Találatok a következő kifejezésre: Miért szed minden (49 db)

Miert nem jon meg? Fogamzasgatlot szedek, mindig reggel max 8ig megszokott jonni, es most meg nem jott meg? Tesztet is csinaltam, de negativ, mi oka lehet annak h most kesik?

Legjobb válasz: Szia! Ilyen nekem is volt, hogy hétfõ reggel helyett vasárnap reggel jött meg, vagy éppen hétfõ reggel helyett csak késõ du. Én is gyógyszert szedek, ne idegeskedj, meg fog jönni :) Mióta szeded?

Szia! Ilyen nekem is volt, hogy hétfõ reggel helyett vasárnap reggel jött meg, vagy éppen hétfõ reggel helyett csak késõ du. Én is gyógyszert szedek, ne idegeskedj, meg fog jönni :) Mióta szeded?
nem 2 hetet késett, csak 2 órát... -.-
1000 és egy oka lehet, gyógyszer mellett is késhet napokat, sõt, akár ki is maradhat. Ne izgulj.
Egyrészt ne hisztizz, az nem segít. Másrészt ugye nem gondolod komolyan, hogy két óra az késésnek számít? Harmadrészt a teszt az két hétnél fiatalabb terhességet nem mutat ki. Negyedrészt ha elõírás szerint szedted a gyógyszert, akkor nem lehetsz terhes. Az, hogy nem percre pontosan szedted a gyógyszert, simán okozhatja, hogy nem pont akkor jön meg, ahogy szokott. De lehet millió más oka is. A tested nem gép, nem atomóra, nem tudom hogy gondolod ezt. Ha percre pontosan szeded, akkor is csak hozzávetõlegesen lehet SEJTENI, hogy VÁRHATÓAN mikor fog megjönni a 7 napos szünet alatt. Nincs ezzel semmi baj.
Szia!Nekem abba is kellet hagynom agyógyszer szedését, mert gyógyszer elõtt úgy ömlött belõlem a vér, hogy sokszor a wc-rõl sem tudtam felállni.Gyógyszert kezdtem szedni, kb.8-9 hónapra rá, meg meg sem jött2*, és abba is hagytam, másikat írattam fel egy hós szünet után.Te milyet szedsz?Nekem van egy doboz SENSONETTE 75 tabim bontatlanul.Kismama vagyok, szívesen eladom..baba lesz utána spirált akarok.
A kérdező hozzászólása: Az is igaz h ebbe a honapba eleg rendszertelenul szedtem, olyan ertelembe h mindig 7kor szoktam bevenni es akkor ebbe a honapba hol 9kor hol 8kor stb vettem be, es vizsgaim is voltak, lehet ez is az oka?
A kérdező hozzászólása: Most mar nem csak 2 ora telt el
A 7 napos szünetben meg kell jönnie. Ha nem jön meg, akkor aggódj. Ne két óra miatt...
A kérdező hozzászólása: *volt
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat. Az eredmeny ugyan az mind reggel meg nem jott meg, megnyugodtam egy kicsi mert a teszt negativ lett, ebbe a honapba sexualis kapcsolatom a verzes kimaradasa utan vol es eddig csak ki kellett volna mutassa, mar amennyibe nem volt hibas a teszt
Az utolsót kijavítanám.Tabletta mellett sem jön meg a vérzés, ha terhes vagy.Ennek hormonális okai vannak.Azért vérzel, mert megvonod a szervezetedtõl a tablettát és megváltozik a hormonszint a szervezetedben, ha terhes vagy akkor nem csökken a hormon szint és vérzés sem lesz.Kivételek mindig vannak, de ugyanúgy ritka, mint normál esetben , menstruálni terhesen. A kérdésedre a válasz, hogy nyugi!Lesz még olyan is, hogy elöbb fog megjönni, elötte lévõ nap, mint szokott és kérshet is egy-két napot.Sõt van olyan, hogy nem jön meg az adott 7 napos szünetben és mégsem vagy terhes.Ha ilyen lenne azért menj dokihoz, hogy tényleg kizárható legyen a terhesség.A lényeg az, hogy tényleg nyugodj meg, mert most még nincs okod a pánikra.Még van pár nap a 7 napos szünetbõl bármikor megjöhet.Ahogy az egyik hozzászóló is írta a tested nem gép, nem lehet hozzá órát igazítani még tabletta szedés mellett sem.
Mindenkivel elõfordul. Túl sokat képzelsz bele a fogamzásgátló hatásaiba. 2 óra az még gyakorlatilag semmi. Majd 3-4 nap múlva érné meg tesztelni és még akkor se lepõdj meg ha negatívat mutat. Tabletta szedésénél egyébként is megjön akkor is ha terhes vagy, mert nem valós hanem mesterséges menstruációt idéz elõ.
nekem össze vissza jön meg, van hogy késik 1 hetet, vagy elõbb jön meg egy 1 héttel, van hogy kimarad. Tavaly mikor elõször jött meg akkor utána 6 hónapig nem jött meg, most idén meg megint megvan! 15/L
A kérdező hozzászólása: Jo de ahogy kesett 2 orat ugy meg keshet 2 hetet is, es olyan idegesito, h nem tudom h 3 ora mulva jon meg vagy majd 2 het mulva, eddig soha nem huzodott el.
A kérdező hozzászólása: 7 honapja h szedem
A kérdező hozzászólása: Meg massal is elofordult?
A kérdező hozzászólása: De arra is gondolok h mi van hogy ha a teszt mutassa tevesen
Mint mondtam, akkor aggódj, ha 7 napos szünetben nem jön meg. Vagy ha ennyire nem bízol abban a szarban, akkor használj mellé óvszert.

