Találatok a következő kifejezésre: Miért pontozzák a (41 db)

Miért pontozzák le örökké a válaszaimat, mikor ugyanolyanok, mint a többieké?

Ti is szoktatok úgy járni, hogy segít? szándékkal megfogalmaztok egy választ, és azt valakik (talán nem értik?) nagyon lehúzzák? Hogy lehet, hogy eldöntend? kérdéseknél, ahol mindenki választ a lehet?ségek közül, tehát min?ségileg minden válasz ugyanolyan, lepontozzák a válaszaimat? Ráadásul mindig azt hittem, hogy higgadtan, intelligensen a többségit?l eltér? véleményt is ki lehet fejteni...de úgy t?nik, a lepontozáshoz már a nézetkülönbség is elegend?! Tehát: csendben kell maradni és nem szabad vállalni a "szélmalomharcot"? Nagyon rosszul esik a lepontozás, szerintem nem válaszolok butábban, mint a többiek!

Legjobb válasz: Szerintem ne foglalkozz azzal, hogyan pontozzák a válaszaidat, az a fontos, hogy te a tudásodhoz mérten a lehetõ legjobb választ igyekszel beírni! Vannak olyanok, akik soha nem szólnak hozzá, csak végigpontozgatnak minden kérdést és beírást, ez a szórakozásuk (szerintem el sem olvassák a hozzászólást). Jár ide egy csomó 12-14 éves, õk szerinted miben tudnak dönteni?! Unatkoznak, nyomkodnak! :[

Szerintem ne foglalkozz azzal, hogyan pontozzák a válaszaidat, az a fontos, hogy te a tudásodhoz mérten a lehetõ legjobb választ igyekszel beírni! Vannak olyanok, akik soha nem szólnak hozzá, csak végigpontozgatnak minden kérdést és beírást, ez a szórakozásuk (szerintem el sem olvassák a hozzászólást). Jár ide egy csomó 12-14 éves, õk szerinted miben tudnak dönteni?! Unatkoznak, nyomkodnak! :[
Igazából a pontozás legalább annyira a pontozót minõsíti, mint a pontozottat. Ha valaki elolvassa az adott választ, és abban benne található az érték, kit érdekel, hogy milyen % van alatta? Én is kaptam már megkeresést lepontozott válasz alapján. Az, hogy valaki nem tud mit kezdeni az általam adott válasszal, nem feltétlenül az én hibám. (És nem is a válaszé.) :o) Ettõl még a pontozási kérdés helyes, mert az adott illetõ számára így az a válasz NEM volt hasznos. Csakhogy én nem is törekszem arra, hogy mindenki számára hasznos legyen. A kérdezõnek válaszolok, nem a pontozóknak. Igen gyakran azt látom, hogy a válaszaim 100%-ról hirtelen leesnek. Semmi gond, megjöttek a "klikkelgetõk". Majd késõbb a % megint nõni kezd. Ez az én megfigyelésem.
A 10:09 vagyok :) Tökmindegy, hogy milyen stílusban írok, ha nem azt válaszolom, amit a nagyokosok "hallani akarnak", úgyis lepontoznak. Van, hogy "keményebben" odaszólok, az emberi butaságot nem mindig tolerálom.
(csak hogy a többiekétõl eltérõ választ írjak :P) elõzõ
Elõzõnek: >A kérdezõ szempontjából meg többet ér egy õszinte, a földre leráncigáló válasz, mint egy álságos, behízelgõ, népszerûségre törekvõ (minél nagyobb %-ra hajtó), amivel így az semmire se megy... Nekem miért van csak 77%-om? Kimondom az igazságot. Hja, hogy fáj? Ez van :)
Tényleg úgy érdemes itt válaszolgatni, hogy nem a pontozásban megnyilvánuló elismertségre hajtasz. Ha engem lepontoztak, akkor 2 lehetõségre következtettem eddig: vagy szórakoztak páran (többször megesett), vagy nem népszerû az álláspontontom (de ezt vállalom, hiszen nem biztos, hogy ettõl még rossz volna). Szoktam figyelni, hogy kinek mekkora a %-a, és egyre inkább hajlok arra, hogy a 80-90 körülikek válaszolnak õszintén, nem törõve a "pontozásos következményekkel"! A kérdezõ szempontjából meg többet ér egy õszinte, a földre leráncigáló válasz, mint egy álságos, behízelgõ, népszerûségre törekvõ (minél nagyobb %-ra hajtó), amivel így az semmire se megy...
Engem is felbosszat néha :)
Ez a pontozás is csak a játék része. Megsértõdni nem szabad tõle, meg túl komolyan se kell venni. Lepontoztak, és akkor mi van? Egyébként én szeretem ezt a pontozgatást függetlenül attól, hogy mit kapok, mert lehet belõle tanulni. Én már elég jól el tudom dönteni elõre, hogy mivel leszek népszerû és mivel nem, és ez is szórakoztató. De nem olyan alapon írok sose, hogy milyen pontozás jöhet ki belõle, mert ilyen mélyen azért nem érdekel. Egyébként -bár túl sok rágódást valószínûleg nem ér ez a dolog- ha tényleg rendszeresen lehúznak, annak azért lehet valami oka, és ezt az okot ne másokban keresd. Lehet, hogy a stílusod nem vonzó, de persze, ha a nézeteid térnek el rendszeresen a többségtõl, akkor azért is lehúzhatnak. Az emberek már csak ilyenek...
Ó, én soha nem nézem, hány "pontom" van, mi értelme? Úgyse ismer senki, és én is normális válaszokat szoktam adni. Max.akkor pillantok a %-ra, ha valaki nagyon idiótán, vagy olyan stílusban ír... akkor odanézek, mert ha mondjuk 50%-os körüli az értékelése, akkor "megnyugszom", hogy ez mindig ilyen válaszokat ad, és õt figyelmen kívül hagyom.
Nem érdemes foglalkozni a pontozással, nincs a világon semmi jelentõsége. Találkoztam olyannal, ahol a kérdezõ rendesen lepontozott mindenki, és írta a kommentjében, hogy õ azt hitte, csak egyetértõ válaszokat fog kapni. Írd le nyugodtan a véleményedet, azért van az oldal, a pontokkal meg ne törõdj. Nem ér annyit :)
Ne foglalkozz a pontozással, semmi értelme. Én sohasem nézem, hogy hogyan pontoznak és én sem pontozok. Minek? A pontozás nem azt fejezi ki, hogy a valósághoz mennyi köze van a válaszodnak. Ne foglalkozozz vele.
Vannak kérdéskörök, mint pl vallás és politika, ahol az "ellenoldal" automatikusan lepontoz mindenkit, aki nem tetszik. A másik - sajnos elég gyakori - jelenség, amikor a kérdést feltevõ nem választ akar, hanem megerõsítést, hogy neki van igaza valamiben, jól csinálta, stb. Ellenkezõ válasz esetén, függetlenül attól, mit írtál, jön a lepontozás. Ez van sajnos.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm.:) Ezek szerint másokat is zavar ez a probléma, és akit nem, az is észrevette.
szerintem utálnak :D:D:D:P
10:09-nek Az õszinte választ sem mindegy milyen formában mondjuk! Lehet durván, ok nélkül fájdalmat okozva, megbántva a másikat, vagy normális hangnemben (így még nagyobb az esély arra is, hogy meghallgatja).
A kérdező hozzászólása: Hát igen...de pont ezekrõl a %-okról beszélek. Egyébként köszönöm a válaszokat, senkit nem fogok lepontozni.:)

