Találatok a következő kifejezésre: Miért széles vállam (3 db)

Miért széles a vállam?

20 éves lány vagyok. A fels? testemre direkt nem er?sítek, mert amúgy is izmos, de nem tudom, hogy miért. Mindig izomlázat érzek a kezeimben, a vállamban, a nyakamban. Vastag a karom. Nem akarok felül izmos lenni, mert az nem szép egy n?nek. Hogy lehetnék vékony? Ha fogyok pár kilót, kisebb leszek felül?

Legjobb válasz: Nos elõször is a genetikára fognám a dolgot. Ha ezt kihúzhatjuk, akkor: ha úszol akkor fejezd be. Az úszás olyan vállakat és hátat "generál" mint egy repülõ leszálló pálya.

Nos elõször is a genetikára fognám a dolgot. Ha ezt kihúzhatjuk, akkor: ha úszol akkor fejezd be. Az úszás olyan vállakat és hátat "generál" mint egy repülõ leszálló pálya.
Jah, a tornászoknak is olyan a válluk amugy.
Szerintem egyszerûen ilyen a testalkatod, ne foglalkozz ennyit a vállaiddal. Nincs semmi baj azzal, ha szélesebb a vállad, szerintem azok a lányok néznek ki kicsit viccesen, akiknek szûkebb a vállszélességük, mint két araszom, a karjuk meg kb. olyan vastag, mint 3 ujjam. Nem hiszem, hogy bárkit is a törékeny testalkata fogna meg egy nõben. (23 éves férfi)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!
Idõsebb korodban örülni fogsz, hogy izmosabb alkat vagy, mert nem fog lógni mindened! Ez nálad valószínû genetika. Jobb, mintha hízásra lennél hajamos!
A kajak-kenu is széles vállatt csinál, bár, ha apád, vagy anyád volt kajakos akkor is lehet széles vállad. Nekem is széles, mivel apámnak is az a kajak-kenu miatt:) Egyépként a csapott váll és a verébszárny szerû kar sokkal rondább tud lenni...
Szerintem igenis, szép ha egy nõnek is izmos a felsõteste!
Örülj neki.

Sokat vállazok de a vállam tömzsi nem pedig széles. Miért? (27/F)

Legjobb válasz: Genetika. Ha szépen kidolgozod mindhárom részét és olyan lett, amilyen lett akkor azt kell elfogadni. Ha pl. megnézed a hasizom alakja vagy a mellbimbó elhelyezkedése a mellizom feletti bõrrészen sem ugyanolyan mindenkinél.

Genetika. Ha szépen kidolgozod mindhárom részét és olyan lett, amilyen lett akkor azt kell elfogadni. Ha pl. megnézed a hasizom alakja vagy a mellbimbó elhelyezkedése a mellizom feletti bõrrészen sem ugyanolyan mindenkinél.

Miért látom magam kövérnek/fiúsnak? A vállam és a csipőm nagyon széles, annyira hogy már szinte ugy látom magam mintha egy fiu lennék. Ez már beteges. Egyszerűen egy ruha sem áll jól! Bármennyit fogyok ugyanolyan vastag marad mindenem!

Mindenki azt mondja hogy vékony vagyok de szerintem baromság! 176 cm és 62 kg vagyok. Oké de miért ilyen széles a vállam? Komolyan ez már betegs amit én csinálok. Bármennyit fogyok,a vállszélességem nem tudom eltüntetni! És szörnyen zavar :/ fürd?ruhában meg pláne. Egyszer?en minden ruhámban látom magam..és a combom is..a combom is szörnyen vastag,de nem háj van rajta hanem nemtudom..nem lötyög,hanem csak vastag és annyira rossz! Ugy érzem be vagyok rárva ebbe a testbe.Én nem ilyen vagyok! Én nem akarok ilyen magas lenni és nem akarok ilyen vastag testet elegem van!! Lehet hisztisen hangzik de akinek eddig azt elmodtam az hülyének nézett,mert állitolag semmi baj az alakommal! SEGITSETEK! FÉLEK HOGY EBBÖL VALAMI KOMOLY LELKI BAJ LESZ :/

Legjobb válasz: még annyit körülöttem minden tökéletesnek mondható.de nem érzem magam jól a bõrömben!! nem tudok ettõl elvonatkoztatni mindig ha meglátok egy szép vékony lányt aki nem magas és vékonyak a végtagjai,sírógörcsöt kapok :( nem szeretném ezt!! ha nincs problémám kreálok magamnak,és ez nagyon rossz!mit tegyek?

A kérdező hozzászólása: még annyit körülöttem minden tökéletesnek mondható.de nem érzem magam jól a bõrömben!! nem tudok ettõl elvonatkoztatni mindig ha meglátok egy szép vékony lányt aki nem magas és vékonyak a végtagjai, sírógörcsöt kapok :( nem szeretném ezt!! ha nincs problémám kreálok magamnak, és ez nagyon rossz!mit tegyek?
Valószínûleg (sõt szinte biztos) csak te látod magad "szélesnek". Megváltozhatott a testtudatod. Arra kellene rájönni, hogy ez mitõl van, miért nem látod magad olyannak mint régen.
Bár lehet, hogy alapból kicsit szélesebb a vállad mint a többi lánynak. Ez genetika kérdése. Egy fotó alapján nagyon sokat meg lehetne mondani (arc nem kell, rendes ruhában, lehetõleg télikabát nélkül, ha vállalod).
..én mennyire örülnék kicsit szélesebb vállnak, és csipejnek..xdd sztem is csak te látod ilyennek magad. ha a tükör elõtt állsz mondogatsd magadban hogy "szép vagyok, csinos vagyok..stb.." és már másmiennek látod majd magad..hiddel;))
A kérdező hozzászólása: Jajj ezeket nagyon jol esik hallani:) azt hittem majd sok bunko fog rajtam szorakozni..majd rakok fel kepet, csak most telefonon vagyok. De anyanak tok jo alakja van es apanak is..a combom keptelen vagyok megszeretni. Nagyon rossz! Es neha ertitek, azon gondolokdok, hogy miert pont nekem van ilyen combom es vallam? Mert nem annak a lanynak ott! Amugy regen sem lattam vekonynak magam, fel ev alatt kb, fogytam 15 kilot sportolassal, dietaval es igy sokkal jobb mint akkor. De megsem erzem az igazinak az alakom. Pedig masok meg el vannak ajulva hogy de szep alakom van. Csak eppen senki nem fogja fel hogy en nem akarok sexi istenno lenni 15 evesen! En egy ilyen kis vadoc rocker lany vagyok belul de kivul meg egy lanyos fiunak erzem magam..:(
Neked elég komoly önértékelési gondod van úgy tûnik... képet nem tudsz feltölteni? (mondjuk arcnélküli egészalakost)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!