Akik a Magne B6-ról átváltottak a Magnézium Citritre azok mennyit szednek? Miért jobb mint a Magne B6? Mekkora kiszerelésben lehet kapni? Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Nekem Magne B6-ból 3x2volt felírva, a citricibõl pedig 2x2 kellett szednem, amikor átálltam rá. A citrici olcsóbb és nem falod fel a hûtõt tõle, mint egy sáska...viszont nekem a citrici sem jött be, mert attól meg annyi savam lett, hogy majd megvesztem tõle. Most Pharmavit magnézium pezsgõtablettát szedek, ez a legolcsóbb és finom epres íze van. Sajni nem tudom, hogy ebbõl mennyit szabad, én 3x1-et iszok belõle (de a gyógyszerész ki tudja számolni, hogy a benne lévõ magnézium adag mennyinek felel meg az elõzõ adaghoz képest)

Nekem Magne B6-ból 3x2volt felírva, a citricibõl pedig 2x2 kellett szednem, amikor átálltam rá. A citrici olcsóbb és nem falod fel a hûtõt tõle, mint egy sáska...viszont nekem a citrici sem jött be, mert attól meg annyi savam lett, hogy majd megvesztem tõle. Most Pharmavit magnézium pezsgõtablettát szedek, ez a legolcsóbb és finom epres íze van. Sajni nem tudom, hogy ebbõl mennyit szabad, én 3x1-et iszok belõle (de a gyógyszerész ki tudja számolni, hogy a benne lévõ magnézium adag mennyinek felel meg az elõzõ adaghoz képest)
tobb benne a magnezium mint a b6-ban 6 szem naponta
A Mg Citrici 500 mg-os, én a maximumot szedem 3x2 tablettát. 10 szemes a doboz és én 3-at veszek egyszerre, akkor majdnem 1000 Ft a 3 doboz.

A starity-n miert irja minden kepre azt, hogy kismeretu? Barhonnan szedek le kepet mindet a kismeretu kategoriaba teszi. Miert van ez?

