Találatok a következő kifejezésre: Miért pisil szobatiszta cica az (2 db)

Miért pisil a szobatiszta cica az ágyneműre?

Legjobb válasz: mert azt hiszi mostmár hogy"kit érdekel!,,meg ha különben ezt csinálja nem is szobstiszta!!!

mert azt hiszi mostmár hogy"kit érdekel!, , meg ha különben ezt csinálja nem is szobstiszta!!!
Lehetséges, hogy idegen szagot érez, emiatt fenyegetve érzi magát ezért bejelöli a területét vagyis az ágyat!Vagy pedig olyan változás történt mostanában ami nagyon megviselte!
Nekem is ezt csinálta a cicám.Én úgy szoktattam le róla, hogy amikor oda pisilt az ágynemûre akkor bele nyomtam az orrát a pisibe utána megütötttem a popsiját(de nem erõsen!!)ép csak annyira kell megütni a popoját hogy értse meg hogy nem szabad! Na azóta nem csinálja.
Ezt az én cicám is csinálta, kizárólag olyankor, amikor szállóvendég érkezett. Bakmacska volt, és nem volt ivartalanítva (megbántam), talán ezért is viselkedett territoriálisabban.
azért, mert nem szobatiszta??????

Miert pisil be a cicam az ágyra ha tiszta az alma? 3hete lakik itt es szobatiszta volt eddig de most 2 egymast koveto esten bepisilt az ágyba.

Ja es suket a cicus,tehat elmagyarazni neki nem tudom, pofozni nem akarom...

Legjobb válasz: Elõfordul, hogy az elején még elfelejtik néha hova kell wczni. Az enyém is csinálja néha, de akkor többször ráteszem az alomra, addig amig nem oda pisil.

Elõfordul, hogy az elején még elfelejtik néha hova kell wczni. Az enyém is csinálja néha, de akkor többször ráteszem az alomra, addig amig nem oda pisil.
Nálunk csak az akkor még nem ivartalanított fiú cicánk csinálta ezt, irdatlan büdöseket pisilt az ágynemûre.Én ezt egyfajta jelölésnek tudtam be, mert közben õ használta azért az almot is.Szerintem érezte a gazdik illatát az ágynemûn, és gondolta, megjelöli õ is a területet.. Nem tudom, milyen nemû a cicád, talán ezzel lehet összefüggésben. Vagy nem találja elég tisztának az almot, és ezért csinálja a dolgát máshol.Biztos hívogató neki a puha terület. Nálunk elõfordult olyan is, hogy egy fél napig nem voltak kiengedve, mert épp nem voltam otthon, ilyenkor hisztiztek, és szerintem akkor meg bosszúból pisilt csak azért is oda, elfelejtettem becsukni a hálószoba ajtót.:) Szóval több oka is lehet, de szerintem próbáld állandó jelleggel szemmel tartani pár napig, és ha gyanúsan készülõdik, tedd gyorsan az alomra.Vannak ilyen érdekes 'kilengései' a cicáknak, de ideig-óráig tart csak, és azért alapvetõen meg tudják tanulni a szabályokat.
A kérdező hozzászólása: Kislany cicusrol van szo es agyverzes kerulget.. Alom tiszta minimum 3szor van kiszedve egy nap.. Es hetente van az egesz uritve.. Kiengedni nem tudom mert panelcica.. Ti melyik alomra eskusztok? Marka es ar arertek aranyban..
Elsõ vagyok. Kingstart használok, ez szilikonos, 2500-2700ft 10L. nekem nagyon bevált, mert 5 macskám van és ebbõl nem kell kivenni a pisit, csak a kakit, úgyhogy kevés vele a tennivaló, és egy 10L-es 5 macskára egy hétig elég. Tehát egy macskára akár egy hónapig is elég egy zsák. Én is nagyon mérges voltam, mikor az új ágyra rápisilt az egyik kicsi. Az enyém is lány. Még kevés ideje van nálad, idõnként csináld meg vele, hogy egy egész napon keresztül 2-3óránként tedd rá az alomra. Az enyém minden alkalommal belepisilt, ♂gy másnap már szépen ment az alomra. Akkor csináltam ez vele, mikor láttam, hogy elkezdte kaparni megint az ágyat, mintha pisilni akarna, még jó, hogy észrevettem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!