Találatok a következő kifejezésre: Miért pont után (17 db)

Miért pont 6 hétig nem lehet szülés után szeretkezni?

Mert én 3hete szültem,de már nem vérzek és egyáltalán nem fáj semmim.A gátmetszésemnek még a helye sem látszik.És nagyon kívánnám a szexet.Miért kell annyit várni????Muszáj???

Legjobb válasz: mert általában akkor szoktak visszamenni a nõk szülés után kontrollra, kiszedetni a varratokat, s hogy megvizsgálják minden rendben összeforrt-e, nincs e valami probléma. Na meg még szülés után pár hétig vérzés is van. Pláne ha császároznak, fájna még hamarabb a sex szerintem.

mert általában akkor szoktak visszamenni a nõk szülés után kontrollra, kiszedetni a varratokat, s hogy megvizsgálják minden rendben összeforrt-e, nincs e valami probléma. Na meg még szülés után pár hétig vérzés is van. Pláne ha császároznak, fájna még hamarabb a sex szerintem.
Nekem azt mondta az orvosom, hogy 6 hét kell ahhhoz, hogy a méh visszahúzódjon eredeti állapotára illetve, hogy teljesen kitisztuljon. Fontos a fertõzések elkerülése érdekében ez a hat hét. Egyébként nem mindenki tartja be. Nekem muszáj volt betartani, mert 7 hétig véreztem.
A legelsõ válaszolónak: Picit durva lenne, ha a 6 hetes kontrollon szednék ki a varratokat! Szülés után pár nappal szokták szedni:) A 6 hét az ideális, hogy rendezõdjenek lent a "dolgok", és a dokit mindenképp érdemes kivárni, mert csak õ látja, hogy minden rendezõdött-e a szülés után. Nekem sem fájt semmim, nemis véreztem, de a 7.héten a házasélet még nagyon fájt! Nem kívûl, hanem bent, a méhszáj közelénél! De egyéne válogatja....
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.Akkor inkább jobb ha kivárom ezt az idõt. Egyébként a varratokat tényleg kiszedték a 3dik napon, és szerintem nekem legalábbis jobban fájt mint akármi más.
Nekem a szülészorvos varratszedéskor azt mondta (az kb a 3. nap volt), hogy hat hét múlva kontroll, és hogy két hétig nincs ülõfürdõ és házasélet. Szóval nekem nem mondta, hogy ezzel meg kéne várni a kontrollt.
A regenerálódás végett mondják, de ha te úgy érzed, nem kell kivárnod. Sokan nem várják ki a 6 hetet, és semmi bajuk nincs. ÚGyis meglátod közben, hogy fáj vagy nem, kellemetlen vagy nem... A fertõzés meg óvszerrel elkerülhetõ, ha félsz, de miért fertõzne meg az az ember, aki mindig és csak veled van együtt? ...
Mi nem vártuk ki többet 3 hétnél. Azt is csak mert véreztem. Semmi baj nem lehet! Óvatosan csináljátok, de nyugodtan;)
Nyitva lehet a méhszájad, és ronda fertõzéseket szedhetsz össze.

Miért pont evés után "indul" be a baba?

Legjobb válasz: Érdekes, hogy ezt írod, mert elvileg pont fordítva van. Saját tapasztalatom szerint is, meg az orvosi vélemények is úgy tartják. (nem véletlen kell a 4D uh-ra üres hassal menni). Elvileg a kaja miatt miant mi is, a baba is elálmosodik. Hát, mindenesetre érdekes ellentét :)