Legjobb válasz: Nem minden kép kisméretû, lehet, hogy pont a legjobb képek azok, én már csomót töltöttem fel... Ha Google -ba keresed a képeket, a méretet állítsd be, hogy hány ... nál legyen nagyobb a kép :)

Nem minden kép kisméretû, lehet, hogy pont a legjobb képek azok, én már csomót töltöttem fel... Ha Google -ba keresed a képeket, a méretet állítsd be, hogy hány ... nál legyen nagyobb a kép :)
Vagy a kisfelbontású képekhez töltsed fel :D

Miért írja minden válaszoló, hogy 1. levél után védett valaki ha fogamzásgátlót szed? Betegtájékoztatóba le van írva! Nekem 1 nap után írta, hogy véd de persze nem csináljuk barátommal mert menstruálok. De ha elmúlik akkor simán fogjuk.

doki is azt mondta, hogy 1-2 hét

Legjobb válasz: Ha nem parázol és rendesen szeded 1-2 hét után is lefeküdhetsz a pároddal. De az emberek többsége szeret "biztosra menni" és bedõl a rémhíreknek, hogy ez meg az terhes lett azért mondja h 1 hónap után és ha elkezded a 2. levelet bla bla. Én elsõ 2 hét után feküdtem le a párommal, azóta 3 hónap eltelt és láss csodát nem várok gyereket.

Ha nem parázol és rendesen szeded 1-2 hét után is lefeküdhetsz a pároddal. De az emberek többsége szeret "biztosra menni" és bedõl a rémhíreknek, hogy ez meg az terhes lett azért mondja h 1 hónap után és ha elkezded a 2. levelet bla bla. Én elsõ 2 hét után feküdtem le a párommal, azóta 3 hónap eltelt és láss csodát nem várok gyereket.
Elvileg mindegyik az elsõ szemtõl véd, de ha biztosra akarsz menni megvárod amíg a gyógyszer biztosan hat. Nem tudom értelmesebben leírni, de az alatt az egy hónap alatt amíg szeded megváltoztatja a menstruációs mûködésedet, leállítja a peteérést, beállítódik egy olyan ciklusra amely végén egy megvonásos vérzés jelentkezik. Addig meg lehet teherbeesel lehet nem. Mivel a hormonális beavatkozás felbolygatja a petefészked mûködését. Ezért jobb várni vele, mert addigra rendezõdik a viszony a szervezeted hozzászokik, az új állapothoz.
Nem véletlenül írja a betegtájékozató, hogy 3 hónapig elõfordulhatnak közti vérzések is. Pontosan a megváltozott hormonok miatt. Vagy teherbe esel, vagy nem, te tudod.
Én 6 nap után feküdtem le vele, ugyanis a tájékoztatóban benne volt, hogy az elsõ naptól véd. Így megvártam míg elmúlik a menszesz, és le is feküdtünk.
Kérdezõ: Én is kérdeznék tõled valamit.Ha a tájékoztató azt írja, hogy elsõ szem után véd, akkor a doki miért mond 1-2 hetet? Ha egyszer a tájékoztató az irányadó, akkor a doki miért nem azt mondja, ami oda le van írva? Az én orvosom például egy hónapot mondott.Én hittem neki, betartottuk, mert tényleg nem akartunk gyereket és kibírtuk azt az egy hónapot, aztán a másodikban teljes nyugalommal mehetett óvszer nélkül is. Ha már most kaptál két eltérõ véleményt, lásd doki és tájékoztató, akkor te tényleg nyugodtan el tudnál lazulni?
A kérdező hozzászólása: az elején nem is engedném, h belém menjen el
Akkor már értem, hogy mégsem vagy olyan bátor és nem durr bele az elsõ szem után, ahogy a tájékoztató írja!Akkor azt hiszem egy oldalon állunk, te sem mered elsõ szem után élesben és én sem mertem.Vagyunk még így páran.A kérdésed meg is oldódott.

Miért szed majdnem minden egészséges kismama bogyókat?

16 hetes vagyok és még nem szedtem semmilyen vitamint, de szerintem már nem is fogok.

