Találatok a következő kifejezésre: Miért pontoznak engem (3 db)

Miért pontoznak engem le?

miel?tt azt mondjátok hogy biztos marhaságot írok el?re mondom hogy nem!

Legjobb válasz: Lehettél volna udvariasabb is.

Lehettél volna udvariasabb is.
Mert fiatal vagy. A felnõttek általában szentül meg vannak gyõzõdve róla, hogy aki fiatalabb, az már buta is. Ezt meg kell szokni... De én állítom, hogy ugyan csak 15 éves vagyok, mégis több mindent átéltem, mint mások esetleg 30 év alatt. Na, de most nem élettörténetet írok... :) (Persze nem MINDEN esetben, de egész biztosan van olyan!) Igazából a felnõttekkel az a baj, hogy vagy burokban nõttek fel, vagy nem emlékeznek, milyen is volt. Írják, hogy egy gyereknek nincs más dolga, mint tanulni, mert minden a s*egge alá van rakva... Igen, nekem is minden a seggem alá van rakva, mert kapok enni és van ruhám, csak épp olyan vagyok itthon, mint egy idegen, csak a bíróságra vagyok jó tanúnak. Na mindegy, szóval azért pontoztak le, mert fiatal vagy. De légy boldog (bár hülyeség a pontozás), én felpontoztalak, szerintem nem írtál hülyeséget. :)
"elõre köszönöm a lepontozást" beírással kiprovokálod a lepontozást. Van aki írta, hogy ilyeneknél mindig lepontoz. A "nyafka csajok"-al pedig minõsítesz, amivel akár megsérthetted akire írtad.
Ja és egyetértek azzal is, hogy sokszor azért lepontoznak mert még fiatal vagy és szerintük tudatlan is.
1 Pont ezt akartam írni, hogy szerintem is kiprovokálod. 2 az emberek (nem mindenki) idióták, engem is lepontoznak akkor is, ha kivételesen hasznosat írok. 3 ahhoz képest, hogy 12 éves vagy szerintem igazán értelmes vagy, sokan 16 évesen nincsenek ilyen szinten, vagy késõbb sem. A másik lány, aki 15 éves ha jól emlékszem, szerintem õ is nagyon okos a korához képest is :)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm nektek hogy okosnak tartotok a koromhoz képest! és igen lehet hogy a sok "okos" ember azt hiszi hogy a kicsik tapasztalatlanok és hülyék de ez nem minden esetben így van! sajnos ilyen ma az emberek felfogása... és ezen nem lehet segíteni!
A kérdező hozzászólása: értem utolsó válaszoló! nagyon köszönöm 15 éves válaszoló! és mondok valamit: igazad van!:D
A kérdező hozzászólása: amúgy meg igen nem vagyok egy angyal.. sosem szerettem udvarias lennii mármint ennél udvariasabb lenni... (családi okok de ez egy másik sztori)
A kérdező hozzászólása: kösz a tippett... de az ak9i olyanokat írt hogy f.sz meg p.na az nem lehetett volna udvariasabb? amúgy is nem írtam olyan dolgot amitõl igazán megsértõde az ember
A kérdező hozzászólása: 14:20 azaz 21:21-es! szerintem hasznos volt a válaszo! tipikusan arra járt a lepontozó manus

Miért pontoz le mindig mindenki engem? :/

már csak 38%-on állok :(

Legjobb válasz: Mert nem írsz hasznos válaszokat. A trollok max 45%-ig tudnak levinni

Mert nem írsz hasznos válaszokat. A trollok max 45%-ig tudnak levinni
A kérdező hozzászólása: írok én, csak sok a ... -.-
Belinkelnél egy ilyen esetet?

Miért pontoznak le engem sokan?

Kb 1 hónappal ezelött még 85 v. 86%-os válaszokat adtam most meg egyre jobban csökken. Most jelenleg 82%. De miért? Rengeteg választ szoktam írni. SOse írok sért?t, nem oltom le a kérdez?t mégis mikor visszanézem akkor látom, hogy 0%-ra levan értékelve a válaszom. Miért?...

Legjobb válasz: Lehet, hogy az elõzõ válaszadókat ismétled, visszakérdezel, vagy nem konkrétan a kérdésre válaszolsz, hanem elkalandozol más irányba. Egyébként 85% és 82% nincs olyan nagy különbség szerintem, hogy emiatt aggódnod kéne.

Lehet, hogy az elõzõ válaszadókat ismétled, visszakérdezel, vagy nem konkrétan a kérdésre válaszolsz, hanem elkalandozol más irányba. Egyébként 85% és 82% nincs olyan nagy különbség szerintem, hogy emiatt aggódnod kéne.
Én is így járok, egyre kevesebb %-om van:) szerintem azért, mert sûrûn megmondom a fájó igazságot, és szubjektív véleményem van, és ez sokaknak nem tetszik. :)
A kérdező hozzászólása: elõfordulhat :)
Van, hogy már azért is lepontoznak, ha nem ovónéni stílusban válaszolsz.
A kérdező hozzászólása: meg gondolom van egy pár h*lyegyerek aki ezzel szórakozik
MERT SZAR VAGY! ...nah mostmár engem is pontoznak :(
ahashahahahahahahahhahaha
Általában az emberekben van valamennyi félsz, és ha nem a megfelelõ stílusban érsz a számukra is kedvezõ és elõnyös, ezek mellett nem lekezelõ, akkor is "lepontoznak". Azonban az ilyenekkel nem kell foglalkozni, folytasd a válaszaid osztogatását és hidd el egy idõ után újra visszaáll az "arányod".


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!