Találatok a következő kifejezésre: Miért sikeres az a (41 db)

Miért hiszik azt a szavazók, hogy azok, akik a gazdaságban semmilyen sikert nem értek el, de még egy KKV-t sem vezettek soha, képesek irányítani egy országot, míg azok, akik sikeresek, azok velejéig romlottak?

Gondolok itt arra, hogy Orbán például soha életében nem dolgozott a rendes munkaerőpiacon. Vona ilyen szempontból egy fokkal jobb, ő legalább valamennyit dolgozott, de azért túl nagy sikereket ő sem tud felmutatni. Míg a másik oldalon ott van Gyurcsán, vagy épp Bajnai, akik sikeres üzletemberek. Hozzáteszem a fent felsoroltak közül biztosan senkire nem fogok szavazni, de akkor is hihetőbbnek tartom, hogy egy olyan ember, aki már meggazdagodott az egyrészt ért a pénzhez, másrészt ott már nem a több pénz szerzése a nagyobb motiváció, hanem a társadalmi elismerés kivívása.

Legjobb válasz: kedves kérdezõ! pont ezért van az, hogy korrupciós "botránya" orbánnak van, nem Bajnainak, vagy Gyurcsánynak ettõl függetlenül általában elmondható, hogy a két oldal ugyanúgy megélhetésbõl politizál

kedves kérdezõ! pont ezért van az, hogy korrupciós "botránya" orbánnak van, nem Bajnainak, vagy Gyurcsánynak ettõl függetlenül általában elmondható, hogy a két oldal ugyanúgy megélhetésbõl politizál
Az a véleményem, hogy pont ugyanolyan naiv vagy, mint akiket szidsz.
"míg azok, akik sikeresek, azok velejéig romlottak?" Bajnai sikeres? Hajdú-bét ügy megvan? Az egy kolosszális katasztrófa volt, nem siker. Gyurcsányról is csak az jut eszembe, hogy vett az államtól 35 millióért egy ingatlant, amit aztán a saját kormánya visszabérelt tõle évi 700 millióért azonnal.
Az általad preferált csoport olyan társadalmi elismerést vívott ki 2002 és 2010 között, mint a huzat. :D
1. Orbán és Vona kb mióta kiestek az iskola padból politizálnak, na jó ez Vonára nem teljesen igaz.. 2. Én például hiába lennék kõ gazdag lenne bennem egy elvárás, hogy minél több pénzem legyen mert az oké, hogy ebbõl a pénzbõl amim van elél még 3 akár 4 generáció a családban utánam, DE miért ne próbálnám ezt növelni 5-6-7 és így további generációkra...
A kérdező hozzászólása: Ezek elõbb voltak gazdag üzletemberek, mint politikusok.
Ezek nem sikereS vállaokozók, hanem csalók. A politika adja az alapot és nem a szakmai tudás. Az állam csecsen csungenek, és nem egy sufni mûhelybõl nõttek magasra. A politika nem szolgálát a számukra hanem halászat a zavarosban.
700 millió? Ahhoz képest amit Orbán elszór az ahhoz képest semmi. Az meg hogy Bajnai HajdúBÉT maradjunk annyiban, hogy az nem az õ hibája volt egy alapból csõdölõ cég ami a Wallisnak csak egy kis mellékvállalata, ráadásul Orbán vicces kedvében volt akkor is és random emelt a béreken, azt még már még annyira sem tudta kifizetni a HajdúBÉT, egyébként én nem vagyok Bajnai-fan meg semmi...csak azért már eléggé unalmas ez a libajnaizás azt közben senki sem tud róla semmit.
Az, hogy kisebb-nagyobb cége(ke)t el tud valaki vezetni ugyanúgy semmit sem jelent egy ország vezetésében. Teljesen más méret, más struktúra, más cél.
Nehogy azt hidd, hogy ez magyar vagy "káeurópai" sajátosság, a csórók általában mindenhol utálják a gazdagokat. Nehéz elviselni, hogy te nem vitted semmire, más meg igen, ezért azzal vigasztalod magad, hogy itt csak tisztességtelenül lehet meggazdagodni, aki gazdag, az biztos korrupt, vagy nyalógép, vagy maffiózó. Ugyanakkor az ország irányításának képessége nagyban független attól, hogy dolgoztál-e valaha a politikán kívül, vezettél-e vállalatot. A vállalatvezetésnek még valamiféle köze csak-csak van hozzá, de másnak nem nagyon.

