Találatok a következő kifejezésre: Miért sötétedik a monitorom (4 db)

Miért sötétedik el a monitorom?

Ha elindítom a sims 2-t vagy bármilyen más játékot, a monitorom elsötétedik és nem tudok mit tenni ellene. A sims 2-ben még olyan beállítás sincs, amivel ezt korrigálni lehetne. A videokártyám azt hiszem ATI RADEON 9200...de ezt nem tudom hol tudnám megnézni, hogy biztosra tudjam mondani. Valaki segítsen nekem! El?re is nagyon köszönöm

Legjobb válasz: A videókártya típusát itt is meg tudod nézni: Startmenü - Vezérlõpult - Rendszer - Hardwer - Eszközkezelõ - Videókártyák és ott látod a típusát. Hogy miért sötétedik el? Passz. Milyen monitorod van? CRT vagy TFT? Esetleg egy másik monotorral próbáld meg, és kiderül, hogy a videókártya vagy a monitor okozza? Ha a másik monitorral is elsötétül akkor videókártya, ha nem akkor monitor okozza a dolgot.

A videókártya típusát itt is meg tudod nézni: Startmenü - Vezérlõpult - Rendszer - Hardwer - Eszközkezelõ - Videókártyák és ott látod a típusát. Hogy miért sötétedik el? Passz. Milyen monitorod van? CRT vagy TFT? Esetleg egy másik monotorral próbáld meg, és kiderül, hogy a videókártya vagy a monitor okozza? Ha a másik monitorral is elsötétül akkor videókártya, ha nem akkor monitor okozza a dolgot.
Nekem a World of Warraft-nál volt ugyanez. rájöttem hogy a herz beállitásaim nem voltak rendben . nemtudok a sims 2ben lehet állitani, de én a wow beálitásainál arra raktam ami a windowsban is votl és azóta semmi baja.

Miért sötétedik el a monitorom valamelyik sarka?

Gondol eggyet és elfeketedik a sarokból kb 5*5-ös háromszög. Ez ez egy fujitsu led monitor. Ki-be kapcsolással általában megoldódik.

Legjobb válasz: a háttérvilágitás kiégett...

a háttérvilágitás kiégett...
A kérdező hozzászólása: És ez megjavul ha ki és bekapcsolom???

Ha hosszabb időre kiteszem az LCD monitort a napra, akkor egy idő után miért sötétedik el?

Legjobb válasz: szerintem a benne lévõ folyadék megváltoztatja a minõségét, vagy felforr (lehet hogy hülyeséget irok) és ezért. de a folyadék a hunyó

szerintem a benne lévõ folyadék megváltoztatja a minõségét, vagy felforr (lehet hogy hülyeséget irok) és ezért. de a folyadék a hunyó


Miért sötétedik el a monitor a Minecraft elindítása után?

Na szóval,amikor elindítom a Minecraftot,addig jó,hogy belépés,de utána meg semmi,fekete képerny?...Tudom,most fogtok azzal jönni,hogy töröljem a Bin mappát,aztán frissítsem,meg töltsem le máshonnan,telepítsem újra stb... már utánaolvastam a neten,néztem egy csomó jútúb videót,újratettem vagy 5-ször,de semmi.És még fontos,hogy nekem TÖRT MINECRAFT-om van...És ez az egész csak úgy egyik napról a másikra történt.És igen,tudom,hogy már van ilyen kérdés ezen az odalon,de az ott lév? válaszok egyike se használt nekem.

