Találatok a következő kifejezésre: Miért sárgul a (215 db)

Miért sárga a hajtövem?

Évek óta Schwarzkopf Palette hajfestéket használok, C9 Ezüstszőke (Intensive Color Creme) - mindig a lenövést kentem be, vagyis a hajtövem, eddig jó volt, most azonban nem fogja be, sárgás a hajam! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szerintem próbálj meg egy másikat,a Garnierek jók most van olyan szõke ami nem lesz sárga,most reklámozzák.Vagy ha nagyon sárga van hamvasitó sampon,van aki csak átmossa vele haját,van aki rajta hagyja kicsit tovább de szerintem ugy meg lilás lesz.

Szerintem próbálj meg egy másikat, a Garnierek jók most van olyan szõke ami nem lesz sárga, most reklámozzák.Vagy ha nagyon sárga van hamvasitó sampon, van aki csak átmossa vele haját, van aki rajta hagyja kicsit tovább de szerintem ugy meg lilás lesz.

Miért sárgák a japánok? Hogy lehet kikezelni oket belole?

Legjobb válasz: Egyreszt nem sargak masreszt meg ha azok is lennenek minek kene kikezelni? Ugy szepek ahogy vannak.

Egyreszt nem sargak masreszt meg ha azok is lennenek minek kene kikezelni? Ugy szepek ahogy vannak.
a bõrünk színe kapcsolatban van az éghajlattal ahol élünk. Ezért feketék a négerek, fehérek az európaiak és sárgák a japánok. Kikezelni? Hallottam olyanról, hogy valamivel fehérítik magukat.No nem úgy mint Michael Jackson:D
facebook rotary club
Én egy sulis rendezvényen ismertem meg odajött érdeklõdni hogy mi hol található:D Azóta jó barátok vagyunk:)
Nem sárgák, ha jobban megnézed, Japánok tipikus szépitõszere az arcfehéritõkrém(gésáknál)ismerkedni nehéz mert KB:800 japán él hazánkban.
Japánban. :D :D na jó, viccet félretéve neten próbálkoznék, de a városodban (vagy közeli városban) biztosan él egy-kettõ.
Persze, hiszen mindent a kínaiak gyártanak. Lehet, hogy rád is oda van írva valahová, hogy made in china.
Amugy szerintem iszonyú aranyosak:) Nekem van japán haverom, eszméletlen milyen aranyos:) Elõzõ voltam
Egy kis Domestossal ki lehet õket kezelni:D
A kérdező hozzászólása: és hol lehet nálunk japánokkal ismerkedni?
A kérdező hozzászólása: Hát remélem hogy nem fehéritik magukat, szerintem így nagyon édesek :) De hogy fugg ez ossze az éghajlattal, mégis hogy lehetnek sárgák?
a sárgák a kínaiak és a vietnámiak drágám, a japánok fehérek:) ))

Miért sárgák a fogaim?

naponta mosom többször 2x-3x is szoktam és mégis tiszta sárga mi az oka ? nem tudom mit csináljak valaki segítsen (csak normális kommenteket szeretnék )

Legjobb válasz: Ha többszöri fogmosás ellenére sárgák a fogaid, akkor ilyen természettõl fogva.Vannak sárgás, szürkés árnyalatú fogak,sõt nagyon kevés embernek hófehérek. Sajnos ezzel mást nem lehet tenni,mint fogorvosi fehérítést végezni.

Ha többszöri fogmosás ellenére sárgák a fogaid, akkor ilyen természettõl fogva.Vannak sárgás, szürkés árnyalatú fogak, sõt nagyon kevés embernek hófehérek. Sajnos ezzel mást nem lehet tenni, mint fogorvosi fehérítést végezni.
Azért sárga, mert a zománc alatt dentin van, a dentinnek pedig sárga a színe. Egyébként a sárgás árnyalatú fog erõsebb és egészségesebb, mint a fehér. :)
*Egyébként a sárgás árnyalatú fog erõsebb és egészségesebb, mint a fehér. :) Ezt esetleg kedves elõzõ alá tudod támasztani? Kíváncsi lennék.
Az egészséges dentin sárgás árnyalatú, az "üt" át az áttetszõ zománcon. Ha a fog fehér, azt jelenti, hogy a dentinben nincs minden rendben. Persze elsõsorban a zománcon múlik a fog ellenállóképessége, de a zománc nem élõ szövet, ellenben a dentin már igen. És itt visszakanyarodhatunk az elejére --> az egészséges dentin sárga színû... :)
Értem köszönöm:)


Miért sárga a nyelvem?

