Találatok a következő kifejezésre: Miért szárad és (76 db)

Western stílus. Miért olyan hosszú a két szár és miért kereszteződik a ló hátán?

Remélem érthetően írtam le:)

Legjobb válasz: Westernben laza száron lovaglunk, ennek megfelelõen az irányítás is némileg más. A szárak pedig két különáló részbõl állnak, középen nincsenek összekapcsolva, ezért tûnhet úgy, hogy át van keresztezve - márha erre gondoltál.

Westernben laza száron lovaglunk, ennek megfelelõen az irányítás is némileg más. A szárak pedig két különáló részbõl állnak, középen nincsenek összekapcsolva, ezért tûnhet úgy, hogy át van keresztezve - márha erre gondoltál.
A kérdező hozzászólása: Igen, úgy értettem, hogy csak át van rakva egymáson a két szár.
A western lovasok nagyon kevés szársegítséget használnak, így nincs szükség arra, hogy megfeszüljön. Inkább csizma és testsúlysegítségeket alkalmaznak.
Azért hosszú, mert a western filozófia szerint feleslegesen nem tartjuk a ló száját. Tehát szárat csak akkor használunk, ha valamit ténylegesen kérni akarunk a lótól.

Van a barátom már 1éve, nagyon szeretem, de mikor megjelenik valamelyik volt bnője és ilyen bájos kis qvásan odaköszön neki..mármint a csaj, akkor a plafonon vagyok és nagyon szarul esik.Miért esik ez nekem olyan rosszul?

Tudom h nincs soha semmi köztük már mert én vagyok, de annyira zavar hogy ilyen "édibédin" odamosolyognak rá.mit csináljak, mert sokszor veleveszek össze, rajta vezetem le ami tom hogy nem helyes pedig ? nem mosolyog vissza meg odase néz rá csak annyit mond h "cs? vagy hello"....változtatni akarok magamon...hogy kezdjek neki?:SLegszivesebben megtépném ?ket

Legjobb válasz: Azért esik rosszul, mert féltékeny vagy és félted a barátod, mert nem vagy tisztába azzal hogy velük hogyan érezte magát! De ezzel nem szabad foglalkozni, mert tönkre fogod tenni a kapcsolatotokat!! Én a helyedben biztos még oda is köszönnék nekik és mosolyognék! Mert õk azt látják hogy te milyen dühös vagy mikor a párodnak rázzák magukat! Ha bizol a barátodban akkor nincs miért féltékenykedned, mert veled van együtt!! Azzal nem érsz el semmit ha vele veszekszel, csak rontassz a helyzeten, sõt még elege is lehet a folytonos kételkedésiedbõl! Remélem értethetõ voltam :) Vigyázz ne ess tulzásba, inkább pozitiv dolgokat keress a kapcsolatodban!!!

