Találatok a következő kifejezésre: Miért pisilnek férfiak (4 db)

Miért pisilnek egyes férfiak ülve?

Legjobb válasz: Az én ismerõsöm, aki ülve pisil, azért teszi, hogy ne fröcsögjön szét, és ne csepegtessen, még véletlenül se. Szerintem nem hülyeség... :)

Az én ismerõsöm, aki ülve pisil, azért teszi, hogy ne fröcsögjön szét, és ne csepegtessen, még véletlenül se. Szerintem nem hülyeség... :)
Mert bu*ik
Szerintem ez a szétfröcsögés épp olyan, mint a wc-kefe használata a férfiaknál.Akit megtanítanak a helyes "kezelésre", annak nem jelent gondot, akit nem, az meg megtanul elõbb-utóbb jó kifogásokat gyártani. A gond - sz - ott van, amikor hirtelen kéne vhol elvégezni az illetõnek a dolgát, és nem tudja állva elvégezni.Gondolok itt, pl: erdõben, vagy kocsikázáskor. :)
most nem azért, tényleg elõfordul, hogy csurran cseppen kifelé. de fogom és feltörlöm. Esetleg fel is mosok. Ez olyan minthogy a zsidók körülmetélteik magukat mert úgy a higiénikusabb ... no én szoktam fürödni nap mint nap...
Ülve szoktam, és azért, mert kényelmesebb, és higiénikusabb. És nem szeretném, ha a párom takarítaná el a hugyomat. Jah, és nem vagyok b.zi.
Biztosan lehet itt irgalmatlan ütõs okokat találni az állva pisilés ellen, hogy nem higiénikus, stb. de szerintem elképesztõen férfiatlan... ahány ülve pisilõ férfival találkoztam (egész pontosan 3-mal), egyikrõl sem feltételezték az ismerõseik, hogy a nõket szeretik. Szerintem joggal. Az ülve pipikélõ férfiakról mindig a Tökös Csaj jut eszembe xD De hogy még tovább menjek: én kifejezetten izgatónak találom az állva pisilést.
Az en ferjemet is igy szoktattak a szulei es azert pisilik ulve, ugyancsak a telefrocskoles miatt. Szerintem helyes is, minden buzlik ha allva pisilnek, na persze, ha van piszoar.... az mas....
Lehet, hogy így higiénikus, de szerintem kicsit buzis... Persze tudom, hogy így kéne, de én egyszer láttam az exem így pisilni, és attól kezdve valahogy nem ment a szex...
Sokkal higénikusabb, mert nem fröcsög szét. Én is erre szoktatom párom. De csak otthon, máshol nem kell hogy ráüljön mindenki utána vécére hisz én sem ülök rá..
AZ én barátom meg az apukája is azért mert az anyukája erre szoktatta õket mert már unta utánuk takarítani a Wc-t. Nálunk a pasik állva pisilnek de néha már nagyon idegesít amikor a WC körül ott van a nyomuk mert tiszta pisi minden. Én is az ülve pisilésre tanítanám a gyerekeket. De persze ha szabad ég alatt végzik stb akkor megengedett állva is:) :)
Én már alapban így tanítanám a kisfiúkat.És miért is állva végzik a dolgukkat?
Azért mert megunták hallgatni hogy már megint felhajtva hagytad a wc ülõkét:)
Mert rohattul idegesítõ ha tiszta hugy a wc, aki itt b*zizik annak kívánom végezze õ a dolgát egy hugytól ázó redvás wcbe élete végéig

A férfiak miért pisilik össze a WC-t, ahelyett, hogy piszoárt használnának, ha már van?

Legjobb válasz: Gondolom ezt nõként kérdezed. Mit keresel te a férfi wc-ben?

