Találatok a következő kifejezésre: Miért rakta az (71 db)

Android mobilon miért akarja a játék letöltenimégegyszer a data fájlokat ha már egyszer rá raktam azokat oda ahova kell?

Ilyenek pl.: a shadowgun, assassins creed, modern combat 3,

Legjobb válasz: Nem biztos,hogy jó helyre raktad és valamelyik és az se biztos,hogy le akarja megint tölteni csak leellenõrzi.

Nem biztos, hogy jó helyre raktad és valamelyik és az se biztos, hogy le akarja megint tölteni csak leellenõrzi.
és valamelyik nélkül
javaslom, hogy töröld le azt a datát, amit géprōl raktál a telefonra ès wi-fin közvetlenül töltesd le a játékkal az adatokat a telefonra
Beállítottad az igo elérési útját?
A kérdező hozzászólása: Az mi lenne? :)
Nekem a Wayteq gps-emen a beállítások-navi mappa-sd card útvonalon meg kell keresni az igo.exe fájlt.Csak ezután indul a menübõl ha rábökök a navigáció ikonra.
A kérdező hozzászólása: Majd megpróbálom igy akkor remélem sikerül :D
A kérdező hozzászólása: Szia nekem nincs olyan hogy navi mappa , a beállításokba csak az idõt meg ilyenkeket ehet beállítani. Akkor most hogy tudom fríssíteni???
Ha csak frissíteni akarod a térképet akkor elég az igo/content/map mappában lecserélni a benne levõ fbl fájlt.Mielõtt megteszed a régirõl csinálj egy másolatot ha mégse mûködne.
A kérdező hozzászólása: rendben köszi!
Öntsünk tiszta vizet a pohárba. A kedves kérdezõ abszolut tájékozatlan (ez nem baj) A válaszok sem jók nagy valószínûséggel mert: A Navon N480-at ismereteim szerint (javítsatok ha nem így van, és akkor nem igaz az sem amit ezután írok) térképpel együtt árusították. Ennél nem megy (ilyen egyszerûen, mint néhány válaszoló írta), hogy felmásolom a térképet és GO... Azért nem, mert az eredeti licenszfájl nem fogja engedni a warez (friss) térképet. A megoldás: bele kell kotorni az eredeti navigációt kezelõ programba, azt "hatályon kívül" helyezni, és akkor lehet futtatni egy komplett IGO8 navigációs programot (ez "hasznosítja" a térképeket, és külön lehet telepíteni induláskor és késõbb az újabb térképeket. Meggondolatlan, ismeretek nélküli törlésekkel örök vadászmezõkre lehet küldeni egy kütyüt. Vannak azért lehetõségek a "visszaszerzésre", de ahhoz már sokat kell kotorászni a neten és véna is kell hozzá. Hogy konkrétan hogyan kell csinálni a navonnál a frissítést (meg a fentieket) már nem emlékszem, de meg lehet csinálni.


Miért vettek ki a Gates of Andaronból sok jó dolgot pl nem tudok fegyvert, vagy páncélt venni, és miért raktak be csomó szar dolgot mint azt, hogy a karakterek csak a fő fegyvereiket kapják meg (pl az íjász csak egy íjat kap)?

Legjobb válasz: Próbálnak azonosulni a többi MMORPGhez azért az íjásznak bazi nagy elõny hogy közel harcba is van fegyója , nem ?!Ahogy fordítva a harcosnak is.Én régen játszottam azt nem páncélokat hallottam (pl:a fõvárosban nekem Keter volt)nem lehet venni alap 1-7-16-25-34es cuccokat ez szerintem szemétség ,tényleg.Szerintem játssz valami mással pl:Aion :-)

Próbálnak azonosulni a többi MMORPGhez azért az íjásznak bazi nagy elõny hogy közel harcba is van fegyója , nem ?!Ahogy fordítva a harcosnak is.Én régen játszottam azt nem páncélokat hallottam (pl:a fõvárosban nekem Keter volt)nem lehet venni alap 1-7-16-25-34es cuccokat ez szerintem szemétség , tényleg.Szerintem játssz valami mással pl:Aion :-)
A kérdező hozzászólása: Nem tudom otthagyom-e szegény GoA-t... :D

Miért van az hogy, feltelepítettem az Assassin's Creed Revelations "black box"-ot a "c" meghajtóra, de crack nélkül mert nem kellett hozzá és ment úgy faxául, de amikor a "d" re raktam fel onnan már nem indult el, nah miért? Valaki help?

