Találatok a következő kifejezésre: Miért rosszindulatúak emberek (37 db)

Miért léteznek (most már kimondom: ROSSZINDULATÚ) emberek, akik még mindig ellenzik a halálbüntetést?

Kaiser Ede, Tánczos Gábor ide, vagy oda..de miért vannak olyan rosszindulatú emberek ma, Magyarországon, akik szerint még mindig nem kell halálbüntetés???

Legjobb válasz: Szerintem nem rosszindulatú az aki nem akar halálbüntetést.Pont a rosszindulatút nem használtam volna. De ha belegondolsz maga az a dolog hogy megölt valakit emészti az embert.Bûntudata lesz,csak nem akarja bevallani magának.Ha csak nem lelki beteg.Persze az a gond hogy a börtönben kap kaját,nem kell semmit sem csinálni.És az emberek pénzébõl tartják fenn ezeknek az embereknek a börtönöket.Ebbõl a szempontból jó lenne a halálbüntetés.De van jogunk elvenni a másik életét?Nincs.Akkor se ha az a bizonyos ember ölt valakit. Egyik ember se kívánja a másik halálát.Akkor se ha rosszat tett.Mert a végén EZ lesz a ROSSZINDULATÚ. Eléggé kettõs a véleményem.Úgy 20%-ra és 80%-ra szedném szét.Vagyis nem nagyon támogatom a halálbüntetés... Így a végén kérdem én... azért rosszindulatú egy ember... mert nem kívánja a másik halálát...?

