Találatok a következő kifejezésre: Miért sír lehet a (36 db)

8 hetes a kisbabám. Szopi után kb 5 percet van el nyugiban. Azon kívül csak sír. Miért? Mi lehet a baj?

3. gyermekünk. De totál tanácstalan vagyok. Kicsit félek, nehogy valami baj legyen az oka. Szépen fejlődik. Nő a súlya. Éjjel egyszer kel, azon kívül alszik. Mi lehet az oka a nappali nyugtalanságnak? Ha hasfájás lenne, akkor éjjel sem lenne nyugodt, nem? Másnak volt így? Ugye nincs nagy baj?

Legjobb válasz: Éjjel csak egyszer kel? Nem kevés az? Ha nem írtad volna, hogy szépen fejlõdik, arra gondolnék, éhes. Büfi után nem szokott még "kérni"? Esetleg hangzavar van nappal? Hõvel, széklettel rendben minden?

Éjjel csak egyszer kel? Nem kevés az? Ha nem írtad volna, hogy szépen fejlõdik, arra gondolnék, éhes. Büfi után nem szokott még "kérni"? Esetleg hangzavar van nappal? Hõvel, széklettel rendben minden?
A kérdező hozzászólása: Igen igen, tudom. Van kendõm és Mei-tai-om is. Utóbbit csak 3 hónapos kor után használtam.
Mei tai-ba nem rakhat 8 hetes babát, csak a kendõ a megoldás hordozás szempontjából!
Szerintem elõször próbáld ki a gyakori borogatást, h ne legyen olyan melege. Emellé egy jó kis mei taiban kösd fel magadra. Ha így sem nyugszik meg, akkor viszont orvos, mert lehetnek neurológiai/pszichológiai/fejlõdéslélektani gondok is.
A hangzavar nem fogja érdekelni a babát, ugyanis már pocakban is hallotta. :-) Nálunk ugyanígy van a korkülönbség, a legnagyobb még nem volt 4 éves, a középsõ meg kettõ, amikor a kicsi született. Szerintem egyszerû testközelséghiány, kösd magadra kendõben és nem lesz tovább semmi gondotok. Ha netán tényleg fájna a pocija, a kendõ arra is megoldás lesz. Gondolom, harmadik babóként, két tesó mellett ha meggebedsz, se jut rá non-stop figyelem, ezt zokon szokták venni a kisbabák. Erre jó a kendõ. A kezed szabad marad, bármit csinálhatsz, a pici meg remekül érzi magát.
nekem is volt hasonló... elõször 5 hetesen volt egy bõ hét, míg kiderült, hogy a hasfájás, mi homeos kúpot kaptunk rá, és csak nappal jött ki, én se értettem, h éjjel meg se nyikkan egyszer pedig a szájpenésze kapcsán volt hasonló
Ha 3-4 napja áll fenn ez a helyzet, akkor a meleg... Azóta az én egyébként Buddha-stílusú öthónaposom is megzavarodott...
A kérdező hozzászólása: Mennyi idõsen jött ki rajta? És mitõl volt? Mit kaptatok rá?
Az én lányom azért csinálta, mert mint kiderült jött ki rajta az ekcéma, és szegény állandóan viszketett, csak nem tudta megvakarni :(....
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem kevés, hogy egyszer kel éjjel. De csak szerintem. A nagyok is így voltak 2 hónapos korukra. Csak egyszer keltek fel éjjel enni. Böfi után néha adok neki még enni. Hangzavar tényleg van nappal. Mégpedig nem kevés. Mert a két "nagy" is otthon vannak - nem túl nagyok, így aztán csinálnak zajt rendesen (4 és 2 évesek). Lehet, hogy most már melege is van. És széklete sincs minden nap. Kb 2-3 naponta. De ezen meg azért nem aggódtam, mert a második gyermekünknek sem volt minden nap. Ha jól emlékszem 5-7 naponta volt neki. De ebbõl nem volt gond. Tanácstalan vagyok... De köszi a szempontokat, mert azt hiszem, valahogy pl nyugodtabb körülményeket kellene neki teremtenem. Azt még nem tudom, hogyan, de kellene. Bár, most az is aggaszt kicsit, hogy tegnap aludt 10-tõl 1-ig 3 órát nappal, aztán este 6-ig nem tudott elaludni... Az nagyon hosszú idõ egy ilyen kicsi babának.
A kérdező hozzászólása: Ja, igen! A 7-es válasza biztató. Ezek szerint más is megcsinálta már ilyen korkülönbséggel. Nekem igazából most az a nehézség, hogy nem nagyon van segítségem. Férjem hétvégén volt csak itthon az utóbbi idõben, nagyszülõk pedig több órás autóútra laknak tõlünk... Most egy kis ideig több segítségem volt, és a Pici is nyugodtabb lett. Lehet, hogy az pihentségi szintem egyenes arányban van az õ nyugodtsági szintjével. A kendõt nagyon szereti - bár az utóbbi héten nem használtam a nagy meleg miatt, meg azért sem, mert a gerincem is elkezdett kicsit fájni.

