Találatok a következő kifejezésre: Miért segít szex a (3 db)

nem tartom megvetendõnek.
Mert normalis ferfi fizetes nelkul is kap not, jo szexet. Amugy ismerek pillangokat... azt mondtak "amit a legtobben csinalnak szexnek se lehet nevezni" xD
Én sem vetem meg, mindenki úgy alázza meg magát, és a nõt is a pénzen vett szexel, ahogyan jólesik neki. Én sosem tettem :)
A kérdező hozzászólása: # 2 Olyan nõket nagyon ritkán látni, akikért hajlandó vagyok fizetni, a tudásuk pedig magasan felülmúlja az átlag nõként.
Mert az is elítélendõ, aki érzelmek nélkül csinálja, hát még az, aki érzelmek nélkül, ismeretlennel.
A lanyok erotikajat nem firtatom, en a kliensekrol beszeltem xD Vagyis ok mondtak nekem. :)
A kérdező hozzászólása: Ja, igen. Ezzel tisztában vagyok, szoktam beszélgetni a lányokkal. Mesélnek ezt-azt, mert jó viszonyban vagyunk és érdekelnek a történeteik, tapasztalataik.
Nem tartom annak, csak idõnként irigykedem a prostira :D
"minõségi szex " tehát te azt mondod találtál olyan szolgáltatót aki minõségi szexet tud nyújtani. privibe írd meg légyszíves, mert én nem hiszem el, hogy van olyan aki hasonlót nyújt mint egy akármilyen barátnõ.

Miért segít a szex a szülés megindulásában?

A spermában lev? anyagok hatására? Az intenzívebb alhasi mozgás miatt? Az orgazmus okozta méhösszehúzódás és vérb?ség az oka? Esetleg a belülr?l való ingerlése a méhszájnak?

Legjobb válasz: A sperma kémiai anyagokat választ ki, és ez indítja meg a szülést.

A sperma kémiai anyagokat választ ki, és ez indítja meg a szülést.
Szia. Én úgy tudom, hogy az orgazmus hatására megrepedhet a burok. Nekem azt mondta a doki.Mi már lassan le állunk mert a 34 hétbe vagyok. Sok sikert
én is a spermáról tudok mint "okozó "
Nekem sajna nem jött be, 13 napot húztam rá.Nagyon rossz volt kivárni.De azért sexeljetek.
Szia! Nekem se jött be, a 42-ik hét végén indítottak, és császár lett belõle sajna:( Egyébként, csak akkor segít rá a sex, ha már készülõdik a baba kifelé, amikor már elindult az a bizonyos folyamat. Legyetek óvatosak azért, mert nekünk annyira ajánlották, hogy szerintem inkább ártott, mint használt.2hétig szivárgott a vizem, mert felül repedt kicsit a burok, de ezt csak akkor vették észre, mikor indítottak, én hiába mondtam.1hétig nem volt nyákdugóm, az is elment, és fájásaim is voltak.De a méhszáj teljesen éretlen és zárt volt még a szüléskor is, és a baba is nagyon fent volt. Igyál málnalevélteát a 36 héttõl, azt mondják jó, most én is azzal próbálkozok. Sok sikert, könnyû szülést kívánok.

Elvileg ma vagyok 37+3 napos! Ha azt szeretném hogy a kisfiam a hétvégén megszülessen a szex segít? Ha igen akkor miért? Mármint hogy azért mert megpiszkáljuk a méhszájat vagy mert a sperma segíti a tágulást?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, hogy a terhesség utolsó négy hetében nem ajánlatos a házasélet. Nem azért, mert beindíthatja a szülést, hanem mert a hüvelyben jelentkezõ kisebb hámsérülések nem múlnak el szülésig és nagyobb a fertõzés veszélye. Inkább igyál málnalevél teát, napi egy csészével, és liftezés helyett a lépcsõt használd.

Szia! Én úgy tudom, hogy a terhesség utolsó négy hetében nem ajánlatos a házasélet. Nem azért, mert beindíthatja a szülést, hanem mert a hüvelyben jelentkezõ kisebb hámsérülések nem múlnak el szülésig és nagyobb a fertõzés veszélye. Inkább igyál málnalevél teát, napi egy csészével, és liftezés helyett a lépcsõt használd.
Miért szeretnél megszülni?várd meg még azt a két hetet.hétvégén hidegfront, lehet az majd segit!
Szia! Isis, de inkább spermának van jótékony méhszájlazító hatása, de csak akkor ha már érett rá a méhszáj! :) Szülésznõ/Védõnõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!