Gondolom ezt nõként kérdezed. Mit keresel te a férfi wc-ben?
Na, itt a helyi faszagyerek, aki jól megmondja humorba faragva az õ sajátos, agyoniskolázott fajtájával. :D
Mert az ulokere raszallt par legy es oszlatni kell :-D es a süni meg a wc- bol nem tud kijonni ugyh marad a vizagyu :-D
Te nõ vagy?Én nem pisálok mellé.Azért mert te csak igénytelenekkel találkoztál, az a te bajod.39/f
Nekem a katonaság elõtt szégyenlõs volt.. egyszerûen pszichésen nem indult a csorgás ha mellettem állt valaki. Ma 25 év múltán meg már semmi sem zavart, míg nem találkoztam olyan ratyi alakokkal, akik direkt bejönnek és a 8 lehetõség közül azt választja ami melletted van.. és bámul - az arcodba és a szerszámra.. Az ilyen beteg palikat meg tudnám ruházni.. Volt hogy rászóltam hangosan mikor a 8-10éves kölök mellé áll és bámul kéjesen.. kedvem volna hátba-rúgni, pedig egy nagyon nyugodt ember vagyok.. REMÉLEM MÁR ÉRTED..
A kérdés szerintem az volt hogy miért nem a piszoárt hasnálják, ha már van... De ha már ehelyett a dolog technikai részleteibe bonyolódtatok - tipp annak aki aszondja lehetelen beletalálni, ha feláll - próbálta már úgy, hogy áthajol fölötte oszt a fejét megtámasztja a falon ? :-)
És mielõtt jönnél, hogy üljünk le. Ki az az állat, az a felelõtlen majom, aki le mer ülni egy nyilvános wc-re, akár wc-papírral letakartra is? Hát én nem, az tuti. :) De nõ ismerõseimtõl is hallottam rekordméretû egetrengetéseket, mik vannak a szoknyás mosdókban, egyik nem sem különb a másiknál.
Szabad piszoár nem mindig van. És akár hiszed, akár nem, a férfiak is szemérmesek, nagy részeük nem szeret piszoárhoz beállni a másik mellé. Te sem örülnél, ha mondjuk a nõi WC-ben az elõtérben lenne néhány lyuk a földön, aztán ott guggolnátok egymás mellett mindenféle válaszfal nélkül, és próbáltok pisilni. És bárki, aki bent jön-megy az látja, hallja, mit csinálsz. A "mellévizelés" meg nem mindig trehányság. Villás sugárvizelést még szerencsére nem tapasztaltam. De a sugárral egyidejû csöpögés bizony elõfordul. Meg az is, hogy a sugár eleje/vége nem arra megy, amerre azt az ember szeretné.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Elõzõnek mondom: ez csak félig igaz. Vannak lusták ez igaz. De nem csak lustaságból lehet mellépisilni. Ha például nagyon kell már, de félig föláll, akkor képtelenség lefelé irányban pisilni, és WC-re ülve is képtelenség. Szinte 100% hogy mellé fog menni. (Akkor már a piszoárral több esély van de az se tuti.) Aztán van olyan is hogy vesebetegség miatt nem tudsz egy sugárban, hanem kettéválik. Ezt csak akkor veszi észre az ember amikor már látja hogy villásat pisil. Na azzal nem lehet célozni. Meg ott van az az eset amikor csöpög mellette. (Hogy hogyan azt ne kérdezd, de néha elõfordul.) Azután lehet olyan hogy beteg emberrõl van szó akinek remeg a keze, vagy rosszul lát, vagy fáj a háta és mindene és emiatt nem hajol le az ülõkéért... Azután ott van az aki be van rúgva. Na szóval elég sok oka lehet ennek!
Takarítottam elég WC-t hogy tudjak válaszolni. Mert lusták felhajtani az ülõkét ha le van engedve. És mert nyilvános WC-ben nem törlik le ha egy kevés mellé ment (az elsõ sugár cseles tud lenni). De a nõi WC-ben több meglepetéssel találkoztam. Mert ugye sok nõ van aki nem hajlandó ráülni az ülõkére, ezért guggolva próbálja meg elintézni a dolgát, ez nagydolognál fõleg gusztustalan. A másik amikor megjött nekik és a fülkében cserélik a tampont/betétet, majd véres foltokat lehet takarítani utánuk. De természetesen vannak akik kulturáltan használják a WC-ket, csak õket nem veszed észre mert nincs utánuk semmi feltûnõ. Meg persze otthon mindenki jobban figyel, mert azt nekik kell takarítani.
azért hogy takaríts

Azok a férfiak, akik nem képesek 100%-ban beletalálni a wc be, miért nem pisilnek inkább ülve?

Akiknek a pisije még az ül?kén is túl, a falakra, a padlóra is csurran, és legtöbbször le se takarítják maguk után a pisijüket, azok miért ragaszkodnak az állva pisiléshez?