Legjobb válasz: Mert sokan úgy gondolják, hogy manapság már nincs annyi vitamin és tápanyag a zöldségekben, gyümölcsökben, és irreálisan nagy mennyiséget mondanak a napi elegendõ bevitelhez, plusz ha nem csak magadnak, hanem a kisbabádnak is eszed... De nekem pl azt mondta a védõnõ, ha eszem elég zöldséget és gyümölcsöt, pláne, hogy a várandósságom (és a te várandósságod) nagy része abban az idõszakban van, amikor tobzódunk a finomságokban, akkor nem szükséges, max a folsav, amibõl tényleg több kell, de csak az elsõ 12 hétben fontos a pótlása. Persze lehet velem vitatkozni... Sokan pedig azért szednek bogyókat, mert nem elég egészséges a táplálkozásuk,vagy már a véreredmény is kimutatta, hogy nem elégséges a tápanyagbevitel. Szerintem. Másnak lehet más a véleménye.

Mert sokan úgy gondolják, hogy manapság már nincs annyi vitamin és tápanyag a zöldségekben, gyümölcsökben, és irreálisan nagy mennyiséget mondanak a napi elegendõ bevitelhez, plusz ha nem csak magadnak, hanem a kisbabádnak is eszed... De nekem pl azt mondta a védõnõ, ha eszem elég zöldséget és gyümölcsöt, pláne, hogy a várandósságom (és a te várandósságod) nagy része abban az idõszakban van, amikor tobzódunk a finomságokban, akkor nem szükséges, max a folsav, amibõl tényleg több kell, de csak az elsõ 12 hétben fontos a pótlása. Persze lehet velem vitatkozni... Sokan pedig azért szednek bogyókat, mert nem elég egészséges a táplálkozásuk, vagy már a véreredmény is kimutatta, hogy nem elégséges a tápanyagbevitel. Szerintem. Másnak lehet más a véleménye.
Szia! Egyáltalán nem katasztrófa, ha nem szeded, de az sem ciki, ha valaki szedi. Amit le kell szögezni, hogy ártani nem árt, persze nem helyettesíti az egészséges életmódot. Én azért szedem, mert biztonságérzetet ad, ami ebben a testileg-lelkileg bizonytalan idõszakban nagyon fontos nekem. Szóval szerintem inkább a saját lelkületem miatt fontos, mint a babának:) De való igaz, hogy régen nem szedtek ilyet a kismamák, és mégis egészséges babák születtek. Annyit akarok kihozni az egészbõl, hogy mindenki maga döntse el, hogy érzi-e szükségét. Ha mást sem eszel, csak spenótot, gyümölcsöt, zöldséget és vödörszámra iszod a tejet, akkor valószínûleg elég, ha folsavat szedsz. De gondolj bele, van olyan kismama, aki a terhesség elsõ trimeszterét a fejével a wccsészében tölti... nekik mindenképpen kell valami kiegészítõ vitamin, hogy a baba mindent megkapjon.
37 hetes elmúltam és csak terhesvitamint szedtem 3 naponta.Hetek óta azt is már csak heti 1-et, amikor épp eszembe jut.Én így tartom jónak, de van aki szerint mindent meg kell adni a picinek és magunknak.Szerintem így is megkap mindent amire szüksége van.
Szia! Én eddig szedtem elevitet és folsavat, de székrekesésem volt, meg úgy vagyok vele, hogy inkább természetes gyógymódot szeretnék, amiben nincs "gyógyszer", így inkább az ökonet termékeit használom, igaz drágábban jövök ki, de tudom, hogy miket fogyasztok a bébi érdekében! Meg sok gyümölcs, zöldség, sok folyadék! (Régen meg abszolút nem szedtek semmiféle készítményeket mégis itt vagyunk mi is!) Boldog babavárást! 8 hetes kismama
