Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan szó (68 db)

Miért van az hogy minden 10-20 (és\vagy ennél több-kevesebb) évesek szinte úgy használják a smyle-ket, mintha olyan szó lenne mint az "a" betű?

( :),XD, stb,) Vagyis minden mondatban, minden helyzetben. Miért? Ja és legyetek szívesek normálisan válaszolni. És még valami: Nem azzal van bajom hogy vannak ezek a hangulatjelek, hanem hogy mindenki - nagytöbség (én még nem találkoztam olyannal ki nem) mindíg, minden helyzetben és lassan még szóban is. Ha egyszer hangulat JELEK akkor használjuk jelként. Miért van ez? Aki nem ért ezzel egyet jelezze. Köszönöm el?re is.

Legjobb válasz: Hát, én hivatalos levélben sosem használom, mivel annak olyan hangnemben is kell íródnia, hogy hivatalosnak tûnjön, ugye. De a magánbeszélgetéseimben (barátoknak email, twitter, msn, néha itt is) ott igen, egyszerûen azért, hogy érezhetõ legyen a hangulat. Mert pl. tök más, ha azt reagálom valamire, hogy "Te hülye vagy." vagy azt hogy "Te hülye vagy. XD" Elsõ esetben gondolhatja úgy az illetõ, hogy komolyan idiótának tartom, másodikban pedig szerintem azért nyilvánvaló, hogy nem. És ez írásban elég sok mindennel így van, a hangulatjelek közvetlenebbé teszik a beszélgetést, nélkülük mondjuk egy msn-csevej kicsit olyan lenne, mint amikor élõben beszélget 2 robot. Hát szerintem ezért. (Oké, vannak akik tényleg szinte mindig, minden mondatukhoz csatolnak valami jelet, de ez szerintem ritkább, legalábbis én nem nagyon találkozom vele). Remélem értelmes válasz volt.

Hát, én hivatalos levélben sosem használom, mivel annak olyan hangnemben is kell íródnia, hogy hivatalosnak tûnjön, ugye. De a magánbeszélgetéseimben (barátoknak email, twitter, msn, néha itt is) ott igen, egyszerûen azért, hogy érezhetõ legyen a hangulat. Mert pl. tök más, ha azt reagálom valamire, hogy "Te hülye vagy." vagy azt hogy "Te hülye vagy. XD" Elsõ esetben gondolhatja úgy az illetõ, hogy komolyan idiótának tartom, másodikban pedig szerintem azért nyilvánvaló, hogy nem. És ez írásban elég sok mindennel így van, a hangulatjelek közvetlenebbé teszik a beszélgetést, nélkülük mondjuk egy msn-csevej kicsit olyan lenne, mint amikor élõben beszélget 2 robot. Hát szerintem ezért. (Oké, vannak akik tényleg szinte mindig, minden mondatukhoz csatolnak valami jelet, de ez szerintem ritkább, legalábbis én nem nagyon találkozom vele). Remélem értelmes válasz volt.
Mert most ez a menõ. Én más fonetikusan is láttam kiírva, dobtam is tõle egy hátast. Kb úgy volt írva, hogy iixdééééé. Kíváncsi vagyok, hogy egy hivatalos levelet hogy írnak majd meg a jövõben (illetve hogyan értelmeznek).
Figyelj, én egy 17 éves srác vagyok. És valóban, elõszokott fordulni, hogy írásban (persze így online) én is rakosgatom ezeket. És tudod miért? Mert már értettek félre amiatt, hogy nem volt ott egy mosolygós szmájli. Szóval elõfordulhat, hogy ha írok valamit, ami szemtõl-szemben egy mosollyal elmondva teljesen mást jelent, mintha fapofával tenném azt. Tehát online így eltudom kerülni ezeket a félreértéseket. :)
A kérdező hozzászólása: De nekem mondom nem azzal van bajom, hogy néha, esetleg sûrûbben használod. Hanem ha szóban, vagy gyakran szinte gondolkodás nélkül oda teszi az xD-t és ezzel "menõ". Én is szoktam használni de nem sûrûn (mert akkor ugye képmutató lennék (: ).

Miért olyan nagy szó ha az embernek Audija van?

van egy ismerõsöm aki vett egy 18 éves audit 1996 A6 , és mindenki dicséri hogy milyen szép autója van, meg most mekkora király mekkora úr. Pedig kb 600-800 ezer fts or autó. Igaz nem vagánykodásból vette csak azt mondta nagy autó és mellette keveset eszik.

Legjobb válasz: 90es évek olajkorszakából maradt ez fenn a lakosságban. mindenki egy bizonyos társadalmi rétegre gondol, fõleg aki akkor volt fiatal és irigykedett ezekre a bizonyos életmódot folytató emberekre. bennük él még ez a kép, hogy ha audi merci, akkor biztos a törvény másik oldalán ál valaki,pedig manapság, egy átlagos új kiskocsi áráért, egy egész jó merci és audit lehet használtan venni, és a szomszéd csak a saját irigységében fog fürdeni egész nap, hogy miért suzukit vett.

90es évek olajkorszakából maradt ez fenn a lakosságban. mindenki egy bizonyos társadalmi rétegre gondol, fõleg aki akkor volt fiatal és irigykedett ezekre a bizonyos életmódot folytató emberekre. bennük él még ez a kép, hogy ha audi merci, akkor biztos a törvény másik oldalán ál valaki, pedig manapság, egy átlagos új kiskocsi áráért, egy egész jó merci és audit lehet használtan venni, és a szomszéd csak a saját irigységében fog fürdeni egész nap, hogy miért suzukit vett.
Nem presztízsautó, de szépnek szép, nagy, és mégiscsak prémiumtermék volt a maga idejében. ÉS még mindig kényelmesebb mint sok mai autó.
Az új fullextrás audik presztízsautók a régi szétrohadt, tuningolt hülyegyerek autók nem menõk. Ja és az új de alapfelszereltségû audi sem menõ. És aki feszíteni akar az vagy egy fullos új kocsival tegye vagy ne mert ki fogják röhögni.
Ez olyan mint a Harley.egy márka, a gazdagság szimbóluma
egy 96-os audi már nem presztizs, szerintem az új sem, de megnézem, mert szép....

Ennek a lónak miért olyan fényes a szőre, és ennek meg miért nem? (linkek)

http://www.google.com/imgres?q=fekete+andal%C3%BAz+l%C3%B3&u.. és:

Legjobb válasz: A szõr a megfelelõ és elegendõ táplálástól és mozgáslehetõségtõl lesz fényes. Ha tehát normálisan kap kaját és eleget van karámban (még jobb, ha legelõn), és persze ha egészséges, fényes lesz a szõre minden plusz nélkül is. Elvileg a lenmag etetésétõl lesz fényes, de mint írtam, ha minden alap kajából eleget kap, akkor lenmag nélkül is fényes lesz. Bekenni semmivel sem kell. Létezik ilyen sörényfényezõ meg mit tudom én, de ezek azoknak valók, akik azt se tudják, mit vegyenek a lovuknak nagy jó dolgukban. Versenyre még esetleg, de amúgy fölösleges.

A szõr a megfelelõ és elegendõ táplálástól és mozgáslehetõségtõl lesz fényes. Ha tehát normálisan kap kaját és eleget van karámban (még jobb, ha legelõn), és persze ha egészséges, fényes lesz a szõre minden plusz nélkül is. Elvileg a lenmag etetésétõl lesz fényes, de mint írtam, ha minden alap kajából eleget kap, akkor lenmag nélkül is fényes lesz. Bekenni semmivel sem kell. Létezik ilyen sörényfényezõ meg mit tudom én, de ezek azoknak valók, akik azt se tudják, mit vegyenek a lovuknak nagy jó dolgukban. Versenyre még esetleg, de amúgy fölösleges.
A kérdező hozzászólása: Értem. Köszönöm a választ!
A megnyírt lónak is matt a szõre. Amúgy meg a megfelelõ takarmányozástól és karámozástól lesz szép csillogó. Jó a lenmag etetése, de a biotin is (utóbbi remek a patákra is). Nálunk még a poros lónak is csillog a szõre, egész nap legelõn vannak és enni is kapnak rendesen.
Osztom az elõttem szólok véleményét :) Az én lovam mikor megvettem elég matt színû volt. Itt meg az egész napos karámozás meg a jó táplálástól csak úgy fénylik :)
mert így találták ki!XD
mert ez a szó is lerövidebbítendõ, de utoljára hagyták, hogy a folyamatot értelmezni lehessen. ha már minden szó rövid lesz, akkor ezt is megnyirbáljuk. XD
Kérdezd Chuckot!

A magyar fiatalok többsége miért olyan maradi ha egy vastag arany láncról, tetoválásról, ezüst fogkoronáról van szó? Srácként nem tudom mire vélni

Igazából nem is tudnák megindokolni mi az ami taszító rajtam, csak azt a kis külsõséget látják

Legjobb válasz: Drága tezstvííírem,ne foglálkuzzál velük,áz áránynyáklánv jó.

Drága tezstvííírem, ne foglálkuzzál velük, áz áránynyáklánv jó.
má hogyne lenne köze. Viseled a fõ jeleket. Ezek nélkül nincs menõ zsámó....
Inkább legyenek sárga, lepedékes fogaid, csak ezüst fogkoronád ne. Egy olyan fiúval, ha elég gengszter kavarnék de csak annyi, nem tetszik nekem annyira, ijesztõ hatása van.
Ez nem maradiság. Imádom az újításokat és az extrém külsõt. A tetkókat is. De vastag aranylánc meg fogkorona? Ez szimplán gagyi.
Ne csüggedj tezsvíírem. Még ma este levisszük a mílybe.
Ezt nem maradiságnak, hanem ízlésnek hívják kincsem....
ez miért lenne maradiság?
Nem, én egy igénytelen, gazdag apuci ostoba fiát látnám
A kérdező hozzászólása: Igen, valami ilyesmire gondoltam, csak a cigányt látjátok legtöbben az emberben, hol ott köze sincs hozzájuk.
Nem maradi, csak nem szeretjük a fehér gettón*ggereket. Igénytelenség
A magyar fiatalok többsége (bár ezen is lehetne vitatkozni) a vastag aranylánc, tetoválás, fogkorona mögött egy olyan életstílust, vagy életvitelt látnak, ami számukra taszító. Ez pedig ízlés kérdése. A maradiság ide nem passzol, az mást jelent. :)

Miért olyan pökhendi sok ember, ha párkapcsolati tanácsadásról van szó?