Mi lehet a baj? Miért sír mostanában a barátnőm ilyen gyakran és vigasztalhatatlanul?

Újabban nagyon sokat sír, sokszor vigasztalhatatlanul, nagyon nehéz ?t megvigasztalnom pedig igyekszem. Nem mondja el hogy mi a baj, azt mondja hogy nem tudom. Olyankor hozzám bújik, átölel és mondja hogy jó hogy én vagyok neki.

Legjobb válasz: pontos választ nem tudok adni.. de velem is ez a helyzet ,mostanába nincs életkedvem ,sehová nem járok ,nincs kedvem semmihez ..és hiába probáálnak vigasztalni vigasztalhatatlan vagyok ,és nem tudom a pontos okát ... ;( de nagyon rossz ..nem kivánom senkinek !!!

pontos választ nem tudok adni.. de velem is ez a helyzet , mostanába nincs életkedvem , sehová nem járok , nincs kedvem semmihez ..és hiába probáálnak vigasztalni vigasztalhatatlan vagyok , és nem tudom a pontos okát ... ;( de nagyon rossz ..nem kivánom senkinek !!!
Idõvel úgyis megtudod, legyél türelmes.
Jaj hát ennek számtalan oka lehet... Neked csak annyit kell tenned, hogy ott vagy neki, átöleled, vigasztalod, és mindent megadsz neki. Nekem is erre lenne most szükségem, pont úgy vagyok mint a barátnõd és nekem is ez kellene hogy jobban legyek... Ha nem akarja elmondani, ne erõltesd, egyszer csak elmondja. Csak legyél ott neki, tényleg ez a fontos.
Lehet depressziós? Próbálj meg vele leülni és megbeszélni éppen mikor nem sír(ne erõltesd), mert komolyabb baja is lehet ha depis.
Ha így sír akkor biztos van valami gáz. És milyen dolog az h vigasztalod de azt sem tudod h miért?! Tessék megkérdezni tõle, ilyen nincs h titkolja elõtted, és mégis tõled várja a vigaszt. Lehet h a kapcsolatotokban nem biztos. Nekem volt már ilyen, sírtam vigasztaltattam magam, azt sem tudtam mit tegyek, jó volt h ott volt, de nem mondtam el h hogyan is érzek, egyszer a barátomnak betelt a pohár.. el kellett mondanom, és akkor vége lett. Elengedni sem akartam de megtartani sem, bonyolult. Jó nem biztos h a barátnõdnél így van, de azért én rákérdeznék komolyan, mert ez nem normális.
én akkor csináltam ezt mikor elkezdtem bogyót szedni és az elsõ két hónapban nem gyengén hangulatingadozásaim voltak:) Ugyanez volt, de amúgy nálam ezt akkor az váltotta ki, hogy úgy éreztem nem foglalkozik annyit velem a párom amennyit kéne (ami nem volt igaz, de akkor úgy éreztem), és mivel hiper érzékeny voltam, akkor ahelyett hogy elmondtam volna neki, ugyanígy viselkedtem. Persze késõbb minden rendbe jött, fõleg hogy elmondtam neki hogy mi a bajom.
Tényleg sok oka lehet. Otthoni zûrök, munkahelyi problémák, túl nagy a hajtás az egyetemen, lehet, hogy valamelyik jó barátjával van valami baj. Orvosnál járt mostanában? Ott mondtak volna neki valamit? Hogy hogyan vedd rá, hogy mondja el...sehogy. Minél inkább erõlteted, annál nehezebben megy. Csak mondd meg, hogy szerinted az a minimum, hogy elmondja neked , hogy mi bántja. És utána várj. Ha pedig tényleg nem tudja megmondani, akkor kérdezgesd végig: otthon minden OK? Barátaival minden OK? Suli, munkahely, stb. Elõbb-utóbb ki fogja bökni, mi a gond.
Túl stresszes, és sokszor jön ki belõle. Én akkor szoktam ok nélkül sírni, amikor ezer dolgom van, és a nagy kapkodásban elrontok valami hülyeséget, akkor egybõl kijön belõlem minden stressz. De az is lehet hogy tudja hogy miért sír, csak nem akarja megmondani.
Ez a válasz 76%-ban hasznosnak tûnik. A válasz írója 56%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 10-23 22:27 szerintem igaza van, de kérdezz rá.
Nagyon egyszerû oka van... megcsalt és kib*szott nagy lelkiismeret furdalása van, ezért bújik meg mond ilyeneket hogy jaj de jó hogy vagy neki....stb...és sír tovább, valszeg nagyon szeret és megbánta a dolgot... Szerintem nyilvánvaló, de lehet más oka van....
Nem terhes?

