim internetes oldalakon keresztül. Egyébként ha valaki kritizál valamit, mondjon jó megoldást is - egyet sem olvastam. A segélyezési rendszerrel egyáltalán nem vagytok tisztában. Vannak ugyan esetenként bizonyos "célzott" támogatások az olyan csoportok számára, akik hátrányos helyzetben élnek, de próbáljon valaki segélybõl megélni Magyarországon... Munkát kapnak? Nem! Te adnál nekik, ha megtehetnéd? NEM, hiszen utálod õket. A történelem pedig igenis fontos, és a cigányok IGENIS JOGGAL haragszanak ránk! Csak nagyon röviden, ha valakit érdekel, utána nézhet: A XIV.-XV.sz.-ig békésen vándoroltak, és egy csomó olyan mesterséget ûztek (legalább 30 félét), amit a magyarok közül senki. Ezen kívül lókereskedõk voltak, jól értettek a muzsikáláshoz, szórakoztatáshoz. Ekkor "új magyaroknak" hívták õket, és nem volt velük semmi baj. "Nagyszerû" Mária Teréziánk arra kényszerítette õket, hogy telepedjenek le, lovaikat, gyerekeiket elvették tõlük!! Dolgozni nem tudtak, mások moslékára, alamizsnájára voltak ítélve, ekkor volt az "elsõ balhéhullám" velük kapcsolatban. A következõ: A II. vh-ban rengeteg cigányt megöltek. A felszabadulás után ugye, mindent felülrõl mozgattak nálunk, teljes foglalkoztatottság volt, iparosítás, minden roma foglalkoztatva volt, nem volt "romakérdés", befogadtuk õket. Akinek nem fûlött a foga a munkához, börtönbe vitték, közveszélyes munkakerülésért, de a magyarokat is ugyanúgy. A rendszerváltás után több mint 700 ezer aktív korú embernek nem volt munkája, természetesen ez a romákat érintette a legrosszabbul, hiszen azelõtt is alacsony iskolai végzettséghez kötött munkákat kaptak csak. Na, ezek után aztán sehova se kellettek. Nyilván - mint a világon mindenben - vannak kivételek, mint ahogy az egyik kedves válaszoló is írta, és ebben a helyzetben is tud dolgozni, de azért ez ritka. A tartós munkanélküliségnek pedig van egy nagyon csúnya következménye: a megélhetési bûnözés. De tegye szívére a kezét az, aki nem lopna, ha õ vagy a kölyke éhezne!? Én bizony lopnék. Igen, van velük probléma, de ismétlem, nem a gyûlölködés a megoldás. Aki megérti, megérti, aki nem, az nem. Csak muszáj volt leírnom. Néha gondolkozni is kellene, nem fejjel menni a falnak. Bocs, ha hosszú voltam, köszi, aki elolvasta.
A kérdező hozzászólása: Nem baj, hogy hosszú voltál.Az sem, hogy nem értünk teljesen egyet.Én elfogadnám õket a kultúrájukkal együtt, ha nem lennének azok a mindennapos gazságaik.Amikor agyonverték a tanárt az mennyire volt megélhetési bûnözés?
Ugyanmár, nehogy még sajnáljuk "szegény" cigányokat. Igen van olyan, akiknek nagyon rosszul meg a gyerekeikkel együtt, õket (a gyereket) én is sajnálom. De akkor itt a kérdés: hogy ha tudja, hogy nem tudja eltartani, akkor minek szül?! Azért, hogy kapjon rá családi pótlékot meg szocpolt. Gondolkozzunk már, hogy mit tesznek nap, mint nap. Vegyük csak azokat, amiket a média is elõtérbe hozott: -Marian Cozma megölése -Egy tanár megölése, mert a hülye gyerele kifutott a kocsi elé -Tanárok megverése sorozatosan És ezek csak azok a dolgok, amikrõl tudunk. Hogy összetartók?! Meddig? Ameddig van akit meg lehet lopni. De miest valami bajba keverednek rákenik más cigányokra a bûneiket. És aki a történelmet hozza fel: a zsidók miért nem csinálják ezt? Gondoljunk már bele, hogy velük is mit tettek. Holokaust, koncentrációs táborok. Miért? Bibliai okok miatt. Ez volt a véleményem, lehet lepontozni, mert rasszista vagyok.
Hagyjuk már ezt a lepontozást, nehogy már ez legyen a tétje egy vitának, vagy egy véleménynyilvánításnak.... Én biztos nem pontozlak le, max. leírom, hogy miért nem értek Veled egyet. Igazatok van sok mindenben, de nem vettétek észre, hogy a romákkal kapcsolatos negatív hírek különös hangsúlyt kapnak a médiában? Enyhén közvélemény befolyásoló jelleggel... A magyarok ugyanúgy ölnek, gyilkolnak, épp, hogy megemlítik a híradóban (megölte a barátnõjét, megszülte a gyerekét, és otthagyta, nem sorolom - lényeg, hogy az "utált" népcsoport által elkövetett hibákra, bûmcselekményekre sokkal hamarabb "ugrunk" és ez viszont elõítélet. Gondolj bele abba egy pillanatra, hogy nem fehérnek születsz, nem kórházban szül meg az anyukád, és nem pihe-puha ágyikóban altatnak, nem kapsz napi 5-ször enni, nem mosnak rád, nincs számítógéped, nem tanítottak okos dolgokra, nem jársz iskolába, nincs rendes ruhád, nincs senki, akitõl ennek az országban a kulturáját megtanulnád. Ezt is sorolhatnám még... ELLENBEN: putriban születsz, ha enni akarsz, lopnod kell, nem tanítottak olvasni, írni stb. stb. stb. Honnan tudná az a szerencsétlen, hogy mi a helyes ebben az országban, amikor nem mondja el neki senki. Tudom, hogy ezt nagyon nehéz elképzelni, de próbáljátok meg, és ne gyûlölködjetek, hanem inkább azon gondolkozzatok, mi az, ami emberileg elképzelhetõ, hogy elkerüljük ezeket a tragédiákat.
így van . ha már megszülték a szemetet és nem tud se olvasni lop csal hazudik öl kötekedik. akkor annak a heje a börtönbe vagy 6 láb mélyen a föld alat van .vagy egy radio aktiv szemét megörzõbe.amugy anyiba igaza van az egyik válaszolónak , hogy nem mindig a cigány a hibás hozzuk fel hadnagy andrás példáját(az én tanárom is voltugyanabba az iskolában ) azt kihagyta a sajtó hogy a tanár napi szinten be volt rugva.és simogatta a diákokat.még szép hogy összeverte lacika.jól tette azt aláirom.de akkor is amit mûvelnek az már felháboritó .el gondoltam egy életet cigányok nélkül de tul szép volt és ez csak álom marad.
Tényleg, az a Magyar, akinek ilyen helyesírása van, mint neked.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok én is hallgatni!Miért kellene?