Nem csak itt, más fórumokon is észrevettem már. Miért nem jó lelkû, segítõkész a legtöbb ember alapból? Mi lelte õket?

Legjobb válasz: Általában aki gonoszkodik valakivel rossz kedve van valaki miatt vagy õ vele is elbánt valaki (lelkileg).

Általában aki gonoszkodik valakivel rossz kedve van valaki miatt vagy õ vele is elbánt valaki (lelkileg).
Mert neten keresztül mindenkinek nagy a pofája.
Mert az emberek többsége sajnos gyökér manapság. Meg van aki mocsoknak születik alapból, a mai világban meg a jóságot ki is ölik az emberbõl. Viszont van kivétel szerencsére, csak egyre kevesebb. :P
Ne a fogyatékos és/vagy kitalált kérdésekbõl vedd a mintát és akkor egybõl jobb lesz az arány. Az egyértelmûen idióta kérdésekre én se szoktam komoly választ adni, mert minek. Viszont ha egy értelmes kérdés van, általában próbálok hasznos tanácsokat adni.
Ebben a témakörben egyébként is sok a megkeseredett ember, a többieknek pedig lehet rossz napjuk van, boldogtalanok és zavarja õket más boldogsága, ha pedig problémát írsz ki akkor lehet úgy vannak vele, nekik van elég és nekik sem segít senki tehát õk miért tegyék?
Most mire gondolsz tulajdonképpen? Amikor a héten már az ötezredik "jaaaaaaj ronda-gebe-alacsony fiú vagyok, egy lánynak sem kellek mert mind felszines r*banc, ezért örök magányra vagyok kárhoztatva inkább öngyilkos leszek"- típusú kérdést kell elolvasnia az embernek, akkor elég nehéz jólelkûnek lenni. Fõleg azért, mert már ötezerszer próbáltunk segíteni, bátorítani, tanácsot adni, de mindenre csak az a válasz, hogy nem, nem és nem - na ezek után mégis miért legyünk olyan jófejek?
Az ilyen nõket jól megpofoznám!
Ne mond el, hogy szûz vagy.Csak annyit, hogy béna.
A kérdező hozzászólása: 10:23 : Egyébként mi számít idõsebbnek?
A te szempontodbol az lenne a legjobb ha nem mondanad el... Amugy en se kezdenek szuz pasival... nem csaka benazas miatt, hanem meg pluszba bevezetem a jo kis szex vilagaba aztan ugyis kivancsi lesz massal milyen... Ha meg idosebb vagy akkor ott inkabb rendes kapcsolatra keresnek maguknak part a nok, hosszutavon gondolkodva. Miert nem keresel egy nem olyan komoly kapcsolatot? Vagy ha vallasos vagy akkor olyan kozossegekben. De amugy miert vagy szuz? Nekem ez olyan fura. Nem ertek egyet a 13 evesen veszitsuk el politikaval, de 18 korul mar siman ossze lehet bujni az agyikoban, a test is vagyik mar ra az esz meg mar nem gyerek...
Próbálj sok lóvéval ismerkedni, és valami menõ kocsival. Egy órán belül lesz egy rakás nõd...
A kérdező hozzászólása: 17:54 : Amit nem tudsz, az nem is fáj, nem is létezik? :)
szerintem se mondd el, csak azt hogy nincs sok tapaszatalatod. Azért idegenkednék pl én tõle mert annak aki hiuszon évesen még szûz tuti van valami szocializációs problémája.
A kérdező hozzászólása: 17:46: Nem reklám, tanács kérése. Az itt kapott tudást kamatoztatni már tudnám :)
ez itt nem a reklám, és önfényezés helye. egy kamu kérdésnek jó volt, de nem hinném, h vki horogra akadna egy ilyen átlátszó csalin. bár lehet szerencséd lesz...
Kár volt a homlokodra tetováltatnod, látod? Így most mindenki tudja rólad.
Szerintem ne titkold el, mert nem biztos, hogy nyújtani tudod azt a szintet legelõször, ami nem kelt gyanút. Keress egy rendes lányt, aki ezt bevállalja, vagy egy prostit. De mindkét esetben mondd meg elõre, hogy neked ez lesz az elsõ. 31F

Miért olyan gáz az, hogy a szüzességemet csak a feleségemnek akarom odaadni? (szóval házasság elôtt nincs szex)

Legjobb válasz: Nem gáz, de nem ajánlatos. Egyébként meg azok térnek így el a kérdéstõl, akiknek nincs egy normális érvjük se.