Legjobb válasz: Ajjaj... Elõre gondoltam. Van valamennyi pénzed tartalékban? Mert akkor összerakathatnál mondjuk 60 ezerbõl egy olyan gépet, hogy egész játszható vele a Minecraft, sõt még a Cod MW3 is egész szépen fut rajta low grafikán 1280x720 felbontásban. Amúgy mindenképp hosszútávon megérné neked egy új gép, mert fejleszteni drága. Amennyibõl felfejlesztenéd, annyiból vehetnél egy 3x olyan jó gépet. Az 1gb-os DDR1 ram ára 10.000ft körül van. A 4gb-os DDR5 ram ára 8.000-12.000ft között, attól függ hol veszed. De itt nem is a ram a lényeg, hanem a processzor is kicsit gyenge, azért nem annyira, de elég gyenge. Ha van egy kis pénzed, akkor rakass össze 60.000-bõl egy gépet valamilyen ismerõssel, az csak nem ver át.

A kérdező hozzászólása: Gépet*. Bocs még reggel van :)
A kérdező hozzászólása: o.O Gratula :D az én tegnap elméletben összerakattam egy képet ismerõssel, csak úgy megbeszélve, hogy ez az kb mennyibe lenne.Számolgattunk, és sajnos nem úszom meg 70k alatt, de mit csináljak, nagyon fos a gépem, muszáj valamit csinálni.
A kérdező hozzászólása: Hát azt már egy párszor újratettem, frissítettem stb...de mindegy, itt nem csak a Minecraft-ról van szó.Hanem az egész gépem egy szar.És már mindenféleképpen le kell cserélnem.
Ajjaj... Elõre gondoltam. Van valamennyi pénzed tartalékban? Mert akkor összerakathatnál mondjuk 60 ezerbõl egy olyan gépet, hogy egész játszható vele a Minecraft, sõt még a Cod MW3 is egész szépen fut rajta low grafikán 1280x720 felbontásban. Amúgy mindenképp hosszútávon megérné neked egy új gép, mert fejleszteni drága. Amennyibõl felfejlesztenéd, annyiból vehetnél egy 3x olyan jó gépet. Az 1gb-os DDR1 ram ára 10.000ft körül van. A 4gb-os DDR5 ram ára 8.000-12.000ft között, attól függ hol veszed. De itt nem is a ram a lényeg, hanem a processzor is kicsit gyenge, azért nem annyira, de elég gyenge. Ha van egy kis pénzed, akkor rakass össze 60.000-bõl egy gépet valamilyen ismerõssel, az csak nem ver át.
A kérdező hozzászólása: Igen, az lesz, van is ismerõsöm.És tudom, a DDR1-es ram a legdrágább...De szerinted mennyibe tudom ellõni ezt a gépemet?Hát gondolom vagy 5k-t ér...többet nem...vagy még annyit se.
Én 40.000-bõl olyan gépet vettem ami kb. 120 fps-sel viszi a minecraftot.
Nehogy vegyél bármit - egyenlõre.. Lehet hogy csak a javád szar.. Szedj le egy új verziót, utána vehetsz amit akarsz..
Szerintem az alkatrészeket külön-külön többért tudnád eladni, mint egybe az egész gépet. Bár normális ember, már nem vesz ilyeneket, kivéve ha gyenge a gépe és nem megy bele más.
A kérdező hozzászólása: DDR1 400 mhz 1 magos proci és Intel
Szerintem tényleg a ram miatt lesz, elég kevés. DDR mennyi? És hány mhz? Processzorod hány magos? Ha esetleg 2gb-ra tudnád bõvíteni a ramot akkor egész játszható lenne. Ha a processzor 2 magos, akkor meg fõleg. Bár a leírásodból 1 magosnak tûnik. Intel vagy AMD proci?
A kérdező hozzászólása: Hát, az elképzelhetõ, de egyébként 1 hónapig probléma nélkül futott. Na akkor a lényeg: Windows xp 768 mb RAM 2.80 GHz Radeon 9250-es vidikártya hát így kb ennyi a fontos.és szerintem lehet, hogy a memória miatt van, mert az elég ratyirambó...
Írd le a géped adatait. Van egy ismerõsöm, neki is ez volt a problémája, mert nem volt elég erõs a gépe a minecraft-hoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!