Találatok a következő kifejezésre: Miért szeretik a (2717 db)

Miért jók, miért szereted a verseket?

Én regénypárti vagyok.Általában a klasszikusokat olvasok,de szeretem Stephen King-et is. Miért jó verset olvasni?És milyeneket olvastok? Ha lehet ne csak pár szóban válaszoljatok.:) El?re is köszi. 25L

Legjobb válasz: Szerintem ez nem úgy van, hogy valaki csak regényt szeret olvasni, valaki meg csak verset. Én mindig, állandó jelleggel olvasok valami regényt (amúgy Kinget én is nagyon szeretem :)), de vannak kedvenc verseim is. Nem tudom, miért szeretem õket, csak úgy... Persze sok vers van, ami nem tetszik, mert valahogy nem érint meg, nem okoz élvezetet az olvasása. Viszont amik a kedvenceim, azok olyanok, hogy annyira találóan vannak megfogalmazva, hogy úgy érzem, ez olyan, mintha pont ezt akarnám én is mondani, csak nekem nincsenek meg a szavaim hozzá, és akkor szinte beleborzongok, olyan jó érzés. Különben nem csak olvasni szeretem a verseket, de szoktam youtube-on is hallgatni, ahogy verset szavalnak. Ezt pl. sztem "rongyosra hallgattam" már :) http://www.youtube.com/watch?v=gOPQsaW9Isc Egyrészt azért, mert annyira találó a vers, másrészt azért is, ahogy Sinkovits mondja. Hát az valami fantasztikus.

Szerintem ez nem úgy van, hogy valaki csak regényt szeret olvasni, valaki meg csak verset. Én mindig, állandó jelleggel olvasok valami regényt (amúgy Kinget én is nagyon szeretem :) ), de vannak kedvenc verseim is. Nem tudom, miért szeretem õket, csak úgy... Persze sok vers van, ami nem tetszik, mert valahogy nem érint meg, nem okoz élvezetet az olvasása. Viszont amik a kedvenceim, azok olyanok, hogy annyira találóan vannak megfogalmazva, hogy úgy érzem, ez olyan, mintha pont ezt akarnám én is mondani, csak nekem nincsenek meg a szavaim hozzá, és akkor szinte beleborzongok, olyan jó érzés. Különben nem csak olvasni szeretem a verseket, de szoktam youtube-on is hallgatni, ahogy verset szavalnak. Ezt pl. sztem "rongyosra hallgattam" már :) http://www.youtube.com/watch?v=gOPQsaW9Isc Egyrészt azért, mert annyira találó a vers, másrészt azért is, ahogy Sinkovits mondja. Hát az valami fantasztikus.
hát nem vagyok valami nagy versolvasó, de szívesen olvasom õket, csak épp így jön ki, hogy ritkán. olvasom, mert magasröptû eszmefuttatásokba kevernek, mert kimozdítanak a világ szürke ellenséges mocsadékából, látom hogy még létezik kultúra a világban. rengetek világszemléletet és érzésvilágot ismerhetek meg és élhetek át. és minden vers egy hangulat, érzéseket és színeket kapcsolok hozzá és hosszan a hatása alatt vagyok a mûvészetnek. már ha olyan jó költeményeket fog ki az ember :)
Egyre ritkábban kerülök padlóra lelkileg(jó-e ez, vagy rossz nem tudom)ha mégis, elõveszem Babits Mihály "Zsoltár férfihangra" c. versét, és akkor úgy érzem, hogy valaki segít felállni a padlóról.
az adamant gyémántot jelent.
Stephen King regényeit nem tudom miért kell gyengének titulálni. Pusztán azért, mert elsõsorban szórakoztató irodalom? Ritkaság szerintem az ilyen kidolgozott karakterábrázolás, mint Kingnél, jól bánik az írói eszközökkel, amúgy meg tanulni mindenbõl lehet. Egy regény nem attól gyenge, hogy semmi magasztosra nem tanít, hanem attól, hogy minõségileg silány, összecsapott, sablonos, izzadtságszagú. King regényeiben azt szeretem, hogy kezdetben minden olyan normális, hétköznapi, vagy legalább is annak mondható, még ha a szituáció kicsit fura is, aztán elkezdenek egyre kevésbé normálisnak mondható dolgok is történni, és annyira szeretem, ahogy ezekre a szereplõk reagálnak. Egy percig sem érzem azt, hogy mûmájer hõsködõkrõl olvasnék, hanem olyan természetes reakciókkal találkozom, hogy talán ettõl tûnik valóságosnak az egész. És mindeközben sokat meg lehet azért tudni más dolgokról is, az emberek jellemérõl, félelmeikrõl, kapcsolataikról, motivációikról. Ezekrõl a szereplõkrõl akár minden borzongatás meg horror körítés nélkül is szívesen olvasnék, az csak hab a tortán, hogy King két mondattal olyan hátborzongató légkört tud teremteni, hogy utána aludni sem merek. Bocs az offolásért, csak ez most kikívánkozott, korábban már úgyis válaszoltam a kérdésre.
Nem tudok arra válaszolni, hogy miért jó... Talán azért, mert a könyvvel ellentétben pár velõs sorban tudja megfogalmazni azokat a gondolatokat, amiket én nem tudok :) Nekem a kedvencem Fodor Ákos, fõleg a haikuk, olyan szójátékokat tud három sorban, hogy leesel a székrõl. Nagyon ajánlom. http://www.terebess.hu/haiku/fodora.html
14.25.! eddig csak Szepes Máriától olvastam haiku verseket, de ezek velõsebbek.Köszönöm, hogy megosztottad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat.Ezek alapján megpróbálkozok a versekkel.Kíváncsi vagyok, mit fogok gondolni, érezni egy jó vers elolvasása után.Köszönöm az ajánlatokat, mindet ki fogom venni a könyvtárból. Tényleg rég óta foglakoztat, hogy verseket olvassak... a válaszaitok után, bátran belevágok. Még egyszer köszönöm.
16:51, én meg eddig Szepes Máriától nem, de most rákeresek :) Amúgy meg igazán nincs mit :)

