Találatok a következő kifejezésre: Miért pont az szereti viszont az (2 db)

Szeretnék nyelvvizsgázni, de nem tudom melyiket válasszam. Olyan kellene amit mindenhol elfogadnak, viszont nem szakmai. Ti melyiket ajánljátok és miért pont azt?

Legjobb válasz: Hát ha azt szeretnéd h mindenhol elfogadják, akkor origót ne. Azt csak itthon fogadják el:)

Hát ha azt szeretnéd h mindenhol elfogadják, akkor origót ne. Azt csak itthon fogadják el:)
ECL, Euro, amelyek itthon elismertek (legalábbis angolból). De úgy tudom, hogy ez a két vizsgarendszer van németbõl is.
német: a TELC és a Goethe nyelvvizga német székhelyû, egyébként ismerik ezeket az egész világon, ahogy az osztrák ÖSD-t is.. angol: Pitman (nem tudom van-e még), British Cuncil nézz utána a nyak.hu-n
mond meg milyen nyelvbõl szeretnéd, akkor könnyebb válaszolni :)
Angolt.Mert könnyû és minden modern országban beszélik.
A kérdező hozzászólása: angolból és németbõl szeretnék középfokot letenni. viszont nemtudom h ECL-t, Origót vagy milyet..

Miért pont nem az szereti viszont az embert, akire vágyik?

teljesen megfogott sajnos, és (bár szeret mint barátot), nem szeretne velem összejönni. Szerintetek lehetséges, hogy az érzései id?vel megváltoznak? Nagyon jól megértjük egymást, és nem is vagyok egy nagyon csúnya valaki, szóval lehet, hogy egyszercsak Õ is rájön, hogy én vagyok élete n?je? vagy tök kilátástalan?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem nem kilátástalan:)Biztos sok olyat hallottál már hogy csak barátok voltak és egyszer rájöttek hogy szeretik egymást:)..Énis voltam ugyanebbe a helyzetbe..sõt most vagyok is:D...figyelj..értsd meg hogy õ így döntött..tudom nehéz de el kell tudni fogadni:)..Legyetek barátok úgy ahogy eddig beszélgessetek és majd meglátjátok hogy alakul;)..Remélem összejön!Sok sikert!:) Puszi

Szia!Szerintem nem kilátástalan:) Biztos sok olyat hallottál már hogy csak barátok voltak és egyszer rájöttek hogy szeretik egymást:) ..Énis voltam ugyanebbe a helyzetbe..sõt most vagyok is:D...figyelj..értsd meg hogy õ így döntött..tudom nehéz de el kell tudni fogadni:) ..Legyetek barátok úgy ahogy eddig beszélgessetek és majd meglátjátok hogy alakul;)..Remélem összejön!Sok sikert!:) Puszi
Nem ártana megtudnod azt sem, hogy pontosan miért is nem akar összejönni veled, és hogy mire is vágyik igazán, milyen nõt/lányt szeretne (amivel _egyáltalán_ nem azt mondom, hogy tedd magad olyanná, mert abból hosszú távon semmi jó nem sül ki, csak érdemes lehet tudni, tájékozódás végett), és miért is, vágyik-e egyáltalán komoly kapcsolatra, vagy csak flörtölgetni akar egyelõre... Neked sem árt, ha tudod, hogy valóban megfelelõ partner lenne-e melléd hosszú távra. Mennyire ismered például a "sötét oldalát"?
A kérdező hozzászólása: :) hát a sötét oldalában már volt részem... de azt hiszem úgy szeretem, ahogy van :) Asszem a gond az, hogy egy szupernõies valakire vágyik. Én sem vagyok nõietlen, de mindíg magam adom, akkor is, ha ez épp nem illik bele a szupernõ sémájába. Szerintem még nem jött rá, hogy nem egy 175cmes bombázó tenné boldoggá, hanem egy olyasvalaki, aki megérti, egy hullámhosszon van vele, és elfogadja úgy, ahogy van...
Aranyos és fájdalmas kérdés is egyben. Biztos nagyon rossz lehet most neked, de átérzem a helyzetedet. Másfél évig vártam egy srácra, amíg Õ több lányt is "elfogyasztott". Addig a barátja voltam, mindig mellette álltam, mindenben támogattam (még ha egyes helyzetekben nehezemre is esett)... szerintem próbáld meg Te is ezt tenni, és lehet, hogy idõvel beléd szeret. Mert hidd el nekem, lehetséges! (Nálunk lehet, hogy most ez a helyzet, szóval drukkolj!) :) ;) És sok sikert! Én úgy gondolom, hogy csak idõ kérdése az egész. :) Legalább nemcsak egy egyszerû fellángolás lesz egy elképzelt személybe, hanem elõtte jobban megismer, és tényleg Beléd fog belédszeretni. Ha érted mire célzok! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!