Szerintem nem rosszindulatú az aki nem akar halálbüntetést.Pont a rosszindulatút nem használtam volna. De ha belegondolsz maga az a dolog hogy megölt valakit emészti az embert.Bûntudata lesz, csak nem akarja bevallani magának.Ha csak nem lelki beteg.Persze az a gond hogy a börtönben kap kaját, nem kell semmit sem csinálni.És az emberek pénzébõl tartják fenn ezeknek az embereknek a börtönöket.Ebbõl a szempontból jó lenne a halálbüntetés.De van jogunk elvenni a másik életét?Nincs.Akkor se ha az a bizonyos ember ölt valakit. Egyik ember se kívánja a másik halálát.Akkor se ha rosszat tett.Mert a végén EZ lesz a ROSSZINDULATÚ. Eléggé kettõs a véleményem.Úgy 20%-ra és 80%-ra szedném szét.Vagyis nem nagyon támogatom a halálbüntetés... Így a végén kérdem én... azért rosszindulatú egy ember... mert nem kívánja a másik halálát...?
Ez elvi kérdés. Már sok olyan példa volt hogy ártatlanul ítéltek el embereket. És az kínos ha kiderül hogy rossz embert lõttek agyon. Másfelõl az embernek joga van élni, és nincs olyan hogy szemet szemért fogat fogért.
"Kaiser Ede, Tánczos Gábor ide, vagy oda..de ..." Hogy Dax tanárurat idézzem: "Nincs olyan, hogy DE ..." "Miért léteznek (most már kimondom: ROSSZINDULATÚ) emberek, akik még mindig ellenzik a halálbüntetést?" Nyilván aki másokat akar legyilkolni vagy gyilkoltatni az a megtestesült jóindulat? "Szita Bence, Bándy Kata, Marian Cozma, és még több ezer ártatlan áldozat ugyebár... !!" Ja, hogy te õket fel tudod támasztani ha mások meghalnak?
Én a halálbüntetés mellett vagyok és támogatom az újra bevezetését.Ilyen világban szükség van rá.Ezenkívül a teljes magyar igazságszolgáltatást újra kellene írni.El kell végre felejteni hogy nem jámbor juhászok meg kecskepásztorok laknak ebben az országban.
Demokráciában élünk ELVILEG.Az van amit a nép akar.Ha a nép halálbüntetést akar akkor legyen az. Ha a nép azt szavazza hogy mostantól ez az ország egy nemzeti szocialista ország fasiszta rendszerrel akkor teljesíteni kell mivel a nép úgy akarja. Errõl szól a demokrácia.Amiben most élünk az egy burkolt diktatúra.
Igenis van jogunk elvenni a gyilkosok életét. Hogy miért? Neki volt joga elvenni egy gyerek életét?Neki van joga elvenni mások életét? Aki elveszi más életét annak legyen halál a büntetése.Azt érdemli. Ha nem lenne Európa impotens akkor már rég lenne újra halálbüntetés minden tagállamban.
A kérdező hozzászólása: De akkor MIÉRT van egy csomó amerikai államban halálbüntetés és egy csomó más országban is? MIÉRT nem törlik el? Csak van valami oka, hogy pl. Texasban van halálbüntetés..de akkor MIÉRT is?
Én támogatom a halálbüntetést, de olyan okokból, amik eddig nem merültek. Mivel nem ez volt a kérdés, nem fejtem ki, csak azért vettem elõre, hogy ne tûnjek elfogultnak. Azért vannak még ilyen emberek (és amúgy nem olyan kevesen) mert a büntetés céljában nem a megtorlást, hanem az elkövetõ megváltoztatását látják, arra meg nem jó a halálbüntetés. Ehhez járul az, hogy 100%-os bizonyítottság nem létezik, szóval technikai kérdés, hogy a börtönbõl éppen kiengedhetsz valakit, ha mégsem õ volt, de fel nem támasztod. És ha ettõl rosszindulatúnak tartasz valakit, gyorsan menj orvoshoz.
szerintem sokkal kevesebb áldozat lenne, halálbüntetéssel, még ha néha ártatlanul is hajtanák végre
Mi lesz akkor, ha egyszer téged visznek el, vádolnak meg és ítélnek halálra ártatlanul? Ja, semmi! Hibaszázalék...
De ha már nincs halálbüntetés, akkor önellátó börtönöket kell létesíteni, a rabokat DOLGOZTATNI, hogy legalább magukat eltartsák. A börtönökbõl kipakolnám az összes tévét, számítógépet, konditermet! Jó, hogy masszõr nem jár már "szegény" bûnözõkhöz!
Szerintem igenis visszatartó ereje lenne a halálbüntetésnek. Ha tudja valaki, hogy az õ életét is elveheti az arra kirendelt hatóság (hóhér), akkor talán kétszer is meggondolja, hogy elindul-e gyilkolni. Sajnos sok bûnözõ úgy van vele, hogy kap 10 évet, jó magaviselettel 5 év után már kint is van. Ez nem visszatartó erõ! Amerikában is csak olyanokat ítélnek halálra, akinél 100%-ig megalapozott a vád, nincsenek ártatlanul kivégzettek, úgyhogy ez az ellenérv HIBÁS!
Azért, mert a sok Retek Klub átmosta az agyukat szegényekenek. Egy biztos, a gyilkosokat sohasem fogja furdalni a lelkiismeret. Érdekes, hogy a sok libsi Amerikát isteníti, tartja követendõ példának, de ott mégis lehet halálbüntetés.
Buta módon visszakérdezek, hogy az ilyen szigorú államokban miért van még mindig gyilkosság?
Nem, ilyet egy ép ember nem gondolhat komolyan, meg a válaszaiból is lejön, hogy egy fokkal sem jobb azoktól, akiket õ annyira ki akar nyírni
"Kérdezõ, te nagyon ostoba ember vagy" Nem, nem az. Pusztán jelenleg az erõs érzelmek vezérlik, meg azok a gondolat töredékek ami most a "levegõben" van.
Addig, amig voltak, vannak, lehetnek koncepciós perek, hamis tanúk, és hamis bizonyítékok, addig nincs helye a halálbüntetésnek. mert visszavonhatatlan. persze, az is visszavonhatatlan, hogy 20 évet leül ártatlanul, azt is ki adja vissza neki? de ez annál sokkal borzastróbb lenne!!!!!
Fejbe kéne lõne az összes gyilkost.El vette egy másik ember életét, nincsen joga az élethez! Számomra hihetetlen, hogy bárki úgy gondolkozik, hogy pl a Szita Bence gyilkosa érdemes az életre, vígan éldegéljen csak a börtönben, meleg étellel, tetõvel a feje felett.Undorító! Nagyon bízom abban, hogy egyszer talán újra lesz nálunk halálbüntetés.
csak azért nem támogatom, mert akkor másokból is gyilkost kéne csinálni, azokból akik megölik ezeket a bûnözõket. én is utálom a gyilkosokat, de én inkább kínoztatnám õket. nehogy már kényelemben, tv-vel meg mindennel összkomfortos börtönökben legyenek... középkori pinceszerû valamikbe zárnám õket, kenyéren, vizen, tisztálkodás nuku, ántsz-nek k.uss :D és d.ögöljenek meg a saját sz.rukban mocskukban. vagy, megnyittatnám újra a szénbányákat és korbáccsal hajtatnám ezeket a r.ohadékokat aztán megnézném hogy jó magaviseletért 5 év múlva szabadulnának-e, vagy már nem lennének sehol.
Egyébként a legtöbb esetben a középút a nyerõ. A jelenlegi forma tarthatatlan mert lassan jobban élnek az emberek a börtönöknek mint szabadon. A halálbüntetés sem megfelelõ, mert bizonyos (sok) esetekben nincs semmiféle visszatartó ereje. Viszont tele az ország könnyen átlátható területekkel(szántók:) )ahol nyugodtan elkapálhatnak stb. az év nagy részében.
"A kérdező hozzászólása: USA néhány államában még mindig van halálbüntetés, akkor azon államok kormányzói primitívek és korlátoltak? Vagy a kínai vezetés korlátolt és középkori? " Ilyenkor remélem hogy van újjászületés és hogy a kedves kérdezõ kínai ellenzéki lesz következõ életében. :) Aztán majd ne tessék hisztizni ha plakátragasztásért vagy blogolásért fognak agyonlõni. :)
1. Mert az igazságszolgáltatásunk nem 100%-os biztonságú, a halált pedig nem lehet visszafordítani. 2. Mert nem vagyunk élet és halál urai és már nem érvényes a szemet szemért, követ kövért kifejezés. 3. Mert nem a halál a legnagyobb büntetés. AZ pár perc és túl vagy rajta. Én személy szerint jobban szenvednék ha életem végéig minden nap egy cellában kísértene, hogy miért is vagyok itt.
Most ne higgye senki, hogy én védem a nõt, a kisgyereket is sajnálom. De ez így van. A médiának nagy hatalma van.
Éppen most hallottam, hogy a nõ sátánista szektában volt. Persze hogy mostmár mindenki utálja a sátánistákat. Ha benne volt e egyáltalán ez a nõ. Mert a média most nagyon sztárolja istent, hát kell valakit hibáztatni.
Talán azért, mert semmi visszatartó ereje nincs. Ártatlan embereket is elítélhetnek, de míg a börtönbõl kiszabadulhatnak, a halálból nem térnek vissza. Azért, mert politikai okokból rengeteg (ártatlan!!) embert kivégezhetnek. Ezek után valószínûleg mi vagyunk a rosszindulatúak..
Kicsit morbid, de szerintem az ilyenek direkt meg vannak rendezve, hogy a tv-ben tudjanak egy ügyrõl 2 hónapig is csámcsogni. Ha már nincs hír a tv-ben.
Ha azt akarjátok, hogy a pokolban mégtöbben legyenek és isten elveszítse a csatát? Na mi a válaszotok? Kell még a halálbüntetés?