Miért szeretik a fiúk többsége a hosszú hajat?

Legjobb válasz: Helyesen "Miért szereti a fiúk többsége..." vagy "Miért szeretik a fiúk..." Tudom, mocskos nyelvtannáci vagyok, de azért tanuljuk már meg használni az anyanyelvünket, na. Egyébként azért, mert nõies, ennyi.

Helyesen "Miért szereti a fiúk többsége..." vagy "Miért szeretik a fiúk..." Tudom, mocskos nyelvtannáci vagyok, de azért tanuljuk már meg használni az anyanyelvünket, na. Egyébként azért, mert nõies, ennyi.
Nõies. Egy rövid hajú lány szerintem nem vonzó. Genetikailag belénk van táplálva, szerintem.
Nõies! Ennyi. Az tetszik punk tung!
Nekem abszolút nem jön be a rövid haj, az férfias, elveszti a nõiességét a nõ és olyan férfias lesz. Én még olyat nem láttam, akinek jól állt volna. Szóval ezért is a hosszú haj a nyerõ, meg szép is, ha ápolt és látszik rajta, hogy törõdnek vele, nem csak levágják rövidre, hogy ne legyen vele gond..
Nem tudjuk, így születtünk. :D
Nõies, vonzó. 17/F
4-es az is jó ahogy a kérdezõ írta és az is ahogy te Mert nõies
Nõies +1
Mert nõies
Ez a kérdés engem is érdekelne :)
Mert sokkal nõiesebb, illetve sokan szeretnek beletúrni a hosszú hajba:-) Egy rövid haj sosem lesz olyan nõies, akármennyire erõltetjük vagy kompenzáljuk ( pl sok sminkkel...rengeteg lányt látok 2-3 centis hajjal , derékig érõ dekoltázzsal és borzalmas sok sminkkel...illetve van az igénytelen, fiús lányok csoportja, aki csak a kényelem miatt viseli így)

Miért szeretnek a pasik minél több nõt megkapni? Miért jó ez nekik?