Rájöttem, miért sikeresek a jó jósok, látók és az EZO TV?

Sokat t?n?dtem, hogy miért sikeres egyik jós, másik pedig teljesen valótlanokat mond. Olvasgatva ezt az oldalt, ami nagyon hasznos, rádöbbentem a megoldásra ! A jósnak és látónak hatalmas mentális képességekkel kell rendelkeznie, ami ugye egy embernek lehetetlen, mert a tobozmirígye nemhogy nem eléggé fejlett, de el is van meszesítve. És akkor rájöttem : Ezek a sikeres jósok és látók, mind földönkívüli mentális szinten álló Reptoidok ! Az az István jós a tv-ben mindíg olyan magabiztosan áll, mintha nem lehetne megvezetni és soha nem tudtak olyan kérdést feltenni, amire ne tudott volna válaszolni, még t?rténeteket is mond mindehez. Te is észrevetted ? Mit szolsz az elméletemhez ? Jó ez az oldal ugye ? Sokszor konbinálni kell a kategóriákat, te is így teszed ? Ismersz ilyen jósokat ?

Legjobb válasz: Ezeket az információkat se cáfolni, se megerösíteni nem tudjuk. Üdv, Raptoid És Plejád Alakulat (RÉPA) Vezetösége.

Ezeket az információkat se cáfolni, se megerösíteni nem tudjuk. Üdv, Raptoid És Plejád Alakulat (RÉPA) Vezetösége.
Müller Rózsa a legmenõbb köztük. Mikor meglátom érzem az energiát és remegek. De komoly, és hangosan kimondom Müller Rózsa.! Azzal a napszemüveggel a múltkor áááá.
így van azok a jósok mind mocskos reptoidok!
Az ETO.TV-ben kamuzó bölcsészdiplomások szerepelnek akik nem tudtak elhelyezkedni valamilyen politika közeli mézesbödönben és ezért a nyugdíjasoktól és a hiszékenyektõl lopnak. Irakban és Iránban nyilvánosan lefejezik a kuruzslókat, meg az ilyen gyíkhívõket is(vannak akik hisznek az ilyen büntetésben) mivel rombolják a társadalmat(ezzel viszont egyetértek).
Hogy ismerek-e ilyen jósokat? Jó sokat...
Egy tisztanlato az nem jos, es nem is fog joslassal foglalkozni, tehat ez ket kulon eset.
Adok én nektek jóslást és energiát. KATT: http://www.youtube.com/watch?v=8khE8gH1ozk
na jó... Nem reptoidok se földönkivüli mentalitás szintü. Akik a médiában szerepelnek azoknak a nagy része csaló! Akik meg tényleg tudnak valamit azok csendben maradnak.

Miert van az, hogy altalaban a szep lanyok sikeresek, szerencsesek?

Mert ezt vettem eszre... Koszonom a valaszokat! :)

Legjobb válasz: és a szép fiúk nem? mert jobban adódik kapcsolatra esélyük nem?