Miért nem szeretik a cigányok a Sátáni dolgokat?

Ha ?k annyira hisznek istenben, és mindenáron a mennybe akarnak kerülni, az nehéz lesz, ha állandóan lopnak, csalnak, hazudnak. Állandóan istenhez fohászkodnak. A Skinheadek is, hogy majd ? segít, meg megvéd. Így nem jó. A Feketemágiához kell fordulni a cigányok ellen, mivel ?k annyira babonásak, nem szeretik a horror filmeket se. Csak istent. Ha én sátánista pólóba jelennék meg el?ttük, és ki lennék festve, mint a Black metal együttesek+piros kontaklencsét tennék a szemembe, egyb?l keresztet vetnének és összef*nák magukat.

Legjobb válasz: No comment.

No comment.
A kérdező hozzászólása: Busójelmezben, (közben kelepelve) kell õket kizavarni itthonról, mint a Törököket.
Ez nem fog tetszeni senkinek, legfeljebb a cigányoknak. Miért tartanak a Sátánistáktól? Mert hisznek az Igazságban, a gondviselésben és Istenben és tudják, hogy a fekete mágia Istentelen és Istentagadó dolog, ami sokakat eltávolított már az Igazságtól és a Teremtõ egyetlen és Igaz Istentõl. Mi bennük ez a nagy Istenhez való ragaszkodás? A cigányok Isten kiválasztott népe, tehát nem a zsidók azok, az már a hamisítás. Egyiptom, Fáraó (tehát Isten) akkor is a zsidók ellen küzdött. Érdemes utánaolvasni. Õk (cigányok, egyiptomiak) voltak azok, akik legtovább hûségesek voltak Istenhez és gyakran azok még a mai napig is. Nyilván a lopások nekik sem lesznek megbocsájthatók. Ezért is volt anno szabad pápai útlevelük a világban, amíg a zsidók (a svájci esküszövetség) nem korlátozta ezt. A cigányok Egyiptomban a Fáraó, tehát Isten népe volt. Aki kételkedik néhány Fáraó Isteni mivoltába keressen fotókat, mert akkoriba Isten jóval nagyobb termetben létezett. 10-15 méter magas volt, ha jól emlékszem. Ilyet egy ember sem tud megtenni. ja és amirõl elfelejtenek a zsidó tudósuak beszélni, hogy a piramisokat mai napig nem tudják leutánozni, megépíteni, sõt belül olyan üres a tere, alátámasztások nélkül, hogy fizikai képtelenség hogy megálljon és ne döljön össze, mégis évezredek óta áll. Itt a bizonyíték Isten létezésére, mert ezek bizony nem rabszolgamunkával épített építmények, hanem teremtett mementók, amit jól el tudnak titkolni az Emeberek elõl, hogy ahitük ne ébredhessen fel. Aki egyszer látná belülrõl a piramisokat, az soha többé nem kételkedne Isten létezésében. Cigányok neve a dzsipszi, az egypt-i szóból, egyiptomi szóból jön. Annyi hazugság van a Fáraó Istenségével kapcsolatban, hogy senki nem is sejti, hogy a Isteni kélpességû Fáraó ugyanaz volt mint Jézus, tehát Isten földi testben, attól függetlenül, hogy többször született le pl. Zeuszként, Fáraóként, Jézusként, Julius Cezarként, Mohamed prófétaként, stb., stb., stb. Nagyon sokszor járt már a földön Isten emberi testben, de ezt a legnagyobb titokként õrzik annak ismerõi, hiszen a hatalmuk omlana össze napok alatt, ha mindenki megtudná ezeket a titkokat. Mindig ugyanaz az egyetlen Teremtõ isten volt. Tehát több esetben született le, több alakban élt Isten a földön, de ez mindig egy és ugyanaz volt.
A kérdező hozzászólása: Ne papolj istenrõl, mert a szememben nem létezik. Sem fehér angyalok. A cigányok indiából jöttek egyébként.
A cigányok Indiából jöttek. Isten kiválasztott népe a zsidóság. Ennyi. A cigány mitológiában, hagyományban (amirõl szinte semmit sem tudunk) valószínûleg van valami olyan gonosz szellem, amivel leginkább az ördögöt lehet azonosítani. Számukra az Isten sem az az isten, hanem egy õsi, saját vallásukból eredõ. (Persze, vannak katolikus cigányok.) Alapvetõen emberek, és egy ilyen vallás - ahol minden bûn megbocsáttatik - tökéletes nekik.

Sok (túl sok) ember miért védi, szereti a cigányokat? Nem néztek még körül ebben az országban?

Legjobb válasz: jöhettek itt azzal a szöveggel, hogy a magyarok között is vannak ilyen mocskok, persze, hogy vannak, de figyeljük már az arányokat is.

