Találatok a következő kifejezésre: Miért sír a (428 db)

Honnan fogom tudni, hogy miért sír a babám?

Pl. minden alkalommal ellenorizzem a pelenkajat, vagy probaljam etetni.

Legjobb válasz: Lehet, hogy buta válasz, de többnyire nem fogod tudni, miért sír. A kisbabáknál viszont az a jó, hogy viszonylag kevés dolog miatt sírnak (éhesek, szomjasok, fáznak, melegük van, kényelmetlen a ruha, egyszerûen csak a közeledben akarnak lenni, stb., rosszabb esetben fáj valamijük) Ilyenkor szerintem mindannyian megpróbáljuk szépen sorban megtalálni, hogy éppen akkor miért sír. Kialakul azért egy sorrend szerintem mindenkinél, hogy mivel próbálkozik. Állítólag vannak nagyon szakképzett kisbabák, akik másként sírnak, ha éhesek és másként, ha mondjuk hiányzol nekik. Hát ... lehet, hogy én voltam nagyon alulképzett anyuka - vagy az én kisbabám másként mûködött - de én ilyesmit nem tapasztaltam.

Lehet, hogy buta válasz, de többnyire nem fogod tudni, miért sír. A kisbabáknál viszont az a jó, hogy viszonylag kevés dolog miatt sírnak (éhesek, szomjasok, fáznak, melegük van, kényelmetlen a ruha, egyszerûen csak a közeledben akarnak lenni, stb., rosszabb esetben fáj valamijük) Ilyenkor szerintem mindannyian megpróbáljuk szépen sorban megtalálni, hogy éppen akkor miért sír. Kialakul azért egy sorrend szerintem mindenkinél, hogy mivel próbálkozik. Állítólag vannak nagyon szakképzett kisbabák, akik másként sírnak, ha éhesek és másként, ha mondjuk hiányzol nekik. Hát ... lehet, hogy én voltam nagyon alulképzett anyuka - vagy az én kisbabám másként mûködött - de én ilyesmit nem tapasztaltam.
Csatlakozom az elõttem szólóhóz!
Szerintem kb.lehet tudni, de csak pár hónap után, mikor már kb.beállt a napi program. Tehát mikor már jön a kajaidõ és nyugizik akkor valószínû azért, mert érzi az idõt. De mikor újszülött akkor én nem tudtam mi baja lehet. A fiam 2hós koráig pl.csak rajtam vagy a babahordozóban volt hajlandó aludni, ha leraktuk tuti sírt. Aztán egyszercsak elvágták ezt és az ágyában dendizik. De nálunk a két gyerek egyáltalán nem volt sírós/ordítós. Inkább csak nyugiztek(nem tudom jobb szóval jellemezni). Ki kell tapasztalni, de ne várd, hogy egybõl mindent kitalálsz hogyan kell csinálni, mert a sok könyv amit a védõnõ ad nem ír le mindent. Türelemjáték :)
Az elején úgy mûködsz majd mint egy rejtvényfejtõ-kisiparos :) Amikor már kicsit nagyobb a baba, akkor tényleg érezni fogod, hogy most miért is sír. Másként sír majd ha éhes és másként ha álmos, vagy épp fáj valamije. De ez nem 2-3 hetes korában lesz. Meg ugye anya és baba válogatja. Pl. anyukának mennyire jó a hallása. Érzékenyebb fülû anyukák az egészen apró eltéréseket is meghallják. Azon kívül a baba is egyéniség. Van aki könnyebben kommunikál a sírással van aki nehezebben. Pl. az autista babák teljesen egyformán sírnak, mindegy miért.
Én nagyon sokáig nem tudtam megkülönbözetni a baba sírásait, persze ha fél órával korábban cseréltem ki a pelust, akkor gyanakodtam rá, hogy nem az a baj, meg ezt azért ki lehet tapasztalni. Most három hónapos a fiam, mostmár az evésben és az alvában jól beállt nála egy ritmus, így általában kizárásos alapon jövök rá, hogy miért sírhat. De van olyan is, amikor egy baba CSAKból sír, mert mondjuk sok új élmény érte egy nap, vagy feszült, és õ még csak így tudja levezetni. Sok kisbaba sír néha elalvás elõtt, hogy a megmaradt energiáit így vezesse le, ilyen is van.