Miért pontozzák le aki megírja az igazat, vagy a helyes megoldást kínálja. Miért jönnek egyesek ide csak kötözködni, beszólogatni, okoskodni?

Legjobb válasz: Ne vedd a szívedre! Én is jártam már úgy, hogy (ebben a kategóriában) írtam választ, és jött: hogy lehet ilyen hülyeséget összeírni. Amikor vissza-válaszoltam, hogy korom alapján már sok mindent megéltem. Akkor azt írta az illetõ: miért hiszik azt az öregek, hogy õk mindent jobban tudnak? (Nem érdekes, fiataloké a jövõ!) Hiszem, hogy itt mindenki (vagy legalábbis a többség) õszintén, segíteni-akarásból válaszol, és mindenki csak jót akar annak, aki kérdez, vagy éppen zsákutcába került az élete. Azt is tudom, hogy ugyanolyan szitut mindenki másképpen él meg, tehát nem is lehet két embertõl ugyanazt a választ várni. Azokkal pedig, akik csak "szórakozásból, unatkozásból" jönnek és pontoznak, nem számítanak. (Gondolj arra, hogy milyen sivár lehet az életük, ha az õ boldogságukhoz már annyi is elég, hogy brahiból pontozgatnak)

Ne vedd a szívedre! Én is jártam már úgy, hogy (ebben a kategóriában) írtam választ, és jött: hogy lehet ilyen hülyeséget összeírni. Amikor vissza-válaszoltam, hogy korom alapján már sok mindent megéltem. Akkor azt írta az illetõ: miért hiszik azt az öregek, hogy õk mindent jobban tudnak? (Nem érdekes, fiataloké a jövõ!) Hiszem, hogy itt mindenki (vagy legalábbis a többség) õszintén, segíteni-akarásból válaszol, és mindenki csak jót akar annak, aki kérdez, vagy éppen zsákutcába került az élete. Azt is tudom, hogy ugyanolyan szitut mindenki másképpen él meg, tehát nem is lehet két embertõl ugyanazt a választ várni. Azokkal pedig, akik csak "szórakozásból, unatkozásból" jönnek és pontoznak, nem számítanak. (Gondolj arra, hogy milyen sivár lehet az életük, ha az õ boldogságukhoz már annyi is elég, hogy brahiból pontozgatnak)
Kit érdekel, most õszintén? Mármint oké, én is szoktam lepontozni másokat, fõleg akkor, mikor valami olyat írt, amit akkora hülyeségnek tartok hogy már nem is érzem hogy érdemes lenne rá válaszolnom... De szerintem ez az oldal nem a toplistáról szól, én is sokszor vagyok lepontozva akár 0%-ra is, de nem nagyon érdekel. A lényeg hogy elmondhatom amit gondolok, és én is elolvashatom, más mit gondol. Tanulságos oldal ez.
Régóta vagyok már az oldalon. Megfigyeltem, itt azok vannak a legjobban lepontozva, akiknek a véleményük nem egyezik a társadalom/tömeg által elfogadottakkal. Vagy nem napról napra él és nincsenek anyagi problémái. Õket nagyon utálják itt.
Nincs jobb dolguk, mást nem tudnak csinálni. Én ezt az oldalt nem pontozgatásra és pontgyûjtésre használom, hanem információ szerzésre és átadásra. Én alapból úgy vagyok vele, hogy tanácsot lehet kérni, max. nem fogadod meg vagy nem értesz vele egyet.
Engem is lepontoznak vagy kitorlik a valaszomat, mert mast akarnak hallani. Sokszor megirtam az igazt persze az nem tetszett nekik. Es persze az sem, hogy nincs anyagi problemam, nincs hitelem, es jol elek ... na ez vegkepp nem tetszik nekik. Azert mert valaki szegeny es napi 1 ft ja van nekem se lehet 2 ft om. AAAAA
Az igazság sokszor fáj, és itt ezzel lehet büntetni a "rosszakat". Engem is lepontoztak, mert le akartam beszélni egy illetõt az amazon papagáj tartásáról, mivel még soha semmilyen madara nem volt. Lepontoztak, mert pozitív meglátásom van az eu-s csatlakozással. Lepontoztak, mert azt találtam írni egy illetõnek, hogy az õ anyagi helyzetében én még várnék a következõ babával. És még sorolhatnám. Volt a százalékom már a béka seggel alatt is, mert segíteni próbáltam, de a tanácsaim nem tetszettek, mert másnak más volt a véleménye. De a szex, szerelem és a szórakozás témakörben szívesen osztanak pozitívot.
Engem nem érdekel ki pontoz le vagy fel. A lényeg az, hogy sosem fogom azt írni amit mások olvasni szeretnének, hanem azt ahogy gondolom valójában. Akinek nem tetszik, az nyugodtan pontozgasson le. :)
Ez ilyen..a net anonim mivolta serkenti az embereket erre. Egyébként kíváncsi lennék, hogy ki az, aki pl százezreket fizet egy kutyáért meg tízezreket havonta tápra meg a többire a mai anyagi helyzetben, de ha benézel a kutyás rovatba ott ez megy, mert ezt ILLIK írni. A családi kapcsolatoknál mindenki költözést javasol, mintha olyan könnyû lenne munkát találni és lelépni. A fogyókúrások meg két tictactól is ki vannak akadva, hogy mekkorát bûnöztek és akkor mi legyen, vagy hogy az 50 kilós lánykák kövérnek tartják magukat. Mondani mindent lehet, de a való élet az más. Mehet a lepontozás.