A kérdező hozzászólása: jöhettek itt azzal a szöveggel, hogy a magyarok között is vannak ilyen mocskok, persze, hogy vannak, de figyeljük már az arányokat is.
senki sem szereti védi õket, csak sokan félnek tölük, és vannak normális cigányok és vannak ienek-->http://indavideo.hu/video/Megdobbento_12_eves_bandavezer nah enyih, az iet kéne ugy szájba vernih a taknyán csuszna visz a romániáig:@
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, a többséggel egyetértek... elkeserítõ a helyzet :(
Jómagam egy olyan településen élek, ahol a cigány népesség aránya eléri a 30%-ot. Hivatalosan. Nem hivatalosan meg legalább 50%. Hogy miért utálja õket az ország népe: - Mert a kötelességüket nem tudják, de a követelésüket, a jussukat igen. - Mert nagyrészük (kiemelem nem mind, de nagy részük) kulturálatlanul, a minimális higiéniai követelmények igénye nélküli életvitelt folytat. - Mert a politika kedvezményekben részesíti õket ( új lakást kapnak, segélyek, támogatások, romaprogramok keretében különbözõ pénzek szétosztása), amikor az országban sok igyekvõ szegény, de nem roma származású támogatandó család lenne. - Mert bármit mondasz neki (pl. ne szemeteljen, vállaljon munkát, tanuljon tovább...stb..) máris rasszista megjegyzésnek veszi és "legárdistázz". - Mert a kikaparkodott roma szomszédasszonyom bömbölõ zenehallgatását, a rokonainak a tivornyázását éjjel-nappal hallgatnom kell akkor is, ha másnap dolgozni megyek és ebbõl befizetendõ adó kelekezik arra, hogy....neki segélyt tudjanak adni. - Mert az õ gyereke ingyen kap mikulás csomagot, tízórait, uzsonnát, napközi ellátást, ruhát, nyaraltatást és meg mindenért emelt díjat fizetek, mert dolgozom. Hát csak ezért....!!!
Figyi, nézzetek be börtönbe és ott figyeljétek a bõrszínt, pedig a cigányt nehezebb lecsukatni és kevesebb ideig is marad bent, mert õ rá van szorulva a bûnözésre.
Utolsónál a pont... Meg amúgyis annyira qrva primitív ez az általánosítás...engem konkrétan egyszer akartak kirabolni cigányok, és párszor megverni...szerencsére már elköltöztünk onnan..és azokat a szemeteket útálom is, de attól még szorult belém annyi értelem, hogy tudjam, hogy ez nevelés kérdése, nem bõrszíné...annyira gusztustalan, ha vki így gondolkozik, mint ti...
jólvan, nézzük az az arányokat. engem eddig 3szor próbáltak megverni vagy kirabolni. a támadók száma 5, ebbõl cigány 0. társasházban lakom, 15 lakás van a házban. a cigányok száma nulla. a közösköltséget 8an fizetjük, a vizet szintén. persze a többiek helyett is. de nézzük nagytotálban. van kb. 900e cigány. Összesen vagyunk mondjuk 10 milliónyian az országban. ebbõl munkaképes korû 6, 4 millió, ebbõl dolgozik 3, 5. ebbõl 1 milla állami alkalmazott és 1, 3 minimálbéres. mi, a maradék 1, 2 visszük a hátunkon az országot. abból a kb. 8, 8 millióból, aki a véremet szívja, miért pont azt a 900e cigányt utálnám jobban, mint a többit????
sok éve élek a kedvesemmel.õ cigány én nem nagyon szeretjük egymás. nem mindegyik egyforma
Azért, mert túl sok ember közvetve vagy közvetetten fél a cigányoktól(pl.a kis megélhetési bûnözõktõl, akik kirabolják a falukban az idõs embereket, netalántán az õket szidó emberkének az idõs szüleit), na meg ott a nagy hatáskörû, gyilkos cigánymaffia!, vagy sok roma haverja, üzlettársa van, akiktõl függ valamilyen szinten, vagy pedig azt hiszi, hogy õ most az ilyen szeretetteljes kijelentésekkel jótékonykodik/célzás itt különféle médiaszereplõkre, akik azt hiszik, hogy a szegény cigány valami üldözött ártatlanság, és összekeverik a dél-afrikai éhezõ gyermekekkel a cigányok sorsát.Ez a gond.Nem láttak még erõszakos, beszélni nem tudó, civilizálatlan falusi cigányt, aki minden este összeszed 10-20ezer ft értékben valamit a szintén csóró, öreg falusi emberektõl, akinek a nyugdíja havi 30ezer, és még dolgozott is érte valamikor-és még a rendõrség sem lép fel-mert védi a törvény, hiszen ez csak megélhetési bûnözés.
Azért mert ha valaki kijelenti hogy utálja a cigányokat meg hogy cigánybûnözés, akkor egybõl lerasszistázzák meg rámondják hogy nyilas meg náci meg Magyar Gárda és ezt lehetne még sorolni. Egyébként én is utálom õket. Szebb jövõt!
Ne általánosítsunk? Nálunk a suliban: Több tonna házit feladnak, mert 2-3 bunkózik. A tanárok azt mondják, regulázzuk meg õket mi! O.o Ez a való életben miért nem mûködik?? Az a szomorú, hogy Mo-t elõbb utóbb, mivel õk lesznek többen, ezek alapján fogják megítélni!

Miért szeretik annyira a cigány gyerekek a szexet?

Legjobb válasz: Szánalmas kérdés..szerintem..nem vagyok cigány(ahogyan te mondod),de szntem szét kellene nézned magad körül,a kis takony 12-13éves gyerekek ott kelleteik magukat a discoban...pedig még sem cigányok...ráadásul a sok huszon éves marha elkényeztett fiúk még haza is viszik õket...:S