igenis kell a halálbüntetés szerintem, mert van visszatartó ereje. amúgy sem látom értelmét h valakit élete végéig börtönben tartsunk (az adózók pénzén), mert aki már ígyis-úgyis börtönben hal meg, annak mindegy lesz h ott hány embert öl meg (pl. egy börtönõrt vagy a rabtársait megöli akkor sem lesz neki rosszabb, ugyanúgy életfogytiglan) az meg h valakit ártatlanul elítélnek eléggé butaság. halálbüntetést CSAK akkor adnak valakinek ha 100%-osan bebizonyítható h õ volt, megdönthetetlen bizonyítékokkal és legkisebb esély sincs arra h ártatlan. természetesen csak súlyos bûntettekért lehetne kapni. (elõre kitervelt, különös kegyetlenség, több embert stb.) pl. Kaisert soha nem ítélték volna halálra, mert nem tudták teljességgel kizárni azt h ártatlan...
37-es akkor legalább a kaját megtermelhetnék maguknak, ha nem jó a hatásfok, így jártak.
A dolgoztatással kapcsolatban viszont megemlíteném a GULAG rendszer csõdjét: ott a rabok messze rosszabb körülmények között dolgoztak, mint akármelyik jelenlegi börtönben, mégis maximum 40% volt az a produktivitás, amit az eltartási költségeikhez képest teljesítettek.. Pedig az nem volt leányálom. Nem éri meg a rabot dolgoztatni, és a GULAG-ról is tízezrével rehabilitálták a foglyokat emiatt. Sötétzárka, minimálellátás.
Amerikai szintû halmazati büntetés és ottani büntetési tételek kellenének. Igen valódi életfogytiglan, meg alsó hangon 40 év, nem ám kapsz 7 évet asszony gyilokért és 3 év múlva kint vagy mint nálunk. És igen, ezt meg ezt elkövetted, nesze 200 év börtön, ezt harmadolják. És igen melóztatni KELL a rabokat, mint régen amikor bútorokat csináltak, meg ruhákat. Menjenek szépen utat építeni és akkor nem fog 3x annyiba kerülni mint máshol. És igen is a bezártság rosszabb, mint a halál. Határozottan emlékszem erre katona kromból.
A kérdező hozzászólása: De remélem azért egyetértünk abban, hogy gonosz, aljas ember volt az elkövetõ !... elkövetõK!
"Igenis van jogunk elvenni a gyilkosok életét. Hogy miért? Neki volt joga elvenni egy gyerek életét?Neki van joga elvenni mások életét?" Mivel a végsõ kérdésre egyértelmûen NEM a válasz, így logikusan az elsõre is NEM a válasz.
Én nem vezetném be a halálbüntetést. Sokkal inkább életük végéig dolgoztatnám napi 12 órában az ilyeneket és a megtermelt javak 50 %-át vagy a rab fizetésének 70 %-át a meggyilkolt családja kapná. Természetesen nem lenne TV meg internet. Ha megdolgozik érte esetleg.
A kérdező hozzászólása: De ez nem véletlen emberölés volt, hanem szándékos, eltervezett, tehát van különbség! És nem, nem szélsõjobbos vagyok, se nem 20 év alatti!
Olyan könnyen jelentenek ki egyesek dolgokat, hogy ki mit érdemel, illetve mihez van kinek joga... Emberek! Hol van a mondat elejérõl az, hogy "szerintem, úgy gondolom, azon a véleményen vagyok" ?
"Kedves" kérdezõ? Megtudhatom hány éves vagy, mert ilyen szavakkal dobálózol de az eszed annyi mint egy 14 éves aki most jött egy szélsõjobbos agymosodából... Ha apukád véletlenül elüt egy gyereket kocsival, akkor te mit mondanál? 2 év letöltendõ vagy halálbüntetés? Mert igen, te így gondolkozol. Részvétem annak a két szerencsétlennek akik fel próbálnak nevelni.
Nem hiszem, hogy minden embert meg lehet javítani, vannak olyan "ember alatti lények" (elnézést a kifejezésért), akik olyan dolgokat tesznek, amik joggal keltenek bennünk megbotránkoztatást, sõt utálatot velük szemben (ilyen volt ez a gyilkosság is a gyerekkel). Szerintem õk nem érdemlik meg, hogy éljenek.
A kérdező hozzászólása: Komplikato, te nem Patai Zoltán vagy véletlenül? DE IGEN ! Ez a polgári neved, nem??!! :) )))
A kérdező hozzászólása: SE öntudata, SE bûntudata NINCS ! Úgy hogy a sok liberális ember térjen már végre észhez!!
A kérdező hozzászólása: Én nem ítélkezem, de igenis rosszindalút az az ember aki még mindig nem akarná bevezetni a halálbüntetést és/vagy fizikai kínzást ! Fõleg olyan eseteknél, ahol 100%-os biztossággal meg van a tettes! Mint most, és mint Bándy Kata eseténél, vagy Cozma eseténél... Ez bizony Rosszindulatúság az elkövetõk javára és az áldozatok hozzátartozóinak kárára !
A kérdező hozzászólása: USA néhány államában még mindig van halálbüntetés, akkor azon államok kormányzói primitívek és korlátoltak? Vagy a kínai vezetés korlátolt és középkori?
Mert szerinted a halálbüntetés az nem eltervezett emberölés lenne...? Csak úgy oltogatod az embert ha nem egyezik a vélemény... Nyilván tisztában voltál azzal a tényleg, hogy ha ezt kérdezed, jönnek majd olyanok is, akik nem értenek veled egyet.Én kulturáltan leírtam a véleményemet.Ha szabadna káromkodni biztos jobban elküldtél volna a p*-be.De azért te sem vagy százas most már érzem.Menjél tüntetést szervezni aztán éld ki magad...
Szóval visszatartó erõ nem nagyon létezik szerintem vagy csak csekély mértékben, a bûnözés sokkal inkább a társadalom összetételén múlik, lásd Norvégia ahol börtön szinten luxus körülmények közt élnek már-már, még is nagyon alacsony a bûnözési ráta. Ezért kellene rámenni a gyilkosok hátralévõ életének minél borzalmasabbá tételére, ami mellett a halálbüntetés kvázi megváltás lenne.
Nagyon hosszú kommentet írtam volna, de inkább más megoldás jutott eszembe: a bûnös kiadatása a hozzátartozóknak, és 1 óra zavartalanság egy cellában. Az arról készült felvételeket egy nyilvános portálon elérhetõvé tenni, hadd lássa mindenki.
A kérdező hozzászólása: Oké, engem meg lehet gyõzni..no de akkor mi a megoldás? Mert még mindig teher a sok ingyenélõ börtöntöltelék gyilkos, akiket az én, illetve szüleink adójából tartanak el. Felõlem lehet kényszermunka is...csak ne az, hogy annyiért zabáltassák õket mint egy kórházi beteget! Mert ez így nem fair!
Mennyivel jobb lenne már hosszú-hosszú évekig fizikai és szellemi terror alatt tartani... Akit halállal büntetnének az logikus lenne hogy a jelenlegi rendszerben életfogytigot kapjon azaz a börtönben dögöljön meg.Más kérdés hogy ez jelenleg nincs így, pl. Kata gyilkosa is 20on valahány évet kapott csak asszem vagy Cosma gyilkosai.. Szóval itt változtatni kellene a rendszeren és gyilkosságért nem tízen meg húszon éveket kellene adni hanem halálig tartót, a fent említett szellemi és fizikai terrorral karöltve:) Persze így is lennének gyilkosságok, mert ezeket állati ösztönök irányítják szóval telibe lesz*rják abban a pillanatban a következményeket, de legalább szörnyûséges lenne a hátralévõ életük.
"Tehát Texas, Arizona, stb... USA-beli állam és Kína mind visszamaradott, korlátolt, agresszív, középkori vezetésû hely...oké..." És van eredménye, vissza tartó ereje az USA-ban? Nincs. Sõt. Kínát meg felhozni, ahol ártatlan embereket politikai okból bármikor tarkón lõnek, és eladják külföldre a szerveiket ... hát izé kategória.
A kérdező hozzászólása: Miért, te mi különlegeset tudsz róluk? Írd le kérlek szépen !
USA-ban csak 17 államban nincs halálbüntetés , a többiben mind van.Tehát több mint a felében van halálbüntetés.Sõt , Japánban , Kínában is van. Szükség van halálbüntetésre , és szigorú törvényekre.Ez az ország nem csak jámbor kolbász szagú bajszos betyárokból áll. Van bizonyos népcsoport akik miatt fõleg érdemes lenne a halálbüntetést bevezetni.Mivel az õ kultúrájukban csak ebbõl értenek.
Ezenkívül tudsz ezeknek az államoknak bármit a politikájáról? Vagy csak megnézted wikipédián a halálbüntetést alkalmazó országok listáját?
A kérdező hozzászólása: Tehát Texas, Arizona, stb... USA-beli állam és Kína mind visszamaradott, korlátolt, agresszív, középkori vezetésû hely...oké...
Van nem kevés a gyilkosságnál nagyobb bûn. Nem, nem azok amiket vallási fanatikusok citálnának ide. Ami értük "jár" az is súlyosabb, mint ami gyilokért. De senkitõl sem várom, hogy elhiggye vagy megértse. Csak jelzem.
A kérdező hozzászólása: Kaiser Ede, Tánczos Gábor esetében nem merült fel 100%-osan, hogy õk voltak az elkövetõk! Sz. B. esetében viszont igen! Úgy hogy légy szíves ne gyertek megint a demagógiával és a szokásos hazugságoggal! Nem középkori gondolkodásmód a halálbüntetés támogatása, hanem igenis pozitív ! Úgy hogy demagóg, liberális, rosszindulatú, gyilkosvédõ emberekbõl nem kérek ! És a lakosság túlnyomórésze sem kér!

