Találatok a következő kifejezésre: Miért rosszhírű KÖBE (1 db)

Miért rosszhírű a KÖBE?

Állítólag sok szerviz be sem fogad köbés károkozású kárrendezést. Nem minden biztosítóra egyformán érvényes a BIT? Azaz a biztosítási törvény. Furcsa és diszkriminatív az olyan peches károsultakkal szemben, akik károkozójónák a Köbe a biztosítója.

Legjobb válasz: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9034546?cmd=Arti.. olvasgassálHasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A neten kikalkuláltam több biztositó biztósitási diját egyet megkötöttem amit használok is most meg kaptam egy levelet hogy fizesek be egy másikat amit meg sem kötöttem! és beakarják hajtani! Kérdésem az mire fel akarnak behajtani pénzt?

2

Melyik országba lenne legérdemesebb beíratni az autómat? (bővebben lent)

Arra gondoltam , hogy veszek egy 333 lóerős bmw 645ci-t, ezzel még úgy nincs probléma a benzin költség is hagyján de a lóerő adó miatt már nagyon sokat perkálnék havonta..Melyik országba, miután kell adózni? Mert például Romániában köbcenti adó van ha jól tudom.

18

Ha vennék egy autót, de nincs törzskönyve, a forgalmiban pedig üzembentartó van csak, akkor honnan tudom, hogy a tulaj tényleg a tulaj-e?

12

AM jogosítványal vezethetném az alábbi motort?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_tzr_50-6731651

5

Mi az autós műszaki vizsga menete?

1999-es Suzuki Swiftről lenne szó
2013.05.19-én jár le a műszaki
Term. szeretném h a műsz. vizsga előtt átvizsgálják a kocsit
máj.19 előtt mennyivel vigyem el a kocsit a vizsgára(átvizsgálással együtt)?
kb. meddig tart az átvizsgálás? Ott lehetek?
kb. meddig tart a vizsga? Ott lehetek-e a vizsgán?

okmányirodába kell-e menni?

Légyszi vki írja le h mi a menete az egésznek.

5

Használt autót veszek. Kell új forgalmi, és törzskönyv, vagyonszerzési ill. befizetést igazoló papír. Mielőtt ezeket megmutatnám az okmányirodának, hol kell ezekről csekket kérnem, h kifizessem? Átíratást ott kell majd fizetnem, vagy azt is előtte?

5

Egy hobbi autót akarok venni. Muszáj átírni?

természetesen közúton nem használnám, a gond csak az hogy a legtöbb még műszakis vagy lejárt műszakis. Kérdésem az lenne hogy hogy lehetne megúszni a plusz költségeket (átíratás eredetiségvizsgálat stb)? Mindenképpen ki kell vonatni a forgalomból, vagy elég írni egy adásvételi szerződést és a többi már nem az én gondom?

13

Ha nem én vagyok a hibás és ezt az okozó elismeri akkor tényleg lehetséges, hogy a biztosító nem téríti meg a teljes káromat?

6

Simsonra szeretnék biztositást kötni, melyik a legolcsóbb?

Első én nevemre kötött biztositás lenne.

Ki hol kötötte és mennyiért?

3

Autó öröklés mivel jár? (Többi lent)

Nagyszülőktől ha örökölni fogok egy autót akkor arra ugyan úgy 60ezer körüli átírási költségeket kell fizetni?vagy családon belül van valami 'kedvezmény'?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!