Szánalmas kérdés..szerintem..nem vagyok cigány(ahogyan te mondod), de szntem szét kellene nézned magad körül, a kis takony 12-13éves gyerekek ott kelleteik magukat a discoban...pedig még sem cigányok...ráadásul a sok huszon éves marha elkényeztett fiúk még haza is viszik õket...:S
Nem csak a cigány fiatalok "szeretik" a szexet! Ezt nem vedd általánosításnak! Rengeteg magyar gyerek (12-15 Évesek) is szexel! Pedig fogalmuk sincs az egészrõl, meg hogy mirõl szól! Csak csinálják, mert ez a divat! Mert ha nem csinálod, lenéznek, vagy cikiznek a baráti körben! SAJNOS!!!
Hát ez nagyon hülye kérdés, hogy jut valakinek ilyen az eszébe?Amúgy sajnos a "fehér" gyerekek is elég korán elkezdik szeretni a szexet!
Én nem vagyok roma, de úgy gondolom, hogy a mai nem cigány fiatalok is elég korán kezdik a szexuális életet és nagyon szép látvány, amikor kisgyerekek falják egymást az utcán. 19 éves vagyok, és már sajnos mondhatom hogy "bezzeg az én idõmben"... Nem minden kisebbségit kell egy kalap alá venni, vannak még "normálisak".
Miért ne szeretnék? Végülis mindenki ugyanazért szereti: a gyönyörért amit nyújt.
érdekes hogy 5 perc alatt mennyi valasz érkezik erre a kéàrdésre.felhaborit, hogy mindig a ciganysagot boncolgatjak....szex...a magyar pornoipar ciganyok nélkül , stb....nem akarok semmit csak hogy ezt a ciganysag témat itt ne vitassuk, legaläbbis ne szex terén.szanalmas
Hogyan juthatott eszébe? Vagy irigykedik, vagy épp lenyúlta valamelyik roma a barátnõjét, vagy unatkozik, vagy.....
na ami engem felhaborit, hogy ilyen idiota, meggondolatlan kérdésre rengeteg valasz örkezik, az értelmes fontos kérdésekre meg sokszor napokig nem reagäl senki.elöször is:ma mar nem illik "cigany*jelzövel illetni senkit, hasznäljuk a roma szot.2. hallottam hogy ciganyok lopnak csalnak stb, ez mindig vitathato téma.na de kérem.ez????szex????ez egy gusztustalan, tapintatlan kérdés, vagy inkabb provokacio
cigany vagyok, 20 éves 19 évesen volt az elsö nemi kapcsolatom, nem azért mert nem akadt, hanem mert én vartam vele, van sok cigany ahol hamar elkezdi, de ez nem a vàgy miatt van, hanem csaladi feltételek iatt, ez az egy ne legyen mär ciganykérdés.légyszives...
Hát ez így nem igaz!!! Az én cigány "gyerekem"-et úgy kell noszogatni!!!:) )
Na errõl annyit, hogy szereti azt a nem roma gyerek is. Mert a nem roma lányok ott vannak a discóba, és ott b.sszák a rudon öket, 13-14 éves korukban. Úgyhogy errõl ennyit. Talán a romák abból hülyék, hogy nem védekeznek.
Kedves kérdezõ ! Mirõl beszélsz ? Miért Te nem szereted ? Legalább ez engedtessék meg nekik, ha már minden joguktól megfosszák õket ! Egyébként ha ezt vicces kérdésnek szántad, hát egyátalán nem az.
Mert azt tanulják otthon hogy a szex gyereket hoz a gyerek pénzt...
Azért mert a szar életkörülményeik miatt kevesebb ideig élnek, ezért korábban kell kezdeni, h fennmaradjon a faj:D
a 9. válaszolónak: mért ne nevezzük õket cigányoknak??olyan büszkék rá hogy azok...akkor meg?Ja és akkor tényleg kereszteljük már át a cigánypecsenyét is romapecsenyévé...nevetséges...
Na igen mindenki azzal jön, hogy a magyar gyerekek is korán kezdik a szexet. De kérdezzünk meg egy szülészt, hogy évente hány magyar és hány cigány kiskorú megy be a kórházba szülni. Nagyon eltérõek lesznek a statisztikai adatok.
Nekem van egy roma barátnõm. Egyszer mesélte, hogy mennyire el van keseredve, mert még randiznia SEM szabad senkivel. Hanem rögtön házasság... Nem hiszem, hogy el kéne ítélni õket! Bár én sem vagyok még túl idõs, de nem csak a 'cigány' gyerekek szeretik korán a szexet. Hanem a 'fehérek' is! Miközben azt sem tudják, mi fán terem a szex... Ezt nem a kérdezõnek írtam, mert olvastam a kommentárját, hanem a sok primitív rasszista embernek.