Engem se érdekel ez a pontozósdi. Csak azért bosszant, mert nyilvánvaló, hogy ha egy kérdésre gyökeresen más választ írsz mint a többség, akkor már nem hasznos a válaszod. Pl.: ha egy nõi kérdezõnek, azt mered írni, ha gondja van a párjával, hogy nem kell elvállni, meg kell beszélni, na akkor már teljesen haszontalan a válaszod.
De neked sincs közöd megszabni, hogy ki mire mennyit költ, legyen az kutya vagy bármi más.
És? Akkor sincs jogod kijeleneti, hogy nem igaz amit írnak. Meg közöd sincs hozzá nagyon. Pontosan azt csinálod te is amit a kérdezõ mond, megírják a valóságot, hogy igenis a kutya jó tartása nem olcsó mulatság, és van egy bizonyos szint ami fölött ideális lenne de neked fáj az igazság ezért leszólod...
20:10 Nem kell felkapni a vizet, meg nem kell az off..... Különben tényleg kutyatartó és kutyatartó meg kutyás közt is van különbség. A kutya az kutya. Van ismerõsöm, aki a kutyán éli ki azt, hogy nincs gyereke, megad neki mindent, gyakorlatilag emberként akarja nevelni, de ha még láttatok boldogtalan kutyát..semmi öröm nincs benne. Nem mindenki nevezi a kutyáját díjakra, meg valljuk be, hogy elég sok a képmutató válaszoló.
Gyere nézz meg, én csak azért nem fizettem százezreket a kutyámért mert nem menõ fajta, és tízezreket fizetek rá havonta. És a legtöbb ember aki kutyázik (nem egyenlõ a kutyatartóval) az szintén fizet ennyit, hisz a kutyaiskolát, felszerelédst, kaját, nevezési díjat ki kell fizetni... Valami problémád van vele? Már bocs de semmi közöd hozzá, és semmi jogod az ellenkezõjét állítani amíg nem tudhatod biztosan. A kutyás rovatban pedig legtöbben szaporítani akarnak meg minnél olcsóbban megúszni a dolgot és leszólják azt a "sznobot" aki merészel költeni a kutyára...
Sokan azért pontoznak le, mert valamiért célozva érzik magukat egy kérdésben. Vagy átéltek hasonlót és a saját fájdalmaikat fejezik ki a lepontozással. Ezt a legjobban a családi kapcsolatoknál lehet észrevenni. Túl sok az álszent ember. Ha valakinek pl. gyerekelhelyezési problémája van, akkor mindig a másik fél a rossz. Gondoljuk ezt, de aztán mire a válaszok végére érünk, rájövünk, hogy mindig az apuka a rossz. (Én nõ vagyok, mielõtt megkapnám ezért a lepontozást...) Vagy egy válásnál pl. Ugyanez a szitu. Ahogy azt írod, hogy a kérdezõ a rossz, máris le vagy pontozva.
Hát érdekes, pl az állatvédelmi törvény meg ehhez hasonlók nem ezt mondják. Én nem mondok meg neked semmit de ettõl még vannak dolgok amikrõl tudom, hogy úgy kell és kész. Attól, hogy te ezt nem fogadod el és lesznobozol vagy akármi, még úgy van. Nem csak a törvények miatt hanem a tapasztalat és a hozzáértés miatt is. És én akkor is le fogom írni (nem megszabni) ha téged zavar...
Na tessék, én is leírtam a saját igazságomat és le is lettem pontozva ennél a kérdésnél! Imádlak titeket lepontozók, mert tanúságot tesztek az emberi csõlátásról! El kellene már fogadni, hogy nem vagyunk egyformák, és másnak lehet más a véleménye. Csak sajnos nem szorult mindenkiben empátia, és nem is látnak tovább az orruknál. Szeretem ezt az oldalt, mert így név nélkül nagyon jól kijön az emberi hülyeség. Na gyerünk, pontozzatok le, mert az olyan jóóóóó!!! :) :) :) Vagy csak bosszúság...nem is tudom, de egy páran nagyon megkeseredettek. Nem baj, én zöld kezet adok a lepontozóknak, hogy egy kis boldogság is érje õket az életben! :)
Egyszerûen nem mindenki érzi helyes, vagy hasznos megoldásnak a véleményünket. Kiemelném a "vélemény" szót, mert általában nem ismerjük a kérdezõt, az életét, a problémáit, csak egy kiragadott eseményt olvasunk, a legtöbbször azt is csak nagyvonalakban így nem igazán vehetjük a bátorságot, hogy száz százalékra kijelentsük, hogy ennyi alapján az általunk helyesnek vélt megoldás tényleg helyes a másik ember számára. A véleményünkkel pedig lesznek akik egyetértek, lesznek, akik nem. Vannak, akik pontoznak, vannak, akik nem. Nekem, személy szerint életemben ne legyen más problémám, mint hogy lepontozzák a válaszomat. :D Sajnos vannak itt tényleg olyanok is, akik ezt néha elég alpárian fejezik ki, velük úgy gondolom, nem kell foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: És ne felejtsük el azokat, akik mindenkit lepontoznak, akinek több százaléka van, mint nekik! Nem vicc sajnos. Ez komoly, még a százalékra is irgyek egyesek?