Legjobb válasz: nem szeretnék minél több nõt megkapni. csak egyet sokszor. õk meg megunják :D 30+F

nem szeretnék minél több nõt megkapni. csak egyet sokszor. õk meg megunják :D 30+F
A pasik csak egy nõt akarnak, de azt örökre. Mondom én 36 évesen. És amirõl a lányok nem beszélnek (Ezt egy másik válaszba írtam, de itt is helye van szerintem.): A fiatal lányoknak elveik vannak (nem csak a maiaknak, a régebbieknek is). Két hétnél tovább egyetlen egy pasit sem tartanak meg, és maximum egyszer fekszenek le velük. Az a pasi aki maximum két hét alatt nem viszi õket ágyba, megy a "levesbe", és nincs több lehetõsége. Két hét után, vagy a második szexnél beleszeretnének, és akkor vége a numera gyûjtésnek. Ilyenkor csak a darabszám növelése a fontos, sok lány írja a pasik adatit, hogy amikor dicsekedni kell, nehogy egyet is elfelejtsenek. Tudok olyan nõrõl(40) aki 20 éves korára olyan múlttal, dicsekedhetett, amirõl még a pornós nõk is csak álmodnak (évi 30-40 pasi 15 éves kora óta). És egyik sem fizetett neki. Utána férjhez mennek, letagadják az elõéletüket, majd amikor a férjük rájön, hogy azért lapos, és unalmas a szex, mert az asszonyka 20 éves korára mindent kipróbált, és már szét volt k**r**va, mire megismerte, rádöbben, hogy nem Õ az igazi. Szerinted miért van annyi elvált 1-3 gyerekes 25-40 éves nõ? Mert hazudtak a férjüknek az exeikrõl, és egy férfi sem akar ri**bi**vel élni.
Utolsó ennél nagyobb baromságot ritkán olvasok.:D
#16! Tudod a legnagyobb baromságokat az élet írja. Én sem akartam elhinni, de miután több nõ is (pironkodva), de elmondta, hogy Õ is így élt már elhiszem. Viszont anyukátokat, feleségeiteket ne kérdezzétek meg errõl, mert egy világ fog összeomlani, bennetek.
Ne általánosíts! Nekem csak egy kell, de az szeressen.
Jólvan akkor, te biztosan tudod.:D Az ilyen okosoktól meneküljön meg a világ...
Látom rossz ember lettem, mert kiadtam a kis titkotokat.
Ffi vagyok. Te meg egy szörnyen buta ember. De az ilyenekkel felesleges foglalkozni, hidd csak ezt, ha ettõl jobb neked.:D De tudtad, hogy van vilagranglistájuk is, ahol minden lánynak mérik, hogy fiatal korában hány emberrel kuratta meg magát? Ezért csinálják :D Jóég...
#21 Ahogy írtam is, én sem akartam elhinni, de létezõ, élõ, felnõtt nõk bizonygatták nekem, hogy igaz. Ahogy írtam is a "rekorder" ismerõsöm. Persze a férje nem tud semmirõl. Nemrégiben a tvben láttam egy riportot róluk, ott azon versenyeztek, hogy egy hónap alatt, ki tud több pasit ágyba vinni. Elhiheted, hogy sokkal jobban éreztem magam, amikor még én is abban a hitben voltam mint Te. Az én lányom még csak 6 éves, de már most félek, hogy esetleg Õ is ilyen lesz.
Lányod van és ezzel együtt annyi eszed, hogy pár r..banc alapján már õt is ettõl félted... Tudod a te és az anyja neveltetésén múlik, hogy milyen lesz a drága lányod. Nem félteni kell, hanem figyelni rá... Az ilyeneknek, akiket te említesz, senki nem mondta meg, hogy ez jó vagy rossz dolog esetleg. Senki nem foglalkozott velük, aztán gondolom így akartak feltûnést kelteni. De inkább kérdezz meg errõl egy pszihológust, mert én nem vagyok az. De majd õ felvilágosít, hogy egy normális neveltetést kapott, normális lánynak/nõnek nem az az életcélja, hogy kiégesse és megaláztassa magát fiatal korában...
Hát... Emberek. Ez így nem igaz. Itt mindenki azt mondja, hogy a lányoknak meg jön az önbizalma mert a fiúk bókolnak nekik. HÁT NINCS ÍGY! Mert a fiúk kinéznek néhány lányt, akik után futnak, a többi lány meg irigykedve nézi azt a két darab szerencsés lányt aki után hatvan fiú fut, esélytelenül.
