Találatok a következő kifejezésre: Miért pont hétig nem (7 db)

Miért pont 8 napon túl gyógyuló sérülés? Miért nem 7 napon túl gyógyuló, mert az pont egy hét?

Legjobb válasz: Én azt mondanám, megnézték, h egy könnyebb sérülés mondjuk véraláfutás v felületes horzsolás v ilyesmi mennyi idõ alatt gyógyul meg, és ez nagy átlagban 8 napra jött ki.

Én azt mondanám, megnézték, h egy könnyebb sérülés mondjuk véraláfutás v felületes horzsolás v ilyesmi mennyi idõ alatt gyógyul meg, és ez nagy átlagban 8 napra jött ki.
mert a hét nap az 5 munkanap, a 8 az meg több :P
Ez amúgy is egy jogi, nem pedig orvosi kifejezés tehát ne keress benne értelmet.
Miért pont egy hét?
Szerintem ha jogilag határozták el, akkor azért mert 1hét + 1nap, valami jogász logika alapján. Ha meg orvosilag akkor amit az elõttem lévõ írt.

Miért pont 6 hétig nem lehet szülés után szeretkezni?

Mert én 3hete szültem,de már nem vérzek és egyáltalán nem fáj semmim.A gátmetszésemnek még a helye sem látszik.És nagyon kívánnám a szexet.Miért kell annyit várni????Muszáj???

Legjobb válasz: mert általában akkor szoktak visszamenni a nõk szülés után kontrollra, kiszedetni a varratokat, s hogy megvizsgálják minden rendben összeforrt-e, nincs e valami probléma. Na meg még szülés után pár hétig vérzés is van. Pláne ha császároznak, fájna még hamarabb a sex szerintem.

mert általában akkor szoktak visszamenni a nõk szülés után kontrollra, kiszedetni a varratokat, s hogy megvizsgálják minden rendben összeforrt-e, nincs e valami probléma. Na meg még szülés után pár hétig vérzés is van. Pláne ha császároznak, fájna még hamarabb a sex szerintem.
Nekem azt mondta az orvosom, hogy 6 hét kell ahhhoz, hogy a méh visszahúzódjon eredeti állapotára illetve, hogy teljesen kitisztuljon. Fontos a fertõzések elkerülése érdekében ez a hat hét. Egyébként nem mindenki tartja be. Nekem muszáj volt betartani, mert 7 hétig véreztem.
A legelsõ válaszolónak: Picit durva lenne, ha a 6 hetes kontrollon szednék ki a varratokat! Szülés után pár nappal szokták szedni:) A 6 hét az ideális, hogy rendezõdjenek lent a "dolgok", és a dokit mindenképp érdemes kivárni, mert csak õ látja, hogy minden rendezõdött-e a szülés után. Nekem sem fájt semmim, nemis véreztem, de a 7.héten a házasélet még nagyon fájt! Nem kívûl, hanem bent, a méhszáj közelénél! De egyéne válogatja....
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat.Akkor inkább jobb ha kivárom ezt az idõt. Egyébként a varratokat tényleg kiszedték a 3dik napon, és szerintem nekem legalábbis jobban fájt mint akármi más.
Nekem a szülészorvos varratszedéskor azt mondta (az kb a 3. nap volt), hogy hat hét múlva kontroll, és hogy két hétig nincs ülõfürdõ és házasélet. Szóval nekem nem mondta, hogy ezzel meg kéne várni a kontrollt.
A regenerálódás végett mondják, de ha te úgy érzed, nem kell kivárnod. Sokan nem várják ki a 6 hetet, és semmi bajuk nincs. ÚGyis meglátod közben, hogy fáj vagy nem, kellemetlen vagy nem... A fertõzés meg óvszerrel elkerülhetõ, ha félsz, de miért fertõzne meg az az ember, aki mindig és csak veled van együtt? ...
Mi nem vártuk ki többet 3 hétnél. Azt is csak mert véreztem. Semmi baj nem lehet! Óvatosan csináljátok, de nyugodtan;)
Nyitva lehet a méhszájad, és ronda fertõzéseket szedhetsz össze.
pedig itt csak az lehet h elgépeltél valamit
Vagy a másik fél hazudik.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ha a számlatörténetedben látod, hogy levonták a számládról, és ott a másik fél jó számlaszámát látod, ráadásul az OTP is azt igazolja, hogy átment a pénz neki (az OTP konkrétan látja hiszen a másik számla is nála van), akkor a kedvezményezettnek is látnia kell a számláján és csak két eset lehetséges: 1. A kedvezményezett megkapta, de szándékosan letagadja. 2. A kedvezményezett megkapta, de letagadja, mert rosszul nézte meg a számláját. Ha vissza akarod kérni, akkor szerintem több ezer forintért megkíséreli visszaszedni a pénzt az OTP, de ahhoz a kedvezményezett hozzájárulása kell hogy a számlájáról visszavegyék. A számlatörténetedbõl nyomtassátok ki azt a részt ahol látszik hogy elutaltad, vagy ha az OTP írásban igazolta, akkor azt küldd el neki és azzal reklamáljon õ az OTP-nél.
vagy az illetõ rossz sz.számot adott meg... a pénzt valaki más kapta

