Találatok a következő kifejezésre: Miért olyan szám a (106 db)

A rulettben miért olyan különleges a nullás? Ha ugyanannyit lehet vele nyerni, mint bármelyik számmal, akkor miért mondják, hogy az a banké, és azzal ő keres?

Legjobb válasz: Vegyél föl nagyon sok hitelt, pl providentnél, és vidd a fizetésed a kaszinóba, majd tedd fel mindet a nullára, és majd azután megtudod!

Vegyél föl nagyon sok hitelt, pl providentnél, és vidd a fizetésed a kaszinóba, majd tedd fel mindet a nullára, és majd azután megtudod!
mert nagyon sokan szoktak tenni a páros és páratlan / piros és fekete mezõkre és a 0 nem páros/páratlan nem is fekete vagy piros, hanem zöld

Szerintetek miért olyan magas a válások száma Magyarországon?

Legjobb válasz: Mert nem tudnak az emberek párt választani. Nem elég nyíltak, õszinték, nem tudják egymásról, hogy ki is õ valójában. Aztán egy idõvel megfáradnak ezek a kapcsolatok, és ahelyett, hogy magukba néznének kitalálják, hogy egy marhaság a szerelem és minden férfi meg nõ egy mocskos szemét. :D

Mert nem tudnak az emberek párt választani. Nem elég nyíltak, õszinték, nem tudják egymásról, hogy ki is õ valójában. Aztán egy idõvel megfáradnak ezek a kapcsolatok, és ahelyett, hogy magukba néznének kitalálják, hogy egy marhaság a szerelem és minden férfi meg nõ egy mocskos szemét. :D
1.: mert rengeteg ember elfejetette, hogy a gondokat meg kell oldani, nem elmenekülni kell elõlük. 2.: a gazdasági helyzet olyan rossz, hogy a családokban szinte átlagossá válnak a veszekedések, mert mindenki feszült és aggódik. és a sok vita könnyen felemészti a kapcsolatot, fõleg ha a felek még kétségbe is vannak esve, mert nem látnak kiutat semmilyen helyzetükbõl.
azért mert már 18-20 évesen összeházasodnak, szülnek gyerekfejjel, aztán meg jön a hoppá, "nem éltem ki magam" dolog, ami NORMALIS, ugyanis, mindennek megvan a maga ideje..
A kérdező hozzászólása: Helyes meglátások!
Azért mert sokuknak van Facebook profiljuk...
A kérdező hozzászólása: Az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy régebben a válás szégyennek számított. Valamint a házasságok sokkal inkább egzisztenciális érdekszövetségek voltak, melyet a szülõk elõre "lezsíroztak". A vallás szerepe is erõteljesebb volt. „Amit Isten egybekötött, ember szét ne válassza!” A házasság egy életre szólt („holtomiglan-holtáiglan”), melyet csak "ásó, kapa, nagyharang" választhatott szét.
"A házasság egy életre szólt („holtomiglan-holtáiglan”), melyet csak "ásó, kapa, nagyharang" választhatott szét." Ez sem jó felfogás, mert ismerek olyanokat akik falun laknak, ezért nem válnak mert a környezetük megszólná õket, pedig a házasságuk már rég romokban és évek óta külön alszanak, stb. inkább válás mint ásó, kapa egy teljesen rossz házasságban! Ezzel nem azt mondom, hogy egybõl válni kell mert manapság pont ez a gond, hogy még csak a problémákat sem próbálják megoldani, hanem egybõl válni akarnak. Tönkrement házasságok legfõbb oka az anyagi biztonság hiánya, õszinteség hiánya, kapuzárási pánik.
túl sokan hisznek a házasságban, romantikus meg minden, aztán egy kalap [email protected] se ér 21

Sok férfi számára miért olyan vonzóak a fekete hajú lányok?

Legjobb válasz: Én pl a barnát szeretem a legjobban, a fekete vonzó ugyan, de szerintem már átlagos nagyon. :/

Én pl a barnát szeretem a legjobban, a fekete vonzó ugyan, de szerintem már átlagos nagyon. :/
Nem nézem a lányok hajszínét.
Én meg a szõkékre bukom, és aztán?
Nemtudom hol élsz de én pl élek halok a barna és fekete hajért. Engem a szõke és a vörös nem vonz. 19/F
Nem tudom, egyszerûen nagyon dögös.