Érdekes, hogy ezt írod, mert elvileg pont fordítva van. Saját tapasztalatom szerint is, meg az orvosi vélemények is úgy tartják. (nem véletlen kell a 4D uh-ra üres hassal menni). Elvileg a kaja miatt miant mi is, a baba is elálmosodik. Hát, mindenesetre érdekes ellentét :)
Nekem is evés után szokott, ha sokat eszek akkor mégjobban mocorog. :) ))) De én sem tudom miért :) )) Olyan aranyos. Boldog babavárást
Akkor jövök felvilágosítani :) Evés után megemelkedik a vércukorszinted, ettõl lesz a babának több energiája, ezért élénkebb (gondolj bele: nagy megerõltetéskor milyen sok energiát ad a szõlõcukor, ugyanezért).
Az elõttem író jól írta, magasabb vércukorszint, ebbõl következõen több energia és mozgékonyság. Nekem is evés utána szokott többet mozogni. Már megfigyeltem!
Az én tapasztalataim a következõk: gyakran evés elõtt is elkezd mocorogni, fõleg ha éhesnek érzem magam - talán õ is éhes, és követeli a tápanyagbevitelt :) van olyan is, hogy lecsusszan az elsõ falat, és rögtön beindul - orvosom szerint ahogy az elsõ falatot bekapom, elindulnak az emésztési folyamatok, amiket a baba rögtön megérez és mindezek után van, hogy virgonckodik evés után is - ez pedig valóban az energia-feltöltõdéstõl van. 23 hetes kismama
Nekem is mindig kaja után kezd el mocorogni.Szerintem tetszik neki, hogy belaktunk!!! 22 hetes kismami

Mikor pelenkázzátok a babátokat evés előtt vagy után és miért pont akkor?

Az én babám márc.15-én lesz 1 hónapos

Legjobb válasz: Attól függ. Általában megnézem evés elõtt, és ha nincs benne semmi, meg a pisi sem sok, akkor kaja utánig várok, mert olyankor szokott kakilni. Mondjuk nem minden kaja után. De ha kaja elõtt sok a pisi, akkor kicserélem, mert csak kényelmesebb neki úgy enni, hogy száraz a popsija. 16 napos kislány anyukája

Attól függ. Általában megnézem evés elõtt, és ha nincs benne semmi, meg a pisi sem sok, akkor kaja utánig várok, mert olyankor szokott kakilni. Mondjuk nem minden kaja után. De ha kaja elõtt sok a pisi, akkor kicserélem, mert csak kényelmesebb neki úgy enni, hogy száraz a popsija. 16 napos kislány anyukája
Szia, amikor ilyen kicsi volt a kisfiam mindig evés után tettem tisztába, mert a babáknak evés közben indul meg az emésztésük. Ha elõtte nagyon nagy a gatyója, akkor természetesen tedd tisztába elõtte. - naponta mi 6-8 pelust is elhasználtuk. Ez ilyen korszak :-) Most 6, 5 hós a fiam, napi 3-4 pelus fogy, mert egy jó ideje már csak akkor teszem tisztába, amikor jelzi.
Evés elõtt viszont azért célszerû tisztába tenni, mert ha utána macerálod vele közvetlenül (hiába rotyogtatta tele újra), visszabukja szinte mindazt, amit elõtte megevett (ha így járnál, jobb várni kbk. fél órát az újabb cserével).
Mikor ilyen pici volt, akkor mindig evés elõtt tettem tisztába. Evés után már nem akartam bolygatni, mert sajnos anélkül is nagyon sokat bukott. Most már lassan 1 éves, és ált. evés közben vagy után nyomja a "cuccost", így utána cseréljük a pelust.
Elõtte. Utána tele pocakkal nem akartam emelgetni stb. Ha kaki volt természetesen kipelusoztam, de nagyon óvatosan mozgatva. Hasfájós volt.
1.babámat mindig szopi után pelusoztam át, mert mindig rögtön szopi után kakilt egyet. Szopi-kaki-pelus, ez volt a sorrend :) 2.babám össze-vissza kakil, így õt szopi elõtt rakom tisztába, hogy tele pocakkal már ne zavarjam õt. Egyébként meg látom a pelenkán, hogy mikor van tele, mikor kell cserélni.
amég kisebb volt a babám, addig mindíg kaja után pelusoztam, mert sokszor úgy jártam h átpelusoztam, evett aztán bekakilt.de már egy ideje kaja elõtt teszem tisztába, mert még mindíg bukós baba, és kaja után csak összerázom és úgy mindíg bukás a vége.most 10 hós.