itt nem kellene egymásra mutogatni. az a logika, hogy "engem megcsaltak, akkor most én is hûtlen leszek a partneremhez" hülyeség ahogy van, mert nyilván egy olyanon vezeted le a mérged, aki semmit sem tett ellened. engem is csaltak már meg, és? nem a mostani barátomon fogom megbosszulni, aki szeret és törõdik velem, hanem ezt nyilván azzal az illetõvel kellene lerendeznem, aki átvert (már ha érdekelne még a dolog). amúgy meg az ember nem monogám állatfaj (bocs azoktól, akiknek a most következõ rész sértõnek számít). nem hattyúk vagyunk, hogy ha valakinek meghal a párja, akkor többet soha ne válasszon mást. az özvegyek is, ha elég fiatalok, újraházasodnak, már ha szeretnének. az emberre a jelenlegi nyugati kultúrában a sorozatos monogámia a jellemzõ, azaz egy ideig egy emberrel van, de azt lecseréli, már ha úgy hozza a szükség, érzelmi és motivációs tényezõk, egyéb dolgok. persze, mondhatnánk, hogy a pasik úgy vannak kódolva, hogy minél több helyen szétszórják a "magjukat", de ez hülyeség. egyáltalán nem így vannak kódolva, csak a hûtlenek szeretik ezt hajtogatni, hogy ezzel racionalizálják a tetteiket. arra vannak kódolva, hogy egyáltalán TOVÁBBADJÁK a génjeiket, aminek az esélyét növelve esetleg több nõt is megpróbálnak megtermékenyíteni. ezért jó neki. ösztönök, és mint tudjuk, vannak olyanok, akik nem tudnak elszakadni állatias énjüktõl, és hûtlenkednek meg du...gnak orrba-szájba. mások emberi mivoltukhoz méltón képesek ezen felülkerekedni, és a kultúrának megfelelõ viselkedésformát, a másikat tisztelve leélni az életüket. ennyi csak. semmi több.
En fiu vagyok.Szerintem a lanyok sokszor azert is jarnak valakivel hogy nelegyenek egyedul.Nemakarnak szegyenbe maradni a sajat baratnoik szemeben.Igy ha mindig van pasijuk azt hiszik hogy Ertekesebbek. Nemhinnem hogy mindig erzelembol vannak valakivel. De egy csajnak minel tobb apsija van annal ertektelenebb noszemely az en szemebne.csak sexre jo masra nem!
Jah, a csajok gyakrabban kúrnak félre, mert õk könnyen megtehetik csak hagyni kell pl hogy flörtöljenek veled, elfogadni az italt, követni a placcra, szétnyitni a lábad. Egy férfinak tudatosan bókolnia, és meg kell terveznie az egész félrelépést, ezért ritkább fiatal korban.
Mert ha mi maradunk husegesek hozzatok akkor elobb utobb ti leptek felre...masanpsag mar csak romlott husdarabok vagytok....
Sokan csalódnak az elején, utána már nem akarnak a nõktõl semmit, csak p..nát. A r..banc társaidnak köszönd :D
2es hogy lehetsz ekkora paraszt? Szerintem azért mondod ezt mert eddig csak r*bancokkal kezdtél ;) igazi nõvel nem.
az elso 3 kommentben nincs semmi utkozes.ugyan azt irja mind. Lanyok nemgondoljatok, hogy van ennek valami alapja?
nem csak a pasiknak jó :)
Én nem szeretnék többet, egy teljes mértékben elég lenne, de még annyi sem jön össze... :/
Elárulom rengeteg hûséges nõ van aki nem érdemli mégis ezt kapja. Aztán a fejükhöz vágjátok h azért mert egyvalaki vagy több megcsalt titeket? Ennyi erõvel ezek a lányok is mondhatnák h megcsalták õket ezért nem lesznek többé hûségesek ? hová vezet ez?
igazat mond! sok nõ félrelép
4! hat nemfogtam vissza magamat:) A fiuk alandoan csak bokolgatnak nektek, hizelegnek.Nemcsoda hogy megjon az onbizalmatok.Aztan ha jon egy apro gond a kapcsolatban akkor nem a megoldast keresitek hanem: AHHH ugy is jol nezek ki keresek egy masikat.
A másik fele meg az, hogy a mostani nõk azt hiszik, hogy egy kapcsolat addig értékes, amíg megvan a lángolás, a tomboló szerelem. Aztán ha az alábbhagy, nem tudnak mit kezdeni a helyzettel, és kezdik elölrõl egy másikkal.
#24 ez fordítva is igaz.