Miért rosszindulatú az emberek többsége?

Ha felteszek egy kérdést, rögtön okoskodni, kötekedni kezdenek, de bármilyen hétköznapi helyzetben is ugyanezt látom. Egyszer?en nem értem mi örömüket lelik abban, hogy hülyeségeket beszélnek és ezzel másokat megsértenek.

Legjobb válasz: Szerintem ennek sok oka lehet. Vannak olyan emberek, akik irigység miatt rosszindulatúak, nem tudják elfogadni, hogy valakinek jobban mennek a dolgai, mint neki, ezért ezzel próbálják magukat "védeni". Aztán az is sok esetben valószínû szerintem, hogy az emberek tele vannak frusztrációval, és máshol nem tudják levezetni, idejönnek, és fikáznak másokat. Amilyen az életvitelünk és a kilátástalanság itt sok ember számára, ez nem is csoda, hogy tele van feszültséggel. Persze nem itt kéne levezetni, de sajnálom ezeket az embereket. Meg vannak olyanok is biztos, akik csak a hecc kedvéért, meg alapból ilyenek. Szóval szerintem sok oka lehet. De szerintem simán nem kell felvenni, ha valaki bunkózik. Másképpen bedilizik az ember, ha más ember elvárásainak próbál megfelelni. Ne foglalkozz azokkal, akik nem melletted állnak, nem normálisan állnak hozzád.

Szerintem ennek sok oka lehet. Vannak olyan emberek, akik irigység miatt rosszindulatúak, nem tudják elfogadni, hogy valakinek jobban mennek a dolgai, mint neki, ezért ezzel próbálják magukat "védeni". Aztán az is sok esetben valószínû szerintem, hogy az emberek tele vannak frusztrációval, és máshol nem tudják levezetni, idejönnek, és fikáznak másokat. Amilyen az életvitelünk és a kilátástalanság itt sok ember számára, ez nem is csoda, hogy tele van feszültséggel. Persze nem itt kéne levezetni, de sajnálom ezeket az embereket. Meg vannak olyanok is biztos, akik csak a hecc kedvéért, meg alapból ilyenek. Szóval szerintem sok oka lehet. De szerintem simán nem kell felvenni, ha valaki bunkózik. Másképpen bedilizik az ember, ha más ember elvárásainak próbál megfelelni. Ne foglalkozz azokkal, akik nem melletted állnak, nem normálisan állnak hozzád.
hülyeség != rosszindulat
ma 12:33 Ellehet menni innen fõleg a sok külföld majmolónak.
mert itt tart az ország! a tévé túl magas színvonalat közvetít, mint a valóság! az emberek pedig ahhoz mérik magukat! túl nagy a különbség ember és ember között. nálunk vagy valaki terepjáróval futkározik vagy hitelre felvett középkategóriással, vagy szar autóval. nincsen középréteg, nagyon szegények és nagyon gazdagok vannak, és ez a különbség egyre kiélezettebb lesz! azért, mert tisztességesen nem lehet megélni, vagy aki meg akar az szegény. aki meg lop, csal, hazudik az gazdag!
Átfordítva: Alig ismerek olyan embert, aki örül az én örömömnek.
El is fogok. Te meg itt maradsz a nyugdíjasokkal, cigányokkal és nagymagyarokkal, és minimálbérért melózva fröcsögsz majd, hogy milyen jó nép a magyar :DD
Sajnos csatlakoznom kell az elõttem szólókhoz. Ez inkább Magyarországra jellemzõ. nem kell messzire menni, elég Ausztriáig, ott már teljesen más a mentalitás. Tapasztalatból mondom, hogy ott szívesen segítenek, ha tudnak. Szerintem akik azzal jönnek, hogy a nehéz megélhetés miatt ilyen itt sok ember, azok csak részben van igazuk. Akkor miért bunkók azok is, akiknek több autójuk van, és nem okoz gondot a megélhetés? Ráadásul a magyarokról már nagyon régen is voltak olyan vélemények, hogy irigyek, összetartásra képtelen nép.
Tipikus magyar mentalitás az, hogy "dögöljön meg a szomszéd tehene is!" Tehát, ha nekem most éppen rossz, akkor mindenkinek legyen rossz, mert nehogy már valaki jól érezze magát. Egy vicc jutott errõl eszembe. Szent Péter üzemlátogatásra megy a pokolba. Lucifer körbevezeti. Nagy üstökben fõnek a különbözõ nemzetek, az üstök körül fegyveres õrök állnak, nehogy valaki kimászhasson. Az egyik üst õrizetlenül fortyog. Megkérdezi a szent, hogy melyik nemzet ennyire fegyelmezett. Mire Lucifer: Á, ezek magyarok, õr se kell melléjük, mert ha valamelyik megpróbál kimászni, a többi visszahúzza.
Mi tart vissza, hogy szembeszállj vele? Anélkül is megalázhatod, hogy pl. káromkodnál, vagy megütnéd. Én simán kiforgatnám a szavait a helyedben, mikor zrikál engem.
A kérdező hozzászólása: rám fog unni azzal hogy levegõnek nézem? a kérdeztem valamit meg a hozzád beszélek szerintem nem ezt bizonyítja
Hát pont az a lényeg: nem regálsz, rád fog unni.
A kérdező hozzászólása: 21:40 te hogyan nemfigyelsz egy hülye emberre, amikor hülye kérdésekkel bombáz, közekedik, és össze vagy zárva vele? úgy csinálsz mintha ott se lenne? attól csak tovább folytatja a hõbörgését utolsó: vannak magyar fõnökök közt is rendesebbek, de a munkatársak többsége általában valóban alacsonyabb "iskolázottságú", bár ettõl függetlenül lehet valaki roszindulatú hogy sikeres
Új munkahelyre kerültem, a fõnök külföldi, az alkalmazottak mind magyarok. Döbbenetesen barátságos volt a légkör. Óvatosan puhatolóztam, hogy mi az oka - mondták, hogy valószínûleg a külföldi fõnökség miatt, jobban belegondolva tényleg meglepõen konfliktusmentes és jó hangulatú a légkör.
A recept: NE FIGYELJ RÁJUK! Elképesztõen sok barom van, de vannak rendes emberek is. Az õ társaságukat érdemes keresni! Itt meg persze, h felbátorodnak a trollok, mert itt névtelenül lehet válaszolni.
A kérdező hozzászólása: 07:44 sajnos én is ezt látom, hogy saját sikertelenségüket azzal kompenzálják hogy másokat is le akarnak húzni a saját szintjükre. de hogyan lehet, hogy egy középiskolás sráccal értelmesebben lehet beszélni, mint egy 30-40 éves fazonnal aki még mindig a fingósböfögõs poénokon nyerít? tudom ez nem az átlag, mert az átlag középiskolás is a hányós-bszós poénokon él, de elkeserítõ, hogy egyesek mennyire ostobák és roszindulatúak tudnak lenni. nem is tudom melyik a rosszabb, én azt látom, rendszerint a kettõ együtt jár. sosem veszem fel, csak unalmas, hogy 100 emberbõl 99rõl idõvel kiderül, hogy nincs igazán jelleme és igénye 08:05 de gyakran együtt jár
Szvsz minden országban ugyanolyan arányban vannak a bunkó, irigy emberek. Csak mivel magyart többet ismerünk, általánosítunk. Inkább az tipikusan magyar, mikor általános emberi tulajdonságokat tekintünk hungarikumnak.
Én védtem a szerb gyilkosokat?:) Igen, és hol? Nem szoktam gyilkosokat védeni. Nemzetgyûlölõ? Mert sztem a magyarok bunkók?:) Ezért nem fogok külföldön boldogulni? lol. Összevissza beszélsz. Összehordasz minden hülyeséget, és habzik a szád, töröld meg:P
Ahogy látom te vagy a másik kérdésnél az aki a szerb gyilkosokat védi de megsúgom sehol sem szeretik a hozzád hasonló gerinctelen árulókat mert aki egyszer elárulta saját nemzetét akkor az megteheti meg egyszer egy másik nemzettel szemben. Általában a hozzád hasonlók sosem jutnak ki a külföldre a nemzetgyûlölõ hozzáállásuk miatt.
A hülye kérdésekre szinte mindig baromságok a válaszok. A parapszihológia topicban én sem mindig tudom visszafogni magam. A normális kérdéseknél... hát, a lelki nyomor rosszindulatot szül.
A kérdező hozzászólása: de én egyáltalán nem élvezem az ilyesmit, és nem is érdekelnek ezek a gyerekes civakodások