nem tudom hogy mert kell megszolni õket. nekik is vannak hagyomanyaik szokasaik amiket be kell tartaniuk föleg a csajoknak. nekem volt olyan osztalytarsam aki olah cigany volt de nekik is voltak hagyomanyaik es ebbol kifolyolag tudom es merem allitanio hogy vannak kiveteles ½ciganyok½akiknek nem a szex a fontos hasnem az erzelmek. nekem sok cigany ismerösöm van es tudom , hogy mienek nem rosszak.de mert kell megint az embereknek velük foglalkozni akar rosz velemenyt nyilvanitani.ki nem alhatom ha valaki nem fogadja el õket olyannak amilyenek.sajna van olyan ismerösöm aski sajat magat nem fogadja el pedig van csaladja mar.
vagy mert foró a vérük ahogy a nóta szól, és /vagy mert gátlástalanabbak, és jobban kimutatják
ÉN ROMA NÕ VAGYOK!ÉS ELMONDANÁM, HOGY A MI SZOKÁSAINKBAN, A NÕKBE AKKORRA TARTÁST NEVELNEK, HOGY NAGYON RITKA AZ AKI HÁZASSÁG NÉLKÜL LEFEXIK A PÁRJÁVAL, DE HA MÉGIS, AZ IS CSAK 17-18 ÉVESEN VAN, MERT ADDIG MÉG BARÁTJA SE LEHET!ERRÕL ENNYIT!LEHET NEM MINKET KELLENNE LENÉZNED!
Mármint melyik verzióval értesz egyet? :D
A kérdező hozzászólása: én cigány vagyok és egyet értek csak azért irtam ilyen kérdést hogy megnézem kimit ir
szerintem azért mert náluk az a hagyomány, hogy minél hamarabb gyerek legyen( szegényebbeknél foleg segély miatt), meg egyszeruen ez a szokás, nagyon hamar osszeházasodni, és minél tobb gyereket szulni az asszonynak!
Tetszik a kérdés nagyon!!! :D Ugyan a mondanivalója egyáltalán nem idevaló, de teszik - pártállástól függetlenül. Többen felháborodtak azon, hogy erre a kérdésre milyen sokan válaszolnak, míg a "rendes" kérdésekre alig. Közben pedig õk maguk azok, akik leginkább növelik a válaszok számát. :D Amúgy a cigány jelzõ semmivel sem roszabb, mint a roma. (Csak hogy egyik olvtársunk kedélyét megnyugtassuk.) Egyáltalán nem "illik" jobban a roma szót használni, mint a cigányt. Õk maguk is cigánynak hívják magukat (a körülöttem élõk legalábbis biztosan). A roma kifejezést csak a "jogvédõk" szeretik erõltetni. Viszont - ugyan szerintem a kérdés célja inkább figyelemfelkeltés volt - válaszolok is. A cigány gyerekek szerintem semmivel sem szeretik jobban a szexet, mint a nem cigányok. Ugyan gyakoribb közöttük a gyerekkorú anya/apa, de ez bizonyos társadalmi problémáknak tudható leginkább be. Viszont a nem cigány gyerekek is hasonlóak ezen a téren. Talán csak ott valamivel több visszatartó dolog van, ami akadályozhatja a gyakorlati megvalósulását. (Bár valljuk be, a mai liberalizmusban egyre kevesebb.) Talán a kérdést rosszul fogalmaztad meg. Nem hinném, hogy a szex szeretetére gondoltál.
Hagyjátok már, h a roma lányok milyen értékesek, meg hagyományaik, meg, h nem szexel házasság elõtt. Na persze. Azért van, h az út szélén az összes k*rva szinte c*gány, elég gyakran olyan 15 évesek. Meg teljesen beltenyészetek. Testvérek üzekednek egymással. Fújj fertõõ. Azért is olyan értelmesek, mert beltenyészet a nagy részük. Meg ezeknél szokás, h esküvõ elõtt az arát végigpróbálja a fiú egész családja. Van akiknél pedig összeházasodnak, majd kirakják az útszélére k*rvának, h keressen is valami pénzt. Nem véletlenül van az a mondás: Meddig szûz a ciigánylány? Ameddig erõsebb az öccsénél, gyorsabb a bátyjánál, és az apja börtönben van. (És ez a mondás nem számol a nagyapával, meg az utcájukban elõ díszpéldányokkal). Csak a tényeket írtam. Lehet rasszizmust kiáltozni!