Miért olyan egészségtelen a só fogyasztása? Mi számít nagy mennyiségnek?

Legjobb válasz: Az összes táplálékkal bekerült só felszívódik az emésztõrendszerben a vérbe. És mivel a só ozmotikusan aktív vegyület, ezért rengeteg vizet is visz magával az erekbe, és ez magas vérnyomást okoz. A magas vérnyomás pedig lassan de biztosan tönkreteszi az ereket és a szívet. Mellesleg, a sót (fõleg belõle a nátrium iont) a vese csak nagyon lassan és kis hatásfokkal tudja kiválasztani, így a felesleg jó ideig a keringésben marad. Napi 6g az ajánlott sómennyiség (de azzal is számolj, hogy rengeteg ételben már alapból van nem is kevés só!).

Az összes táplálékkal bekerült só felszívódik az emésztõrendszerben a vérbe. És mivel a só ozmotikusan aktív vegyület, ezért rengeteg vizet is visz magával az erekbe, és ez magas vérnyomást okoz. A magas vérnyomás pedig lassan de biztosan tönkreteszi az ereket és a szívet. Mellesleg, a sót (fõleg belõle a nátrium iont) a vese csak nagyon lassan és kis hatásfokkal tudja kiválasztani, így a felesleg jó ideig a keringésben marad. Napi 6g az ajánlott sómennyiség (de azzal is számolj, hogy rengeteg ételben már alapból van nem is kevés só!).
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a pontos választ.

Miért olyan fontos a férfiak számára az anál?

Van aki azt mondja, hogy ha igazán szeretem a partneremet, semmi nem akadály, bármit megtennék érte, hogy élvezze a velem való együttlétet és boldoggá tegyem. Ez mind szép és jó, de anált soha. Nem tartom magam pr?dnek, orált például nagyon szívesen bevállalnám. És tényleg mindent, csak anált ne. Most ez tényleg olyan nagy gond? (egyébként sz?z vagyok, de ez a véleményem kés?bb sem fog változni.)

Legjobb válasz: Egyrészt divat,másrészt azok a férfiak szeretik, akiknek lappangó homoszexualitása van, de nem merik beismerni. A nöknek meg elég veszélyes, mert tönkremegy töle a végbél záróizomzata, és többé nem tudják tartani a székletet, többféle fertözést kaphatnak, aranyeret okoz, és szerencsétlen esetben a hüvely felé is átszakadhat.

Egyrészt divat, másrészt azok a férfiak szeretik, akiknek lappangó homoszexualitása van, de nem merik beismerni. A nöknek meg elég veszélyes, mert tönkremegy töle a végbél záróizomzata, és többé nem tudják tartani a székletet, többféle fertözést kaphatnak, aranyeret okoz, és szerencsétlen esetben a hüvely felé is átszakadhat.
Szorítja a farkukat:) A pasim imádja és persze én is csak kell hozzá egy kis tûrõképesség:P És persze a fiúnak finomnak kell lenni :$
Az anál nagyon jó tud lenni, csak ügyesen kell csinálni... te is meg fogod kedvelni, csak kell egy kis gondolkodásbeli fejlõdés...
Mert nagyon élvezik. Tetszik nekik.
szerintem azért tartják fontosnak, mert ez látják a pornóban és gondolják, hogy akkor nekik is ezt kell csinálniuk. További minden emberek általában arra vágyik, amit nehezen kaphat meg. Nem gond, ha nem szeretnéd, ez a te döntésed. Ha emiatt elhagyna a pasid, akkor nem is szeretett igazán. Nem tudom mennyire vagy prûd, bár egyszer kipróbálhatnád, hogy tudd milyen és ha nem jön be, akkor el lehet felejteni egy életre. Ha ezt soknak érzed, akkor ne tedd meg. :)
Ha egyszer kipróbálja, nem hiszem, hogy tetszeni fog neki, hisz ott sokkal kevésbé tágul. A férfiaknak meg pont ez tetszik...
Szeretik, ha csokis lesz a kifli.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az értelmes válaszokat :)

Miért nincsenek olyan 13-16 év körüli lányok, akiknek nem csak a külső számít, miért ilyen felszínesek a mai lányok? Egy átlagos fiú már esélytelen is nálatok?

