Találatok a következő kifejezésre: Miért szúr jobb (11 db)

Miért szúr minden hónapban peteérés idején jobb oldalon?

Létezik olyan, hogy nekem csak a jobb oldali petefészkem "dolgozik"? Nem értem, hogy miért csak ott szúrkál pont peteéréskor, ráadásul minden hónapban.

Legjobb válasz: Nekem is minden hónapban csak és kizárólag a jobb oldalon szúr peteérés és menzesz idején is! Lehet nekünk nem mûködik a bal oldali petefészkünk?

Nekem is minden hónapban csak és kizárólag a jobb oldalon szúr peteérés és menzesz idején is! Lehet nekünk nem mûködik a bal oldali petefészkünk?
Ja és nekem is jobb oldalon szúrkált.Most pedig baba lubickol.Szóval szerintem ezt kár túl agyalni.Minden rendben van.Szorítok Nektek!Utolsó voltam
Mert peteérés van?:D Van aki megérzi...én is megéreztem hasonló szúrkákkal.Meg sokkal szebbnek láttam olyankor magamat...Jelez a szervezet "kopogtat" hogy ideje akciózni:D Mint egy óra csörög ne hogy lemaradjatok:) ) 12+3 hkm
Kedves Kérdezõ! Alapos ultrahangot csináltak mostanában rólad? Mert ez lehet, hogy azt jelenti, amit írtál, de sajnos lehet, hogy a jobb petefészkedben ciszta van. Bocsi..nem akarlak aggasztani, de sajna tényleg lehet. Nekem mikor nem volt még cisztám, és most, hogy kilyukasztották, egy tompa, nem szúró érzésem volt peteéréskor mind két petefészekben, persze felváltva. Egyszercsak nem tompa, hanem szúró érzés lett ilyenkor az egyik oldalon, és sajna kiderült, hogy cisztás lett. De ezek szerencsére általában maguktól felszívódnak, vagy kis orvosi segítség kell.
Nekem is jobb oldalon szurkál, a bal oldali nagyon ritka. De remélem egészségesek vagyunk :)
Nekem kb. 1 évig mindig csak a jobb oldalon szúrt, aztán most utólag meg a bal oldalon éreztem! De az is lehet hogy most mind2 szúrt, már magam se tudom. :) De a bal oldalt tuti éreztem most.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszolónak: Mi is fél éve próbálkozunk.
A kérdező hozzászólása: Ez megnyugtató, köszi :)
elsõ vagyok. mi is babaprojektben vagyunk már fél éve!
Nekem rendszerint a bal oldali petefészkem szurkál, a jobb oldalit nagyon-nagyon ritkán érzem. Elõfordul, hogy csak az egyik dolgozik, ettõl még ugyanannyira esélyes a terhesség. Lényeg, hogy van peteérés.
A kérdező hozzászólása: Én is ettõl félek. Ráadásul mi babaprojectben vagyunk, nem tudom, hogy ez befolyásol valamit teherbeesésnél?
A kérdező hozzászólása: 19:51-esnek írom: Novemberben voltam ultrahangon, a babaproject kezdete elõtt átnézettem magam, akkor mindent rendben talált. Jövõhéten feltétlenül elmegyek újra.

Miért szúr a Jobb illetve bal oldalam/alhas?

Hetek óta szúr a jobb illetve a bal oldalon a petefészkem, mindig felváltva. Mostanában a derekam is elkezdett mellé fájni. Kezdetben vakbélre gyanakodtam, majd amikor már mindkettő erősen szúrt, méhen kívüli terhességre. Tesztet csináltam, folyamatosan negatívat mutatott. A fájdalom enyhült mikor 2 hete megjött. De elmúltával ismét jelentkeztek a fájdalmak, a mai napig. Volt már valaki így? Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Meg kéne vizsgálni. Lehet cysta, valamilyen kismedencei gyulladás, endometriosis.

Meg kéne vizsgálni. Lehet cysta, valamilyen kismedencei gyulladás, endometriosis.
A kérdező hozzászólása: Félek nagyon tõle, mert sokat vagyok rosszul mostanában, szédülés, hányinger, fáradtság, és erõs szúrások. Mivel máshol lakom(páromnál), ide nem vagyok még bejelentve, így is el lehet menni nõdokihoz? Vagy ezért fizetni kell? Hogy mûködik?
Elmehetsz. Egy ilyen hasi fájdalom, akár sürgõsségi ellátást is igényelhet, ezért mindenhol kötelesek megnézni téged.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm a segítséget!

Miért szúr a jobb oldali petefészkem?

