Találatok a következő kifejezésre: Miért pont mennek el (2 db)

Miért pont férfiak mennek el nőgyógyásznak?

De most tényleg! :P... Alig látni n?ket ebben a szakmában,ha igen,és sikeres,állitólag nagyon nehéz elérni...Mi ösztönzi a pasikat,h egyszer csak asztmondják,és a n?kkel fogok foglalkozni...csak ebben voltak a jók,vagy simán perverzek,amikor valamikor 18 évesen eldöntik? Azt hogy sikeresek,megértem,hiszen a pasikat ez alapból érdekli... :D (nah,jó,lehet az id?sebb betegek nem annyira)

Legjobb válasz: Nem tudom leforditottak-e magyarra Tina Cassidy: Birth c. konyvet...minden leendo es mar anyanak a kezebe adnam ezt a konyvet. A szuletes tortenetet irja le es azt is, miert ferfiasodott el egy valojaban nagyonis nokre tartozo dolog...es miert kezdenek ujra tert hoditani a dulak miert szulnek a nok otthon miert nem kell egy sokszor erzeketlen Dr. Doktorovics Doktorov szuleskor .... Mindenre valaszt talalsz.

Nem tudom leforditottak-e magyarra Tina Cassidy: Birth c. konyvet...minden leendo es mar anyanak a kezebe adnam ezt a konyvet. A szuletes tortenetet irja le es azt is, miert ferfiasodott el egy valojaban nagyonis nokre tartozo dolog...es miert kezdenek ujra tert hoditani a dulak miert szulnek a nok otthon miert nem kell egy sokszor erzeketlen Dr. Doktorovics Doktorov szuleskor .... Mindenre valaszt talalsz.
szerencsére az én nögyogyàszom nö!!!:) ))
Talán a fizetés miatt, mert a nõdoki az egyik aki a legtöbbet keresi az orvosok között.
Én is kényelmetlennek tartom, hogy férfi vizsgáljon meg és megérintsen olyan helyeken ahol csak egyetlen férfinek engedném meg:) Nem tartom igazán természetes dolognak, ez tényleg olyasmi ami a nõkre tartozik és ráadásul egy nõ jobban át is érzi a problémámat. Ezért választottam én is nõi orvost, a vizsgálatokat pedig így nem is érzem kínszenvedésnek, nem szégyellem magam.
A kérdező hozzászólása: hmm, hát én még csak most fogok választani, és ebbl jött a kérdés, hogy alig találni nõket... És bárkit is kérdeztem a férfi nõgyógyászokról, mindenkinek rossz tapasztalata volt...hogy állitólag nem betegnek, hanem csak elvégezendõ dolognak tekintik õket....
"A férfi nõgyógyász olyan, mint az autószerelõ, akinek nincs autója", ahogy azt egy mondás is tartja... Szerintem is sok köze lehet a pénznek a dologhoz. Egyébként én nõgyógyász szeretnék lenni, annak ellenére, hogy nõ vagyok.
Nem tudom miért sok a férfi nõgyógyász de nekem nincsenek róluk rossz tapasztalataim.Az én szülészem is férfi volt és nagyon aranyos volt.És nem perverzkedett!
Bocs, de miért nem zavaró, ha nõ turkál benned? Tényleg érdekelne? Pont olyan zavaró, ha nõ turkál vagy férfi. És a tudás? Attól hogy nõ még lehet képzetlen stb. Megjegyzem szerintem is a pénz miatt megy vki nõgyógyásznak, semmi köze nincs az empátiához. Másrészt meg a nõgyógyászok zöme tudja, hogy a nõk el vannak hanyagolva, vagy hazudnak a párjuknak a szexrõl, és mindenrõl ami ehhez kapcsolódik. Mindegy, hogy nõ vagy férfi az orvos, manipulálja a beteget, megértést színlel, és baromi kedves. A legtöbb nõ a partnerétõl a minimális megértést vagy udvariasságot esetleg figyelmet sem kapja meg, így könnyû a férfi nõgyógyász dolga. Egy kis mosoly, egy kis odafigyelés és máris elolvad a beteg. A nõi nõgyógyász meg azt mondja, hogy õ is szült, õ is nõ, és szuper empatikus. Képmutató banda az egész.

A World of Warcraft-os oldalakon a "player parancsok"elött miért van pont? ! Én már beírtam így és úgy, hogy per jelet raktam elé, de sehogy sem ment! Mi a probléma?

Legjobb válasz: azok gm parancsok, törtön általába csak teleportálni lehet vele, azaz: .t (szóköz) és beírod ahova menni akarsz pl.: .t stormwind

azok gm parancsok, törtön általába csak teleportálni lehet vele, azaz: .t (szóköz) és beírod ahova menni akarsz pl.: .t stormwind
jól írta elõttem az elsõ válaszoló: a "pontos" parancsokat a GM-ek használják, pl: .bank, .die, . gm on vagy off, stb, rengeteg van, a felét nem tudom hogy mire jó... pedig egy részét volt szerencsém használni törtszerveren, nem csak játékosként... a /-es parancsok azok, amiket minden karakter használhat, itt egy link, elvileg ezek azok, amiket a játékosok is használhatnak: http://www.onlinegamecommands.com/worldofwarcraftwow/worldof.. 21/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!