Találatok a következő kifejezésre: Miért piros majom feneke (4 db)

Miért piros a majom feneke?

Legjobb válasz: Hát ez poén :D Nem a majom feneke piros hnem a páviánoké.Amugy szerintem ezt nem tudni.A feneküket nem fedi szõr és valószínûleg azért piros meg ott vastagabb a bõr hogy megvédje a bõrét a napsugárzástól.Mert a többi testrészén ahol szõrös ott fehér a bõré és vékonyabb,puhább. Itthon az egyik kopasznyakú tyúkon figyeltem meg mert neki a nyaka hasonló mint a páviánok feneke piros.Gondolom ezért piros a fenekük.

Hát ez poén :D Nem a majom feneke piros hnem a páviánoké.Amugy szerintem ezt nem tudni.A feneküket nem fedi szõr és valószínûleg azért piros meg ott vastagabb a bõr hogy megvédje a bõrét a napsugárzástól.Mert a többi testrészén ahol szõrös ott fehér a bõré és vékonyabb, puhább. Itthon az egyik kopasznyakú tyúkon figyeltem meg mert neki a nyaka hasonló mint a páviánok feneke piros.Gondolom ezért piros a fenekük.
Mert elfenekelték XD
Mert még mindig szebb mintha hupilila lenne...
Mert nem zöld!!
Mert azt a színt szereti!!:) :)
Fog neki örülni...
Kérdezd meg e-mailben Csányi Vilmost. :D
piros seggü pávián xD
Mert a majom pirosra nyalta!
A páviáné piros de mindegy... amúgy meg azért, mert WC-zés közben a csalán megcsípte, a lapulevél kidörzsölte és a sárvári termálkristály feláztattaXDXDXD.
Több majomfaj nõstényének duzzadt, piros lesz a feneke, ülõgumója az ivarzáskor. Evvel hívják fel a hímek figyelmét, hogy termékeny állapotban vannak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm:D
Azért mert a majomnak piros feneke van.

Tudom az oroszlán a szavannákon él, tudom, hogy a párduc gyorsabb, mint a szél, hogy a legszegényebb állat a templom egere, csak azt nem tudom miért piros a majom feneke?

Legjobb válasz: fhyelj, ha fán kéne minden nap aludnod, akkor neked is kipirosodna egy kicsit, vagy ha ez egy versike akart lenni, és én nem értettem, akkor bocs. ja amugy ilyen állatoknál bármi kialakulhatott természetesen, mert például láttam igazi afrikai majmot és annak kék volt a pö..e vége

fhyelj, ha fán kéne minden nap aludnod, akkor neked is kipirosodna egy kicsit, vagy ha ez egy versike akart lenni, és én nem értettem, akkor bocs. ja amugy ilyen állatoknál bármi kialakulhatott természetesen, mert például láttam igazi afrikai majmot és annak kék volt a pö..e vége
rosszul tudod aranyapám!! ugyanis nem a párduc hanem a gepárd ami gyorsan fut.. ami pedig a majom fenekét illeti, hát azt a majomtársaidtól kérdezd meg, ti vagytok a bennfentesek az ügyben...
Az oroszlán (tudjuk)tényleg a szavannákon él, Én viszont szegényebb vagyok a templom egerénél! A párduc nem túl gyors és nincsen neki szarva, A majom meg a seggével együtt le van szarva!

Miért piros a majom feneke?

Anyukája ,hogy ,mivel kezeli, amiért nem múlik el szegénynek ?

Legjobb válasz: Mert ráb*sztak egy szütõlapáttal.

Mert ráb*sztak egy szütõlapáttal.
mert õ a jelzõlámpa a forgalmasabb csapásokon, de persze nem egyedül végzi eme nemes feladatot, sárgarigó és teknõs segítenek neki :D
ahogy a kistesóm mondaná: "fingom sincs hozzá" XXXD
Mert elfenekeltem.


Miért piros a majom feneke?

Legjobb válasz: Mert elfenekelted

Mert elfenekelted
mert rá csaptál -.-
Bár humor kategóriába írtad, de ennek biológiailag nagy jelentõsége van, hiszen ennek egy figyelemfelkeltõ -nemzésre alkalmas- jelentése van.
Mert a piros hullámhossz tartományba esõ színeket veri vissza
azért mert ott van az agya :D
Tomitól kérdezd b...szod.
a majom feneke NEM piros. a pávián feneke annál inkább:)
Mert seggbe baszta a néger


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!