DM Együtt a babákért kampányban szoktál adakozni 50 pontot? Ha igen, miért? Ha nem, miért? 50 pont=1 heti pelenka egy szegény családnak. (Pampers sleep & play).

Legjobb válasz: Nem szoktam, mert nem vásárolok annyit hogy gyorsan összejöjjön 50 pontom, és ha összegyûlt, akkor kiváltom a kuponfüzetet, mert nekem is szükségem van a kedvezményre.

Nem szoktam, mert nem vásárolok annyit hogy gyorsan összejöjjön 50 pontom, és ha összegyûlt, akkor kiváltom a kuponfüzetet, mert nekem is szükségem van a kedvezményre.
Én eddig errõl mégcsak nem is hallottam.
ÉN sem hallottam errõl ! A kuponfüzetet én postán kapom, de semmi szórólap vagy cikk nem volt errõl rajta Vagy csak én nem figyeltem
Két okból döntöttem úgy, hogy nem fogom igénybe venni. Az egyik problémám ezekkel az akciókkal, hogy nem tudom ellenõrizni, hogy eljut-e a valóban rászorulókhoz az adomány. Van a közvetlen környezetemben olyan, akinek jól jön a segítség és szoktam is nekik adni: szülésnapra, karácsonyra. A másik gondom, hogy az én gyerekem sem hord ilyen drága pelenkát, hanem a nagyobb láncok sajátmárkásából kerestem olyat, ami jó.
Pont azokból az okokból nem, amit 4-es ír! Amúgy meg szerintem amúgy is nevetséges, hogy 300 ft 1 pont! szeretem a DM sajátmárkás pelust, ezt szoktam venni fiamnak, de csak az 50 ponttal járó kuponnal...most már csak 12 pontom van, teljes áron nem veszek ott pelenkát, és mivel nagyon mást sem veszek ott(nagyon drága)így nem tudom mikorra gyûlik össze megint 50 pont...
Igazából nekem is az a bajom ezzel, hogy nem vagyok biztos benne, hogy jó helyre kerül. Fõleg, hogy a múltkor láttam, hogy pl. a védõnõi szolgálattól kik toltak ki egy hatalmas zsák cuccot... Ennek ellenére egyszer már láttam ezt a pontgyüjtést, adtam is volna szívesen, mert sok pontom van, csak már sajnos lemaradtam róla. Szóval nekem is elég vegyes érzéseim vanna kezekkel az adományozásokkal kapcsolatban, de azért ennyit szívesen adnék, akár több pontot is, mert nekem tényleg sok van.
Nem szoktam, mert nincs annyi pontom, hogy be tudjam rá váltani. Ha van véletlenül 50 pontom, akkor kiváltom az 50 pontos füzetet, hogy olcsóbban tudjam megvenni a saját márkás pelusukat, de ennyi. Ha lenne mibõl adományozni pontot, akkor nyilván adnék is belõle. Így inkább a kinõtt ruhákat szoktam a rászorulókhoz eljuttatni.
Én tegnap váltottam be a pontjaimból 1 ilyen kuponra. Másra úgy sem használnám a pontjaimat, így meg még jót is teszek valakivel (már ha tényleg oda eljut..). Egyébként ajándékba kaptam érte egy 25%-os Lenor kupont :)
Sokat vásárolok ott, szoktam adni erre 50 pontot Most pl olyan oblitohoz kaptam cserébe kedvezmény kupont, amit amúgyis vennék