Igen. Pont most pontoztak le. Az volt a kerdes, hogy mit kaptal szulinapodra? Valaszoltam, erre lepontoznak. Szerintem feltekenysegbol.
Mert irigyek. Figyeld csak: Van egy tehermentes lakásom huszonévesen!!!
Mert ezek az emberek buták. Ahogy elõttem is írták sokan tetszik/nem tetszik gombnak használják. Ennyi.
És ne felejtsük el azokat, akik mindenkit lepontoznak, akinek több százaléka van, mint nekik! Nem vicc sajnos.
A kérdező hozzászólása: Én is ezt látom itt, hogy ha leírom, hogy talán nem kelett volna szülni a semmire akkor köcsög vagyok, ha azt irom a kedves hölgynek, hogy jelentse fel a férjét aki veri, akkor de hát õ szereti...Ha azt írom, hogy én nem fogok azért rongyokba járni, mert másnak arra futja szemét vagyok, ha leírom hogy nics hitelem, akkor dögöljek meg...De ez sajnos nem csak a gyakorin van így, szomszédom azért beszólt nem rég, mert több parizert vettem, mint õ.Döbbenetes mennyire irigy rosszindulatú ember van.
S ugye az elõítéletek...látom itt is akad belõle... Amúgy tök jó, mert egybõl ennél a kérdésnél is elkezdõdött a pontozás, holott épp ez idegesíti a kérdezõt. :) Röhej. Amúgy honnan tudod kedves kérdezõ, hogy azért pontoztak le mert megírtad az igazat? Jah...mert bizonyára csak te tudod az igazat. :) Na épp ezt gondolja más is! Mindenkinek a saját igaza a szent. S már mennek is az okos kis piros kezecskék, amelyeknek annyi értelme van, hogy csak na. A barmok ellen kellene egy tiltótábla és ennyi. Le-fel pontozgatásra meg nincs szükség. Viszont neked is az esik rosszul, ha lepontoznak, vagyis ha nem ért veled valaki egyet. Na paff. Van ilyen.
Ez a pontozgatás szerintem is tök felesleges, nem lenne rossz, ha megszüntetnék.
Engem általában nem érdekel a pontozgatás, ha a magas százalék érdekelne, akkor mindig a sztenderd válaszokat írnám. Az imént viszont sikerült még engem is meglepni, amikor megírtam, hogy gyerekkoromban rengeteget vert az alkoholista apám, kórházba is kerültem emiatt, mégsem történt változás, nem segített senki. Na, ezzel kinek van baja? Ki tudja jobban nálam, mi volt a családomban?? áhh...
15, 51 vagyok: Egyetértek veletek. Korábban valaki megkérdezte, mit fogtok ebédelni. Jött a válasz, hogy õk szinte minden nap vendéglõbe járnak ebédelni-vacsorázni, mert megengedhetik maguknak. Erre úgy elküldték, hogy szegény szerintem azóta is "egyirányba szalad". Pedig ezen az oldalon nem feltétel, hogy az "átlagon felüli színvonalon élõk" nem válaszolhatnak. Bárcsak mindenki megengedhetné magának.
Szerintem van itt valaki, aki csak lepontozni jár ide. Megfigyeltem már, hogy ha egy kérdésre 10 ember írja ugyanazt, és még a kérdezõ is egyetért, valaki mégis lepontozza mindenkit. Azaz nem jön valaki, aki mást ír, és a többieket lepontozza, mert nem ért egyet, egyszerûen csak lepontoz, és tovább áll. Sok ideje van :)
Közben olvasgattam a válaszokat és eszembe jutott még valami. Az sem mindegy, hogy hogy tálalja az ember a választ. Nemrég tettem fel egy kérdést arról, hogy miért nem lehet normálisan válaszolni, miért kell bunkónak, lekezelõnek lenni?! Teljesen mindegy, hogy igaza van-e valakinek, vagy sem, ha tapló módon adja elõ!
Én is le vagyok pontozva, mert sokszor nem írok olyat, ami "megfelel". Engem is idegesítenek a hülye válaszok, hogy csináld ezt-azt, vegyél ezt-azt az állatodnak, mert különben egy állatkínzó vagy..stb. amit az elõzõ írt tipikus. SAjnos ezek tipikus válaszok szoktak lenni, pedig nagyon nem könnyû problémákról van szó!
Mert az igazsag faj vagy az faj egyeseknek, hogy nem ok irtak a helyes valaszt. Sokszor a hasznos/haszontalan gomb a tetszik/nem tetszik kifejezesere van hasznalva. En azt nem ertem, hogy olyan kerdeseknel, ahol velemenyre kivancsi a kerdezo hogy lehet lepontozni a valaszokat. Vagy pl. volt itt par napja egy kerdes, hogy kinek melyik a kedvenc neve es az osszes valasz le volt pontozva. :S
16:46 Ha azt kérdeznéd, hogy fekete vagy fehér, akkor is lepontozna valaki, mert szerinte szürke :D
Sajnos komoly, kedves kérdezõ, saját szememmel láttam.

