Találatok a következő kifejezésre: Miért segít szex a (2 db)

Miért segít a szex a szülés megindulásában?

A spermában lev? anyagok hatására? Az intenzívebb alhasi mozgás miatt? Az orgazmus okozta méhösszehúzódás és vérb?ség az oka? Esetleg a belülr?l való ingerlése a méhszájnak?

Legjobb válasz: A sperma kémiai anyagokat választ ki, és ez indítja meg a szülést.

A sperma kémiai anyagokat választ ki, és ez indítja meg a szülést.
Szia. Én úgy tudom, hogy az orgazmus hatására megrepedhet a burok. Nekem azt mondta a doki.Mi már lassan le állunk mert a 34 hétbe vagyok. Sok sikert
én is a spermáról tudok mint "okozó "
Nekem sajna nem jött be, 13 napot húztam rá.Nagyon rossz volt kivárni.De azért sexeljetek.
Szia! Nekem se jött be, a 42-ik hét végén indítottak, és császár lett belõle sajna:( Egyébként, csak akkor segít rá a sex, ha már készülõdik a baba kifelé, amikor már elindult az a bizonyos folyamat. Legyetek óvatosak azért, mert nekünk annyira ajánlották, hogy szerintem inkább ártott, mint használt.2hétig szivárgott a vizem, mert felül repedt kicsit a burok, de ezt csak akkor vették észre, mikor indítottak, én hiába mondtam.1hétig nem volt nyákdugóm, az is elment, és fájásaim is voltak.De a méhszáj teljesen éretlen és zárt volt még a szüléskor is, és a baba is nagyon fent volt. Igyál málnalevélteát a 36 héttõl, azt mondják jó, most én is azzal próbálkozok. Sok sikert, könnyû szülést kívánok.

Elvileg ma vagyok 37+3 napos! Ha azt szeretném hogy a kisfiam a hétvégén megszülessen a szex segít? Ha igen akkor miért? Mármint hogy azért mert megpiszkáljuk a méhszájat vagy mert a sperma segíti a tágulást?

Legjobb válasz: Szia! Én úgy tudom, hogy a terhesség utolsó négy hetében nem ajánlatos a házasélet. Nem azért, mert beindíthatja a szülést, hanem mert a hüvelyben jelentkezõ kisebb hámsérülések nem múlnak el szülésig és nagyobb a fertõzés veszélye. Inkább igyál málnalevél teát, napi egy csészével, és liftezés helyett a lépcsõt használd.

Szia! Én úgy tudom, hogy a terhesség utolsó négy hetében nem ajánlatos a házasélet. Nem azért, mert beindíthatja a szülést, hanem mert a hüvelyben jelentkezõ kisebb hámsérülések nem múlnak el szülésig és nagyobb a fertõzés veszélye. Inkább igyál málnalevél teát, napi egy csészével, és liftezés helyett a lépcsõt használd.
Miért szeretnél megszülni?várd meg még azt a két hetet.hétvégén hidegfront, lehet az majd segit!
Szia! Isis, de inkább spermának van jótékony méhszájlazító hatása, de csak akkor ha már érett rá a méhszáj! :) Szülésznõ/Védõnõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!