Legjobb válasz: blacbox az a skidrow crackjét használja, csak úgy megsúgom. Lehet valami registry bejegyzés az oka. Start menü > futtatás, és írd be: regedit Aztán szerkesztés > keresés, és keresgélj ezekre: assasin's creed relevations esetleg blackbox

blacbox az a skidrow crackjét használja, csak úgy megsúgom. Lehet valami registry bejegyzés az oka. Start menü > futtatás, és írd be: regedit Aztán szerkesztés > keresés, és keresgélj ezekre: assasin's creed relevations esetleg blackbox
A kérdező hozzászólása: Értem köszi , megnézem :)
Bálványimádás magasfokon.
Nemcsak Görögországban szokás ez, M.o-n is gyakori.Általában az ország védõszentjének állítják ezeket az oltárokat.
A második vállaszolónak igaza van, amúgy sokszor olyan helyen van, ahol meghalt valaki (pl. autóbaleset) és kimehetnek a hozzátartozó barátai gyertyát gyújtani, ami ott is marad. Ezt csak a tehetõsebbek teszik meg, de sokszor van, hogy ha pl. tûzoltó hal meg, akkor az állam csináltat neki ilyet. (Persze csak ha munka közben...)
Na az eddigi válaszolókat fogom én most megcáfolni ugyanis félig görög vagyok. A házaknál, szinte minden udvarban lévõ kápolnácska és az utak mellett lévõ kápolnácskák nem a halottaknak vagy valami istennek állítanak! Pont ellenkezõje:az életben maradottaknak van állítva! Út szélén történt balaset, azért van ott kápolna mert görög nem a halottnak tette oda aki meghalt a balesetben hanem a gyászoló család jelképének!Ugyan ez a házaknál is, aik ott élnek azoknak a tiszteletére van állítva.
No, akkor játszunk egy olyat, hogy én is félig görög vagyok (én válaszoltam közvetlenül) elõtted. Valóban van ilyen is, amit te írtál, de sajnos a mi családunknál is van Larissa mellet kettõ is.
Start menü -> Futtatás -> dxdiag [Enter] -> hang -> a DirectSound tesztelése Mit ír?
A kérdező hozzászólása: Talan ez az ? : The file aticfx64.dll, aticfx64.dll, aticfx32, aticfx32, atiumd64.dll, atidxx64.dll, atiumdag, atidxx32, atiumdva, atiumd6a.cap, atitmm64.dll is not digitally signed, which means that it has not been tested by Microsoft's Windows Hardware Quality Labs (WHQL). You may be able to get a WHQL logo'd driver from the hardware manufacturer.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk ezt a display-nel irja. A sound1, sound2-nel nem ir semmit. Azt irja, hogy no problems found.
Hangkártya driverét próbáltad újrarakni?
A kérdező hozzászólása: A youtubon megy minden gond nelkul, de amugy igen, ujra is raktam a hang drivert. Nem tudom mi lehet a gond :O

A Daft Punk a Contact címû zenéjük elejére miért rakták oda azt a rádió beszélgetést, amikor Gene Cernan valami furát látott a Hold mellet?

Nem mintha baj lenne, csak kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem azért, hogy érdekesebb legyen a szám.

Szerintem azért, hogy érdekesebb legyen a szám.
A kérdező hozzászólása: YouTube-on egy kommentben olvastam, hogy szerinte ezzel az Intersella 5555-re utalnak. Szóval kapcsolat a földönkívüliekkel.

Miért van az, hogy 2 Win7 van a gépemen, pedig most formáztam le mindent és raktam újra?

Leformáztam mind a 2 partíciót (C, D) és minden probléma nélkül felraktam a C-re az op.rendszert, de ha bekapcsolom 2 Windows 7 közül kell választanom. Ez miért van?