Miért nem szeretnek dolgozni a cigányok?

Szerintem már mindeki tapasztalta a cigányoknak ezt a rossz és szégyentelen szokásukat, hogy nem szeretnek dolgozni.

Legjobb válasz: "az van ahelyett hogy mindenki bekussolna es foglalkozna magaval,ha lop egy cigany az se tartozik ssenkire csak rä ,az ö dolga,hat de az irigyseg miatt gondolom soknak a feje faj hogy lopnak es megelnek ebböl" Már hogyne tartozna másra, hogy lopnak! Népszokás? "Színesebb tõle az ország"? A múltkor is, amikor jártak a kertben, 12-es söréttel vaktában beledurrantottam a bokrok közé! Valahogy nem jelentettek fel, pedig talált, mert visított az egyik nagyon, és a kerítésen is volt vér! Vagy ez helyett ki kellene készítenem nekik a dolgaimat? Esetleg kérjek listát is, hogy mire vágynak?

"az van ahelyett hogy mindenki bekussolna es foglalkozna magaval, ha lop egy cigany az se tartozik ssenkire csak rä , az ö dolga, hat de az irigyseg miatt gondolom soknak a feje faj hogy lopnak es megelnek ebböl" Már hogyne tartozna másra, hogy lopnak! Népszokás? "Színesebb tõle az ország"? A múltkor is, amikor jártak a kertben, 12-es söréttel vaktában beledurrantottam a bokrok közé! Valahogy nem jelentettek fel, pedig talált, mert visított az egyik nagyon, és a kerítésen is volt vér! Vagy ez helyett ki kellene készítenem nekik a dolgaimat? Esetleg kérjek listát is, hogy mire vágynak?
Én is csak ilyesmit láttam, hogy nem dolgoznak stb. Szerintem azért csinálják, mert az õseik is ezt csinálták, szóval a vérükben van.Meghát meg is élnek belõlük.És a gyerekeiket is így nevelik, szóval kevés az esély a változtatásra.
Igaza van a negyedik válaszolónak. Már hogyne tartozna másra is a lopás meg a betörés?! Nehogy már karba tett kézzel nézzük hogy betörnek hozzánk és elvegyék azt amiért mi keservesen megdolgoztunk! Azért nem szeretnek dolgozni, meg azért lopnak, csalnak mert benne van a vérükben. Hallottam olyat hogy valaki örökbe fogadott egy cigány gyereket és megpróbálta tisztességesen felnevelni... A végén ugyanolyan szemétláda lett a gyerekbõl, mintha egy putriból szabadult volna (mert benne van a vérében).
Azért nem mennek dolgozni, mert a minimálbér (kb.) annyi, mint amennyi támogatást kapnak az államtól, és így szerintük felesleges.
Nem fizikai munkára gondolok, de a pl.a szellemi munka igenis élvezhetõ, ha azt a területet választja meg az ember, amit szeret, és ami élrdekli. Miért nincs annyi cigány tudós, író, Nobel-díjas? Nem csak az államban és a környezetben van a hiba, ha valaki akar valamit tenni, akkor is legalább annyit elér, hogy nem putriban él a kakasok mellett.
Az a helyzet, hogy ma a szakmunkásnak sincs munkája, nemhogy annak a cigánynak, aki összesen négy osztályt végzett el, harminc éves korára rokkant és csont alkoholista. Te sem vennél fel ilyen embert dolgozni. Egyszerûen arról van szõ, hogy él Magyarországon egy népcsoport, ami egyszerûen megrekedt háromszáz évvel ezelõtt. Amit akkor tudtak az emberek, ahogy akkor éltek, a cigányok ma is körülbelül úgy élnek. Telefon, internet, ûrutazás, irodalom, csillagászat, biológia, orvostudomány, számítógépek, egyszóval minden, ami a mai embert foglalkoztatja számukra teljesen közömbösek. Nem azért, mert fajilag erre lennének programozva, hanem mert a saját helyzetük és neveltetésük erre rendeli õket. Szeretünk villogni azzal, hogy a fehérek mennyivel okosabbak, mint a cigányok, de sajnos az a helyzet, hogy ennek nagy része csak annyi, hogy milyen mintákat kapunk gyermekkorunkban. Ha anyádék nem verik el a fizetést három nap alatt, hanem beosztják hó végéig, benned is feldereng majd, hogy így jó. Ha anyádék tudnak írni-olvasni, te sem maradsz analfabéta. Ha anyádék nem szarnak a szoba közepére, valószínûleg te sem fogsz. Ha anyádék a börtönt szörnyû büntetésként élik, meg, akkor valószínûleg te sem fogod elkerülhetetlen, szükséges rossznak tartani.
most mondd ki szeret dolgozni ? (fõleg fizikai munkát.....) a csalás, lopás dolog neveltetés kérdése! nem védem a cigányokat, de ebben igazam van.
az uccso valaszolo vagyok, elfelejtettem meg azt megirni hogy a putri szo meg ezek az undorito szavak nem az olah ciganyokra ertendöek, hanem a köszörüsökre, mert nekik van ehhez hajlamuk.tudnillik ahany cigany, annyi szokas.de ez magyarra ugyanugy igaz. emberek vagyunk . mi is verekszünk, lopunk, csalunk, ha ott van a földön 2 millio forint, beviszed a rendörsegre? dehogy viszed h megtalalja a gazdajat :) ha ciganyokrol akarsz valamit kerdezni kerdezz tölem mer nem irom le igen hosszu lenne , de ott vagyok a temaban.
minek dolgozzanak ha igy könnyebb, erre specializalodtak, te sem szeretsz dolgozni gondolom, agyonstrapalod magad öregkorodra tönkremesz...sajnalatos modon soknak ilyenek jutnak eszebe ha meghalljak a cigany szot, amit leirtal, de ez nem mindig igy van, több cigany haverom van mint nem cigany es en mar csak tudom milyenek, amilyen a magyar hozzä olyan a cigany a magyarhoz, ti szidjatok öket allandoan h mocskos ciganyok ez van az van ahelyett hogy mindenki bekussolna es foglalkozna magaval, ha lop egy cigany az se tartozik ssenkire csak rä , az ö dolga, hat de az irigyseg miatt gondolom soknak a feje faj hogy lopnak es megelnek ebböl, hehehe es a legdurvabb hogy mar vannak olyan ciganyok akiknek olyan palotahazuk van mint egy miniszternek( hiaba ciganyok, megis :) ) en mär voltam is benn mivel jo haverjaim :) kincset ernek azok az emberek ... lehet nem ide tartozot irtam de le kellett irnom mielött sok rasszista buzi elkezd irogatni