Csak én vagyok úgy, hogy nem tudom miért sír a babám?

Tisztába van rakva, evett, ivott,hasa nem fáj, és mégis sír. Hiába dédelgeti az ember, sír. Az én lányom ilyen, sokszor elképzelésem sincs a sírás okáról, és ez eléggé kiborít.

Legjobb válasz: Nem vagy egyedül. Az én kisfiam 11 hónapos, de még a mai napig nem tudom mindig eldönteni, hogy miért sír. Olyan 6-7 hónapos koráig pedig lövésem sem volt. Mindenki azt mondta, hogy hamar megtanulja az ember megkülönböztetni a sírásokat. Hát az én gyerekem mindig tök egyformán sírt. Torkaszakadtából :-)

Nem vagy egyedül. Az én kisfiam 11 hónapos, de még a mai napig nem tudom mindig eldönteni, hogy miért sír. Olyan 6-7 hónapos koráig pedig lövésem sem volt. Mindenki azt mondta, hogy hamar megtanulja az ember megkülönböztetni a sírásokat. Hát az én gyerekem mindig tök egyformán sírt. Torkaszakadtából :-)
hát én mostanában kezdem kapisgálni a különbözõ sírásokat... mármint megkülönböztetni. 3 hónapos. Amire rájöttem, hogy ha leteszem és negyed óra alatt nem alszikbe, akkor még éhes maradt. Ismerem már a fáradtvagyok sírását, meg a fájvalamim sírását is:) Ranschburg Jenõ bácsi szerint 8 típusú sírás val, van is rróla egy mp3 file-om, mármint amiben elmondja hogy melyik sírástípus mit jelent. Ha gondolod elküldöm emailen.
Nekem is küldd el légyszi!!!! Köszi! Én sem igazán tudom sokszor eldönteni, hogy mi a sírás oka....
A kérdező hozzászólása: Igen, az nagyon jó lenne ha elküldenéd, megköszönöm!!
ÁÁ dehogy én sem tudom miért sír. Szerencsére keveset sír de akkor sem tudom miért csak mindent végig próbálgatok ami szóba jöhet aztán majd lesz valami. :) 9hós

MINDIG lehet tudni, miért sír a kisbaba?

Nekünk a mostani az első babánk, és eddig mindenki azt mondta, hogy ha sír annak oka van, és ki kell deríteni, hogy mi az. De Ti még sosem jártatok úgy, hogy tényleg szinte fogalmatok sincs, miért sírhat...? Mindig tudjátok, mi az oka, és mindig sikerül megnyugtatni?

Legjobb válasz: Hát nekem három gyerekem van. Csomószor volt, hogy fingom nem volt miért sír. Ha ez megnyugtat. :)