Legjobb válasz: Ha áll a kapitány, akkor lehetetlen a pontos célzás. Én legtöbbször leülök. Sokkal kényelmesebb is.

Ha áll a kapitány, akkor lehetetlen a pontos célzás. Én legtöbbször leülök. Sokkal kényelmesebb is.
"Lehet, valaki attól tartja magát férfiasnak, ha összepisili a környezetét?" X"D Tudat alatt, ösztönösen lehet..az állatok is így jelölik meg a territóriumuk határait. Viccen kívül, elég undorító, fõleg ha még föl sem takarítják. Ha mellémegy, az lenne a minimum, hogy feltörölnék, akkor senki sem hõbörögne rajta, észre sem venné mivel nem lenne nyoma. De hát férfilogika..(persze tisztelet a kivételnek)
:D elég vicces, hogy valaki az állva pisilését a férfi nemi identitációjának tartja laktam együtt férfiakkal, akik felhajtották rendszeresen az ülõkét, ami nem zavart soha, az viszont igen, hogy képtelenek voltak jól célozni. egyébként a nõk többsége, ha nem otthon pisil akkor állva pisil, higiéniai okokból
Mert Magyarországon csak az érzi magát férfinek, aki állva pisil. A nyugati országokban viszont az a normális, hogy a férfiak is ráülnek a WC-re, mert aki "beletalál", annak esetében is kerülnek ki vizeletcsöppek a környezetbe (a WC-kagylóról visszaverödik) és ezt arrafelé nem tartják jó dolognak. Az ottani embereknek sokkal könnyebb kitakaritani, mellékesen ott a takaritás sem a nök privilégiuma.
Mert úgy gondolják hogy ez sebet ejt a férfi büszkeségben.
Terület megjelölésbõl pisilnek mellé :)
Azért mert a férfi állva vizel.Én például férfiatlanságnak tartanám ha ülve pisilnék.Soha nem is tettem még.De mondjuk nem muszáj leülni ha nem találsz bele , fel is lehet hajtani az ülõkét.
Mert így egyszerûbb azért.
Az az ember, aki igényes a környezetére, jelen esetben a fürdõszobára/wc-re, annak nem derogál maga után feltakarítani. NEM MEGVÁRNI, HOGY MAJD A MÁSIK FELTAKARÍTJA! Tök mindegy, hogy férfi, vagy nõ. Akinek ez zavart okoz a nemi identitásában, azzal komoly baj van.
persze, hogy vannak melléhugyozó nõk is meg ilyenek, de sokkal jellemzõbb ez férfiakra, tapasztalatom sok koliban laktam több albérletben, és nyilvános wckbe is járok ez olyan jól hangzik, lehet beleirom a motivációs levelembe erényként :D
nagyl... ennyi mellébeszélést a férfiak is sokszor hisztisek, meg gorombák azon mit kell megérteni, hogy valaki erõlteti az állva pisilést, amikor nem megy neki, mert az, hogy nem tud úgy pisilni, hogy ne menjen mellé az nem nevezhetõ sikeresnek -.-
Vannak akiket meg a nõk menstruációja közben föllépõ állandó hisztizés és irracionális viselkedés készít ki. Egy férfi ezt nem tudja jól megítélni, mert soha nem volt abban a helyzetben. Sõt, mivel irracionalitásról van szó ezért nincs is mit megérteni. Aki nem akar beleõrülni, az el kell hogy fogadja, mint az élet részét. Részben kultúra kérdése is a dolog, mert egy férfi is tud vigyázni arra, hogy ne menjen mellé a pisi. De csak részben! Másik részben anatómiai, biológiai okai vannak annak, hogy egy férfinél miért megy gyakrabban mellé a cucc. Ha ezek után sem érted hogy miért, akkor te csak nem akarod megérteni. De akár tetszik neked akár nem, ez már csak így lesz. Te is jobban jársz ha egyszerûen elfogadod.
A kérdező hozzászólása: "Ennyi erõvel a nõk meg ne hajtogassák le folyton a wc deszkát, mert nekünk kell mindig visszahajtani ha wc-zni szeretnénk." nem a wc deszka felhajtása zavar (azt én sem értem, hogy az miért lenne zavaró...), hanem a folyamatos mellé pisilés (földre, falra ...stb)
Ennyi erõvel a nõk meg ne hajtogassák le folyton a wc deszkát, mert nekünk kell mindig visszahajtani ha wc-zni szeretnénk. Hugyozzatok akkor ti guggolva. Ja, hogy az nem olyan kényelmes? Kit érdekel?