Nem gáz, de nem ajánlatos. Egyébként meg azok térnek így el a kérdéstõl, akiknek nincs egy normális érvjük se.
Senki se mondta, hogy gáz. Azért tetted fel a kérdést, mert te tartod annak.
A 3ik adta meg a jo valaszt...esetleg, ha elvakultan vallasos vagy es elvalni nem akarsz, leeltek egyutt egy orokkevalosagot minosegi szex nelkul...tehat feszultsegekkel es gatlasokkal telve, amiert igazan kar lenne! De ez csak szemelyes velemeny, nem kell igy tortennie.De gondold meg, a nagyon jo szexualis elet sem garancia arra, hogy teljes, boldog hazassagotok lesz.Akkor mennyivel nagyobb a riziko az ismeretlenbe beleugrani?
Mert egy kapcsolatban igen sok múlik a jó szexen is! Ha ki sem próbálod elõtte, akkor lehet, hogy nagy csalódás ér mindkettõtöket. Esetleg gyors válás.
#6. Nagyon érdekes szemléleted van, meg kell jegyezzem. Simán elkanyarodtál a kérdéstõl, és egész másról beszéltél! Egyébként idén a braziloknál borzalmas lesz az uborka termés! Kb ez is így jön ide!
Na és akik elõtte már kipróbálják, aztán ide jönnek kérdezni, hogy "terhes lehetek" és egyéb hasonló kérdéseket, az nem gáz?????? meg fertõzések, stb., stb. akit szeret az ember azt nem tenné ki annak a stressznek h vajon terhes lesz-e. és akkor is becsúszhat ilyesmi ha nagyon vigyáznak. csak körbe kell nézni a gyakorin, naponta jönnek ilyen kérdések. azon megint lehetne gondolkozni, akik lefekszenek vkivel, tényleg szerelembõl teszik-e. az megint más kérdés, hogy akinek a lány odaadja, ahhoz ragaszkodni fog, és ha nem õ lesz végül mégse a párja, akkor gondok lehetnek. ilyen kérdések is voltak már itt. Azért ezerszer jobban meg kéne gondolni, mint a mai világban teszik, hogy kivel kezdenek el járni, kivel fekszünk le, stb. mert pont a komoly részébe gondolnak bele az emberek a legkevésbé, tehát családalapítás, gyerekeket is fel kell majd nevelni valahogy, egzisztencia, stb. szóval kérdezõ, ez nem gáz, csak néhány hipermodern ember, aki a korral akar haladni, de az eszét nem használja és csak az érzelmeire hallgat, azok tartják gáznak. de õk nem is komoly emberek igazán.
Mert kocsit sem veszünk próbakör nélkül...ennyire egyszerû.
mert ez kb olyan lenne, mintha a szponzorok betennének rally versenyzõnek és induláskor derülne ki, hogy nem tudsz vezetni. szerinted mi történne? páros lábbal rúgnának ki. a terved akkor valósulhat meg, ha egy kb 16 éves csajt fogsz elvenni. egy felnõtt nõ nem fog tanítgatni téged. kapsz egy két esélyt és ha [email protected] vagy az ágyban, akkor lapátra kerülsz. dugni meg általában ugyanúgy meg kell tanulni, mint vezetni.
Mert ez a XXI. század...
Miért olyan gáz az, hogy a szüzességemet csak a feleségemnek akarom odaadni? (szóval házasság elôtt nincs szex) ez volt a kérdésed. szerintem téged nem érdekelnek a rá adott válaszok. kizárólag az önigazolás.
A kérdező hozzászólása: Dehogy nem! Ennek a kérdésnek a lényege az volt, hogy megismerjem az emberek gondolatait ezzel kapcsolatban. Az egy másik kérdés, hogy egyet értek-e vele. :) És mindenkinek a véleményét tiszteletben tartom, nem minõsítek le senkit, mert másképp gondol valamit. Komolyan. :)
dehogynem. nagyonis. kár érted:( mert sztem a biblia sok szép dolgot is ír, kár, hogy ezekre a bizonyos részekre vagytok rácuppanva és ez alapján ítélsz el embereket. szerintem ez a gáz, nem pedig az, hogy szûz vagy és a házasságig az akarsz maradni.
igazán nincs mit. máskor is. kata
A kérdező hozzászólása: De én nem rossz indulattal vagyok feléjük, csak nem tartom helyesnek. És nem csak ezekre vagyok "rácuppanva".
mindegy. a beszûlült emberekkel nem lehet mit kezdeni. sok sikert neked! kívánom, hogy legyél boldog és a gyerekeidnek is adj majd szabadságot, hogy eldönthessék, hogy mit tartanak helyesnek és mit nem. én nem írok neked többet.
kiváncsi lennék ezekre a szép dolgokra. megosztod velünk?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok beszûkült ember. Én nem akarok meggyõzni senkit, csak ismétlem kíváncsi voltam, hogy ma miért ez a köz felfogás. Rendben, ahogy gondolod. Azért örülök, hogy megoszthattuk egymással gondolatainkat. :)
A kérdező hozzászólása: Kata, ezt most nekem mondod? :)
nem NEM! az elötted szolo nak.
49. kérlek olvasd el még egyszer, amit írtam, mert olyat említesz és olyannal vádolsz, amit nem írtam! olvass figyelmesen! tényleg nincs közöm ahhoz ki kivel fexik le és örülök, ha nem is tudnak errõl az emberek - de hát, bizony valahogy kitudódnak, talán mert õk maguk mondják el! vagy mert a vak is láthatja, hogy mi történik. nem mondtam, hogy nem fogadom el õket, sem azt, hogy nem lennék velük szemben toleráns. a társadalomra gyakorolt káros hatására hívtam fel a figyelmet. kérlek, olvass figyelmesebben!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Kata!
NEM GÁZ! minden inteligencia kérdése. ha istenfélö életet szeretnél élni és azok alapelvei szerint megfelelni nincs ember vagy kinzás vagy bármi fájdalmas dolog ami megakadályozhatna.hidd el, a házasság intézményét maga a teremtö hozta létre, akkor tiszta és szeplötlen a házas ágy ha mind akét fél "tiszta. akik nem teszik azok a divatra meg XXl. századra meg ijesmire hivatkoznak, hogy behuzzanak a "hitükbe. két féle tanitás van ami a teremtötöl jön, meg ami az ördögtöl. nem lehet két féle igazság. vagy az egyik igaz vagy a másik jézus sosem mondta hogy van arany középut. a kiskapukat az emberek a saját akaratukra találták ki. mert nem akarnak ilyen erkölcsi normák közt élni. és jogouk van ehhez. de a felelösséget vállalnia kell mindenkine azon a napon. kata
A kérdező hozzászólása: Hát, hogyha ezt vallásosságnak nevezik, akkor igen. De ma már a vallásos lányok sem szüzek (nem tartják fontosnak a hitük ezen részét). Persze, tudom, hogy nem találnék, de nem is járok ilyen szórakozó helyekre. Nem. Ha valakinek volt férje és mondjuk meghalt, vagy a férj olyannyira megváltozott rossz irányba, hogy a nõnek elkellet tõle válnia, akkor az már szituáció -számomra- hisz házasságban történt. Én azt nem helyeslem, ha házasság elõtt él valaki a nagy szerelem közepette szexuális életet -de ez az én és pár ember véleménye. Ha álmaim nõje, akivel majd összeházasodunk elmondja, hogy már volt szexuális kapcsolta, és azt is elmondja, hogy megbánta, mert õ sem tartja helyesnek, természetesen elfogadnám, és nem vetném meg. De ha nem bánta meg, és még pozitívan emlékszik rá vissza, akkor elgondolkoznék, hogy õ-e az álmaim nõje. De azokat se vetem meg, akik nem szüzek, nem vagyok egy berögzült, konok vallásos ember, csak ezt én így látom helyesnek, ebben van meggyõzõdésem és nagyon hálás lennék az égnek, ha egy ilyen hasonló párra találnék.
Ákár ez is megtörténhet, ha szexuális tapasztalat nélkül házasodsz! Ez egy igaz történet, a szexualitás.hu-n találtam. “3 honapig dolgoztam a kapcsolatunkon, hogy a leanyzo lefekudjon velem. Szuz volt, megtortent a dolog es en buszke voltam mindkettonkre. Tobb mint 10 evig egyutt voltunk hazassagban boldogsagban! Most meg azt kapom a husegert, szeretetert, kitartasert, hogy neki nincs szexualis tapasztalata massal!!! Szakitott velem. Hat koszonom szepen! Ha 30 evesen most jut eszebe ez a dolog akkor csak gratulalhatok a felesegemnek! En nyitott vagyok mindenre, a normalis keretek kozt! Azt nem fogja fel a kedvesem, hogy az ilyen pasik hamar elkelnek es most nem fenyezni akarom magam!!!”
# 64 Tény, hogy ilyesmi is benne van a pakliban. De tudok hozni ellenpéldát is. Ismerek egy vallásos házaspárt, 22 (nõ) és 25 (ffi) évesek voltak mikor összeházasodak. Õk sem szexeltek házasság elõtt. 10 éve boldogan élnek, 4 gyermekük van, eszük ágában sincs elválni. Nem bánták meg, elmondásuk szerint õk így boldogok.
A kérdező hozzászólása: Az a gond, hogy mindenki tud a másikéra ellenpéldát mutatni. Ennek sose lenne vége. Sajnos egyik fél sem tudja meggyõzni a másikat, ahogy látom.
Jó lenne látni egy statisztikát errõl, de sajnos nem találtam még. Azt viszont megfigyeltem már a szexpartnerkeresõkön, hogy vannak olyan fiatal házaspárok, akik 3.-at keresnek, hogy érdekesebbé tegyék a szexuális életüket.
A kérdező hozzászólása: Na a 3. szexpartner távol áll tõlem nagyon. :DD
Most még távol, de azt nem tudhatod, hogy néhány évnyi házasság után hogyan változol és a feleséged esetleg mennyire befolyásol. Én is szûz vagyok még (fiú), de egyenlõre már nem próbálok tartós kapcsolatot találni. Túl sokat kerestem és késõn is kezdtem és elrepült az idõ, akik tetszettek azoknak pedig probléma volt a beszédhiba (dadogás). 31 vagyok sajnos. :( Sok évet el lehet rontani szerintem ezzel a gondolkodással, aztán késõbb pedig majd síratod az elveszett éveket. Persze az is megeshet, hogy már holnap felbukkan álmaid nõje, sosem lehet tudni. Találtam egy jó oldalt, szexuálpszichológus. http://www.szexualpszichologia.hu/valaszol.htm A 12., 13., 14. részt érdemes elolvasni!
A kérdező hozzászólása: Jó is lenne, hogyha holnap megismerném... Engedd meg kérlek, hogy reagáljak, arra, hogy beszédhibád problémát okozott ezen a téren. Tudod, ha álmaim nõje dadogna, nem érdekelne, mert én úgy is szeretném, az nem igazi szeretet, ahol ez befolyásoló tényezõ. Tudom, lehet most azt mondod, hogy könnyû így elõre ilyet mondani, de õszintén mondom neked. Van egy ismerõsünk, dadog és nagyon boldog házasságban él és van egy lánya. A felesége annyira szereti, hogy ez egyáltalán nem zavarja. Szomorú, hogy a mai világban ezen kell gondolkozni, hogy zavaró-e vagy sem. Senkiben sincs manapság tolerancia. :( Na, szóval. Hát nem tudom. Köszönöm a linket, majd holnap elolvasom, mert már fáradt vagyok hozzá. :)
"Sajnos egyik fél sem tudja meggyõzni a másikat, ahogy látom." -->én úgy gondolom, hogy nem is kell, hogy meggyõzzük egymást. inkább bátorítanálak a mások döntésének elfogadására (és itt nem az extrém példákra gondolok, elhiszem, hogy ahhoz már nagyon liberálisnak kell lenni) az hogy egy nõ, pozitív érzésekkel gondol vissza az elõzõ párkapcsolatára, közel sem jelenti azt, hogy az elõzõ férfi lesz életében örökké a nagy õ. úgy is vissza lehet gondolni az exre, hogy szép volt, jó volt, de én nem ezt keresem. miért kellene megbánnom és életem végéig vezekelnem egy olyan dolog miatt, ami nem is biztos, hogy elítélendõ? nem hiszem, hogy te vagy az, akinek jogában állna eldönteni mások gondolatairól és cselekedeiteirõl, hogy helyesek-e vagy sem. te kizárólag saját magadért felelsz. ha szûz lányt akarsz, akkor javaslom, hogy olyan közegben tedd, ahol ez az érték. az, hogy a többség szerint nem ez a fõ érték az életben, ahhoz neked semmi közöd és nincs is beleszólásod. azokkal foglalkozz, akik hasonlóan gondolkoznak, mint te. ezenfelül azért javaslom a biblia mások elfogadádáról szóló fejezeteinek az olvasgatását. esetedben megérné. nem okolhatod a világot azért, mert másképpen gondolkozik, mint te. két választásod van: megváltozol és alkalmazkodsz a világhoz vagy olyan emberekkel veszed körbe magad, akik szintén úgy gondolkodnak, mint te. teljesen feleslegesen címkézed meg a többi embert.