és a szép fiúk nem? mert jobban adódik kapcsolatra esélyük nem?
Nézz utána a "holdudvarhatás" pszichológiai jelenségnek. :) Bemásolok neked egy rövid összegzést ezzel kapcsolatban: "A holdudvarhatás olyan hajlam, amikor is a többiek valamely személy pozitív vagy negatív jellemvonását kiterjesztik személyiségének más területeire is. Például, az alkalmazottam, Biff, az elmúlt három napban elkésett a munkából; én észreveszem és arra a következtetésre jutok, hogy Biff lusta és nem törõdik a munkájával. Sok lehetséges oka lehet annak, hogy Biff elkésett – talán lerobbant az autója, a gyermekére vigyázó személy nem érkezett meg vagy rosszak voltak az idõjárási viszonyok. A probléma az, hogy egy negatív szempont miatt, aminek alakulását lehet, hogy Biff nem is képes befolyásolni, azt feltételezem róla, hogy rossz dolgozó. Érdekes tény: A „vonzó külsõ konvenció”, azt takarja, amikor az emberek azt feltételezik, hogy az elõnyös külsejû személyek más kívánatos tulajdonságokkal is rendelkeznek, mint a boldogság, siker és intelligencia. Ez önbeteljesítõ jóslattá válik, amikor a fizikailag vonzónak tartott emberek kitûntetett bánásmódban részesülnek, mint amilyen a jobb munkalehetõségek és magasabb fizetés."
Mert a szép lányok elõbb érvényesülnek szexuális szolgáltatásokkal gazdag vén manuszoknál.Bár már egyre több a vén homár is, úgyhogy a szép fiúknak is van esélyük.:)
Vonzás törvénye.. Aki szép, az valószínû jól érzi magát a bõrében, pozitív az élet szemlélete és ezáltal be vonza magához a jó dolgokat. Utolsó kommentelõnek: ne az osztálybanodban lévõ menõ gyerekekre hajts, és akkor szerencsésebb leszel a fiúknál.
Erre nagyon egyszerû a válasz. Ha szép vagy az emberek meg akarnak ismerni. Tudat alatt vonzódnak hozzájuk. És ha valakit vonzónak találsz, akkor mindent elkövetsz, hogy a kedvében járj. Így tehát könnyebben talál barátokat, munkát. Hamarabb léptetik elõ. És több fizetést kap mint a ronda kolléga. Ráadásul ha hibát követ el, akkor a fõnök egy kézlegyintéssel elintézi. Ez van. És még valami. Ha szép vagy egész életedben dicsérnek. Sok barátod van. Boldog kiegyensúlyozott életednek köszönhetõen nõ az önbizalmad. És az önbizalom is fontos tényezõ a karrierépítés terén. Ha csúnya vagy kiskorodtól fogva kiközösítenek, gúnyolnak, megaláznak. Nincsenek barátaid, mert az a pár ember, aki nem olyan szemét fél veled mutatkozni, nehogy õt is kiközösítsék, mert szóbaállt veled. Ha ronda vagy senki sem akar du..ni veled. Vagyis nem érdekük a kedvesség. Ha nagy nehezen is találsz munkát, akkor is kevés bérért. És bármennyire is igyekezni fogsz soha semmi sem lessz nekik jó. Minden apróságért ba..ogatnak. Szinte már nevetséges indokokkal támadnak rád. Karierépítésrõl nem is álmodhatsz! Barátaid nincsenek. Ha találsz is nõt az csak kihasznál. Majd lelép a legközelebbi szépfiúval. Most olyan csúnya emberrõl beszéltem, akire ha ránézel úgy néz ki mintha szellemi fogyatékos lenne. Vagyis eltorzult arcal született. Az ilyen embernek megváltás a halál. Tudom, mert én ilyen vagyok!
Hát én mindenbe sikeres vagyok csak a fiúk terén nem...
Mert akik szépek, azok nagy eséllyel magabiztosak is, mivel a környezetüktõl olyan visszajelzéseket kapnak, amik ezt erõsítik bennük. A magabiztos, pozitív ember pedig sikeresebb. Ennyi.
Mert már mikor külsõt kaptak, akkor is szerencsések voltak :P
Rohadtul van kivétel, pl én. Szépnek, csinosnak tartanak, még sem jött össze semmi, de semmi az életemben. Majd talán jövõre...
Mert szépek! Ilyen egyszerû.
A kérdező hozzászólása: nem csak kapcsolati terre gondoltam... nem allitottam, gondoltam, h ettol fuggetlenul a csunyacskabb emberek nem lehetnek sikeresek, boldogok... en csak azt vettem eszre h a szep kulso sokszor egyutt jar a szerencsevel...
A dolog fordítva mûködik. Ha sikeres és szerencsés vagy, akkor megszépítenek. Lásd Celine Dion.
Nem vagyok annyira szép, de boldog vagyok, szerencsés és sikeresnek érzem magam.
Mivel szépek, magabiztosak és nincs gond az önbizalmukkal sem.->Elhiszik magukról, hogy meg tudják csinálni ezt vagy azt és mivel elhiszik, így sikerül is nekik. Ennyi a titok.Ha elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, akkor Te is lehetsz sikeres.