Itt a gyakori kérdéseken miért csak a konformista válaszokat pontozzák fel?

most persze nem arra gondolok,mikor valaki szitkozódik és ítélkezik a válaszában és azt lehúzzák a többiek, hanem amikor valaki alapvet?en érdekes/elgondolkodtató választ ad,csak más véleményen van,mint a többiek

Legjobb válasz: szerintem ez egyén függõ, én ha valóban hasznos az infó, és igaz, még ha nem is az az én véleményem fel szoktam pontozni.viszont én azon gondolkodtam hogy olyanok miért irnak akik csak lecseszik a másikat mondjuk hogy miért nem az orvosát kérdezi meg. sokmindent elfelejt az ember izgalmában a dokinál és ez az oldal szerintem azért van hogy segitsünk a tapasztalatainkal egymásnak. na az ilyen okoskodókat figyelembe sem veszem nem pontozom.

szerintem ez egyén függõ, én ha valóban hasznos az infó, és igaz, még ha nem is az az én véleményem fel szoktam pontozni.viszont én azon gondolkodtam hogy olyanok miért irnak akik csak lecseszik a másikat mondjuk hogy miért nem az orvosát kérdezi meg. sokmindent elfelejt az ember izgalmában a dokinál és ez az oldal szerintem azért van hogy segitsünk a tapasztalatainkal egymásnak. na az ilyen okoskodókat figyelembe sem veszem nem pontozom.
a kérdésre az elõttem írók szerintem kimerítõ válaszokt adtak, így én (megkockáztatva, hogy a nem ideillõ válasz miatt lepontoztok :) ))) válaszolok az elõttek kérdezõnek, a konformista válaszoló olyan, aki a nagy többségnek tetszõ, megalkuvó, beleolvadós, egyéniség nélküli, "kényelmes" válaszokat ad. Szóval nem olyan, aki vállalja a többiekével totál ellenkezõ véleményét.
Mi az hogy "komformista"?.....vagy mi......
Nem nagyon érdekel ez a pontozósdi, amúgy sem jó semmire, csak hergelni a népet. De hát minden oldalra kell valami kis badarság... Vannak emberkék, akiket rohadtul irritál az, ha a másik véletlenül értelmesebben gondolkodik. Meg, ha valami logika is van a válaszban. Az ilyeneket le kell szarni. De most nem?
tényleg csak azért lenne fontos "normálisan" pontozni, hogy a kérdezõ ki tudja szûrni az érdemi információkat.
Számít ez valamit? Én nem is szoktam pontozni, csak nagyon ritkán, de amúgy meg eszembe se jut, hogy kéne. Valahogy ez a pontozás eltörpül az oldal funkciójához képest, nem is gondoltam, hogy van, akinek még ez is fontos. Tényleg, engem szokott egyáltalán valaki pontozni? :-D
hát én pont most jártam így.és én elkeseredtem, mert csak más volt a véleményem a dologról.úgy lepontoztak mint a fene!
az emberek nem szeretnek gondolkodni. minden dolog ami gondolkodásra késztetné õket az már nem is tetszik, meg veszélyes és mint ilyen egybõl haszontalan...
Szerintem van itt random pontozó is. Volt olyan, hogy válaszoltam egy kérdésre, az utánam válaszoló tökugyanazt írta, csak más szavakkal, engem lepontoztak, õt meg fel :D szerintem felesleges ezekkel a pontizekkel torodni, mert nem mérvadó. ami azert szomoru, mert neha a kerdezonek bizonyos kerdesekben nagy segitseg lenne. ez van. nincs tokeletes rendszer :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm, neked is utolsó válaszoló! :)


Miért pontozzák le a korrekt válaszaimat?

Valaki ezt élvezi? Én nem pontozom le azt se,aki full antipatikus választ ír...Most csak azért pontoz le,mert esetleg nem egyezik az ízlésünk?

Legjobb válasz: Most az antipatikus miatt felpontoználak.