Segítségkérő kérdésre miért szeretnek jó vitriolosakat beszólni? Ennyi rosszindulatú ember van?

Rengetegszer látom, különösen a családi kérdések között, hogy valakinek van valami gondja, tanácstalan, beírja és ahelyett, hogy vagy segítenének egy jó tanáccsal, vagy emberi "hangon" közölnék, hogy nincs teljesen igaza, ezek helyett beírnak egy olyat, hogy attó'kó'dul. Gondolom akinek a gondja van, az nagyon ki van a vízb?l egy-egy ilyen "jóindulatú" beírástól.

Legjobb válasz: Igen, sajnos ennyire sok rosszindulatú ember van. Engem is zavar és elszomorít.

Igen, sajnos ennyire sok rosszindulatú ember van. Engem is zavar és elszomorít.
Ennél sokkal többen vagyunk, csak nem ülünk egész nap a gép elõtt, hogy minden hülyeségre beszóljunk. (Lehet lepontozni.)

Miért van egyre több utálatos és rosszindulatú ember? Sajnos a gyerekek közt is .

Legjobb válasz: A társadalom kezdetektõl azt tunkolja a gyerekekbe, hogy a különcöket nézzük ki. Minden embernek más a furcsa. Emiatt sokakat kinéznek, így tanulták. Sokan mások rossz példáját követve próbálnak beilleszkedni a társadalomba. A mai világban ugye csak mi számítunk, az emberek nem törõdnek másokkal.

A társadalom kezdetektõl azt tunkolja a gyerekekbe, hogy a különcöket nézzük ki. Minden embernek más a furcsa. Emiatt sokakat kinéznek, így tanulták. Sokan mások rossz példáját követve próbálnak beilleszkedni a társadalomba. A mai világban ugye csak mi számítunk, az emberek nem törõdnek másokkal.
Ezek általában azok az emberek, akiknek valamilyen fogyatékosságuk van, testi, szellemi, stb...és vagy kiutálják azokat, akik náluk jobbak, szebbek, vagy így hitetik el önmagukkal, hogy õk ugyanolyanok, sõt, jobbak...
A gyerekek olyanná válnak, amilyenné a felnõttek nevelik õket. Tegnap mentünk az utcán, láttunk egy családot, apuka, anyuka, 3 gyerek, az anyuka ordenáré alpári kifejezésekkel üvöltve szidta valamelyiküket (nem derült ki, mely családtagot), és abból a teljes lelki nyugalomból, amely mindannyiuk arcán ült, nyilvánvaló volt, hogy ez náluk a családi élet állandó része. Az a három szegény gyerek nem tehet róla, hogy felnõtt korukra valószínûleg ugyanilyenek lesznek. A felnõtteknek kéne máshogy viselkedniük.
Utálni valakit sok féle téren lehet.Van amikor az embernek kisebbségszerû érzete adódóan utál valakit.Van aki valaki személyiségét utálja, vagy mert éppen ártott neki az illetõ. Mit is várhatnánk a gyerekektõl? Hiszen az agresszió és az ellenségeskedés már a mesékbe is be vannak kódolva.Mindenütt ezt látják, hallják.A rosszindulatúság elég rossz epére vall, és a pletykákkal ezt terjesztik is, sajnos.Az egó meg még növeli is.Ilyenkor mondanám azt, hogy mindenki söpörjön a maga háza táján, és az vesse rá az elsõ követ az illetõre aki még soha nem követett el hibát.Minden ember más, és más, ezért elítélem a rosszindulatú megjegyzéseket, és az utálat kifejezését.Nem utálhatunk és ítélhetünk el rosszindulatunkból eredendõen egy embert, csak azért, mert más.

Miért van itt gyk-n ennyi undorító, rosszindulatú ember?