Tegnap el?tt múlt el a mensim és azóta rettenetesen szúr a petefészkem szedtem clostit az el?z? hónapban és az azel?ttiben is!Volt is peteérésem mert nézték uh.Azért vagyok megijedve mert tavaly októberben m?töttek cisztára és félek hogy ez is az lesz de én már nem akarok több mütétet.3 éve próbálkozunk már.Csütörtökön lesz petevezetég átjárhatósági vizsgálatom.

Legjobb válasz: Akkor mielõtt megcsinálnák az átjárhatóságit, jelezd a dokinak a problémát és rögtön meg is tudja akkor kukkantani ultrahanggal. Lehet, hogy vmi kis gyulladás és úgy tudom abban az esetben nem is csinálják meg a hsg-t

Akkor mielõtt megcsinálnák az átjárhatóságit, jelezd a dokinak a problémát és rögtön meg is tudja akkor kukkantani ultrahanggal. Lehet, hogy vmi kis gyulladás és úgy tudom abban az esetben nem is csinálják meg a hsg-t

10 perce ittam tejet, s ettem egy kis tejberizst. Hányingerem van, kicsit görcsöl a hasam s szúr a jobb oldalam. Miért vagyok ilyen rosszul?

Legjobb válasz: Valszeg a tej+tejberizs kombó nem tett jót. Feküdj le (nekem a jobb oldalon való fekvés megemelt fejjel jót szokott tenni), és várj egy picit, h emészd. Ja, és a hasmarson s csodálkozz, mert nekem a tejbegríz - tej párostól 2x kellett szaladni szinte egymás után. Elõnye: baromi jól kipucolt. :)

Valszeg a tej+tejberizs kombó nem tett jót. Feküdj le (nekem a jobb oldalon való fekvés megemelt fejjel jót szokott tenni), és várj egy picit, h emészd. Ja, és a hasmarson s csodálkozz, mert nekem a tejbegríz - tej párostól 2x kellett szaladni szinte egymás után. Elõnye: baromi jól kipucolt. :)
Cukormérgezés. Most már ne egyél pár napig cska valami sósat! fõtt krumplit, levest, kolbászt, paradicsomot!
Máskor a tejtõl nem szokott ilyen lenni? Lehetsz tejérzékeny is, újabban fél bögre tej után hányingerem van meg görcsölök. :S
Nézd meg a gyomrod kémhatását!!
Ha savas a gyomrod igyál szódabikarbónás vagy sziksós vizet. Ha savas a beled vagy szervezeted, egyél szappant. (igazi alkáli+zsírsav, nem szintetikus veszélyes)

Szinte minden éjszaka zsibbad a jobb kézfejem, az ujjaim. Ez mitől lehet? Miért csak éjszaka és nem nappal is? Ha huzamosabban egy helyben állok, a derekamban is szúró fájdalom van. Lehet kapcsolat?

Legjobb válasz: Szia én 20 vagyok, de régen mikor még "kicsi" voltam minden éjjel volt szinte, hogy fájt a kezem, arra ébredtem fel. Nekem hidegvíz alá kellett tartani, mert olyan volt, mintha tûkkel szurkálták volna. Aztán elmúlt, hál' Istennek. Lehet, hogy ráfekszel stb. de lehet valaminek az elõjele is, ezért szerintem nem árthat orvoshoz fordulni. Várj pár napot, hogy elmúlik-e és közben fogalmazd meg magadban pontosan az egészet, hogy az orvosnak rendesen el tudd mondani. Elvégez pár vizsgálatot, lehet valami meszesedés féle vagy valami ilyen jellegû dolog van. Jobb a dolog végére járni, amíg nincs nagyobb baj. Szerintem se feltétlenül függ össze a derékfájással, de persze ha olyan jellegû, akkor lehet rá magyarázat...

Szia én 20 vagyok, de régen mikor még "kicsi" voltam minden éjjel volt szinte, hogy fájt a kezem, arra ébredtem fel. Nekem hidegvíz alá kellett tartani, mert olyan volt, mintha tûkkel szurkálták volna. Aztán elmúlt, hál' Istennek. Lehet, hogy ráfekszel stb. de lehet valaminek az elõjele is, ezért szerintem nem árthat orvoshoz fordulni. Várj pár napot, hogy elmúlik-e és közben fogalmazd meg magadban pontosan az egészet, hogy az orvosnak rendesen el tudd mondani. Elvégez pár vizsgálatot, lehet valami meszesedés féle vagy valami ilyen jellegû dolog van. Jobb a dolog végére járni, amíg nincs nagyobb baj. Szerintem se feltétlenül függ össze a derékfájással, de persze ha olyan jellegû, akkor lehet rá magyarázat...
Kapcsolat szerintem nincs. Nekem is voltak durva zsibbadások, de többnyire csak idõszakosan. Vagy ráfekszel, vagy egyéb miatt, de a vérkeringés okozza. Alvás közben a szívritmus lelassul, a vérnyomás is csökken. Tornáztasd meg lefekvés elõtt. Ha még 2-3 hétig folyamatosan jelentkezik, fordulj orvoshoz.
szia!lehet mielõtt kivették a mandulád be volt gyulladva!nekem is kivették!