Hát nekem három gyerekem van. Csomószor volt, hogy fingom nem volt miért sír. Ha ez megnyugtat. :)
á :) sokszor lövésem sincs, csak találgatok.. Aztán vagy bejön, vagy nem :D
Attól függ, milyen sírás. Ha telitorokból üvöltés, az biztos h valamilyen fájdalom, szerencsére ritkán fordul elõ, de azt nehéz összetéveszteni bármi mással. A nyifi-nyafi nyügi az nem igazi sírás, és ha tiszta a pelus, nem anyahiány, nem fáradtság, nem éhség, hanem ilyen értelmetlen huza-vona, akkor a frontra fogom...
de jó, h. nem csak mi vagyunk így... ;) egy hós baba szülei
Egy gyerekünk van, 9 hós. Szerintem is oka van, de sajnos mi sem tudjuk sokszor, mi baja. Rájöttünk, hogy alapon egy érzékeny baba, sokat van kézben, nagyon bújós:) Mindig megpróbálom megnyugtatni, ha másképp nem, sétálgatok vele a kezemben, mindent kipróbálok, míg meg nem nyugszik.
3-4 órát sírt délelõttönként ha a fejünk tetejére álltunk, akkor is. Fogalmunk nem volt mi a baja. Elmúlt. Egészséges, kiegyensúlyozott 2 és fél éves.
Sokszor például az idõjárás miatt is lehetnek nyûgösek. Ha nagyon szeles az idõ, vagy valami front van az teljesen kikészítheti õket. Szerintem aki azt mondja, hogy mindig kitalálja, hogy miért sír, az hazudik. Off.: Egyszer pl. a középsõ lányom volt vagy 2-3 hónapos. Csak szopizott. Nem volt otthon még egy nyamvadt cumi sem, vagy cumisüveg vagy valami. Mert a szopi miatt nem akartam. Nagyon hideg volt és combig érõ hó. Egész délelõtt bömbölt. Teljesen kész voltam. Már mindent csináltam amit ki tudtam találni. De õ csak bõgött. Szóltam a férjemnek, hogy azonnal menjen vegyen egy cumit és hozza haza. Persze mire hazaért már abbahagyta a sírást és soha nem is kellett neki a cumi.
Nekem a védõnõ azt mondta annó, hogy a kisbabák nagyon frontérzékenyek, nagyon fejletlen még az idegrendszerük, ezért elõfordul olyan, hogy vígasztalhatatlanul sírnak minden látszólagos ok nélkül.
Az én fiam 11 hónapos lesz, egyáltalán nem sírós, így most már, ha mégis sír, annak nagy eséllyel tudom az okát. DE, amíg kisebb volt bizony jó párszor elõfordult, hogy lövésem sem volt miért sír.
Nekem csak 1 van, de én sem tudtam mindig, hogy miért sír. Ha egészen õszinte akarok lennki, akkor legtöbbször nem tudtam. Nagyon sírós volt, ha minden okot kizártam (fáradság, éhség, stb), akkor is sírt :-(
A kérdező hozzászólása: Meg :) mert néha tényleg nem tudok már tippelni sem.. olyan nem lehet, hogy egyszerûen nyûgös, és semmi sem jó neki? :) mert amikor tiszta a pelus, evett, aludt, foglalkoztam vele, megszeretgettem, beszélgettem hozzá, nincs melege, nem fázik, nem szomjas, de még mindig kicsit nyöszörög, akkor nem tudok mire gondolni..
hajaaaj, elõfordult sokszor. Ilyenkor tényleg minden lehetõséget végig kell járni. Én még le is öltöztetem ilyenkor, hátha valami zavarja a ruháján, hajszál vagy akármi...de legtöbbször mindig oda lyukadtunk ki, hogy fáradt volt, csak nem tudott elaludni. Ekkor jött a babakocsi tologatás a lakásban :D Két kör és el is aludt, csak épp másképp nemtudott elaludni. Azóta is ez megy (sajnos)


Miért nem tudom még mindig, hogy mikor miért sír a babám?

Már 11 hetes a babám, de még mindig sokszor nem tudom, hogy mi a baja.Nagyon sírós, és nem tudom, hogy miért...Amikor eljön az evés ideje, akkor gondolom, hogy éhes és azért sír, de amúgy sosem tudom eldönteni.Ez hogyan lehetséges?Más is van így?

Legjobb válasz: rá fogsz jönni,adj még egy kis idõt magatoknak.nekem 5 és fél hónapos a kisfiam és van,amikor még most sem tudom,miért sír.