Miért pont eső után jönnek elő a csigák?

Ma a lépcsőmön egy egész csiga családot találtam. Papa, mama és gyerek három méretben. Csak azt nem értem mi az összefüggés az eső és a csiga között :-(

Legjobb válasz: Könnyebben közlekedik a vizes talajon és nem szárad ki. A csigák nagyon könnyen kiszáradnak, ezért kánikulában nem szoktak mászkálni, legfeljebb hajnalban, amikor leszáll a harmat.

Könnyebben közlekedik a vizes talajon és nem szárad ki. A csigák nagyon könnyen kiszáradnak, ezért kánikulában nem szoktak mászkálni, legfeljebb hajnalban, amikor leszáll a harmat.
A csigák szeretik a nedves helyeket, száraz idõben is azt keresik, ezért nem látod õket. Esõben, nyugodtan elõjöhetnek, hiszen minden nedves, nem kell keresgélni. Remélem érthetõ :)
Papa, mama és gyerek? A csigák hímnõsek, nem??:-))) Egyébként nálunk néha olyan sûrûségben jönnek elõ ilyenkor, hogy akaratlanul is rájuk lépek, mert egész egyszerûen sûrûbben borítják a földet, mint ahogy a talpam elférne rajta.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. A papamamagyereket a méretre értettem nem emelgettem fel egyenként õket nézi hogy melyiknek mi van a lába között :XD
A kérdező hozzászólása: Egyébként a csiga mindenkinek olyan természetes, hogy csak úgy elsiklanak felettünk. Szerintem nagyon aranyos állatkák még ha nyáladzanak és csúnyácskák kicsit. Nekem a csápjuk tetszik ahogy ki-be jár amikor megijednek :)
A kérdező hozzászólása: Ja még valami. Egy saját csigaportrém itt : http://www.fotohaz.hu/fotoarena/showphoto.php?photo=203513&s..
"Csigát az úton vándor sátorával Láttál-e mászni, s durva láb alatt Szétmorzsolódni mindenestül?" /Sík Sándor/ Amúgy nagyon helyes a kép! Szerintem is aranyosak. Egyik kedvenc kisfilmem volt néhány évvel ezelõtt az Animal Planeten a pingpongozó csiga.:-))

Milyen előzmények után és miért pont 1956. november 4-én hajnalban indult a szovjet katonai invázió?

Milyen el?zmények után és miért pont 1956. november 4-én hajnalban indult a szovjet katonai invázió?

Legjobb válasz: Szerintem az elõzmények igen messzire vezetnek egy Lengyelország nevû helyre ahol a butus lakosság országos sztrájkba kezdett a szovjet megszállás okán ..

Szerintem az elõzmények igen messzire vezetnek egy Lengyelország nevû helyre ahol a butus lakosság országos sztrájkba kezdett a szovjet megszállás okán ..
Ennyi idõ kellett, hogy lecseréljék a korábban itt állomásozó csapatokat.A Szentkirályszabadjai reptéren is éjjel-nappal folyamatosan , pár percenként érkeztek a csapatszállító gépek.Csak addig álltak a gépek, míg az új katonák ki, a korábban ittlévõk beszálltak.Máris gurultak a gépek a kifutópályára.Ezek az új csapatok támadtak meg minket is.
Ennyi idõ kellett nekik, hogy összevonják a csapataikat a határainkon. Közben meg kellett "gyõzni" Kádárt, hogy kérje a segítségüket. Ezzel a nemzetközi közvélemény elõtt azt akarták elhitetni, hogy nem önszántukból jöttek be.
Utolsónak (ma 21:38) van igaza. Persze, a nagyobb rész nem repülôvel, hanem vonattal jött, a tankok is "gyalog" és minjárt meg is támadták az útbaesô laktanyákat. A lényeg: a korábban itt állomásozó csapatok a forradalom leverése szempontjábòl "megbízhatatlanok" voltak. Az újonnan érkezettek viszont azok voltak, akiket elôzôleg a szuezi válság miatt mozgósítottak, úgyh a kiskatonák a Dunára azt hitták, a Szuezi Csatorna. "Elfelejtettek" szólni nekik, hogy változott az úticél. Hogy Kádárt mennyire "gyôzték meg", azt nem lehet tudni. Ahány forrást láttam, hallottam, mind szerint egyszerûen elrabolták, aztán leírták, hogy mit kell beolvasnia a támadás indulásakor. Akkor azt mondta, Szolnokról beszél, de a források szerint akkor még valójában Ukrajnában volt.

