Találatok a következő kifejezésre: Miért pontozzák a válaszomat tudatlanságból (1 db)

Miért pontozzák le a válaszomat tudatlanságból?

Most nem az egyéni ízléssel vagy meggy?z?déssel kapcsolatos válaszaimra gondolok, hanem azokra, amiknek megfelel? fórumokon utánanéztem. Nem szoktam hasraütni, ha adatokra vagy jogszabályokra kíváncsi valaki. Igazából én is tudom a választ, csak annyira bosszantó, szerettem volna, ha itt nyoma marad az észrevételemnek. Ja, és egy konkrét válaszomnál egy utánam jöv? igazolt is, csak a pontjaimat nem kapom már vissza...

Legjobb válasz: A pontokkal amúgy sem lehet mit kezdeni, szóval ne bánkódj miatta. Az önérzetedet meg ne rontsa ilyesmi, az a fontos, hogy tájékozott vagy. Én is nagyon sok okoskodó, rossz választ olvasok, és csak lesajnálom szegényeket, mert tudom miben van, és miben nincs igazam. Na pá :)

A pontokkal amúgy sem lehet mit kezdeni, szóval ne bánkódj miatta. Az önérzetedet meg ne rontsa ilyesmi, az a fontos, hogy tájékozott vagy. Én is nagyon sok okoskodó, rossz választ olvasok, és csak lesajnálom szegényeket, mert tudom miben van, és miben nincs igazam. Na pá :)
Már válaszoltál is a kérdésedre: TUDATLANSÁGBÓL!!!!!!
Van, hogy hiába adok egy kérdésre lelkiismeretes és pontos választ, mégis lehúzzák mert egyeseknek nem tetszik az igazság, mást akartak hallani (olvasni). De igazából nem érdekelnek a pontok, inkább az, hogy segítsek, ha tudok azoknak akik kérik.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Most komolyan, használja valaki is ezt a "Félig-Meddig hasznos" gombot?

6

Vajon mikor értik majd meg az emberek, hogy a párkapcsolati-randizgatós kérdéseik nem a családi kategóriába tartoznak? Egyáltalán miért pakolják ide?

...Tudom, ez sem ide tartozik :)

2

Hogy törölhetek VÉGLEGESEN egy kérdést?

Már írtam egy csomót,megkaptam a megfelelő válaszokat,szeretném törölni

6

Hogy lehet -1 %?

"Mások értékelése alapján -1%-ban hasznos válaszokat adsz, 55%-ban hasznosan értékelsz válaszokat."

3

Miért nem kapok egy ideje hírlevelet a GYK-ról?

Eddig minden nap jött, a beállított kulcsszavak alapján, meg a megjelölt kérdések alapján.
Aztán néztem, hogy egy ideje nem kaptam semmit. Beállításokban láttam, hogy az van kijelölve, hogy nem kérek semmiről hírlevelet. Átállítottam, hogy kérek, de azóta se kapok. Mi miatt lehet? Ti kaptok ugyanúgy? Mit tudok még csinálni?

1

Ti szeretitek a trollokat :D?

8

Miért ilyen sok a válasz nélküli kérdés itt?

5

A moderatorok a privit is el szoktak olvasni vagy azt nem latjak?

6

Miért korlátozhattak le a moderátorok? Tapasztalatok?

Csak 2óránként írhatok ki kérdést.

8

Miért az az oldal szövege "amit máshol nem mertél. Itt megkérdezheted! "?

Miközben meg ha olyan kérdést rakok fel, mondjuk hogy honnan tudnám letölteni ezt meg azt kitörlik a kérdést, hát az oldal szövege épp ezt hangsúlyozza hogy bármit kérdezhetek. Hozzászólásba se engedi leírni az nCore webcímét (ncore, cc) De még itt se engedi, azért raktam szóközt.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!