Ki miért szereti a Freemailt?

Freemail-ellenesek válaszára nem vagyok kiváncsi és ezeket lepontozom.

Legjobb válasz: Bár van freemailem, mert azt volt az elsõ amit csináltam anno, de csak arról tudnék mesélni, hogy miért nem szeretem. Gagyi lett nagyon és sok baj van vele. De valamikor sajnos sok oldalt oda regisztráltam.

Bár van freemailem, mert azt volt az elsõ amit csináltam anno, de csak arról tudnék mesélni, hogy miért nem szeretem. Gagyi lett nagyon és sok baj van vele. De valamikor sajnos sok oldalt oda regisztráltam.

Miért szeretnek a nők orálisan kielégíteni egy férfit?

nemértem miért szokták ezt csinálni, mert van vmi jó íze vagy hasonló? 14/L

Legjobb válasz: hmm, érdekes :D én imádom orálisan kényeztetni a páromat,és nem csak azért mert tudom, hogy õ hogy szereti. sõõõt, nekem külön öröm ha le is nyelhetem. az elsõ után anno mondta, h ha nem szeretem akkor nem kell mert õ csak olyat szeretne ami nekem is jó, és õt ez nem motiválja, de megmondtam neki hogy fogja be :P:D majd sztem te csak pár év múlva fogod megtudni, hogy miért :) vagy akkor, ha lesz egy olyan fiú, akinek szívesen megadod ezt 21/L