A kérdező hozzászólása: Azért jó felületet biztosítottam nektek a chateléshez.... pff :D
Nekem is megvan a régi idõkbõl egy laza 100 kérdés. Nem vagyok egomán, nem dicsérnek, szidnak nagyrészükben :D
Esetleg konzultálj egy másik régi taggal. Olyan október magasságában írta valaki egy hasonló G-pillanat kérdésnél, hogy neki megvan az elõzõ "szezon" kérdéseinek egy része. Nem tudom ki volt Õ, de hátha segít neked. :D
Yoda, nekem hármat küldj, mert ajándékozni is kell, illetve egyet elsütök a vaterán :D Ki voltál Lumpsluck? :) Amúgy karácsonyra banzájt ígér? Áh, akkor muszáj leszek felnézni éjszaka a kajakóma után :D
Az felérne egy anyázás különkiadással:D
Mindenkinek fog jutni könyv :D Yoda szorgosan lementi PDF-be az arra érdemes kérdéseket :) Csak már bánom, hogy mindezt nem a nyári éjszakák idején kezdtem el..akkor volt ám csak igazán tartalom az oldalon..
Hát nem tudom Borsó, amennyi okosságot idehánynak az oldalra nap mint nap, abból akár egy könyvsorozatot is csinálhatna Yoda. :D
#68-as: sok gyk-s embernek ez lenne az elsõ és egyetlen könyve :s
Esküszöm, hogy én megvenném ezt a könyvet! Ez valami olyan, ami egy GYK-s ember gyûjteményébõl sem hiányozhat. :D
Szavadon foglak! :D
Cult, szerzõi jogok miatt nem lenne hasznos kereskedned vele a Vaterán :DD De bánja fránya..egyet elpasszolhatsz :D Jó lenne, meglenne a nyári szezon tartalma is, mert igazából az a tuti anyag :DD Amyúgy egy kattintás, és le van mentve az egész oldal, különösebb munkát nem igényel.. Amúgy tényleg, ki voltál régen Lumpsluck??? Ez már engem is érdekel :)
De azok a kérdések lennének jók, amit töröltek..ááá hogy miért nem gondoltam annó erre..! Amúgy karácsonykor én is felnézek, igaz nem leszek itthon, és ha minden igaz 26-tól külföldön tartózkodom, de valahogy muszály lesz fellépnem, mert kíváncsi leszek a karácsonyi meglepire :DD
Sajna engem is lepontoztak :( pedig még csúnyácskát sem írtam , (
Kitti vagy horatius
Bezony.
akkor reggelig leszel.
Régrõl 4 tényleg híres lány volt. De abból 1 lelépett, a többinek meg tudom a nevét. Illetve volt mégegy, de õ eléggé lekövethetõ. Nem fogok tudni aludni a kíváncsiságtól :(
írd meg a tipped privátban, ha akarod.
Kutyát se érdekel ki pontoz le kit és miért.
#78, az a kérdésedbõl, amit most kiírtál valahogy sejtettem :) Ismerek pár "régi" csajt, de azoknak az új nickjét tudom.. Hmm..vajon ki lehetsz :DD
az nagy titok :) annyit segítek hogy lány.
én is kapok :D ? régen híres voltam itten ^^
Mindenki fog kapni egy V.I.P példányt, természetesen az elsõ kiadás, elsõ nyomásait, és persze dedikálva, hogy növelje az értékét :D Minden benne lesz Alive :D Bölcsességek&Aranyköpések a gyakorikérdésekrõl 2014 Címen lesz majd elérhetõ :DD
a Debreceni négeres aranyköpéseit is fogja tartalmazni :D?
Mondja ezt egy 87 meg egy 94%-os, úgy könnyû... Mikor csináltam ezt a reget mondom jól van, most csak a legértelmesebb, kifejtõs, segítõkész válaszokat adom. Elsõ 2 nap meg is lett 95% aztán másnap valami barom az összes válaszom lepontozta és visszaestem 67-re vagy mennyire, onnan pedig már képtelenség visszajönni.
A kérdező hozzászólása: 5-ös Te mirõl beszélsz? Milyen kétszínû válaszaim? Pff..
Ha kint van a neved (csak most levetted) akkor azért pontoznak le. Ha meg nincs kint, akkor a válaszaid túl "egyszerûek" amirõl valaki vagy beazonosít, vagy pedig simán nem tartja hasznosnak, ennyi.
Most komolyan, aki 3 napnál régebben használja az oldalt, és még megérinti érzelmileg a pontozás, az menjen cihológushoz
Nominated! Category: The day's most naive question.
És ez õszintén ki a halált érdekel? Semmi haszna nincs itt az értékelésnek, szóval teljesen fölösleges ezen aggódni.
Ember, ha lehetne kérdést lepontozni esküszöm megtenném..
Ezen az oldalon a pontozás pont olyan mint élet. Azt hiszem többet nem kell mondanom.
Mi volt az pl.?
Talán elárul a százalékod. Még mielõtt azt mondanád, csak szólok, hogy nálam ritkábban csak kevesek pontoznak.
A kérdező hozzászólása: 2-es! Utoljára pl azt, hogy volt egy olyan kérdés, hogy a szingli csajok szexelnek-e? És odaírtam, hogy én mióta nincs barátom nem szexeltem, mert nem vagyok az a fajta, aki csak úgy érzelem nélkül le tud valakivel is feküdni. Erre lepontozták...
Oh, nekem egy dedikált példányt! Egy dedikáltat!! :D
Az is furcsa, hogy lányoknak általában véve mindig magasabb pontszámuk van vagy pontszámot adnak. Fõleg, ha ki van téve a neve és lehet belõle sejteni, hogy lány az illetõ. Látod, itt is csak nyalva van a lányok... :)
Ááááááá 68% :DDDDDD
Ez a piontozás csak arra jó, hogy hasonlítgassunk egymáshoz: mint az élet, ahogy az egyik válaszoló írta. Tyû, neki új kocsija van, NEKÜNK is kell! Pontozzatok le vagy fel, kit érdekel? Ez a véleményem ha tetszik ha nem, ha 2 pontos vagyok, ha 89 pontos vagyok. Ja, a nevem én is elrejtettem. Néha bekapcsolom. Ahogy kedvem tartja :)
Kérdezõ te még 16 alatt vagy, nyugtass meg..
Ez legyen a legnagyobb gondod az életben!
Singularity te is itt vagy már pár éve, mégis hogy vagy képes még ezen kattogni?
a korrektség relatív. te azt mondod, hogy korrekt választ adsz, aki lepontozza õket nyilván úgy gondolja, hogy nem azok, vagy csak szimplán nem tetszenek neki. szerencsére szabad véleménynyilvánítás van az oldalon...
Nagy ügy.Nekem pár héten keresztül csak 0%-os válaszom volt. És aztán?
Most az antipatikus miatt felpontoználak.

Egyesek miért pontozzák le a helyes válaszokat?

Kezd elegem lenni, hogy segítek fordítani vagy kijavítani, amit más helytelenül válaszol meg és erre lepontoznak. A nyelvtanilag vagy stilisztikailag hibás válaszokat felpontozzák, engem meg le. Ennek mi értelme van?

