Találatok a következő kifejezésre: Miért sötétedik a (13 db)

Miért sötétedik el a monitorom?

Ha elindítom a sims 2-t vagy bármilyen más játékot, a monitorom elsötétedik és nem tudok mit tenni ellene. A sims 2-ben még olyan beállítás sincs, amivel ezt korrigálni lehetne. A videokártyám azt hiszem ATI RADEON 9200...de ezt nem tudom hol tudnám megnézni, hogy biztosra tudjam mondani. Valaki segítsen nekem! El?re is nagyon köszönöm

Legjobb válasz: A videókártya típusát itt is meg tudod nézni: Startmenü - Vezérlõpult - Rendszer - Hardwer - Eszközkezelõ - Videókártyák és ott látod a típusát. Hogy miért sötétedik el? Passz. Milyen monitorod van? CRT vagy TFT? Esetleg egy másik monotorral próbáld meg, és kiderül, hogy a videókártya vagy a monitor okozza? Ha a másik monitorral is elsötétül akkor videókártya, ha nem akkor monitor okozza a dolgot.

A videókártya típusát itt is meg tudod nézni: Startmenü - Vezérlõpult - Rendszer - Hardwer - Eszközkezelõ - Videókártyák és ott látod a típusát. Hogy miért sötétedik el? Passz. Milyen monitorod van? CRT vagy TFT? Esetleg egy másik monotorral próbáld meg, és kiderül, hogy a videókártya vagy a monitor okozza? Ha a másik monitorral is elsötétül akkor videókártya, ha nem akkor monitor okozza a dolgot.
Nekem a World of Warraft-nál volt ugyanez. rájöttem hogy a herz beállitásaim nem voltak rendben . nemtudok a sims 2ben lehet állitani, de én a wow beálitásainál arra raktam ami a windowsban is votl és azóta semmi baja.

Miért sötétedik el a képernyőm?

Az a problémám, hogy a gépem újrainditotta magát de elotte egy pillanatra lattam valami olyna kiirást, hogy veszélyben van. ujrainditotta magát és rámentem arra h normál modu inditás de mire bekapcsolt volna megint ujrainditotta magat szoval ramentem h csokkentett uzemmodba kapcsoljon be. Aztan kér lehetoseg kozul kelett valasztani és ramentem valam i olyanra, hogy javitás ajánlott.azóta ki sme lehet kapcsolni csak ha kihuzom a stekkerbol de utána sem cisnál semmit csak búg mint amikor normálisan megy viszont a képernyon nem jon ki semmi és a billentyuzet sem mukodik. pedig világit a pötty a képernyon is. a kábelokat már megneztem. Mit csináljak?

Legjobb válasz: ne szarozz vele, mentsd ki az adataidat egy Live CD-vel, és tedd újra az egészet!

ne szarozz vele, mentsd ki az adataidat egy Live CD-vel, és tedd újra az egészet!

Miért sötétedik el a kép?

Pár hete kezdődött el (mostanában egyre sűrűbben), hogy elsötétedik a képernyő pár mp-re(a monitorom még új) és közbe azt a pittyegést lehet hallani mint amikor új hardvert észlel a Windows. Mi lehet az oka? videókari(az má elég régi)? A válaszokat előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Kontakt hiba, driver hiba, vga hiba. Ilyen sorrendben.

Kontakt hiba, driver hiba, vga hiba. Ilyen sorrendben.


Miért sötétedik el átmenet nélkül a laptop képernyője?

Két napja minden el?zmény nélkül elsötétedik a képerny?. Nem mozgatom a laptopot, nem csinálok semmi extrát vele. Ha csak zene szól rajta, akkor is megcsinálja. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Energiatakarékos üzemmód?

Energiatakarékos üzemmód?
http://support.licenseport.hu/site/upload/2010/10/w7_energia.. De visszakapcsol ha egy billentyût nyomsz vagy egeret mozdítasz?
A kérdező hozzászólása: Nem jön vissza sem egér mozgatásra, sem billentyûre. Ha ujraindítom, vagy lezárom a laptopot, és aztán indítom ujra, akkor visszajön egy idõre. Nem hiszem, hogy energiatakarékos üzemmód lenne, mert két napja jött elõ a probléma csak.
A kérdező hozzászólása: Megpróbáltam az általad küldött alapján a beállítást módosítani és úgy tûnik ez bevált. Köszönöm a segítséget!!!!