"Nyugat-Európában nagyon sok helyen a WC-ülöke úgy van megszerkesztve, hogy ha valaki felhajtja, akkor sipol" -- miért, attól jobb, ha meggátolják a jobbérzésû férfiakat abban, hogy nehogy levizeljék az ülõkét? Ok, nem hajtják fel -- akkor mi van? Esetleg levizelik. Szerintem sok nõ irigy a férfiakra, hogy a férfiak állva is tudnak vizelni. Szerintem itt is legyen egyenjogúság: a nõk is vizeljenek állva ... :-)))
Egyébként észrevettem, hogy a nõk leggyakrabban úgy mondják, hogy "Megyek pisilni". Én olyan vizuális típus vagyok, szerintem undorító így mondani. Senkire nem tartozik miért mennek a WC-re.
Ha áll, akkor gondoljatok olyasmire, amitõl lelankad. Vagy gyorsan verjétek ki. Amúgy két férfival élek egy lakásban, egy szlovák és egy brit, nem tudom hogy csinálják, de arany tisztaság van a wc-ben, nem tudom leülnek-e vagy sem, de soha nem büdös, vagy húgycseppes sem a wc, sem a környéke.
Ha meg tényleg ennyire problémás álló farokkal pisálni, csurgassatok egy befõttesüvegbe. Oldjátok meg!
#38! Miért lenne undorító? Fogadd el, hogy így mondjuk! Ami szerintem undorító egy Nõ szájából az az, hogy megyek "budira", "pisálni", "hugyozni". Ezek egy Nõtõl legalábbis undorítóak. De pisilni igenis szoktam! 31/N
Olyat nem hallottál még, hogy 'Megyek a mosdóba'?
Azt is mondom, az is szép. "Pisilni megyek", vagy a "Mosdóba megyek". De a múltkor egy csinos, fiatal lány közölte, hogy "megyek budira", Hányingerem lett...
A "budi" szótól hányingered lett de a "pisi" szótól nem -- olyannyira, hogy te is mondogatod néha. Ez aztán a nem semmi ...
Így van, az is elég undorító, ha egy nõ bejelenti, hogy pisilni megy. Ilyenkor mindig arra gondolok, pedig én is nõ vagyok, hogy hol nõttek fel ezek az lények? Ennyire nincs ízlésük, hogy nem tudják hol a határ?
Egyetértek. Szerintem az, hogy valaki hogy mond dolgokat, az általában neveltetéstõl, általános intelligenciától, iskolai végzettségtõl, szociológiai körülményektõl, stb. függ. Akinek ezekbõl kevesebb jutott az 'pisilni' megy, akinek több, az a 'mosdóba'. Persze nem akarok átalánosítani -- mindkét irányba vannak kivételek.
nem csak olyan helyen hugyoznak mellé, ahol a falon van valami amit szeretnek eltalálni, sima wc-kben ahol férfiak is járnak kb mindig le van hugyozva, az albérletembe is levolt , felhajtották az ülõkét, ami nem is zavart, de mellé hugyoztak, a wc peremére a wc mögé a földre. miért erõltetik, ha egyszer nem megy? ilyen nemiidentitás komplexus vagy megszokás vagy mi miatt?
nem az a baj, ha felhajtja, hanem az, hogy nem tud célozni és a wc mellé meg a wc-re pisilnek sokan
Ha kicsit föláll, de már nagyon brunyálnod kell, akkor ülve lehetetlen, állva meg tutira mellé megy a fele. Ez van.
A kérdező hozzászólása: Lehet, valaki attól tartja magát férfiasnak, ha összepisili a környezetét?
azért mert ha áll pl. és ha úgy leüllnék bokáig érne a hugy... normális wcket kéne tervezni :D
Vagy kéne otthonra is piszoár.
Én meg azt utálom, hogy a nõk a koedukált wc-ken inkább a deszkára szarnak, mintsem hogy ráüljenek. Szóval, szerintem ilyenekbe ne menjünk inkább bele...
most miért állítod be úgy mintha béna lenne aki mellé pisil, sztem mkivel elõrfordult már h 2 sugárban jött, akkor nyilván mellé megy, nekem volt olyan h a 2 sugár pont olyan szöget zárt be h pmindkettõ mellé ment, szépen körbehugyoztam a wc-t...:D ezt nem si lehet elõre tudni, mindig meg nem fogok leülni a wc-re csak azért mert havonta1x elõdordul egy ilyen.
A kérdező hozzászólása: "Én meg azt utálom, hogy a nõk a koedukált wc-ken inkább a deszkára szarnak, mintsem hogy ráüljenek" ez is mindenkit zavar. akár férfi, akár nõ csinálja... utolsó: az a helyzet, hogy nem csak egyszer-kétszer megy mellé, hanem kb állandóan... nem csak az számít, ha kész tócsa megy mellé, a kisebb, de kb állandó fröccsenések is.