Folsavat akkor is szedni kell, ha mas vitamint nem akarsz. 70%-ban csokkenti a nyitott gerinc kockazatat, tehat valos es bizonyitott hatasa van ennek a genetikai fejlodesi rendellenessegnek a kikuszoboleseben.
Hm, ja szóval ha attól félsz, hogy MÛanyagot adsz a babádnak, akkor érdemes bemenni a gyógynövényboltba, ahol rengeteg természetes alapú kiegészítõ van. De ezek nem helyettesítik a változatos és egészséges táplálkozást. Egyébként mindenki maga dönti el, mit szed, vagy nem. Meg persze függ a vérképedtõl is, hogy mit szükséges pótolnod. (vas, kalcium, folsav, ilyenek) De mire ezek kiderülnek, a babócában már minden kifejlõdött... De nem rdemes hallgatni a szidásokat, mert szerintem a legtöbb válasz, amit kapsz, az csak szidás lesz, hogy milyen felelõtlen vagy... szerintem nem, ez a te döntésed. Üdv, az elsõ válaszoló.
En azert szedem mert kaptam ajandekba, es bar nagyon gyumolcsos vagyok sok vitamin hianyzik a szervezetembol.Ha elfogy nem veszek mar csak kalciumot mivel tejerzekeny vagyok nagyon kalcium hianyos is, de ezt szedtem a terhesseg elott is. Anyukammal most elbeszelgettunk mindenrol, mivel 3man vagyunk testverek, elmeselte azt is hogy eggyikunkel sem szedett soha semmit, es egeszsegesek vagyunk!A vitaminok adnak azert egy biztonsagot, es potoljak azt a vitamint ami esetlek hoanyzik a szervezetedbol.
oké, kell a vitamin, de ami manapság zúdul ránk a médiából, hogy ezer fajta vitamint szedjünk, na az már túlzás. abba nem gondolnak bele, hogy sokkal egészségesebb a zöldségekbõl-gyümölcsökbõl bevinni a vitamin szükségletet, mint a mû dolgokból?mert a "vitaminokban" sem csak jó dolgok vannak, teli van káros anyagokkal is.
Szerintem sok választ fogsz kapni!Mert a legtöbb kismama félti a magzatát, és megpróbálja csökkenteni a korai fejlõdési szakaszban a rendellenességek kialakulását!Na meg a legtöbb orvos is azt tanácsolja!Szerintem kevesebb kismama van aki nem szedi, mint aki szedi!Szóval a kérdés fordítva lenne helyes:Hogyhogy van olyan kismama aki legalább az elsõ 3 hónapban nem szed terhesvitamint???!A bogyókat meg úgy írod, mintha valami káros anyag lenne, ami árt a babának!Vannak olyan vitaminok, amit még a legegészségesebb táplálkozással sem tudod kellõ mennyiségben bevinni a szervezetedbe!
Szia! Én is 16 hetes vagyok, és nem szedtem vitamint. Az orvosom szerint nem fontos, azt modta rám bízza. Szerinte se nem árt, se nem használ. Amióta tudom, hogy ketten vagyunk, jobban figyelek a táplálkozásomra. Néhány hete én is feltettem egy hasonló kérdést, és kaptam néhány rosszalló választ is. Volt aki azt írta, hogy felelõtlen vagyok, mert nem szánom rá azt a pár ezer forintot a babám egészségére. Én azt a pár ezer forintot inkább friss gyümölcsokre, zöldségekre és egészséges ételekre költöm. Én ebben hiszek, nem a bogyókban.

