Találatok a következő kifejezésre: Miért pontoznak engem sokan (1 db)

Miért pontoznak le engem sokan?

Kb 1 hónappal ezelött még 85 v. 86%-os válaszokat adtam most meg egyre jobban csökken. Most jelenleg 82%. De miért? Rengeteg választ szoktam írni. SOse írok sért?t, nem oltom le a kérdez?t mégis mikor visszanézem akkor látom, hogy 0%-ra levan értékelve a válaszom. Miért?...

Legjobb válasz: Lehet, hogy az elõzõ válaszadókat ismétled, visszakérdezel, vagy nem konkrétan a kérdésre válaszolsz, hanem elkalandozol más irányba. Egyébként 85% és 82% nincs olyan nagy különbség szerintem, hogy emiatt aggódnod kéne.

Lehet, hogy az elõzõ válaszadókat ismétled, visszakérdezel, vagy nem konkrétan a kérdésre válaszolsz, hanem elkalandozol más irányba. Egyébként 85% és 82% nincs olyan nagy különbség szerintem, hogy emiatt aggódnod kéne.
Én is így járok, egyre kevesebb %-om van:) szerintem azért, mert sûrûn megmondom a fájó igazságot, és szubjektív véleményem van, és ez sokaknak nem tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: elõfordulhat :)
Van, hogy már azért is lepontoznak, ha nem ovónéni stílusban válaszolsz.
A kérdező hozzászólása: meg gondolom van egy pár h*lyegyerek aki ezzel szórakozik
MERT SZAR VAGY! ...nah mostmár engem is pontoznak :(
ahashahahahahahahahhahaha
Általában az emberekben van valamennyi félsz, és ha nem a megfelelõ stílusban érsz a számukra is kedvezõ és elõnyös, ezek mellett nem lekezelõ, akkor is "lepontoznak". Azonban az ilyenekkel nem kell foglalkozni, folytasd a válaszaid osztogatását és hidd el egy idõ után újra visszaáll az "arányod".


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha írnak nekem egy levelet akkor kijelzi a nevemet válasznál?

Névtelenül teszem fel a kérdést és onnan írnak nekem. :D remélem értitek

1

Csak nekem nem engedi a LMGTFY.com-os linkeket a gyk?

5

Mi az a 19/f meg ezek?

2

Melyik az a kerdés amire eddig itt a legtöbb válasz érkezett?

Ha lehet linket kuldjetek de ha leirjarok a kerdest az is jo :)

4

Ti, akik a Toplistán elöl vagytok, és vállaljátok a neveteket, és sok témához hozzászóltok, mivel foglalkoztok, mit dolgoztok, hogy ilyen gyakran tudtok beírogatni napközben is?

Gondolok itt pl. Kolompár Achilleszre meg TáplákozásHarcművészre.

7

A gykorikerdesek.hu oldalon a szerelem, szex kategóriát szokták olvasgatni idősebbek is?

Kíváncsi vagyok. Légyszi kort, nemet írjatok.

14

Ha egy kérdést törölnek, amire válaszoltam, és a válaszomat 100%-ra értékelték, akkor a kérdés törlése után a pontjaim is elvesznek, amiket a válaszom után kaptam?

1

Egy kérdést amit feltettem ide hogy lehet végleg törölni?

2

Ti nem érzitek úgy, hogy néhány kérdés egy kitalált szituációról hihetőt kérdez, és a kérdező csak élvezi a válaszokat?

Mármint itt GYIK-en. Elég sok olyan kérdés van aholo összeegyezthetetlen információk vannak, a kérdés pedig túl dirrekt? Mert nekem meggyőződésem, hogy elég sok ilyen kérdés van, legfőképp a Családi kapcsolatok és a szerelem, szex témakörökben.

2

Melyik kérdésre érkezett a legtöbb válasz?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!