rá fogsz jönni, adj még egy kis idõt magatoknak.nekem 5 és fél hónapos a kisfiam és van, amikor még most sem tudom, miért sír.
Nem lehet mindig tudni, hogy mi a baj. Néha nincs is baj, csak közelségedre vágyik. VAgy kicsit fáj a hasa, vagy mocorog a foga, vagy simán nyügi ettõl a szar idõtõl... Ne görcsölj ezen. Ha megteszel érte mindent, nem éhes, van tiszta pelus, melegben van és nem fázik, akkor többet nem tehetsz, csak beszélj hozzá és ringasd.
Az én kisfian is nagyon sírós volt, sokat volt kézben, de hiába, ott is sírt, nem tudtam megnyugtatni. Elõszõr mindig a szoptatással próbálkoztam, aztán a peluscsere stb. 4 hónapig én sem tudtam miért sír. Csak ezután alakult ki nálunk, hogy rájöjjek mi a baj. Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Szerencsére ha felveszem mindig abbahagyja a sírást, még akkor is, ha mondjuk éhes.De nem babusgathatom egész nap, csak hogy ne sírjon.Én is azzal nyugtatom magamat, hogy mindent megtettem ami tõlem telik, megetettem, tisztába raktam, többet nem segíthetek rajta...De aztán jön a lelkiismeret furdalás, hogy biztos keveset foglalkozok vele...ami valahol igaz is, de rengeteg teendõm van itthon is.Sírhat azért is, mert egyszerûen unatkozik?
Hát igen:) keres Téged, unja a banánt egyedül:) amúgy van napirendetek? Ha nem igazán, próbáld a folyamatok sorrendjét ugyanugy tartani és kb tartani az evési és alvási idõszakokat, mert akkor lassan Õ is fogja tudni, mi után mi következik, a rendszer a babákat és az anyukákat is megnyugtatja:) sok szeretet és simogatás:)
A kérdező hozzászólása: Nem igazán van napirendünk, hiába próbálom betartani.Egyedül a fürdetés, ami mindig este 8-kor van, de tegnap is reggel 7-kor kelt, ma meg fél 9-kor.A szopizás is sokszor másfél óráig tart...Sajnos így lehetetlenség:(
8.5 hós a fiam, de még mindig van, hogy nem tudom miért sír :(((. Meg lehet érte kövezni, de ez van. Bizony sírhat unalmában is, vagy azért is, mert anya kell neki. Próbálj minél többet lenni vele és babusgatni. Annak idején 1 szabad órám nem volt a fiam mellett. Aztán amikor már érdekelte a nagy világ, egyre többet játszott egyedül. Ma már van, hogy 1.5-2 óráig felém sem néz!
vegyél egy hordozókendõt, tekerd bele, õ nyugodtan elnézelõdik, vagy alszik, te meg teszed a dolgod. közben tudod, mit csinál a babád, hiszen rajtad lóg, nem kell folyton befutnod a szobájába, rengeteg inger éri õt, fejleszti az egyensúlyérzékét és Anya is vele van:)

Miért sír a picim minden evés után? Olyan, mintha görcsei lennének, nagyon nehezen tud elaludni. Vagy ha elalszik, 1 óra múlva fent van, és akkor megy a sírás.

Már tök kikészülök t?le, hogy nem tudom mi a baja. Tápszeres, 2 hetes. Nem akarom állandóan felkapkodni, nehogy megszokja. Vagy ebben a korban még nem gond, ha sokat van dajkálva? Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Szia!Ebben a korban még nem sírnak ok nélkül a babák!Sõt,kizárólag azért sírnak,mert "baj" van,értsd ez alatt a hasfájás,büfi stb. Próbáld meg kicsit tovább az öledben tartani,lehet hogy büfi van a pocakjában.Emiatt fájdalma lehet,talán ezért sír.Nem húzgálja a lábacskáit?Ha igen,többnyire a hasfájás a sírás kiváltója.Megmasszírozhatod kicsit,melegítsd a pociját. Csak ne idegeskedj,tudom nehéz de mégis maradj nyugodt,amennyire csak tudsz!Üdv