MINDIG lehet tudni, miért sír a kisbaba?

Nekünk a mostani az első babánk, és eddig mindenki azt mondta, hogy ha sír annak oka van, és ki kell deríteni, hogy mi az. De Ti még sosem jártatok úgy, hogy tényleg szinte fogalmatok sincs, miért sírhat...? Mindig tudjátok, mi az oka, és mindig sikerül megnyugtatni?

Legjobb válasz: Hát nekem három gyerekem van. Csomószor volt, hogy fingom nem volt miért sír. Ha ez megnyugtat. :)

Hát nekem három gyerekem van. Csomószor volt, hogy fingom nem volt miért sír. Ha ez megnyugtat. :)
á :) sokszor lövésem sincs, csak találgatok.. Aztán vagy bejön, vagy nem :D
Attól függ, milyen sírás. Ha telitorokból üvöltés, az biztos h valamilyen fájdalom, szerencsére ritkán fordul elõ, de azt nehéz összetéveszteni bármi mással. A nyifi-nyafi nyügi az nem igazi sírás, és ha tiszta a pelus, nem anyahiány, nem fáradtság, nem éhség, hanem ilyen értelmetlen huza-vona, akkor a frontra fogom...
de jó, h. nem csak mi vagyunk így... ;) egy hós baba szülei
Egy gyerekünk van, 9 hós. Szerintem is oka van, de sajnos mi sem tudjuk sokszor, mi baja. Rájöttünk, hogy alapon egy érzékeny baba, sokat van kézben, nagyon bújós:) Mindig megpróbálom megnyugtatni, ha másképp nem, sétálgatok vele a kezemben, mindent kipróbálok, míg meg nem nyugszik.
3-4 órát sírt délelõttönként ha a fejünk tetejére álltunk, akkor is. Fogalmunk nem volt mi a baja. Elmúlt. Egészséges, kiegyensúlyozott 2 és fél éves.
Sokszor például az idõjárás miatt is lehetnek nyûgösek. Ha nagyon szeles az idõ, vagy valami front van az teljesen kikészítheti õket. Szerintem aki azt mondja, hogy mindig kitalálja, hogy miért sír, az hazudik. Off.: Egyszer pl. a középsõ lányom volt vagy 2-3 hónapos. Csak szopizott. Nem volt otthon még egy nyamvadt cumi sem, vagy cumisüveg vagy valami. Mert a szopi miatt nem akartam. Nagyon hideg volt és combig érõ hó. Egész délelõtt bömbölt. Teljesen kész voltam. Már mindent csináltam amit ki tudtam találni. De õ csak bõgött. Szóltam a férjemnek, hogy azonnal menjen vegyen egy cumit és hozza haza. Persze mire hazaért már abbahagyta a sírást és soha nem is kellett neki a cumi.
Nekem a védõnõ azt mondta annó, hogy a kisbabák nagyon frontérzékenyek, nagyon fejletlen még az idegrendszerük, ezért elõfordul olyan, hogy vígasztalhatatlanul sírnak minden látszólagos ok nélkül.
Az én fiam 11 hónapos lesz, egyáltalán nem sírós, így most már, ha mégis sír, annak nagy eséllyel tudom az okát. DE, amíg kisebb volt bizony jó párszor elõfordult, hogy lövésem sem volt miért sír.
Nekem csak 1 van, de én sem tudtam mindig, hogy miért sír. Ha egészen õszinte akarok lennki, akkor legtöbbször nem tudtam. Nagyon sírós volt, ha minden okot kizártam (fáradság, éhség, stb), akkor is sírt :-(
A kérdező hozzászólása: Meg :) mert néha tényleg nem tudok már tippelni sem.. olyan nem lehet, hogy egyszerûen nyûgös, és semmi sem jó neki? :) mert amikor tiszta a pelus, evett, aludt, foglalkoztam vele, megszeretgettem, beszélgettem hozzá, nincs melege, nem fázik, nem szomjas, de még mindig kicsit nyöszörög, akkor nem tudok mire gondolni..
hajaaaj, elõfordult sokszor. Ilyenkor tényleg minden lehetõséget végig kell járni. Én még le is öltöztetem ilyenkor, hátha valami zavarja a ruháján, hajszál vagy akármi...de legtöbbször mindig oda lyukadtunk ki, hogy fáradt volt, csak nem tudott elaludni. Ekkor jött a babakocsi tologatás a lakásban :D Két kör és el is aludt, csak épp másképp nemtudott elaludni. Azóta is ez megy (sajnos)

