Találatok a következő kifejezésre: Miért rendelnek emberek (2 db)

Miért rendelnek az emberek egy dupla sajtburger & dupla adag sült krumpli mellé egy Cola lightot?

Legjobb válasz: Erre van válasz, a Cola Light finomabb, nincs az a cukros lötty érzés. :) Nem azért mert fogyókúrás.

Erre van válasz, a Cola Light finomabb, nincs az a cukros lötty érzés. :) Nem azért mert fogyókúrás.
az elõzõ válaszoló jól mondja. különben is, aki komolyan fogyózik, az ritkán iszik bármilyen szénsavas üdítõt, függetlenül attól, hogy light vagy sem.
Szerintem ha lenne light sajtburger meg light sult krumpli csak azt vennènek(mert magukba beszèlik a fogyokuràs divatot), de mivel nincs, igy kènytelenek beèrni coca cola light-tal, amugy nem èrtek egyet hogy a light finomabb, akkor a fanta zero jobb a simànàl? kozben meg ugyanolyan. de akkor is a zerot isszàk hàtha egèszsègesebb...
Mert terhes vagy!!!! Babi néni és a punkzenét hallgató pogózó libák (tess itt 1 hülyeség ha már annyira ezt vártad xD)
Mert jobban hangzik :D
Mert hülyék :)
Azért, mert sajtburgerbõl és sültkrumpliból nincs light, de valamivel mutatni kell a sorban utánuk állóknak, hogy fogyóznak :-)
te hány ilyen idióta kérdést teszel még fel? és ahányszor normális válaszokat kapsz, bemásolod, hogy mi a kategória. csak engem irritál ez?
A kérdező hozzászólása: Kategória: Egyéb kérdések > Humor
Biztos népszerû, én inkább pepsi maxot kérnék, különben is a pepsi sokkal jobb mint a coca cola!!!
Én is szoktam maxi kaját kérni, de szinte mindig light colat iszom, mert az nekem finomabb. :) )
Én is jobban szeretem a lightnak az ízét. De ez az új zero kifejezetten nem ízlik, pedig ebben sincs cukor :P Ízlések és pofonok.
Mert Chuck (Norris).

Miért csak több hét múlva rendelnek vissza a dokik? Miért nem lehet hetente járni, hogy az ember megnyugodjon?

Olyanokról van szó f?leg,akiknek már volt vetélésük,problémájuk.

Legjobb válasz: Hátõõõõ szép lenne ha hetente kéne a 10e ft-ot kifizetnem neki :D Viccet félretéve. Hinned, és hinniük kell a kismamáknak, hogy egy életképes magzat, és egy komplikáció mentes terhesség meg fog maradni. Akkor is ha csak havonta lát a doki. A baj egy nap alatt is megtörténhet sajnos. Illetve nem szabad túllihegni ezt a témát. Pont azért lesznek depisek a kismamák mertg beképzelik maguknak a problémákat. És ezt nem bántásból mondom. Nyugodj meg, biztosan minden rendben! 23hkm

Hátõõõõ szép lenne ha hetente kéne a 10e ft-ot kifizetnem neki :D Viccet félretéve. Hinned, és hinniük kell a kismamáknak, hogy egy életképes magzat, és egy komplikáció mentes terhesség meg fog maradni. Akkor is ha csak havonta lát a doki. A baj egy nap alatt is megtörténhet sajnos. Illetve nem szabad túllihegni ezt a témát. Pont azért lesznek depisek a kismamák mertg beképzelik maguknak a problémákat. És ezt nem bántásból mondom. Nyugodj meg, biztosan minden rendben! 23hkm
Mert a túl gyakori vizsgálgatásnak, ultrahangnak sincs semmi értelme és túlzásba víve az is árt ám a babának és a mamának is. Sajnos ha egy terhesség megszakad, akkor annak oka van... Persze ha baj van, akkor orvos azonnal (pl. elestél, vérzel, görcsölsz stb.), legtöbb esetben tudnak segíteni vagy mégsem olyan komoly a baj. De hetente vizsgálgatni ha nincs panasz, annak semmi értelme. Szerintem.
Tudom, hogy akiknek problémás a terhessége, azt nem vigasztalja, de nálunk még gyakoribb a terhesgondozás és a vizsgálatok gyakorisága, uh, vérvétel stb, mint a nyugat európai országok nagy részében. Normál esetben semmi szükség gyakoribb vizsgálatra, nálam úgy osztottuk be a havi nõgyógyászati vizsgálatot és a védõnõi látogatásokat, hogy 2 hetente valamelyikõjükkel találkoztam. Ha valami nem stimmel, akkor úgyis rohan az ember azonnal. Az orvosomat bármikor hívhatom. 37 hetes kismama
Sajnos a baj azzal is megtörténik, aki bent fekszik a kórházban, állandó felügyelet alatt. Amúgy a méhszájat nem vizsgálhatják gyakran, keneteket felesleges lenne levenni minden héten, szívhang miatt meg a védõnõhöz is elugorhatsz. Nem tudna az orvos minden héten "érdemben" vizsgálni.
Igazából van amikor a gyakori vizsgálgatás, ellenõrizgetés rosszabb, mintha nyugodtan lehetnél otthon. Nekem például az elõzõ terhességem is problémás volt, a mostani is az (vérezgetés, görcsök...). A dokival viszont rájöttünk, hogy amikor a rendelõben várok a soromra (SZTK), akkor a vérnyomásom hihetetlenül felmegy, pedig egyébként alacsony, szédülök, fáj a fejem, elkezdek gyakrabban keményedni és görcsölni... Szóval engem nem megnyugtat, hanem kikészít az orvosi légkör (pedig legtöbbször nem is vizsgál, csak megkérdezi, hogy vagyok), ezért csak havonta egyszer megyek hozzá illetve akkor ha problémám van.
Ha mindenki az elsõ kimaradt vérzéstõl, a 40. hétig hetente menne orvoshoz, az várandósonként 36 alkalom :) Így is 1-2 órákat kell várni, akkor tuti káosz lenne...persze ez csak plusz megjegyzés, az elõttem írok megmondták már, hogy sajnos ezzel a bajt elkerülni nem lehet; ha jönnie kell, jön, ha nem akkor meg mindegy is ;) Jó babavárást 29hkm
Ha Téged megnyugtat, akkor az tudom javasolni, hogy válassz egy magánrendelõt. Ott olyan gyakran néznek meg ahányszor szeretnéd, persze normál keretek között, ami nem veszélyezteti a terhességed. Engem a harmadik trimeszterben a sok görcsölés miatt szinte hetente vizsgált az orvosom, hogy biztos ne legyen baj. Bár, ha probléma mentes a terhességed, akkor tényleg semmi szükség a túl gyakori vizsgálatokra.
Sok a
Sok a páciens, már a jobb helyeken. Én mindig idõpontra megyek, de így is várni kell, pedig megyeibe járok. Vki írta, hogy a dokihoz járás készíti ki, hát engem meg a védõnõi várakozás, már ha 4-5 ember vár nem bírom ki kell jönnöm, s utána visszamegyek inkább. Gyûlölöm hallgatni másnak a bajait, ráadásul ott tényleg mindenféle ember van, megaztán a védõnõ dilettantizmusa is dühít. Szóval nekem a havi védõnõi tere-fere is borzasztó nagy kín, nemrég tudtam meg, hogy hál'Istennek le lehet mondani a szolgáltatásaikról. Ja és ha nem megyek, telefonon zaklat.25hkm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!