Szia!Ebben a korban még nem sírnak ok nélkül a babák!Sõt, kizárólag azért sírnak, mert "baj" van, értsd ez alatt a hasfájás, büfi stb. Próbáld meg kicsit tovább az öledben tartani, lehet hogy büfi van a pocakjában.Emiatt fájdalma lehet, talán ezért sír.Nem húzgálja a lábacskáit?Ha igen, többnyire a hasfájás a sírás kiváltója.Megmasszírozhatod kicsit, melegítsd a pociját. Csak ne idegeskedj, tudom nehéz de mégis maradj nyugodt, amennyire csak tudsz!Üdv
Hasfájós. Sajnos a tápszeres babáknál gyakran elõfordul. Hozzá kell szoknia a pocakjának a tápszerhez. Kérdezd meg a gyerekorvost, vagy a védõnõt, hogy ilyen kicsi babának mit lehet adni hasfájás ellen. Mi a Grippe Watert isszuk, de azt csak 4 hetes kortól lehet adni, viszont az tudom ajánlani, mert nagyon jól elmulasztja a pindurkák hasfájását. Arra figyelj még, hogy a tápszer elég meleg legyen, mert a hideg tápszer is okozhat hasfájást. Üdv.: 3 hós baba anyukája
Szia! Szerintem is hasfájós, nekünk is 2 hetesen kezdõdött. Mindenképpen vedd fel szerintem olyankor, ne hagyd sírni, szegényke szenved. A mi babónknak csak a Gripe Water vált be, minden evés elõtt adtunk neki 1 kanállal. Én is mindig felvettem, most 14 hetes és nem szeret ölben lenni.
Szerintem is a poci. Kislányom anyatejes, de néha Õ is ugyanilyen tüneteket produkál. Ezt ki kell böjtölni sajna, jobbat nem tudok javasolni. Vagy, próbáld ki az Espumisan cseppet minden evés elõtt, Nekünk anno segített.
16:20-as vagyok.Tényleg a Gripe Water csak 1 hós kortól adható. Próbált ki az Infacol-t, vagy az Espumisan emulzió-t. Ezen az oldalon jó dolgok vannak: http://babacsoda.hu/content/view/33/60/
16.24-es vagyok. Most, hogy gondolkodtam kicsit, tényleg azt gondolom, hogy poci lesz a dologban. Kislányom 4 hónapos koráig csak anyatejen élt, de hasonló tüneteket csak 2.5 hónapos koráig produkált. Aztán nem volt több kínlódás. A héten kezdtem el tápit adni Neki, mert nem elég már a tejci, és azóta megint kínlódik néha a hasával. Úgyhogy 99%, hogy fáj a babód hasa.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor jól sejtettem. A lábacskáit valóban húzkodja, a kezével meg dühösen csapkod, és vigasztalhatatlanul sír, már-már ordít. Na, ebben a sikongatós-ordítós fázisban szoktam pánikba esni, ilyenkor anyósom kiveszi a kezembõl, mert a gyerekkel együtt bõgök én is. De ez van, majd csak túl leszünk rajt. Az Infakolt használjuk naponta 2-3 alkalommal, de lehet hogy minden evés elõtt kellene. De ha nem válik be, mindenképpen megpróbáljuk az Espumisant is. Köszi mindenkinek!
Minden eves elott adjal neki.Mi espumisant hasznaltunk, egesz 6 honapos koraig, es semmi baj nem volt utana a pocival, ahgy elkezdtuk szedni.Ne hagyd abba meg akkor sem ha mar nem faj a hasa, mert visszater.En 3, 5 hosan kezdtem el a hozzataplalast, es amikor tapszert kapott mindig adtam elotte neki espumisant.Egy kisebb vagyonba kerult fel even keresztul, de megerte

Naughty Boy - La La La ft. Sam Smith című zenében miért sír a végén a kisfiú? És miért mennek el azok az emberek?

Legjobb válasz: Hát lehet hogy én látom rosszul,de valami olyasmirõl szól a klip hogy a hegyekben él egy gonosz démon, és gondolom a kisfiú az aki eltudja pusztítani vagy mi... szerintem azért sír elõször mert fél...hát aztán azt nem tudom miért mennek el...

Hát lehet hogy én látom rosszul, de valami olyasmirõl szól a klip hogy a hegyekben él egy gonosz démon, és gondolom a kisfiú az aki eltudja pusztítani vagy mi... szerintem azért sír elõször mert fél...hát aztán azt nem tudom miért mennek el...
" Klaudia Kerék 2 hónapja A második útitársra is rábukkanunk. A legenda szerint õ torz és leprás. Régebben egy próféta volt, de El Tio (avagy a Sátán) megátkozta. Bárki aki hallja El Tio-t, az az õ irányítása alatt van. Ezért örül meg annyira az öltönyanyag fejû közlekedési rendõr a kisfiúnak és ezért cipeli el a hegybe, hogy sikítsa ki a problémát örökre mindenki életébõl. · 69 válasz a következõre: Klaudia Kerék (Megjegyzés megjelenítése) Klaudia Kerék Klaudia Kerék 2 hónapja A klip története egy bolíviai legendán alapszik amiben egy siket kisfiú a fõszereplõ. Amikor a srác sikít elrendezõdik egy ember problémája. Állítólag olyan erõvel tud sikítani, mint a tornádó és a földrengés. Mivel otthon csak bántják, elfut onnan és belebotlik az elsõ útitársába, aki már elvesztette a szívét, jókedvét,  életörömét mert nevetségessé tették." From youtube.
A kérdező hozzászólása: Köszi...:)

Vajon miért sír a babám?

