Találatok a következő kifejezésre: Miért sikerül második (3 db)

Miért sikerül a második baba nehezebben, nem könnyebben kéne? Nem "emlékszik" rá a szervezet?

Legjobb válasz: Nem tudom. talán csak rosszkor próbáloztatok. Nálunk az elsõre 3hónapot kellett várni a másodikra egyte sem. Õ azonnal jött, most vagyok 8hetes vele. Nem lehet, hogy túl korán próbáltátok? (akár a szülés után, akár a ciklusodban) Sok sikert és kitartást nektek!

Nem tudom. talán csak rosszkor próbáloztatok. Nálunk az elsõre 3hónapot kellett várni a másodikra egyte sem. Õ azonnal jött, most vagyok 8hetes vele. Nem lehet, hogy túl korán próbáltátok? (akár a szülés után, akár a ciklusodban) Sok sikert és kitartást nektek!
Általában azt szokták mondani, hogy a második könnyebben jön, de szerintem minden terhesség és minden fogantatás teljesen más. Már töbször is hallottam, hogy sokan kûzdenek a második babával! A test biztos, hogy "emlékszik" az elõzõ terhességre, azért szoktak bizonyos dolgok a terhesség alatt könnyebbek lenni. Pl. a méh tágulása, meg ilyesmi. De, ez sem mindenkinél igaz! Szerintem a terhességgel kapcsolatban minden 100%-ig egyénfüggõ!!!
áltlában akinek az elsõ könnyen jön nehezebben jön a második. a pedig nehezen jön az elsõ akkor könnyen jön a második. Ðe persze vannak kivételek. Ðe az én ismerõseim között mindenki igy van. és én is ebben bizok mert nekem is 1 évre jött az elsõ
Szerintem örülj, hogy van egy gyereked, legyen elég ennyi, ha nem akarsz örökbe fogadni.
Nekem is 11 évvel késöbb érkezett a tesó.
Lombikozzatok tovább! Sikerülni fog! Nekem a 6. sikerült :)
nekem 11éves fiam van.természetesen fogant.kislányom most 7hetes.ennyit vártam rá.én elmentem nõgyógyászho kértem kivizsgálást.ráadásul betegség véget injekciót szedtem.ez a sárgatest hormont kiölte belõlem.írtak fel norculutot amit 2hónapig szedtem megvan határozva hogyan.hormon endocrinológiai vérvizsgálaton is voltam.addigra megfelelõ petéim voltak.rá egy évre teherbe estem mikor már nem gondoltam rá.kislányom is abban az idõben fogant mint fiam.december30.születet szeptember25.fiam január28 születet október27.biztos akkor vagy te is termékeny mikor a fiad készült.számold ki.az én meglátásom ez.sárgatesthormon kell a gyermekfogantatáshoz.van e, mikor vagy termékeny.
Szerintem is keress másik orvost. A 4. beültetésnél elvetéltem, a 7.!! lombik lett sikeres, és lett egy tünemény kisfiúnk. Nagyon szeretnénk tesót, de anyagilag nem bírnánk. Reménykedek, hogy összejön spontán, de erre nem sok esély van
Szerintem keress fel egy másik orvost, meddõségi klinikát. Valami nem stimmel... szerintem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, igazad van.Ezt én is igy látom, örülök a fiamnak, hiszen õ az életem értelme.Megprobálok csak a családomra koncentrálni, de valahogy mindig ott motoszkál a fejembe a gondolat.
Én bár nem úgy fogalmaznék, hogy "legyen elég ennyi" :) ... Mert szerintem természetes hogy a másodikat, harmadikat ugyanúgy szeretné az ember. Viszont azzal én is egyetértek, hogy ne ess kétségbe, hanem örülj annak hogy van egy gyermeked!!! Sok nõ van itt, akik 8-10 éve próbálkoznak és még egy gyermekünk sincs. Nekem pedig pl. az utolsó trimeszterben halt meg a babám és azt mondták örüljek ha egy gyermekem lesz... ne is próbálkozzak másodikkal... Szóval ilyen is van és nem esünk kétségbe :) Persze megértelek, ne értsd félre, mindenkinek a saját "problémája" a legnagyobb, de nagyon vigyázz magadra és a családodra, örülj annak hogy vagytok hárman, ne hagyj emiatt árnyékot vetni a családi békére. Biztos a férjednek és a gyermekednek sincs öröme egy kétségbe esett anyára :) Szóval fel a fejjel és keresd az örömöt abban ami megadatott :)
A kérdező hozzászólása: Azt hiszem ugyanugy várom ezt a babát, mint más az elsõt!
A kérdező hozzászólása: nem lombikozunk egyenlõre, spontán szeretnénk, de jólenne ha valaki vagy valami kitörölné az fejemböl ezt a témát, mert igy nehéz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!