a dadogós fiúra reagláva: nekem is vannak dadogós ismerõseim és kb. fel sem tûnik, hogy dadognak. imádom és szeretem õket! DE: õk nem a dadogásukkal azonossítják magukat. tudják, hogy humoros, okos és értékes emberek, leküzdöttkék a gátlásaikat, merték megmutatni, hogy szerethetõek. ezáltal esélyt adtak a környezetnek, hogy szeressék és értékeljék õket. sokszor nem a környezet hibás abban, hogy valaki egyedül van, hanem a magányos emberke, aki begubózik, és eldönti, hogy a dadogása miatt nem lehet õt szeretni. valahogy megértem, hogy senki sem akarja rászánni az egész életét arra, hogy azzal foglalkozzon, hogy az õ gátlásait feloldja. mert ez nem más dolga, hanem a dadogós emberkéé. ha szeretné önmagát nagyon hamar megtalálná azokat az embereket, akik szintén szeretik õt. talán esélyt kellene adni a külvilágnak, hogy szerethessék.
A kérdező hozzászólása: Én pl találkoztam beszédhibás (dadogós) emberrel, aki egy jól menõ üzletember és tudjuk, hogy üzlet embereknek kell kommunikálni is. Ezt csak bátorításnak mondom. Egy egészséges világban ennek nem kellene számítania!
50. Megint ellentmondasz még önmagadnak is. sztem egyetértesz velem, csak belebonyolódtál. ha romantikus filmet vagy pornófilmet akar nézni valaki, bekapcsolja a tévét vagy internetet. az utcán vagy bizonyos nyilvános helyeken (nem diszkókban) nem azért tartózkodik az ember, hogy ilyeneket lásson. sztem az is undorító, ha a csaj a pénztárnál sorba állva, vagy akár bárhol a boltban a pasas seggét fogdossa. nyilvános hely, viselkedni tudni kéne. ha valaki normálisan viselkedik, az nem hat a társadalomra rombolóan. ha valaki ezektõl eltekint, akkor romboló lehet Többnyire, akik házasok, akiknek komoly a kapcsolatuk, nyilvános helyeken is komolyan viselkednek. az illemet nem ismerõ kéjencek szoktak csak pornófilmbe illõen viselkedni nyilvános helyeken. "és nem hiszem, hogy vkinek attól szarul kellene magát éreznie, mert másnak van párja!" Sajnos én tudok erre példát, nem egyet. Pl. tudok olyanról, különbözõ lelki okokból átmegy az út túlsó oldalára, ha pár jön szembe vele. ha ezért egoista, akkor sajnálom. (és tökéletesen megértem az illetõt, azok után, amiken keresztülment, nem párkapcsolattal vagy szexualitással kapcsolatos élményei miatt, hanem egészen más okok miatt alakult nála így. de az is egoista, aki errõl nem akar tudomást venni és az utcán éli mások elõtt szexuális életét.) Egyébként sztem borzasztóan kényelmetlen nyilvános helyen, mások jelenlétében falni egymást. Nem is értettem sose azokat, akik ezt teszik, ezt édeskettesben jó!
egyáltalán nem bonyolódtam bele. az, hogy valaki megfogja a másik kezét vagy végig simítja az arcát a párjának vagy ad egy homlokpuszit az nem fájó pont annak akinek nincs párja? csak az, ha valaki nyalja-falja egymást? ha valaki félig már közösül a párjával az utcán, az gusztustalan. de azért nem fogok úgy viselkedni a párommal, mintha idegen lenne, hogy ezzel ne bátsak meg másokat. ez baromság. van a szeretkifejezésnek olyan módja is, ami nem durva és közönséges. de ha valakinek az a baja, hogy nincs párja, annak az is bántó lesz, ha egy másik emberre szerelmesen néznek. örülök, hogy figyelmesebb olvasásra buzdítotok, kérlek mutassatok nekem ti példát.
Szerintem egyáltalán nincs ezzel semmi gond. Attól, hogy a világ szabados szexuális életet él, neked nem kell törvényszerûen követned õket. Ha olyan nõt veszel el, akivel tényleg szeretitek egymást, akkor meg fogja érteni, és biztos, hogy nem a teljesítményeden fog múlni, hogy melletted marad-e. Sõt, akár segít is fejlõdnöd, hogy ki tudd elégíteni az igényeit. Errõl neked kell döntened. Ha a leendõ ara nem kifogásolja, akkor ne hallgass a kívülállókra. 23/L
Kedves Kérdezõ!lehet veled valahol priviben beszélgetni?
A kérdező hozzászólása: #101! Örülök, hogy hasonlóan gondolkodunk! :) Ezek szerint Te is addig tartogatod? #102! Köszönöm a válaszod!
A kérdezõnek: Ritkán fordul elõ, hogy itt a Gyakori kérdések fórumon igazán érdekes, (mondhatnám: értelmes...) kérdést vet fel valaki. Neked sikerült, amit az is bizonyít, hogy a válaszok döntõ többsége is érdekes és értelmes. Nyilvánvaló volt, hogy a vélemények élesen ketté oszlanak majd: vannak, akik helyeslik az elhatározásodat, és vannak, akik nem. Mindkét hozzáállást meg lehet indokolni és alá lehet támasztani érvekkel, példákkal. Talán a kérdésedre is választ kaptál már; arra, hogy miért "olyan gáz", ha egy férfi a szüzességét a majdani feleségének tartogatja. Nos, azért, mert egy társadalomban minden "gáz", ami ritka, ami eltér az általánosan elfogadottól (vagy eltûrttõl...) , és - most figyelj! - ami rádöbbenti az embereket arra, hogy valójában az az igazi tisztesség, amit például te képviselsz, és nem feltétlenül az, amit õk annak hisznek. -- Ne vedd rossznéven, de a téma kapcsán egy vicc jutott az eszembe. Az alapja a tiedhez hasonló szituáció, csak fordított "felállásban": Idõs házaspár nosztalgiázik az együtt töltött évtizedek emlékein. Azt mondja az öregasszony: - Tudod, apjuk, szép idõket éltünk meg együtt. Voltak ugyan gondjaink, de azért tisztességben felneveltük a gyerekeinket, szép unokáink vannak. Csak azt sajnálom, hogy mi ketten sohase szexeltünk egy igazán jót. Az öregúr elgondolkodik, majd lekever egy hatalmas pofont az asszonynak, aki döbbenten kérdezi: - Hát ezt meg miért kaptam? - Azért, mert honnan tudod te, asszony, hogy milyen az igazán jó szex?!....
Annyira rá fogsz kattanni az állandó "MAKIRA", hogy egy igazi jó punci csalódást fog okozni akárhogyan gyötröd magad nem találsz olyan fokú élmény mint amelyet a makizás során megszoktál!!!----és mivel errõl már nem is tudsz sõt nem is akarsz lemondani jön a VALÓDI JOGOS VÁLÓOK!!!
A feléig olvastam csak, majd valamikor elolvasom a többit is, de eddig ennyi jutott eszembe. Szerintem aki azt mondta, h nem biztos h jó a házasságig megtartani, meg necces szûznek maradni addig nem arra gondolt, h márpedig feküdj le bárkivel.. Ezt így a 2 szûz lányos fejtegetésedre. De ha bekerülsz egy tartós kapcsolatba, és megszereted a másikat, semmi bajod nem lesz belõle, ha lefekszel vele, nem csak 1-2x hanem ugye többször, ha szûz ha nem, tapasztalatotok lesz belõle. Ha együtt maradtok, akkor nyertél. Ha mégsem, akko pedig ez a következõ kapcsolatban már nem lehet probléma. Az egyetlen eset, ha te elvbõl/makacsságból/vallásosságból szûz akarsz maradni, akkor csináld, nekünk nincs túl sok közünk hozzá. Az összevisszamindenkivelszexelést meg az utcánegymásfelfalását én sem támogatom, de ha együtt vagy valakivel fél éve v 3 éve v mittomén és már el is jegyeznéd meg feleségül is vennéd, miért baj ha le is fekszel vele? A házasság is elromolhat meg a kapcsolatod is, de minek kínoznád magatokat, ha úgyis bízol benne szereted stb? Minek megvárni a papírt, stb? Ha a vallásosság az okod csak, az más. De simán elvõl szerintem felesleges addig várni. Én a helyedben csak addig várnék amíg már úgy érzem h "õ az igazi, kell nekem" de nem várnám meg vele az esküvõt is. 20L
Nem, ez egyáltalán nem gáz, sõt. :) Én is örülök, hogy vannak még ilyen emberek, úgyhogy csak így tovább! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Nagyfater! Tetszett a vicced! :D Köszönöm a válaszod! (Tényleg Nagyfater vagy? :D) glaslo1! Elnézést, még sosem hallottam a "makizás" szót. Mit jelent? #107! Azon gondolkoztam én is, hogy mit tennék, ha most megismerném azt lányt, akivel nagyon szeretjük egymást és úgy tûnik, hogy õ az igazi... Csak tudod, hogyha én ebbe nõttem fel, és így látom helyesnek, mert ez az én meggyõzõdésem, akkor nehéz másképp tenni. #108! Köszi! :)
"(Tényleg Nagyfater vagy? :D)" Igen. A hét éves unokám hív így. :-)
Én sem hallottam még a “makizás” szót, de maszturbálásra gondolt. :)
Ilyenkor érzem azt, hogy még nem kell teljesen csalódnom a magyarságban/emberiségben... Természetesen NEM GÁZ! Szerintem inkább az gáz, amikor már 17-18 évesen nem szûz valaki. (Nem érdekel mások mit gondolnak a véleményemrõl!)
* pontosítok, félreérthetõ voltam. sok nõ nemi erõszak során élhet át...
ja és még egy érdekes dolog. kíváncsi lennék a véleményetekre. sok nemi erõszak során a nõ élhet át orgazmust (igen, biológia, orgazmust nem csak aggyal lehet elérni, mielõtt elkezdtek vitatkozni). ez azt jelenti, hogy innentõl kezdve az erõszakolóhoz kötõdik? és akassza fel magát, mert a ti elméletetek szerint "szennyezett", holott önhibáján kívül történt a dolog? mert ugye, ha orgazmusa van, akkor szerintetek ahhoz a férfihoz fog kötüdni, aki megerõszakolta. ez baromság.
48. kedves kérdezõ! 35 éves vagyok! de nem feltétlen a korom miatt gondolkozom így, a gondolkodásomnak összetett oka van. pl. 13 évesen csak néztem, mint a moziban, amikor nálam idõsebbek fogdosták egymást a metróban, eléggé negatívan hatott rám, azóta is a hideg kiráz, ha eszembe jut. De azt nem tudom elhinni, hogy ilyen primitívek legyenek az emberek, hogy nyilvános helyen fogdossák egymást és bele se gondolnak, gyerekekre ez hogyan hat! ez bocsánat, de a primitívség netovábbja, egyáltalán nem gondolkodik az ilyen ember és teljesen egoista! na, pl. ezt kéne tanítani az iskolákban a dezoxiribonukleinsav megkettõzõdése helyett (ami érdekes dolog amúgy...), mindenki számára lenne gyakorlati haszna! meg több minden miatt is gondolkozom így a dologról. (na de már visszafogom magam, egymás után ez a 3. kommentem, bocsánat mindenkitõl)
ja és az egoizmus meg az önzõség két különbözõ dolog. én az egoista szót le sem írtam. az kissé mást jelent.
Társadalmilag is negatív következményei vannak annak, ha éppen aktuális párotokat nyilvános helyen nyaljátok-faljátok és otthon le is fektetitek, aztán valaki másé lesz, de ott már nem fogja igazán jól érezni magát, ki lesz égve, meg amiatt, amit a 6.-ban leírtam. --> erre írtam, hogy semmi közöd hozzá, hogy otthon ki kivel fekszik le. sztem azt sem tudod megállapítani, hogy ki mitõl ég ki. nem bonyolódtam bele a mondandómba. továbbra is az a véleményem, hogy a durva nyalás-falásnak nem az utcán a helye, de az, hogy ki mit csinál házasság elõtt a hálószobában és ez rá, hogy hat, ahhoz sem neked sem másnak nincs köze. nem igazán értem, hogy ezen mi az ellentmondás. az utcai nyalás-falással sem az a bajom, hogy házasság elõtt van, hanem az, hogy közönséges és nem tartozik senkire.