8 hetes kislányom nap közben talán kétszer fél órát alszik.Ez kb. két hete van így,azt látom rajta,hogy borzasztóan fáradt,el is alszik,de kb. 20 perc múlva keservesen sír.Már babakocsiba altatom,mert így ha tologatom,akkor esetleg vissza alszik,de így sem tud sokáig aludni.Estére teljesen kifárad, hét körül eszik és utána reggelig alszik.Éjszaka egyáltalán nem sír fel,teljesen nyugodt az álma.Szerintetek mit?l van?Etetésenként 150-180 ml-t eszik.Szerintetek ez sok és ezért fájhat a hasa?

Legjobb válasz: Minden baba sir.Ha nem sirna,az lenne a baj.Igy fejezi ki magàt.Ne vond meg a tejcsit töle,had egyen ha jol esik neki..Ha sokàig sir,vidd ki a friss levegöre,mig megnyugszik,de egy lazito meleg fürdö is jot szokott tenni.

Minden baba sir.Ha nem sirna, az lenne a baj.Igy fejezi ki magàt.Ne vond meg a tejcsit töle, had egyen ha jol esik neki..Ha sokàig sir, vidd ki a friss levegöre, mig megnyugszik, de egy lazito meleg fürdö is jot szokott tenni.
az enyém 1 éves, és még mindig rengeteget sír. örülj, hogy este 7-tõl reggelig alszik, mert az enyém 8 hónapig nem aludt éjjel. 8 hetes korában ott tartottunk, hogy állandóan üvöltött, max. fél órákat aludt, éjjel pedig egyhuzamban max. 1, 5 órát. 40-50 grammokat evett 8 hetesen, most 1 évesen sem szik 150-180 grammokat, hanem kevesebbet!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Tudjátok az elsõ gyermekem nyugodtan aludt ilyenkor még 3-4 órát is akár.Attól féltem, hogy esetleg valami baja van, nem jól csinálok valamit.Esetleg túl etetem.A nagyszülõk meg azzal idegesítenek, hogy elkényeztettem, mert igény szerint adok neki szopit (nagyon nehezen lett a tejci, így volt, hogy fél óránként cicin volt) és állandóan rajtam akar lógni, azért sír ennyire, mert csak engem akar.Tudni kell, hogy nem hagyom sírni, felveszem, foglalkozok vele.Õ ezt nagy mosolyokkal hálálja meg, viszont rövid idõn belül ásítozik, majd sírni kezd.Ilyenkor leteszem, hamar elalszik, de kb. 20 percenként sírni kezd.
szia! Nem lehet hogy azért sír mert nem tud magától elaludni? Én mindig lefeküdtem ebéd után a babámmal egy picit és így õ is pihent 1-2 órát.

Miért sírnak a fiúk?

Vagyis hát elég hülyén fogalmaztam meg fent, de nem tudtam máshogy..:S lényeg az, hogy fél éve van egy barátom. Tegnap úgy volt, hogy a sok veszekedés miatt inkább visszamegy vidékre.. és láttam, hogy sír. (én is, de az más) Tényleg képesek a fiúk sírni, hogyha valami nagyon szomorú történik velük?:O Azért kérdezem, mert még sose láttam sírni fiút (öcsémen kívül). Az összes csak idegbetegeskedett, és a barátom se az a sírós típus..

Legjobb válasz: Ugyan azért sírnak mint a lányok..mert szomorúak, mert félnek. Gondolom attól félt h elveszíthet. A fiúk szégyellik ha sírnak ezért azt gondolom hogy a barátod nagyon szerethet ha elõtted nem szégyellte :)