Miért sötétedik el a macskám szeme?

Nagyon jó macska. Csak az van, hogy amikor már nagyon bágyadt, és simizem, és félig van nyitva a szeme, akkor az egész szeme teljesen besötétedik, fekete az egész. Ez mitől van? Még világosságban is tejesen fekete ilyenkor az egész szeme.

Legjobb válasz: Nem a pupillája tágul ki?

Nem a pupillája tágul ki?
Kitágul a pupillája!
A kérdező hozzászólása: Ezt én is tudom, azt hittem egyértelmû... -_- Viszont mi az oka??
Most ezt nem értem. Ha bármilyen szokatlant észlelsz a cicán, akkor vidd el állatorvoshoz!
Este ki szokott tágulni a pupillájuk, illetve olyankor is, mikor játszanak, vadásznak, valami számukra ijesztõt látnak... De reagál a szemük a fényre, vagy a cica hangulatára is. Szerintem nincs ebben semmi különleges.
A kérdező hozzászólása: Félreértetted akkor amit írtam. Macskuszomnak akkor lesz az EGÉSZ SZEME teljesen fekete amikor álmatagon fekszik és jól érzi magát - függetlenül a fénytõl.

Miért sötétedik el a monitorom valamelyik sarka?

Gondol eggyet és elfeketedik a sarokból kb 5*5-ös háromszög. Ez ez egy fujitsu led monitor. Ki-be kapcsolással általában megoldódik.

Legjobb válasz: a háttérvilágitás kiégett...

a háttérvilágitás kiégett...
A kérdező hozzászólása: És ez megjavul ha ki és bekapcsolom???

Miért változhat a nyúl szőrének színe? Fehér volt, és most sötétedik.

Legjobb válasz: jön a tél, vedlik, bundát vált az enyém is sötétebb lett

jön a tél, vedlik, bundát vált az enyém is sötétebb lett
A kérdező hozzászólása: de most komolyan barnás lesz a hófehér nyúl????
Az én nyuszim tavaszi születésû, hófehér alapon van rajta 5-6 kicsi fekete folt. Augusztus óta elkezdett növeszteni néhol fekete szõröket:) Téli bunda...
Lehet az idõjárás miatt, vagy lehet azért, mert öregszik a nyuszi. Az enyém csokibarna volt kicsiként, most pedig szürke:) Ne csodálkozz rajta, ha másmilyen színû lesz, vannak olyan vadon élõ nyúlfajták a hidegebb vidékeken, amik télen fehérek, nyáron meg barnák:D
A kérdező hozzászólása: hát õ most lesz 1 éves, szóval gondolom akkor téli bunda van a kicsikémen...nagyon megijedtem, mert néhol kopaszra levedlett..de már minden rendben :)

Miért sötétedik el a növényem levele? Lassan 1 hete van benne a vízben és a világos színből sötét színű lesz a levele, miért? Van levegőztető, szűrő és öntöttem vízelőkészítőt is bele

Legjobb válasz: Szia! Az addig rendben van, hogy használsz ilyen szereket is - kétségtelenül fontosak. De ez még nem minden. Viszont a következõket megírhatnád: - Milyen a világításod (fénycsövek száma, jellege, típusa - nem mindegy hogy milyen! Még az akvarisztikában használatos fénycsövek is különböznek egymástól - nemcsak méreteiket, hanem Lux, Kelvin értékeket tekintve is). - Hány óra hosszat égeted a világítást? - A fény közvetlenül jut be a vízbe, vagy tetõüvegen keresztül? - Ami a növényeket illeti: milyen tápanyagot használsz, és milyen idõközönként? - Mikor végeztél részleges vízcserét?