Milyen formában vettétek fel a férjetek nevét házasság után? És miért pont így?

Milyen lehet?ségek vannak egyébként? Mondjuk hívják a lányt Tóth Annának, a fiút meg Molnár Bélának. (kitalált nevek) Akkor lehet: Molnár Béláné Molnárné Tóth Anna Molnár Anna Molnár-Tóth Anna Molnár Béláné Tóth Anna Kihagytam valamit? Szerintetek melyik a legjobb változat? Ti hogy csinálnátok/csináltátok?

Legjobb válasz: Én meg megmaradtam Tóth Annának. :)

Én meg megmaradtam Tóth Annának. :)
én a "Molnárné Tóth Anna" nevet vettem fel:)
Tóth-Molnár Anna Tóth M. Anna T. Molnár Anna Molnár T. Anna Molnárné T. Anna
Én a "Molnárné Tóth Anna" nevet vettem fel, mert nekem így tetszett a legjobban.
Az elsõ házasságomnál a Molnárné Tóth Anna nevet vettem fel. A másodiknál a Molnár Anna nevet.
Molnárné Tóth Anna Nekem is így tetszett akkoriban (6 éve). Most már lehet, hogy nem így döntenék.
Molnárné Tóth Anna
én " Molnár-Tóth Anna"
Én Molnár-Tóth Anna lennék, még nem vagyok férjnél, nem tudom, mi lesz:-)
én a Molnár-Tóth Annát szeretném majd:)
huu. én senki kedvéért nem változtatnék nevet. nem véletlenül kaptam ezt, ami most van :) igaz, h kb senki nem bírja leírni normálisan, van aki még kiejteni sem tudja. a barátomnak is pont Molnár a vezetékneve :) ha olyan helyen mutatkozom be, ahol nem fontos a vezetéknevem, akkor kölcsönveszem tõle, egyéb esetben maradok az anyakönyvi nevemnél :)
Nálunk ez még nem aktuális de nekem a Molnárné Tóth Anna illetve a Molnár-Tóth Anna tetszik.
Én a Molnárné Tóth Annát választottam. Szerettem a saját vezetéknevemet ezért meg akartam tartani, viszont a férjemhez tartozást is ki szerettem volna fejezni.
Nem akarok -né lenni, annyira nm tetszik, a férjem, de így olyan mintha birtokolna..legalábbis nekem ezt sugallná.. Sosem szerettem a vezetéknevem, de eddig nm találtam normálisat, Páromé naon bejön így felveszem az Övét! Van olyan szokás, h nõ felveszi a férj vezetéknevét, férj meg a feleségéjét.. az sem lenne rossz..:)
Molnár Anna, mivel nekem elég hosszú a leánykori nevem, arról nem beszélve hogy kimondhatatlan, és leírhatatlan... A férjem neve nagyon tetszett, jól is hangzik a mostani keresztnevemmel, másrészt nem tetszik a "-né" jelzõ, számomra a házasság szent és sérthetetlen, de nem vagyok senki tulajdona. példa kedvéért a Molnár Béláné..:S Számomra úgy jön le hogy én megszûntem létezni és a férjem tulajdona lettem.
Maradt mindenki a saját nevén. Az én vezetéknevem nagyon ritka, így ragaszkodtam hozzá. Iratokat meg lusta voltam cserélni :) A leendõ gyerek Molnár-Tóth lesz, hogy a férjem meglevõ lányával azért mutatkozzon meg a testvéri kapcsolat.
Ha leszek jövõre akkor Molnár Béláné, mert megtisztelem vele a párom, illetõleg nem ragaszkodom a saját nevemhez annyira, mintsem inkább az övéhez.
Molnár- Tóth Anna. Ez a formula tökéletes szerintem! :) Õ maradt "Molnár", és a gyermekeink is azok lesznek.