Legjobb válasz: Le kell szarni... nem törõdni vele. Aki tudja, hogy helyes válasz, az úgyis annak fogja fel. Akinek meg tök más véleménye, úgyis le fogja pontozni. Most nem mindegy hány százalékos vagy? :D /Le ne pontozd.. :P /

Le kell szarni... nem törõdni vele. Aki tudja, hogy helyes válasz, az úgyis annak fogja fel. Akinek meg tök más véleménye, úgyis le fogja pontozni. Most nem mindegy hány százalékos vagy? :D /Le ne pontozd.. :P /
Itt a kérdésre adott válasznak a helyességének a megvizsgálása helyett inkább szimpátiaszavazás folyik, az emberek többsége egyszerû érzelmileg orientált lény, nem lehet tõlük többet várni.
A kérdező hozzászólása: a százalékom régóta eléggé stabil és nem is érdekel különösebben :) csak ilyenkor az, aki bizonytalan, vagy aki kérdez, nyilván nem a helyes fordítást fogja alkalmazni, ennek köszönhetõen terjednek a helytelen megfogalmazások.
Nagyon egyetértek a kérdezõvel. Én is nem egyszer rágom a körmöm, visszanéz-e még a kérdezõ a köszönöm után (már amikor van:) , mert a felpontozott válasz rossz... Ez a fajta "értékelési rend" nagyon nagy hátránya ennek az oldalnak (ahogy a névtelenséget is annak tartom - bocs a kérdezõtõl és minden névtelen válaszolótól:) . De hát ez van. Ha tudok, segítek, és sajnálom azokat, akik bedõltek egy-egy felpontozott rossz megoldásnak. üdv :)
A kérdező hozzászólása: 4-es ezt sajnos tudom. csak vannak olyan területek, ahol nem szimpátia kérdése, hogy egy szónak mi a névelõje vagy milyen a helyes szórend, megfogalmazás.

Az embert miért pontozzák le, ha nem olyan választ ad a kérdéseikre amiket elvárnak?

ezt valahogy sosem bírtam felfogni

Legjobb válasz: Mert az emberek szeretik, ha megerõsítik az igazukat. Azt már kevésbé kultiválják, ha valaki az ellenkezõjét állítja, fõleg, ha még jól is érvel mellette. Ettõl bizonytalanok lesznek, esetleg megijednek, és ilyenkor támadnak. Vagy szimplán csak olyan véleményt fejtettél ki, ami "nem helyes", amit nem illik hangoztatni (pl. halálbüntetés, abortusz, ilyesmi kényes témák).

Mert az emberek szeretik, ha megerõsítik az igazukat. Azt már kevésbé kultiválják, ha valaki az ellenkezõjét állítja, fõleg, ha még jól is érvel mellette. Ettõl bizonytalanok lesznek, esetleg megijednek, és ilyenkor támadnak. Vagy szimplán csak olyan véleményt fejtettél ki, ami "nem helyes", amit nem illik hangoztatni (pl. halálbüntetés, abortusz, ilyesmi kényes témák).
A kérdező hozzászólása: milyen igazad van! :)
Énnálam is az egyik kérdésemnél volt egy válaszadó ki azt mondta hogynem kéne semmit sem elrejtegetni a családom elött és nem is én pontoztam le nullára.

Miért pontozzák le azt aki pl: a Gigit szereti?

Jó, megértem mindenki más szeret. De az miért jó ha lepontoznak valakit azért mert nem ugyanazt szereti??

Legjobb válasz: szõrnyû nagy problémád van. ez ezen az oldalon nem újdonság. máshol meg az oli vagy éva kedvelõk vannak lepontozva.

szõrnyû nagy problémád van. ez ezen az oldalon nem újdonság. máshol meg az oli vagy éva kedvelõk vannak lepontozva.
Én Évát írtam és engem is lepontoztak akkor hogy is van ez??????
Azért, mert az átlag magyar embernek ennyi esze van. Ha valami nem egyezik az õ véleményével, az csak sz.ar lehet. Egyébként ezt más, komolyabb kérdéseknél is láthatod.
jó kérdés, mert engem is lepontoztak miatta., h. Gigi párti vagyok
A kérdező hozzászólása: Ez az hogy nem csak itt pontozgatnak, hanem mindenhol. Az Olivér pártiaknál is meg mindenhol

Miért mindig a hosszú kommenteket pontozzák fel?

:(

Legjobb válasz: passz piros!

passz piros!
nkfdnkgndfmkslgnafnfeienjmfv454iknmsdvinadfivmdfbifdsgidansigvofdagdafklnimngvio43dagiodflgj35nf43taklnvauibvfdoiahgreqnfvdnvkldfvkfdvesdgjdfivnodfiovnjoidaredgfjgoierajéadbhkáfdgkúõfdlgúõfdbõúkapdfgj43tfdfsgovhnö34fk3c3ckeqwöpfüsfg4343fdsgfdhtztbcv cxv dfsa rewr 32r fdahfdbfxhrts grezt54rztrthfgsdldksjgoklsdfhgiadljfoeiwfjsiodfjkgnolamfoi4ejoifjkoaspjgprelg5nf43taklnvauibvfdoiahgreqnfvdnvkldfvkfdvesdgjdfivnodfiovnjoidaredgfjgoie5nf43taklnvauibvfdoiahgreqnfvdnvkldfvkfdvesdgjdfivnodfiovnjoidaredgfjgoie5nf43taklnvauibvfdoiahgreqnfvdnvkldfvkfdvesdgjdfivnodfiovnjoidaredgfjgoie nah ki pontoz fel?:D
Én. =D
énis:D Am sztem azért mert lusták végigolvasni, 1-2 szót elolvasnak, igazat adnak és felpontozzák=D
én a hülye válaszokat szoktam felpontozni az unalmasakat meg le vagy sehogy
Hosszú kutatásaim eredménye ként kijelenthetem: shaqastaskaskayaaajamalsmaakakssksjsakakaksjslasjsljsalsjsaljaslsjlajslksldajlsdaslsjjlaskaslsklassjlsjdeidfhenjifknialsalssjalsjdlskjskaalaalallkslaskkldwdekdldklajsdoasõdkasodosdadajwodwkdwodwjdowkdowdkowkksszázados

Miért pontozzák le a jó válaszokat?