Legjobb válasz: Miért nincsenek olyan 13-16 év körüli fiúk, akiknek nem csak a külsõ számít, miért ilyen felszínesek a mai fiúk? Egy átlagos lány már esélytelen is nálatok?

Miért nincsenek olyan 13-16 év körüli fiúk, akiknek nem csak a külsõ számít, miért ilyen felszínesek a mai fiúk? Egy átlagos lány már esélytelen is nálatok?
Én ezt nem bírom...
A kérdező hozzászólása: Az lehet, hogy azért nem tapadnak rám a lányok, mert vékony vagyok és alacsony? Azt mondják a lányok, hogy arcra helyes vagyok.
Nem tudom hogy kitõl hallottad ezt a baromságot.De nyilván ha nem vagy olyan jóképû(esetleg még kövér is)akkor ne a suli legmenõbb csajára hajts.Ne a ribancokkal foglalkozz, hanem a kedves odaadó lányokkal. :)
Vannak, de neked nem az a csaj kell tutira, akinek nem számit a külsõ.mennyi ilyen kérdés van itt.. de ezekszerint ebbenis kivétel vagyok, mertén nem külsõ alapján itélek.15/L
"bármilyen lányt meg lehet szerezni idõvel akárhogy is nézel ki" Ez azért így nagyon nem igaz. Sokan buktak már el ezen. A csaj úgyis elmegy egy neki jobban tetszõvel, és a dumától nem feltétlenül lesz "gusztusa" egy olyanhoz, aki sosem volt az esete. Mindenkinek máshol a határ persze külsõ terén, de mindenkinél VAN ilyen határ! :)
úgy látszik, én speciel kivétel vagyok. nem mondom, hogy nem számít a kinézet, mert nyom az is a latba (mindenkinél), tehát ne legyen mondjuk két centi vastag, összenõtt szemöldököt. akkor tényleg nem lesz barátnõd. engem amúgy leginkább a dumával lehet levenni a lábamról, legyen humora a srácnak, legyen jó szövege, és legyen velem udvarias, tehát összességében legyen jó fej. ha átlagos a külsõd, de jó fej vagy, sok csajt leveszel majd a lábáról. minden rajtad múlik. 15/L
átlagos=ronda, kövér, stréber de mondok neked még valamit: az ilyen "átlagos" fiúkból lesznek késõbb a vezérigazgatók, milliárdosok, stb. 13-16 még nagyon fiatal! hidd el, eljön még a te idõd! megéri kivárni!
Vannak csak te az olyanokra gerjedsz akiknek fontosabb a külsö, egy átlagos fiunak is van annyi esélye mint egy másiknak
én sem! felejtsétek már el a kinézetet. bármilyen lányt meg lehet szerezni idõvel akárhogy is nézel ki. Csak hihetetlen jó duma, és humor kell hozzá, és ennél is több kitartás. Nem fog top1 csaj, 2 mondat után ágyba bújni egy átlagos pasival.
mit akarsz egy kislánytól? komoly lányok idõsebbek
Az olyan lányokkal ne is foglalkozz. ;)
Pedig vannak nem felszínes, kedves lányok!! 14/l

Miért olyan nagy szám a szülés?

Mióta kissé elmerültem az internetes társadalomban a való élet mellett, azt fedeztem fel, hogy sokszor piedesztálra emelik azt a nőt, aki világra hozott egy gyereket. Évezredek óra, nők milliói, milliárdjai megtették ezt, sikerrel. Az orvostudomány mai állásával a siker szinte 100%os. Egy kicsit sarkított példa: ha egy gyerek "átjut" elsőből másodikba, megdicsérjük persze. (tudom, hogy ma már nem lehet "megbukni" az első négy évben) De ugyanezt a gyereket 20 év mólva is azért dícsérni, hogy elsőből másodikba került, már kissé gáz. (Jól van Katika, ügyesen lettél másodikos. Igaz hogy a kilencedikben, tizedikben háromszor visszatapsoltak mielőtt otthagytad a sulit, de másodikba tökéletesen átmentél!) Félreértés ne essék, nem lenézem a szülő nőket. Én úgy látom, a szülés egy lépés. Az első lépés egy baromi hosszú úton. És a felnőtt gyermekünk a bizonyítványunk: hogy milyen embert neveltünk belőle. Tök mindegy, hogy csak kipottyant valakiből, hogy gátat metszettek, vagy pocakot, hogy 1-2 órát vajúdott, vagy egy hetet. Szerintem nem ez a lényeg (tévedés jogát fenntartom) Mielőtt esetleg idetalálna egy-két véranya: én is szültem. szopacs volt, fájt, 42 óra után császár, ami begyulladt, tejlázat kaptam...stb betalált engem pár finomság. De nem érzem emiatt se többnek-se kevesebbnek magam.