ill. a lány késõbb komoly házasságban nem fogja a helyét megtalálni, mert elõtte mással már lefeküdt, ebbõl rossz családi élet, válás, stb. lesz, amit pl. a gyerekek is nagyon csúnyán megsínylenek. --> na meg ez a másik. hacsak nem vagy jövõbelátó, ezt biztosan nem tudod. sajnos azt kell, hogy mondjam nagyon is sok boldog házasság van, annak ellenére, hogy a nõk lefeküdtek más férfival házasság elõtt. és akkor is boldogtalan lesz az életük, ha mndjuk lefekszenek egymással (elsõk és egyetlenek egymásnak) és utána kötnek házasságot?? vajon mi változik meg a lányban a házasságkötés után? ezt baromira nem értem, hiszen a férje elvileg ugyanaz az ember marad, akivel õ lefeküdt. és miért csak a nõk? a férfiakra ez nincs káros hatással csak a nõkre?
88. értegetem, mit mondasz. sajnos a mai világban nagyon sok a szeretethiányos ember, és fõleg Magyarország eléggé elõl van az öngyilkossági statisztikában.* ezért elég nagy a valószínûsége, hogy az utcán egy ilyen ember fogja látni, hogy kifejezed, hogy a párod számodra nem idegen. nem tudhatod, mit váltasz ki belõlük ezzel. persze azt csinálsz, amit akarsz, csak tudd, hogy ez van! :) *És miért sok a szeretethiányos ember? mert a szüleik többnyire vagy össze se házasodtak és nem tudták megadni neki, amire szüksége van, vagy elváltak, stb. Talán nem említettem, hogy a házasságon kívüli szex szeretethiányos embereket "termelhet ki", akiknek nagyobb az esélye, hogy akár öngyilkosok lesznek, mint mások. Én örülnék talán a legjobban, ha tévednék, de hát sajnos...
91. egy véleményen vagyunk sztem, csak mégsem értjük :D persze, senkinek semmi köze hozzá, de kitudódhat! szóval pl. van egy elég züllött srác, mindenki tudja róla, hogy az, és pl. egy táborban egy este egy lánnyal beszélget kettesben, ebbõl pl. sejthetõ, hogy késõbb valami más is volt. nyilván nem mindig tudódik ez ki, de hát van ilyen! persze nincs közöm hozzá, nem is érdekel, de attól még kiég! Arról egyébként nem beszéltem eddig, ha valaki a leendõ házastársával fekszik le házasság elõtt. lehet, te erre gondolsz. ennek tényleg nincs ilyen negatív hatása, amit mondtam! (kivéve, ha késõbb elválnak) mindegy, tudom-e vagy nem, hogy mások mit csinálnak, az attól még hat rájuk és kiégeti stb. õket, ezáltal a társadalomra közvetve v közvetlenül negatív hatással lehet (lehet, tehát nincs minden esetben, de lehet).
92. persze, biztosan nem lehet tudni elõre, de megvan rá az esély, és ez már nem jó! sok ember van, akinél nem lesz rossz hatása hál' Istennek, de ellenpélda is van! A lehetõséget nem kéne rá megadni. Itt a gyakorin is olvastam egyébként néhány kérdést, hogy egy hölgy már házas, vannak gyerekeik, de nem tudja a fejébõl kiverni az elsõ szerelmét, akivel lefeküdt. Ezt azt hiszem, tudományosan is igazolni lehet, hogy a legelsõ együtt átélt orgazmus olyan élmény, ami erõs kötõdést okoz fõleg a nõben. És ha mégsem maradnak együtt, akkor lehet a gond a késõbbi komoly kapcsolatban is emiatt. (azt mondod, ez nincs mindig így, de ha csak az esetek 10%-ában így van, már nem érdemes megkockáztatni - válás, gyerekeknek rossz, stb.) ha lefekszenek egymással és utána kötnek házasságot - amit írtam, erre az esetre nem vonatkozik, tehát jól mondod, hogy ez kivétel!
én ezzel akkor sem értek egyet, sajnálom. fõleg, hogy csak a nõkre van rossz hatással. ez baromság. nem tudom ti hogy vagytok vele, de én nap, mint nap rinyáló férfiak tömegeivel találkozom, akik az ex barátnõjüket sirítják. ha van egy elméletetek, akkor szerintem azt a férfiakra és a nõkre is egyaránt alkalmazni kellene, mert különben elég hímsovinisztának tûntök. azzal pedig nem értek egyet, hogy valaki 2-3 hosszútávú szexuális dolgokat is magában foglaló kapcsolat után kiég. én biztosan nem merném megkockáztatni, hogy a férjem biológiailag ne legyen hozzám illõ. igen, gondolok itt a méretbeli problámákra (férfinél és nõnél is), az illatokra (bizony van olyan, hogy valaki nem kedveli a másik nemi illatát, amit ugye csak akkor érez, ha már akció van), vagy a másik ízét. csak elképzelem, hogy valami nem stimmel és az egész életemet úgy kell leélnünk a párommal. mert sajnos vannak dolgok, amiken a türelem és a szeretet sem segít. ezek olyan dolgok, amiket nem lehet megváltoztatni. az meg, hogy valaki késõbb elválik, sosem biztos, hogy mindkét fél hibája. lehet, hogy az egyik "megõrül" és elmegy. attól függetlenül, annak a félnek, akit otthagytak is jár a boldogság és a párkapcsolat. ha vannak gyerekei akkor meg szerintem törekednie is kell arra, hogy boldog legyen és ne örökké a házassága váláságán síránkozzon. mindig is a középút híve voltam, nem jó, ha valaki mindenkivel összefekszik, de az sem jó véleményem szerint, amirõl ti beszéltek (fõleg, hogy elég erõsen férfipártiasságot észlelek). ennek ellenére úgy gondolom, hogy mindenkinek a maga dolga, hogy ki mivel foglalkozik, kit szeret stb. szerintem amikor ilyen bigott életet éltek az emberek sem volt jobb világ, van elég történelmi ismeretem, hogy tudjam, hogy ez nem így volt. de tény, hogy ami ma elfogadott, az sem jó. manapság viszont már eldöntheted, hogy hogyan akarsz élni. javaslom, hogy a saját boldogságotokon dolgozzatok és ne a társadalmén. és még annyit hozzátennék, hogy amikor szeretek valakit nem hiszem, hogy azzal kellene foglalkoznom, hogy ha más meglát neki milyen rossz lesz. ezzel az erõvel ne egyek, mert vannak, akik éheznek, ne menjek férjhez, mert van aki egyedül van és ne nevessek, mert van, aki szomorú. ez az egyik legnagyobb hülyeség, amit valaha hallottam. mindenki a saját boldogságáért felelõs.
12:20 perverzióktól mentes embereknek ilyennel nincs gondjuk, amiket te felsoroltál.
tessék? perverizók? olyanról hallottál már, hogy valaki nem érzi a másikat szex közben? és olyat, hogy allergiás a másikra? kutass egy kicsit, meg fogod találni! nagyon lrdekes dolgok és nem függnek a szeretettõl. ezek nem perverziók. azok nem itt kezdõdnek.
A kérdező hozzászólása: :) Ja, akkor így már érthetõbb. Nem tudom, szerintem a heroin fogyasztáson -mert ugye tudjuk, hogy a heroin hatása okoz olyan eufórikus állapotot, melynek érzését semmi más nem pótolja- kívül más nem okozhat nagyobb élményt mint egy nõi nemi szerv (ha szexuális szempontból nézzük). És nem is volt szó állandó "makizásról". De azért köszönöm a válaszod, értem a jó szándékod, aminek akár lehet igazsága is. :)
49-es vagyok továbbra is. én nem úgy értettem, hogy a nyilvános egymás felfalását rosszallod, hanem egyáltalán azt, hogy esküvõ elõtt szexel valaki. mivel, hogy úgy fogalmaztál. egyébként, ha visszaolvasod a kommentjeimet, akkor láthatod, hogy én is egy véleményen vagyok veled. szerintem a vallás egy sarkalatos pontja egy párkapcsolatnak. egyet kell értenie két embernek, legalább a fontosságában. ha te vallásos vagy (már pedig én ezt vettem ki a szavaidból), akkor vallásos lányt keress magadnak. amúgy pedig manapság, aki a szüzességét megõrzi a házasságig, az vagy vallásos indíttatásból teszi vagy valamilyen devianciát el akar titkolni. mármint lányokra értem. az utcán vagy szórakozóhelyen vagy akárhol te nagyon kis eséllyel fogsz majd ki olyan lányt a korosztályodból, aki még szûz. és ezért nem kell elítélned õket. amúgy azon gondolkodtál már, hogy mi lenne, ha tlálkoznál álmaid nõjével, aki már szexuálisan együtt volt elõtted mással (mondjuk volt egy 7 évig tartó komoly kapcsolata)? és ha mondjuk van egy fiatal lány, akinek meghal a párja, akkor õ már soha többé ne szexeljen, mert "szennyezett"? nem igazán értem, hogy mi alapján bélyegeztek meg mindenkit, akinek már volt szexuális kapcsolata.
Akkor gáz, ha 20 fölött házasodsz...
Szerintem azért, mert egyszer élsz, és addig éld ki magad amíg lehet!! A végén majd bánni fogod, hogy mennyi lehetõséget elhalasztottál! Hallgass rám!
Nem vagyok szexmániás, de a szex nagyon fontos része a kapcsolatnak. És bizony, ha nem jó, vagy az egyik partnert sokszor visszautasítják, akkor az a kapcsolatra is kihatással van. És ez nem kérdés, mert voltaképpen a véleményét írta le a kiíró. Ennek semmi értelme, senkinek semmi köze ahhoz, hogy kivel fekszik le és kivel nem. Csinálja úgy, ahogy jólesik neki.
Miért lenne gáz? Ha a többi mind kútba ugrik, te is megteszed? Ez a te privát ügyed, és a te életed. Te éld, ne mások helyetted. Erre nekem is rá kellett jönnöm, mert jó ideig megfelelési kényszerben éltem.
A kérdező hozzászólása: #23! Hát valóban, inkább a nõkre jellemzõ, de azért egy-két fiúra is. #24! Köszönöm, jól esik, hogy ezt becsülöd bennem! Én sem értek egyet a mai trenddel, szerintem nagyon elvan deformálódva és az a gond, hogy ezt az emberek 98% el is hiszi. :( remélem hamarosan találok egy ilyen partnert/párt, akivel egyetértünk ezekben. #26! Értem amit mondasz, biztos jó lehet ennyire élvezni az életet, csak az én gondolkodásom nem egyezik meg vele sajnos és így nekem menne, túl nagy lelkiismeret furdalásom lenne miatta. De miért nem jó, ha egy személlyel vagyok életem végéig és csak vele élek szexuális életet, miért unnám meg ha nagyon szeretem? #27! Persze, ez mindenkinek a magán ügye. Csak amikor a baráti társaságokban szóba kerül, hogy én miért nem fektetem le a lányokat, fõleg úgy, hogy megtehetném, akkor rögtön kellemetlenül kell éreznem magam, hogy én milyen maradi vagyok, stb. Szóval ezért tettem fel a kérdést, hogy miért gondolják így. #28! Persze, én nem akarok az áramlattal haladni, nekem fontos ez a téma. Csak sajnálom, hogy a mai világban ez már inkább ciki, mint alap, vagy tiszteletre méltó dolog.
"De miért nem jó, ha egy személlyel vagyok életem végéig és csak vele élek szexuális életet, miért unnám meg ha nagyon szeretem?" Istenem, bárcsak több ilyen ember lenne (:
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!:') Hát én is örülnék neki! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves Válaszadóim! Senkit sem pontoztam le, még azt sem, aki rosszindulatú volt, úgyhogy ne rám haragudjatok, ha romlott a statisztikátok! :)