Azért esik rosszul, mert féltékeny vagy és félted a barátod, mert nem vagy tisztába azzal hogy velük hogyan érezte magát! De ezzel nem szabad foglalkozni, mert tönkre fogod tenni a kapcsolatotokat!! Én a helyedben biztos még oda is köszönnék nekik és mosolyognék! Mert õk azt látják hogy te milyen dühös vagy mikor a párodnak rázzák magukat! Ha bizol a barátodban akkor nincs miért féltékenykedned, mert veled van együtt!! Azzal nem érsz el semmit ha vele veszekszel, csak rontassz a helyzeten, sõt még elege is lehet a folytonos kételkedésiedbõl! Remélem értethetõ voltam :) Vigyázz ne ess tulzásba, inkább pozitiv dolgokat keress a kapcsolatodban!!!
Fú, az ilyesmit én is rühellem.. de mint az elõzõ válaszoló írta, ilyenkor még pluszba kedvesen mosolyogva, nagyon bájosan köszönök én is ^^ nem olyan gáz ez.. :) csak kell hozzá az is, h akármit meg tudj beszélni a barátoddal... ha ez nincs meg, sosem fog elmúlni ez az érzés
igaz fiu vagyok de engem nagyon idegesit ha a barátnõm volt pasija oda köszönget mert volt már olyan barát nõm aki meg csalt remélem nem lesz több ilyen
Ne a barátoddal veszekedj, inkább légy büszke, hogy a csajok ott kelletik magukat, de a barátod rájuk sem néz, hanem Veled van! Komolyan. Amit az elõttem szólók írtak, azzal pedig maximálisan egyetértek: amikor ilyen lányokkal találkoztok, a lányok ne azt lássák rajtad, hogy síkideg vagy, amikor megjelennek, mert az csak felbátorítja õket esetleg, hogy direkt bosszantsanak (már ha foglalkoznak ilyesmikkel). Csak nyugodtan, méltóságteljesen, emelt fõvel, büszkén, természetesen! Te vagy a barátnõje! :)
Nyugi :) Nem fog egyik pillanatról a másikra megváltozni a viselkedésed, az érzéseid meg még kevésbé, de minden ilyen helyzetben próbálj elõször elszámolni 3-ig (tízig, akármeddig), és jusson eszedbe, hogy akármi is volt velük, õk a múlt, és már nem számít! Nem tudom, Neked volt-e, illetve hány kapcsolatod volt a barátod elõtt, de nyilván Te is igazságtalannak tartanád, ha valaki a múltad miatt veszekedne Veled... Vagy mert egymásra köszöntök az exeddel. Hidd el, ezek olyan kis apróságok! Nem szabad túl nagy jelentõséget tulajdonítani nekik (az exeknek)! Annál nagyobb jelentõsége van annak, hogy most Ti vagytok együtt! Tényleg ne rontsd el! Amellett tökéletesen megértelek, én is régebben nagyon parás voltam az exekre... A mostani párom exei közül pedig már van olyan, akivel én is jóban vagyok, és a páromtól függetlenül is keressük egymást, beszélgetünk... El kell tudni fogadni, hogy valaki más is, valamikor része VOLT a párod életének. Azt nem mondom, hogy jóban kell lenni velük (én annak csak örülök, hogy ez nálunk mûködik), sõt, belül gondolhatsz akármit, de a barátodat ne bántsd miattuk! Meg amúgy nyilván nem véletlenül lett azoknak a kapcsolatoknak vége... Ha pedig mégis éreznek még valamit ezek a lányok, vagy valami hatalmi harcot igyekeznek szítani, az csakis az õ bajuk. Ne foglalkozz velük! A barátoddal foglalkozz, és azzal, hogy ne hagyd, hogy volt barátnõk, meg féltékenység, vagy bármi ilyesmi közétek álljon! Sok sikert, vigyázz magatokra! :) (utolsó voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszönjek oda? :D...kicsit vicces lesz :D....de ha igy jobb lesz :D...amugy köszi a válaszokat még irjon aki tud h õ mit csinál ilyenkor meg ilyesmi....köcce (L)
A kérdező hozzászólása: oksi :) ...lehet hogy tiszta hüle vagyok hogy igy viselkedek ..."bolhából elefántot"csinálok :(....
A kérdező hozzászólása: Amugy õ az elsõ barátom...eddig még nem volt...

Miert szur mar masodik napja a hasam? Ugy hogy ossze akarok kuporodni, es ha fekszem elmulik. Nagyon szar es nem ertem miert.

ugy hogy ossze akarok kuporodni, es ha fekszem elmulik..nagyon szar es nem ertem miert.

Legjobb válasz: orvos

orvos


Miért szárad ki az ajkam és miért érzek erős édes ízt a számban?

Legjobb válasz: Cukorbetegség? talán.Sztem menj el a háziorvosodhoz és méresd meg a vércukorszinted+ költségedbe nem kerül és nem is fáj.

Cukorbetegség? talán.Sztem menj el a háziorvosodhoz és méresd meg a vércukorszinted+ költségedbe nem kerül és nem is fáj.

Miért száradnak a kukoricám alsó levelei és miért nem egyszerre nőnek?

Máshol tök szépen egyforma nagyok illetve zöldek, az enyémek közül van amelyik fele akkora, mint a másik és sárgul szinte az összes alsó levele.

Legjobb válasz: Valami probléma lehet a növényi hormonokkal. Érdemes megnézni alaposabban, ha valamilyen mûtrágyát használsz, hogy pontosan miket tartalmazhat. Én arra tippelek, hogy több etilént kaphat, és hamarabb, mint ahogy kéne neki.

Valami probléma lehet a növényi hormonokkal. Érdemes megnézni alaposabban, ha valamilyen mûtrágyát használsz, hogy pontosan miket tartalmazhat. Én arra tippelek, hogy több etilént kaphat, és hamarabb, mint ahogy kéne neki.
A kukorica levele valószínû azért is szárad mert lehet hogy kevés vizet kap vagy pedig túl sûrû.Az enyém is ilyen pedig csak egyszer mûtrágyáztam meg ammónium nitráttal de kevés az esõ így csak locsolok de az nem olyan mintha az esõtõl ázna meg a föld.
Ja és a férjem kertész :)
A kérdező hozzászólása: nem , miért?
Nem gitározol néha?
Mert olyankor szokott enyhe bõrkeményedés lenni az ujjak végén. De akkor nem tudom. :)

Miért lassú és bug os az ipod 4G? Mindig lefagy és szar.

32 gigás nincs tele és 1 napja restoroltam. de így is szar lassú. mi lehet az oka? (iOS 5 van rajta)

Legjobb válasz: Barátom visszaviszi a T-be és ilyenkor kérdés nélkül adnak egy újat mert ezeket nem javítják. Akkor is újat adnak ha tiszta karc az elõzõ. 2 évig volt új garanciális iPhone 3-ja most a 2. 4G-nél jár mert megkarcolja pl és adnak egy újat csak benyomsz pár varázsszót, hogy szétdobja hívásnál a kapcsolatot meg újraindul :D Játszd meg nyugodtan...