talán driver probléma?
A kérdező hozzászólása: Már 4x újratelepítettem.
rakd a legújabbat
ha 64bit win7-ed van rakd fel a 2.-at :http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonai..
A kártya mellé kapott lemezt használtad? Mert akkor inkább AMD-éktõl töltsd le a legfrissebbet. Ha a legfrissebbet tetted fel, akkor pedig inkább a lemezest próbáld, vagy a kártya gyártójának oldaláról töltsd le.
A kérdező hozzászólása: legelõször a kártyához kapott lemezt használtam..már letöltöttem drivert az amd oldaláról is most próbálkozok az egyik kommentelõ linkjével..
az csak 64bit winnel jó ha az van elöbb töröld a régit ées utána rakd fel
A kérdező hozzászólása: Hiába.. ugyan az.Nem tudom miért...Újratelepítettem de nem jó így sem.
elöbb eltávolítás és aztán a feltelepítés ha ez sem jó rakd ujra a wint

Miért van az hogy egyes oldalak sikeresek lesznek, míg a többiek nem?

Miért jobb pl.: a Youtube mint a többi videómegosztó?

Legjobb válasz: Például mert a Youtube volt a legelsõ videómegosztó.

Például mert a Youtube volt a legelsõ videómegosztó.
A kérdező hozzászólása: Ahogy a MySpace az elsõ közösségi oldal volt, mégis a Facebook sikeres a MySapce meg sehol sincs.
az oké, de a fb sokkal többet tudott, sokkal többet szolgáltatott, és folyamatosan fejlõdik(próbál) a myspace tulajdonképpen csak egy helyben toporzékol
A kérdező hozzászólása: És a Youtube mivel ad többet, mint a többi videómegosztó oldal?
Mert az volt a legelsõ, mire jött a konkurencia, már túl sok ember használta. És ugye az emberek nem szeretnek váltani a megszokottról. Meg mondj egy olyan tudású videómegosztót, mint a youtube.

Ha tényleg elég kevés a pénzéhes, sikeres pasikra vadászó csaj, akkor itt a Vundersõn és Zuperszexi c. mûsorban Nacsa Olivér miért mondta azt, hogy fél órán belül egy bárban 3 csaj próbálkozott be nála?

Azért ez elég sok, fél óra és 3 ilyen csaj (hiszen vélhetõen azért próbálkoztak be nála, mert közszereplõ, nem a fullos külseje miatt).

Legjobb válasz: Talán mert van humora és azt a nõk szeretik.

Talán mert van humora és azt a nõk szeretik.
Azért, mert mindent elhiszel, amit a tévében hallasz.
te nézed azt a szart? ÉS onnan vonod le a nagy válaszokat az élet dolgaira... akkor már inkább transformers, vagy ami megy a super tv2-ön nem tudom mi az, csak én azt nézem^^
Kiss Ramóna a mûsorban most azért ott van a toppon :D
A kérdező hozzászólása: Eléggé, jó az a harisnya rajta.
Mondjuk azért, mert a bárban elég sok ittas, ismerkedni vágyó buta nõ jár? Ha bemenne egy mûszaki egyetemre, nem hiszem, hogy az ottani lányok tömegesen letámadnák...
Minden nõnek sikeres pasi kell, hiszen, ha elmegy szülni, valakinek el kell majd tartania a családot (õt és a gyerekeket). és minden nõ az alfa hímre vágyik, mert ki akar pl. egy butától gyereket? (akkor az fog öröklõdni) Inkább legyen jó humorérzéke, jó állása, klassz kiállása. stb. és ui.: bármely pasi, ha bemegy egy szórakozóhelyre: sok ajánlatot kap lányoktól, mivel minden 20 csinos lányra jut (csupán) 1 jóképû férfi.