Legjobb válasz: Igazad van,de ez is csak ember függõ mint sok minden! Van olyan aki tényleg az elsõ lépésnek tartja az élet velejárójának,mások meg úgy gondolják hogy õk az "atyaúristen".

Igazad van, de ez is csak ember függõ mint sok minden! Van olyan aki tényleg az elsõ lépésnek tartja az élet velejárójának, mások meg úgy gondolják hogy õk az "atyaúristen".
" Mindig az a legfontosabb az ember életében , amiben éppen benne van." Ebben tökéletesen igazad van, a gond csak akkor kezdõdik ha a környezetünktõl/kívülállóktól elvárjuk hogy úgy kezeljenek minket mint egy királylányt! És ezt pont a szülésre értem, mert ismerek pár ilyen nõt aki azzal hogy szült akárhány gyereket azt hiszi õ az isten! Itt van rögtön a sógornõm. Az elsõ gyerekét várja most 20hetes, és teljesen problémamentes terhessége van. Elvárja hogy mindenki körülugrálja, egyetlen vizsgálatra nem hajlandó egyedül menni, hisztizik ha az öcsém nem tud vele menni! Ezenkívül semmit nem hajlandó csinálni, szó szerint semmit még mosogatni sem, mert õ terhes!!!
Hát rám a férjem nagyon büszke, hogy szültem két gyereket, hogy elviseltem a fájdalmat, és nem hisztiztem, hanem átéltem az egészet. Én is büszke vagyok rá, hogy ott volt velem és támogatott. Ez nem egy globális dolog, mindenki a saját portáján legyen rá büszke vagy ne.
Márciusban szültem elsõ babámat és nem maga a szülés miatt vagyok büszke és nem is magamra vagy a természtre, egyszerûen csak arra, hogy milyen aranyos kisfiam van és hogy a mi gyerekünk, olyan lesz amilyenre mi neveljük. A szülés pedig igenis az elsõ lépés volt az életében, nyilván nem érne el semmit, ha nem születne meg. Nem magát a szülést tartják szerintem az itt jelen lévõ anyukák hatalmas sikernek, hanem a gyereket. És ha valakinek kérdése van a szülésrõl, akkor aki tapasztalt hadd adja át az "élményeit". És mindenki büszke lehet aki szült, akár arra hogy napokig szenvedett, akár arra hogy fél perc alatt kint volt. És valószínûleg 100 éve is büszkék voltak, csak nem voltak ilyen fórumok, ahol megoszthatták volna. :)
Az elsõ szülés egy sorsfordito dolog , hiszen gyökeresen megváltozik az anya élete. Szerintem nagy dolog világra hozni egy gyereket , akárhányadik is legyen. Igen , sokan tullihegik a dolgot. Mindig az a legfontosabb az ember életében , amiben éppen benne van. Ha egy nõ épp szülni fog vagy szült , számára ez a legfontosabb , késõbb persze átalakul a fontossági sorrend és más kerül elõtérbe.
Lehet, hogy rosszul értelmeztem amit írtál, akkor bocs, Szóval nem tudom mit takar nálad az õsanya? Aki esetleg fõállású anya, vagy részmunkaidõs, hogy a gyerekeivel többet legyen, az nem feltétlen kiegyensúlyozatlan. Van aki agyereknevelésben találja meg a boldogságot. Van akimdolgozik, és karriert épít és úgy neveli a gyerekét, ezek közül van aki kényszerból csinálja, van aki élvezi is. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy mindenki más, máshogy éli az életét. Az, hogy te egyedül teremtesz meg mindent a gyerekednek, az nagyon dícséretes, de ez a te sikered. Az, hogy valaki megteheti, hogy otthon legyen, és maximálisan a gyerekeire koncentráljon az meg az õ dolga, az õ döntése. Õsanyázzák ezen a fórumon azt, aki szoptat, aki hüvelyi úton szül, aki hordozza a gyerekét. Az a szomorú, hogy ezzel pejoratív értelme van ennek a szónak, pedig ha toleránsabbak lennénk, akkor elgondolkodhatnánk rajta, hogy ezek a dolgok nem rosszak,
Valahol olvastam, hogy az emberi test 45 egység fájdalmat képes elviselni. A nõk szüléskor 57 egység fájdalmat viselnek el! (igaz, ott volt az is, hogy egy férfit, ha tökön rúgnak, az 3000 egység, de ez most nem ide tartozik). Szóval egyetértek az elõzõvel, ennek a fájdalomnak az átélése nagyon jó pluszt ad a késõbbiekben, ha bármit "túl kell élnie" az embernek, minden olyan apróságnak tûnik ezek után.