Hali 16/F vagyok és eléggé ilyen barnás sárgás az egész nyelvem majdnem. Sok kólát iszok, lehet attól?=/ És mit tehetek ellene hogy elmúljon? köszi

Legjobb válasz: A nyelv alapszíne piros. Pirosból úgy lesz sárga, hogy zöldet keverünk hozzá. Tehát zöldeket beszélsz. :-)

A nyelv alapszíne piros. Pirosból úgy lesz sárga, hogy zöldet keverünk hozzá. Tehát zöldeket beszélsz. :-)
A kérdező hozzászólása: esetleg vmi ertelmes valasz?

Miért sárga a hörimnek a foga?

Legjobb válasz: Hát az enyémnek sem hófehér.Pedig változatos kaját kap és van fogkoptatója is.Ha nagyon sárga,talán valamelyik ételtõl színezõdött el.

Hát az enyémnek sem hófehér.Pedig változatos kaját kap és van fogkoptatója is.Ha nagyon sárga, talán valamelyik ételtõl színezõdött el.
Kicsit utána kéne olvasni mielõtt állatot vesztek magatokhoz. Akkor egészséges ha sárga a foga ugyanis a zöldségek szinezik be. Ha kifehéredik az betegség jele.
Mindnek sárga...
Hát beismerem, errõl sehol sem olvastam, ezután ezt is nézem majd.Köszönöm az infót.Milyen betegségre utal a fehér fog megmondanád?
Azért mert nem tudja kimosni a fogát!
A kérdező hozzászólása: kössz

Miért sárgul a papír?

Legjobb válasz: Nem mindegyik sárgul. Az olcsóbb, nagy farost tartalmú papírokra jellemzõ. A sárgulást a fában lévõ bomlástermék (lignin) okozza.

Nem mindegyik sárgul. Az olcsóbb, nagy farost tartalmú papírokra jellemzõ. A sárgulást a fában lévõ bomlástermék (lignin) okozza.
Remélhetõleg van olyan szinten a hazai angol oktatás, hogy ezt megértsd http://wiki.answers.com/Q/Why_does_white_paper_turn_yellow_w..

Miért sárgák a fogaim annak ellenére hogy egy nap többször is megmosom?

Naponta 2-3 alkalommal több mint 5 percen keresztül szoktam fogat mosni, de eredménytelenül, mert a fogaim olyan sárgák mintha még nem is láttak volna fogkefét. Jártam már fogorvosnál aki azt mondta,hogy nem mosom jól, de megmutatta,hogy hogyan mossam,azóta sem javult, a fogaim nem egészen jók, kicsit elállnak,de nem olyan vészes viszont a fogorvos is mondta,hogy látja,hogy valószín?leg emiatt nem tudom jól megmosni. Pénzem most nincs fogszabályzóra ezért ha valakinek lenne ötlete,hogy mit használjak ami hatásosan fehéríti a fogakat azt megköszönném, csak olyat amit rendszeresen lehet használni anélkül,hogy károsítja a fogaimat. (Fogmosás után nem szoktam enni ,de 2-3 óra múlva ugyan olyan sárga lesz mint fogmosás el?tt , de fogmosás után sem mondanám,hogy fehérek)

Legjobb válasz: Lehet, hogy azért sárgák a fogaid annak ellenére, hogy rendszeresen mosod, mert olyan italokat iszol, amik elszinezik a fogat(kóla, kávé, tea). A fogorvosod biztos tud fogfehérítõ kezelést ajánlani.

Lehet, hogy azért sárgák a fogaid annak ellenére, hogy rendszeresen mosod, mert olyan italokat iszol, amik elszinezik a fogat(kóla, kávé, tea). A fogorvosod biztos tud fogfehérítõ kezelést ajánlani.

Miert sarga a kiszokitett hajam? Szoke voltam 10 evig majd barna hajam lett, es 3 honap mulva meguntam, visszaszokultem amit ugy tudott a fodrasz elerni hogy leszivatta. De azota nem szep termeszetes szoke vagyok hanem sarga.

Most legutobb 6°%ossal szivatott es nagyon sarga vagyok. Miert?