Szia! Az addig rendben van, hogy használsz ilyen szereket is - kétségtelenül fontosak. De ez még nem minden. Viszont a következõket megírhatnád: - Milyen a világításod (fénycsövek száma, jellege, típusa - nem mindegy hogy milyen! Még az akvarisztikában használatos fénycsövek is különböznek egymástól - nemcsak méreteiket, hanem Lux, Kelvin értékeket tekintve is). - Hány óra hosszat égeted a világítást? - A fény közvetlenül jut be a vízbe, vagy tetõüvegen keresztül? - Ami a növényeket illeti: milyen tápanyagot használsz, és milyen idõközönként? - Mikor végeztél részleges vízcserét?
A kérdező hozzászólása: A fénycsõrõl ennyit tudtam leolvasni: POLAMP 6500K 15W Hát nemtudom mennyi ideig kellene bekapcsolva hagyni én 10 órára szoktam. Az sok vagy kevés? Most lett 1 hete beültetve a növényeim. A boltban ilyen tablettát kaptam Aquaplant amit a növény alá kell rakni még szereket nem kaptam. Mivel most lett 1 hete feltöltve vízzel ezér állítólag még nem szabad részleges vízcserét csinálni mer a baktériumamim még lehet hogy nem alakultak ki. A hínárjaim jól bírják de ezek a közé-elsõ növényeim nem.
A kérdező hozzászólása: Hát nemtudom hogy ez akvarisztikai célra lett e rakva minden bizonnyal ugyanis egy komplett szettet rendeltem amihez ugyebár a tetõ is hozzá jár így közvetlenül kapja a fényt nincs semmi üvegtetõ A növényeknek a tápadalék sem Tetra sem Sera hanem vmi ahogy te fogalmaztad "mezei" de a hínárjaimnál nincs probléma. Mellesleg egy akváriummal foglalkozó cég szted olyan dolgokat ad ami nem akvarisztika célnak megfelelõ? http://www.akvariumplus.hu/components/com_virtuemart/shop_im..
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget ma megyek halakért és egyúttal utánajárok a dolgoknak miért is van ez. Hátha feltudnak világosítani mit rontottam el

Miért sötétedik be a kép 1/15 mp-s záridő fölött? (Bővebben lent)

Van egy fujifilm finepix s1500-as gépem és vmiért ha ~1/15mp-s zárid? feletti értéket állítok be akkor egyre sötétebb lesz a kép, és kb 1/80mp-s zárid? felett már teljesen fekete képet csinál. Elég kezd? vok és nem tudom miért van ez. Tud vki segíteni?

Legjobb válasz: Értem. Köszönöm a gyors választ sokat segítettél!

A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a gyors választ sokat segítettél!
A kérdező hozzászólása: Ki is próbáltam csak sajnos ez a gép nem még inkább automata és a blende-t hiába állítom a legnagyobbra a rekeszt még így is nagyon sötét. Egyedül a vaku segít de azt meg csak zárt helységben tudom használi. Na mind1 próbálkozok még vele hátha sikerül vhogy mégis csinálni egy normális képet nagyobb zársebességgel. Több mint valószínû, hogy bennem van a hiba és nem a gépben... :D
Segíthet egy fénymérõ. Fizikailag lehetetlen gyors záridõvel rossz fényviszonyok mellett nem sötét képet csinálni.
A rekeszt kisebbre vagy az ISO-t állítsd nagyobb értékre. Rossz fényviszonynál 800-1600 ISO kell. Ezért olyan drágák azok az objektívek, amiknek nagy a fényáteresztõ képessége, vagyis a rekesz kb. 1.X. Ezeken a kis gépeken 3 körül van a min. rekesz.
Nappal fényképezel kültéren? Mert akkor 1/80-nál nem lesz az sötét. Valamit rosszul állítasz be. Éjjel van szükség 1600 ISO-ra. Nappal nem nehéz "mozgást" fényképezni, van elég fény hozzá. De mindenesetre 1/80 az még nagyon alap dolog. 1/300-nál kezdenek csak jönni a problémák.
A kérdező hozzászólása: Igen mostanra sikerült valamelyest kitapasztalni az egészet. Amúgy lakásban próbálkoztam elõször de miután lakásban nincs elegendõ fény így kimentem az erkélyre és ott már sikerült szép képeket lõni amik nem sötétedtek így 1/2000mp-s záridõt is ki tudtam próbálni. Az utcán haladó kocsikat fotózgattam és miután sikerült jó beállítani nem voltak elmosódottak. De kipróbáltam lakáson belül nagyon kevés fénynél 8"-as záridõt és egy elemlámpát mozgattam elõtte össze vissza majd különbözõ alakzatokba és elég szép képek sikeredtek. Köszönöm a segítséget mindenkinek!

Miért sötétedik el a képernyő?

amikor egy videófájlra jobb egérgombbal kattintok, akkor egy mp-re fekete képerny? lesz

Legjobb válasz: http://www.origo.hu/techbazis/szamitogep/20091201-a-kek-hala..

A kérdező hozzászólása: nem hinném , hogy nekem ez lenne a problémám


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!