Ugyan azért sírnak mint a lányok..mert szomorúak, mert félnek. Gondolom attól félt h elveszíthet. A fiúk szégyellik ha sírnak ezért azt gondolom hogy a barátod nagyon szerethet ha elõtted nem szégyellte :)
Ha fontos vagy neki, és veszekedtek, és úgy érzi, hogy elveszíthet, akkor miért ne sírna? Örülj neki valamilyen szinten, mert ez a srác lehet, hogy tényleg szeret... Csak sajnos vannak olyanok is, akik ezt meg tudják játszani, de ha ismered a pasidat, tudni fogod, hogy ez kamu sírás volt, vagy tényleg komolyan gondolta... Meg miért ne lennénk mi pasik képesek a sírásra... Nem a gyengeség jele, sõt, aki képes sírni, az nem fél kimutatni az érzéseit sem! Persze azért nem szabad átesni a ló túloldalára, de vannak alkalmak, súlyos gondok, vagy ha csak elveszítem egy betegemet, aki közel állt hozzám, akkor Én is megkönnyezem a dolgot... Nincs ezzel szerintem semmi baj!
Jah, sorry, ez lemaradt: 22/F :)
Persze, mióta szíktott velem a bnõm, ha eszembe jut mindig pityergek, mert még szeretem, és hiányzik...
Szerintem a fiúk nagy része sokkal érzékenyebb mint egy lány, csak ugye ezt nem mutatja ki, mivel sokan azt hiszik, hogy a könnyek gyengeséget jelent, de szerintem egyáltalán nem így van. Én nem szeretem elfolytani az érzelmeimet. Amikor szakítottam a barátnõmmel én is sírtam, de tudtam, hogy így lesz a legjobb... És nem ez volt az elsõ sírásom...
"Elsõnek meg.. Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor nem kell írni semmit....-_-" Bocsánat, hirtelen ledöbbentett az ostobaságod. (Ha még mindig nem világos: miért ne lennének képesek a fiúk sírni? Õk nem emberek, vagy mi?)
Jézusom... -, -
Szia:) Hajjaj, képesek..... 3 éve vagyok együtt Gyuszkómmal és egyszer majdnem szakítottunk. Emlékszem, hogy péntek este mondta ki, hogy legyen vége, de szombaton reggel már fel is hívott. Kérdezte, hogy tudtam-e aludni. Mondtam neki, hogy nem. Erre õ elmondta, hogy amikor kimondta és mindketten hazaindultunk, megbánta és már sírva ért haza. Berontott a szobájába és sírt, mint egy kisgyerek. Lenyugodott, elment zuhanyozni, lefeküdt és megint elsírta magát... Mondtam neki, hogy én is így voltam. Megbeszéltük a dolgokat és azóta még szorosabb a kapcsolatunk:) )))))
õk is emberek... most mert kicsit más szerepet szánt nekik az élet... ez szerintem természetes dolog. még ha ritkán történik is ilyen, de akkor is.
Igaz hogy nagynenonek mutetkozunk, mert a fiu kell hogy dominaljon, es ez igy volt megalkotva. sokan azt mondjak hogy ha egy fiu sir akkor az gyenge, de e z nem igy van hanem az a gyenge aki fel kimutatni az erzelmeit. Sokszor enm tudjuk szavakba onteni amit erzunk es ilyenkor engedjuk hogyaz erzeseink a szomoru erzesein a felszinre torjenek, es ez a siras. En peldaul egyszer azert sirtam mert elvaltunk a baratnommel es nem tudtam elkepzelni hogy egy honapig nem talalkozunk. Felultem a buszra es sirtam.
Hogyne tudnánk sírni :( Nekem sokszor 1 szép film is elég
en is sokszor sirok fiu letemre nincs ennek semmi koze a nemekhez, ha valki rohadt szomoru akkor lehet h neha sir....nincs ebben semmiekhez i furcsa es eggyetertek a fent "az az eros aki nem fel kimutatni az erzeseit..:"
Én a Terminator 4-en is tudtam sírni :(
Azt hiszed hogy a férfiak érzéketlen robotok? Hát nem azok, ugyan úgy éreznek mint a nõk és sírnak is, csak nem olyan sûrûn / személytõl is függ.
ex is csak egy tarsadalmi dolog h a ferfiak nEM sirnak!
hmmm
Talán azért sír mert egy érzõ lény? Attól hogy van valami a lába között még ugyanúgy érezhet lelki fájdalmat.
12:33 Ez így van! Halgass rájuk!
A kérdező hozzászólása: Köszi utolsó (2:D) válaszoló. Igazából a btomat csak példának mondtam. És én azért nem tudtam elképzelni, hogy ti is sírtok, mert kívülrõl ilyen nagymenõnek mutatjátok magatokat, akiket semmi se hat meg. (tisztelet a kivételnek, ez csak egy külsõ megállapítás:P) Elsõnek meg.. Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor nem kell írni semmit....-_-
A kérdező hozzászólása: másik utolsónak is köszi a norm. választ..:D
A kérdező hozzászólása: Jah, sajnálom..:( de legalább vannak ilyen srácok is..:)
Hát persze hogy képesek sírni! pl: Van egy fiú aki össze akart velem jönni, nemet mondtam neki és sírt! (jajj nagyon sajnáltam, de sajnálatból nem tudtam vele járni!)(szerintem ezt megértitek) nah de az a lényeg hogy a pasik is tudnak sírni ha valakit/valamit nem kapnak meg amit szeretnének, vagy elveszítik egy szerettüket....stb. 15/L
A kérdező hozzászólása: elsõ: kössz.. am meg azért, amit írtam. Hogy kívülrõl megjátszátok a kõkemény férfit, aki nem is érez..:S
Nekem a kérdésedbõl úgy tûnik, hogy te robotoknak nézed a pasikat, pedig nem azok, ugyanolyan érzéseink vannak mint a lányoknak, néha még érzékenyebbek is vagyunk. Ezen nem kell meglepõdni. Az egy dolog, hogy sokan szégyelni valónak tartják a sírást és ezért visszafojtják, vagy eltitkolják, de amikor szomorúak vagyunk, vagy elveszítünk valaki kedvest, szerintem normális, hogy sírunk.
Hat te azt hiszed, hogy mi robotok vagyunk. Az érzéseink ugyanolyanok, sõt néha érzékenyebbek vagyunk mint a lányok. Ezen nem kell meglepõdni. Ha elveszítünk valaki kedvest, vagy szomorúak vagyunk, természetes, h sírunk....
A kérdező hozzászólása: Jó, most nem kell leordítani. Nekem ez meglepõ (volt).
képzeld én olyan lány miatt sírtam nem egyszer akivel mégcsak nem is jártam... és ez valóban így van hogy úgy gondoljuk hogy ez a gyengeség jele, ezért vannak olyan fiúk, akik mások elõtt megpróbálják visszafolytani érzéseiket, de amikor egyedül vannak akkor ugyanúgy sírnak mint bárki más.