Én ugyan még nem vagyok férjnél, de én nem venném fel a férjem nevét semmilyen formában. Egyszerûen nekem hozzátartozik a nevem az identitásomhoz, szeretem, nem cserélném le, új nevet meg sem tudnék szokni. Ráadásul... szép az az elgondolás, hogy az összetartozást mutatja, de amíg a férj nevében nincs olyan, ami erre az összetartozásra utalna, addig sztem nemcsak arról szól... régebben még tényleg kvázi a férj tulajdonának számított a felesége, és ez az érzés nekem benne van az összes felvehetõ formában... egyébként a felsorolt változatokból nekem a Molnár-Tóth Anna verzió tetszik leginkább, ha muszáj lenne, azt választanám.
Molnár-Tóth Anna. Az elsõ felesége Molnár Anna volt, így az kilõve, a Molnárné Tóth Anna és a Molnár Béláné furán hangzott. De én is szerettem volna utalást tenni a nevemben arra, hogy férjem van, valamint tetszik is a különleges családneve, ezért választottam így. Mondjuk már az anyakönyvvezetõ sem jól mondta az esküvõnkön, és általában elírják, de nekem akkor is tetszik. :)
Molnár-Tóth Anna lettem:D Csak amikor 3.szor írom alá szidom magam, mert rettentõ hosszú a nevem alapból így meg:D
Én mindig úgy gondolkoztam, hogy ha egyszer férjhez megyek, akkor felveszem a párom vezetéknevét a sajátom helyett. Hát ez mégsem fog összejönni, mivel azonos a vezetéknevünk...
Tóth Anna maradtam. Van nekem nevem, nincs szükségem másikra.
Tóth Anna maradtam. A Molnár-Tóth Annán gondolkodtam, de a férjem vezetéknevébõl Dunát lehet rekeszteni, az enyém ritkább. Meg a hangzása is rossz lett volna ennek a verziónak, olyan kemény, nehezen kiejthetõ lett volna a nevem és hosszú is. -né nem lettem volna, az olyan öreges. Molnár Bélánéval pedig megszûntem volna, mint Tóth Anna. Ezt a verziót utálom, hiszen azt tudjuk meg az illetõrõl, hogy ki a férje, s nem azt, hogy õ az egykori Tóth Anna. A férjem sem vette fel az én nevemet, én miért vegyem fel az övét? Azért megkérdeztem a férjemtõl, hogy mit szólna, ha nem venném fel a nevét, s nem zavarta. Nem úgy az anyósomat!! õ aztán vágta a pofákat rendesen, mikor megtudta! mondtam, hogy nem attól függ, hogy mennyire szeretem a fiát, hogy felveszem-e a nevét.
2 hét múlva lesz az esküvõnk a párommal én a Molnár- Tóth Anna verziót választottam persze a mi neveinkkel:) a szempontok 1 mindenképp fel akarom venni a párom nevét 2 nem leszek -né 3 és a saját nevemet is meg akarom tartani tehát maradt a kötõjeles verzió ami nekem nagyon tetszik, mivel amúgy is rövid nevem van, egy plusz vezeték név feldobja:) 25/N
Én vagy Molnár Béláné, Molnárné Tóth Anna vagy még esetleg Molnár Béláné Tóth Anna lennék, bár az utolsó egy kicsit hosszú. Mind a hárommal kifejezném, hogy férjnél vagyok és nem maradtam vénlány.
Nahát, mennyi Tóth Anna van itt a gyakorin :) )) Én még nem vagyok férjnél, de úgy gondolom, hogy Molnárné Tóth Anna leszek. Vagy esetleg Molnár-Tóth Anna. (De ennél a variációnál mintha azt hallottam volna hogy a férjnek is nevet kell változtatnia nem? Mert hogy akkor ez lesz a családnév. Nem tudom tényleg így van-e, valaki mintha ezt mondta volna hogy ezért nem ezt a variációt választotta)
Tóth Anna maradtam, mert mûvész vagyok és a "márkanevem" már nagyjából bejáratott :)