Legjobb válasz: Ezek szerint mégse formáztad le normálisan :D 1x jártam én is így. Amikor újra rakod, töröld ki a partíciókat is. Azaz ne csak formázd le a C és D-t, hanem töröld ki, majd csináld meg még1x. Ha megcsinálod, jó lesz :)

Ezek szerint mégse formáztad le normálisan :D 1x jártam én is így. Amikor újra rakod, töröld ki a partíciókat is. Azaz ne csak formázd le a C és D-t, hanem töröld ki, majd csináld meg még1x. Ha megcsinálod, jó lesz :)
Nem vitaképp írtam. Õ eldönti hogy egy sort átír a megfelelõ helyen vagy nulláról elkezdi megint... Ha vendégfiókból léptél be akkor lépj be rendszergazdaként. Ha úgy léptél be akkor passz. Telepítsd újra, ha már ennyire erõltetik...
Nem vitatkozom veled, de egy tiszta telepítés még nem okozott soha problémát. Különben is azt írja a kérdezõ, hogy most formázta és telepítette, tehát egy új rendszerrõl van szó. Legalábbis én ezt vettem le. De bele lehet bonyolódni abba is amit írsz, csak ennyi idõ alatt már régen elkészült volna és használja a gépet.
Plusz 15 perc a driverek, plusz 30 perc az alkalmazások, plusz 60 perc a játékok. :) A boot.ini-ben - megjelenítés: vezérlõpult, futtatás ablakába msconfig parancs, majd a megjelenõ ablak rendszerindítás füle - megvannak jelölve a partíciók, hogy melyiken van a WIN7. Amelyik nem kell azt törlöd. DOSparancsnál számozva vannak a partíciók, ott nehezebben lehet kideríteni. Próbáld az elõbbit, ott mindjárt törölni is tudod...
Hidd el jobban jársz ha újrarakod ahogy írtam, sok problémától megmented magad. 15 perc alatt felmegy a 7-es.
A kérdező hozzászólása: és azt hogy "HIBA: Nincs jogosultsága a boot.ini fájl tartalmának módosításához."
A kérdező hozzászólása: Láttam olyan megoldást, hogy cmd-be a következõ parancsot adom meg: "bootcfg/scan" parancs (megkeresi a telepített Windows NT 4.0, Windows 2000 vagy Windows XP rendszereket a merevlemezen, majd megjeleníti az eredményt.) valamint "bootcfg /list" parancs (beolvassa a Boot.ini fájlt, majd megjeleníti az operációs rendszer azonosítóját, a betöltési beállításait és az elérési útvonalát (helyét).) De nekem mindkettõre azt írja "HIBA: Érvénytelen szintaxis."
A kérdező hozzászólása: Ez lett volna a következõ kérdésem. Hol tudom kideríteni?
Minden mûvelet kockázatos, de a te megoldásod ugyanaz, mint ami én írtam, mert az is a boot.ini-bõl törli a bejegyzést és csak is a bejegyzést, mert ha tényleg két oprendszer van fent akkor ott is marad, mert így az nem törlõdik. Csak annyira kockázatos az én verzióm, mint amennyire a tiéd is. A kockázat csak annyi, hogy ki kell derítened, hogy melyik oprendszer a felesleges, vagy is melyik sort töröld a boot.ini-bõl illetve milyen számot írj a te általad említett parancs ID azonosítója mögé...
A kérdező hozzászólása: Hát valóban így történt :D 2. kommentelõ, a Boot.ini-s fájlos megoldás mûködik és nem kockázatos? Olvastam hogy ezzel a paranccsal ki tudom törölni a nem kívánatos op.rendszert: bootcfg /delete /ID# Ha ezt megcsinálom valóban eltûnik, nem kell hogy újrarakjam megint?
Le kellett volna törölnöd a két partíciót telepítéskor. Miután egy lett, aztán osztod fel két részre és az elsõre rakod az op.rendszert.
A boot.ini fájl szerkesztésével. Valahogy csak felkerült, különben nem lenne bootmenü... [link] a boot.ini utolsó két sora a két oprendszer. A megfelelõt kell törölni
Amíg vitáztatok 1 óráig, már rég újrapakolta volna az egészet. Majd elront vmit, és rakhatja újra.. bravó, elõrébb lesz az biztos. Ha már tud újra rakni W7-et, nem mind1 ha megcsinálja 20 perc alatt??

Miért van az hogy a Nokia N9-mnek 14MB szabad memóriára van szüksége és van benne alap 16GB belső memória, de még semmit se raktam rá?

Nem lehet rárakni semmit, vadonat új telefon. Memória kártya nincs benne, de elvileg van 16GB belső memória.

Legjobb válasz: szoftverfrisíítés, vagy hardreset.

szoftverfrisíítés, vagy hardreset.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!