Találatok a következő kifejezésre: Miért pontoznak engem sokan (1 db)

Miért pontoznak le engem sokan?

Kb 1 hónappal ezelött még 85 v. 86%-os válaszokat adtam most meg egyre jobban csökken. Most jelenleg 82%. De miért? Rengeteg választ szoktam írni. SOse írok sért?t, nem oltom le a kérdez?t mégis mikor visszanézem akkor látom, hogy 0%-ra levan értékelve a válaszom. Miért?...

Legjobb válasz: Lehet, hogy az elõzõ válaszadókat ismétled, visszakérdezel, vagy nem konkrétan a kérdésre válaszolsz, hanem elkalandozol más irányba. Egyébként 85% és 82% nincs olyan nagy különbség szerintem, hogy emiatt aggódnod kéne.

Lehet, hogy az elõzõ válaszadókat ismétled, visszakérdezel, vagy nem konkrétan a kérdésre válaszolsz, hanem elkalandozol más irányba. Egyébként 85% és 82% nincs olyan nagy különbség szerintem, hogy emiatt aggódnod kéne.
Én is így járok, egyre kevesebb %-om van:) szerintem azért, mert sûrûn megmondom a fájó igazságot, és szubjektív véleményem van, és ez sokaknak nem tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: elõfordulhat :)
Van, hogy már azért is lepontoznak, ha nem ovónéni stílusban válaszolsz.
A kérdező hozzászólása: meg gondolom van egy pár h*lyegyerek aki ezzel szórakozik
MERT SZAR VAGY! ...nah mostmár engem is pontoznak :(
ahashahahahahahahahhahaha
Általában az emberekben van valamennyi félsz, és ha nem a megfelelõ stílusban érsz a számukra is kedvezõ és elõnyös, ezek mellett nem lekezelõ, akkor is "lepontoznak". Azonban az ilyenekkel nem kell foglalkozni, folytasd a válaszaid osztogatását és hidd el egy idõ után újra visszaáll az "arányod".


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet itt a Gyakorin beállítani, hogy ne tudjanak privát üzenetet küldeni?

Minden kérdésemnél, sőt ha csak választ írok kérdésre, akkor is privát üzeneteket írogatnak. Nem értem, miért nem a kérdéshez írja a válaszát, és miért egymásnak írogatnak a válaszolók? Már nagyon idegesít, be akarom állítani, de nem találom sehol. Régebben biztos hogy volt ilyen lehetőség, használtam is.

2

Hogyan működnek gyakorin a dolgok?

Olyasmik mint mitől alakul a kategórialista, hányféle szempont szerint lehet listáztatni vagy kikeresni valamiket.
És úgy általában mindent amit tudni lehet vagy, ha csak feleslegesen írtam ki ezt a kérdést,mert van adminok által megadva ilyen információ akkor az kellene, hogy hol van.

4

Hogy lehet megszüntetni a gyik-fiókomat?

5

Menyire biztonságos a szex-szerelem témakőrbe feltenni képemel egy ½nagyon ronda vagyok? ½ kérdést?

Nem szoktak vissza élni a képel?

10

Miért törlődik a "megválaszoltjaid" menünél az összes kérdés? Válaszolok egy kérdésre, eltelik pár perc és már nem találom meg ott.

2

Hogy működik a moderátornak jelentett kérdések törlése?

Teszem azt, van egy kérdés, amit az egyik felhasználó jelent. Automatikus a törlés, és a rendszer a már előre megírt pirosbetűs üzenetek közül küld a törölt kérdés felhasználójának, vagy azt minden egyes alkalommal újrafogalmazzák a moderátorok?
Tudom, hogy hülyén hangzik a kérdés. Én szerkesztő vagyok egy weboldalon, mi is törölhetünk dolgokat, de nálunk nincs olyan automatika, hogy amit A felhasználó törlésre ajánlott B vagy C felhasználó írásai közül, azt automatikusan törölné az oldal, hanem mindig ott a jóváhagyásunk, és mi írjuk a figyelmeztető üzeneteket is.
példa:

B felhasználó felteszi a kérdését: "Hol tudnám letölteni a két Amélia című filmet?"
Arra téved A felhasználó, nagyon lelkes, gondos, vigyáz a szerzői jogokra, jelenti a kérdést.
B felhasználó, ha legközelebb erre jár, kap egy szép piros szöveges írást, amiben figyelmeztetik, hogy a kérdése törlésre került, mert szerzői jogokat sért, legközelebb elő ne forduljon.

Most ez automatikus vagy nem?

1

Mit jelent az h Pont kérdésért, Pont válaszért?

A kategória topplistában láttam. Mit jelent ez a kettő konkrétan?

4

Ez valahogy meglehet szerezni?

Arra lennék kíváncsi hogy egy GYIK-es felhasználó email címét hogyan tudnám megszerezni mert az egyiknek egy nagyon fontos kérdésem lenne.Remélem vki tud segíteni:)

6

Hogyan tudok beállítani kulcsszavakat figyelőbe ezen az oldalon?

1

Mióta Gyakorikérdéseztek?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!