Olvasgatom a kérdéseket,és azt látom,hogy a válaszokban mennek az oltogatások,a bunkó hozzászólások.Tettem fel már én is pár kérdést és volt,hogy nem is a kérdésemre válaszoltak,hanem terelték a témát teljesen más irányba...S?t olyannal is találkoztam,hogy a magánéletemben kezdtek el turkálni egy kérdés alapján,holott semmi olyan dolgot nem írtam magamról...Annyi sok undorító ember van.Mennek a lepontozások,csak azért,mert az én értékrendem vagy akárki másé nem egyezik az illet?ével.És ugyanígy igaz a felpontozásokra is.Ha valami ocsmány hozzászólást írnak,és az bejön az embereknek,megy a pozitív szavazat,még akkor is,ha a válasznak semmi köze a kérdéshez!Ez annyira gyerekes!És az a baj,hogy sok feln?tt ember m?veli ezt arc nélkül ezen az oldalon,csakhogy kiélhesse a mindennapi stresszt,és anonim sértsen meg embereket!

Legjobb válasz: Engem bunkóztak már le itt, de nem veszem sértésnek, mert sajnos a magyar emberek ilyenek, névtelenség mögé bújva oltjuk a másikat. és azzal a válaszolóval értek egyet akinek jól esik humorizálni egy kicsit egy IQ-bajnok kérdésre. ne gondold kedves kérdezõ hogy ha valaki vicceset válaszol az mindjárt tapló.

Engem bunkóztak már le itt, de nem veszem sértésnek, mert sajnos a magyar emberek ilyenek, névtelenség mögé bújva oltjuk a másikat. és azzal a válaszolóval értek egyet akinek jól esik humorizálni egy kicsit egy IQ-bajnok kérdésre. ne gondold kedves kérdezõ hogy ha valaki vicceset válaszol az mindjárt tapló.
Tudod magánéleti kérdéseket amik elég bensõségesek nem itt kéne feltenni a sok bunkónak.Õk/én/mi bunkók vagyunk te meg ostoba. Meg kell mondjam amikor jönnek a napi:"szerintetek átlagon felüli vagyok" és satöbbi kérdések én is díjazom egyesek humorát.
Trolololo Problem?? Amúgy én a való életbe is troll vagyok, de nem az a bunkó hanem az a mindenki röhög rajtad troll. Egyszer amikor kánikula volt, ki jukasztottam egy kupakot, bele rejtettem egy slagot, tele töltöttem vizzel.Majd át hívtam az eggyik haveromat aki hatalmas trollnak tartja magát, persze nyomta a szöveget hogy meleg van.Erre számítottam, az orra alá tettem a meg hackelt flakont.Majd meg kérdeztem hogy kér-e inni erre azt mondta hogy persze, ránézett az üvegre amit a feje elé tettem, majd megq nyomtam a flakont és a csövön (amit bele tettem a kijukasztott kupakba) csak úgy jött a víz belõle minta víz ágyú.Egyenesen az arcába XD.És végre eldõlt a vita hogy ki a nagyobb troll
Hát mán bocs de néha ezeket az ilyen válszokat ki provokálják!Mint van eggy olyan kérdés hogy , , Miért néznek melegnek?", és itt le írja hogy nem csinált semmit csak le smárolt egy fiut, meg szereti a srácokat ennyi.Erre mit lehet mondani??Azt hogy , , mer meleg vagy azér" ennyi és ezt az ilyenek bunkónak mondják.Meg hogy , , Miért sértõdnek meg az átlag emberek ha azt mondom hogy jobb vagyok náluk??", erre mit lehet mondani, azt hogy , , mert egy nagy képû k#csög vagy!", és ez nem bunkóság, ha nem az igazság!
Itt trollok vannak, nem bunkó emberek. Ezek a valóságban meg sem mernek szólalni, ezért itt trollkodnak egy picit, ezen nem megsértõdni kell, hanem röhögni, te is vedd a lapot és szólogass be másoknak XDXD Trollkodjál te is egy kicsit
A kérdező hozzászólása: Te sem tudsz olvasni :) Ott van leírva, hogy kitérnek a magánéletemre, közben meg SOSEM teszek fel ilyen jellegû kérdést.Pont a rólad hasonlókról van szó ebben a kérdésben! Ostobázol, sértegetsz.Hogy jössz te ehhez?
Sajnos sok rosszindulatu ember van, akinek az az öröm ha másnak hülyeséget válaszol. És szerintem a magán életi kérdéseket is ki lehet írni, és mindenféle kérdést. Pont az lenne a lényeg, hogy ezen az oldalon ismeretlenek maradhatunk és bármilyen kérédst feltehetünk mert az nem lesz ciki, vagy kínos. Úgy sem ismer senki. És talán valaki még értelmes választ is tud rá adni. De amugy ma én is ezen gondolkoztam, hogy miért van ennyi rosszindulatú ember itt gyakorin. pl tettem fel egy kérdést ami nekem nagyon fontos lett volna, már 25 válasz érkezett rá, de egyik sem a kérdésemre válaszol. Csak mindeki oltja egymást meg veszekednek : /
Nem hiszed el, de úgy találtam rá a kérdésedre, hogy pont ezt szerettem volna én is kérdezni:) , és pont ilyen okokból kifolyólag, ugyanezeket tapasztaltam én is, saját kérdésem miatt is és más kérdésénél is. 1 valaki elkezdi támadni a kérdezõt, és a többi is ráveti magát... Én sem értem, olyan ez, mintha egyesek csak azért jönnének ide, hogy belekössenek valakibe, sértegessék, tehát "bántsák" következmények nélkül. Lehetséges, hogy ettõl érzik magukat többnek, jobbnak. De piszkosul sok rosszindulatú ember jár itt! Felháborító, mert úgy gondolom, ha valaki segíteni nem tud a "tudásával" a válaszadásban, akkor ne is ártson.
azért van, mert rengeteg az undorito ember, és itt nincs kinnt a név szóval mindenki elõveszi az igazi énjét. Ennyi.

Miért van itt ennyi rosszindulatú ember?

Legjobb válasz: Mindig is voltak, és mindig is lesznek. Unalmas lenne a világ, ha csak jószívû emberek élnének.

Mindig is voltak, és mindig is lesznek. Unalmas lenne a világ, ha csak jószívû emberek élnének.
Sajnos mindenhol vannak, ez alól ez az oldal sem mentes.
mert unatkoznak, de emellett egy utolsó férges [email protected] nyuszik, csak itt mernek keménykedni, máshol sajnos nem....mert csak pofonos gyökerek...
A kérdező hozzászólása: Csak olyan rosszul esik, amikor felteszek egy kérdést, mert segítséget, tanácsot szeretnék, és akkor jönnek az undorító, bunkó válaszaikkal...
Te benned sosincs rosszindulat?
Mindenhol van, az emberek 99 százaléka rosszindulatú, csak szemtõl szembe ezt nem merik felvállalni.
Sajnos egyet kell értsek veled avval, hogy valóban sok a bunkó, okoskodó ember, aki nem is választ ad a kérdésekre. Ez tényleg elszomorító, fõleg egy ilyen oldalon, ahol sokan segítségre várnak, de mást kapnak helyette. Én sem értem, hogy az ilyenek mit keresnek itt, valószínûleg csak szórakozni járnak ide.