Spanom, ha csajozik, mindig szokott szedni xanaxot. Ezt miért szedi előtte?

Legjobb válasz: Mert idióta. A xanax egy vényköteles nyugtatószer. Nem szabadna ezt ennie.

Mert idióta. A xanax egy vényköteles nyugtatószer. Nem szabadna ezt ennie.
Haverod egy kib-szott idióta.. Én pánikbetegség miatt szedek nyugtatót már másfél éve, de a fél lábamat odaadnám érte, ha végre letehetném..
drogosok...
Nõvérem pánikbetegségre szedi a xanaxot. A haverod meg ezzel csajozik? Hát, lenyugtatja, az tuti.
Ne legyél már hülye. Szerinted a nõk ezt értékelik? Elárulom, rohadtul nem. Ezek a gyógyszerek beteg embereknek valók. Nem idióta pasiknak, akik már beszélni sem mernek a lányokkal.
Akkor jó. :)
A kérdező hozzászólása: Az nem problémó.
Kérdezõ, az vényköteles így nehéz hozzájutni.
A kérdező hozzászólása: Köpõlégy, akkor basszus én is kiíratok egy ilyet!
mert így nem vörösödik el a csajok közelében, nem akad el a hanga, nem bénázik mert full nyugodt lesz tõle én ataraxot szoktam bekapni de csak egy felet mert elálmosít vagy komlóteázok, az egy kicsit lájtosabb magamtól nem tudok laza lenni, egy nagy görcs vagyok, ez kilóméterekrõl érzõdik így muszáj valamit tenni cigizni meg nem akarok, egy nyugtató kevésbé káros és igen vényköteles és akkor mi van? én azért kaptam mert sokszor nem tudok aludni 22L
Azért közöld a barátoddal, hogy a nyugtatószerek függõséget okoznak. A Xanax egyébként is a nyugtatófüggõk elég elterjedt gyógyszere.
Mert valójában a xanax egy nyugtatószer és lazít. Így nem jönnek elõ a cikinek mondott feszengések.
A kérdező hozzászólása: azt mondja, hogy FULL laza tõle
biztos ideges. vagy ha lányokkal tárgyal sokkot kap
Kérdezõ, nekem mennyiért tudnál szerezni egy kis morfiumot?

Miért szedi szét minden labdáját a kutyám?

Legjobb válasz: Szeret rágcsálni talán! :D Vegyél neki olyan pedigree rágcsát, az legalább tisztítja a fogát is. :D

Szeret rágcsálni talán! :D Vegyél neki olyan pedigree rágcsát, az legalább tisztítja a fogát is. :D
Vegyél neki Kongot, azt tuti nem szedi szét.
Az én kutyám is minden játékát szétszedte, csak tömör gumilabdák tartottak sokáig, szóval azt tudom ajánlani, hogy olyat vegyél te is.
Ha a kutyád annyira szét gyepálja az összes labdát, lepd meg egy boomer labdával. Azt tuti nem szedi szét XD Nézd meg ezt: http://www.youtube.com/watch?v=xVnIjQL_JR4
videó de nagy xD amúgy, igen jó a tömöt gumilabda, vagy ez ai a videóban van, nagyon fain XD
Milyen mértékben szedi szét? Amint odaadod neki már lényegében meg is "öli"? Mert akkor ez lehet szeparációs stressz is, ami azt jelenti hogy a kutyád nem kiegyensúlyozott, labilis. Ha agresszívan védi is az még rosszabb. Napi legalább 1 órás séta legyen meg, vagy ha magas az energiája futtasd biciklivel, görkorival. Ha pedig védi a labdát, foglald el tõle, de csak fokozatosan, amíg meg nem nyugszik, utána nem fogja érdekelni!
A kérdező hozzászólása: Hát apró darabokra tépi, amint odaadtuk neki. Engedi, hogy elvegyük tõle. Néha kicsit morog, ilyenkor rákoppintunk a fejére és odaadja.:) Most már egész jól játszik, de ha nála hagyjuk a labdát, apró cafatokat találunk helyette... xD

Miért nem jön meg? Tablettát szedek, eddig mindig pontos volt, végeztem tesztet, negatív, de miért nem jön meg?

Pénteken megyek dokihoz, de nagyon félek, nem véletlenül szedek én tablettát, mi bajom lehet? Nagyon félek.

Legjobb válasz: Millió és egy oka lehet, hogy késik. Ha a gyorsteszt negatív, akkor valószínûleg nem vagy terhes, bár nem tudom mikor csináltad. Én is azt kérdezném, hogy mióta szeded a tablettát. Nem hagytál ki egy napot sem? Mindig pontosan szeded? Amúgy gyulladás, ciszta, bármi okozhatja.

