Találatok a következő kifejezésre: Miért pont Tej vagy (2 db)

Kecske vagy más tejet miért nem árulnak bolti forgalomban? És miért pont tehén tejet?

Lehet hogy buta kérdés,de normális válaszokat kérek!

Legjobb válasz: Felénk árulnak kecsketejet a nagyobb élelmiszerboltokban, de az árából kiindulva valószínûleg jóval kevesebben vehetik, mint a tehéntejet. Én szoktam kecsketejet és kecskesajtot is venni, de sajnos jóval drágábbak mint a tehéntejbõl készült hasonló termékek.

Felénk árulnak kecsketejet a nagyobb élelmiszerboltokban, de az árából kiindulva valószínûleg jóval kevesebben vehetik, mint a tehéntejet. Én szoktam kecsketejet és kecskesajtot is venni, de sajnos jóval drágábbak mint a tehéntejbõl készült hasonló termékek.
Szia! Most õszintén szerinted amit a boltban árulnak tehén tejként az látott valaha is tejet?
És ki kezelné a kecsketejet? Ki szállítaná, hûtené? Ki csomagolná?
"amit a boltban árulnak tehén tejként az látott valaha is tejet" Az élelmiszerkémiáról fogalmad nincs!
ma 22:52 pl. a tejüzem Ezt te sem gondoltad végig :)
22:54, mert szerinted elmegy valaki is aki pl. Tescoba viszi az árut olyan helyre ahol tehenek vannak? Na ne nevettess!
22. 51 és 22. 54. : Nem is értem azt a butaságot, amit írogatsz.
"mert szerinted elmegy valaki is aki pl. Tescoba viszi az árut olyan helyre ahol tehenek vannak? Na ne nevettess!" Mi van ?? Az árufeltöltõnek mi köze ehhez ?

Miért pont főzőcsoki? Tej vagy ét nem jó?

Legjobb válasz: Azért írnak fõzõcsokit, mer abban nincs tej. Tehát étcsoki is nyugodtan lehet, sõt, az a legjobb, ha minnél magasabb a kakaótartalma. A lényeg, hogy ne tejcsoki legyen.

Azért írnak fõzõcsokit, mer abban nincs tej. Tehát étcsoki is nyugodtan lehet, sõt, az a legjobb, ha minnél magasabb a kakaótartalma. A lényeg, hogy ne tejcsoki legyen.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!