Külső szűrő de melyik a jobb? Ki melyiket választaná és miért? Eheim vs. Atman

http://www.akvariumplus.hu/webshop/product/eheim-classic--35..

Legjobb válasz: Ezeket jól kiválasztottad, kb tökmindegy. Remélem, hasznos volt a válaszom. :D Amúgy valószínûleg az eheimet venném, nem mintha az atman a gyakorlatban nem lenne legalább annyira megbízható, de mivel tényleg egyformák, a neve miatt az eheimet választanám. De amúgy nincs jelentõsége.

Ezeket jól kiválasztottad, kb tökmindegy. Remélem, hasznos volt a válaszom. :D Amúgy valószínûleg az eheimet venném, nem mintha az atman a gyakorlatban nem lenne legalább annyira megbízható, de mivel tényleg egyformák, a neve miatt az eheimet választanám. De amúgy nincs jelentõsége.
Én az Atmant választanám és választottam is.:D Nem bántam meg 112 literhez, és ülepítõs ami sokat számít.
Én az Atmant venném , kicsit jobb a teljesítménye, olcsóbb , nagyobb a tartály, 4 év garancia van rá, kevesebbet fogyaszt:D
A tartályuk egyforma. (1 dl eltérés van, nincs jelentõsége) Amennyivel az eheim többet fogyaszt, annál erõsebb is a motor. Tehát hiába kevesebb az üresjárati névleges teljesítménye, ha beérik a szûrõ, az erõsebb motor jobban tudja hozni a névleges teljesítményt. Megkockáztatom, hogy az eheim 600 l/h-jából "beállás " után (tehát ha eliszaposodik, eltömõdik a szûrõ) több marad, mint az atman 700 l/h-jából. Szóval oka van annak a + 3 Watt teljesítménynek. Nem véletlenül mondtam, hogy nincs különbség.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat akadt még egy versenyzõm hasonló paraméterekkel: http://www.aquadepo.hu/product_info.php/jbl-cristalprofi-e70..
Az ilyen teljesítményû szûrõk 100-110 literig tökéletesek. Efelett már 1000 liter per óra környékén vagy afelett kell nézelõdeni.

Néha szúr a jobb mellem. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: orvoshoz most nem tudok elmenni.

A kérdező hozzászólása: orvoshoz most nem tudok elmenni.
Hány éves vagy? Lehet, hogy még nõ a melled?
A kérdező hozzászólása: 22 vagyok, nemhiszem , hogy még nõni fog

Miért van az, hogy két napig barnázgattam és most már semmi, de jobb oldalam lent szúr? Viszont még nem kéne megjönnie.

Legjobb válasz: 1.peteérés 2.beágyazódásos vérzés 3. hormonzavar Valamelyik ezek közül! Babát terveztek?

1.peteérés 2.beágyazódásos vérzés 3. hormonzavar Valamelyik ezek közül! Babát terveztek?
A kérdező hozzászólása: Igen, babát szeretnénk.:-)Ez az elsõ hónap hogy nem védekezünk.Ti hogy álltok a babatervezésben?

Szúr a jobb kulcsontom alatt ha ásítok vagy mély levegőt veszek. Miért?

Kis koromban volt eltörve a kulcsontom, mostanában ha nagy leveg?t veszek, mélyen tompa szúrást érzek alatta. Van ott valami fontos szerv esetleg? (rossz vagyok az ilyenb?l....bocsi:S) a válaszokat el?re is köszönöm!

Legjobb válasz: 12 éves koromban kulcscsont törést szenvedtem. A sûrû idõjárás változástól nekem is szokott szúrni, pedig már eltelt azóta 35 év.

12 éves koromban kulcscsont törést szenvedtem. A sûrû idõjárás változástól nekem is szokott szúrni, pedig már eltelt azóta 35 év.
A kérdező hozzászólása: az idõjárás változáskor kibírhatatlan...fáj egész nap...:(nekem körülbelül 15, 17 éve lehetett eltörve...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!