11:22 ez úgy hülyeség ahogy van! Ha nem tudják megbeszélni a problémáikat a felek, úgymond le se [email protected]ák egymást akkor lehet bármilyen jó a szex, szét fognak menni. Ha viszont bíznak és elfogadják olyannak a másikat amilyen, nem csak a szex az egyetlen között idõtöltésük, hanem szoktak egymással nyíltan beszélgetni, akkor a rossz szexet is ki tudják javítani, mivel rájönnek miért rossz, és mit kellene másképp csinálni. Persze ezt egy szexmániás, csak a "szex körül forog a világ" beállítottságú ember sosem fogja megérteni! 10:51 vagy éppen azt fogod bánni hogy mennyi volt, és valaki összefertõzött valami kikezelhetetlen nemi bajjal. Te biztos nem fogod bánni, én meg biztos nem fogom elkapni!
A kérdező hozzászólása: " Persze ezt egy szexmániás, csak a "szex körül forog a világ" beállítottságú ember sosem fogja megérteni! " Sajnos tényleg sosem fogják megérteni, bármit mondhatsz, õk azt hiszik, hogy a jó kapcsolat alapja csupán egy jó szexuális kapcsolat, de azt hogy lelki társak is legyenek, az már nem érdekli õket. Azt nem étik meg, hogy nem kell nekem 10.000 lánnyal lefeküdnöm ahhoz, hogy jól tudjak szexelni? Tegyük fel, csak a szex számít egy kapcsolatban: mit fognak csinálni, ha már idõsek lesznek és egyszerûen már fizikailag kivitelezhetõ a szex? Semmit, jó esetben egy sötét szobában fognak kuksolni és bámulni egymást és akkor jönnek rá, hogy a szex már nem ér semmit. Én meg majd lehet, akkor fogom megélni feleségemmel a legjobb, legmélyebb beszélgetéseket, kirándulásokat.
kérlek ne haragudjatok, de tényleg nem tudtok olvasni? én nem írtam le olyat, hogy csak a szex számít. nem értem, hogy miért nem lehet elolvasni a kommentemet. és szerintem a szex legalább olyan fontos, mint a beszélgetések, türelem, stb. pont azért fontos, mert ha jó, akkor nagyon összekovácsolhatja a párt, ha meg rossz, akkor simán szétválaszthatja. és 62%-os (33-as) pontozz csak le továbbra is, nem különösebben érdekel. a rossz szex az közel sem biztos, hogy attól van, hogy nem beszélnek meg valamit egymással a partnerek, lehet, hogy csak szimplán nem illenek össze és ezen a szeretet nem fog segíteni. és attól valaki még lehet egész életében egy partnerrel úgy is, hogy nem várja meg a házasságot a szexxel... ja és szerintem meg döntse el mindenki maga, hogy kivel fekszik le és kivel nem. senkinek semmi köze hozzá, hogy kivel fekszetek le és nektek ugyanúgy nincs közötök ahhoz, hogy mások kivel fekszenek le.
22:17 Menj orvoshoz te, te vagy a beteg és a szexmániás, aki szerint csak az a fontos és más semmi. Ösztön lény vagy, és nem egy intelligens emberi lény. De kellenek ilyen emberek is hogy legyen a normálisak elõtt egy ellenpélda, hogy milyenné ne váljanak.
Kedves Kérdezõ! Nem gáz! A szex mindenkinek a magánügye, és csak az a fontos, hogy Te és a választottad egyetértsetek benne. Mélységesen megvetem a mai trendet, hogy mindenki fûvel meg fával érzelem nélkül, mert ez a menõ. Becsülöm, hogy nem állsz be a sorba.
Szerintem nem gáz, inkább csak szokatlan, mert ez inkább a nõkre jellemzõ.
Lehet, hogy késõbb bánni fogod, hogy nem próbáltad ki mással is és éppen ez vezet majd a váláshoz. Láttam már ilyen történetet, õk 10 év után váltak el. A sokáig tartó szüzesség pedig nem tesz jót, ezt tapasztalatból mondom!
azért mert a sok gyökér a szexet veszi a kapcsolat középpontjának, ha az nem mûködik akkor borul a kártyavár, viszont ha mást tenne oda akkor nem borulna!
A kérdező hozzászólása: 1. Nem tartom gáznak! Épp ezt nem értem, hogy miért tartjátok gáznak. 2. Nem kicsi a péniszem, ezzel ellentétben, kicsit sem panaszkodhatok rá, de egyébként semmi közöd hozzá, ne haragudj! 3. #5 és #13! Köszönöm, hogy támogatjátok a gondolataimat!
a 13-asnak baja van. a jó szex egy jó kapcsolat alapja. menj el orvoshoz, még nem késõ! (13-asnak címzem) kérdezõ, itt kérdezni kell, nem pedig kinyílvánítani, hogy te milyen fasz*a csávó vagy, hogy a feleségednek adod a legfontosabb kincsed. ehhez kb. annyi közünk van, mint a farokméretedhez, ne haragudj.
"Azért mert a sok gyökér a szexet veszi a kapcsolat középpontjának, ha az nem mûködik akkor borul a kártyavár, viszont ha mást tenne oda akkor nem borulna!" Teljesen egyetértek. És nem gáz, hogy ha a feleségednek tartogatod a szüzességed. Ez a TE döntésed. Ha neked így jó, akkor így jó. Habár én házasságig szertintem nem várnék, de én is majd azzal vesztem el a szüzességemet, akit tényleg szeretek, és aki viszontszeret.
5. voltam, így felpontoztak? :O hát én meg azt hittem 0%-os leszek és mindenki jönni fog h mekkora hülye vagyok. sztem olyan nõ, aki SZERET és akit te is szeretsz, simán megtanítja neked, ha elõtte még nem próbáltad. és tényleg érdekesebb is így azzal megtanítani egymást, akivel igazán szeretitek egymást. ha valaki azért vált el mert mással nem próbálta ki, akkor ott nem igazán volt szerelem.
ma 22:17 Inkább neked van bajod, ne is haragudj.
A kérdező hozzászólása: Hát de kedves #16os! Ki mondta, hogy én f*sza csávó vagyok, nem én kezdtem el a péniszem méretérõl vitatkozni, dd nem ez a kérdés. :)
A kérdező hozzászólása: Szerintem is varázslatosabb, ha együtt botladozva tanuljuk meg. Nem hinném, hogy olyan nagy ördöngõsség lenne, hogy ne lehetne elsõre jól csinálni. :)
itt nincs is kérdés. azt csinálod, ami jól esik és kész.
Manapság nem sokan tartják be a szüzességi fogadalmat. A vizsgálat - melyet országszerte tizenkétezer 7-12-osztályos kamasz kérdõíves megkérdezésével, illetve egy, két, illetve hat év múlva ismétlõ személyes interjúkkal készítettek - megállapításai szerint a szüzességi fogadalmat tevõk nyolcvannyolc százaléka él nemi életet házasság elõtt. Ez alig valamivel jobb, mint a fogadalmat nem tevõk körében mért kilencvenkilenc százalékos elhajlási arány. http://index.hu/bulvar/analise2401/
A kérdező hozzászólása: Én általánosságban mondtam, nem neked célozva. Én azt mondom, hogy a szexen lehet javítani. Szerintem is nagyon fontos egy kapcsolatban, ne vagyok szex ellenes. Csak házasságon belül akarok aktív szexuális életet élni. ÉS persze, mindenkinek a magánügye, hogy mit tesz. :)
amúgy ahogy kivettem a 47-es szövegébõl, egyedül van, talán talákoznotok kellene a kérdezõvel. csak egymásra figyeljetek inkább és ne másokra. azzal mindenkinek jót tesztek.
A kérdező hozzászólása: #49! Én azt is értem amit te mondasz. Jó, azt tanítja a vallás, hogy legyünk toleránsak, de nem lehet az örökké valóságig toleránsnak lenni. Nem lehet mindig csak a tûrõ szerepében lenni. Annak is meg kell változni, aki rossz. Na mindegy, ez egy másik téma. Ha netán egyszer elválnék, nem akasztanám fel magam, mert a vallásom szerinte Isten elõtt köttettem meg házasságomat. Akkor csak annyit mondanék, hogy puff neki, sajnálom, hogy balul sültek el a dolgok.
Kicsapongó, élj a mának olyan negatív következménye is van (amit többször a saját bõrömön is tapasztaltam, pedig én nem élek így) hogy az adott lány hosszabb távra tervez, a fiú meg csak 1 estét, persze elhiteti a lánnyal hogy oké minden, majd miután megvolt dobja. A lány meg ezt nem tudja hova tenni, és az elkövetkezendõ, komolyan és hosszú távra tervezõ partnereivel lesz bizalmatlan és távolságtartó. Ez persze azokon csapódik le akiknek semmi közük az elõzõhöz. Felõlem mindenki úgy él, meg ott nyalja falja egymást ahol akarja, max arrébb állok ha nem tetszik, de ez ne legyen már elvárás, hogy mindenkinek ezt kell csinálni, mert ez a helyes! Ha nem ezt csinálja, konzervatívabb, akkor meg egybõl idióta, meleg, stb. Bár én fiúként sose értem meg hogy mi a jó minden reggel más mellõl felkelni, több mint való amíg élek nem fogom ennek a miértjét megérteni... De ez van, nem tudhatok mindent!
#44/53-nak: "Néha olyan ostobák az emberek... A szex nem olyan dolog, hogy nem tanulható. Nem évekrõl van szó, hanem pár napról vagy alkalomról." A való életben vannak dolgok, amik tapasztalat hiányában, vagy íróasztal mellett ostobaságnak tûnnek. Egy kamasz-szerelemben valóban egy életre szóló élmény lehet, ha együtt tanulják a szexet, az ezzel járó kezdeti ügyetlenkedéssel együtt. De változatlanul az a véleményem - és azt ajánlom megfontolásra a kérdezõnek -, hogy egy _felnõtt_ férfi esetében meglehetõsen kockázatos dolog szûznek maradni az esküvõig.
az hogy valakinek van életében 2-3-4 (szexuális) hosszabb kapcsolata, nem ugyanaz, mint hogy valaki mindig más mellett ébred. szerintem van különbség nem is kicsi! "#49! Én azt is értem amit te mondasz. Jó, azt tanítja a vallás, hogy legyünk toleránsak, de nem lehet az örökké valóságig toleránsnak lenni. Nem lehet mindig csak a tûrõ szerepében lenni. Annak is meg kell változni, aki rossz. Na mindegy, ez egy másik téma. " --> szerintem azt nem te döntöd el, hogy mi a rossz és mi nem. a másik oldal szerint meg te csinálod a rosszat. ebben a témában nem lehet igazságot tenni, mert mindenki azt csinálja ami jól esik neki. úgy ahogy te is. valószínûleg valami speciális közösségben (templom, vallási közösségek) kellene párt keresned. szerintem ne a társadalommal foglalkozz, hanem igyekezz megtalálni a saját boldogságdat (másnak is nehéz, nem csak neked, elárulom). jelenleg viszont nem vagy jobb azoknál, akik elvakultan hirdetik a szexuális szabadosságot. csak te vagy a másik oldal. igyekezz megtalálni a párodat és majd a gyerekeidet neveled úgy, ahogy szeretnéd. ne a társadalmat akard nevelni.
elõzõ vagyok. 49-es voltam.
A kérdező hozzászólása: Hát persze, hogy nem én döntöm el. De azért lássuk be, hogy nyilvánosan "felfalni" egymást nem helyes, a közerkölcsöt sérti. Ezt egy 100 évvel ezelõtt nem lehetett volna megtenni. Vannak dolgok, amik a hálószobába tartoznak. Lehet, igazad van. De nem tudom, hogy vallásos közegben megtalálnám-e a párom. De majd csak megtalálom valamikor. :)
Igazából az lenne a helyes, annak adod a szüzességed, akivel az elsõ igazi tartós kapcsolat lesz. De ehhez nem kellene évekig várni, elõbb utóbb felélednek a vágyak az esküvõ elött..
A kérdező hozzászólása: Persze, biztos vagyok benne, hogy elõbb feléledne, csak önuralmat alkalmaznék.
19:00 "hogy egy _felnõtt_ férfi esetében meglehetõsen kockázatos dolog szûznek maradni az esküvõig." Magyarul keressen valakit csak arra hogy elveszítse. 1 menettõl nem lesz se jobb se rosszabb ember, még azt se lehet mondani hogy tapasztaltabb lesz. Ha pedig nem fizetõssel csinálja akkor egy éjszakással, vagy pedig átver valakit emiatt. Csak ez a 3 módszer létezik. Esetleg a bónusz hogy szüzen megy bele a házasságba és azzal, de akkor meg ott vagyunk ahol kezdtük.
49-es vagyok. bocsi a 47-esre gondoltam. és nem hiszem, hogy vkinek attól szarul kellene magát éreznie, mert másnak van párja! a nyilvános enyelgések szimplán gusztustalanok és nem tartoznak másra. azért mert neked nincs senkid, másnak nem kell rejtegetnie a párját, hogy ne érezd magad szarul. ez azért nagyon nagy önzõség részedrõl.