Az utóbbi id?ben azt vettem észre hogy sok jó, hasznos választ is lepontoznak. pl. énis 78%os vagyok, pedig mindig igyekszem hasznos válaszokat adni, mindig utánanézek miel?tt írok és csak akkor írok ha biztos vagyok a válasz helyességében, de mégis lepontoznak. Miért van ez?

Legjobb válasz: Mert mások számára nem hasznos amit mi hasznosnak hiszünk.:-(

Mert mások számára nem hasznos amit mi hasznosnak hiszünk.:-(
valoszinü szerpe van a toplista miatt, sokan szeretnének elörébb jutni, vagy az illetöt valahol lepontoztàk, és bosszubol ö is pontoz.vagy csak eltérö a vélemény. sajnos ez van
Szerintem csatlakoztak olyanok a körbe, akik ezt poénosnak tartják, ezen szórakoznak. Szerintem is egyre több az ilyen eset. Én viszont így inkább kevesebbet jövök, kevésbé érdekel a dolog. Bár én még 93%-os vagyok, de 97% ról most estem vissza, és minden válaszom jó, megalapozott válasz volt (nem olyanokra válaszoltam velük, amik nézet, vallás, szexuális hovatartozás, stb. függõek). Nem kifejezetten hajtok, hogy az elsõk közé kerüljek, de mégis bosszantó a dolog. inkább nem nézek föl olyan gyakran, mint eddig, így kevésbé idegesít a dolog.
Azért, mert vannak bizonyos emberek, akik csak azt a választ tartják hasznosnak, amit hallani akarnak. Pl. Fogyhatok 1 hét alatt 10 kg-t, ha tornázok, de nem tudok lemondani a pizzáról? - ha azt mondod, hogy nem és még meg is indokolod, akkor tuti lepontoznak, mert csak annak a válasznak örülnek, akik azt mondják, hogy "hát persze, fõleg a Norbi duci tréninggel..." stb
A kérdező hozzászólása: De egy olyan válasz ami megválaszol mindent ami a kérdésben szerepelt, az mi ha nem hasznos? :/

Ha valaki itt megkérdezi, hogy mért ábrándultál ki a Jobbikból, akkor miért pontozzák le azokat, akik válaszolnak?

Legjobb válasz: Itt mindenki lepontozza az ellenkezõ véleményût, nem értem mi a meglepõ.

Itt mindenki lepontozza az ellenkezõ véleményût, nem értem mi a meglepõ.
Mert ezen az oldalon a többség Jobbikos.
Sajnos a nagy többség a világnézetét pontozza nem a válaszok racionális voltát. Ezért utálom ezt a POLITKA szekciót, mert itt okos, ötletes, frappáns nem lehetsz, véleményed lehet ugyan, de azt meg lesz aki nem tartja tiszteletben és juszt is lepontoz. Politikai nézettõl függetlenül. Engem a komcsik szoktak lepontozni.
Ez a sárdobálás mûfaja. Sáros leszel a végén, mindegy mi a vége.
A legtöbb véleménycserének nincs is értelme. Mert a legtöbb embernek nincs saját véleménye, fõként a vadliberálisok között. Tömegcikkek, csak ugyanazt hajtogatják.
Mert a Jobbikból kiábrándulni a jelentõs szellemi leépülés elsõ jele.
Mert a Jobbik-imádók szerint a Jobbikból nem lehet kiábrándulni. Aki mégis kiábrándul, az meg csak gyagya lehet. Ugyanígy gondolkodtak a bolsevisták is. Akinek nem tetszett a rendszer, azt bûnözõnek nyilvánították, vagy jobb esetben csökevényes gondolkodású, elmaradott, buta embernek, aki nem tudja felfogni, hogy milyen nagyszerû is a rendszer és a Párt.
A kérdező hozzászólása: Csak az a baj, hogy ha én látom, hogy mindenkit lepontoztak, aki megírta a véleményét, akkor én nem írom meg, és feltételezem, hogy sokan mások is így vannak ezzel, vagyis így nincs értelme az egész véleménycserének.
1. válaszolónál a pont.
" Mert ezen az oldalon a többség Jobbikos." Bullshit! Nem igaz.
másodiknál a pont. nem lehet mindenki ugyanazon a véleményen. ezért tartunk itt, és fogunk is. vannak a politikafüggetlen emberek, akik érzik a szenvedést, és vannak valamely párt szimpatizánsai, akik csak akkor szenvednek, ha a rivális párt van kormányon, ha sajátjuk, akkor jólét van(közbe nem, de elhiszik).
Hiába 0-ztátok akkor is így van! Csak néha úgy tûnik, de a hungarofóbok ugyanolyan sokan vannak, néha meg úgymutatkozik, hogy azok vannak többségben!
Mert a válaszod nem hasznos. Nem ábrándultál ki a Jobbikból, csak még nem tudod, és erre kívánják felhívni a figyelmedet.
Azért, mert a Jobbik köztudottan egy „netes” párt, és a hívei irreálisan túl vannak reprezentálva ezen a weboldalon is.
Szerintem csak azért mert, jó tételezzük fel hogy "kiábrándultál" a Jobbikból (nem tudom miért a parlamenti tevékenységeiket nézvén egy olyan pártot látok akik tesznek értünk, kiállnak az igazság mellett és elutasítják a mutyizást, lopást) akkor mégis melyik pártra fogsz szavazni? Ha eddig jobbikos volt valaki akkor nem fog más pártra szavazni, mert nagyon jól tudja hogy mi a többi párt. Van a Jobbik és vannak a többiek. Nos a többiek munkásságát már egy jó ideje tapasztaljuk, köszönjük is szépen nekik, de most már ELÉG VOLT! Egy jobb Magyarországot szeretnénk, egy biztonságosabb helyet, egy normális, ÉLHETÕ országot! Azt hiszem ez a lényege.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!