Értelek, Kérdezõ! Az az igazság, hogy én ezt sosem hoztam fel senkinek, hogy mert "bezzeg én, gyereket szültem", mekkora hõs vagyok, de közvetlen a kibújása után azért éreztem némi büszkeséget önmagam felé, hogy megcsináltam. Szerintem ezzel sokan vagyunk így, akármennyire a világ legtermészetesebb dolgai közé tartozik. Megszenvedtünk érte, sikerült, a sikerélmény elönti az embert. Jól esett 2 nappal a szülés után a párom szájából azt hallani, hogy "ügyes voltál, tisztellek, most még jobban szeretlek, mint eddig". De hogy idõtlen idõkig ajnározzam magam ezért, az durva lenne. Én annyival érzem magam többnek, hogy anyává tett a kisfiam születése, ezáltal más dolgok kerültek elõtérbe, teljesen átírta a fontossái sorrendet az életemben, én Vele/Tõle vagyok jobb ember, mint voltam.
Én is hasonlóan gondolkodom, mint te kérdezõ. Igaz sors fordító, fõleg az elsõ mert megváltoztatja az életet.Dehát szerintem ez az élet rendje...
Én 5 leányzót szültem, és sosem kérkedtem vele...pedig tudom magamról hogy hogy nézek ki, mert sokszor a nagylányom barátnõjének néznek, pedig 41 éves múltam...de sosem magasztaltam magam...nekem ez egy alap az életben. És én rájuk vagyok büszke, nem magamra...de ezt sem hirdetem sehol...én igazából amire büszke vagyok, az az , hogy nagyon jól nevelt gyerekek. Mindenhol nagyon szeretik õket. Talán ettõl vagyok máj ügyileg hízottabb :) :) :) ...de sosem teregetném, és reklámoznám , és a lényeg, sosem isteníteném magam csak azért meg szültem...ez az élet hozzá tartozója...
Igen, vannak ilyen emberek.Akik minden kicsi dolog miatt körbekürtölik, milyen szuperanyák.Meg hogy a gyerekük milyen szépen tett ezt-azt.(cifrábban akartm írni) Ráadásul erre ott van az a bizonyos közösségi portál f***book és itt aztán hirdetik ezerrel.Eleinte aranyos ez, de már inkább zavaró...Ajnározzák, minden felesleges dolgot megcsinálnak, aztán meg csodálkoznak , hogy miért rossz a gyerek meg stb. Csak mert van egy gyerek. Nekem is van, és igen vannak fontos szakaszok a gyereknél, de van egy határ szerintem.
En szuleszno vagyok es paskolom a vallukat dicserek minden anyukat De elore szolok nekik ez meg csak a kezdet egy nap egy hosszu aggodassal teli anyasag kezdetebol. Buszke vagyok minden nore aki hiszti drama nelkul szul es meg van elegedve magaval.
A kérdező hozzászólása: Nem inkább azokra az emberekre, akik az mellkasverõ anyukák vállát paskolják.
Igazad van, ezert nem kell senkit vállon veregetni, mindenkinek a saját magánügye. Egy pici része a gyerekválallással kapcsolatos dolgoknak. Én úgy vagyok vele, hogy van két gyerekem, megköszönöm, ha segít valaki, de nem várom el, még a nagyszülõktõl sem! Nem sajnáltatom magam, és nem méltatom magam, mert ez az én döntésem volt, ami ráadásul egy hétköznapi dolog, hiszen ebben a pillanatban is mittudom én hány nõ szüli meg a gyerekét. Viszont az én kis világomban ez egy nagy dolog! És majd nagy dolog lesz, amikor a gyerekem szobatiszta lesz, amikor jó jegyet hoz az iskolából, amikor neki is gyerekei születnek, de ezért tényleg nem jár vállon veregetés, mert az a szülõ dolga, hogy támogassa a gyerekét egész életében. Es most így a végére már egész egyszerû dolognak tûnik egy szülés..:)
A kérdező hozzászólása: A célom egy vita (nem veszekedés!). Aféle eszmecsere, véleménycsere. Persze, hogy fontos része a születés az életünknek. Egy sorsfordító lépés. Aláírom 20 példányban. Viszont csak ezt elismerni, csak ezért másként kezelni egy embert... Az "anyós, após" kategóriában jön föl gyakran ez a mondat: De nélküle a párod nem is létezne. (Most ne filozofáljunk, hiszen egy meg nem született ember nem kelt hiányérzetet)
Bocs, hegyeket, nem helyeket!:)
Nekem semmi "bajom" azokkal, akiknek a gyereknevelés az élete és abban teljesedik ki, nálam az õsanya típus arra értendõ, akire pl a kérdés is irányult-csak azért mert más nem úgy éli az életét, vagy mert még nem is szült esetleg, lenézik õket, stb. Ha meg szültek, akkor ezek a típusok azok, akik (persze kérdezés nélkül) úton útfélen osztogatják a tanácsaikat, mert minden úgy tökéletes, ahogy õk csinálják, mindenki más meg hülye, vagy nem szereti a gyerekét eléggé stb.