utolsó, én pl. értem amit mondasz, de azt gondolom, hogy abszolút nem vagy elfogadó másokkal szemben. szerintem nincs közöd ahhoz, hogy ki kivel fekszik le. attól nem lesz senki kevesebb, mert volt élete során mondjuk 2-3-4 partnere, akivel lefeküdt. szerintem, ha azt várjátok, hogy toleránsabbak legyenek veletek az emberek, akkor talán nektek is úgy kellene viselkednetek. (egyébként ha jól tudom, a világvallások is ezt tanítják, az már egy másik dolgo, hogy gyakorlatban nem nagyon sikerül alkalmazni). a kérdezõ is fog magának ilyen lányt találni és ha véletlenül elválik 20 év múlva a feleségétõl, akkor remélem nem fogja felakasztani magát, mert úgy gondolja, hogy már "romlott" és használt lett... bár azzal, hogy nyilvános helyen nagyon undorító, ha nyalják-falják egymást az emberek azzal egyetértek.
A kérdező hozzászólása: #47! 1000000%-osan egyet értek Veled. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Csak mert akkor keresek egy olyan korú társaságot, ahol hasonlóan gondolkodnak és talán elfogadnának végre ebben a rohadt (elnézést) életben.
A kérdező hozzászólása: Köszi az infót!
19:38 én nem pontozlak le. Alapból nem használom a lepontozást, mert azért mert nekem nem tetszik amit mondasz vagy amit a másik mond attól függetlenül még nem ítélem el, és nem pontozom le. Se téged se mást, se itt se máshol. Nincs olyan hogy rossz szex, csak kevés bizalom avagy 0 bizalom.
A kérdező hozzászólása: Egyébként én tiszteletben tartom a te gondolataidat is. Különbözünk, ez teljesen normális, mindenki éljen a saját meggyõzõdései alapján, nem? :) A többi embernek is tiszteletben kellene tartani a másik gondolatait és így nem kiközösítés, jobban elfogadnánk a másikat.
akkor sajnálom, azt hittem te voltál. sajnos van olyan, hogy rossz szex. lehetnek biológiai eltérések sajnos. nem én találtam ki. sajnos láttam erre példát, hogy emésztett fel kapcsolatot az, hogy a szexszinte semmilyen örömet nem adott az egyik félnek. de nyilván ehhez extrém eltérések szükségeltetnek. sajnos vannak olyan emberek, akiknek van valamilyen fizikális vagy biológiai eltérésük a normálistól és úgy próbálják eltitkolni, hogy mindenféle "nagy eszmék" mögé bújnak és magukat erkölcsösnek állítják be. közben meg errõl szó sincs. így átverik a partnert, aki meg ugye házasságot köt az illetõvel.
A kérdező hozzászólása: Biztos van ilyen eset is. De én nem egy problémát akarok ezzel palástolni.
Tiszteletre méltó a szándékod, de nagyon kockázatos. Ritka nagy szerencse kell ahhoz, hogy hasonló mentalitású lánnyal/nõvel találkozz, aki szintén szüzen akar házasodni. Ilyet leginkább a mélyen vallásosak között találsz, de ha te nem vagy az, akkor késõbb komoly konfliktusok lehetnek közöttetek. Számítanod kell arra is, hogy a nõk nem igazán értékelik, ha egy férfi szüzen megy a házasságba, ellenkezõleg: felébred bennük a gyanú, hogy valami gond van veled. Például nincs önbizalmad, nincs benned egészséges vágy, vagy ha van, akkor azt valamiért visszafojtod. Magyarán: férfiatlannak tartanak, ha egy bizonyos kor fölött még szûz vagy. A nõk éppen hogy elvárják a tapasztalatot: azt, hogy tudd, mi a jó nekik, és azt, hogy ha õk még szüzek, akkor te ennek a tapasztalatnak a birtokában bevezesd õket a szexuális élet örömeibe. És hidd el, egy _igazi_ férfinak sem lehet nagyobb öröme annál, mint hogy örömet-gyönyört szerezzen a számára kedves nõnek, ehhez pedig szexuális tapasztalatra (és intelligenciára...) van szüksége. Feltételezem, hogy "viszonossági" alapon elvárod a leendõ feleségedtõl, hogy õ is szûz legyen. Ne ringasd magad abban az illúzióban, hogy majd milyen szép lesz együtt megismerni a szexet. Ilyen csak a lányregényekben van. Két szûz csak kínlódik egymással, mert egyikük se tudja, mit és hogyan kell csinálni; te megijedsz, ha fájdalmas neki a behatolás, és mindketten megijedtek a vértõl. Szinte biztosan csalódás lesz az elsõ együttlét, és ezért mindketten félni fogtok a következõtõl. És bizony az is elõfordulhat, hogy a (sorozatos) csalódás miatt a feleséged egy tapasztalt férfi ágyában köt ki, aki megadja neki azt, amit te nem tudsz. Ismétlem: tiszteletre méltó a szándékod, de szinte biztos, hogy többet veszítesz vele, mint amennyit nyernél azzal, ha szexuális tapasztalatokkal nõsülnél. Fogalmazhatnék úgy is, hogy a szándékod szép, csak értelmetlen...
Néha olyan ostobák az emberek... A szex nem olyan dolog, hogy nem tanulható. Nem évekrõl van szó, hanem pár napról vagy alkalomról. A szex ösztönös dolog, mindenkinek megy. Utána vagy vele együtt jöhet a játék az érzelem stb. Mind tanulható, egy tapasztalt embernek is össze kell szokni, senki sem egyforma, a szex nem sablonos dolog. A nõk meg túl misztitikálják az egészet, szánalom a részükrõl az ilyen. A gondolkodásukkal elkergetik a normális férfiakat is, és hülyének nézik ezeket vagy valami hasonló. Ha igazán szerelmes a férfi azon legyen, hogy jót tegyen. ÉS mi van ha a nõ a tapasztaltabb? Nem jó új dolgokat felfedezni még akkor is ha már profik vagyunk benne? Ennyire nincs idõnk egymásra? Ennyire nem tiszteljük a másikat és nem fogadjuk el egymást? Hogyne, fontos a szex, de 2 emberes. A nõnek és a férfianak is tennie kell ezért. Ha az egyik csak azért vár el többet a másiktõl, mert önmaga tapasztaltabb, mint a partnere akkor csak azt tudom mondani, hogy nagyon nagy baj van a fejével. Túlságosan is önzõek vagyunk és nekem ez jön le. Legyünk már önzetlenek és fogadjuk el egy kapcsolatban az esetleges dolgokat, hibáit. Közösen kell megoldani a hibákat. ÉS itt maradjunk szex téren. Úgy gondolom a nõk fele sem érett a szexre, ha érett lenne adna idõt magának és a párjának. ÉS nem lenne egy õnzõ valaki. Megtanulna türelmes lenni. És ismlétlen mondom: a szex nem évek munája, ennek az érésnek a folyamata 2 emberen múlik. Túlságosan nagy teher hárúl a másikra. Nõ vagy férfia legyen.. Frusztráltság, önértékelési problémák és még sorolhatnám! Emberek, ne úgy éljetek mint az állatok. Aki szereti a másikat az elfogadja a másikat is! (Normális kapcsolatnál) Kérdezõ: aki nem fogad el téged, nem érdemel meg téged. Ezek õnzõ nõk, akik rohannak mindenfelé és nem fedezik fel az élet apró örömeit. 15 évesen is meg lehet tanulni autót vezetni, de 40 évesen is.
Utolsóval értek egyek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az újabb válaszokat! A #43as kicsit elbizonytalanított, de aztán a #44 hozzászólás segítségével helyrebillentem (az én helyemre). Arra jutottam, hogy mindenkinek csinálja úgy, ahogy neki kellemes, amiben meggyõzõdése van. Én csak abban tudok reménykedni, hogy találok egy hozzám hasonló lányt. Nagyon jó példa amit a #44es mondott. A szex megtanulása nem korhoz kötött. Genetikailag bennünk van a másik nem iránt való vágy. Miért ne volna bennünk az is, hogy hogy kell csinálni. Ez ösztönösen jön. Akkor mitõl lennének az élethû szexuális álmok, ha nem az ösztön mechanizmustól?
Valaki írta elõttem az "éld ki magad" életfelfogást. Oké, mindenki érezze jól magát, mindenki ezt szeretné, megértem, valamilyen szinten jogos. DE! 1. Az eleje felé (kb. 6-os válaszban) leírtam ennek a veszélyeit, hátrányait. Ezek nem számítanak? Ennél is fontosabb az, hogy minél jobban érezzük magunkat? A veszélyeket és hátrányokat mérlegelve és az "éld ki magad" gondolkodásmód mellé helyezve szerintem az én érveim meggyõzõbbek és logikusabbak, de elfogadok komolyabb ellenérvet - ha van! Amúgy sokféleképpen tudja jól érezni magát az ember, sokféle módon szórakozhat és élhet tartalmas életet, nem csak a szex az egyetlen lehetõség erre! Még pl. a tanulásban, mûvelõdésben is nagyon felüdülhet az ember! 2. Van egy híres mondás, h "mindent szabad, ami másnak nem árt". Ha kiéled magad, azzal szted nem ártasz másnak? Az éppen aktuális párodtól tekintsünk el (bár ezt is kifejtettem az eleje felé, a 6. környékén, pl. neki miért lesz rossz), de akik körülötted vannak pl. egyedülállók a társaságodban, annyira rajongani fognak azért h ott az orruk elõtt falod az éppen aktuális párodat? Ez nagyon zavarhatja õket, kisebbségérzésük lehet nekik amiatt, amiért nekik nincs senkijük, oktalanul is lúzereknek érezhetik magukat. Én voltam olyan, ráadásul templomi közösségben, ahol körülöttem nagyon sokan ezt csinálták és nagyon rosszul éreztem magam ott emiatt. Rájuk nem kéne gondolni? Vagy õk úgyis hülyék, haljanak meg, így gondolja, aki emellett van, az ember már csak ennyit számít? Társadalmilag is negatív következményei vannak annak, ha éppen aktuális párotokat nyilvános helyen nyaljátok-faljátok és otthon le is fektetitek, aztán valaki másé lesz, de ott már nem fogja igazán jól érezni magát, ki lesz égve, meg amiatt, amit a 6.-ban leírtam. Elég közvetlen negatív hatásai vannak a társadalomra az ilyen kicsapongó életmódnak, kisebbségérzéseket keltenek másokban, ill. a lány késõbb komoly házasságban nem fogja a helyét megtalálni, mert elõtte mással már lefeküdt, ebbõl rossz családi élet, válás, stb. lesz, amit pl. a gyerekek is nagyon csúnyán megsínylenek. Szóval ez nem egy teljesen alaptalan, begyöpösödött, elmebeteg szemléletmód, hogy házasság elõtt nem kéne szex, mert sokkal kevesebb probléma lenne a világon, ha az emberek tényleg így csinálnák!
A kérdező hozzászólása: És mi a helyzet akkor, hogyha oké elcsábítok egy lányt, és rábírom, hogy feküdjünk le, oké le is feküdtünk -de õs is szûz, akkor én abból ugye nem tanultam, mert mindketten szüzek vagyunk. Rendben, akkor szerzek egy másik lányt, õt is rábírom, hogy feküdjünk le, le is feküdtünk -de õ is szûz. Na ilyen esetben mi a helyzet, nem lettem tapasztaltabb, mert két szûz lánnyal feküdtem le, így ugyan ott tartok, mintha a feleségemmel feküdnék le kétszer. Úgy nem kereshetek barátnõt, hogy kikötöm, hogy csak olyanok jöhetnek szóba, akik már nem szüzek. De én ezt nem tartom helyesnek, hogy csak azért jövök össze valakivel, hogy majd lefeküdjek vele, ezzel állítólagos tapasztaltságot szerezzek. Biztos vagyok benne, hogy a szûz feleségemmel ugyan olyan jól megtudjuk tanulni a szexualitás csínját-bínját, hogy csak na. Lehet, hogy az elsõ szex botladozós lenne, de legalább együtt rázódunk bele. Így nem jönnek azok a gondolatok, hogy: "Vajon jó voltam? Vajon vajon megvan elégedve a nemi szervemmel? Biztos élvezte? Nem volt-e jobb a Pityuval/Piroskával? Vajon nem hagy el, mert nem voltam elég jó neki?, stb" Így mindkét félnél elmaradnak az ilyen kétségbeesett gondolatok, hisz mindkét fél tapasztalatlan és pont ez az elõnye annak, hogy nem viszonyítanak korábbi partnerekhez.