Millió és egy oka lehet, hogy késik. Ha a gyorsteszt negatív, akkor valószínûleg nem vagy terhes, bár nem tudom mikor csináltad. Én is azt kérdezném, hogy mióta szeded a tablettát. Nem hagytál ki egy napot sem? Mindig pontosan szeded? Amúgy gyulladás, ciszta, bármi okozhatja.
A kérdező hozzászólása: Láttam, h már voltak hasonló kérdések, de nagyon félek. Elnézést kérek attól, akit ez zavar.
szia! mióta szedsz gyógyszert?
A kérdező hozzászólása: Egy éve lindynett 21-et, nem nem hagytam ki. :( Eddig mindig pontos volt, egészségem, közérzetem is amúgy rendben van. A tesztet a mentruáció meg nem jövetelétõl számitott 5. napon csináltam. Tudom, hogy 2-3 nap normális, na de annál több? Még sosem volt ilyen, tudom amúgy, hogy normális lehet, de nem tudom. Stressz? Különösebb nem volt. Szex? A szokásos. Más gyógyszerek? Nem voltak, még megfázva sem vagyok. :...(
A kérdező hozzászólása: Jaj, inkább legyek beteg, mint baba! Én a leendõ gyerekemnek mindent meg akarok adni!
Nekem mondta a dokim, hogy elõfordul ilyen, hogy nem jön meg, nem kell rögtön terhességre gondolni. Azt hiszem bele is van irva. Kicsi az esélye ha rendesen szedted, de elõfordult már. Szerintem nem vagy az. Nyugi.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, tudom, hogy benne van, de nem volt még ilyen...
Nekem amúgy volt már ilyen, kereken egy hetet késett. De miért félsz ennyire, hogy terhes leszel? A soraidból úgy veszem ki, hogy szinte rettegsz. De most komolyan. Mitõl félsz ennyire?
A kérdező hozzászólása: Igen, rettegek. Nagyon szeretnék gyereket, és nagyon félek, hogyha terhes vagyok el kell vetetni, pedig igazán nem akarnám, és bár nem mondja senki, de amikor a kezelésükbe vesznek majd a dokik, mindenki azt gondolja, hogy kegyetlen vagyok, felelõtlen, bár nem mondják, a szemükben látszik. És valahol egyet is értek velük. És attól is félek, hogy szövõdmények lesznek a mûtétek után, és soha nem lehet gyerekem, de én tényleg csak akkor akarok, amikor már mindent megadhatok neki, ami nekem nem volt: Apát, szép ruhákat, játékot és saját szobát. És persze minden idõmet neki szentelhetem. Ha 9 hónap múlva megszülném persze el tudnám tartani, de csak vért izzadva, apa nélkül, saját szoba nélkül, egy feszültséggel teli környezetben kell eltölteni az elsõ éveit. Én ezt nem akarom! Igen, nagyon félek, rettegek.

Már 3 hónapja szedek gyógyszert (yasminelle), mindig rendesen, sosem felejtek el bevenni egy szemet sem. Az előző alkalmakkal mindig megjött azokban a napokban, amikor kellett, most viszont még mindig nem. Miért nem jön meg a menszeszem?

Miért lehet ez? Már csak két nap van hátra a gyógyszermentes hétb?l, meg fog jönni szerintetek? Ha nem akkor terhes lennék?

Legjobb válasz: Én ugyan novynettet szedek, de a 4.hónapban nekem se azon a napom jött meg mint az elõtõ alkalmakkor (én is mindig beveszem idõbe egyet se hagytam ki stb) hanem a 7napos szünet 5.napja végén. Én is nagyon nagyon izgultam és féltem, és fõképp nem értettem hogy miért nem azon a napon jött meg mint szokott! írd meg mi lett. klyd

Én ugyan novynettet szedek, de a 4.hónapban nekem se azon a napom jött meg mint az elõtõ alkalmakkor (én is mindig beveszem idõbe egyet se hagytam ki stb) hanem a 7napos szünet 5.napja végén. Én is nagyon nagyon izgultam és féltem, és fõképp nem értettem hogy miért nem azon a napon jött meg mint szokott! írd meg mi lett. klyd
Az enyémnek a tájékoztatója (Lindynette 20) azt írja, hogy ez elõfordulhat. De szerintem csinálj egy tesztet, annak az eredményét nem befolyásolja a tabi. Aztán akkor nyugodtabb leszel.:) Olvass utána a tájékoztatóban, hogyan szedjed tovább.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! klyd: az ötödik nap reggelén megjött :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!