Miért olyan nagy szám a Project X című film?

Legjobb válasz: Mert olyan élményt ad át, amit egyes filmek nem tudnak. Képzeld magad el egy akkora buliban. :D Mekkora buli, ezért olyan nagy film. Nem is nagyon tudom elmagyarázni, de nagyon ott van. Én mindig kedvet kapok a bulizáshoz ha meg nézem. :)

Mert olyan élményt ad át, amit egyes filmek nem tudnak. Képzeld magad el egy akkora buliban. :D Mekkora buli, ezért olyan nagy film. Nem is nagyon tudom elmagyarázni, de nagyon ott van. Én mindig kedvet kapok a bulizáshoz ha meg nézem. :)

Miért olyan nagy szám a NOKIA N series, főleg a N95?

Legjobb válasz: Hát nem nagy szám. 6éve talán.

Hát nem nagy szám. 6éve talán.
A kérdéssel néhány évet késtél... Hogy miért volt olyan nagy szám a Nokia N95 2006-ban amikor bejelentették? Többek között ezért: - 2, 6"-os kijelzõ - 5 Mpixeles kamera - ebben volt elõször GPS - ... Egyébként egy nagyon jól összerakott és megbízható telefon, de a mai készülékeke mellett már nincs kiemelkedõ tudása.
A kérdező hozzászólása: köszönöm , de az akkori kor elvárásainak messze megfelelt, ugye?
Akkoriban egy abszolút csúcskategóriás telefon volt. Mint írtam, az elsõ Nokia volt amiben volt GPS. Az 5 Mpixel-es (2006-ban 6 Mpix körül voltak a kompaktok is) kamera nagyon jó minõségû képeket készített, és még lehetne sorolni...
Akkoriban még a Symbian is jó volt, a legjobb telefonos oprendszer.
Mert óriásinak számított a tudása akkoriban. Emlékszem én is majd befostam, amikor megláttam a specifikációját. Amúgy nagyon jó telefon. 3 évig volt N95 8GB-om és imádtam. 2007-ben jelent meg a sima.
Akkor még nem volt természetes, hogy 5 megapixeles kamera van egy mobilban (ráadásul Carl Zeiss és autófókuszos). A GPS nagyon nagy feature-nek tûnt akkor. A Wifi, a hatalmas kijelzõ is sokat dobott rajta. Akkor még nem is érdekelte az embereket a sebesség. Emlékszem, hogy 5-10 (néha 20) másodperc volt, mire a például a galériát megnyitotta. De ez akkor fel sem tûnt, egyáltalán nem tartottam lassúnak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!