az elsõ válaszolo vagyok és a másodiknak üzenem hogy mi a gondja miért tartozna rá ha lop valaki vmit , nem csak cigány lophat, ha lop egy magyar és hallod a hirekben h kiraboltak egy bankot akkor belõled idegroncs lesz vagy megfájdul a fejed?nem hinném mer le se szarod, egyik füleden be, másikon ki, de ha egy cigány csinálja meg ugyanezt akkor az már gondjára van mindenkinek. ja és: Már hogyne tartozna másra, hogy lopnak! Népszokás? "Színesebb tõle az ország"? nem lesz szinesebb tõle az ország:) csak max megfájdul a fejed, h egy cigánynak már megint sikerült lopnia. hagyd õket hadd csinálják, nem a te bajod, foglalkozz magaddal.semmi bajod nem lesz neked ebbõl, és te nem vagy miniszter hogy az országgal foglalkozz, ez nem a te dolgod. lopnak és na mivan akkor? nem csak lopnak hanem mást is amit ti nem tudtok, csak õk tudják, a pénzcsináláshoz is ész kell semmi más, nem az érettségi meg ezek:) mer az lehet akárkinek, hiába vagy agyoniskolázott ha nincs eszed. tovább vitatkoznék még de most nem érek rá
Sajnos ilyenek!Ebben igazad van.Más életszemlélettel bírnak élni mint mi.Én is ismerek olyan cigányokat"látásból"Akiknek tudom egy smás dolgaikat.Viszont Én is 99%-ra tartom a szemét cigányok arányát.1% pedig tényleg példamutató becsületes életvitelt folytat.Azért fehér emberek is viselkednek néha úgy mint a cigányok.Sõt!Sajnos a cigányoknak öntörvényük van.Úgy gondolják, Õk mident megtehetnek.Ami szomorú az egészben.Hogy nekik az nem szégyen, hogy Börtönviseltek.Ezért nem zárja ki õket a társadalmuk.Viszont Õk össze tudnak tartani.És nem úgy mint mi fehérek.Mit értünk el a számtalan tüntetéseinkel?SEMMIT!Ha cigány tüntet meg is kapja.A fehérembert odébb lehet állítani.Mert nem szeretne börtönbe, vagy fogdára kerülni.A cigányt ez nem érdekli.Ha valamelyiket megpróbálnád bántani.A többi cigány megölne.Viszont, ha egy tömegben cigány verne fehér embert.Ki menne oda?Inkább odébb állna midenki.Mert nem akarja, hogy bántódás érje.Gondolom ezzel mident elárultam.Utolsó szó jogán : Én sem tudom elviselni a cigányokat!
ELNÉZÉST DE TÉNLEG ELNÉZÉST ÉS A MAGYAROK TÖBBSÉGE MÉRT LÁTOM HOGY SOK A HAJLÉKTALAN MÉRT NEM VÉDITEK ÕKET MEG BANKRABLÓK, GYÍLKOSOK, MEG PEDOFILO IS VANNAK DE MAGYAR NAGYON SOK VAN
én is egyet értek!hajrá cigányok eltartanak a prosztok!!!!!!
kedves sült paraszt elhiheted nekem hogy nem szoktam káromkodni!de ha már cigányokról beszélünk, jól teszik ha lopnak õk biztos azért lopnak mert nincs mit enni, a paraszt meg azért lop mert annyira spórol, ti inkább eszitek ugyanazt a kaját egy hétig is csak hogy több pénzetek legyen, te szalonna evõ trágyás paraszt!!!tisztelet a kivételnek mert sok magyart szeretek!!!!
Kedves cigány! Már a válaszaidból sok minden látszik, pl.miért nem tudsz normálisan, káromkodás nélkül válaszolni? A civilizált emberek úgy szoktak...
Te sült paraszt!magyar nem kap segélyt?ha találkoznánk nem mernél ilyeneket mondani mert ki ütném az összes fogadat!És nekem nincs szükségem segélyre, szerintem dekára megtudnálak venni!!te trágya taposó paraszt!ne vegyél minden cigányt egy kalap alá!!!!az ujjunk se egyforma!
hitelért... mert baszottnagy az adó amibõl ti kaptok segélyt... és azért túlozni nem kéne, nemhalnának éhen nyugodj meg...
az elõttem válaszólónak csak annyit hogy én is cigány vagyok és képzeld el van egy boltom ahová nagyon sok paraszt be jár hitelért mert éhen halna ha nem adnák neki!úgy hogy ne cigányozzál mert a parasztok is lopnak meg csalnak te sült paraszt!!!!
Azért mert a magyarok eltartják õket. Ha nem elég a segíly akkor meg megy lopni, aztán ráfogja hogy megélhetési bûnözés. Minek is dolgozzon ha vannak "büdös magyarok" akik csak arra vannak hogy eltartsák õket...
én is cigány vagyok, és az egész családom nagyon jol áll anyagilag!a munkábol!!!!!!szoval ne vegyél mindenkit egy kalap alá!!!!!sok magyar sem dolgozik!!!
Az elsõ válaszolónak: Nézd... Nem vagyok arra irigy hogy lophat és megússza. Azér vagyok ideges és azért útálom az összeset és a hozzád hasonlókat is, mert amiért anyám egy fél hónapon keresztül dolgozott, és vett karácsonyra nekem telefont, azt egy cigány puff ellopja, aztán a biciklim amiért egy hónapig dolgoztam CBAba (árúfeltöltés, szakképzés nélkül, cigányok is csinálhatnák ha egy 15 éves nem hal bele) azt két cigány kedvtelésbõl megpróbálja elrabolni (csak próbálta... nem sikerült). Mi az hogy ha nem bántom õket akkor nem bántanak? Megyek utcán és "jajj hogy néz máá kí" meg hasonlók... Kifordul a gyomrom tõlük és az õket védõktõl...
ez nem igaz hogy a cigányok sose dolgoztak, kérdezd meg a nagyszüleidet ha vidékiek - volt teknõvájó meg bádogos cigány, akik szerszámos batyuval jártak faluról falura az egy dolog, hogy a háború után felhozták õket vidékrõl romeltakarításra és begettósodott a nyócker a 60-as évekig a négerek se járhattak egyetemre amerikában - akkor mit vársz a cigányoktól akiket csak a falu szélén engedtek letelepedni évszázadokon át és nem voltak emberi jogaik? a 2.vh.-ban meg népirtás volt ellenük is - ilyen történelmi lyukat nem lehet 1-2 generáció alatt bepótolni minél szegényebb egy réteg annál több gyereket csinál, ez világszerte így van
Amikor megyek a munkahelyemre akkor útbaesik a helyi CBA és ott látom õket reggel 7-kor cigizni vedelni a sört, szerintem egy ilyen ember elégé szánalmas persze tisztelet az úgymond "KIVÉTELNEK" meg hát persze vannak ilyenek akik magyarok is és õ rájuk is értem de közöttük is van egy csomó kivétel...
egy cigány se foglalkozik veletek mer ennél több esze van, akkor ti miért foglalkoztok velük? de mondjuk aki rasszista annak nem lehet elmagyarázni, és én egész eddig nem a koszos néprõl beszéltem, hanem a gazdag cigányokrol, hangsulyozom GAZDAG cigányokrol...amit tudok azt tudom én nem fogom másoknak magyarázni mer felesleges, csak idegesitenek ezek a beszolások , h ilyen cigány olyan cigány, ennyi erõvel a cigányok nevében büdös köcsög parasztok, raklók
Mert van a hülye magyar állam, ami eltartja ezeket az ingyenélõket. Röhej, hogy lassan a magyarok lesznek a cigányok...