Miért sír? Mi lehet a gond vele, amikor eddig szépen aludt, de ma éjjel sírt keservesen?

Kislányom hat hónapos elmúlt. Még sosem csinált ilyet. Foga kinnt van. Nem evett semmi különöset, amit máskor nem.

Legjobb válasz: Ilyen elõfordulhat néha, és van, hogy sosem derül ki, mi volt a baj.

Ilyen elõfordulhat néha, és van, hogy sosem derül ki, mi volt a baj.

A babám 3 és fél hetes. Ha nem alszik, akkor sír. Olyankor adok neki enni. Nem lehet, hogy mindig éhes, bár azt mondta a védőnő, hogy ilyenkor hirtelen megnő a táplálék igényük. Vajon miért sír mindig?

Egy pár napja nem alszik nap közben. Nézel?dik, aztán meg sír. Aztán adok neki enni és akkor cicin elalszik, ha elalszik. Legtöbbször fenn marad és akkor újra sír. Gondoltam, hogy fáradt már és próbáltam elaltatni, de nem aludt el. Peluscsere és egyéb próbálkozások is megvoltak.

Legjobb válasz: Igen, növekedési ugrás van ilyenkor, jól mondta a védõnõd! (És ezért gratula neki, ritka az ilyen sajnos!) Próbáld meg, hogy gyakrabban szoptatod, ahogyan õ igényli. Néhány nap alatt elvileg nõni fog a tejmennyiséged és ritkulni fognak a szopizások. Semmiféle minimum vagy maximum idõt ne tarts be most (se) - és ez azt fogja jelenteni, hogy most pár napig elég sokat fogsz szoptatni, erre készülj fel! És igyál elég folyadékot (min. 2-3 l) és pihenj, amennyit csak lehet.

Igen, növekedési ugrás van ilyenkor, jól mondta a védõnõd! (És ezért gratula neki, ritka az ilyen sajnos!) Próbáld meg, hogy gyakrabban szoptatod, ahogyan õ igényli. Néhány nap alatt elvileg nõni fog a tejmennyiséged és ritkulni fognak a szopizások. Semmiféle minimum vagy maximum idõt ne tarts be most (se) - és ez azt fogja jelenteni, hogy most pár napig elég sokat fogsz szoptatni, erre készülj fel! És igyál elég folyadékot (min. 2-3 l) és pihenj, amennyit csak lehet.
Ha nem éhes és nem fáradt, akkor szerintem unatkozik. Egy ilyen pici baba is elunja magát, ha nem foglalkoznak vele, pláne hogy õ még ugye nem nagyon tudja lekötni magát. Énekelj neki, vagy ilyesmi!
3, 5 hetes kisbaba nem lehet fent egész nap, fejletlen az idegrendszere. aztán azért nem alszik el mert már túl fáradt, ez nagyon nem jó! persze, hogy sír :( ne akkor altasd mikor már sír, elõtte!!! mondjuk 1 óra ébrenlét után dajkáld meg, ringasd vagy etesd vagy tedd be a babakocsiba és menjetek le sétálni. ha nem tudod elaltatni, fürdesd meg nappal is, aztán etesd meg, úgy el szoktak aludni a babák. és sötétíts be ha ez zavarja, legfontosabb, hogy sokat aludjon!
Hagyd sirni egy kicsit mert õk még igy dolgozzák fel a napi történéseket!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Kitartó leszek és megoldjuk ezt a helyzetet :)
Na ezt a hülyeséget meg ki mondta??? Alvás közben dolgozzák fel a napi eseményeket, ha már.
Ugy értettem igy vezetik le a feszültséget, sirással!

