Találatok a következő kifejezésre: Miért rosszhírű KÖBE (1 db)

Miért rosszhírű a KÖBE?

Állítólag sok szerviz be sem fogad köbés károkozású kárrendezést. Nem minden biztosítóra egyformán érvényes a BIT? Azaz a biztosítási törvény. Furcsa és diszkriminatív az olyan peches károsultakkal szemben, akik károkozójónák a Köbe a biztosítója.

Legjobb válasz: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9034546?cmd=Arti.. olvasgassálHasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Letudok fojtani egy 37 kW motort 35re? (Papíron)

Lefojtom, lepapíroztatom, utána vissza. Ilyesmi lehetséges?
Ha igen, hogyan?

4

Átirathato-e Németorszégban személygépkocsi a tulajdonos ottléte, ill. adásvételi szerzödés nélkül?

0

Ha ideiglenesen ki van vonva a kocsim a forgalomból, gépjárműadót kell fizetnem? 08. 05. -én vontam ki, és ma kaptam csekket a gépjárműadóról

3

Hogyan tudom eladni a lizingelt automat?

Automat akarom eladni amin lizing van!nem tudom hogy van a menete az eladásnak?!Az auto törzskönyve a banknál van ha a hitelt a vevő kitörleszti akkor elviheti a kocsit?adásvételi szerződésbe mit kell bele foglalni?nincsen rajta biztositás akkor is eltudja vinni ugy hogy neki meg nekem se legyen problémám?kérem segitsenek mert nagyon fontos!köszönöm

8

Alkatrésznek vennék egy autót ideiglenesen kivonva mi a teendő?

Egy ismerősömtől vennék egy sokéve nemhasznált autót, ideiglenesen ki van vonva a forgalomból. Szeretnék belőle ezt-azt kiszedni a többit meg szétbontani teljesen. Mi ilyenkor a "leglegálisabb" út, nyilván forgalomba nem szeretném helyezni, végleges kivonáshoz meg bontási igazolás kéne. Mik még a lehetőségek?

2

Kell rá engedély?

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha egy VW bogarat szeretnék 'hotrodosítani' kell-e az autóra valami engedély?
Ilyesmiről lenne szó:

8

Mi a teendő ha lejár az autó lízingem?

Át kell e iratni,vagy ez automatikusan az én nevemre kerül?
Mit kell ilyenkor elintézni?

3

Ez év júniusában vásároltam egy használt autót, miért nekem kell megfizetnem az önkormányzat felé az adót szeptember 15-ig?

Úgy olvastam, hogy ebben az évben az fizet, aki január 1-én tulajdonos. Nem így van?

4

Törzskönyvet mennyi idő múlva küldik meg?

Jármű átírásától számítva.Ti mennyi idő múlva kaptátok meg?
A válaszokat köszönöm!

4

Minden törtlesztett hiteles autón rajtamarad az elidenítési korlátozás, igazolás nélkül is töröltethető?

Kb 2 éve kifizettük a kocsira az utolsó részletet. A bank megküldte a törzskönyvet és egy igazolást, amivel törltetni kellett volna az elidenenítési korlátozást az okmányirodában. Ez sajnos elmaradt és a papírt nem találjuk. Most áruljuk a kocsit és vannak is érdeklődők szép számmal. Meghatalmazással töröltetni tudja a vevő a korlátozást? Mindenképpen kell a bank igazolása? Mivel az átírásra 15 nap van, beleférünk az időbe egyáltalán? Ha már eladtuk a kocsit a forgalmi-törzskönyv nem lesz nálunk. Azok nélkül is felodható az elidenenítés? Bocs a rengeteg kérdésért, de nincsenek ismereteink ezzel kapcsolatba és szorít az idő. Jönnek hétvégén nézni az autót.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!