Én "Molnár Anna" lettem. Nem akartam -né lenni. Mindig is úgy voltam vele, hogy vagy megtartom a lánykori nevemet, vagy ebben a formában veszem fel a férjem nevét. Azért döntöttem így, mert egyszerûen tetszett a családneve, meg szerintem ez így nagyon jól kifejezi, hogy egy család vagyunk, viszont pusztán az én nevembõl nem derül ki, hogy most akkor nekem mi is a családi állapotom - nem azért, mert szégyellem, hanem mert végül is kinek mi köze van hozzá? Hiszen a férjem nevébõl sem derül ki, hogy nõs-e vagy sem.
Én Molnár Anna lettem. Család egy része szerette volna a Molnár Tóth Annát de én bizonyos okokból nem akartam.
Maradtam Tóth Anna. :)
az elsõ házasságomban "Molnárné Tóth Anna" verzió volt, de nagyon hosszú volt, nem szerettem a másodiknál meghagytam a saját nevemet - én én vagyok, nem egy né - a férjem se vált nevet, nekem mért kéne?
"Molnár-Tóth Anna" lettem. úgy gondoltam, attól, hogy férjhez megyek, még az vagyok, aki elõtte voltam. Nem akartam a nevemtõl megválni. De a férjemhez tartozás jeléül, felvettem az õ nevét is. Így.
Szia! Ugyan még nem vagyok férjnél, de ha arra kerül a sor szeretném úgy felvenni a nevét, hogy pl. "Molnár Anna". Azért, mert apám utálom, és szeretném, ha nem emlékeztetne rá a késõbbiekben a nevem. Persze tudom, hogy a lánykori nevem attól még az marad ami, de legalább nem mindenhol kell majd leírnom ezt a vezetéknevet.
Nem akartam -né lenni, a többi variáció borzalmasan hangzott, így maradtam a lánykori nevemnél. Egyébként ha passzolt volna, akkor a Molnár Anna verziót választottam volna, de sajnos, vagy nem sajnos elég különleges keresztnevem van, ráadásul kettõ, és nem illett a férjem vezetéknevéhez.
Molnárné Tóth Anna verzió, mert így hangzott a legjobban szerintem.
Maradtam Tóth Anna, a munkámban már így volt nevem (fordító vagyok), és nem akartam variálni.
Én a Molnár Béláné és a Molnárné Tóth Anna közt vacillálok, de szerintem Molnárné Tóth Anna leszek. Leendõ férjemnek is ez a két variáció tetszik, úgyhogy rám bízta, hogy a kettõ közül bármelyiket választhatom.
Ha lesz férjem, "Molnárné Tóth Anna" szeretnék lenni, hacsak nem lesz valamiféle akadálya (borzalmas hangzás, stb).
én maradtam a lánykori nevemnél, mivel a férjemmel azonos a vezetéknevem...
Másfél hónapja házasodtunk és Molnárné Tóth Anna lettem, mert ez tetszett a legjobban. Gondolkoztam még a Molnár Anna verzión, de végül ezt elvetettem, nehogy azt higgyék hogy a testvére, vagy a lánya vagyok :) ) 23/N
16:33! Ez nagyon érdekes! Mondjuk én szívesen lettem volna Molnárné Molnár Anna is, de nem azonos a vezetéknevünk.
Maradtam a lánykori nevemen. Rosszul vagyok a -né végzõdéstõl, ettõl még én én vagyok. A gyerekek az apjuk nevét kapták. A Molnár Anna verzió meg azért nem jött be, mert már a lányom is így hívták, mivel az esküvõnkkor 11 hónapos volt.
Talán számmisztikának hivják nem tudom. De a nevek betûinek jelentõsége van, lehet az egyikkel sikeres, vagy sikertelen. Ezt sok esetben vizsgálták amikor megváltoztatta valaki a nevét. Mondjuk lehet hogy a Molnár Annával siker életed lesz, míg a Molnár-Tóth Annával nem.