Miért sírt a babám? Kisfiam 4 hós és nagyon nyugodt baba volt tegnap d. Utánig utánna csak sírt meg sírt.

Elképzelhetö az hogy jön a foga? Vagy fájt a hasa? Azért gondolom elösször is hogy a foga mert eléggé fehér a kis innye. A hasát meg azért mert tegnap d.elött babot ettem ja és szopizik. Mijen az mikor a foga jönn?? Az este adtam neki egy nurofen kúpot és utánna egy fél óra mulva el is aludt és reggelig. Most jelenleg semmi baja. Vagy megint este fog ez jönni?,

Legjobb válasz: Ahogy írtad, lehet a pocija, lehet fogacska, de frontok jönnek-mennek és telihold van!! Sajnos sok minden befolyásolja a baba hangulatát:(

Ahogy írtad, lehet a pocija, lehet fogacska, de frontok jönnek-mennek és telihold van!! Sajnos sok minden befolyásolja a baba hangulatát:(
Én már megfigyeltem jön a szeles idõ kicsikémmel nem lehet birni annyira nyügös.
A kérdező hozzászólása: Nekem azért szokatlan mert eddig még sírni nem hallotam!! Ezt komolyan mondom.

Miért sír a babám, amikor elindulunk sétálni? Mikor felöltöztetem elkezd sírni és 10 percig sír. Utána elalszik, de ha felébred újrakezdi.

Legjobb válasz: Melege van, fázik? Nem tudom mennyi idos, milyen kocsitok van, de hallottam babákról, akik félnek a kocsiban, ha nem látják a szulot, ha mondjuk elore néz az ulés, nem feléd. Ez csak egy otlet arra, ha csak a kocsiban sír.

Melege van, fázik? Nem tudom mennyi idos, milyen kocsitok van, de hallottam babákról, akik félnek a kocsiban, ha nem látják a szulot, ha mondjuk elore néz az ulés, nem feléd. Ez csak egy otlet arra, ha csak a kocsiban sír.
Nekem is sír, amíg elindulunk aztán alvás.Nekem itt mondták, hogy majd megszokja, amikor elkezd majd nézelõdni, minden érdekli, és leköti.Remélem hamar eljön az az idõszak már nagyon várom:-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!