Találatok a következő kifejezésre: Miért pontozzák a válaszomat tudatlanságból (1 db)

Miért pontozzák le a válaszomat tudatlanságból?

Most nem az egyéni ízléssel vagy meggy?z?déssel kapcsolatos válaszaimra gondolok, hanem azokra, amiknek megfelel? fórumokon utánanéztem. Nem szoktam hasraütni, ha adatokra vagy jogszabályokra kíváncsi valaki. Igazából én is tudom a választ, csak annyira bosszantó, szerettem volna, ha itt nyoma marad az észrevételemnek. Ja, és egy konkrét válaszomnál egy utánam jöv? igazolt is, csak a pontjaimat nem kapom már vissza...

Legjobb válasz: A pontokkal amúgy sem lehet mit kezdeni, szóval ne bánkódj miatta. Az önérzetedet meg ne rontsa ilyesmi, az a fontos, hogy tájékozott vagy. Én is nagyon sok okoskodó, rossz választ olvasok, és csak lesajnálom szegényeket, mert tudom miben van, és miben nincs igazam. Na pá :)

A pontokkal amúgy sem lehet mit kezdeni, szóval ne bánkódj miatta. Az önérzetedet meg ne rontsa ilyesmi, az a fontos, hogy tájékozott vagy. Én is nagyon sok okoskodó, rossz választ olvasok, és csak lesajnálom szegényeket, mert tudom miben van, és miben nincs igazam. Na pá :)
Már válaszoltál is a kérdésedre: TUDATLANSÁGBÓL!!!!!!
Van, hogy hiába adok egy kérdésre lelkiismeretes és pontos választ, mégis lehúzzák mert egyeseknek nem tetszik az igazság, mást akartak hallani (olvasni). De igazából nem érdekelnek a pontok, inkább az, hogy segítsek, ha tudok azoknak akik kérik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ennek a kérdésnek a végén miért van ott, hogy hányadik kérdés ez az oldalon?

3

A moderátori felület kinézete üzleti titok vagy ha írnék a moderátoroknak, akkor küldenének róla képe (ke) t?

3

Csak engem idegesít?

Valaki feltesz itt egy kérdést, mi normálisan válaszolunk rá. Lehet éppen olyat, ami neki nem tetszik, és ? meg lepontoz. Most ha valaki nem viseli el a kritikát, akkor miért kérdez olyat?...

3

Mi ez a 3 napos határidő?

,,A regisztrációdat követ? három napban, öt percenként maximum egy választ írhatsz!

3

Miért nem emelkedik és hogyan lehet megemelni a %-omat?

Rengeteg kérdésre adtam pozitív értékelés? válaszokat,értékeltem is sok mindent pozitívan.Több válaszom van,amit 100%-osnak is ítélnek,de mégsem emelkedik még csak 1%-ot sem.75%-on megakadt a dolog..

4

Hogyan kell saját kommentet és kérdést törölni véglegesen a GYIK-ről?

1

Hogyan lehet itt a gyakori kérdéseken megváltoztatni az email címet?

2

Lehetséges, hogy a lent linkelt kérdésekben a 89 %-os válaszokat egy moderátor írta?

7

Sztetek ha nem lenne korlátozva, hogy félóránként csak 1 kérdést lehet kiírni, akkor mennyi kérdés lenne már itt?

A szerver tuti behalna, nem? xD

3

Naponta többször, ha meg van nyitva a GYK, átvált a képernyőm kb 5x3 színes négyzetekké. Piros-sárga-zöld. Ez az oldal miatt van, vagy a képernyő miatt? Csak ennél az egy oldalnál csinálja ezt.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!