A kérdező hozzászólása: "most miért állítod be úgy mintha béna lenne aki mellé pisil" aki kisbaba, vagy tehetetlen idõs, vagy beteg, azoktól érthetõ... akik egészséges, ép, emberek, azoktól, ha rendszeresen azt teszik, eléggé ciki szerintem. Mivel, egyrészt büdös, másrészt nem higiénikus.
Ti nõk nem is tudjátok mennyi komplikáció jöhet közbe, ha az ember fia pisálásra adja a fejét. A jó öreg két fele vizelésnél pl. mindenképp szívás van, aztán van amikor csak úgy random meghazudtolja a vizeletsugár a fizika összes törvényét és olyan irányba indul el, hogy csak úgy nézünk. Aztán ott a legkellemetlenebb, amikor áll a cövek. Ilyenkor se állva, se ülve nem lehet normálisan.
A kérdező hozzászólása: akik ülve pisilnek, azok mind bele szoktak találni (legalábbis akiket ismerek).
Azért ne sértegessük a férfiakat, hogy az igénytelenség és lustaság az "férfi logika". Pont az ilyen értelmetlen kjelentések miatt fogják megengedni maguknak, mert azt hiszik ettõl erõsödik a nemi identitásuk.
Egyrészt szerintem igencsak baj van azzal a férfival, akinek AZ a férfiasság bizonyitéka, hogy állva pisil! Másrészt akkor a külföldi férfiaknak ez miért nem probléma? Harmadszor: nyugaton miért tud MINDEN férfi ÜLVE pisilni, nekik más az anatómiájuk? Nyugat-Európában nagyon sok helyen a WC-ülöke úgy van megszerkesztve, hogy ha valaki felhajtja, akkor sipol - ez a balkáni, primitiv férfiak miatt lett betervezve, mert ezek azok, akiknek az alapvetö higiéniával bajuk van. Sajnálatod módon a legtöbb magyar férfi is ebbe a kategóriaba tartozik.
azt meg honnan veszed, hogy a nõk szarnak mellé? sokkal több rutinjuk van a gugolós wc-zésben mint a pasiknak nálunk a koliban a fiúk panaszkodnak, hogy náluk vannak akik rászarnak a deszkára, lány wcben még nem tapasztam ezt. szegeden az egyik koliban is a férfi wc-t szarták össze a lányt nem.
08:09: Ez egész egyszerûen nincs így. 3 évig éltem kint Drezda mellett, és a férfiak 80-90%-a ott is állva pisál. Persze akadnak olyan háztartások ott kint, ahol ezt megkövetelik, több mint itt. Volt egy vicces kép, amit valahol ott láttam kifüggesztve a ülve pisilj felirat alá. Rákerestem, ezaz: http://www.borussen-hoppels.de/assets/images/db_images/db_db.. :)
valaki mondja már meg, miért baj, ha valaki felhajtja a wc deszkát?
Ezt a Nyugaton minden férfi ülve pisil dumát honnan szedted?! Lefogadom ez is ilyen nagy általánosítás, hogy Nyugaton (hallelujja, Isteni nagy nyugat) minden szép és jó, a mocskos keleten minden rossz... Egy cégnél vagyok középvezetõ, sokat utazok külföldre, egy pl. holland férfi sem fog leülni, ha a fejed tetejére állsz sem. Amiben tényleg jobb a nyugat az az, hogy ott a Nõk ráülnek a vécére-persze nem a nyilvánosra, de ha relatíve kevesen (max 10-20 fõ) dolgoznak együtt, egy helyen, akkor "bíznak" annyira egymásban, hogy egyikük sem guggol két-három centivel az ülõke fölé, hogy körbepisilje. Amúgy meg mit Balkánozol, Horvátország is a Balkán-félszigeten van, mégis Zágrábban volt szerencsém az egyik (ha nem a) legkulturáltabb nyilvános Nõi vécéhez!
A pisa azért megy szerteszét, mert vannak ezek a kis WC tisztító tabletták, folyadékok, amik néha elfolynak, kicsit odaszáradnak a WC falára! Nos férfitársaim, melyikünk nem hugyálja le? (Nagynyomású tisztító berendezés képzelés is akár!) Igazából ha lentre, a lyukba célozna mindenki, bele a vízbe, nem lenne nagy fröcskölés, csak olyan nagy csobogás hang, mint a Niagara vízesésnél. Kétszer.
A kérdező hozzászólása: utolsó, pont azt írtam, hogy az ülõkén is túl pisilnek, tehát a falra, padlóra is csurran. esetleg a wc-n kívülre is. de ha felhajtják, és úgy pisilnek, és nem törlik le, még azt se... hát, hogy is mondjam, ... elég büdös lesz tõle. És miért tartod férfiatlannak?