hmm, érdekes :D én imádom orálisan kényeztetni a páromat, és nem csak azért mert tudom, hogy õ hogy szereti. sõõõt, nekem külön öröm ha le is nyelhetem. az elsõ után anno mondta, h ha nem szeretem akkor nem kell mert õ csak olyat szeretne ami nekem is jó, és õt ez nem motiválja, de megmondtam neki hogy fogja be :P:D majd sztem te csak pár év múlva fogod megtudni, hogy miért :) vagy akkor, ha lesz egy olyan fiú, akinek szívesen megadod ezt 21/L
Mert a férfinak jó :)
csak tudod faszt szopni élvezet :D ez is adja a szexuális feszültséget, ezzel csak élvezetesebb lesz az együttlét. bár elég fiatalnak tûnsz..
Hát, ha abból indulsz ki, hogy a szexben az ember azért csinál valamit, hogy neki magának jó legyen, tehát pl kellemes ízt érezzen, akkor még nyilván gondolkodnod kell ezen a problémán :)
Ez nem így mûködik. Részemrõl ha szeretek valakit, akkor meg adok mindent neki, kényeztetem, szeretném ha Neki jó lenne. Ebbe az orális kényeztetés is beletartozik. Szerintem egyébként a legtöbb nõ pont, hogy nem szeret orálisan kielégíteni valakit.
*megadok bocsi:)
pont ez az, mert úgymond "undorodnak tõle" .. ezzel ellentétben.. mind1

Miért szeretnek a babák pakolni?

Meddig engedjük? Milyen agyi funkciót fejleszt?

Legjobb válasz: Én annyit olvastam errõl, hogy segít az idegrendszer fejlõdésében, úgyhogy én engedem neki, bár olyan dolgokat teszek alulra, amivel nem tud kárt okozni magában. Anyukám ki van akadva, hogy miért engedem neki, de én úgy vagyok vele, hogy ha szereti, csinálja. Kár, hogy visszapakolni nem akar, pedig mindig tanítgatom, hogy hogyan kell...:-)))

Én annyit olvastam errõl, hogy segít az idegrendszer fejlõdésében, úgyhogy én engedem neki, bár olyan dolgokat teszek alulra, amivel nem tud kárt okozni magában. Anyukám ki van akadva, hogy miért engedem neki, de én úgy vagyok vele, hogy ha szereti, csinálja. Kár, hogy visszapakolni nem akar, pedig mindig tanítgatom, hogy hogyan kell...:-)))
Szia! Szerintem élvezi, hogy megváltoztathatja a környezetét. Kisfiam mániája, hogy kipakol a fehérnemûs fiókból. (Ilyenkor nagy az egyetértés a nõvérével.) Nagy nehezen megértettem velük, hogy ha kiszedik a dolgokat, vissza is kell rakni. Ezek után a férjem és az én fehérnemûim összekeverve, gyûrötten, kilógva kerültek vissza a fiókokba, jópár játék társaságában. :) -Macska-
Szia, Rebeka is imád pakolni.Az ede´nyeket szeegeti ki, és utána jatszik a fedövel.bemászik a szekrénybe, a fiókot húzogatja.de azt már tudja, hogy onnét nem szabd.nagyon szeret egyedül a hálóba lenni.... fél szemem mindég rajta van:) Az is benne lehet, hogy az ember mondja, hogy nem szabad??? Meg leköti öket a pakola´s.

Miért szeretik a Ramonest?

A legmenőbb arcok Ramonest hallgatnak. De miért? Hogy tudnátok nekem elmagyarázni, mitől jó, mire érdemes benne figyelni, mi teszi annyira nagyszerűvé őket és a zenéjüket? A kérdés komoly.

Legjobb válasz: Miért szereted a mozzarella sajtot? Én is észrevettem hogy a ramones "menõ" de kit érdekel, vagy bejön nekik vagy menõk akarnak lenni, nem kell attól valaminek jónak is lenni hogy szeretik

Miért szereted a mozzarella sajtot? Én is észrevettem hogy a ramones "menõ" de kit érdekel, vagy bejön nekik vagy menõk akarnak lenni, nem kell attól valaminek jónak is lenni hogy szeretik
nem azért szeretik a Ramonest, mert menõk, hanem azért, mert jó zenéjük van... egyébként, remélem, hogy nem b*zi páwák hallgatják...
menõk ? õszintén megmondom van 2 csoport az egyik aki tényleg szereti a Ramonest ( mint én ) és van még egy aki csak divatból hallgatja õket de ezt te döntsd el hogy miért hallgatod õket de ha annyira nem ismered õket akkor küldök zenéket ha akarod
hallgatok ramonest. szeretem a ramonest. mert jó! menõ? amerre én élek egyáltalán nem. sõt :D ciki..már akinek. de ki nem szarja le? és, hogy mit teszi annyira nagyszerûvé õket és a zenéjüket? ezt csak az értheti akinek bejönnek a dalaik. ne bonyolítsd tovább az ügyet :)
Kultúra és közösség » Mûvészetek ???? Ez egy zenekar haver!