Miért olyan szemetek az irigy emberek, ha egy szép és szexi lányról van szó? Hogy tudnám őket leállítani?

Szép, szexi és túl fűtött és minden jóban benne van, sőt még neki vannak új ötletei. Értem, hogy az embernek zavaró, mert nem sok pasinak jut egy gyönyörű lány aki első héttől mindben benne van. És még neki vannak új ötletei, legutóbb a dupla behatolás és beszervezte a volt pasiját. Az előtt egy lány aki barátnőjét. Miért nem fogják fől a barátaim, hogy ők egyszerűen nem ilyen szerencsések mint én? Miért vádaskodnak és támadják és irigykednek vég nélkül? Hogy tudnám őket leállítani?

Legjobb válasz: A kérdésedben is kérkedtél... Amúgy meg mond meg az "irigy barátoknak" hogy a magánéleted nem pletykatéma és lépjenek tovább. Ha intelligensek akkor leszállnak rólatok, ha nem, akkor kerüld a társaságukat, majd rájönnek hogy téged ez zavar, vagy megunják

Akkor csak heccelnek. Hagyjad õket. Ha látják rajtad, hogy téged ez nem érdekel, már nem is lesz olyan menõ rólad beszélni.
A kérdésedben is kérkedtél... Amúgy meg mond meg az "irigy barátoknak" hogy a magánéleted nem pletykatéma és lépjenek tovább. Ha intelligensek akkor leszállnak rólatok, ha nem, akkor kerüld a társaságukat, majd rájönnek hogy téged ez zavar, vagy megunják
Nem irigyek, hanem elegük van abból, hogy kérkedsz. :D Képzeld én is szexi vagyok (barátom szerint) és én is mindenben benne vagyok meg új ötletekkel állok elõ, és mégse vernyognak a barátaim, hogy te szerencsés mázlista köcsög, hogy r.ohadjál meg de irigyellek... Nem vágom a képükbe a magánéletem, hogy na én ennyivel és ennyivel jobb vagyok nálad, de ne irigykedj, mert nem lehet mindenki olyan tökéletes mint én. Te simán csak irritáló lehetsz csóri barátaidnak.
Kit érdekel?! Nem irigyek, csak szerintem unják már, hogy örökké kérkedsz.
lehet csak a véleményüket nyilvánítják ki és egyáltalán nem irigyek :D
r*banc vagy
Sehogy, mert emberek. Engem csak az zavar, ha becsapsz másokat, tõlem olyan orgiákat csapsz, amilyet akarsz. Azzal csinálod, aki engedi.
A kérdező hozzászólása: De a barátnõmet is idegesíti, és hát neki ez még így kellemetlenebb. És ó csak egy dologgal piszkál, hogy a volt legjobb barátomnak miért meséltem el mindent. Õ az aki szétkürtölte, és õ a legirigyebb. Nem akarom, hogy ezért menjünk szét a barátnõmmel mert nagyon szeretem és jó vele.
A kérdező hozzászólása: De egy suliba járunk, és inkább csak egyre terjed a dolog, az után, hogy mondtam hagyják abba!
A kérdező hozzászólása: :D Amúgy nem vicces. :\ Máshol játszd a troll!
A kérdező hozzászólása: A barátnõmrõl van szó és nem kérkedek vele. Volt egy ember akiben megbíztam, õ fecsegte szét. Hogy tudnám õket leállítani, hogy ne vádaskodjanak és irigykedjenek tovább?
én örülnék ha szétmennétek...ugyis menõ vagy, aztán szerzel egy másik jónõt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!