Miert sírok folyamatosan? Lehet ez a fogamzásgátló miatt?

4 hónapja kezdetem szedni a fogamzásgátlómat az elején semmit nem éreztem másnak. 2 hónap utan egyszer csak rám jött egy sirogorcs a semmi miatt. Ültünk a tv elott es csak sírtam es sírtam abba hagytam nagyjából 10 percre es ujra kezdtem. Utána nem volt semmi gondoltam csak egyszeri alkalom volt. Az elmúlt 2 hétben viszont minden apróságon veszekszek vele. Tudom hogy igazabol semmi sem történt de annyira felidegesit hogy legszívesebben felforgatnam az egész szobamat osszetornek mindent es folyamatosan sírok. Ma például azon kezdtem el sírni hogy azt mondta hogy jövõ hétre esõt mondanak. Fog ez változni? Mit tudok csinálni? Nem szeretek igy viselkedni de nem tudom leállítani :( tudom hogy kifog tartani mellettem a barátom nem attól felek de akárhányszor veszekszek vele mindig megbantom ami utána megrosszabbul esik. 19/L

Legjobb válasz: igeeen

igeeen
Tuti a tabi miatt van. Sztem írass másikat
Lehet a tablettától. Gyakori mellékhatás a hangulatingadozás, sõt, elõfordulhat depresszió is. Kérj másik fajta tablettát, ha az sem válik be, akkor érdemes elgondolkodni, hogy biztosan megéri-e szedni.
Szia, megoldódott már a problémád? Látom, hogy ez már egy régebbi kérdés, de nekem most adódtak ilyen problémáim. Eddig nem voltak problémáim a , , menzesz hisztivel, , vagyis.. nem voltam különösen érzékeny azokban az idõkben de az utolsó pár alkalommal engem is ilyen oktalan sírás gyötör. lehet, hogy nekem is a fogamzásgátló, de már régebb óta használom (8-9 hónapja) de csak most jelentkezett ez a dolog. köszi a választ :)

Miért sír álmában? Mi lehet a baj?

A 2 éves fiam sokszor sír és kiabál alvás közben.Van, hogy fel is ébred rá.Sajnos én meg mindig felriadok ... Egyébként kiegyensúlyozott gyerek, az összes foga megvan már és nem is t?nik betegnek. Ez az állapot már hetek óta tart.

Legjobb válasz: Szia, Az en kisfiam is 2 eves. Nalunk 1 hete ez a problema. En arra fogom, hogy most szuletett kistesoja es feltekeny lehet talan almaban sokat gondol ra. Tegnap ejjel is kiabalt hogy anya anyaval alszok! Megsimogattam fogtam a kezet es viszzaaludt. De tenyleg rossz hogy igy felijed. Van ilyenkor egyebkent fejlodesi ugras is. Talan az is lehet.

Szia, Az en kisfiam is 2 eves. Nalunk 1 hete ez a problema. En arra fogom, hogy most szuletett kistesoja es feltekeny lehet talan almaban sokat gondol ra. Tegnap ejjel is kiabalt hogy anya anyaval alszok! Megsimogattam fogtam a kezet es viszzaaludt. De tenyleg rossz hogy igy felijed. Van ilyenkor egyebkent fejlodesi ugras is. Talan az is lehet.
Nálunk akkor volt nyugtalanabb, ha kicsit többet tévézett, vagy bebambultam egy-egy akciódúsabb jelenetnél egy sorozatban. Azóta még jobban vigyázok, hogy mi kerül a szeme elé, amit látunk a tévében (keveset, mesét), azt megbeszéljük. Amúgy valamilyen szinten normális, hiszen éjjel dolgozza fel az agya a történteket. Lehet, hogy be kéne iktatni pár nyugisabb napot(ha ezt esetleg indokoltnak érzed), hátha tényleg túl sok minden történik vele. Ráadásul ugye egyre okosabbak, viszont nem mindig tudják, illetve sokszor nem tudják szavakba önteni, amit szeretnének. Enyém picúr is 2. Voltatok már kétéveskori vizsgálaton a dokinál? Õt is meg lehetne kérdezni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat ! Nekem is eszembe jutott a fejlõdési ugrás- remélem, hamar túljutunk rajta !
Ilyenkor dolgozzák fel az egész napi jövet menetet. Újraálmodják a napjukat, hogy mi történt velük. ÉS vannak ugye rossz pillanatok a napokban, mikor rájuk szólunk, elesnek, sírnak valami miatt, ilyenkor minden visszajön!
Elso vagyok. Igen igaza van az utolsonak az en fiam este lefekveskor is osszegzi a napot. Felsorolja mit latott mit csinalt aznap es utana alszik.:) )