Miért szereted a kutyád? Milyen örömöket okoz neked?

Minden apróságra kíváncsi vagyok, amilyen kis örömöket okoz neked az egyszer?, vagy különös napokon.

Legjobb válasz: Azért szeretem, mert feltétel nélkül szeret engem. Szeretem, ahogy odabújik, szeretem, hogy mikor nyüzsögnek körülötte az embereket akkor is csak rám figyel, szeretem, hogy nekem fogad a legjobban szót, mindent szeretek benne. :) Imádom, hogy olyan kis esetlen, de mindenkinek beadja, ha kell, hogy õ a legkeményebb házõrzõ. Azt is szeretem benne, hogy ha hatvanszor dobom el neki a labdát, akkor hatvanszor hozza vissza teljesen boldogan. Mindig megnevettet. :)

Azért szeretem, mert feltétel nélkül szeret engem. Szeretem, ahogy odabújik, szeretem, hogy mikor nyüzsögnek körülötte az embereket akkor is csak rám figyel, szeretem, hogy nekem fogad a legjobban szót, mindent szeretek benne. :) Imádom, hogy olyan kis esetlen, de mindenkinek beadja, ha kell, hogy õ a legkeményebb házõrzõ. Azt is szeretem benne, hogy ha hatvanszor dobom el neki a labdát, akkor hatvanszor hozza vissza teljesen boldogan. Mindig megnevettet. :)
Azért szeretem, mert õ õ. Azért szeretem, mert akkor is kedvesen bújik hozzám, ha mindenki ellenem fordul. Szeretem, mert mindig örömet okoz. Szeretem ahogy a hideg nózijával bököd, ha fel akarja hívni magára a figyelmet. Szeretem, mert õ mindig kedves hozzám. Még ha rossz napja van, rám mindig boldogsággal néz. Nagyon szeretem õt.
Én is pont ezeket tudom leírni, mint az elõttem lévõk. :) Szeretem mert: Imádom, ahogy bökdös a nedves orrával ha simogatást és játékot akar. Imádom, ahogy odabújik, fõleg reggel..együtt ébredünk mindig. :) :) Sokkal több szeretet képes adni, mint sokszor egy ember! Feltétel nélkül szeret és ha nagyon rossz napom van õ akkor is ott van és szeretettel néz rám, felvidít. Imádom, ahogy az ölembe mászik és engem szeret a legjobban, velem alszik, követ mindenhova. Ha wc-re megyek vagy fürödni, akkor is ott vár az ajtó elõtt míg ki nem jövök. Képes addig ott aludni. :) Eszméletlen nagy forma és vicces is! :) Nagyon szeretem és nagyon féltem, nem tudom mi lenne velem ha történne vele valami. Ezt mindenki tudja és mindenki imádja is, így úgy vigyázunk rá, mint egy kisgyerekre. :) A család kedvence. Egy si-cu-ról van szó amúgy. Úgy érzem, hogy sokszor csak azért nem lettem depressziós mert õ itt volt velem. :)
nem tudom, de imáádom. *-*

Baj az hogy ha valaki megkérdi hogy miért szeretem a barátomat vagy mi az amit szeretek benne nem tudok valaszolni? Nem friss a kapcsolatunk de 3 és fél év után sem tudom.