Szerintetek miért van Magyarországon ennyi rosszindulatú ember?

Ha már egy kicsit más vagy, vagy valamit másképp gondolsz, eltérsz az átlagtól, egyb?l kibeszélnek, kiközösítenek az emberek. Annyira okosnak képzeli itt mindenki magát, és nem tudja elfogadni a másikat. Ezért van ennyi szorongó ember, mert mindenki fél kibontakozni. Mindenhol csak a beszólások, kötekedések, okoskodások... szerintetek miért van ez így?

Legjobb válasz: Ha szép vagy, ha gazdag, ha sovány, ha kövér, ha szegény, ha cigány, ha zsidó, ha vallásos... folytathatnám. Egybõl a fikázás, egybõl a kritika ér. Nagyon nehéz itt másnak lenni, egybõl gyûlölködés, vagy irigység vagy rosszindulat éri azokat akik nem férnek bele a magyar elvárásokba. Ez azért külföldön nem így van, sokkal elfogadóbbak az emberek.

A kérdező hozzászólása: Ha szép vagy, ha gazdag, ha sovány, ha kövér, ha szegény, ha cigány, ha zsidó, ha vallásos... folytathatnám. Egybõl a fikázás, egybõl a kritika ér. Nagyon nehéz itt másnak lenni, egybõl gyûlölködés, vagy irigység vagy rosszindulat éri azokat akik nem férnek bele a magyar elvárásokba. Ez azért külföldön nem így van, sokkal elfogadóbbak az emberek.
Az, hogy a történelmünk során ki voltunk és most is ki vagyunk szolgáltatva mások kényének-kedvének-ahogy itt írja vki, az nem magyarázat a rosszindulatúságra szerintem.. Nálunk sokkal szegényebb országok(india, afrikai országok, biz. országok Dél-Amerikában) is elmondhatják ugyanezt (gondoljunk a gyarmatosításokra!)....ettõl még lehetne EGYMÁSSAL toleránsabbnak lenni, nem irigykedni, diszkriminálni és nem megszólni egymást.
A kérdező hozzászólása: és te miért vagy kiközösítve?
A kérdezõ kérdésében már benne is a válasz: "Ezért van ennyi szorongó ember, mert mindenki fél kibontakozni. Mindenhol csak a beszólások, kötekedések, okoskodások.." ezek az érzések pont önmagukat reprodukálják, vagyis a frusztrált, szorongó ember a másikkal szembeni rosszindulatával, a másik bántásával próbál könnyíteni a lelkén.. A kirekesztés: ez sem más, mint frusztráció és irigység által generált viselkedés.. általában azt közösítik ki, akiben vmi plusz van, v. aki van annyira merész, hogy vállalja "másságát"...utóbbihoz egy ilyen korlátolt, merev, álszent erkölcsû országban elég nagy bátorság kell.. én magam pont tapasztaltam a kiközösítést, úgyhogy tudom, mirõl van szó!
Média
Nemzeti hagyomány... kicsi, megcsonkított ország vagyunk, akin a történelem során mindenki átgázolt, a nemzeti öntudatunk, gazdasági önállóságunk nulla, nagyon sok a munkanélküli, a cigány, a lelkibeteg. Mivel nincs iparunk tõkénk és ásványkincseink, ki vagyunk szolgáltatva mindenki kényének-kedvének.
mert félnek a jövõtõl, a megélhetés bizonytalanságától agresszívak le kell vezetni valahol persze nem rosszindulatban, de az mindig kéznél van
A kérdező hozzászólása: Vagy az is lehet, hogy pont beleillesz az elvártba, ezért nem érzed ezt.
Szerintem ez csupán szubjektív torzkép. A mindennapi életben egész mást tapasztalok: sem kötekedéssel, sem ún. "okoskodással" (az egyébként mi?) nem találkozom.
A kérdező hozzászólása: nem baj, nekem hasznos volt a válaszod. köszi.
Mármint a topic nem rólam szól. Amit írtam, az az én sztorim:-))
Már nem vagyok, de fiatalabb koromban ki voltam. Sajnos olyan iskolába jártam, fõleg olyan osztályba, amely tele volt "szerencsétlen" elvált szülõk gyerekeivel.. ráadásul az osztály egyik legjobb képességû tanulója lévén bizonyos tárgyakból tanulmányi versenyt nyertem, és jó osztályzataim voltak. De sajnos, mivel nagyon kicsi, vékony gyerek voltam, így az irigységen kívül még azt is el kellett viselnem, hogy gúnyolódtak rajtam nap mint nap.. én voltam a szülõk egyke(tesóm nincs) elkényeztetett gyereke, akivel persze a tanárok is kivételeznek, ezért vannak jobb jegyeim ;-))) és ez így ment nyolc évig.. mivel nem árulkodtam, nem panaszkodtam, nem vittek másik suliba.. különben meg jó idõre sikerült annyira elhitetniük velem, hogy én tényleg rossz és értéktelen ember vagyok, hogy a középiskolában teljesen elszigeteltem magam az ottani társaktól...és egy biz. szubkultúrába menekültem.. Bocsánat, ez itt most nem rólam szól, nem offolok többé, de kérdeztél és válaszoltam:-) gondolom, nem csak magyarországon közösítik ki egymást a diákok...
A kérdező hozzászólása: 2-es, akkor te lehet szerencsés vagy, vagy jó helyeken vagy. Egyébként elég felmenni egy közösségi oldalra, ahol bármilyen képre rákattintasz, mindenhol csak bántó kritizálást lehet tapasztalni. fúj, de kövér, fúj de sovány, fúj de ronda, fúj fúj fúj... Én ettõl már rosszul vagyok.
Jajj, nem csak itt vannak.
A kérdező hozzászólása: persze biztos máshol is, de itt nagyobb arányban.

Miért rosszindulatúak az emberek? Nem akartam azt írni, hogy a magyarok, pedig rájuk gondolok elsősorban.

Külföldön élek lassan 10 éve. Néha felteszek pár kérdést magyar fórumokon, de kb. lehülyéztek, letámadnak, kioktatnak. Kint sem mondanám, hogy mindenki segít?kész, de tudnak kulturált módon reagálni, ha kérdezek.

Legjobb válasz: Magyarországon sok a frusztrált ember / ennek több oka is van / és ezt gyakran az interneten élik ki, ott ugye névtelenül szabad a vásár. Sokszor találkozom sajnos ilyen hozzászólásokkal: sértegetnek, durván szidalmaznak, kigúnyolnak másokat. Ezek a leggyakrabban az úgynevezett trollok. Szomorú. Mást nem igen lehet tenni, mint vagy udvariasan visszareagálni / van, aki erre nem is tud mit felelni meglepettségében, mert mást várt / vagy leginkább átlépni az ilyen beírásokat, mint járdán a kutyagumit.

