Találatok a következő kifejezésre: Miért szakad az internetes kapcsolat (2 db)

Miért szakad meg az internetes kapcsolat?

A probléma, hogy a laptop a fõsuli nyilvános netjérõl kb. 10 percenként kilép. A maximális erõsségû wifi jel továbbra is megvan és csatlakozva is marad, de a hálózati és megosztási központban azt írja, hogy nem azonosított a hálózat és nincs net.

Legjobb válasz: Rákérdeznék a fõsuli informatikusainál, szerintem nem te leszel az elsõ ilyen hibával. Egy próbát megér. Elõtte megpróbálhatsz wifi drivert frissíteni, vagy megnézni hátha csak nem tette fel a Windows Update. Futtatásba: wuapp

Rákérdeznék a fõsuli informatikusainál, szerintem nem te leszel az elsõ ilyen hibával. Egy próbát megér. Elõtte megpróbálhatsz wifi drivert frissíteni, vagy megnézni hátha csak nem tette fel a Windows Update. Futtatásba: wuapp

Miért szakad meg az internetes kapcsolat?

Legjobb válasz: hát ennek nagyon sok oka lehet... próbáld meg a hibabejelentõn, hátha központi hiba (pl nálam tegnap (Chello) központi hiba volt, felhívtam a 1221-et és azt mondták délutánra jó lesz, és jó is lett másrészt lehet, hogy a hálókártyáddal van probléma, érdemes kipróbálni egy másikkal (ha az elsõ megoldás nem jó)

hát ennek nagyon sok oka lehet... próbáld meg a hibabejelentõn, hátha központi hiba (pl nálam tegnap (Chello) központi hiba volt, felhívtam a 1221-et és azt mondták délutánra jó lesz, és jó is lett másrészt lehet, hogy a hálókártyáddal van probléma, érdemes kipróbálni egy másikkal (ha az elsõ megoldás nem jó)
ja és ellenõrizd a csatlakozásokat (kábel-modem-(router)-pc)
Elõször is a szolgáltatás típusát kell tisztázni. /telefonos, vezetékes, vezeték nélküli/ Ez utóbbit az idõjárás is befolyásolja. Van tervezett /karbantartás/ és rendkívüli leállás. /Meghibásodás, stb./ Ezekben az esetekben a szolgáltatás a hunyó. Másik lehetõség, hogy a gépedben van a bibi. - újonnan telepített progi változtat a beállításokon - erre egy aktiválódott vírus is képes - kontakt hibás csatlakozás - hálókártya, routher meghibásodás
Ha vezetékes telefonnal egybekötött ADSL neted van, akkor az is számít, hogy hány telefonkészüléked van. Ha van a házadban két telefonkészülék, de csak az egyiknél van szûrõ, akkor mindig meg fog szakadni a net, ha hívnak telefonon. Venni kell egy szûrõt a másik készülékhez is. De lehet, hogy nem ez a baj.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!