Miért sír minden éjjel 12 és 3 között a 10 napos kislányom? Lehet összefüggésben azzal, hogy 2.54-kor született? Vagy azzal, hogy a szülészeten nem volt teljes sötétség éjszaka, mi leoltjuk a villanyt?

Legjobb válasz: lehet, hogy pont a sötétség miatt...nem tudom, de max próbáljatok neki valami éjjelifényt beszerezni. de õ még pici, lehet hogy "egyedül"érzi magát. nekem a fiam pólyában tudott csak nyugodtan aludni az elején, mert ott megvolt a "bezártság"érzése.

lehet, hogy pont a sötétség miatt...nem tudom, de max próbáljatok neki valami éjjelifényt beszerezni. de õ még pici, lehet hogy "egyedül"érzi magát. nekem a fiam pólyában tudott csak nyugodtan aludni az elején, mert ott megvolt a "bezártság"érzése.
Egyik gyerekem sem jelezte késõbb a szülés idõpontját sehogy.... Ötletek, lehet már túl vagy ezeken: -éhes, de gondolom nem ilyen egyszerû.... -ilyenkor jön rá a hasfájás -fent szeretne lenni, nem idomult még a napszakokhoz, és szeretne sétálgatni pl. Egy kis éjjelifény nekünk bevált szülészettõl függetlenül, a vaksötétet nem nagyon szereti.
Nálunk az újszülöttön hajnal kettõ körül van fürdetés. Elõre szóltak, hogy ha otthon ilyenkor látszólag ok nélkül nyugtalankodik a baba, gondoljunk erre is. De a sötétség, vagy a magány tényleg lehet még ok. Ha magatok mellé veszed, az sem használ? Én sem vagyok híve az együtt alvásnak, de a nemalvásnál az is jobb. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tippeket. Úgy tûnik, ha hajnalban velem alszik, megnyugszik. És majd eljön az az idõ is, amikor már nem velem akar aludni...
Mert lehet úgy érzi, semmi sem lenne a régi...
Kérdezd meg tõle és ne itt kérdezz! LIBA!!!!!
Én azt honnan tudjam? De mi a csudát akarsz egy fiúval aki folyton zokog? (Igaz õ meg mit kezdjen egy lánnyal, aki folyton egy volt kapcsolatról beszél)
Még érez irántad valamit. Hogy lehet helyre hozni? Valamivel több információ kéne, hogy ehhez tudjak szólni.
A kérdező hozzászólása: érdekel mások véleménye, hogy vajon miért bukik ki még mindig ha õ szakított velem?
Lehet, mert elb*szta, tudja.
A kérdező hozzászólása: akkor miért nem akarja megpróbálni újra?
A kérdező hozzászólása: sztem egyáltalán nem baj, ha változik a kapcsolat. neki ez az elsõ komoly kapcsolata, én vagyok neki az elsõ nagy szerelem.

Miért sír fel ennyiszer? 4hós kisfiam már 2 napja éjszaka felsír 4-5 ször de mostmár napközben is csinálja! Mi lehet a baja? A foga miatt lehet?

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy a foga dolgozik? Ennyi idõsen már lehet, hogy jön a foga és az fáj neki ennyire. Az én fiam legalábbis a fogától szokott így felvisítani, ha bekenem az ínyét dentinoxxal (azt hiszem ez a neve) egybõl minden rendben van. Nézzétek meg, hogy nem duzzad-e alul a kis ínye.

Nem lehet, hogy a foga dolgozik? Ennyi idõsen már lehet, hogy jön a foga és az fáj neki ennyire. Az én fiam legalábbis a fogától szokott így felvisítani, ha bekenem az ínyét dentinoxxal (azt hiszem ez a neve) egybõl minden rendben van. Nézzétek meg, hogy nem duzzad-e alul a kis ínye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!