18/lany

Legjobb válasz: Mert ha valakit már igazán szeretünk, akkor nem bizonyos tulajdonságait szeretjük, hanem õt magát. Ha csak a mosolyáért, a kedvességéért, az intelligenciájáért stb. szeretünk valakit, akkor mi van, ha éppen nem mosolyog, rossz passzban van, nem olyan kedves, vagy olyan területre keveredik, amiben nem annyira okos? Akkor nem szeretjük? Dehogynem. Ráadásul más is van a világon, akinek szép a mosolya, aki kedves, aki intelligens, mi mégis azt az egyet szeretjük, tehát ez nem lehet az ok. Maximum arra, hogy ezek miatt a tulajdonságok miatt figyeltünk fel rá elõször. De szeretni az embert önmagát szeretjük, azért aki, teljes egészében.

Mert ha valakit már igazán szeretünk, akkor nem bizonyos tulajdonságait szeretjük, hanem õt magát. Ha csak a mosolyáért, a kedvességéért, az intelligenciájáért stb. szeretünk valakit, akkor mi van, ha éppen nem mosolyog, rossz passzban van, nem olyan kedves, vagy olyan területre keveredik, amiben nem annyira okos? Akkor nem szeretjük? Dehogynem. Ráadásul más is van a világon, akinek szép a mosolya, aki kedves, aki intelligens, mi mégis azt az egyet szeretjük, tehát ez nem lehet az ok. Maximum arra, hogy ezek miatt a tulajdonságok miatt figyeltünk fel rá elõször. De szeretni az embert önmagát szeretjük, azért aki, teljes egészében.
Ilyenkor az a helyes válasz, hogy õt magát, úgy ahogy van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sokat segített. :)
A 2.al vitatkoznék. Miért lenne baj, ha valaki meg tudja mondani mit szeret a párjában? Hisz azok a kis dolgok egészítik ki az egészet, amit Õ maga testesít meg. Értékekkel teljes az ember, azok nélkül senki lenne. Szerintem
A kérdező hozzászólása: Elsõ: jó válasz ;) De magamnak se tudok válaszolni ez zavar inkáb
Tedd fel magadnak fordítva a kérdést és gyorsan kiderül, azaz hogy: Mi az ami nélkül nem szeretnéd? Hûséges, vagy magas, vagy kedves, vagy akármi, merthogy mindig van sok ilyen kritérium, én például nem szeretném, ha nem lenne velem õszinte, ha bugyuta lenne, stb..
egy filmes idézet jutott az eszembe: "Tudnék nélküle élni, de nem akarok."
Ha tényleg szereted, nem hiszem hogy baj lenne, de az kicsit fura hogy nem tudod megmondani mi az amit szeretsz benne. Mosolya, ölelése, csókja, kisugárzása...?
NEM! " Szereted de nem tudod miért de azt tudod , hogy nagyon és nem tudnád elveszíteni " -> ez a lényeg! Szerintem! Ha fel tudod sorolni, hogy miért szereted az már régen rossz!Mert akkor az értékeiért szereted, nem pedig önmagáért az egészért amit kapsz!
Tõlem anyám idõrõl-idõre megkérdezi ezt a barátomról. Miért szeretem én õt? Nem tudok rá válaszolni. (Azért kérdezi mert õ ki nem állhatja.) Ilyenkor visszakérdezek, hogy õ miért szereti a párját? Sajnos meg tudja mondani, hogy azért mert gondoskodik rólunk, ergo van pénze; türelmes, kedves, odaadó... Aha... És ha épp rossz kedvében van, nyûgös és mogorva.....?! Szóval szerintem pont az a jó, mikor nem tudsz konkrétumokat kiemelni.

Miért szeretik a tanárok, ha nyaliznak nekik?

Legjobb válasz: Miért, szeretik? Szerintem a többség nem.

Miért, szeretik? Szerintem a többség nem.
Jól esik nekik, dagad a májuk tõle, ha valaki agyondícséri õket.Neked is jólesne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!