Miért pont Velem közölte, hogy itt maradt? Mi közöm van ehhez, főleg szakítás után?

Végre kezdtem feldolgozni,hogy szakított Velem a párom(a jövöbeli távolság+korunk miatt) és 3hónapig tényleg szenvedtem,volt,hogy írtam Neki de nem írt vissza,vagy ha visszaírt akkor olyan választ kaptam,hogy "Én is nagyon szeretlek" stb..már 1 hónapja egész jól voltam,f?leg mivel tudtam,hogy végre jön a szeptember és soha többé nem fogom ?t látni..(talán el tudom felejteni) És 2 hete legnagyobb meglepetésemre írt 1 üzenetet melyben ez állt"Itt maradtam Kecskeméten,számítanak rám.." És ez most nagyon visszahúzott...2hete megint csak ? rá gondolok és megint jön a szenvedés(mint szakítás után).. Nem értem,hogy minek írt??Miért kellene err?l tudnom,hogy ? itt maradt?? Teljesen kétségbe vagyok esve,mert ? tudja,hogy én szerelmes vagyok belé még mindig és ujra is kezdeném.De ezt akkor sem értem.Amugy azóta nem beszéltünk azaz 1hete mert visszaírtam neki h ezen meglepödtem és miért velem közli viszont sikerült 1 vizsgám.A f? kérdésre nem válaszolt viszont írta,hogy gratulál és poénkodott is 1 sort.. Szerintetek azért írhatott,hogy lehet,hogy majd ujra kezdené vagy mit akarhatott ezzel vagy 1szer?en csak közölte,ne mástól tudjam meg??Próbálok kevesebbet gondolni rá meg erre az egészre mert félek,hogy beleélem magam,hogy hátha lesz megint esélyem szeptembert?l és akkor meg nagyot koppanok ha nem.. 22/L

Legjobb válasz: Megpróbál õ lenni a titokzatos nagy Casanova... jahjjj :) De rég volt már ilyen... Nos, semmit nem akar már hiszen 3 hónapja vagy több is hogy szakított veled, egyszerûen az volt amit írtál: "nem akarta hogy mástól tudjam meg"? : IGEN. Valamit azért nem akart paraszt lenni, és gratulált, de ennyi!

Megpróbál õ lenni a titokzatos nagy Casanova... jahjjj :) De rég volt már ilyen... Nos, semmit nem akar már hiszen 3 hónapja vagy több is hogy szakított veled, egyszerûen az volt amit írtál: "nem akarta hogy mástól tudjam meg"? : IGEN. Valamit azért nem akart paraszt lenni, és gratulált, de ennyi!

Miért pont 4 hónap után kezd elmenni a tejem?

4 hónapos a fiam és 4 napja egyre kevesebb tejem. Nagyon sír etetések közben, ismerem már, több kellene neki. Nem akarom, hogy elmenjen, sokáig szeretnék még szoptatni! Miért megy el pont most??? Pedig 3 óránként szoptatok éjjel-nappal. Alkati adottság, vagy lehet még szépen tejem?

Legjobb válasz: Azért érzed kevesebbnek, mert most már ahogy írtad is, többet enne, nagyobb az étvágya. Ha továbbra is szeretnéd szoptatni, egyet tehetsz, szoptasd gyakrabban! Ne 3 óránként, hanem akár 1 óránként is pár napig, attól majd beindul. Minél többször éri inger a mellett, annál több tejet termel. És nyugodj meg, lesz még ilyen, hogy kevésnek érzed. Én 1 éves koráig szoptattam, és nekem is volt néha olyan érzésem, hogy elapad.