Miért van az, hogy van amikor 3-4 hetet is késik a menstruációm? (16 éves leszek pont egy hónap múlva már 13 éves korom óta menszeszelek de nem állt be! ! ! Miért van ez? )

Legjobb válasz: Mert egyszerûen nem állt még be,ezek a hormonok sajnos. Ha nagyon zavar felkereshetsz egy nõgyógyászt ,de ennek idõ kell sajnos.

Mert egyszerûen nem állt még be, ezek a hormonok sajnos. Ha nagyon zavar felkereshetsz egy nõgyógyászt , de ennek idõ kell sajnos.
16 évesen még egyáltalán nem rendellenes hogy nem állt be, az hogy 3 éve menszeszelsz még enm oylan sok idõ, és mindenkinek változó hogy mikor áll be, mondjuk ha még 18 éves korodban sem áll be akkor már irány a doki mindenképpen. De ez így normális, egyszerûen még fiatal vagy.
Most ez komoly, vagy csak viccelsz?:D eléggé röhejesen hangzik...
Van egy egész furcsa módszer: instant kávét kell egész kevés vizzel elkeverni, hogy egy sürü pép legyen és ezt kell az arcra kenni, ahol nem elég erös a szörnövekedés és legalább 1 óráig rajta hagyni. Pár hét múlva már látszik az eredmény. (Nem hülyéskedek, müködik!)
asd
1 hét alatt tényleg használt, serkentette a növekedést. majd meglátjuk mi lesz az eredmény 1 hónap után :) köszi!
és ez tényleg használ? mert nekem hasonló a gondom csak annyiban más, hogy baromi gyenge a szõr pl az arcomon..bajusz van de szakáll gyengébb és arcomon alig
Komoly, a fiamnak használt, pedig elöször mi se akartuk elhinni, hogy van ilyen - ö találta valahol az ötletet az interneten (gyógynövényes oladalon)
Növeszd meg a bajuszod olyan hosszúra, hogy rá nõjön az áladon lévõ szakálra.(és akkor már nem látszik a külömbség)
Addig örülj még nem kell naponta borotválni:)
Kedves elsõ! Tudnál esetleg egy képet feltölteni, ahol lehetne látni, hogy hogyan kéne kinéznie ennek a sûrû pépnek? Mert én ahogy 1-2 csepp vizet is ráengedek a kávéra, már kb folyékony lesz egybõl. Elrontok valamit?
Az elsö vagyok, képem nincs, de 1-2 EVÖKANÁL kávéra tegyél pár CSEPP vizet (a legjobb cseppentövel vagy hajfesték flakonjával cseppenként), amig olyan mézsürüségü valami lesz, amivel "befested" az arcodat a megfelelö helyen.
hetente hányszor kellene csinálni, most föl is kentem az elsõ adagot :D

En tegnap toltottem be a 27. hetet. Tegnaphoz pont 3 honapmulvara vagyok kiirva. Akkor en most meg mindig a 2. es nem a 3. trimeszterben vagyok? Miert?

Legjobb válasz: Ide írd be az adataidat és megtudod.:) http://www.kismamablog.hu/szules-kalkulator De egyébként már a 3.trimeszterben vagy.

Ide írd be az adataidat és megtudod.:) http://www.kismamablog.hu/szules-kalkulator De egyébként már a 3.trimeszterben vagy.
Szia. Én tegnapelõtt töltöttem be a 27-ik hetet. Szerintem ez már a 3-ik harmad, mert ha a 40 hetet elosztjuk 3-mal, akkor 13, 3 jön ki, ami megszorozva 2-vel, 26, 6 tehát a 27-ik hét már az utolsó harmadnak felel meg. Szerintem.
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszokat! Nagyon boldog bebivarast nektek! :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!