Az miért van, hogy a férfiak egymás előtt kell pisiliük, a nőknek meg van rendes zárható wc?

Szóval az ilyen nyilvános helyeket a férfiaknak mindig ilyen piszorár van, sok egymás mellett, meg iskolában is... Szerintük ez nem undorító? :S És akkor mondjuk a n?k miért nem pisilhetnének egymás el?tt, a férfiak meg miért igen? :D Ez olya fura... A n?k szégyell?sek a férfiak meg nem? Pedig amikor a férfiak pisilnek az sokkal gusztustalanabb mer el? kell venni meg láccik a pisájuk... :S:S A n?k meg csak leülnek pisilnek és felállnak... Bocsi, ha esetleg valakinek sérti a jóízlését a kérdés :D

Legjobb válasz: a pasik csak elõkapják, kiengedik és kész... de a nõknek van, h tampont meg véres betétet kell cserélgetniük, és sztem senki nem akarja nézegetni a másikét

a pasik csak elõkapják, kiengedik és kész... de a nõknek van, h tampont meg véres betétet kell cserélgetniük, és sztem senki nem akarja nézegetni a másikét
Ez azért van, mert a férfiak a vizelést egy lehetõségnek látják, hogy megmutassák a többi konkurens férfi társnak, hogy " Ó, nem szándékosan láttad meg a péniszemet, de mégis látod, sokkal nagyobb, mint a tiéd". Tehát itt is versenyezni akarnak a férfiak, míg a nõknél nincs mivel versenyezni...
Nem ciki.Ez ugyanúgy megszokott mint hogy a férfiak felsõbbrendûek mint a nõk.:)
gondolom nem egymás himbilimbijét nézegetik közben a fiúk.de ez számomnra is rejtély, h.nem találják-e cikinek... jó h.lány vagyok:?:D
A kérdező hozzászólása: mind1 amúgy :) ) Istennek hála hogy nõnek születtem!!!! :D:D
A kérdező hozzászólása: amikor a férfiak mást csinálnak pisilésen kívül, õk is a zárt wc-be mennek... én csak sima pisilésrõl beszéltem
Hány éves vagy?
MI lenne benne undorító? nekem többet jelent az, hogy férfiként nem kell negyedórákat sorban állnom a wc-k elõtt, mint, hogy valami férfipajtás megcsodálhatja a szerszámomat - amit egyébként úgyse nagyon látna, hiszen ott van a kezeim között miközben a fal felé vagyok fordulva.
Van olyan férfi aki letolja a nadrágját és úgy pisil piszoárba? Hát az elég röhejes lehet, legalább annyira mintha ráülne a vécére és úgy pisilne. Egyébként pedig az angol vécé esetén van így. Az oroszoknál és szerintem délen is sima lyukak vannak a földben és fölé guggolnak a nõk. Egymás elõtt.
Pasi vagyok és ülve szoktam pisilni én is. Mi az oka ennek? Pár éve le kellett cserélnem az elhasználódott wc deszkát (ami mûanyag) és a csavarokon hátul áldatlan állapot volt az odacsapodó cuccostól, mert azokat ugye nem takarítja az ember. Na én azóta otthon csak ülve végzem ezt a dolgot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!