Találatok a következő kifejezésre: Miért puffad az (7 db)

Az alkoholistának miért puffad fel az arca?

Ha már nem iszik mennyi id? alatt áll vissza a betegség el?ttire?

Legjobb válasz: Ezt egy arcdiagnosztikai oldalon találtam: "Elbagatellizálni a püffedt arcot sem szabad, hiszen ez a máj elváltozásaira figyelmeztethet. Elsõ teendõnk: azonnal hagyjunk félbe az önmérgezõ alkoholfogyasztással és a dohányzással." Üdv!

Ezt egy arcdiagnosztikai oldalon találtam: "Elbagatellizálni a püffedt arcot sem szabad, hiszen ez a máj elváltozásaira figyelmeztethet. Elsõ teendõnk: azonnal hagyjunk félbe az önmérgezõ alkoholfogyasztással és a dohányzással." Üdv!
A májfunkció nagyon nincs rendben! Nekem a 900-as gaammma -gétével (49 lehetne)ötven nap absztinenciával lett 132, és két év józansággal 41! AZ arc kb. 4-6 hónap a szem sárgaság 9-12 hónap alatt rendbe jön! A lelki dolgok majdnem mindjárt rendbe jöttek , mihelyt kitudtam mondani, hogy alkoholista vagyok, és segítséget kértem az Anoním Alkoholistáktól!
No, itt ki van vesézve az alkohol és a máj "kapcsolata". Üdv! http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=541
A vízesedéstõl is. Az alkoholisták teste vizesedik, feldagad a kezük, arcuk, lábuk..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Az éhező afrikaiakról készült fotókon miért püffedt a gyerekek hasa? Mi okozza?

Legjobb válasz: A rossz emésztés, betegség, férgek miatt.(Szennyezett víz, rossz, elégtelen élelem).

A rossz emésztés, betegség, férgek miatt.(Szennyezett víz, rossz, elégtelen élelem).
A kérdező hozzászólása: Akkor az gáz, vagy víz?
A hasvíz gyülemlik fel az elégtelen májmûködés miatt, ascites a probléma neve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Miért puffad fel az antidepresszánstól az arc?

Az agy nem puffad meg?

Legjobb válasz: Giorgo19, te meg ne játszd a pszichiátert és a gyógyszerészt minden topikban és kategóriában csak azért, mert egyszer életedben szedtél már paroxáááátot, és ne magázódj, mert ez az internet és azon belül is egy rohadt névtelen fórum.

Giorgo19, te meg ne játszd a pszichiátert és a gyógyszerészt minden topikban és kategóriában csak azért, mert egyszer életedben szedtél már paroxáááátot, és ne magázódj, mert ez az internet és azon belül is egy rohadt névtelen fórum.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek megpuffad ar arca és szedik tovább és virulnak tõle.
Akkor meg meghíztál. Ha te egy évek alatti változásról ennyire jól látod, hogy mi okozza, akkor hadd gratuláljak!
A kérdező hozzászólása: Nem. Itt nem errõl van szó, nem ennyire puffadt fel és évek alatt sajna.
Ha felpuffad az arcod, akkor akár allergiás is lehetsz a hatóanyagra. Én is szedtem 2 éve SSRI-t és nekem is ödémás lett a szemem, majd a májfunkciós értékem is magasabb lett. Ellenõriztesd a vérképedet!
A kérdező hozzászólása: Útálom ezt, hogy nem lehet normális kérdést feltenni mert mindíg egy Dawn-kóros beleugat meg azt az egyetlen értelmes hozzászólót is ami akad még itt :(
Igen, gúnyolódok, mert olyan buta vagy, hogy nem vagy képes megérteni, hogy hülyeséget kérdezel! De személy szerint most befejeztem, mert nincs türelmem egy szerencsétlen szellemi fogyatékosnak tovább magyarázni.
A kérdező hozzászólása: nem értesz hozzá & csak gúnyolódsz. Értelmes válaszokat szeretnék.
Nem szeretem az "antidepit", szedtem egy darabig, tagadhatatlan, hogy vannak mellékhatásai, de sem az arcom sem az agyam nem puffadt fel tõle, sem senki másnak a környezetemben. Az agypuffadás valószínûleg viszont nálad már visszafordíthatatlan károkat okozott!
A kérdező hozzászólása: Azért mert te szereted az antidepit attól még nem kell ostobaságokkal vagdalkóznod ! Nagyon sokan megfigyelték és Én is, hogy az SSRI-tõl puffad az arc. Az agy is. Rég nem látott ismerõsöm, mondta hogy már nem vagyok sovány, látja az arcomon. Mondtam neki hogy a súlyom ugyanaz, kabátban vagyok, csak az arcom pufi. Vékony ember pufi arcal, mi ez ha nem mellékhatás ?
"kérdésre kérek választ nem jópozni, mondom ezt a többieknek." A kérdésed értelmetlen, erre felhívtuk a figyelmedet. Értelmetlen kérdésre nem lehet értelmes választ adni!
A kérdező hozzászólása: Köszi Giorgio19 ! Nem halok bele, max elbutulok. Valóban így van ahogyan leírtam és a kérdésre kérek választ nem jópozni, mondom ezt a többieknek.
"Az arc puffad meg, ez látható is és az agy is" Értsd már meg, hogy ez butaság. Sem az arc, sem az agy nem "puffad meg" az antidepresszánstól!
Olvasd minden nap fél órán át az ezotéria kategóriát, az tutira lesorvaszt belõle annyit, amennyit a napi antidepresszáns adagod felpuffasztott.
A kérdező hozzászólása: Az arc puffad meg, ez látható is és az agy is, de nem hal meg az ember csak elbutúl, de azt akarom tudni hogy ez miért van és hogyan lehet ellene védekezni ?
Amire te gondolsz, az nem az antidepresszáns, hanem az alkoholizmus, és nem az agy, hanem a máj, és nem osztogattak, hanem fosztogattak. (Nincsenek hülye kérdések, csak hülye emberek.)
Ezt a butaságot hol hallottad? A legtöbb emberen nem lehet észrevenni, hogy antidepresszánst szed.
Szerintem azért, mert olyan mellékhatása van mint a kábítószernek, drognak, szesznek.

