Találatok a következő kifejezésre: Miért pontoznak engem sokan (1 db)

Miért pontoznak le engem sokan?

Kb 1 hónappal ezelött még 85 v. 86%-os válaszokat adtam most meg egyre jobban csökken. Most jelenleg 82%. De miért? Rengeteg választ szoktam írni. SOse írok sért?t, nem oltom le a kérdez?t mégis mikor visszanézem akkor látom, hogy 0%-ra levan értékelve a válaszom. Miért?...

Legjobb válasz: Lehet, hogy az elõzõ válaszadókat ismétled, visszakérdezel, vagy nem konkrétan a kérdésre válaszolsz, hanem elkalandozol más irányba. Egyébként 85% és 82% nincs olyan nagy különbség szerintem, hogy emiatt aggódnod kéne.

Lehet, hogy az elõzõ válaszadókat ismétled, visszakérdezel, vagy nem konkrétan a kérdésre válaszolsz, hanem elkalandozol más irányba. Egyébként 85% és 82% nincs olyan nagy különbség szerintem, hogy emiatt aggódnod kéne.
Én is így járok, egyre kevesebb %-om van:) szerintem azért, mert sûrûn megmondom a fájó igazságot, és szubjektív véleményem van, és ez sokaknak nem tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: elõfordulhat :)
Van, hogy már azért is lepontoznak, ha nem ovónéni stílusban válaszolsz.
A kérdező hozzászólása: meg gondolom van egy pár h*lyegyerek aki ezzel szórakozik
MERT SZAR VAGY! ...nah mostmár engem is pontoznak :(
ahashahahahahahahahhahaha
Általában az emberekben van valamennyi félsz, és ha nem a megfelelõ stílusban érsz a számukra is kedvezõ és elõnyös, ezek mellett nem lekezelõ, akkor is "lepontoznak". Azonban az ilyenekkel nem kell foglalkozni, folytasd a válaszaid osztogatását és hidd el egy idõ után újra visszaáll az "arányod".


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Itt a gyakorin hogy kell visszavonni azt hogy ne írja ki a jelszavam mikor a bejelentkezés/regisztrációra kattintok? XD

Tuddom hülye kérdés itt megkérdezni az lldallal kapcsolatosan de ez van...ha egyszer nem tudom hogy kell... =/

10

Mi értelme van a százalékos rendszernek, ha teljes mértékben kihasználják az emberek?

Rengetegen szórakoznak vele, hogy objektívan fogalmazó, hasznos tanácsokat adó embereket pontoznak le a 0-ra, csak mert megcáfolja valakinek az állítását, vagy csak szórakozásból.
A válasz legitimitását úgyis a forrás hitelessége vagy az adott témában való tapasztalat hasznossága határozza meg, nem az, hogy Pista meg Jani hány százalékra pontozta le bosszúból az illetőt. Ha egy kérdésre valaki szándékosan félrevezető választ ad, azt a többi válaszoló úgyis kioktatja/kijavítja. Egy válasz alapján meg senki sem dönthet...

9

Miért nincs m. gyakorikerdesek.hu?

Miért nem csinálnak már egy telefonos nézetet? Manapság egyre többen használják a netet telefonon.

6

Hogyan kell a GYIK-en beállítani, hogy a nevem ne látszódjon kérdés kiírásánál és kérdés megválaszolásánál?

3

Miért jó hülyeséget válaszolni egy értelmes kérdésre?

Elsősorban azoknak szól a kérdés akik nem tudnak válaszolni, hanem visszakérdeznek, meg inkább véleményt alkotnak illetve fikázódnak. Az ha valaki beszúr egy jó poént azzal nincs baj, meg ha válaszol, majd leírja saját tapasztalatait, de az abszolút oda nem illő offokért mit vártok, vagy éppen mi értelmét látjátok? Mi értelme van ennek? Erre ágaskodik? Értetek egyáltalán valamihez? Nem veszitek észre hogy ezzel csak magatokról adtok leírást?

3

Titeket is zavar már időnként GY. K. függőségetek?

7

MItől függ az, hogy egy válasz mellé kiírják-e azt, hogy hány %-ban hasznos?

2

Ha nem tudom melyik kategóriába való a kérdésem, akkor melyikbe irjam ki?

2

Milyen kérdések születnének a gyakorikerdesek.hu-n, ha 50-150 évvel ezelőtt járnánk és azon kívül, hogy lenne internet, semmi más nem változna?

8

A modik látják, hogy ki mit beszélget?

Hogy pl ezen a felhasználón levelezek valakivel, azt ők el tudják olvasni?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!