Magyarországon sok a frusztrált ember / ennek több oka is van / és ezt gyakran az interneten élik ki, ott ugye névtelenül szabad a vásár. Sokszor találkozom sajnos ilyen hozzászólásokkal: sértegetnek, durván szidalmaznak, kigúnyolnak másokat. Ezek a leggyakrabban az úgynevezett trollok. Szomorú. Mást nem igen lehet tenni, mint vagy udvariasan visszareagálni / van, aki erre nem is tud mit felelni meglepettségében, mert mást várt / vagy leginkább átlépni az ilyen beírásokat, mint járdán a kutyagumit.
Dolgozz (vagyis próbálj) Magyarországon 1 évig és rájössz hogy miért van az hogy az emberek dühösek és ez kihat a mindennapokra is. Én elég türelmes típus vagyok de még nyugodtabb lennék ha nem azért tanultam volna évekig hogy szakmunkával keressek óránként 500ft-ot úgy, hogy nem vagyok bejelentve, nem kaptam munkaruhát, nincs útiköltség támogatás, nincs fizetett szabadság, nincs táppénz. Ennyi pénzt takarítással is megkeresnék. De jobb is ha hallgatok mert legalább van munkám és a pénzt se nagyon kell költenem de nem is nagyon tudom mert mire hazaérek a munkából addigra már minden zárva. A politika elég érzékeny téma, azt csak szidni szeretik.
Nem akartad írni, mégis írtad ( magyarok). Ha ennyire általánosítasz és ilyen provokatív stílusban teszed fel a kérdésedet, ne csodálkozz hogy nem kapsz kedves válaszokat. Elég kulturált voltam?
Milyen kérdéseket szoktál feltenni? Ok nélkül nem nagyon szoktak lehülyézni senkit...
A kérdező hozzászólása: Lencsével kellett aludnom, mert nem tudtam hazamenni és kivenni éjszakára. Reggelre begyulladt a szemem. Még sosem gyulladt be a szemem, nem tudtam, mitévõ legyek, hát tanácsot kértem. A válasz: "ilyen ostoba vagy h bent hagyod éjszakára a lencsét. felõlem meg is vakulhatsz... ennyi ésszel ..."
A kérdező hozzászólása: Megkérdeztem, hogy mit gondolnak mások a médiatörvényrõl, meghogy egyáltalán van-e még olyan ország, aminek médiatörvénye ilyen felháborodást váltott ki. Újfent kaptam pár kedvest választ, hogy "kit érdekel" etc...
Politikai témákban sajnos természetes az anyázás. A kontaktlencsékhez nem értek, nem tudom, mennyire ostobaság abban aludni.
A kérdező hozzászólása: Így most már jobban értem. Köszönöm a válaszokat.

Miért rosszindulatúak az emberek?

Legjobb válasz: Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogy ha másnak kevesebb van, akkor nekik több lesz, ezért örülnek annak, ha mást kár ér.

Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogy ha másnak kevesebb van, akkor nekik több lesz, ezért örülnek annak, ha mást kár ér.
Sajnos ebben a nehéz világban élünk.Sokat dolgozunk, robotolunk.Az embereknek egyre több a problémájuk, és már nem érdekli a másik ember.Önzõvé válnak.És egyre többen.Irigyek és gonoszak.Szerencsére még mindig akadnak kivételek.
Az ember egy ilyen állatfaj (alacsonyrendû).
Utálom az embertársakat mint a szemetet, mert tróger mind nagyon kevés kivétellel. Képmutatás, jopofát vágni mögött vagy a sznob görénység, vagy az irígy rosszindulat mint az elõzõ ellenpolusa figyelhetõ meg. Jót tenne egy aszteroida, vagy egy globális atomkatasztrófa!

Miért nem hiszik el sokan amit mások írnak a babájukról? Miért van itt ennyi rosszindulatú ember?

Már többször észrevettem,hogy sokan leszólnak másokat,vagy nem hiszik el amit írnak.(pl.hogy kinek mikor mit tud a gyereke stb.).Nem értem miért írnának hazugságokat itt az anyukák,amikor ez egy anonim oldal?!

Legjobb válasz: versengés.minden anyukának a saját csemetéje a legokosabb,legügyesebb,legszebb..égnek mered a hajam,amiket olvasok idõnként csetes oldalakon,anyukák közt :O

versengés.minden anyukának a saját csemetéje a legokosabb, legügyesebb, legszebb..égnek mered a hajam, amiket olvasok idõnként csetes oldalakon, anyukák közt :O
Hát igen! Amikor ennyi nõ egy helyen...ráadásul anyák vagyunk sokan... Sajnos névtelenül még több a rosszindulatú ember. Na én még arra akadok ki, amikor annyira jobban tudja egyik a másiknál, holott szerintem óriási baromságot mond, de neki meggyõzõdése amit állít. Én már nem szeretem olvasni a hozzátáplálásos kérdésekre a válaszokat, mert némelyik anyuka olyan válaszokat ad, hogy égnek áll hajam. 4 hónapos baba anyukája :)
Szia!Azért, mert mindent a saját babájukhoz "mérnek" és ami az õ fejlõdésüktõl eltérõ, arról azt gondolják, hogy hazugság, lódítás.Persze, gyakran hihetetlen dolgok is megtörténnek, olyanok ami például nem az adott korú babára jellemzõ.Amúgy mi felnõttek sem vagyunk egyformák, én gyönyörûen rajzolok te meg másban jeleskedsz...Babáink is különböznek, kisfiam 6 hónaposan tanult meg forgolódni, és a tanácsadáson láttam egy kiscsajszit, aki 2 és fél hónaposan ugyanezt csinálta.Ha nem látom saját magam, nem hiszem el.Valószínûleg nem rosszindulatból teszi ezt a többi anyuka sem, csak eltér a már megszokottól és ezért szkeptikusak.
Saját bõrömön tapasztalom a dolgot!Van egy 3 hónapos kislányom, aki a születése napján már simán megemelte a fejét, és percekig stabilan nézelõdött.Aztán 3 hetesen már forgott hasról-hátra, most 3 hónaposan ül egyedül, és ha tud valamibe kapaszkodni akkor 15 percig is elácsorog.Senki se hiszi el, csak aki látja. :) A védõnõnél az egyik anyuka azt mondta mutassam meg neki a lányom kiskönyvét, hogy tényleg 3 hónapos-e, mert õ meghökkent.Szerintem nem hazudni járnak ide az anyukák a babás oldalra, nem? :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Sajnos én is a saját bõrömön tapasztalom...így már nem is írok válaszokat, mert úgyis lepontoznak, hazugnak hisznek stb.Az én fiam is nagyon gyorsan fejlõdik mozgásilag, és úgy érzem, hogy nem nagyon hisznek nekem, amíg nem látják...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!