Miert van az hogy reggel elmegyek wcre (nem pisilni) es utana neha olyan puffadt vagyok meg kikene engednem egy kis levegot?

meg morog sokat a hasam. minden nap, ez miert van? /Elnezest hogy nincs ekezet, de nem MO-rol írok/

Legjobb válasz: Valami nincs rendben az emésztéseddel. Rágd meg jól az ételt és ne egyél gyorsan. Lehet kapni felpuffadásra gyógyszereket, ezek a gázokat apróbb molekulákká alakítják és így könnyebben távoznak illetve a nagyja felszívódik.

Valami nincs rendben az emésztéseddel. Rágd meg jól az ételt és ne egyél gyorsan. Lehet kapni felpuffadásra gyógyszereket, ezek a gázokat apróbb molekulákká alakítják és így könnyebben távoznak illetve a nagyja felszívódik.
Ez tök hülyeség, nyilván éjjel nem evett! A reggeli bélmozgás a felkelés után hamar beindul, ez azért van , mert éjjel nyugalmi állapotba a szervezet az alapfunkciókat látja csak el, de amikor felébredsz és mész pár métert , akkora belek és a vesék is aktívabbak lesznek, éjjel pedig csak emésztés volt..renben van így a dolog, menjkia wc-re és intézkedj, plusz örülj, ha nálad így van egybõl..sok ember szenved, hogy felkel, nem indul el semmi folyamata, aztán amikor beér a munkahelyére, akkor aztán minden menne, csak a kényelmetlenség miatt visszatartják, így egész nap szenvednek a gázoktól. Volt egy ilyen kollegám aki rendszerint érkezés után beült a wc-re, elõször csak sápadozott, aztán rájöttem hogy ez a baja, és szóltam, hogy minden reggel ha ilyen baja van késhet, vagy menjen itt a dolgára én addig tartom a frontot. Azóta sokkal jobban teltek a napjai, tehát ami ki akar jönni annak ki kell. Ez ami neked van nem egy probléma, amit meg kell szüntetni, hanem egy jól mûködõ szervezet..a puffadás pedig múlhat akár a kenyérfélén is amit vacsorázol.

Miért puffad fel az ember? És mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Sok mindentõl lehet. például hogyha túl gyorsan eszel iszol így közben sok levegõt nyelsz,olyan ételeket eszel amik puffasztanak. Meg kell nézni,hogy mik azok a dolgok,amiktõl rosszul leszel. Állhat betegség is a háttérben. Lehet idegességtõl is. Figyelj arra hogy evés közben ne igyál ,jól rágj meg mindent,lassan egyél,egyenes háttal ülj. Az Espumisan szokott segíteni.

Sok mindentõl lehet. például hogyha túl gyorsan eszel iszol így közben sok levegõt nyelsz, olyan ételeket eszel amik puffasztanak. Meg kell nézni, hogy mik azok a dolgok, amiktõl rosszul leszel. Állhat betegség is a háttérben. Lehet idegességtõl is. Figyelj arra hogy evés közben ne igyál , jól rágj meg mindent, lassan egyél, egyenes háttal ülj. Az Espumisan szokott segíteni.
A puffadás oka a gyomrod elsavasodása. Pl. tévhit, hogy a kelkáposzta puffaszt. Nem a kelkáposzta az oka, hanem az, hogy a gyomrod ill. a beleid nagyon savasak, és hirtelen kapnak egy lúgosabb dózist. Szerintem lúgosítsd a szervezeted, és ezek a panaszok megszûnnek, tele leszel energiával!

Az alhasam puffadt és kemény már napok óta. Miért?

Legjobb válasz: Menstruálsz már? Írhattál volna kicsit több információt.

Menstruálsz már? Írhattál volna kicsit több információt.
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok, 5 éve menstruálok.
Nincs székrekedésed? Egyébként, ha 31.-e óta ilyen panaszaid vannak, keresd fel az orvosodat, mert a hasi panaszokat komolyan kell venni!
A kérdező hozzászólása: Nincs székrekedésem. Kb. úgy nézek ki, mint egy 3 hónapos terhes. Pedig nem vagyok az. Jövõ héten akarok orvoshoz menni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!