Legjobb válasz: Logikus,ha egy sötét szinre rákened a szokét,az még nem lesz rögtön szépszinû.Többször kell festeni mielõtt a kivánt eredményt eléred,de természetesen ne egymás után

Logikus, ha egy sötét szinre rákened a szokét, az még nem lesz rögtön szépszinû.Többször kell festeni mielõtt a kivánt eredményt eléred, de természetesen ne egymás után
használj hamvasító sampont
A kérdező hozzászólása: Mar azthiszem harmadjara szivattuk.. Legkozelebb mar eleg a festek? 3vagy 6%ossal?

Miért sárga a szőkére festett hajam?

Hamvas festékeket használok,hamvasító sampont,mensikor sosem festem,mégis a tövénél,és kb.még 15cm-ig kimondottan sárga szín?.Nem áll jól nekem,mert rózsaszínes a b?röm.

Legjobb válasz: Nekem a fodrász se tudta harmadszorra se leszivatni úgy,hogy ne legyen sárga,pedig csak satírt kértem! Ha sötét hajad van,nehéz szép szõkére festeni:( Annyit tudok tanácsolni,hogy vegyél a fodrászboltban nagyon világos hamvasszõkét 12 százalékos hidrogénnel. Ha nem válik be,akkor menj fodrászhoz.

Nekem a fodrász se tudta harmadszorra se leszivatni úgy, hogy ne legyen sárga, pedig csak satírt kértem! Ha sötét hajad van, nehéz szép szõkére festeni:( Annyit tudok tanácsolni, hogy vegyél a fodrászboltban nagyon világos hamvasszõkét 12 százalékos hidrogénnel. Ha nem válik be, akkor menj fodrászhoz.
Erre mondják, hogy ne otthon fesd, hanem fodrásszal!Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz!Menj el fodrászhoz, és elmondja, hogy ha otthon fested, akkor mit és hogyan csinálj, hogy nem sárguljon be!

Miért sárga a sárga villamos?

Miért nem rózsaszín vagy fekete esetleg fehér?

Legjobb válasz: A feketében hõgutát kapna mindenki nyáron, fõleg a régebbiekben. A rózsaszín meg nem illik bele a környezetbe.

A feketében hõgutát kapna mindenki nyáron, fõleg a régebbiekben. A rózsaszín meg nem illik bele a környezetbe.
Miskolcon az ex-bécsi kocsik pirosak, Debrecenben a KCSV kék. Szerintem hagyományból ( vagy a használt gépek átfestésére nem volt keret).
Bécsben pirosak. Debrecenben kékek. Városa válogatja.
Ha már itt tartunk a buszok miért kékek ? A trolik meg miért pirosak? Szerintem azért hogy feltûnöbb legyen a színérõl hogy most mi jön. busz troli vagy villamos.
azert sarga hogy fel tudd tenni ezt a kerdest......amugy szerintem meg éretlen azert sarga .....ha érett lenne akkor piros volna....
Annó jópár évtizeddel ezelõtt az FVV (A BKV villamosos elõdje), meg õ elõttük a BSZKRT ezt a színt alkalmazta, így hagyomány lett, hogy Budapesten sárga a villamos. Így jó színkódolás alakult ki. Villamos sárga, busz kék, troli piros, HÉV zöld.
Mert a villamosok sárgák. Amugy sztem lehet hogy azért hogy kitûnjenek a környezetbõl és láthatóak legyenek.
Még a pesti villamos közlekedés megindultakor egyszerre több, cég is nekilátott villamos vonalakat építeni, üzemeltetni, mivel külön cégek voltak természetesen a festések is eltértek. Jó példa a kisföldalatti, az eredeti kocsik fele sárga, fele barna volt. A két üzemeltetõ társaság (BVVV, BKVT) színeit képviselve. Aztán mint már el is hangzott a beszkárt-bkv éra már a sárga mellett maradt. Ez a helyzet dióhéjban Pesten, a többi villamosos városban persze másként alakultak a dolgok, így lehet monjuk Zágrábban kék, Bécsben piros, vag narancs, zöld.. akármi. Nagyváradon van rózsaszín is, ott nem nagyon van ´flottaszín´ inkább az utolsó teljes reklámfestés alapszíne marad meg a reklám eltávolítása után is.
Ennyi erõvel miért pont levegõt lélegzünk?
Mi mást tudnánk belélegezni, amikor csak az van körülöttünk?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!