Azért érzed kevesebbnek, mert most már ahogy írtad is, többet enne, nagyobb az étvágya. Ha továbbra is szeretnéd szoptatni, egyet tehetsz, szoptasd gyakrabban! Ne 3 óránként, hanem akár 1 óránként is pár napig, attól majd beindul. Minél többször éri inger a mellett, annál több tejet termel. És nyugodj meg, lesz még ilyen, hogy kevésnek érzed. Én 1 éves koráig szoptattam, és nekem is volt néha olyan érzésem, hogy elapad.
Szia! Az én kisfiam is négy hónapos és kb. egy hete "küzdök" vele szoptatás közben, mert azt csinálja, hogy szív kettõt, aztán megfeszíti magát és megint szív. Én is ezen parázok, hogy kevés neki a tejem, de a védõnõ azt mondta, hogy lehet, hogy a foga mocorog. Én More Milk kapszulát szedek, ez már egyszer bevált, amikor kevesebb volt a tejem, illetve alkoholmentes sört iszok. Igyál, egyél, pihenjél és a legfontosabb, hogy ne idegeskedj. (Mondom én :-), aki hasonló cipõben járok.)
szerintem is többre vágyik. fejd, szoptass sûrûbben.
Nekem is kb 4 honap körül lecsõkkent a tejem, fejtem laktoherb tea, urtica urens bogyo , sok folyadék és sajna már nincs.Sok ismerösöm mondta ö is 3-4 hon tudott szoptatni, de Te ne add fel sikerülni fog!Szedj tejképzöt és gyakran probálj fejni, sok sikert!

A barátnőmmel most jutottunk el odáig, hogy kiverje de nem tudtam elmenni és egy pont után már csak lankadt. Miért?

Most ez mit?l volt? :S

Legjobb válasz: Izgalom, félelem, pszichés ügy sajnos.

Izgalom, félelem, pszichés ügy sajnos.
A kérdező hozzászólása: és valami féle "magyarázattal" és tartozom neki ugyérzem...:/
nem lesz mindig sikertelen, ha a megszokott ritmusodat eltalálja a lány akkor sikerül
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) )
A kérdező hozzászólása: de remélem nem marad igy :|
Más féle képpen, tempóban erõben szoktad meg, ezért ez téged nem ingerelt kellõen... 'Oszt megunta a vitéz úr...
Ne ijesztgessétek már! Más ha nem õ csinálja magának, hanem a partnere. Írok neked egy példát, én nõ vagyok de, ha pont akkor amikor elélveznék a párom hirtelen megáll a megadott ritmusomban, visszaesek, tehát nem sikerül. Így járhattál te is, valami leblokkolt! Nincs vész, ez sok mindenkinél elõfordul, majd a következõ sikerül. Csak mutasd meg neki hogyan csinálja.
Lehet, hogy túl korai volt még, és nem nyíltál meg neki eléggé. Ismerd meg jobban, és egyre kevésbé fogsz feszengeni elõtte, így nem is lesz ilyen problémád. Nem kell mindent elsietni! =)
A kérdező hozzászólása: nem játszok sokat magammal :/ heti 2-4 az nem sok sztem... nem éreztem h félnék. :O
17 évesen lekonyult? Oooopsz... Szegény csajszi... :P Élete megrázó élményei között fogja számontartani. Viszont egyelõre azt hiszi, hogy õ cseszett el valamit. Használd ki a helyzetet! :)
Hát ezt még át kell érezned, és le kell nyugodnod... Biztos a feszültség miatt... nem mered elengedni magad.
Nem lehet, hogy titokban lelkiismeretfurdalásod volt, mert 13-14 éves?
hozzászoktál a saját kezedhez, sokat játszottál magaddal, ez már így marad
Szerintem csak szimplán szarul csinálta a csaj!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!