Barátom visszaviszi a T-be és ilyenkor kérdés nélkül adnak egy újat mert ezeket nem javítják. Akkor is újat adnak ha tiszta karc az elõzõ. 2 évig volt új garanciális iPhone 3-ja most a 2. 4G-nél jár mert megkarcolja pl és adnak egy újat csak benyomsz pár varázsszót, hogy szétdobja hívásnál a kapcsolatot meg újraindul :D Játszd meg nyugodtan...
A kérdező hozzászólása: jó elképzelés csak az a nagy probláma hogy ez egy ipod :)
lol tényleg.. benéztem :D Akkor passz majd jön egy epülös megmondja
A wifi le dobb...es neha nem jo az erintoje...jatsz el nyuogdtan..

Az mit jelent hogy megbeszéltem egy pasival egy randit, (én régóta oda vagyok érte) de ő más csajok képei alá irogatja hogy "jól nézel ki". Ami nekem elég szarul esik. Miért teszi ezt? Nem is gondolja komolyan velünk kapcsolatban?

lehet hogy hülyén hangzik, hogy ezért vagyok kiakadva, de akkor is szarul esik... :/

Legjobb válasz: Egy pasi szeret több vasat tartani a tûzben,ha egyik netalán nemjönne össze,akkor ott a másik.Még nem találkoztatok,nincs köztetek semmi..ha majd találkoztok és jól ellesztek,és utánna fogja írni,akkor gondolkodj el ezen a kérdésen..:)

Egy pasi szeret több vasat tartani a tûzben, ha egyik netalán nemjönne össze, akkor ott a másik.Még nem találkoztatok, nincs köztetek semmi..ha majd találkoztok és jól ellesztek, és utánna fogja írni, akkor gondolkodj el ezen a kérdésen..:)
Az, h azt írja vkire, h jól néz ki máris azt jelenti, h nem érdekled? Szerintem kicsit túlreagáltad a dolgot, az egy dolog, h nem esik jól, de mégsem mondhatod neki, h ne csinálja.
A kérdező hozzászólása: jó, igaz, lehet hogy egy kicsit túlreagálom... de csak egy kicsit, nem nagyon :D

Miért van az hogy a Safari böngésző (5. 0.3) lassabb netkapcsolatnál gyors, viszont gyors netnél nagyon lassú a többihez képest? (azon kívül hogy szar és használjak mást)

Win7-et használok és ha az otthoni 2megás neten tök gyors, viszont ha beviszem iskolába(mert laptopon van rajta) alig akarja betölteni a legtöbb oldalt, és nem szívesen cserélném le mert nagyon kézre áll és nagyon tetszik. El?re is köszi.

Legjobb válasz: Hát akkor ez van. De azért köszi:) Am a vicc igazából az hogy az itthoni hálózat mûködik wifi-vel(és ugye itthon volt gyorsabb) és a sulis hálózat pedig kábeles:D De mindegy... Köszi mégegyszer!

A kérdező hozzászólása: Hát akkor ez van. De azért köszi:) Am a vicc igazából az hogy az itthoni hálózat mûködik wifi-vel(és ugye itthon volt gyorsabb) és a sulis hálózat pedig kábeles:D De mindegy... Köszi mégegyszer!
Elsõsorban a ping számít nem a net. 120 megabites nettel is lehet lassú a böngészés egy 200ms-os ping mellett.
*nem a net sebessége
A kérdező hozzászólása: Köszi! és mit tudok csinálni vele hogy kisebb legyen a pingje?
ha jol sejtem wifire mészrá ugye? Ha igen az is számit neki mert a wifi növeli a pinget ha több gép van ak a net sebbesége is lassúl de a ping még nagyobbra nö igy konkrétan semmit. Légy türelmes am az opera az jo böngészö de én google párti vagyok.
A kérdező hozzászólása: Találtam a problámára egy megoldást és gondoltam hátha valakit érdekel:le kell tölteni a legújabb WebKit-et és tökéletesen fog mûködni.
Nekem a vitorlavirágom akkor csinálta ezt, mikor túl öntöztem.
Nekem a vitorlavirág akkor csinálta ezt mikor huzatot kapott, vagy ha túl napos helyre tettem. Levágtam ollóval az elbarnult széleket, már több éve megvan és többször virágzott is azóta. Viszont minden növény másra reagál így! Nézd meg azért azt is nincs-e rajtuk kártevõ! http://www.szobanovenyek.web-oldala.net/index.php?option=com.. http://www.szobanovenyek.web-oldala.net/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!