Miért szeretik annyira a cigány suhancok a kapucnis pulóvert?

Legjobb válasz: Miért szeretik a kapucnis pulóvert? Hogy menõ legyen, féljenek tõle. Hogy úgy nézzen ki, mint azok a menõ arcok a Ganxta klipekben. Õ is szeretne nagy menõ gengszter lenni. Végülis, könnyebb, mint tisztességes dolgozó adófizetõvé válni... De a másik magyarázat is igaz lehet. Hogy ne ismerjék fel..

Miért szeretik a kapucnis pulóvert? Hogy menõ legyen, féljenek tõle. Hogy úgy nézzen ki, mint azok a menõ arcok a Ganxta klipekben. Õ is szeretne nagy menõ gengszter lenni. Végülis, könnyebb, mint tisztességes dolgozó adófizetõvé válni... De a másik magyarázat is igaz lehet. Hogy ne ismerjék fel..
gratuálok, ha legalább te magad is felismered, hogy antiszociális vagy! bár kapucni helyett inkább vmi megoldás kéne sztem erre, mert ez nem lesz mindenre jó, meglátod a cigányok meg való igaz, hogy nagyobb számban alkalmazzák ezt a trükköt, de sztem is itt arról van szó, hogy ne lehessen õket olyan könnyen azonosítani, mert ma már szinte mindenhol van térfigyelõ kamera ez is olyan dolog, ami jól áll egy pár fiatalnak, aztán a többi meg csak azt hiszi, és valamiért elterjedt, de nem mai dolog ez, hát már évek óta megy a kapucnizás, én azt bírom, amikor a hülyegyerek vezetés közben burkolózik be a kapucniba, és ki se lát, de azért nyomja neki
én nem vagyok cigány suhanc és én is szeretem a kapucnis pulóvert. Én azért szeretem mert még hideg van és a kapucni alatt jó idõ van. Meg anti szoc vagyok egy kicsit mert szorongok és így szívesebben mászkálok emberek között. A cigány suhancok azok valószeg veszélyesnek akarnak tûnni, drogosnak.
A kérdezõ el van tévedve. A kapucnis pulóvert nem csak a cigányok szeretik, hanem a hardcore punkok, rockerek, emósok, stb., is... De megsúgom, menj el nyugodtan egy skinhead koncertre, ott is fogsz látni bõven kapucnis pulcsit.
Mert a legtöbbjüknek úgy eláll a füle, mint a radar :D:D
Halljátok, cigány, vagy sem, suhanc, vagy idôsebb, inkább kapucnis pulcsi, mint ez a divatos metroszexuális búzavirág-style...
Jobban el tudnak benne rejtõzni a térfigyelõ kamerák és a többi ember arcmemóriája elõl.
A barátom se nem cigány, se nem hc punk meg emós, mégis kapucnit hord. Ezt csak úgy megjegyeztem:) Mellesleg szerintem baromi hülyén néz ki és bunkóság, mindenkinek lerángatnám a fejérõl (értelemszerûen nem arra gondolok, amikor zuhog az esõ vagy a hó meg hideg van, hanem pl amikor benn vagyunk valahol meg ilyesmi.)
elsõ! mitõl szorongsz? meg tudod mondani?
mi a bajod egy igényes, metrosex fiúval ???
Dík mán tesókáim! ÉN éjs a Gazsi azír szerettyük a kapucíneres pullovereket, mert amikor megyünk gyilkolni rajosan az íjszakéban öreg néniket, akkor csak felhuzuk a kapucínert és nem fröcsög ránk a vír. Tuggyátok tezsvíreim szamurájkardal vagdalkozni ölég nehíz, nem úgy mint baltával. A szamurájkardnál fröcsög ösze-visza a vír, a balta meg tiszta. Megasztán. Amikor a kocsmákba eljáccuk a segílyt, akkor hogy ne vegyen íszre az ott italozó polgármester csak felrákjuk a kapucínert á feünkrö, és akkor jóság van. Amgymeg a rák egye ki a beleteker rohatt mádzsárok! Tik rászisták vagytok mind! MEg antiszemitánerek! Itt amit montatok mindegyiktõl rettegek! Bisztos bõrbákkáncsos jobbikos náczikok vagyoltok!
Istenem, te mekkora barom vagy.. Azért, mert valaki nemzeti érzelmû, nem lesz fasiszta. Ha véletlenül esetleg nácinak is vallja magát valaki, attól se lesz fasiszta. Tudod mit? Hitler NEM volt fasiszta. Olaszországban volt egyedül fasiszta mozgalom, ami teljesen mást jelent, csak ezt a mai paraszt nem tudja, kedves cicege.. Olvass utána, hogy ne érjenek ilyen válaszok a jövõben!
talán ugyanazért szeretik, mint a tégladobáló szélsõjobbos fasiszta barmok (hogy kövessem a stílusod, kedves kérdezõ) :)
Egyetértek azzal, h fõképp azért hordják, hogy eltakarja az arcukat, mert azt hiszik ettõl ijesztõbbek, és persze, mert ezt látják a tv-ben... De hogy hozzá szóljak a metrószexuálisokhoz is: Feküdjetek a metró aláxD mert azt szeretem *.* Nézzétek meg a Sp errõl szóló részét. És lehetõleg ne az Sp albumok között keressétek ahol még jobban oda kozmáltok...
hát majd egyszer nálunk is betiltják ....biztos tudjátok, hogy Angliában nagy vita volt arról, hogy bárokban , éttermekben betiltották a sapka viselését, mondván biztonsági okokból így a kamera nem látja az arcukat és nem tudják azonosítani õket (vagy csak egy tervezet volt, nem tudom, de sokat beszéltek róla) szóval nálunk is meg lehet nézni atendenciát, elõször csak kezdték pár térfigyelõ kamerával itt-ott, ma már az egész város be van kamerázva, aztán boltokról nem is beszélek, de már ott tartunk, hogy a buszokra, vonatokra is akarnak ... szóval ez a folyamat nálunk is létezik, és arra megy ki, hogy mindenkit minden percben követni lehessen, csak persze más köntösben tálalják az ember privát szférája teljesen eltûnik sajnos
A kérdező hozzászólása: Véletlenül találtam is egy témához illõ képet: http://kepfeltoltes.hu/view/110512/kapucnis_www.kepfeltoltes.. Látható, hogy a véletlenszerûen kiválasztott 14 cigányemberbõl (esetleg amerikai ügynökök is elvegyülhettek közöttük, mert Gyöngyöspatán készült a kép) 5 kapucnis pulcsit visel.
mert ha a fejükön van, a kamerák nem látják az arcuk
Tehát aki nem metroszexuális az igénytelen? Nemtom, én csak az arcom borotválom, nincs zselézett hajam, nem hordok csõgatyát, nincs converse tornacipõm, nem hordok feszes ingeket, nincs menõ napszemüvegem, divatos sálam, mindig menõ parfümöm. Most akkor én igénytelen vagyok?
20:23 héééé, nem búzákat mondtam, hanem metrosex fiúkat! ha még a különbséget se tudod, akkor ahhoz gratulálok, én meg tudod falnak megyek az igénytelen hûde macho fiúktól, és elvárom egy fiútól, hogy legyen maximálisan metrosex, igényes magára, és szerencsére azért elég sok fiú metrosex a mai fiatalok között, amit én egy nagy értéknek tartok .... tudod valahogy nem jön be az igénytelenség, csak ennyi a bajom :(
Nem azért hordják szerintem mert rejtõzködni szeretnének Szerintem ez egy stílus irányzat náluk , mint különben a rapper-eknél is
utolsó: téged nem hívott senki sem, ne itt hittéríts, mi nem szeretjük a búzákat
mert az raj

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!