Miért van az, hogy vannak az életemben rövid időszakocskák, amikor szinte minden nő összejön, és sikeres vagyok a nőknél, majd egyszer csak szinte egyik percről a másikra, mintha más ember lennék - elküldenek, nem foglalkoznak velem? (F/20)

Úgy érzem, mintha onnan fentről szórakozna valaki...

Legjobb válasz: Egyszûren mikor épp milyen nõkkel hoz össze a véletlen. Ennyi, nem kell ebbe többet látni.

Egyszûren mikor épp milyen nõkkel hoz össze a véletlen. Ennyi, nem kell ebbe többet látni.
Fogadd mély és õszinte együttérzésem! Dettó. 21F
Valamikor van pénzed jó ruhába vagy máskoor csórónak nézel ki. Meg õregedsz egyer tõbszõr lesz hogy elkuldenek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó... Sose járok gagyi ruhákba, és nem nézek ki csórónak! De még a hajam se áll rosszul, mivel kopasz vagyok... :P
Ez már csak így megy. Sõt lesz még rosszabb is, ha lesz munkád és lesz csajod családod, felváltva lesznek problémák hol az egyik hol a másik területen a lényeg, hogy mind a kettõ nem lesz sikeres egyszerre. Ha az egyik terület frankón mûködik, másikban rögtön összeomlik minden. Tapasztalat :(
Mert Orbán és Csányi szívügye a foci.
A kérdező hozzászólása: Orbán elõtt mégtöbbet nyomtak bele.
A kérdező hozzászólása: Ezzel csak az a baj, hogy a tömegsportnak és versenysportnak semmi köze egymáshoz.Éppen az a baj a tömeggel, hogy ha nem versenyszerûen sportol, akkor még lehetõsége sincs hobbiszinten ûzni bármit is.Nyugodtan lehetne a versenykajakba, tornába vagy úszásba tenni a pénzt és tömegszinten meg a fociba.
Mert volt két jó csapatunk (dr. Sárosiék és Puskásék), és most mindenáron bizonyítani akarnak, de jelenleg nem vagyunk versenyben. Természetesen az Albert korszak érdemeit nem szerettem volna kisebbíteni, de õk nem játszottak vb döntõt.

Ha a gyerekkori társak gúnyoltak, de felnőve sikeres nő vagyok, ők miért tartanak még azon a szinten, hogy lenéznek?

még a mai nap is kigúnyolnak. nemrég találkoztam az egyikkel. mesélte, hogy van már egy gyereke, de elvált bla bla. én mondtam, hogy mi még nem tervezünk a párommal. tehát olyan feln?ttesen beszélgettünk. erre megláttam máskor a többi volt oszttárssal és elkezdtek kiröhögni, a bn?mnek meg beszólni.(én lány vagyok)fiú oszttársakról van szó.

Legjobb válasz: Egyszerûen hülyék, ne keresd a társaságukat. Szerintem megleszel bármelyik oldalon anélkül, hogy a volt osztálytársaiddal beszélnél vagy egyáltalán bejelölnéd.

Egyszerûen hülyék, ne keresd a társaságukat. Szerintem megleszel bármelyik oldalon anélkül, hogy a volt osztálytársaiddal beszélnél vagy egyáltalán bejelölnéd.
Mert irigykednek, hogy neked sikerült az élet. Velem is ugyanez a helyzet, mint veled. Engem suliban mindig bántottak, gúnyoltak. Jelenleg viszont úgy veszem észre, hogy sokkal jobban nézek ki, illetve sokkal sikeresebb vagyok, mint azok, akik annak idején megkeserítettem az életem. Közösségi oldalak tekintetében viszont én pont az ellenkezõjét csinálom mint te: azért is teleteszem a profilomat jól sikerült képekkel, és azért is kiírom, hogy gazdasági vezetõ vagyok, mert jól esik, hogy van mire irigykedniük. 25/F
hülyékel nem kell foglalkozni. atol még regisztrálhatsz , ilyen oldalakra max a csufolodokat nem jelölöd vissza vagy tiltolistára teszed.
Mert irigyek és rosszindulatúak.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!